Uitnodiging jaarvergadering maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging jaarvergadering maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde"

Transcriptie

1 Uitnodiging jaarvergadering maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde

2 Z.S.V. ZIDEWINDE MAART 2018 Dagelijks bestuur Website: Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad Arjan van Herwijnen Maas 39 Henk Hoefnagel Mesdaglaan 12 Piet Kievits Leeuwerik 29 Ad Verduyn Mesdaglaan 13 Arjan van Herwijnen Maas 39 Ad Verduyn Mesdaglaan 13 Piet Kievits Leeuwerik CN Kaatsheuvel VB Sprang-Capelle SH Sprang-Capelle VB Sprang-Capelle CN Kaatsheuvel VB Sprang-Capelle SH Sprang-Capelle Competitieleider Badminton Walter van der Lee Contributie 2018 (per kwartaal) Badminton t/m 12 jaar 13 t/m 17 jaar Vanaf 18 jaar 65+ Judo t/m 12 jaar 13 t/m 17 jaar vanaf 18 jaar Tafeltennis Vanaf 18 jaar 65+ Inschrijfgeld Badminton + tafeltennis Inschrijfgeld Judo 26,00 32,50 45,00 32,50 24,00 29,00 32,50 35,00 Contributie moet betaald zijn voordat het nieuwe kwartaal begint. Bank: Regiobank Burg. Meijerstraat EN Sprang-Capelle 25,00 7,00 10,50 Rekeningnr. IBAN NL 02 RBRB Locaties, trainers/begeleiders, speeltijden Badminton Sporthal Zidewinde Julianalaan 3, Sprang-Capelle A. v. Herwijnen Donderdagavond van uur tot uur van uur tot uur jeugdgroep recreanten R. v.d. Vis Judo Vrijdagavond Sporthal Koningsschool van uur tot uur Mesdaglaan 4, Sprang-Capelle competitie/vrije training P. Blom patrick@zsvzidewinde.nl Tafeltennis Vrijdagavond Sporthal Zidewinde van uur tot uur van uur tot uur van uur tot uur Julianalaan 3, Sprang-Capelle groep 1 groep 2 groep Vrijdagavond van uur tot uur

3 Beste leden, Dit clubblad is tevens uw uitnodiging voor onze jaarlijkse algemene ledenvergadering op 21 maart a.s. in de kantine van sporthal Zidewinde. We hopen op voldoende opkomst, om er, naast een gezellige, wederom een zinvolle vergadering van te kunnen maken. De hapjes zijn wederom besteld. Het ledenaantal is afgelopen jaar opnieuw licht afgenomen, we zijn erg nieuwsgierig naar ideeën en mogelijkheden om ons ledenaantal weer iets te laten groeien. Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom. Ken je vrienden, vriendjes, familieleden, buren of collega s die willen gaan judoën, tafeltennissen of badmintonnen? Neem ze gerust een avondje mee naar de dojo of de sporthal om ze kennis te laten maken met onze mooie sporten. We begonnen onze 2017 begroting met een forse financiële tegenvaller, met meevallers en maatregelen heeft onze penningmeester dit uitermate goed binnen de perken weten te houden, zelfs met de kosten van ons 50 jarige jubileum is het gelukt om 2017 netjes af te sluiten. Voor 2018 hebben we ook helaas geen sluitende begroting, maar ook nu hopen we met op tijd de juiste keuzen te maken én een bijdrage van St. Sydewende dit jaar weer financieel gezond te kunnen afronden. Graag uw aandacht verderop in dit clubblad voor het verslag van onze penningmeester.

