Vanuit het team waren 2 leden vertegenwoordigd: Eveline van Zwet en Sabrina van de Velde.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vanuit het team waren 2 leden vertegenwoordigd: Eveline van Zwet en Sabrina van de Velde."

Transcriptie

1 Inleiding Zodra een leerling op onze school komt, zijn de ouders/voogden/verzorgers lid van de Oudervereniging OBS De Boomgaard. Het bestuur van de Oudervereniging ligt bij de Ouderraad. Wat doet de Ouderraad? Naast de gewone lessen, wordt er op school veel georganiseerd waar de leerkrachten wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Daarvoor wordt de Ouderraad ingeschakeld. Zo helpt de Ouderraad bij de vieringen van Sint, Kerst en Pasen, bij de Kinderboekenweek, het voorleesontbijt, de schoolreisjes, het schooljaar hoogtepunt, de hoofdluiscontrole, enz. Hulp van ouders Ook de Ouderraad zou dit niet kunnen zonder extra hulp van andere ouders/verzorgers. Gelukkig kan onze Ouderraad al jaren rekenen op een grote groep enthousiaste hulpouders. Beheren ouderfonds Om bovengenoemde activiteiten mogelijk te kunnen maken, bestaat het Ouderfonds. Alle ouders/verzorgers wordt aan het begin van het schooljaar gevraagd een vrijwillige bijdrage over te maken. Het richtbedrag is momenteel 27,50 euro per kind. In de Algemene Ouderraadsvergadering wordt verantwoording afgelegd ten aanzien van het Ouderfonds. Wie zaten er afgelopen jaar in de Ouderraad? De leden van de Oudervereniging kiezen de ouderraadsleden. Het afgelopen jaar maakte de volgende ouders deel uit van de OR: Stephanie Groenenboom (voorzitter), Saskia Leenders (secretaris), Tanja Assink (penningmeester), Paulette Voogd, Annelies Stam, Yvonne Kooijman, Janette van der Ende (allen algemeen lid). Vanuit het team waren 2 leden vertegenwoordigd: Eveline van Zwet en Sabrina van de Velde. Vergaderingen De Ouderraad is in dit schooljaar 5 keer bijeengekomen. Wist u dat de notulen van de ouderraadsvergaderingen op de website te zien zijn? De vergaderingen van de Ouderraad zijn overigens openbaar.

2 Verslag activiteiten 2010/2011 Boekenverkoop oktober 2011 Tijdens de jaarlijkse Kinderboekenweek wordt er in de hal van de school een selectie kinderboeken opgesteld. Aan het einde van de Kinderboekenweek organiseert kinderboekhandel De Giraf een verkoop in de hal van de school. Ook zijn er 2e hands boeken ingezameld voor verkoop. Ouders en kinderen hebben in oktober voor een aanzienlijk bedrag boeken aangeschaft. Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop mag de school besteden voor aankoop van nieuwe boeken voor de bibliotheek. Daarnaast werden er boeken door ouders gesponsord. Al met al werd dit een geweldige aanvulling voor onze schoolbibliotheek! De Ouderraad heeft, samen met een aantal hulpouders, hand- en spandiensten verleend bij de inrichting van de hal, de boekenverkoop en de catering tijdens de avond. Sinterklaasviering Ook in 2011 hebben Sint en Pieten een bezoek gebracht aan de Boomgaard. In de weken vooraf aan dit bezoek werd de school helemaal in Sinterklaasstemming gebracht. Versiering van het podium in de hal, de gangen en de klassen en kleine schoencadeautjes hebben hier een belangrijke rol in gehad. Op 5 december was het dan zo ver: Sint arriveerde met Pieten op een heuse trike op het schoolplein. Na een feestelijke ontvangst heeft Sint met zijn Pieten alle klassen uit de onderbouw bezocht. 's Middags is hij ook nog even op visite geweest bij de zieke kinderen die deze dag niet op school konden zijn. Kerst Kerst werd, zoals al jaren lang gebruikelijk is op de Boomgaard, gevierd met een Kerstdiner in alle groepen. Voor aanvang van het diner, zongen alle klassen voor de ouders de ingestudeerde kerstliedjes op het versierde plein. De ouders hebben dit jaar zelf het eten voor het kerstdiner verzorgd. Zo was er van alles, van zoet tot hartig, van warm tot koud. Voor ieder kind wat wils. Alle kinderen hebben gesmuld. Na afloop van het diner, zong er een heus mannenkoor op het plein, samengesteld uit enthousiaste vaders, die onder leiding van Gerard Hofsté kerstliedjes ten gehore brachten. Na afloop van het diner konden ouders en kinderen een drankje drinken op het mooi versierde schoolplein. De Ouderaad heeft gezorgd voor de versiering van de school in de weken voor Kerst en de catering tijdens het diner en op het plein na afloop van het diner. Uiteraard weer met behulp van een aantal enthousiaste hulpouders! Pasen Dit jaar is er een Paaslunch georganiseerd. Ouders hebben hiervoor allerlei heerlijkheden aangeleverd en de kinderen hebben genoten. Daarnaast was er een bezoek van de paashaas aan de onderbouw. Alle kinderen ontvingen paaseitjes. De Ouderraad heeft het drinken van de lunch verzorgd en de paaseitjes ingepakt en rondgedeeld.

3 Schoolreizen De Ouderraad heeft gezorgd voor de administratieve afhandeling van het schoolreisgeld en heeft de locaties en benodigde bussen gereserveerd. De bestemmingen voor de verschillende groepen zijn in samenspraak met de Ouderraad besloten. De kleuters zijn dit jaar weer naar de Binnenmaas geweest, waar ze een heerlijke ochtend hebben gehad. De groepen 3 tot en met 6 zijn dit jaar naar Drievliet geweest. Het weer zat dit jaar echt niet mee, maar ondanks dat hebben ze een leuke dag gehad. Groep 7 en 8 ging naar het vaste adres voor de 3-daagse schoolreis: De Hoge Rielen in België. Ook zij hebben een fantastische tijd gehad met prachtig weer, ondanks het late tijdstip in het jaar. Aquasportdag Dit jaar hadden we prachtig weer tijdens de aquasportdag en hebben kinderen, onder begeleiding van vele enthousiaste hulpouders, allerlei leuke spelletjes gespeeld. Zoals ieder jaar was dit een daverend succes! Afscheid groep 8 De leerlingen en leerkrachten van groep 8 verzorgden dit jaar weer een leuke musical. De Ouderraad heeft de catering tijdens de afscheidsavond verzorgd. Hoofdluiscontrole Ook dit jaar werden de leerlingen na iedere vakantie door een vaste groep 'luizen-pluis-ouders" gecontroleerd op hoofdluis. Schoolfotograaf De schoolfoto's werden dit jaar verzorgd door een nieuwe fotograaf die is uitgezocht door het team en de Ouderraad. Lief en Leed Ook dit jaar kregen leerlingen en leerkrachten die wat langer bezig waren een beterschapkaartje van de Ouderraad.

4 Notulen Algemene Ouderavond 2011 OBS De Boomgaard, Mijnsheerenland Opening: door Saskia Leenders, in afwezigheid van Marion Bol, aftredend voorzitter Notulen vorige algemene ouderavond: geen opmerkingen Verslag van de activiteiten schooljaar Een verslag van de activiteiten is te lezen in het door de ouderraad samengestelde boekje dat nog eens doorgenomen wordt met alle aanwezigen. Bij enkele activiteiten werd wat langer stilgestaan: Kerst: Chinees is heel goed bevallen. Efteling: Ook erg goed bevallen. Volgende keer misschien wat later vertrekken, tijd die we nu hadden was vrij kort. Misschien een idee om lunchpakketje mee te vragen aan ouders en vlak voor vertrek in de Efteling friet te eten met de kinderen. Dan kunnen we later weg. Schooljaarhoogtepunt rond techniekthema: Door ouders verzorgde taartenbuffet was erg lekker. Opbrengsten voor aanvulling techniektorens. Goede manier om geld in te zamelen. Afsluiting groep 8: Er was niet gerekend op het mee-eten van leerkrachten. Volgend jaar een aandachtspunt. Schooljaarafsluiting met borrel op het plein: Veel positieve reacties ontvangen van ouders. Zeker voor herhaling vatbaar. Fotograaf: Er waren wat ouders die opmerkingen hadden over de verminderde kwaliteit van de foto's. Sabrina neemt contact op met René Wouters om dit te bespreken. Begroting 96% van de ouders hebben afgelopen jaar de ouderbijdrage betaald. Dat is erg gunstig, want daar betaalt de Ouderraad de activiteiten van. De ouderbijdrage blijft ook dit jaar 27,50. Afgelopen jaar is het saldo iets teruggelopen. Gerard geeft uitleg over de besteding van het geld dat school van het ministerie krijgt om te verklaren waarom school geen geld heeft voor het organiseren van activiteiten.

5 Hoge Rielen: Dit jaar heeft de OR extra kosten moeten maken voor de schoolreis naar de Hoge Rielen omdat de groep leerlingen die meeging erg groot was. Er moest extra verblijfsruimte gehuurd worden en de kosten voor de bus waren hoger. Ook dit jaar is de groep die mee gaat groot, dus dit jaar zullen de kosten ook hoger uitvallen dan normaal. De opbrengst van de taartenverkoop tijdens de afsluitende avond van het schooljaarhoogtepunt bedroeg 411,-. Dit komt ten goede aan de aanvulling van materialen voor de Techniektorens. Behalve De Hoge Rielen, zijn alle uitgaven binnen de begrote budgetten gebleven. Samenstelling Ouderraad Dit schooljaar gaan 4 dames de Ouderraad verlaten: Marion Bol (voorzitter), Conny Gubbels, Hester Balzer en Inge van Antwerpen (alle drie algemeen lid). Wij danken alle dames heel erg voor hun inzet de afgelopen jaren. Namens het team biedt Gerard de aanwezige dames een bloemetje aan. Tanja Assink, Paulette Voogd en Saskia Leenders blijven aan als lid. Voor de nieuw 4 vrijgekomen plaatsen hebben 5 dames zich beschikbaar gesteld: Yvonne Kooijman, Yvonne van der Vloet, Stephanie Groenenboom, Janette van den Enden en Annelies Stam. De aanwezige kandidaten stellen zich voor en geven aan waarom zij graag in de Ouderraad willen. In de vergadering is besloten dat alle 5 de dames tot de Ouderraad toe mogen treden en er geen verkiezingen gehouden worden. Saskia Leenders zal buiten de statuten blijven, zodat we aan het statutaire aantal van 7 ouderraadsleden voldoen. Sluiting: door Saskia Leenders

6 Nieuwe kandidaten Ouderraad Dit jaar zullen 4 dames de Ouderraad gaan verlaten: Paulette Voogd, Saskia Leenders, Annelies Stam en Yvonne Kooijman-de Groot. Daarmee kwamen er 4 vacatures vrij. Normaalgesproken zijn er verkiezingen, maar omdat er zich dit maal precies 4 enthousiaste kandidaten hebben gemeld, zijn verkiezingen overbodig. De volgende dames hebben zich aangemeld: Roxane Degenhart, moeder van Laura uit groep 5. Roxane heeft voor de geboorte van haar jongste zoon al veel voor school gedaan als overblijfouder, handwerkmoeder, bibliotheekmoeder en wil nu haar zoontje wat ouder is weer wat actiever worden op school. Larissa Wiltenburg is moeder van Jack in groep 3. Guiliëtte van der Waal heeft een zoon Bas in groep 1/2 en Yolanda Grootkerk is moeder van Juliette in groep 3. Ook deze 3 dames willen zich graag meer in gaan zetten voor de school en hopen hun creatieve ideeën in de Ouderraad kwijt te kunnen. Wij zijn blij dat deze dames zich hebben aangemeld en wensen ze een leuke tijd toe als Ouderraadslid.

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2014 2015 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de oudervereniging van de Kardinaal de Jong School. De oudervereniging bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het jaarverslag en het financieel verslag van de ouderraad van O.B.S. De Twee Wieken. In dit jaarverslag brengen wij u op de hoogte van de activiteiten die de ouderraad

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017 Algemeen Dit is het jaarverslag van de Ouderraad van PCB De Schakel in Leimuiden. Dit verslag betreft het schooljaar 2016 2017. In het afgelopen schooljaar heeft de Ouderraad (OR) 6 x vergaderd. De verslagen

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank Jaarverslag 2017/2018 Ouderraad CBS De Rank Algemeen Samenstelling ouderraad De ouderraad is in schooljaar 2017/2018 als volgt samengesteld: Pascal Kwakman Linda van Staveren Esther Bal Nicole Neall Barbara

Nadere informatie

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Inhoudsopgave 1 Evenementen Commissie 3 2 Jaaroverzicht 4 3 Toetreding 6 4 Aftreding 6 5 VOMAR geld 6 6 Ouderbijdrage 6

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad

Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad Inkomsten Uitgaven te kort/over ouderbijdrage 23.775,00 rente 195,35 andere inkomsten storting A4d 1.312,50 Joppedag 966,00 Joppedag 966,00 871,87 94,13 schoolreisje

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar 2015-2016 Ouderraad ICBS De Windroos De Ouderraad (OR) is het bestuur van de Oudervereniging van ICBS De Windroos. Het bestuur heeft in het schooljaar

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017-2018 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

T STARTBLOK 2011-2012

T STARTBLOK 2011-2012 T STARTBLOK 2011-2012 Voor u ligt het jaarverslag van de oudervereniging. Het verslag zal tijdens de jaarvergadering op maandag 29 oktober 2012 besproken worden. Onze oudervereniging bestond in 2011-2012

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2012 2013 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Activiteiten De OR zorgde in het schooljaar 2013 2014 voor de ondersteuning bij verschillende schoolactiviteiten.

Activiteiten De OR zorgde in het schooljaar 2013 2014 voor de ondersteuning bij verschillende schoolactiviteiten. Jaarverslag Oud derraad Schooljaar 2013 3-2014 De ouderraad is geen wettelijk orgaan, toch hebben nagenoeg alle scholen een ouderraad in het leven geroepen. De ouderraad vertegenwoordigt de mening van

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen Het schooljaar is voorbij en Oudervereniging De Triangel blikt terug op een prachtige reeks aan activiteiten: Direct na de zomer is de nieuwe ronde pingpongtafel in gebruik genomen en wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Dit document bevat de volgende hoofdstukken:

Dit document bevat de volgende hoofdstukken: Dit document bevat de volgende hoofdstukken: - Jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Financieel jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Begroting ouderraad 2017-2018 Jaarverslag ouderraad 2016-2017. We kunnen aan

Nadere informatie

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd:

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd: JAARVERSLAG SCHOOLFONDS DE KLIPPER 2015-2016 Beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 is goed afgesloten met een positief exploitatieresultaat van 77,53. De totale kosten (uitgezonderd enkele reserveringen)

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 7 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD. Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015

JAARVERSLAG OUDERRAAD. Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015 JAARVERSLAG OUDERRAAD Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015 Inhoud 1. Voorwoord 2. Algemeen 1. Samenstelling Ouderraad schooljaar 2014/2015 2. Vergaderingen 3. Festiviteiten 1. Schoolreis 2. Kleuterfeest

Nadere informatie

Willibrord Ouderraad Stichting. Jaarverslag. Ouderbijdrage Willibrord. Schooljaar 2012-2013

Willibrord Ouderraad Stichting. Jaarverslag. Ouderbijdrage Willibrord. Schooljaar 2012-2013 Willibrord Ouderraad Stichting Jaarverslag Ouderbijdrage Willibrord Schooljaar 2012-2013 Geschreven door: Penningmeester Willibrord Ouderraad Financieel verslag gecontroleerd door de Kascommissie 2012-2013:

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012

Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012 Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012 Aanwezig: Afwezig: Namens team: Yvonne (vz), Annette (secr.), Helen (pm), Angelique, Astrid, Guinyfer, Ellen, Diana, Kyra, Susan, Lenny, Joyce (aspirant),

Nadere informatie

Notulen ouderraadvergadering 12 november 2015

Notulen ouderraadvergadering 12 november 2015 Notulen ouderraadvergadering 12 november 2015 Aanwezig: Heidi, Inge, Angelique, Yvonne, Judith, Rianne, Nelina, Emmy, Cindy Namens het team aanwezig: Liesbeth, Sonja Afwezig: Linda, Henriette, Belinda,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging

Jaarverslag Oudervereniging Oudervereniging 2018 2019 Pagina 1 van 9 Inhoud 1 Voorwoord..3 2 Algemeen 3 3 Notulen jaarvergadering 2018...5 4 Aftreden en verkiezingen...6 5 Schooljaar 2018-2019...6 6 Financieel jaarverslag..8 Pagina

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 8 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Activiteiten. Oudervereniging Wilakkers. Beste ouders/verzorgers,

Activiteiten. Oudervereniging Wilakkers. Beste ouders/verzorgers, Activiteiten Beste ouders/verzorgers, Dit jaar vieren we carnaval op vrijdag 21 februari van 8.30 tot 12.00 uur. Ondanks dat het dan nog een week duurt voordat het echte carnavalsfeest losbarst, willen

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Jaarverslag 20176-2018 Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Algemeen Elk jaar wordt door de oudervereniging een financieel jaarverslag gepresenteerd.

Nadere informatie

[Geef tekst op] Jaarverslag OR

[Geef tekst op] Jaarverslag OR [Geef tekst op] Jaarverslag OR 2016-2017 Jaarverslag Ouderraad KC BuitenRijck Schooljaar 2016/2017 1. Inleiding De Ouderraad ondersteunt het schoolteam bij de organisatie van vieringen en allerlei activiteiten

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 De ouderraad beheert de ouderbijdrage die jaarlijks voor elke leerling gevraagd wordt voor uitgaven waarvoor de school geen vergoeding krijgt.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

Jaarverslag Tweco

Jaarverslag Tweco Jaarverslag Tweco 2016-2017 Inhoud 1. LEDEN VAN DE TWEEMASTER EVENEMENTENCOMMISSIE (TWECO) 3 2. COMMISSIES 4 3. FINANCIEEL JAARVERSLAG 12 4. DECHARGE 13 5. VOORUITBLIK 2017-2018 14 1. Leden van de Tweemaster

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug.

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug. Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al verschillende keren voorbij zien komen en misschien ook al de bijdragen voor uw kind(eren) voldaan. We zijn

Nadere informatie

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we.

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Financiën Ouderraad Jaarverslag schooljaar

Financiën Ouderraad Jaarverslag schooljaar Financiën Ouderraad Jaarverslag schooljaar 2017-2018 Inhoudsopgave Financiën Ouderraad Jaarverslag schooljaar 2017-2018... 1 Budget 2017-2018... 2 Overzicht budget 2017-2018... 2 Opbouw budget 2017-2018...

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Ouderraad & Ouderbijdrage Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Schooljaar 2014-2015 2014-2015 De Ouderraad bestaat uit een groep van enthousiaste ouders c.q. verzorgers. Het is een zelfstandige

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging de Pontus. Datum: 12 juni 2013 Locatie: Koffiekamer SMH

Notulen vergadering oudervereniging de Pontus. Datum: 12 juni 2013 Locatie: Koffiekamer SMH Notulen vergadering oudervereniging de Pontus Datum: 12 juni 2013 Locatie: Koffiekamer SMH Aanwezig: Hyun-Sook Poppelaars-Fens, Elmira Oomen, Claudia van Zundert, Ursula van den Oort, Marian Adriaensen,

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar 2015-2016 De Oudervereniging van De Wilsdonck De leden van de oudervereniging vormen een representatieve afspiegeling van de ouders van alle leerlingen

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad obs De Violier

Jaarverslag Ouderraad obs De Violier Jaarverslag 2017 2018 Ouderraad obs De Violier In dit jaarverslag komen de volgende onderwerpen aan de orde: 1. Inleiding 2. Doel en taken van de Ouderraad van OBS De Violier 3. Activiteiten schooljaar

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier

Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier In dit jaarverslag komen de volgende onderwerpen aan de orde: 1. Inleiding 2. Doel en taken van de Ouderraad van OBS De Violier 3. Activiteiten schooljaar

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2015-2016 Veghel, 29 september 2015 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Postadres: Postbus 123 4800 AC Etten-Leur Bezoekadres: Kraanvogel 22 4872 SB Etten-Leur Telefoonnummer: 076-5040422 E-mailadres: info@springplankettenleur.nl Site: www.springplankettenleur.nl Ouderraad

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OBS De Boogerd

INFORMATIEBOEKJE OBS De Boogerd INFORMATIEBOEKJE OBS De Boogerd 2013-2014 Inhoudsopgave: 1. Inleiding blz.: 3 2. Samenstelling ouderraad blz.: 4 3. Secretarieel jaarverslag ouderraad blz.: 5 4. Informatie Ouderraad blz.: 9 5. De taken

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad (OR) OBS Brinkschool 2015/2016

Jaarverslag ouderraad (OR) OBS Brinkschool 2015/2016 Jaarverslag ouderraad (OR) OBS Brinkschool 2015/2016 Leden OR: Hans Wubbolts (voorzitter), Marion Cupido (secretaris), Bart Jan Hoevers (penningmeester), Marlies Breemhaar, Ron Knigge, Michiel Brinksma,

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014.

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Fiscaal nummer/rsin 812405079 Contactgegevens Stichting Paulusfonds, Torenlaan 56 1391AN Abcoude 1. Doelstelling De Stichting Paulusfonds stelt zich ten doel

Nadere informatie

ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS

ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS 20 SEPTEMBER 2012 AGENDA 1. GASTSPREKER: BETER OMGAAN MET PUBERS 2. MR 3. OPENING EN MEDEDELINGEN 4. GOEDKEURING VERSLAG ALV 2010/2011 5. BESTUUR OUDERVERENIGING 2011/2012

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014 Geachte Ouders, Hierbij ontvangt u de uitnodiging en de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van "Oudervereniging De Branding", welke zal plaatsvinden op woensdag 15 oktober om 20.00 uur, locatie

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad

Huishoudelijk reglement Ouderraad Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool t Hout, Helmond Artikel 1 Begripsbepalingen Dit reglement verstaat onder A. Bevoegd gezag : de directeur of zijn/haar vervanger B. School : Openbare

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad obs De Violier

Jaarverslag Ouderraad obs De Violier Jaarverslag 2015 2016 Ouderraad obs De Violier In dit jaarverslag komen de volgende onderwerpen aan de orde: 1. Inleiding 2. Doel en taken van de Ouderraad van OBS De Violier 3. Activiteiten schooljaar

Nadere informatie

maandag 30 september 2013, om 20.00 uur op locatie Naastenbest

maandag 30 september 2013, om 20.00 uur op locatie Naastenbest Geachte leden, Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van de Jaarvergadering van Oudervereniging Basisschool de Heydonck op maandag 30 september 2013, om 20.00 uur op locatie Naastenbest. Tijdens

Nadere informatie

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop.

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop. Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 15 mei 2013 Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, van Warmerdam (secretaris),

Nadere informatie

Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent. Jaarverslag. Schooljaar

Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent. Jaarverslag. Schooljaar Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent Jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Geschreven door: Penningmeester Ouderraad de Vliermeent Financieel verslag gecontroleerd door de Medezeggenschapsraad 2014-2015:

Nadere informatie

Augustus 2014. Zon dag 4 5 6 7 8 9 10. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Augustus 2014. Zon dag 4 5 6 7 8 9 10. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 204 2 3 4 5 6 7 8 Eerste school Koffieochtend voor alle ouders 8.30-9.30 uur 25 9 Maan Dins Woens Donder Vrij Zater 4 5 6 7 8 9 0 Schoolfotograaf 26 20 2 22 23 24 27 28 29 30 3 Info avond groep

Nadere informatie

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Oec. Basisschool t Prisma Mercuriusweg - Purmerend Geachte ouders / verzorgers van de leerlingen van t Prisma, de teamleden en de medezeggenschapsraad. Op 2 september

Nadere informatie

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL Inleiding In dit informatieboekje informeren wij u over wat de oudervereniging van Basisschool Triangel is,

Nadere informatie

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting Ouderraad Franciscus september 2018 Afsluiting schooljaar 2017 2018 Begroting 2018 2019 Inkomsten en uitgaven De inkomsten van het budget van de OR bestaat uit: Vrijwillige ouderbijdrage 10.795,50 in 2017-2018

Nadere informatie

Onze school als Basis voor de toekomst..

Onze school als Basis voor de toekomst.. Onze school als Basis voor de toekomst.. OUDERRAAD: WAT IS DAT? Als u aan de ouderraad denkt dan zult u zich waarschijnlijk afvragen: Wat doet een ouderraad? De ouderraad is een groep ouders die door middel

Nadere informatie

Notulen zakelijke ouderavond van de openbare basisschool Het Startblok

Notulen zakelijke ouderavond van de openbare basisschool Het Startblok Titel Datum Lokatie Aanwezig Notulen zakelijke ouderavond Maandag 9 oktober 2006, 20.00 uur Het Startblok Ouders Team Ouderraad Medezeggenschapsraad Agenda 1. Opening 2. Goedkeuring van de notulen van

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden:

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden: Jaarverslag Ouderraad Kennemerpoort lokatie Hofdijkstraat t.b.v. de AOV 24 oktober 2016 6 oktober 2016 Voorwoord De ouderraad heeft als taak om de (feestelijke) activiteiten op en rond de school te organiseren

Nadere informatie

Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016.

Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016. Jaarverslag Oudervereniging De Horizon 2015/2016 Beste leden, Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016. De oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school:

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school: Amstelveen, november 2015 Beste ouders en/of verzorgers, Graag wil ik u op de hoogte stellen van de bezigheden van de Oudercommissie (OC). De OC bestaat uit een groep van enthousiaste ouders die zich inzetten

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Nr. 5 van schooljaar 2016-2017 Datum : maandag 19 juni 2017 Tijd : 20:30 22:00 uur Locatie : lerarenkamer DE KLIF Volgende vergadering: 25 september 2017

Nadere informatie

De Tillegraaf. Nummer 2, 15 oktober 2018

De Tillegraaf. Nummer 2, 15 oktober 2018 De Tillegraaf Nummer 2, 15 oktober 2018 Lauermanstraat 21A / 9251AX Burgum/ 0511-462980 partoer@opo-furore.nl / www.obspartoer.nl Agenda Activiteiten voor kinderen in Burgum: zie https://www.obspartoer.nl/kwartiermaker

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Jaarverslag Begroting

Jaarverslag Begroting Postadres: Postbus 123 4800 AC Etten-Leur Bezoekadres: Kraanvogel 22 4872 SB Etten-Leur Telefoonnummer: 076-5040422 E-mailadres: info@springplankettenleur.nl Site: www.springplankettenleur.nl Ouderraad

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting Ouderraad Franciscus september 2017 Afsluiting schooljaar 2016 2017 Begroting 2017-2018 Inkomsten en uitgaven De inkomsten van het budget van de OR bestaat uit: Vrijwillige ouderbijdrage 11.775 in 2016-2017

Nadere informatie

OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA. Activiteitenverslag schooljaar Kinderboekenweek. Sinterklaas

OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA. Activiteitenverslag schooljaar Kinderboekenweek. Sinterklaas OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA Activiteitenverslag schooljaar 2017-2018 Samen met het team heeft de ouderraad de volgende activiteiten georganiseerd. Kinderboekenweek Het thema van deze Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Sept Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs.

Sept Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs. Huishoudelijk reglement OV OBS De Kei Sept 2013 Definities Artikel 1 Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs. Doel Artikel

Nadere informatie