De Ouderraad van CBS Het Startblok

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Ouderraad van CBS Het Startblok 2013-2014"

Transcriptie

1 De Ouderraad van CBS Het Startblok Als Ouderraad leveren we een bijdrage aan het vergroten van de betrokkenheid tussen school, kinderen en ouders. De ouderraad organiseert hiertoe activiteiten en ondersteunt het onderwijsteam bij schoolactiviteiten. Vorig schooljaar zijn we onder meer betrokken geweest bij de sportdagen voor de onder- en bovenbouw, de contactavonden, de informatieve ouderavond, het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de Nieuwjaarsreceptie, de Open Dag, de Paasbrunch, de Avondvierdaagse, het schoolvoetbal, het schoolkorfbal, het afscheid van groep 8, de zeer succesvolle sponsorloop voor KiKa en het Eindfeest. We hopen ook dit jaar weer met z n allen leuke activiteiten voor de kinderen te mogen organiseren. Zoals u hieronder kunt zien zullen een aantal mensen, na een zittingstermijn van 4 jaar, de Ouderraad gaan verlaten. Mocht u interesse hebben om bij de Ouderraad te komen, laat het ons dan weten. Dit kan via info@cbshetstartblok.nl t.a.v. de Ouderraad. Wij stellen ons graag aan u voor!

2 Van boven naar beneden, van links naar rechts: Martijn Couwenberg (penningmeester, OR-lid sinds oktober 2010): Hallo, ik ben Martijn Couwenberg. Ik ben getrouwd met Jeanine en we hebben twee kids, Laura is geboren in 2002 en Stan in 2006 en ze zitten beiden natuurlijk op het Startblok. Jeanine heeft sinds 2010 haar eigen zaak Ik werk in Amersfoort bij Florius, een hypotheekverstrekker, waar ik op de afdeling Marketing zit. Ik geniet ervan veel tijd door te brengen met mijn gezin, maar fiets ook graag door het bos op mijn mountainbike. Tussendoor een avondje tennis of gewoon lekker op de bank potje Wordfeud spelen. We vinden onze betrokkenheid bij de school belangrijk, vooral omdat het belang van goed basisonderwijs erg groot is voor de toekomst van de kinderen. Meehelpen rijden, knutselen, overblijven etc. neemt Jeanine vooral voor haar rekening en ik draag mijn steentje bij via de Ouderraad. Mijn zitting in de Ouderraad is voor mij dé manier om de betrokkenheid van ouders bij de school (verder) te vergroten en vooral ook goed om laagdrempelig feedback te ontvangen of goede ideeën van ouders in te brengen. Dus als je iets hebt, schiet me dan gerust aan of mail naar het adres van de Ouderraad! Helene Pleiter, Lida Pieper, Marlon Groeneveld : Zij vertegenwoordigen het schoolteam bij de vergaderingen van de OR. Eline Nijman (OR-lid sinds september 2012): Hallo, mijn naam is Eline Nijman. Getrouwd met Hans. Samen hebben wij twee jongens: Jasper in groep 7 en Niels in groep 3. Ik vind het leuk om actief te zijn op school. In de OR, als luizenmoeder en tijdens het overblijven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om ontspanning te vinden in scrapbooking en sieraden maken. Ook gaan we graag als gezin geocachen. Dat is schatzoeken op GPS- coördinaten. Monique Scherrenburg (OR-lid sinds september 2013): Mijn naam is Monique van Scherrenburg. Ik ben getrouwd met Auke en moeder van Danique, die in groep 3a zit, en van Frederique die in groep 1b is begonnen. Ik werk als staffunctionaris bij het Facilitair Bedrijf in ziekenhuis St. Jansdal. Vorig schooljaar was ik al klassenouder en het lijkt me leuk om ook op andere manieren en andere gebieden bij de school betrokken te zijn. Als voorproefje hebben we geholpen bij het organiseren van het eindfeest van afgelopen schooljaar en dat is goed bevallen. Ik heb er zin in!

3 Ingrid Veenendaal (OR-lid sinds september 2013): Hoi, mijn naam is Ingrid Veenendaal. Ik ben getrouwd met Wilco en moeder van Ruben (groep 5) en Arjan (groep 3). Dit jaar neem ik voor het eerst deel in de Ouderraad. Ik vind het een leuke uitdaging om samen met de leerkrachten en de andere ouders, de kinderen van het Startblok het komend schooljaar activiteiten te bieden waarin ze plezier beleven. Met mijn enthousiasme en daadkracht denk ik een steentje hieraan bij te kunnen dragen. Ik vind het prettig om op deze manier mijn betrokkenheid met school te vergroten. Manon ten Hove (OR-lid sinds september 2010): Hallo, mijn naam is Manon ten Hove. Ik ben getrouwd en we hebben 2 dochters. Marit is 9 jaar en zit in groep 5, Nina is 5 jaar en zit in groep 2. Ik ben sinds september 2010 lid van de Ouderraad. Ik werd gevraagd en na er goed over te hebben nagedacht besloot ik om me te gaan inzetten voor de Ouderraad. Ik vind het fijn om iets te kunnen bijdragen op school en ik vind het geweldig om te organiseren, dus ik zit er goed op mijn plek. Christel Sas (OR-lid sinds september 2011): Hallo, mijn naam is Christel Sas. Ik ben getrouwd met Theo en samen hebben we 2 kinderen, Julia zit in groep 5 en Milan zit in groep 3. Zelf werk ik op het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo. Ik ben daar werkzaam als onderwijsassistent. In mijn spaarzame vrije tijd vind ik het erg leuk om meestal in groepsverband hard te lopen. Op deze manier probeer ik elke keer mijn grenzen iets te verleggen en mijn hoofd lekker leeg te maken. Ook vind ik het leuk om iets leuks met de kinderen te doen. Mijn steentje (op welke manier ) dan ook bijdragen vind ik belangrijk om op die manier het onderwijsteam te ondersteunen en de kinderen van Het Startblok een leuke en vertrouwde basisschooltijd te bezorgen. Verder vind ik het ook van belang dat wij als ouders onze stem kunnen laten horen, dus mocht je vragen of opmerkingen hebben schroom dan niet en schiet mij gerust even aan! Marlies Hiemstra (OR-lid sinds september 2013): Hallo, mijn naam is Marlies Hiemstra. Ik ben de moeder van Lizzie (groep 4) en Jalou (groep 1). Vanaf september zal ik mijn bijdrage gaan leveren aan de Ouderraad van Het Startblok. Ik heb de afgelopen jaren gezien hoeveel de kinderen genieten van alle leuke activiteiten die o.a. door de Ouderraad georganiseerd worden. Zoals velen van jullie weten is Lizzie een lange periode ziek geweest, in die tijd hebben wij als gezin veel van school ontvangen, maar konden we weinig terugdoen. Daarom ben ik blij dat ik nu een steentje kan bijdragen. Ik heb er zin in!

4 Francis Burggraaf (OR-lid sinds september 2013): Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Ik ben Francis Burggraaf, 37 jaar en getrouwd met Andre Burggraaf. Wij hebben 2 kinderen Dinand (groep 3) en Carice (groep 1). Het moederschap combineer ik met een webwinkel, KidsLookGood. Tevens ben ik werkzaam op de backoffice bij Soleij in Lelystad. Als ouder vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij school en waar mogelijk een steentje bij te dragen. Daarom hoop ik vanaf september 2013 een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de OR en verheug mij erop om samen met de andere OR-leden activiteiten voor onze kinderen te organiseren en uit te voeren met als resultaat een lach op het gezicht van onze kinderen! Hetty Schouten (OR-lid sinds september 2013): Ik ben Hetty Schouten-Vermeer, moeder van Lara, net op het RSG en van Tom, in groep 5b. Al jaren ben ik veel op school te vinden als overblijfcoördinator, dit is inmiddels een hele klus met zoveel overblijvers op school. Ook heb ik een eigen bedrijfje, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Daarnaast had ik nog wel een beetje tijd over om me in te zetten voor de Ouderraad, bij deze. Ik hoop dat we met z'n allen en de hulp van alle andere ouders, weer leuke activiteiten neer te kunnen zetten de komende jaren. Want zonder de hulp van iedereen kan het natuurlijk niet. Agnes Vet (voorzitter, OR-lid sinds september 2010): Hallo, mijn naam is Agnes Vet. Ik ben getrouwd met Peter Hüther en samen hebben wij 3 kinderen, Myrna (2004), Lex (2002) en Rick (2000). Naast het voorzitterschap van de Ouderraad, werk ik als beleidsmedewerker bij s Heeren Loo, een organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke handicap. Ik vind het leuk om samen met de Ouderraadsleden activiteiten te organiseren ten behoeve van de leerlingen, de ouders en hierbij tevens het onderwijsteam te kunnen ondersteunen. We wensen alle kinderen een plezierige schooltijd en hopen hieraan ons steentje bij te dragen. Het is dan ook erg plezierig dat er veel Ouderraadsleden en ouders betrokken zijn. Cilla van der Meer (secretaris, OR-lid sinds september 2012): Mijn naam is Cilla van der Meer. Ik ben getrouwd met Jan en we hebben 4 kinderen; zoon Jelle (brugklasser op het RSG), dochters Sanne (groep 7a) en Noa (groep 4a) en half januari 2014 zal ook onze jongste zoon Thijn starten op Het Startblok. Na op verschillende manieren hulp te hebben geboden bij diverse activiteiten in de verschillende groepen van onze kinderen, kreeg ik in 2012 de vraag of ik niet bij de Ouderraad wilde. Dit leek me een leuke manier om ook eens achter de schermen te kijken bij de organisatie van activiteiten en

5 daarmee op een breder niveau bij school betrokken te zijn. Met ingang van het schooljaar 2013/2014 heb ik daarbij de functie van secretaris bij de OR op mij genomen. Niet op de foto aanwezig : Teunis van Nijhuis (OR-lid sinds september 2013): Mijn naam is Teunis van Nijhuis en ik heb 2 hele mooie jongens op het Startblok zitten in klas 4. Tot voor kort bracht ik, of mijn vrouw, mijn jongens elke dag naar school. Nu ze inmiddels zelfstandig naar school gaan, kom ik daar nooit meer. Dat vond ik toch wel een gemis, omdat ik het gevoel had dat ik hierdoor geen band meer had met school. Ongeveer twee maanden geleden hoorde ik dat er een vacature was in de Ouderraad. Dit was voor mij een kans om op deze manier contact met school te houden. Inmiddels heb ik gezien dat de Ouderraad uit leuke en gedreven ouders bestaat. Tevens vind ik het leuk om op een actieve manier deel uit te kunnen maken van de school van mijn kinderen. Het is ook niet onbelangrijk dat vaders deel blijven uitmaken van de Ouderraad omdat de vaders toch wel flink in de minderheid zijn. Voor overige vragen staat het vrij om mij aan te spreken.

Agnes Vet. Cindy Parera

Agnes Vet. Cindy Parera Agnes Vet Hallo, mijn naam is Agnes Vet. Ik ben getrouwd met Peter Hüther en samen hebben wij 3 kinderen, Myrna (2004), Lex (2002) en Rick (2000). Naast voorzitterschap van de ouderraad, werk ik als beleidsmedewerker

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel Mijn naam is Marlies den Besten, getrouwd en moeder van Matthijs (2010) en Manouk (2014). Naast moeder zijn, werk ik op het mbo als coördinator van een aantal

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we.

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Wat is de Ouderraad?

Wat is de Ouderraad? Wat is de Ouderraad? Hoi, ik ben Leon Pouwels en de gelukkige vader van onze drie dochters, Julia, Vera en Tessa, waarvan momenteel alleen Tessa nog op de basisschool zit. Ik vind het belangrijk dat het

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Hallo! Ik ben Margreet Honing, moeder van 2 zonen Nils (2003) en Jesper (2006), echtgenoot van Pieter en administrateur bij Hart van Holland. Sinds vorig schooljaar

Nadere informatie

Ik ben Femke Hovinga. Samen met Erik heb ik drie kinderen. Thijs, die al op het voortgezet onderwijs zit, Floor, in groep 7 en Sam, in groep 5.

Ik ben Femke Hovinga. Samen met Erik heb ik drie kinderen. Thijs, die al op het voortgezet onderwijs zit, Floor, in groep 7 en Sam, in groep 5. Even voorstellen: Mijn naam is Roos de Bree, ik ben 33 jaar en woonachtig in Zuid- Scharwoude. Ik ben getrouwd met Steven en moeder van een tweeling van 5 jaar: Colin (klas 1/2A) en Norah (klas 1/2D).

Nadere informatie

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip.

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip. Zeven MR-kandidaten stellen zich aan u voor. Mijn naam is Naima Rahouani-Boultam. Ik ben moeder van Selma uit groep 4MN en Ilias die op de middelbare school zit (heeft ook op de Jonge Wereld gezeten).

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Ik ben Karin ten Hove. Moeder van 2 dochters Vera (2005) en Willemijn (2009) die beiden op de Triangel zitten. Verder werk ik parttime bij KLM. Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

5e jaargang nr. 1 December 2010. (M)OR-retje. Het Kompas

5e jaargang nr. 1 December 2010. (M)OR-retje. Het Kompas 5e jaargang nr. 1 December 2010 (M)OR-retje Het Kompas 1 Van links naar rechts, staand: Nathalie Stuij (secretaris) Pieternel Sagel (voorzitter) Judith van der Graaf Karin van Koningsveld Denis Meis Van

Nadere informatie

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21.

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21. Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen onze school. 09-09-2015 Agenda Donderdag 10-9-2015 Kennismakingsdag onderbouw tot 11-9-2015 Kind/ouder gesprekken Maandag

Nadere informatie

Wie zitten er in de Ouderraad? Joris Beulink Vader van Max (groep 3B)

Wie zitten er in de Ouderraad? Joris Beulink Vader van Max (groep 3B) Wie zitten er in de Ouderraad? Joris Beulink Vader van Max (groep 3B) Ik denk met veel plezier terug aan mijn eigen schooltijd vroeger. Met veel leuke activiteiten als zelf leren koken en toneel spelen.

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders,

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders, Nummer: 365 25 November 2011 Wij zorgen voor elkaar Interessante informatie: 23 DECEMBER ALLE LEERLINGEN VRIJ OM 1200u 31 december juf Ellen jarig 06 januari meester Léon jarig 16 januari algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

Medezeggenschapsraadleden 2015-2016 stellen zich voor

Medezeggenschapsraadleden 2015-2016 stellen zich voor Medezeggenschapsraadleden 2015-2016 stellen zich voor Nienke Hermens (ouder) Mijn naam is Nienke Hermens, ik ben ouderlid van de MR en GMR. Mijn zoon zit in het tweede jaar op deze prachtige school. Mijn

Nadere informatie

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad (MR) van De Nieuwe Wiel voor het schooljaar 2014 2015. In dit jaarverslag beschrijft de MR in hoofdlijnen

Nadere informatie

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Bestuur Born Atletiek Totaal Even voorstellen, Beste atleten en ouders, wellicht heeft u er nooit zo bij stil gestaan maar achter de schermen is de Stichting

Nadere informatie

MR-Verkiezing: Welke enthousiaste ouder neemt zitting in de MR? maandag 9 mei tussen 16.30 en 18.00 uur

MR-Verkiezing: Welke enthousiaste ouder neemt zitting in de MR? maandag 9 mei tussen 16.30 en 18.00 uur MR-Verkiezing: Welke enthousiaste ouder neemt zitting in de MR? In het vorige Lindeblad heeft de medezeggenschapsraad een oproep geplaatst voor een enthousiaste, betrokken ouder die de oudergeleding wil

Nadere informatie

Weesp, 28 augustus 2015

Weesp, 28 augustus 2015 Weesp, 28 augustus 2015 Inhoud - Eerste schooldag - Informatieavonden - Werkwijze aanmelding van broertjes en zusjes - Reminder studiedag 25 september - Ouders in de school - Reminder buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019

Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019 Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019 Samen leren voor de toekomst De kop is eraf het schooljaar is gestart. Welkom in het nieuwe schooljaar. Speciaal welkom aan Arjan, Rikke en Tess die officieel zijn gestart

Nadere informatie

LENTE+LIEFDE Juf Floor ligt in haar bed. Ze wordt wakker en pakt haar kleren om vandaag aan te trekken. Dan gaat juf Floor ontbijten. Ze gaat naar buiten en loopt naar meester Ruben s huis. Ze belt aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 17 e jaargang A L G E M E E N De eerste vier weken zitten er al weer op. Wat is het toch leuk om te zien dat alle kinderen weer zijn gegroeid, niet

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

De Oudercommissie is er voor

De Oudercommissie is er voor OC Nieuws Nieuwsbrief Oudercommissie De Eerste Rith nr 1, Jaargang 1 PAGINA 3 Wat doet een oudercommissie Wie zijn we? PAGINA 4-5 Graag stellen wij aan u voor: Voorzitter & secretaris PAGINA 5 Vergaderdata,

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

25 september 2015 (5 blz.)

25 september 2015 (5 blz.) 25 september 2015 (5 blz.) Kinderen van de Heerdstee Vrijdag 18 september was het feest naar aanleiding van onze excellente beoordeling na de daltonvisitatie. Tijdens dit feest werd wederom duidelijk hoeveel

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen.

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Update 27-3-2012 Lieve mensen, Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Vorige week op 18-3-2012 werd Lady ziek. Zij heeft koliek gekregen (buikpijn) en daar zijn we

Nadere informatie

Ik ben Wim Harkema 43 jaar, Vader van Stijn ( groep 7 ) en van Roan ( vanaf mei groep 1 ). Ik ben penningmeester van de OR. Verder zijn mijn hobby 's

Ik ben Wim Harkema 43 jaar, Vader van Stijn ( groep 7 ) en van Roan ( vanaf mei groep 1 ). Ik ben penningmeester van de OR. Verder zijn mijn hobby 's Hallo! Ik ben Yasemin Nalbant, moeder van Tuana en Dogukan. Tuana zit in groep 6 en Dogukan is oud leerling van t Zigt. Ik ben sinds 2015 OR lid en sinds een half jaar voorzitter van de OR. Ik werk 3 dagen

Nadere informatie

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 december 2015 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 2 3 4 * Sinterklaas * Alle groepen vrij om 12.00 uur 7 8 9 10 11 5/6 12/13 14 * MR vergadering 15 * Kerststukjes maken met

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer.

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 18 Datum: 27 mei 2013 Agenda juni 2012 7 juni: Studiemiddag, alle leerlingen vrij Locatie GL vanaf 11.45 uur Locatie GS vanaf 11.55 uur 10 juni: GMR

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier

Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier In dit jaarverslag komen de volgende onderwerpen aan de orde: 1. Inleiding 2. Doel en taken van de Ouderraad van OBS De Violier 3. Activiteiten schooljaar

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben over of aan de OR, dan kunt u mailen naar:

Mocht u vragen hebben over of aan de OR, dan kunt u mailen naar: Voorzitter: Hoi, mijn naam is Annemarie Kuiper en ik woon samen met mijn man Ronald en onze 3 zonen, Yorick (8jaar) Daan(1jaar) en Noud (1jaar) aan de Hooiven in Delfzijl. Yorick zit bij juf Inge in groep

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2015-2016. Weer naar school! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2015-2016. Weer naar school! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 1, 26-08-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 1, 26-08-2015 In dit nummer: Start schooljaar 1 SEO 2 Run4Energy 3 OR 4 Info avond 4 Voorstellen

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

ALLES DUBBEL. Survivalgids. voor startende tweelingmama s. Denise Hilhorst

ALLES DUBBEL. Survivalgids. voor startende tweelingmama s. Denise Hilhorst Voorproefje ALLES DUBBEL Survivalgids voor startende tweelingmama s Denise Hilhorst Inhoud Dubbel van start 7 Dubbel ervaren 8 Dubbel zwanger 10 Dubbel voorbereiden 19 Dubbel bevallen 25 Dubbel voeden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Terwijl we aan de voorkant van het gebouw Sinterklaas uitzwaaiden, kwamen aan de achterkant de kerstbomen naar binnen. In mum van tijd heeft het Kindcentrum een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Suzanne van der Meer. Marije Stam

Suzanne van der Meer. Marije Stam Even voorstellen: De Centrale Ouderraad Mijn naam is Suzanne van der Meer en ben sinds januari 2013 voorzitter van de Centrale Ouderraad. Onze zoon Jesse, nu 2 jaar oud en onze dochter Sophie van 6 maanden,

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Even voorstellen. Vergaderdata 2013/2014 Maandag 2 september 2013 19.30 uur. Maandag 7 oktober 2013 19.00 uur + jaarvergadering 20.

Even voorstellen. Vergaderdata 2013/2014 Maandag 2 september 2013 19.30 uur. Maandag 7 oktober 2013 19.00 uur + jaarvergadering 20. De ouderraad Basisschool de Cocon Heeft een ouderraad, waarbij een aantal ouders actief zijn met het organiseren van activiteiten voor uw kinderen. We verzinnen thema s en zorgen voor de uitvoering hiervan.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Copyright Beertje Anders

Copyright Beertje Anders Copyright Beertje Anders Beren hebben allerlei gevoelens. Kun jij zien hoe Beertje Anders zich nu voelt? Blij. Ik ben blij als ik jarig ben, als ik spelen mag met Beertje Bruin, als ik met de andere beren

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

De woonkamer. Er staan veel dozen in de woonkamer, er staat een bank en een kast die half in elkaar gezet is.

De woonkamer. Er staan veel dozen in de woonkamer, er staat een bank en een kast die half in elkaar gezet is. SAMENWONEN 1. EXT. ROND HET HUIS - DAG Rond het huis. Judith en Peter zijn aan het verhuizen, er staat een verhuiswagen voor het huis. Judith en Peter lopen vaak heen en weer met dozen. Ze lachen naar

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Bericht van de medezeggenschapraad

Bericht van de medezeggenschapraad Bericht van de medezeggenschapraad Beste ouder(s), Bij de vorige brief ontving u de eerste informatie vanuit de medezeggenschapraad van de school. Graag willen wij u in de toekomst meer informeren over

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Thuis en School op één lijn! Enquête ouderbetrokkenheid SBO- scholen Rotterdam Noord

Thuis en School op één lijn! Enquête ouderbetrokkenheid SBO- scholen Rotterdam Noord Thuis en School op één lijn! Enquête ouderbetrokkenheid SBO- scholen Rotterdam Noord 2012/2013 Waarom een enquête? Beste Ouder, Het speciaal basisonderwijs (SBO) Cornelis Leeflang doet er alles aan om

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis!

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Hartelijke groet, Hans Nijssen en Anita Verschure Ik

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster

Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster Schooljaar 2014 2015 Inclusief Financieel jaarverslag 2014-2015 begroting schooljaar 2015 2016 Inhoudsopgave Samenstelling ouderraad pagina 1 Algemene zaken ouderraad

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

We stellen u voor: de nieuwe leerkracht in groep 6

We stellen u voor: de nieuwe leerkracht in groep 6 PCBS Julianaschool 4 juli 2018 We stellen u voor: de nieuwe leerkracht in groep 6 Hoi! Ik ben Marlon Koomans, 25 jaar oud en het lijkt me erg leuk om volgend schooljaar de nieuwe juf van groep 6 naast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag)

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) februari 2015 Jaargang 5, nr. 6 Nieuwsbrief In dit nummer: Ouderavonden: Aanmelden ouderavonden Even voorstellen 1 2 Website 3 Kerstmarkt 4 Rabo Clubkas Campagne Interessante informatie: Maandag 23 maart

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer,

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer, Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger Beste lezer, De december maand is weer begonnen. De bladeren zijn van de bomen en de december drukte is in volle gang, de sint is in het land, de schoentjes

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Wat is de Ouderraad?

Wat is de Ouderraad? Wat is de Ouderraad? Hoi, ik ben Leon Pouwels en de gelukkige vader van onze drie dochters, Julia, Vera en Tessa. Ik vind het belangrijk dat het welzijn van onze kinderen en van alle andere kinderen op

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv.

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met probleem leerlingen (bijv. Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv. dyslexie) Persoonlijk: juffen ondersteunend persoon, kennen de kinderen, zijn

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen Nieuwsbrief nummer 15 17 Mei 2016 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave: Algemeen: Oproep! Algemeen: Oproep! Algemeen: Gezocht Ouderraad leden. SO: Nogmaals aankondiging wisseling data handelingsplan bespreking

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD

JAARVERSLAG OUDERRAAD JAARVERSLAG OUDERRAAD 2009/2010 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag.2 2. Structuur Ouderraad pag.2 2.1 Samenstelling Ouderraad pag.2 3. Activiteitenverslag pag.2 3.1 Sinterklaas pag.2 3.2 Kerst pag.3 3.3 Pasen

Nadere informatie

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz.

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz. Almelo, 8 juli 2015 Onderwerp: Moeilijk verhuizen! Beste heer/mevrouw Ik ben (...) Ik ben 14 jaar oud. Ik woon met mijn ouders en mijn 2 kleine broertjes in azc Almelo. In deze vakantie moeten er ongeveer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de locatie

Inleiding. Het wel en wee op de locatie Nieuwsbrief kindcentrum De Twister April 2016 Inleiding Beste ouder(s)/verzorger(s), Er is weer een nieuwe nieuwsbrief vanuit onze locatie. Wij hebben de afgelopen tijd verschillende thema s behandeld

Nadere informatie