4 De Grote Club Actie is in 2017 redelijk verlopen. We hoopten op iets meer loten dan vorig jaar, mede door de mogelijkheid van de linkjes, welke we direct vanaf het begin aan vrienden en familie konden sturen. Maar nog steeds halen vooral onze jeugdleden met de boekjes langs de deur de meeste loten binnen. Alle leden dank voor jullie hulp! Met vriendelijke en sportieve groet, Arjan van Herwijnen Voorzitter Z.S.V. Zidewinde

5 AGENDA JAARVERGADERING 21 MAART Opening. 2. Notulen. 3. Verslag kascommissie. 4. Financieel verslag. 5. Bestuursverkiezingen. Aftredend en herkiesbaar zijn: Ad Verduijn, Arjan van Herwijnen en Henk Hoefnagel 6. Huldiging jubilarissen. 7. Pauze. 8. Judo. 9. Tafeltennis. 10. Badminton, jeugd. 11. Badminton, recreanten. 12. Badminton, competitie. 13. Clubkampioenschappen. 14. Rondvraag. Vragen bij voorkeur vooraf schriftelijk indienen bij het bestuur. 15. Sluiting.

6 Notulen Algemene Ledenvergadering Z.S.V. Zidewinde 2017 Gehouden op woensdag 15 maart 2017 Aanwezig : 12 leden en 3 bestuursleden Afwezig met kennisgeving : H. Veeke, J. Geerlings & A. Verduijn Onze voorzitter, Arjan van Herwijnen, opent om uur de vergadering. 1. Opening. Arjan van Herwijnen heet iedereen van harte welkom op deze Algemene Ledenvergadering van Z.S.V. Zidewinde. 2. Notulen. De notulen worden zonder op- of aanmerkingen, onder dankzegging aan onze secretaris, goedgekeurd en vastgesteld. 3. Verslag kascommissie. De kascommissie bestaat uit Jan Geerlings en Peter Zacht. De kas van onze vereniging wordt door Jan en Peter keurig in orde bevonden. Wel hebben zij 1 verkeerde boeking en 1 vergeten boeking kunnen registreren. De kascommissie voor volgend jaar zal wederom worden gevormd door Jan Geerlings en Peter Zacht. Reserve voor volgend jaar zal Walter v.d. Lee zijn.

7 4. Financieel verslag. Piet geeft een toelichting op onze financiële situatie en spreekt zijn zorgen uit over het huidige tekort op de begroting. Het bestuur wil daarom ook een voorstel doen tot contributieverhoging voor alle leden en een bijdrage van de competitieteams in de kosten voor het spelen van deze wedstrijden. In de vergadering worden de verschillende mogelijkheden en verdeelsleutels besproken. Deze info zal het bestuur meenemen in een volgende vergadering om zodoende tot een passende verhoging van de contributie te komen. Rien v.d. Vis heeft nog een vraag over de post representatie. In deze post zijn de kosten begroot voor ons jubileum wat wij in 2017 hopen te vieren. 5. Bestuursverkiezingen. Piet Kievits is aftredend en herkiesbaar. Er zijn geen tegenkandidaten bij het bestuur bekend, zodat wij ook de komende jaren weer graag gebruik maken van Piet zijn inzet. 6. Huldiging jubilarissen. Marcel van Kampen en Rien v.d. Vis zijn dit jaar 25 jaar lid van Z.S.V. Zidewinde. Zij ontvangen uit handen van onze voorzitter het verenigingsschild en een mooie bos bloemen. Aan Riet van Campen wordt dit jaar ook weer een bos bloemen overhandigd en aan Tinie van Campen een tegoedbon voor hun inzet in de kantine op donderdagen vrijdagavond jarig bestaan. Dit jaar bestaan wij als vereniging 50 jaar en dit zouden wij graag op de volgende 2 dagen willen vieren. 17 juni 2017 : middagactiviteit voor onze jeugdleden 24 juni 2017 : Feestavond voor onze senioren in de kantine van sporthal Zidewinde.

8 8. Pauze. 9. Judo. Het ledenaantal blijft stabiel waardoor de bezetting in de verschillende leeftijdsgroepen voldoende is. Patrick Blom heeft nog een vraag over de vernieuwing van de vloer in de sporthal aan de Mesdaglaan. Henk weet te melden dat de nieuwe vloer nog steeds op de planning staat. Hij zal hier nogmaals contact over opnemen om hier meer over te weten te komen. Patrick Blom heeft ook het voorstel om 1 x per jaar een soort sportdag voor alle leden te organiseren om de saamhorigheid te vergroten. 10. Tafeltennis. Er zijn de afgelopen tijd 2 nieuwe leden bijgekomen waardoor zij nu met 9 personen zijn. 11. Badminton, jeugd. Het ledenaantal is stabiel Arjan zal samen met Vitesse, FST en High Speed weer het Langstraat Jeugdtoernooi organiseren. Dit zal gehouden worden op zaterdag 1 april Badminton, recreanten. Op donderdagavond spelen nog steeds dezelfde mensen hun wedstrijdjes. De behoefte aan nieuwe leden blijft aanwezig.

