De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school."

Transcriptie

1 Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging wordt vertegenwoordigd door een bestuur: de ouderraad (OR). Deze bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en overige bestuursleden. De ouderraad organiseert in samenspraak met het team evenementen en activiteiten die de schooltijd van de kinderen nog aangenamer maken. De organisatie vindt plaats in nauw overleg en samenwerking met het team van leerkrachten en de schooldirectie. Voor de bekostiging van deze evenementen maakt de OR gebruik van de jaarlijkse ouderbijdrage. Met welke activiteiten houdt de ouderraad zich bezig? De aankleedgroep zorg ervoor dat de algemene ruimtes van de school worden versierd in het thema wat op dat moment van toepassing is. De aankleedgroep wordt hierbij geholpen door een aantal enthousiaste ouders. De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. Het bestellen en verkopen van de brakkenshirts. De organisatie van de carnavalsviering op school. De hoofdluiscommissie zorgt er samen met onze luizenmoeders voor dat alle leerlingen na elke schoolvakantie worden gecontroleerd op hoofdluis. Zo proberen we onze school luis-vrij te krijgen en te houden. Assistentie rondom de kerstviering. De organisatie rondom de schoolfotograaf. De commissie schoolverlaters houdt zich bezig met allerlei leuke activiteiten voor onze schoolverlaters zoals het schoolverlatersontbijt, het afscheidskado en de afsluitende feestavond. We zorgen ervoor dat Sinterklaas onze school bezoekt en een presentje heeft voor alle leerlingen. Ook wordt de school - voorafgaand aan het Sint-bezoek - bezocht door strooipieten en mogen de kinderen hun schoen zetten. We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer. Wanneer er door aftreden één of meerdere vacatures ontstaan, worden er aan het einde van het schooljaar verkiezingen gehouden. Hierbij kunnen ouders van leerlingen zich verkiesbaar stellen. Bij de start van het nieuwe schooljaar wordt er tijdens de informatieavond de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Hierin wordt door de OR verantwoording afgelegd aan de leden.

2 De ouderraad bestaat dit schooljaar uit 13 enthousiaste ouders. Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor: Mariska Withaar (Voorzitter) Ik ben moeder van Jesse (5A) en Lotte (1/2 D) Withaar en sinds 2008 lid van de ouderraad, de eerste paar jaar als secretaris en sinds begin schooljaar 2011/2012 als voorzitter. Ook neem ik deel aan o.a de sinterklaas- en brakkendagcommissie. Ik vind het erg leuk om op deze manier actief te zijn op de school van mijn kinderen. Ik werk drie dagen per week als logopediste op een school voor speciaal basisonderwijs. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen. Brenda van Brummelen (Penningmeester) Ik ben moeder van Sybe en Loek en sinds 2008 lid van de ouderraad. Sinds 2009 ben ik ook penningmeester en verzorg ik o.a. dat door alle leerlingen de jaarlijkse ouderbijdrage wordt voldaan, zodat we alle activiteiten die we organiseren ook kunnen betalen. Verder ben ik actief in de sinterklaascommissie en help ik dit jaar actief met nog een aantal ouderraadleden in de aankleedgroep. Ik heb me destijds aangemeld bij de ouderraad omdat ik graag betrokken wilde zijn bij de school van mijn kinderen en ik vind dit nog steeds erg leuk. Naast de activiteiten op school werk ik al een behoorlijk aantal jaren als schadebehandelaar op een verzekeringskantoor in Rijen en vind ik het verder erg leuk om allerlei dingen te ondernemen met mijn gezin.

