Jaarverslag Oudervereniging schooljaar 2014/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag Oudervereniging schooljaar 2014/2015"

Transcriptie

1 November 2015 Jaarverslag Oudervereniging schooljaar 2014/2015 De oudervereniging Angelaschool is opgericht op 1 augustus Alle ouders met kinderen op de Angelaschool zijn automatisch lid van de oudervereniging. Zij worden vertegenwoordigd door de ouders die zitting hebben in het bestuur van de oudervereniging. Dit bestuur bestaat uit de voorzitter, penningmeester, secretaris (samen het dagelijks bestuur) en de overige gekozen leden. De leden voor het bestuur van de oudervereniging worden jaarlijks gekozen. Naar gelang het aantal benodigde bestuursleden en de aanmeldingen hiervoor zal er besloten worden of er verkiezingen nodig zijn. Dagelijks bestuur Het dagelijks bestuur van de oudervereniging voor schooljaar bestaat uit Susan van Erp, Sandra Schoenmakers en Nicky van Erp. Susan van Erp is voorzitter. Zij leidt de vergaderingen en overlegt namens de ouderraad met de schoolleiding, het bestuur en de MR. Sandra Schoenmakers is penningmeester. Zij stelt de begroting op, verstuurt de brieven met facturen voor de ouderbijdrage en verzorgt al onze betalingen. Nicky van Erp is secretaris en verzorgt de agenda, de notulen en de attenties bij ziektes, geboortes, afscheid en jubilea. Vertrekkende en nieuwe leden In het schooljaar hebben we afscheid genomen van Wendy van Oirschot, Evelien van den Boogaard. Brigitte Schouten heeft in mei aangegeven per direct te stoppen omdat ze het werk van de oudervereniging niet meer kan combineren met werk en privé. Met de komst van Carolien Kropman, Cindy van der Meijden, Ellis Willems, Korinna Schuurmans en Karin van Vught is de oudervereniging weer versterkt. Bestuursleden De oudervereniging voor schooljaar bestaat naast het dagelijks bestuur, uit de volgende bestuursleden: Anke van Schaik, Monique van der Aa, Cindy Groenendaal, Betty van de Sande, Yvonne Dankers, Angela van Breugel, Letty van Zanten, Carolien Kropman, Cindy van der Meijden, Ellis Willems, Korinna Schuurmans en Karin van Vught. De oudervereniging heeft tot doel een informatie-, inspiratie- en communicatiebron te zijn voor alle betrokkenen; ouders, leerlingen, directie, leerkrachten en schoolbestuur, ten behoeve van de opleiding, verzorging, vorming

2 en ontwikkeling van alle leerlingen op de Angelaschool, alsmede de bevordering van de samenwerking tussen de school en het gezin. Dit doel wordt getracht te bereiken door de ouders meer te betrekken bij de activiteiten op school door het instellen van commissies en het organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten gedurende het schooljaar. Het afgelopen schooljaar heeft de oudervereniging van de Angelaschool weer diverse leuke activiteiten (mede)georganiseerd. Hieronder treft u een overzicht aan: Angeladag De Angeladag vond dit jaar plaats op 18 september. De Angeladag was een opwarmertje voor de kunstweek die later in het schooljaar zou gaan plaats vinden. De kinderen gingen op de Angeladag dus kunst beleven. Ze gingen kunst maken, kunst zien en kunst doen. De workshops werden gegeven door buitenschoolse hulp waardoor er dit jaar veel minder extra ouders nodig waren dan andere jaren. Er zijn vele mooie kunstwerken gemaakt en de kinderen hebben leuke workshops gevolgd. De oudervereniging heeft gezorgd dat iedereen werd voorzien van drinken en lekkers. Er zijn bedankjes gemaakt voor alle buitenschoolse hulp en er is een stempelkunstwerk gemaakt met de kinderen dat is opgehangen in het fietsenhok. Jaarvergadering Het sociaal en financieel jaarverslag van de oudervereniging werd gepresenteerd door respectievelijk de voorzitter en de penningmeester. Tevens werden de begroting en de vrijwillige ouderbijdrage voor dit schooljaar vastgesteld. We hebben alle ouders een mail gestuurd en weer posters opgehangen om iedereen uit te nodigen voor de jaarvergadering. Dit jaar kwamen er 4 moeders op af. Sinterklaasviering Het sinterklaasverhaal draait dit jaar om een geheimzinnige kluis die goed op slot zit. Deze kluis staat in de postkamer van Sinterklaas (aula). Bij de kleuters en groepen 3 hingen wegwijsbordjes zodat zij de weg naar de postkamer ook wisten te vinden. De BIF (Bewakingspiet in Functie) had als taak de spullen van Sinterklaas te bewaken en te beveiligen. Er gebeurden natuurlijk verschillende dingen waardoor de BIF de code van de kluis kwijt raakte. De kinderen krijgen verschillende hints om de code van de kluis te achterhalen. Op 5 december als de Sint op school is gearriveerd is de BIF piet nergens te bekennen. Die komt in een brandweerwagen met sirene aanzetten bij school.