9 13. Badminton, competitie. Het afgelopen seizoen hebben 2 teams deelgenomen aan de competitie. Deze is goed verlopen zonder noemenswaardige problemen. Het herenteam is 3 e geworden en het mixteam is 4 e geworden. De aanschaf van clubkleding is door iedereen goed ontvangen. Walter v.d. Lee heeft inmiddels de nieuwe inschrijvingslijsten voor de competitie klaar. Het bestuur bedankt Walter v.d. Lee voor zijn inzet als competitieleider. 14. Clubkampioenschappen. Indien er voldoende belangstelling is wil Piet voor de tafeltennisheren een clubkampioenschap organiseren. De clubkampioenschappen judo zullen weer gehouden worden op de laatste vrijdagavond voor de zomervakantie. Arjan zal indien er behoefte bestaat de organisatie van de clubkampioenschappen badminton op zich nemen.

10 15. Rondvraag. Desiree Zacht merkt op dat er een flink aantal lampen in de sporthal Zidewinde stuk is. Arjan heeft hier inmiddels al contact over opgenomen met de gemeente Waalwijk. Hans van Oosterhout vindt dat er ook een receptie gehouden moet worden i.v.m. ons jubileum dit jaar. Wij als bestuur denken dat hier weinig animo voor is maar wij zullen dit verzoek meenemen in de volgende bestuursvergadering. Walter v.d. Lee heeft het verzoek om meer PR te plaatsen in de plaatselijke kranten. Piet zal hier voor gaan zorgen als hij info aangeleverd zal krijgen van verschillende mensen binnen onze vereniging. 16. Sluiting. Om uur sluit Arjan, met dankzegging aan alle aanwezigen, de Algemene Ledenvergadering 2017 van Z.S.V. Zidewinde.

11 Het jaar 2017 is het jaar dat onze vereniging 50 jaar bestond. Dat hebben we gelukkig simpel, maar goed kunnen vieren. Onze jeugdleden mochten zich een dag vermaken in Duinoord en onze seniorleden hebben een gezellige feestavond gehad in onze eigen kantine. Dit alles heeft natuurlijk de nodige eurootjes gekost, maar minder dan we begroot hadden. Dat komt ook, omdat we zoveel mogelijk alles in eigen handen hebben proberen te houden. Het jaar 2017 was ook het jaar waarin we moesten besluiten de contributie te verhogen, omdat we anders zeker in de financiële problemen zouden komen. De oorzaak van die financiële problemen lag voornamelijk bij de terugloop van het aantal leden. We hebben onze sponsoren gevraagd in 2017 een extra donatie te doen. De meesten hebben daaraan gehoor gegeven. En tot onze grote verrassing besloot Stichting Sydewende, de stichting die de kantine beheert, ons aan het eind van 2017 een bedrag van 2000,00 te doneren. Aan de uitgavenkant zijn we bijna op alle posten binnen de begroting gebleven. Op sommige posten zelfs ruim binnen de begroting. Zo hebben we aan zaalhuur, begeleiding en representatie beduidend minder uitgegeven.