3 Esther Wouters (Secretaris) Ik ben moeder van Lieke (6B) en Jikke (3A) Wouters en sinds 2008 lid van de ouderraad. Sinds 2011 heb ik het secretariaat op me genomen. Als secretaris zorg ik er o.a. voor dat onze maandelijkse vergaderingen worden genotuleerd. Ook neem ik deel in de aankleedgroep, de brakkendag- en de sinterklaascommissie. Ik heb me aangemeld voor de OR omdat ik dit een leuke manier vind om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Naast de zorg voor mijn gezin werk ik parttime bij een bank als schadebegeleider. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen te doen met mijn gezin en creatief bezig te zijn. Yvonne van Gool Ik ben moeder van Lieke (7A) en Anne (2B). Ik zit al een aantal jaren in de ouderraad (afgelopen jaar ben ik herkozen.) Het is erg leuk om met school betrokken te zijn, en er samen voor te zorgen dat alle kinderen leuke vieringen/feesten en dergelijke hebben. Voor het 3 e jaar zit ik de commissie schoolfotograaf. Ook mag ik me mede inzetten voor de assistentie van de kerstviering en Brakkendag. Ik werk parttime in de detailhandel. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met leuke dingen doen met elkaar en ik sport graag op z n tijd.

4 Birgitte Demeijer Ik ben moeder van Mette (3b) en Lars en sinds 2009 lid van de ouderraad. Ik vind het leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in de verschillende commissies en zo betrokken te zijn bij de school van mijn kind. Naast de zorg voor mijn gezin werk ik als logopediste in mijn eigen all-round logopediepraktijk. In mijn vrije tijd ben ik jaren welpenleidster geweest bij de scouting, maar sinds dit jaar richt ik mij meer op de ondersteunende taken binnen scouting. Ik zing en dans graag en bezoek graag regelmatig musicals. Dominique Schijven Ik ben de moeder van Finn Schijven (4b) en sinds 2009 lid van de ouderraad. Sinds 2009 coördineer ik de hoofdluiscommissie. Ook neem ik deel in carnavalscommissie, de brakkendag- en de schoolverlaterscommissie. Ik heb me aangemeld voor de OR omdat ik het een leuke manier vind om de school te helpen en zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van mijn kind. Daarnaast werk ik parttime bij een bank als verkoop en service-adviseur. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te tennissen, lezen, sociale contacten onderhouden en gezellige dingen te doen met mijn man en kinderen.

5 Jacqueline Dekkers Ik ben Jacqueline Dekkers en ben sinds 2009 lid van de ouderraad. Mijn zoontje Tijn is dit schooljaar begonnen op de Leije in Breda en zit in groep 2. Mijn dochter Kim zit in groep 8B van de Brakken. Voor mij betekent dit dat dit mijn laatste jaar is in de ouderraad, want daarna heb ik geen kinderen meer op deze school. Ik vind het bijzonder leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de Brakken. Je maakt alles eens van de andere kant mee en leert zo ook de leerkrachten beter kennen. Verder vind ik het erg leuk om met andere gemotiveerde OR-ouders, alle kinderen een superdag te bezorgen. Voor mij is dat dit jaar de Sinterklaas-, carnavalen de schoolverlaterscommissie! Daarnaast ben ik werkzaam als Verzorgende welzijn, bij de Dagbehandeling van de Volckaert te Dongen. In mijn vrije tijd ga ik graag trimzwemmen of erop uit met m n man, hond en kinderen. Saskia van Boxtel Ik ben moeder van 3 jongens. Mathijs (7A), Joep (5B) en Simon. Simon gaat volgend schooljaar naar school en dan ga ik mijn werk als directiesecretaresse weer oppakken. Ik ben sinds 2008 lid van de ouderraad. Dit jaar neem ik deel aan de volgende commissies: kerst, schoolfotograaf en schoolverlaters. De reden dat ik me heb aangemeld voor de ouderraad is dat ik op deze manier meer betrokken ben bij de school en de ouders van de kinderen.