3 Er waren dit jaar veel pieten op school aanwezig, dit was erg leuk. De kinderen van groep 1 t/m groep 4 hebben allemaal een leuk cadeautje gekregen en de groepen 5 t/m 8 weer een gezamenlijk cadeau. In november is de schoen nog gezet door de leerlingen van de onderbouw en is de hele school getrakteerd op strooigoed. Kerst Dit jaar is er weer voor gekozen om een kerstmarkt te organiseren. De kerstmarkt vond plaats op donderdagavond 18 december. Elke klas had een kraam en werden er zelf gemaakte spullen verkocht en werd er een activiteit aangeboden. Veel werd er dus door de leraren zelf geregeld. Ook werd er een loterij gehouden waarvoor de oudervereniging veel sponsors voor heeft benaderd. De opbrengst van de kerstmarkt ging naar Stichting Leergeld. De opbrengst was boven verwachting, 2.291,12. Op vrijdagochtend zijn alle kinderen nog getrakteerd op een warm worstebroodje en chocolademelk. Voorleesontbijt Dit jaar voor een andere opzet gekozen. We hebben gekozen voor een thema en dit keer was dat vrijetijdsbesteding. De oud leerkrachten die elk jaar als vaste gasten kwamen lezen hebben een schrijven gekregen met een dankwoord voor de afgelopen jaren en we zijn op zoek gegaan naar nieuwe lezers met een bijzondere vrijetijdsbesteding o.a. leden van een carnavalsvereniging, scouting en handbalvereniging kwamen voorlezen. Er is zelfs gefilmd door Omroep Dommelland waar een korte impressie te zien is geweest van het voorleesontbijt op de Angelaschool. Alle kinderen werden hierbij nog getrakteerd op een eierwafel met ranja. Voor de voorlezers was er een leuke attentie. Koffieschenken Bij de 10 minuten gesprekken in februari gaan we weer koffie schenken. We hebben weer 2 nieuwe ouders nodig om plaats te nemen in de oudervereniging. Uiteindelijk hebben we 9 aanmeldingen gekregen en ervoor gekozen om 5 nieuwe ouders toe te voegen aan de oudervereniging zodat we weer goed op sterkte zijn en de komende jaren niet elke keer nieuwe ouders hoeven te werven. Alle nieuwe aanmeldingen hebben zich voorgesteld in een mail en op basis daarvan is een anonieme verkiezing gehouden. Hieruit zijn de 5 nieuwe leden gekozen.