12 De begroting activiteiten is overschreden. Door de verbouwing en de nieuwe vloer van de gymzaal van de Koningsschool hebben we een aantal keren ergens anders ruimte moeten huren om de judolessen door te laten gaan. Verder moesten er nieuwe wielen onder de mattenwagen komen, om te voorkomen dat de nieuwe vloer beschadigd wordt. Al met al was het jubileumjaar nog niet zo n slecht jaar voor onze vereniging, alhoewel het aantal badminton- en tafeltennisleden ons wel wat zorgen baart. De begroting voor 2018 geeft aan dat we waarschijnlijk een tekort zullen hebben. Het is daarom zaak dat we allemaal op de kleintjes moeten blijven letten, om dit tekort te voorkomen. Misschien heeft de St. Sydewende in 2018 weer wat over, zodat er een donatie kan volgen. Penningmeester Piet Kievits

13 Competitie seizoen De competitie zit er weer op voor dit seizoen. Er zijn weer een paar zeer aardige partijen gespeeld. Voor ons heren team was het voor de stand al snel duidelijk welke kant het op zou gaan. De tweede plek zou het doel worden. Tegen de nummer 1 werden een groot aantal 3 setters gespeeld. Er waren zelfs vaak punten boven de 21 nodig om een set te winnen. Uiteindelijk speelden ze 4-4 en 5-3. Zo close was het wel. Voor ons 1 ste mix team was het allemaal veel spannender. Zij stonden zelfs even eerste. Ons team kon naar boven kijken tijdens de competitie, maar moesten zeker ook het team onder hun in de gaten houden. Een keer een mindere dag zou weleens vervelend uit kunnen pakken voor hun ranking. Gelukkig konden zij een goed niveau vast houden. Als competitie spelers hebben wij dit seizoen weer veel plezier beleefd aan de competitie en hopelijk ook onze naam, ZSV Zidewinde, goed naar de buitenwereld uit gedragen. Nu nog de stand van het afgelopen seizoen.

14 Zoals je ziet zijn nog niet alle wedstrijden gespeeld, maar die hebben geen effect meer voor de eindstand. Beide teams proficiat met hun mooie klassering. Volgend jaar weer???? Mocht je interesse hebben om te spelen in een badminton team, dan laat ons dit even weten. Dat kan per mail of kom een keer op donderdag naar onze sporthal. Breng je racket mee, want je zal er welkom zijn. Tot de volgende keer!!!!!!! Groeten, Walter van der Lee Competitie leider ZSV Zidewinde.

15 Gediplomeerde leraren De judolessen worden zoals al vele jaren het geval is verzorgt door Patrick Blom gediplomeerd judoleraar JBN. Bij afwezigheid zullen de lessen worden overgenomen door Marcel van Kampen jeugd judoleider JBN. Lestijden De judolessen worden ook dit jaar weer gegeven bij de Willem Alexanderschool aan de Mesdaglaan 4 Afgelopen jaar zijn de lestijden evenals de groepsindelingen ongewijzigd gebleven. groep 1 leeftijd 6 t/m 9 jaar lestijd 17:30 tot 18:30 groep 2 leeftijd 9 t/m 12 jaar lestijd 18:30 tot 19:30 groep 3 leeftijd 12 t/m jaar lestijd 19:30 tot 20:30 Judo examens In de maand januari en juni werden tijdens de lessen judo-examens afgenomen, dit in aanwezigheid van ouders en andere supporters. Alle judoka s kwamen zo in het bezit van een nieuwe kleur slip aan de judoband, of zelfs een nieuwe kleur band.

16 Clubkampioenschap Meer dan 40 judoka s hebben deelgenomen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen. In een ontspannen sfeer en met de steun van een grote groep vrijwilligers is het wederom een mooi judofeest geworden. Vol enthousiasme probeerden deze judokaatjes om de technieken, die ze in hun judo les geleerd hebben, toe te passen in een echte wedstrijd. Ook in de andere leeftijdsgroepen werd zeer enthousiast en aanvallend gestreden om de felbegeerde titel clubkampioen Met veel plezier en af en toe een traan hebben alle judoka s hun uiterste best gedaan en uiteindelijk ontving iedere deelnemer dan ook een welverdiende medaille. Aansluitend aan de clubkampioenschappen hebben we afgesloten met een hapje en een drankje. Hajime Is een onderlinge competitie met 5 judo verenigingen uit de buurt. Eerste judoclub Kaatsheuvel, judovereniging Drunen, Budovereniging Asahi uit Waalwijk Nintai uit Raamsdonk en ZSV Zidewinde Het toernooi wordt gehouden bij Asahi of bij Nintai Het is een vaantjes toernooi betekent: Gele vaan 40 punten of twee toernooien Oranje vaan 80 punten Groene vaan 120 punten Blauwe vaan 160 punten Bruine vaan 200 punten Zwarte vaan 240 punten