6 Angelique van Ham Ik ben de moeder van Jarno (1/2d) en Kyra (1/2c) en Tim (2 jaar). Ik ben sinds september 2011 lid van de ouderraad. Ik neem deel in de aankleedgroep, carnaval, avondvierdaagse en de brakkendag. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij school, omdat immers het grootste gedeelte van de tijd van mijn kids zich daar afspeelt. Ook vind ik het leuk om in de ouderraad te zitten om zo mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik werk parttime bij een architectenbureau als administratief medewerkster. In mijn vrije tijd vind je mij op de tennisbaan en bij de EHBO vereniging. Ik vind het ook erg leuk om creatief bezig te zijn voor mijn kids en met mijn kids. Marcel van Densen Lars (1/2 b) en Niels (nog te jong om naar school te mogen) zijn mijn kinderen. Ik ben net nieuw in de ouderraad en maak deel uit van de commissies voor de avondvierdaagse, kerstmis en verkeer. Daarnaast mag ik ervoor zorgen dat de stukken van de ouderraad op de site van De Brakken komen te staan. Omdat ik zelf niet uit Rijen kom, vind ik het erg belangrijk om mee te krijgen wat mijn kind op school allemaal meemaakt. Deelnemen aan de ouderraad zorgt ervoor dat ik veel meer zie en merk van wat er allemaal op en rond De Brakken gebeurd. Ik werk al aardig wat jaren voor de Gemeente Breda. Buiten mijn gezin en werk sport ik graag en rij ik graag motor.

7 Nathalie Starink Ik ben moeder van Nick (4A) en Thom (4B) Starink en een nieuw lid van de Ouderraad. Ik mag me dit jaar bezighouden met de Sinterklaas- en kerstviering en voor 2012 staan carnaval en de Brakkendag op de planning. Verder ben ik een van de leden van de Hoofdluiscommissie. Ik vind het hartstikke leuk om wat meer betrokken te raken bij de school van onze jongens en ook zij vinden het leuk dat mama daar wat vaker rondhuppelt. Verder werk ik parttime bij Ericsson als secretaresse en in de schaarse vrije tijd ben ik altijd te porren voor een etentje uit of thuis en alle vormen van quality time met mijn 3 mannen. Nienke Houthooft Ik ben moeder van Danique en Marijne Houthooft en ik ben sinds dit jaar lid van de ouderraad. Ik zit in de commissie aankleedgroep en hoofdluis controle, de brakkendag- en de sinterklaascommissie. Ik ben in de Achterhoek geboren en woon sinds 2004 in Rijen. Daarnaast werk ik twee dagen op de mytylschool Tilburg als ondersteunend personeel, met leerlingen met een lichamelijke beperking. Ik vind het leuk om te lezen en puzzelen. Sandera van Zuijlen Ik ben de moeder van Robin (groep 2B), Jesse (groep 2A) en Isa van 1 jaar en ben in het dagelijks leven parttime werkzaam bij een bank. Ik ben sinds dit schooljaar lid van de OR, waarbij ik in de commissies brakkenshirts, avondvierdaagse, carnaval en de brakkendag zit. Ik heb me voor de OR opgegeven, omdat ik graag actief bezig ben met het organiseren van zaken, vooral voor kinderen.

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we.

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer.

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Oudervereniging R.K. Basisschool de Wingerd. Nijmegen

Oudervereniging R.K. Basisschool de Wingerd. Nijmegen Oudervereniging R.K. Basisschool de Wingerd Nijmegen Jaarverslag 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van schooljaar 2015/2016 van de oudervereniging van r.k. basisschool de Wingerd te Nijmegen.

Nadere informatie

Oudervereniging r.k. basisschool. de Wingerd. Nijmegen

Oudervereniging r.k. basisschool. de Wingerd. Nijmegen Oudervereniging r.k. basisschool de Wingerd Nijmegen Jaarverslag 2013/2014 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van schooljaar 2013/2014 van de oudervereniging van r.k. basisschool de Wingerd te Nijmegen.

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

Even voorstellen. Vergaderdata 2013/2014 Maandag 2 september 2013 19.30 uur. Maandag 7 oktober 2013 19.00 uur + jaarvergadering 20.

Even voorstellen. Vergaderdata 2013/2014 Maandag 2 september 2013 19.30 uur. Maandag 7 oktober 2013 19.00 uur + jaarvergadering 20. De ouderraad Basisschool de Cocon Heeft een ouderraad, waarbij een aantal ouders actief zijn met het organiseren van activiteiten voor uw kinderen. We verzinnen thema s en zorgen voor de uitvoering hiervan.

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

De Ouderraad van CBS Het Startblok 2013-2014

De Ouderraad van CBS Het Startblok 2013-2014 De Ouderraad van CBS Het Startblok 2013-2014 Als Ouderraad leveren we een bijdrage aan het vergroten van de betrokkenheid tussen school, kinderen en ouders. De ouderraad organiseert hiertoe activiteiten

Nadere informatie

Wie zitten er in de Ouderraad? Joris Beulink Vader van Max (groep 3B)

Wie zitten er in de Ouderraad? Joris Beulink Vader van Max (groep 3B) Wie zitten er in de Ouderraad? Joris Beulink Vader van Max (groep 3B) Ik denk met veel plezier terug aan mijn eigen schooltijd vroeger. Met veel leuke activiteiten als zelf leren koken en toneel spelen.

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

KBS De Touwladder T: 079-3413033

KBS De Touwladder T: 079-3413033 Beste Ouders en/of verzorgers, Woensdag 5 oktober was het zover De dag van de leerkracht. De OR had aan alle kinderen gevraagd een vlaggetje te versieren zodat we de juffen en meesters konden verrassen

Nadere informatie

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014 Geachte Ouders, Hierbij ontvangt u de uitnodiging en de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van "Oudervereniging De Branding", welke zal plaatsvinden op woensdag 15 oktober om 20.00 uur, locatie

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Skittelnieuws december 2014

Skittelnieuws december 2014 Skittelnieuws december 2014 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Sinterklaas Za 6 Zo 7 Ma 8 Vergadering MR in HK/ versieravond WW Di 9 Vergadering OR in HK Wo 10 Vergadering OR in WW Do 11 Vrij 12 Groepen 1 t/m

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013-2014

Financieel jaarverslag 2013-2014 Financieel jaarverslag 2013-2014 Inleiding De oudervereniging van De Zandberg financiert en/of organiseert in samenwerking met de leerkrachten een groot aantal activiteiten voor alle leerlingen gedurende

Nadere informatie

Vanuit het team waren 2 leden vertegenwoordigd: Eveline van Zwet en Sabrina van de Velde.

Vanuit het team waren 2 leden vertegenwoordigd: Eveline van Zwet en Sabrina van de Velde. Inleiding Zodra een leerling op onze school komt, zijn de ouders/voogden/verzorgers lid van de Oudervereniging OBS De Boomgaard. Het bestuur van de Oudervereniging ligt bij de Ouderraad. Wat doet de Ouderraad?

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Wat is de Ouderraad?

Wat is de Ouderraad? Wat is de Ouderraad? Hoi, ik ben Leon Pouwels en de gelukkige vader van onze drie dochters, Julia, Vera en Tessa, waarvan momenteel alleen Tessa nog op de basisschool zit. Ik vind het belangrijk dat het

Nadere informatie

Agnes Vet. Cindy Parera

Agnes Vet. Cindy Parera Agnes Vet Hallo, mijn naam is Agnes Vet. Ik ben getrouwd met Peter Hüther en samen hebben wij 3 kinderen, Myrna (2004), Lex (2002) en Rick (2000). Naast voorzitterschap van de ouderraad, werk ik als beleidsmedewerker

Nadere informatie

OUDERVERENIGING K.B.S. DE BRAKKEN

OUDERVERENIGING K.B.S. DE BRAKKEN OUDERVERENIGING K.B.S. DE BRAKKEN Jaarverslag schooljaar 2014-2015 Bezetting Afgelopen schooljaar had de ouderraad de volgende bezetting: Voorzitter: Nathalie Starink Penningmeester: Brenda van Brummelen

Nadere informatie

Ouderraad De Lisdodde. Jaarverslag Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen

Ouderraad De Lisdodde. Jaarverslag Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen Ouderraad De Lisdodde Jaarverslag 2017-2018 Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen Inhoudsopgave: Voorwoord pag. 1 Activiteiten pag. 2 Interne organisatie pag. 3 Financiën

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 7 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

Extra nieuwsbrief september 2013

Extra nieuwsbrief september 2013 Extra nieuwsbrief september 2013 Welkom Na een lange, nog steeds warme zomer zijn we afgelopen maandag weer begonnen aan een nieuw schooljaar. En dat wordt een bijzonder jaar, want wij vieren dit jaar

Nadere informatie

25 september 2015 (5 blz.)

25 september 2015 (5 blz.) 25 september 2015 (5 blz.) Kinderen van de Heerdstee Vrijdag 18 september was het feest naar aanleiding van onze excellente beoordeling na de daltonvisitatie. Tijdens dit feest werd wederom duidelijk hoeveel

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 april 2016 I In dit nummer o.a.: Ouderraad zoekt nieuwe leden Een kind is meer dan een uitslag Nieuwe leerlingen Belangrijke data

NIEUWSBRIEF. nr. 8 april 2016 I In dit nummer o.a.: Ouderraad zoekt nieuwe leden Een kind is meer dan een uitslag Nieuwe leerlingen Belangrijke data NIEUWSBRIEF nr. 8 april 2016 I In dit nummer o.a.: Ouderraad zoekt nieuwe leden Een kind is meer dan een uitslag Nieuwe leerlingen Belangrijke data obs Ridderspoor I Horigenland 50 I 3994 TK Houten I T

Nadere informatie

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Ideeënbus. De verjaardagen van de komende 2 weken:

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Ideeënbus. De verjaardagen van de komende 2 weken: 07-10- 2015 nummer 3 T KOOLBLAADJE Obs Koolhoven, Koolhovenlaan 1A, 5036 TK Tilburg www.obskoolhoven.nl, www.facebook.com/obskoolhoven obskoolhoven@opmaat-scholen.nl, 013-4565680 De nieuwsbrief Door: Team

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen Het schooljaar is voorbij en Oudervereniging De Triangel blikt terug op een prachtige reeks aan activiteiten: Direct na de zomer is de nieuwe ronde pingpongtafel in gebruik genomen en wat hebben de kinderen

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

De eerste schooldag. Lees ook. Met dank aan Paul. de Groenteman. BASISSCHOOL ACHTERBERG SINT JOSEPHSTRAAT 62 5104 EG DONGEN 0162312246 Pagina 1

De eerste schooldag. Lees ook. Met dank aan Paul. de Groenteman. BASISSCHOOL ACHTERBERG SINT JOSEPHSTRAAT 62 5104 EG DONGEN 0162312246 Pagina 1 Lees ook Pagina 1 Achterberg Eerste schooldag Pagina 2 Dennis, Raymond, Mirella. Pagina 3 Verkeer en gym De eerste schooldag Maandag 25 augustus is het nieuwe schooljaar weer begonnen. Het was fijn iedereen

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

nummer 14 8 januari 2016

nummer 14 8 januari 2016 nummer 14 8 januari 2016 Weekagenda: - Weeksluiting: Vrijdag 15-01-2016: Groepen 1-2a, 1-2c, 3, 5 en 8 Belangrijke data: 1 februari 2016: De kleutergroepen hebben een vrije dag (dit stond niet in de maandkalender

Nadere informatie

Informatieavond groep 7-8

Informatieavond groep 7-8 Welkom allemaal. Informatieavond groep 7-8 Schooljaar 2014-2015 02-09-2014 Agenda Voorstellen aanwezigen Schoolmissie Gang van zaken in de groep Voortgezet onderwijs Activiteiten groep 7 en 8 Communicatie

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017 2018 Oudervereniging De Wentelwiek VOORWOORD De plannen van de Ouderraad (OR) voor het schooljaar 2018/2019 zijn inmiddels gemaakt en vastgelegd in het jaarplan.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 8 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip.

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip. Zeven MR-kandidaten stellen zich aan u voor. Mijn naam is Naima Rahouani-Boultam. Ik ben moeder van Selma uit groep 4MN en Ilias die op de middelbare school zit (heeft ook op de Jonge Wereld gezeten).

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Misschien tot ziens! Nanda Kodde Schoolmaatschappelijk werker IMW Tilburg Toegangsteam Reeshof

Nieuwsbrief van: Misschien tot ziens! Nanda Kodde Schoolmaatschappelijk werker IMW Tilburg Toegangsteam Reeshof We zijn weer begonnen!!! Na een heerlijke vakantie met mooi weer zijn we inmiddels al weer een week aan het werk. We wensen iedereen heel veel plezier en succes de komende periode! Schoolmaatschappelijk

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

OBS Ekenrooi B E K E K E N R O O I Schooljaar 2015-2016 Nummer 5

OBS Ekenrooi B E K E K E N R O O I Schooljaar 2015-2016 Nummer 5 dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi B E K E K E N R O O I Schooljaar

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2015-2016 Veghel, 29 september 2015 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad 2014/2015

Medezeggenschapsraad 2014/2015 Medezeggenschapsraad 2014/2015 In deze Gids: 1. De MR (Medezeggenschapsraad) stelt zich voor 2. De Medezeggenschapsraad in het kort 1. De MR (Medezeggenschapsraad) stelt zich voor Hoe vaak gebeurt dit

Nadere informatie

Informatieboekje Ouderraad

Informatieboekje Ouderraad Informatieboekje Ouderraad KBS de Vonder Schooljaar 2014-2015 - 0 - DE OUDERVERENIGING Alle ouders/verzorgers die kinderen op onze school hebben, zijn lid van de Oudervereniging van KBS de Vonder. Jaarlijks,

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Donderdag 10 september 13.30 14.15 uur Opening Speelpark Vrijdag 11 september Groepen

Nadere informatie

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015 MAKkies Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015 Studiemiddag: In verband met een studiemiddag voor het personeel hebben alle leerlingen a.s. maandag, 28 september,

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 7 Jaargang 15 december 2017 Agenda 21 december Kerstviering Nieuwsbrief KBS De Boxem 22 december Opruimen kerst, 12.30 uur kerstvakantie 22 december Kerstvakantie t/m 5 januari 8 januari 1e schooldag

Nadere informatie

REGLEMENT OUDERBIJDRAGE STICHTING BEHEER OUDERGELDEN DOK12

REGLEMENT OUDERBIJDRAGE STICHTING BEHEER OUDERGELDEN DOK12 REGLEMENT OUDERBIJDRAGE STICHTING BEHEER OUDERGELDEN DOK12 Pagina 1 OUDERBIJDRAGE Artikel 1 De Ouderbijdrage wordt, in geval van ondertekening van de overeenkomst Ouderbijdrage, betaald voor elke leerling

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2011/2012 No 13 8 maart 2012 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Staking 6 maart...

Nadere informatie

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd.

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd. Betreft: betaling vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso Alkmaar 18 augustus 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Vanaf november is het mogelijk om de ouderbijdrage via automatische incasso te

Nadere informatie

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs 1 Nieuwsbrief Maart 2015 Maart 2015 In dit nummer: Nieuws Stagiaire Dennis Hoofdluisvrije school Vrije dagen De Makersbuzz Moskee bezoek Carnaval 1 2 3 NIEUWS NIEUWE STAGIAIRE Hallo allemaal, Mijn naam

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

Ouderkalender Basisschool Klinkers

Ouderkalender Basisschool Klinkers Ouderkalender Basisschool Klinkers 2013-2014 augustus 2013 Maandelijks houdt de MR een vergadering op school. Dit is ook de avond dat de ouderraad vergadert. Via de klinkerlink wordt u op de hoogte gehouden

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Agenda Opening & Voorstelronde MR Jaarverslag 2014-2015 Verkiezingen MR Jaarplan 2015-2016 Ouderraad Vragen & suggesties Sluiting 1 Oudergeleding Opening

Nadere informatie

INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER

INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER September 2011 INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER Er is op onze school een oudervereniging (OV) waarvan iedere ouder, met een kind op onze school, automatisch lid is. Binnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK IK BEN LARS!!! Ik zit in groep 8,ik ga naar RSG t rijks mijn niveau is : havo/vwo. Ik ben 2 keer naar een open dag van het Rijks geweest de eerste keer met een vriend en de tweede keer alleen dat was ook

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof: Berkenblad nr.18 23 juni 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het achttiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl Neemt

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl J a a r g a n g 9, n r. 5 4 n o v e m b e r 2 0 1 3 Informatieavond PBS 1 Belangrijke data 1 Verkiezing MR (Medezeggenschapsraad) Nog steeds op zoek naar decoratie ouders Werkzaamheden bij school Bart

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. Opbrengst Kaart in Actie. nr. 10-5 februari 2015. www.bsbesoyen.nl. Inschrijven nieuwe leerlingen

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. Opbrengst Kaart in Actie. nr. 10-5 februari 2015. www.bsbesoyen.nl. Inschrijven nieuwe leerlingen DE KLEPKRANT 2014-2015 nr. 10-5 februari 2015 Van de directie www.bsbesoyen.nl Inschrijven nieuwe leerlingen Het aantal leerlingen, dat wij op school hebben, is bepalend voor de inkomsten die wij krijgen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 17 september 2010

NIEUWSBRIEF 17 september 2010 NIEUWSBRIEF 17 september 2010 7b Rico Keizer7b Rico Keizer7b Rico Keizer MR Verkiezing Doetinchem, 17 september 2010 AGENDA VRIJDAG 24 sept. Weeksluiting: Met ouders van groep 5a VRIJDAG 01 okt. Weeksluiting:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 2015-2016

Nieuwsbrief 1 2015-2016 20 augustus 2015 Volume 2, editie 1 Nieuwsbrief 1 2015-2016 De zomervakantie zit er weer op! Het is fijn om iedereen weer gezond en wel terug te zien op school. Een speciaal welkom aan alle kinderen die

Nadere informatie

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden.

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden. 13 maart 2015 Voor in de agenda Download hier de jaarkalender voor het hele schooljaar 2014/2015 Maandag 30 maart: Optreden groepen rood en geel (betreffende kinderen krijgen uitnodiging mee) Donderdag

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

Wat is de Ouderraad?

Wat is de Ouderraad? Wat is de Ouderraad? Hoi, ik ben Leon Pouwels en de gelukkige vader van onze drie dochters, Julia, Vera en Tessa. Ik vind het belangrijk dat het welzijn van onze kinderen en van alle andere kinderen op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel Mijn naam is Marlies den Besten, getrouwd en moeder van Matthijs (2010) en Manouk (2014). Naast moeder zijn, werk ik op het mbo als coördinator van een aantal

Nadere informatie

Spelontwikkeling (groep 1-2)

Spelontwikkeling (groep 1-2) Locatie De Droomspiegel Marco Polo Marco Poloroute 60 1363 LA Almere Poort T 036-540 60 60 Locatie De Droomspiegel Monaco Monacostraat 50 1363 CG Almere Poort T 036-540 60 61 I www.droomspiegel.nl E info@droomspiegel.nl

Nadere informatie

Ik ben Wim Harkema 43 jaar, Vader van Stijn ( groep 7 ) en van Roan ( vanaf mei groep 1 ). Ik ben penningmeester van de OR. Verder zijn mijn hobby 's

Ik ben Wim Harkema 43 jaar, Vader van Stijn ( groep 7 ) en van Roan ( vanaf mei groep 1 ). Ik ben penningmeester van de OR. Verder zijn mijn hobby 's Hallo! Ik ben Yasemin Nalbant, moeder van Tuana en Dogukan. Tuana zit in groep 6 en Dogukan is oud leerling van t Zigt. Ik ben sinds 2015 OR lid en sinds een half jaar voorzitter van de OR. Ik werk 3 dagen

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 14 sept. MR vergadering 15 en 17 sept. Oudervertelgesprek 18 sept. Team dag alle kinderen vrij! 21 t/m 24 sept Inleveren zakken bag2school 25 sept.

Nadere informatie