4 After Cito High Tea Dit jaar was de Cito voor de eerste keer in april. Na afloop van 3 dagen Cito toetsen maken werden de 75 leerlingen met hun leerkrachten verwacht in het park. Daar werden zij getrakteerd op lekkere taarten, cake, koek en soesjes met allerlei dranken en sappen. Daarna gingen zij het Hoe overleef ik de brugklas petje op/ petje af spel doen. De winnaar kreeg een brugklaspakket. Carnaval Het thema van dit jaar was Bingo d n Urste. In alle klassen wordt er bingo gespeeld en zijn er knutselactiviteiten. Er wordt gehost door de groepen 3 t/m 8 onder het genot van discomuziek. Tevens worden er door de groepen 3, 4 en 5 nog optredens verzorgd. De groepen 1 en 2 blijven bij de kleuters. Daar zijn ook diverse knutselactiviteiten en kan er gehost worden door de gangen en de kleine speelzaal. Door Prins Donald is er een gedichtenwedstrijd uitgezet voor de groepen 8. De prins met zijn gevolg zijn ook nog even op school geweest. Zelfs de Dorini s zijn nog even langs gekomen omdat we als thema hun lied hadden. Pasen Er lag een leuk plan klaar voor alle groepen, maar het weer gooide roet in het eten. Vanwege het slechte weer zijn er in de school eitjes gezocht. De groepen 6 zijn naar de kerk geweest voor de kruisweg. Alle kinderen zijn getrakteerd op een paastraktatie Schoolfoto Op 9 april kwam de schoolfotograaf weer op school. Dit jaar gekozen voor een andere plek om de klassefoto te maken. Dit is de pastorietuin geworden met een mooie achtergrond en niet de huizen of auto s rond de school. De dag is goed verlopen, er was een kleine uitloop tot ongeveer uur. De kinderen mochten in een vrije pose op de pasfoto.

5 Schoolreisje Dit jaar stond het kleine schoolreisje weer op het programma. Voor de oudervereniging betekent dit eigenlijk alleen ervoor zorgen dat de klassen op tijd hun geld hebben. De groepen zorgen zelf voor hun programma. Iedereen is er wel op gewezen om ervoor te zorgen de bonnetjes mee te nemen voor de kascontrole. Er zijn weer leuke dingen ondernomen zoals de campingdag, en bezoeken aan diverse speeltuinen in de omgeving. Avond-4-daagse Na 2 jaar van afwezigheid hebben we dit jaar weer mee als school meegelopen met de Avond-4-daagse. In totaal hebben we 363 aanmeldingen, leerlingen en begeleiders samen. Er zijn 3 verschillende startlocaties. Er is getracht zo veel mogelijk samen te lopen. De avond van de intocht was erg warm en was er slecht weer op komst. De intocht o.l.v. de harmonie werd hierdoor afgelast. De kinderen werden bij de uitreiking van de medailles ook allemaal op een ijsje en snoepje getrakteerd. Verder was er elke avond fruit en groente voor iedereen. Als ook koffie, thee, ranja een koekje en een snoepje. Luizencontroleurs Na elke vakantie worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluizen door een aantal luizencontroleurs per klas. De oudervereniging zorgt ervoor dat iedere klas luizencontroleurs heeft en dat er info wordt verstrekt aan nieuwe luizencontroleurs. Laatste schooldag Op de laatste schooldag van de leerlingen uit groep 8, hebben we alle kinderen getrakteerd op een ijsje. Er kwam een ijscokar op school en daar mochten alle kinderen een ijsje gaan halen. Dit was een lekkere verrassing voor de hele school. Eigen mailadres Ouderraad Op de website van de Angelaschool is onder andere een pagina gewijd aan de oudervereniging. Een ieder kan daarop kennisnemen van de werkzaamheden en leden van de oudervereniging. Ook biedt de pagina inzage in het actuele jaarverslag en staat er een link vermeld waarmee men rechtstreeks kan mailen met de secretaris van de oudervereniging.

Jaarverslag Oudervereniging schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Oudervereniging schooljaar 2015/2016 November 2016 Jaarverslag Oudervereniging schooljaar 2015/2016 De oudervereniging Angelaschool is opgericht op 1 augustus 1975. Alle ouders met kinderen op de Angelaschool zijn automatisch lid van de oudervereniging.

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2012 2013 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDER VERENIGING

JAARVERSLAG OUDER VERENIGING JAARVERSLAG OUDER VERENIGING SCHOOLJAAR 2012-2013 Samenstelling van de ouderraad: De ouderraad heeft het afgelopen schooljaar bestaan uit: Eva van Scheppingen Sonja Koeleman Marinka van Hunen Mirjam Stark

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar 2015-2016 Ouderraad ICBS De Windroos De Ouderraad (OR) is het bestuur van de Oudervereniging van ICBS De Windroos. Het bestuur heeft in het schooljaar

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 / Amaryllislaan 21

Jaarverslag 2016 / Amaryllislaan 21 Jaarverslag 2016 / 2017 Amaryllislaan 21 1 Jaarverslag van de oudervereniging over het schooljaar 2016/2017 Dit is het jaarverslag van de oudervereniging van de Meester Spigtschool. Het jaarverslag geeft

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1: Huishoudelijk Reglement 1.1 Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op de Statuten van de Oudervereniging van De Toermalijn. 1.2 In het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen Het schooljaar is voorbij en Oudervereniging De Triangel blikt terug op een prachtige reeks aan activiteiten: Direct na de zomer is de nieuwe ronde pingpongtafel in gebruik genomen en wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar 2014/2015 Jaarplan schooljaar 2015/2016

Jaarverslag schooljaar 2014/2015 Jaarplan schooljaar 2015/2016 Jaarverslag schooljaar 2014/2015 Jaarplan schooljaar 2015/2016 Stichting Ouderraad Protestant-Christelijke basisschool De Regenboog Page 1 of 11 Inhoudsopgave Jaarverslag: Inleiding 4 Activiteiten 5 1.

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School. Inleiding

Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School. Inleiding Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School Inleiding Dit verslag beschrijft het schooljaar 2011-2012 en de rol van de Ouderraad hierin. Ook de financiële verantwoording is in dit verslag opgenomen.

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 september 2015

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 september 2015 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 september 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u het jaarverslag van de ouderraad van de Maremak. Het jaarverslag betreft het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Stichting Beheer Oudergelden Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Aanwezig: Bestuursleden: Aafje ter Avest, Karin Hogervorst en Janke Verheij,

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar 2015-2016 De Oudervereniging van De Wilsdonck De leden van de oudervereniging vormen een representatieve afspiegeling van de ouders van alle leerlingen

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2014 2015 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de oudervereniging van de Kardinaal de Jong School. De oudervereniging bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen

Ouderraad. Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen Notulen OR vergadering 29 augustus 2016 Aanwezig: Afwezig: Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen Angelique, Aline. 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:20.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging

Jaarverslag Oudervereniging Oudervereniging 2018 2019 Pagina 1 van 9 Inhoud 1 Voorwoord..3 2 Algemeen 3 3 Notulen jaarvergadering 2018...5 4 Aftreden en verkiezingen...6 5 Schooljaar 2018-2019...6 6 Financieel jaarverslag..8 Pagina

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Jaarverslag 20176-2018 Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Algemeen Elk jaar wordt door de oudervereniging een financieel jaarverslag gepresenteerd.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Basisschool De Overplaats Willibrorduslaan 71 2171 VB Sassenheim Tel: 0252-223090 Begripsbepaling 1. Dit reglement verstaat onder: a. Oudervereniging:

Nadere informatie

JAARVERSLAG OR 2012/2013

JAARVERSLAG OR 2012/2013 JAARVERSLAG OR 2012/2013 R.K. Ouderraad Mariaschool EEMNES Voor Basisonderwijs Schooljaar 2012/2013 SAMENSTELLING OUDERRAAD Voorzitter Secretaris Penningmeester Overige leden :Pauline van Daatselaar :MoniquePost

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Stichting Ouderactiviteiten De Driekleur JAARPLAN

Stichting Ouderactiviteiten De Driekleur JAARPLAN Stichting Ouderactiviteiten De Driekleur JAARPLAN 2015-2016 Ouderraad obs De Driekleur (Locatie Wilhelmina) Van der Kest Wittensstraat 3 2691 XD 's-gravenzande Postbus 8 2690 AA 's-gravenzande info@obsdedriekleur.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG OR 2011/2012

JAARVERSLAG OR 2011/2012 JAARVERSLAG OR 2011/2012 R.K. Ouderraad Mariaschool EEMNES Voor Basisonderwijs Schooljaar 2011/2012 SAMENSTELLING OUDERRAAD Voorzitter Secretaris Penningmeester Overige leden :Pauline van Daatselaar :MoniquePost

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017-2018 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad

Jaarverslag Ouderraad Jaarverslag Ouderraad 2017-2018 Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad van basisschool de Raamdonk. Dit jaar, net zoals voorgaande jaren, is ervoor gekozen een jaarverslag te maken ter vervanging

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Hierbij heet de oudervereniging (OV) u van harte welkom op de algemene jaarvergadering van het schooljaar 2016 / 2017

Hierbij heet de oudervereniging (OV) u van harte welkom op de algemene jaarvergadering van het schooljaar 2016 / 2017 Algemene Jaarvergadering Oudervereniging & Ouderinformatieavond Datum: 7 september 2017 Tijd: 19:30 uur Locatie: Grote zaal op de begane grond van Het Plankier. Algemene Jaarvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting Ouderraad Franciscus september 2018 Afsluiting schooljaar 2017 2018 Begroting 2018 2019 Inkomsten en uitgaven De inkomsten van het budget van de OR bestaat uit: Vrijwillige ouderbijdrage 10.795,50 in 2017-2018

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDER VERENIGING

JAARVERSLAG OUDER VERENIGING JAARVERSLAG OUDER VERENIGING SCHOOLJAAR 2015-2016 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de oudervereniging RKBS Driehuis voor het schooljaar 2015-2016. In juni jl. hebben wij u het voorlopig jaarverslag

Nadere informatie

Ouderraad. Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris

Ouderraad. Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Ouderraad Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Jaarverslag 2014-2015 OR CBS de Brandaris blz. 2 Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Bijlagen: - Balans 1 - Winst- en Verliesrekening

Nadere informatie

maandag 30 september 2013, om 20.00 uur op locatie Naastenbest

maandag 30 september 2013, om 20.00 uur op locatie Naastenbest Geachte leden, Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van de Jaarvergadering van Oudervereniging Basisschool de Heydonck op maandag 30 september 2013, om 20.00 uur op locatie Naastenbest. Tijdens

Nadere informatie

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017 Algemeen Dit is het jaarverslag van de Ouderraad van PCB De Schakel in Leimuiden. Dit verslag betreft het schooljaar 2016 2017. In het afgelopen schooljaar heeft de Ouderraad (OR) 6 x vergaderd. De verslagen

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD

JAARVERSLAG OUDERRAAD JAARVERSLAG OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2015-2016 Over de ouderraad 3 Samenstelling OR 3 Algemeen 3 Activiteiten 4 Kinderboekenweek 4 Sinterklaas 4 Kerst 4 Carnaval 5 Pasen 5 Verkeersexamen 5 Sport & spel 5 Koningsspelen

Nadere informatie

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school:

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school: Amstelveen, november 2015 Beste ouders en/of verzorgers, Graag wil ik u op de hoogte stellen van de bezigheden van de Oudercommissie (OC). De OC bestaat uit een groep van enthousiaste ouders die zich inzetten

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank Jaarverslag 2017/2018 Ouderraad CBS De Rank Algemeen Samenstelling ouderraad De ouderraad is in schooljaar 2017/2018 als volgt samengesteld: Pascal Kwakman Linda van Staveren Esther Bal Nicole Neall Barbara

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 8 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Bijlage 1 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Leden van de ouderraad Kim - Voorzitter Nynke - Secretaris Valerie - Penningmeester Jessie en Atty algemene leden Denise komt nieuw in de OR als algemeen

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker. 21 oktober 2014

Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker. 21 oktober 2014 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker 21 oktober 2014 Agenda Opening Bedanken bestuursleden Benoeming nieuwe bestuursleden Aankondiging nieuwe commissieleden Presentatie jaarverslag

Nadere informatie

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd:

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd: JAARVERSLAG SCHOOLFONDS DE KLIPPER 2015-2016 Beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 is goed afgesloten met een positief exploitatieresultaat van 77,53. De totale kosten (uitgezonderd enkele reserveringen)

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Balans TOTAAL 6.518, ,08 TOTAAL 6.518, ,08

Balans TOTAAL 6.518, ,08 TOTAAL 6.518, ,08 Balans 15-9-2012 15-9-2011 15-9-2012 15-9-2011 Spaarrekening 6.000,00 11.500,00 Extra ouderbijdrage 1.763,50 1.608,50 Vorderingen 20,00 605,00 Vrije reserve 4.754,62 10.913,58 Betaalrekening 332,42 314,38

Nadere informatie

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn.

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Artikel 1. Begrippen. 1. Deze statuten verstaan onder: a. School: Openbare school (OBS) Isandra, J.R. Zeemanstraat 10, 4053 JN IJzendoorn b. Ouderraad:

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2012-2013 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 3 Activiteiten Oudervereniging... 3 Communicatie en overleg... 3 Dag

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

ZAKELIJKE OUDERAVOND. Datum: maandag 30 oktober 2017 Aanvang: 19:00 uur. Plaats: De Duinstee

ZAKELIJKE OUDERAVOND. Datum: maandag 30 oktober 2017 Aanvang: 19:00 uur. Plaats: De Duinstee ZAKELIJKE OUDERAVOND Datum: maandag 30 oktober 2017 Aanvang: 19:00 uur Plaats: De Duinstee Inhoud Agenda Notulen Zakelijke Ouderavond 31oktober 2016 Jaarverslag Oudervereniging / Medezeggenschapsraad Financieel

Nadere informatie

BEGROTING Schooljaar

BEGROTING Schooljaar BEGROTING Schooljaar 2016-2017 Protestants Christelijke Basisschool Het Kompas Penningmeester, B.Damas 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. OVERZICHT BATEN EN LASTEN 4 3. RESULTAAT 4 4. Baten 5 4.1 Ouderbijdrage

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u het jaarverslag van de ouderraad van de Maremak. Het jaarverslag betreft het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

HOOFDSTUK 7 DE OUDERS

HOOFDSTUK 7 DE OUDERS HOOFDSTUK 7 DE OUDERS 7.1 - De betrokkenheid van de ouders Een goed contact met de ouders vinden wij heel belangrijk. Natuurlijk, het gaat immers om het wel en wee van uw kind. Maar ook willen wij u op

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 7 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

Omdat er veel nieuwe ouders zijn, wordt er een voorstelronde gedaan.

Omdat er veel nieuwe ouders zijn, wordt er een voorstelronde gedaan. Notulen Jaarvergadering en groepsouders 9 Oktober 2014 Aanwezig: Karin Theunissen, Ingrid Ermers, Daniëlle Ubeda, Freek Janssen, van der Burgh, Neeltje van de Berg, Ans van de Berk,, Janneke van Wees,

Nadere informatie

Vanuit het team waren 2 leden vertegenwoordigd: Eveline van Zwet en Sabrina van de Velde.

Vanuit het team waren 2 leden vertegenwoordigd: Eveline van Zwet en Sabrina van de Velde. Inleiding Zodra een leerling op onze school komt, zijn de ouders/voogden/verzorgers lid van de Oudervereniging OBS De Boomgaard. Het bestuur van de Oudervereniging ligt bij de Ouderraad. Wat doet de Ouderraad?

Nadere informatie

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Inhoudsopgave 1 Evenementen Commissie 3 2 Jaaroverzicht 4 3 Toetreding 6 4 Aftreding 6 5 VOMAR geld 6 6 Ouderbijdrage 6

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

Jaarverslag Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft

Jaarverslag Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft Jaarverslag 2013 Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft Delft, maart 2014 Jaarverslag van de activiteiten van de Oudercommissie van de Prins Mauritsschool Delft in 2013 De oudercommissie van de Prins

Nadere informatie

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD VAN B.S. DE GRIFFIOEN TE PRINSENBEEK

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD VAN B.S. DE GRIFFIOEN TE PRINSENBEEK JAARVERSLAG 2017-2018 VAN DE OUDERRAAD VAN B.S. DE GRIFFIOEN TE PRINSENBEEK B.S. De Griffioen Schoolstraat 45 4841 XC PRINSENBEEK Pagina 1 Voorwoord Hierbij treft u het jaarverslag 2017-2018 aan van de

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD OBS DE POLSSTOK

JAARVERSLAG OUDERRAAD OBS DE POLSSTOK JAARVERSLAG OUDERRAAD OBS DE POLSSTOK SCHOOLJAAR 2013-2014 1 JAARVERSLAG OUDERRAAD Schooljaar 2013-2014 Beste collega ouders Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad over het schooljaar 2013-2014.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046)

Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046) Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046) Onderdeel van: OBS Corantijnschool Corantijnstraat 4 1058 DD Amsterdam

Nadere informatie

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting Ouderraad Franciscus september 2017 Afsluiting schooljaar 2016 2017 Begroting 2017-2018 Inkomsten en uitgaven De inkomsten van het budget van de OR bestaat uit: Vrijwillige ouderbijdrage 11.775 in 2016-2017

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad. CBS Onze Wereld. Jaarverslag

Medezeggenschapsraad. CBS Onze Wereld. Jaarverslag Medezeggenschapsraad CBS Onze Wereld Jaarverslag 2014-2015 Rotterdam, september 2015 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad (MR) van CBS Onze Wereld voor het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad 2013/2014

Jaarverslag Ouderraad 2013/2014 Jaarverslag Ouderraad 2013/2014 Rooms Katholieke Basisschool De Hoeksteen Ouderraad De Hoeksteen Braillestraat 2 en Serooskerkestraat 74b te Krommenie e-mail: ouderraad.hoeksteen@gmail.com Jaarverslag

Nadere informatie

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug.

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug. Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al verschillende keren voorbij zien komen en misschien ook al de bijdragen voor uw kind(eren) voldaan. We zijn

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Ouderraad & Ouderbijdrage Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Schooljaar 2014-2015 2014-2015 De Ouderraad bestaat uit een groep van enthousiaste ouders c.q. verzorgers. Het is een zelfstandige

Nadere informatie

Balans TOTAAL 10.901,26 9.302,72 TOTAAL 10.901,26 9.302,72

Balans TOTAAL 10.901,26 9.302,72 TOTAAL 10.901,26 9.302,72 Balans 1-8-2014 1-8-2013 1-8-2014 1-8-2013 Spaarrekening 9.500,00 7.500,00 Extra ouderbijdrage 2.148,00 1.973,50 Vorderingen 432,50 695,25 Vrije reserve 8.616,66 6.874,72 Betaalrekening 721,39 720,43 Crediteuren

Nadere informatie

De ouderraad heeft ten doel: Het bevorderen en onderhouden van een goed contact en een goede samenwerking tussen ouders en de school.

De ouderraad heeft ten doel: Het bevorderen en onderhouden van een goed contact en een goede samenwerking tussen ouders en de school. De ouderraad heeft ten doel: Het bevorderen en onderhouden van een goed contact en een goede samenwerking tussen ouders en de school. Op praktische wijze meehelpen met /en het organiseren van verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de OR

Nieuwsbrief van de OR Pleiadenplantsoen 63 1973 BS IJmuiden tel. 0255-511233 info@pleiaden.nl Nieuwsbrief van de OR 31-10-2016 Week 44 In deze nieuwsbrief Verslag van de penningmeester o Inkomsten/uitgaven o Hoogte ouderbijdrage

Nadere informatie

Jaarvergadering Ouderraad Basisschool Amby. 30 oktober 2018

Jaarvergadering Ouderraad Basisschool Amby. 30 oktober 2018 Jaarvergadering Ouderraad Basisschool Amby 30 oktober 2018 Inhoud Algemeen Samenstelling Werkgroepen en resultaten Financiën Verantwoording 2017-2018 Kascontrolecommissie Begroting 2018-2019 Afsluiting

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

De kascontrole is op 20 september 2016 uitgevoerd door Yvonne Peeters en Martine Jansma.

De kascontrole is op 20 september 2016 uitgevoerd door Yvonne Peeters en Martine Jansma. Kascontrole De kascontrole 2015-2016 is op 20 september 2016 uitgevoerd door Yvonne Peeters en Martine Jansma. De kascommissie is akkoord met de gepresenteerde cijfers van schooljaar 2015-2016 en stelt

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Daarnaast een delegatie van het team KBS de Linderte (Milou, Han) en een zestal ouders.

Daarnaast een delegatie van het team KBS de Linderte (Milou, Han) en een zestal ouders. KBS de Linderte Richterambtweg 1 8103 HX Raalte Notulen jaarvergadering oudervereniging De Linderte 8 oktober 2018 Aanwezig: Bestuur Oudervereniging: Christel Hoekstra (voorzitter), Iwan Rekveld (penningmeester),

Nadere informatie

Sept Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs.

Sept Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs. Huishoudelijk reglement OV OBS De Kei Sept 2013 Definities Artikel 1 Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs. Doel Artikel

Nadere informatie

Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand

Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand Begripsbepaling Bestuur ouderraad: Ouderraad (OR): Commissie: Ouders: School: De bestuurders van de Stichting Ouderraad OBS Het Zand, zoals vastgesteld in de

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws November 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: nieuws van de directie schoolfruit terugblik kinderboekenweek communicatie

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 21 januari 2016 2015-2016 Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging 19.30 uur

Nadere informatie

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging Openbare Daltonschool De Achtbaan Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2014-2015 Inhoud Voorwoord 3 Over de oudervereniging 4 Samenstelling bestuur 2014-2015 5 Samenstelling bestuur 2015-2016 6 Vergaderingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

Jaarverslag Schoolraad PCB De Fontein Schooljaar

Jaarverslag Schoolraad PCB De Fontein Schooljaar Jaarverslag Schoolraad PCB De Fontein Schooljaar 2016-2017 Samenstelling SR (vice voorzitter) (voorzitter) (penningmeester) (secretaris) Chantal Verkade (tweede penningmeester en tweede secretaris) Vanuit

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD. Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015

JAARVERSLAG OUDERRAAD. Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015 JAARVERSLAG OUDERRAAD Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015 Inhoud 1. Voorwoord 2. Algemeen 1. Samenstelling Ouderraad schooljaar 2014/2015 2. Vergaderingen 3. Festiviteiten 1. Schoolreis 2. Kleuterfeest

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F OUDERRAAD

N I E U W S B R I E F OUDERRAAD N I E U W S B R I E F OUDERRAAD De ouderraad bestaat uit 12 ouders. Zij bespreekt en organiseert, in overleg met de leerkrachten, allerlei schoolactiviteiten. De ouderraad heeft de taken verdeeld. Zo is

Nadere informatie