17 Grote Clubactie Grote Clubactie ook dit jaar weer een groot succes voor de vereniging Nieuwe vloer Gymzaal Na jaren is er eindelijk een nieuwe vloer in onze gymzaal gelegd. Tijdens deze renovatie hebben we de judolessen laten plaatsvinden bij Sporthal Zidewinde. Dat was nog een hele klus want dat betekende dat alle matten verplaatst moesten worden naar Sporthal Zidewinde en uiteindelijk ook weer terug. Omdat niet bekend was dat we terug mochten naar de Mesdaglaan, hebben we nog een week bijgeboekt. Later bleek de zaal dubbel geboekt te zijn waardoor wij niet in de zaal konden judoën. Om de les niet zomaar voorbij te laten gaan, zijn we gaan bowlingen bij Bowling center t Bourgondisch Hof te Waalwijk.

18 We maakten in deze competitie een bliksemstart. We wonnen met 9 1 van Slagzin. Het was dan ook geen wonder dat de verwachtingen voor deze competitie hoog gespannen waren. Helaas stonden we de week erop weer met twee benen op de grond. In Kaatsheuvel kregen we een pak voor de broek en verloren we met 7-3 van Smash. Hierna herstelden we ons weer goed, want in de volgende wedstrijden werd er niet verloren. Tot we opnieuw Smash tegen kwamen. Ook die wedstrijd verloren we weer met 7 3. Het bleek dat Smash duidelijk het sterkste team had in deze voorjaarscompetitie. Wij moesten de strijd aangaan met SBM voor de tweede plaats. Helaas kwamen we één puntje te kort voor die tweede plaats en eindigden we met 60 punten op de derde plaats. Wat we toen nog niet wisten is dat het ook de laatste competitieronde van ons clubje zou zijn. In juli j.l. gaf Jeroen aan te gaan stoppen met tafeltennissen bij onze vereniging. Vanaf het nieuwe seizoen gaat hij in Terheijden, zijn tegenwoordige woonplaats, spelen. Zo komt er een einde aan heel veel jaren competitie spelen. Zeker twintig jaar geleden zijn we begonnen bij de Waalwijkse WBRT. Op het hoogtepunt hadden we daar drie in teams spelen. Later, toen er nog maar twee klassen over waren in de WBRT, hebben we besloten om mee te gaan doen in de TTL in Tilburg. Piet Kievits

19 Dames, heren- en kinderkapsalon Raadhuisplein CG Sprang-Capelle Tel. (0416)

20

21

22

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE AUGUSTUS 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE AUGUSTUS 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE AUGUSTUS 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Uitnodiging jaarvergadering maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde

Uitnodiging jaarvergadering maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde Uitnodiging jaarvergadering 2017 15 maart a.s. Aanvang 20.00 uur Kantine sporthal Zidewinde Z.S.V. ZIDEWINDE MAART 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

Uitnodiging jaarvergadering Maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde

Uitnodiging jaarvergadering Maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde Uitnodiging jaarvergadering 2012 7 Maart a.s. Aanvang 20.00 uur Kantine sporthal Zidewinde Z.S.V. ZIDEWINDE MAART 2012 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

Uitnodiging jaarvergadering 2015. 18 maart a.s. Aanvang 20.00 uur Kantine sporthal Zidewinde

Uitnodiging jaarvergadering 2015. 18 maart a.s. Aanvang 20.00 uur Kantine sporthal Zidewinde Uitnodiging jaarvergadering 2015 18 maart a.s. Aanvang 20.00 uur Kantine sporthal Zidewinde Z.S.V. ZIDEWINDE MAART 2015 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

Uitnodiging jaarvergadering maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde

Uitnodiging jaarvergadering maart a.s. Aanvang uur Kantine sporthal Zidewinde Uitnodiging jaarvergadering 2014 12 maart a.s. Aanvang 20.00 uur Kantine sporthal Zidewinde Z.S.V. ZIDEWINDE FEBRUARI 2014 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE JULl 2009

CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE JULl 2009 CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE JULl 2009 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Arjan van Herwijnen Maas 39 Henk Hoefnagel Mesdaglaan 12 Piet

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE JULI 2015

Z.S.V. ZIDEWINDE JULI 2015 Z.S.V. ZIDEWINDE JULI 2015 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE JULI 2010

Z.S.V. ZIDEWINDE JULI 2010 Z.S.V. ZIDEWINDE JULI 2010 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Arjan van Herwijnen Maas 39 Henk Hoefnagel Mesdaglaan 12 Piet Kievits

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE JUNI 2013

Z.S.V. ZIDEWINDE JUNI 2013 Z.S.V. ZIDEWINDE JUNI 2013 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE JUNI 2008

CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE JUNI 2008 CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE JUNI 2008 Dagelijks bestuur Voorzitter Badminton recreanten Secretaris Penningmeester Ledenadministratie Arjan van Herwijnen Maas 39 Henk Hoefnagel Mesdaglaan 12 Piet Kievits

Nadere informatie

CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE 2008/2009

CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE 2008/2009 DECEMBER 2008 CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE 2008/2009 Dagelijks bestuur Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Arjan van Herwijnen Maas 39 Henk Hoefnagel Mesdaglaan 12 Piet Kievits Leeuwerik

Nadere informatie

CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE MAART 2008

CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE MAART 2008 CLUBINFO Z.S.V. ZIDEWINDE MAART 2008 Dagelijks bestuur Voorzitter Badminton recreanten Secretaris Penningmeester Ledenadministratie Arjan van Herwijnen Maas 39 Henk Hoefnagel Mesdaglaan 12 Piet Kievits

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2014

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2014 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2014 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2010

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2010 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2010 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Arjan van Herwijnen Maas 39 Henk Hoefnagel Mesdaglaan 12 Piet Kievits

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2009 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

AGENDA JAARVERGADERING 7 MAART 2007

AGENDA JAARVERGADERING 7 MAART 2007 AGENDA JAARVERGADERING 7 MAART 2007 1. Opening. 2. Notulen. 3. Jaarverslag. 4. Verslag kascommissie. 5. Financieel verslag. 6. Contributieverhoging 7. Bestuursverkiezingen Aftredend en herkiesbaar is:

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot Notulen van de Algemene Vergadering van Judovereniging Anton Geesink (opgericht 21 december 1965) gehouden op 7 oktober 2014 in de Ontmoeting te Culemborg. Aanwezigen: Hans Schoemaker, Wim Colin, Toon

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 Versie 12 maart 2015 1 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 1. Financieel gezond en betaalbaar 2. Gezelligheid 3. Sportieve ambitie 4. Voldoende zaalcapaciteit

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Beleidsplan tafeltennisvereniging Smash ( )

Beleidsplan tafeltennisvereniging Smash ( ) Beleidsplan tafeltennisvereniging Smash (2014 2020) Aantal jaren lid Smash in cijfers (leeftijdsopbouw / aantal jaren lid) Leeftijdsopbouw / aantal jaren lid 70 60 50 40 30 20 10 0 0,0 10,0 20,0 30,0

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag seizoen

Financieel Jaarverslag seizoen Financieel Jaarverslag seizoen 2016-2017 Pagina 1 van 9 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2017 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2015-2016 2016-2017 Voorraden Voorraad shuttles 240 395

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Mededelingen van het Bestuur Algemene Leden Vergadering Op maandag 19 september heeft de ALV plaatsgevonden. De opkomst van de leden was zeer beperkt. Het bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen

Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen 25-4-2012 Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen van 25-4- 2012 Aanwezig: Bestuur: Leden: Afwezig met Kennisgeving: E. v Hoije M. de Kok W. Kimenai

Nadere informatie

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS 2. Verslag ALV 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering 18-2-2009 3. Jaaroverzichten Bestuur Technische commissie Jeugdcommissie 55+ Commissie

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Clubblad Zomer 2017 Pagina 1

Clubblad Zomer 2017 Pagina 1 www.bcbios.nl Clubblad Zomer 2017 Pagina 1 Badmintonclub BIOS Opgericht 21 april 1959 Speelgelegenheid: Sportpark Duinwetering, Duinwetering 105, Tel. 071-3615493 Voorzitter: Michael Weterings Binnenhof

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen BadmintonClub Dwingeloo Jaarverslag Seizoen 2015 2016 1 Badminton Vereniging Dwingeloo is opgericht in 1980. Op dit moment zijn we een vereniging die de badmintonsport hoofdzakelijk recreatief beoefend.

Nadere informatie

Agenda Algemene Vergadering 11 april 2019

Agenda Algemene Vergadering 11 april 2019 Agenda Algemene Vergadering 11 april 2019 Hierbij nodigen wij u uit om de 58 ste Algemene Vergadering bij te wonen. De vergadering wordt gehouden op donderdag 11 april 2019 in Sportcentrum Triade. We starten

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Woensdag 19 november 2014 19:30 uur Locatie: PWA Sporthal in het sportcafé Speciale Ledenvergadring BC Epe Pagina 1 Uitnodiging belangrijke speciale ledenvergadering

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015

Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015 Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015 Pagina 1 van 9 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2015 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2013-2014 2014-2015 Voorraden Voorraad shuttles 777 489

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2015

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2015 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2015 2015 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2015 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 28 OKTOBER 2015 19:30 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PARKHUUR

NIEUWSBRIEF PARKHUUR NIEUWSBRIEF 2-2013 Vrijdag 1 maart jl. heeft de ledenvergadering plaats gevonden. Het was goed om te zien dat er aardig wat leden aanwezig waren. In deze nieuwsbrief komen de belangrijkste punten en beslissingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook)

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) BESTUURSSAMENSTELLING Voorzitter: Martin Monderen, Mergelsteen 15, 3991 SN Houten Tel. 030 2882916 m.monderen@gmail.com Secretaris

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2013

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2013 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2013 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 27 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 20:00 uur (de koffie staat klaar!) Agenda

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 27 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 20:00 uur (de koffie staat klaar!) Agenda Algemene Ledenvergadering Vrijdag 27 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 20:00 uur (de koffie staat klaar!) Agenda 1. Opening 2. Notulen ALV d.d. 28 september 2012 3. Jaarverslagen, jaarrekening

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Time Out 74

Nieuwsbrief Time Out 74 Jaargang 22 nr. 1 November 2017 Secretariaat: Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel MAASENWAALSE RECREANTEN EN RECVOL Een nieuw Dorpshuis. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat de voorbereiding voor een nieuw

Nadere informatie

Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen Strategie Organisatie Communicatie... 5

Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen Strategie Organisatie Communicatie... 5 Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen 2011-2015... 2 1 Strategie... 2 1.1 Visie... 2 2 Organisatie... 4 2.1 Structuur van de verschillende organen... 5 3 Communicatie... 5 4 Contacten binnen de gemeente

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD 4 JAARVERGADERING 7 VERJAARDAGEN CONTRIBUTIE 8 BILJARTEN OPROEP 9 JUBILEUMFEEST 10 KAARTAVOND 12 ADRESSEN

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag

Financieel Jaarverslag Financieel Jaarverslag seizoen 2013-2014 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2014 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2012-2013 2013-2014 Voorraden Voorraad shuttles 815 777 Voorraad clubkleding

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN

Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN 1 Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 18 november 2015 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden Aanwezige leden

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Algemeen jaarverslag 2013 Judovereniging Bakker

Algemeen jaarverslag 2013 Judovereniging Bakker Algemeen jaarverslag 2013 Judovereniging Bakker Datum 27 januari 2014 Versie 1.1 Auteur Geth Kuin, voorzitter Pagina 2/8 Inhoud 1 Voorwoord... 3 2 Algemene informatie over de vereniging... 3 3 Trainers...

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

Badmintonclub Waterland

Badmintonclub Waterland Jaarverslag 2014 Badmintonclub Waterland 1 2 Voorwoord Als ik mijn gedachten zo laat gaan over ons bestuur, dan is het heel prettig dat we al zo lang dezelfde samenstelling hebben. Je kent elkaar goed,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie