Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen"

Transcriptie

1 Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen

2 Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen van Aanwezig: Bestuur: Leden: Afwezig met Kennisgeving: E. v Hoije M. de Kok W. Kimenai A. vd Waal v Dijk J. de Meester D. Kimenai V. Thalen S. vd Velde S. Baert J.vd Bijl A. Kimenai I. de Vries P. Verhage R. Marsé M. Baert J. Stegeman S. Verhage D. de Braal C. Schumann Opening: Adriaan vd Waal v Dijk opent de vergadering en heet iedereen welkom. Hierna wordt de agenda voor deze avond behandeld. Notulen: De notulen van het vorig jaar worden goedgekeurd. Algemene Verslagen: Pers en Propaganda: Het slagblad heeft 4 edities gehad het afgelopen seizoen, dit werd verzorgd door Mario Baert en Clara Schumann. Tevens is op 26 juli 2011 de nieuwe website online gegaan, deze is opgezet en wordt onderhouden door Mario Baert en Piet Verhage. Veerle Thalen heeft de competitie uitslagen van het eerste team doorg d naar de regionale dagbladen, deze waren ook te vinden op de teletekst pagina van Omroep Zeeland. Voor de ZeeuwsVlaamse Kampioenschappen werd een aankondiging gepubliceerd op RBNN en een verslag op de nieuwssite ZieZeeland. Verdere publicatie is helaas te laat aangevraagd bij het Zeeuws Advertentieblad en Streekbeeld. Opmerkingen vanuit de vergadering: de leden er nogmaals op wijzen dat alle informatie over onze club op de website te vinden is, hier wordt soms nog te weinig gebruik van gemaakt. Volgend seizoen de aankondiging van de ZeeuwVlaamse Kampioenschappen eerder starten om zodoende meer publiciteit te verkrijgen. Volgend seizoen een enquête opzetten of alle leden het slagblad nog steeds in gedrukte vorm willen ontvangen of dat zij een versie via de mail toegezonden krijgen. Hiertoe moeten wel alle mailadressen worden gecontroleerd. Daarnaast zou dan het slagblad nog in beperkte mate afgedrukt kunnen worden. Vraag of niet alle competitieteams een verslagje in het slagblad kunnen insturen. Ook wordt hiervoor het gebruik van Facebook als berichtgeving geoppperd. Voor meer informatie en nieuwsuitwisseling zal het gebruik van Facebook onderzocht worden, hiervoor stellen Davy de Braal, Robin Marcé en Mario Baert zich beschikbaar.

3 Sponsoring: Dit seizoen zijn er 8 rijscholen benaderd met informatie over mogelijkheid tot sponsoring bij BC Terneuzen, dit zonder resultaat. Nieuwe sponsor dit seizoen is Speedy's Racketshop in Zaffelare. Dit seizoen is deelgenomen aan het nieuwe sponsorbeleid van de Rabobank met als resultaat een toegekend bedrag van 330 voor het jaar Na het seizoen 2011/2012 worden alle sponsors benaderd met dank voor hun bijdrage en met het verzoek ons ook in het volgende seizoen te sponsoren. Secretariaat: Er zijn afgelopen seizoen 5 bestuursvergaderingen geweest, vanaf september tot april, waarvan notulen zijn gemaakt. Het gebruikersoverleg van de gemeente Terneuzen is door Edy van Hoije en Adriaan van der Waal van Dijk bezocht. Jeugd: Voor de jeugd zijn er een aantal activiteiten georganiseerd, het introductietoernooi, 2 familietoernooien en 2 PEP toernooien. In december zijn er twee zwarte pieten op de training geweest en het seizoen is afgesloten meteen traktatie op friet en frisdrank. Opmerkingen vanuit de vergadering: vanaf volgend seizoen ook een verslag opnemen in het slagblad vanuit de jeugd van het familietoernooi. Vraag naar jeugdbeleid, afgelopen seizoen zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor de jeugd, het is moeilijk door het beschikbare aantal vrijwilligers om verdere activiteiten op te zetten. Afgelopen seizoen is er een aanvraag geweest voor buitenschoolse opvang, doordat er geen voorzieningen voor badminton waren en door het ongunstige tijdstip is hier verder geen medewerking aan verleend. Idee wordt geopperd om met een aantal vrijwilligers en bestuur jeugdbeleid wat meer inhoud te geven. De jeugd zal zeker ook betrokken worden bij het gebruik van Facebook voor communicatie en informatievoorziening. Davy, Robin en Mario zijn zoals hiervoor genoteerd beschikbaar. Zeeuws Vlaams Kampioenschap: Dit toernooi werd georganiseerd i.p.v. de gebruikelijke clubkampioenschappen. Door een aantal deelnemers van andere clubs, zowel competitiespelers, recreanten als jeugd kwam het totale aantal deelnemers uit op 84 spelers. Een aantal verbeterpunten zijn opgenomen in de verslagen. Algemene mening was wel dat het een geslaagd toernooi is geweest. Opmerkingen vanuit de vergadering: mogelijkheid bekijken dat de spelers niet meerdere enkelpartijen achter elkaar moeten spelen. Er wordt kort besproken over de mogelijkheid om het toernooi over 2 dagen te verdelen, eventueel een splitsing van jeugd en senioren. Besloten wordt het toernooi op 1 dag te houden zoals afgelopen jaren gebruikelijk. Wel kan eventueel aan de hand van het aantal deelnemers de toernooiduur iets verlengd worden. Ook blijft de vrije partnerkeuze voor alle onderdelen gehandhaafd. Opmerkingen over andere invulling van de prijzen bij senioren, dit wordt bekeken voor volgend seizoen, eventueel prijzen die in samenwerking met sponsors tot stand komen. Bij de jeugd worden wel bekers uitgereikt. Robin Marsé stelt zich beschikbaar voor pers en propaganda voor de ZVK 2013.

4 De organisatie van de ZVK blijft in handen van de BC Terneuzen. Volgend jaar met de datumplanning rekening houden met andere toernooien in de regio. Onderzoeken wat de communicatiemogelijkheden in de kantine zijn, zodat men ook hier op de hoogte kan blijven van de te spelen partijen. Recreanten/Ledenadministratie: Het ledenaantal kwam uit op 166 leden, een kleine stijging t.o.v. vorig seizoen. Op maandagavond nog steeds een drukke tijd tussen en uur, afgelopen seizoen is naast het Kersttoernooi en het Oliebollentoernooi twee maal een maandagavond ingedeeld i.p.v. het toss systeem. De 55+ groep heeft ook dit seizoen weer deelgenomen aan de uitwisseling in Oostkapelle en afgelopen seizoen zijn er 4 PEP toernooien georganiseerd. Opmerkingen vanuit de vergadering: Gaat aantal PEP toernooien weer terug naar 6 keer. Nee, door bezetting van de toernooien en de beschikbaarheid van de zaal heeft men besloten voortaan 4 PEP toernooien te organiseren. Ook volgend seizoen worden 2 maandagavonden ingedeeld i.p.v. het toss systeem. Competitie: Dit seizoen is er met 4 senioren en 2 jeugdteams deelgenomen aan de competitie. Voor het volgende seizoen wordt er met 5 senioren en 2 jeugdteams ingeschreven, door degradatie zal het eerste team uitkomen in de competitie in regio Zeeland, evenals het tweede en derde team. De overige twee seniorenteams komen uit in de dubbelcompetitie Zeeland. In de jeugdcompetitie is er genoeg animo voor deelname met twee teams. Opmerkingen vanuit de vergadering: de twee teams voor de dubbelcompetitie zijn ingedeeld in dezelfde klasse. De donderdagavond training wordt als positief ervaren. Deze wordt voortaan de vaste trainingsavond voor de competitiespelers, van tot uur. De teamcaptains dienen door de teams zelf te worden aangesteld. Financiële verantwoording: Financieel verslag 2011/2012: De resultatenrekening wordt besproken. De totale vermogensaanwas is vastgesteld op 780,46. Drukkosten voor het slagblad worden nog steeds begroot, ondanks dat deze kosten op rekening van De Hoop komen. NBB afdracht is met enige marge begroot, dit omdat binnen de bond er discussie wordt gevoerd voor een nieuw systematiek voor de afdracht. Ook voor volgend seizoen is hier nog geen beslissing over gevallen. Verschil contributie realisatie en begroting komt door enige nieuwe leden. Deze zijn lid geworden aan het eind van het seizoen en moeten nog een deel van de contributie betalen. Kascontrole: Deze is uitgevoerd door Ingrid Nijssen en Joke de Meester, is hierbij goedgekeurd en de leden gaan hiermee akkoord. Joke de Meester en Jan Stegeman verzorgen volgend jaar de kascontrole.

5 Begroting 2012/2013: Het huidige seizoen wordt met een positief resultaat afgesloten, o.a. door de sponsoring van de Rabobank en de opbrengst van de Zeeuws Vlaamse Kampioenschappen. Voor het komende seizoen wordt geen contributieverhoging voorgesteld, ondanks een klein verwacht verlies. Het voorstel wordt aangenomen door de leden. Verkiezing nieuwe bestuursleden: Veerle Thalen stopt als bestuurslid, zij wordt bedankt voor haar inspanningen als bestuurslid voor de vereniging. Veerle blijft nog wel leider van de seniorencompetitie, Clara Schumann stelt zich beschikbaar als leider voor de jeugdcompetitie, zij wordt hiervoor aangenomen. Shelley Baert heeft zich kandidaat gesteld voor het voorzitterschap, Edy van Hoije is herkiesbaar als penningmeester, beiden worden met algemene stemmen aangenomen door de aanwezige leden. Rondvraag: Veerle stelt zich beschikbaar voor organisatie Kerst en Oliebollentoernooi. Jan stelt zich wederom beschikbaar voor (mede)organisatie familietoernooien. Clara bedankt hierbij nogmaals de sponsors voor de prijzen. Joke vraagt op welke dag de dubbelcompetitie wordt gespeeld, dit is op zondag voor de thuiswedstrijden, zij stelt zich beschikbaar voor reservespeler. Stefan geeft uitleg over de invulling van de trainingen van de donderdagavond. Davy zegt dat er veel slechte shuttles zijn op de trainingsavonden, deze kun je inleveren bij Adriaan. Stefan zal de shuttles nog controleren voor de start van het nieuwe seizoen. Sluiting: Adriaan bedankt de aanwezigen en sluit de vergadering.

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

Slagblad. Seizoen Nieuws- en informatieblad BC Terneuzen. In deze editie o.a.: Nieuw seizoen Speeltijden Toernooien

Slagblad. Seizoen Nieuws- en informatieblad BC Terneuzen. In deze editie o.a.: Nieuw seizoen Speeltijden Toernooien Slagblad Seizoen 2010-2011 1 Nieuws- en informatieblad BC Terneuzen In deze editie o.a.: Nieuw seizoen Speeltijden Toernooien Badminton topper Jubileumfeest Wanted Achter de schermen Augustus is een beladen

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag

Financieel Jaarverslag Financieel Jaarverslag seizoen 2013-2014 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2014 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2012-2013 2013-2014 Voorraden Voorraad shuttles 815 777 Voorraad clubkleding

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Appoldro 24 januari 2012

Appoldro 24 januari 2012 Appoldro 24 januari 2012 agenda opening mededelingen terugblik op vorig seizoen stand van zaken commissies / vooruitblik financiën wijziging statuten rondvraag sluiting terugblik sportief districts/regiocompetitie

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Woensdag 19 november 2014 19:30 uur Locatie: PWA Sporthal in het sportcafé Speciale Ledenvergadring BC Epe Pagina 1 Uitnodiging belangrijke speciale ledenvergadering

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Mededelingen van het Bestuur Algemene Leden Vergadering Op maandag 19 september heeft de ALV plaatsgevonden. De opkomst van de leden was zeer beperkt. Het bestuur

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015

Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015 Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015 Pagina 1 van 9 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2015 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2013-2014 2014-2015 Voorraden Voorraad shuttles 777 489

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering Jump 80. Datum 9-9-2015. Van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voorzitter: Nicole van Apeldoorn. Notulist: Jeannette van der Graaf

Notulen ledenvergadering Jump 80. Datum 9-9-2015. Van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voorzitter: Nicole van Apeldoorn. Notulist: Jeannette van der Graaf Notulen ledenvergadering Jump 80 Datum 9-9-2015 Van 19.30 uur tot 21.30 uur Voorzitter: Nicole van Apeldoorn Notulist: Jeannette van der Graaf Aanwezig : Nicole, Chantal, Jeannette, Angelique, Arie, Stefan,

Nadere informatie

Seizoen Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 3, februari 2018

Seizoen Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 3, februari 2018 Slagblad Seizoen 2017-2018 3 O.A.: VERSLAG EN FOTO S PEP TOERNOOI 25-11-2017 FOTO S PEP TOERNOOI 27-01-2018 SPORTVROUWEN en SPORTMANNEN 2017 FOTO S KERSTTOERNOOI 2017 Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag seizoen

Financieel Jaarverslag seizoen Financieel Jaarverslag seizoen 2016-2017 Pagina 1 van 9 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2017 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2015-2016 2016-2017 Voorraden Voorraad shuttles 240 395

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

BESTUURSFUNCTIES BINNEN DE BCE

BESTUURSFUNCTIES BINNEN DE BCE BESTUURSFUNCTIES BINNEN DE BCE Concept d.d.28-8-2017 1. Taken De taken van het bestuur zijn kort samen te vatten: het besturen van de vereniging. Naast de bestuurstaak kan een bestuurslid belast zijn met

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Opening: De vergadering wordt door de voorzitter geopend en vraagt om 1 minuut stilte voor Tiny van Geenen die in maart 2017 is overleden. Verslag

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement BCO

Huishoudelijk Reglement BCO Badmintonclub Oosterhout Huishoudelijk Reglement versie november 2015 Blz. 1 Badmintonclub Oosterhout Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 1.1 Doel en status... 3 1.2 Wijzigingen huishoudelijk reglement... 3

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Slagblad. Seizoen 2014-2015. In deze editie o.a.: Nieuwe seizoen: - Informatie - Speeltijden - Toernooien BB-ers Clubkampioenschappen

Slagblad. Seizoen 2014-2015. In deze editie o.a.: Nieuwe seizoen: - Informatie - Speeltijden - Toernooien BB-ers Clubkampioenschappen Slagblad Seizoen 2014-2015 1 Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 1, augustus 2014 In deze editie o.a.: Nieuwe seizoen: - Informatie - Speeltijden - Toernooien BB-ers Clubkampioenschappen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015

Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015 Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015 U heb alweer onze nieuwe activiteitenkalender ontvangen voor ons nieuwe verenigingsjaar. Naar aanleiding van de jaarvergadering hebben we daar wat aanpassingen

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2015

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2015 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2015 2015 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2015 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 28 OKTOBER 2015 19:30 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging versie februari 2018 Hoornse Badminton Vereniging In 1956 is de Hoornse Badminton Vereniging (HBV) opgericht, de benodigde attributen werden aangeschaft en ging

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

(BAdminton HOogezand-SAppemeer)

(BAdminton HOogezand-SAppemeer) In deze brochure van de badmintonvereniging (BAdminton HOogezand-SAppemeer) vindt u informatie over: Bahosa als vereniging het bestuur en jeugdzaken baanreservering/labelregeling de speeltijden en -zalen

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag

Financieel Jaarverslag Financieel Jaarverslag seizoen 2012-2013 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2013 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2011-2012 2012-2013 Voorraden Voorraad shuttles 2.299 815 Voorraad clubkleding

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Badminton Club HARDERWIJK

Badminton Club HARDERWIJK Badminton Club HARDERWIJK www.bcharderwijk.nl info@bcharderwijk.nl Verslag Algemene Ledenvergadering BC Harderwijk d.d. 27 februari 2014 Aanwezig: Mies Antonioli, Edwin Arends (mede namens Rick), Gertjan

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Aanwezig: Wil Schoonderbeek Erik van der Loo Roland van der Loo Adrien Esselmann Hennie Straakenbroek Ben Peelen Bert van de Poll Marcel Wilgenburg

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Verslag ALV 21 mei 2013.

Verslag ALV 21 mei 2013. Verslag ALV 21 mei 2013. Aanwezig: Bestuur;Cees van Leeuwen (voorzitter),stefan Marinissen (secretaris),jeannette Stokx (comp.leiding), Joke Schillemans(jeugd),Monique Schrijvers(toernooileiding). 25 leden.

Nadere informatie

Beleidsplan. BC de Flinters 2012-2017. ter besluitvorming ALV 29 okt. oktober 2012

Beleidsplan. BC de Flinters 2012-2017. ter besluitvorming ALV 29 okt. oktober 2012 Beleidsplan BC de Flinters 2012-2017 ter besluitvorming ALV 29 okt oktober 2012 Inleiding In 2011 hebben er veel personele verschuivingen plaats gevonden in de verschillende commissies en in het bestuur.

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Clubblad Zomer 2018 Pagina 1

Clubblad Zomer 2018 Pagina 1 www.bcbios.nl Clubblad Zomer 2018 Pagina 1 Badmintonclub BIOS Opgericht 21 april 1959 Speelgelegenheid: Sportpark Duinwetering, Duinwetering 105, Tel. 071-3615493 Voorzitter: Michael Weterings Pr. Bernhardstraat

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering 25 november 2010

Notulen algemene ledenvergadering 25 november 2010 1 Notulen algemene ledenvergadering 25 november 2010 1. Opening en voorwoord Jaap Wijnker opent de vergadering en zit in plaats van Hans Burghard de vergadering voor. Hans Burghard is verhinderd. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

KvK NL 54 RABO

KvK NL 54 RABO TAFELTENNISVERENIGING B R I E F Inhoud Algemeen...- 2 - Speeladres en Speeltijden... - 2 - Training & Recreatief... - 2 - Activiteiten voor iedereen... - 2 - Huis- en Gedragsregels... - 3 - Competities

Nadere informatie

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS 2. Verslag ALV 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering 18-2-2009 3. Jaaroverzichten Bestuur Technische commissie Jeugdcommissie 55+ Commissie

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

Seizoen PEP-TOERNOOI OKTOBER FAMILIETOERNOOI WAAR IS DE SHUTTLE?

Seizoen PEP-TOERNOOI OKTOBER FAMILIETOERNOOI WAAR IS DE SHUTTLE? Slagblad Seizoen 2016-2017 2 PEP-TOERNOOI OKTOBER FAMILIETOERNOOI WAAR IS DE SHUTTLE? Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 2, november 2016 Voor algemene informatie over de club,

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.30 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.30 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 31 mei 2011 notulist: Jo van der Heijden Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Jo van

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Break Stars

Huishoudelijk Reglement Break Stars Huishoudelijk Reglement Break Stars Goedgekeurd op de Algemene Ledenvergadering van 7 oktober 2009 1.ALGEMEEN Art 1.1.Ieder lid wordt geacht de statuten en het huishoudelijk reglement te kennen en na te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot Notulen van de Algemene Vergadering van Judovereniging Anton Geesink (opgericht 21 december 1965) gehouden op 7 oktober 2014 in de Ontmoeting te Culemborg. Aanwezigen: Hans Schoemaker, Wim Colin, Toon

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Slagblad. Seizoen In deze editie o.a.: Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 1, september 2013

Slagblad. Seizoen In deze editie o.a.: Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 1, september 2013 Slagblad Seizoen 2013-2014 1 Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 1, september 2013 In deze editie o.a.: Nieuwe seizoen: Informatie Speeltijden Toernooien De Shuttle Kijk ook eens

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer ALV notulen 19-04-2017 Notulist Joris Kaaks Start: 20.15 Baan 7 de Lockhorst 1. opening 2. vaststelling notulen plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer 3. mededelingen Afscheid

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Jaarvergadering 17 november 2014

Jaarvergadering 17 november 2014 Z.O.N./Sport & Spel Heerlen Jaarvergadering 17 november 2014 Periode: september 2013 - augustus 2014 Agenda Jaarvergadering 2014-2015 Secretariaat algemeen Leszwemmen en snorkelen Onderwaterhockey Waterpolo

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Slagblad. Seizoen 2012-2013. In deze editie o.a.: Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 4, april 2013

Slagblad. Seizoen 2012-2013. In deze editie o.a.: Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 4, april 2013 Slagblad Seizoen 2012-2013 4 Nieuws- en informatieblad van Badmintonclub Terneuzen, editie 4, april 2013 In deze editie o.a.: Sportpunt De Shuttle Zeeuws-Vlaamse Kampioenschappen Familietoernooi Kijk ook

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

Algemene jaarvergadering Time Out Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd : 4 leden

Algemene jaarvergadering Time Out Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd : 4 leden Volleybalvereniging Time Out 74 Secretariaat: Maya Brouwer, Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel. Algemene jaarvergadering Time Out 74 21-11-2016 Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd

Nadere informatie

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan Toernooicommissie De toernooicommissie van t Weusthag is de commissie binnen de vereniging welke zich toelegt op de organisatie van eigen clubtoernooien en t Weusthag Open. De clubtoernooien hebben zowel

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang 7 Inschrijving competitie Anouk Engelen Evie Vaessen Stan vd Homberg Czeslaw Kobylko Frans van Geesink Sanne van Geffen Max Zonnevijlle Casper van Rens Marco Hezel Stef

Nadere informatie

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017 Inhoudsopgave 1. Bestuurszaken... 3 2. Leden... 5 3. Deelname aan zaal- en veldcompetitie... 6 4. Trainers, begeleiders en coaches... 7 5. Scheidsrechters... 9 6. Accommodaties...10 7. PR en Sponsoring...11

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Datum Maandag

Notulen Algemene Ledenvergadering. Datum Maandag Notulen Algemene Ledenvergadering Datum Maandag 30-10-2017 Afwezig met bericht: Alannah de Roos; Jacqueline van den Berg; Andre Seegers; Mieneke Knottebelt; Ad de Ruijter; Ruben van de Hoven; Irene Aangeenbrug;

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR Penningmeester Technische Commissie (TC) Activiteiten Commissie (AC) Commissie Communicatie & Publiciteit (CC&P) Algemene Zaken (AZ) TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 1 maart 2010 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 26 personen aanwezig bij deze

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

Voorzitter Als voorzitter heb je op hoofdlijnen inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor de vereniging en geef je sturing aan de vereniging.

Voorzitter Als voorzitter heb je op hoofdlijnen inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor de vereniging en geef je sturing aan de vereniging. Conquesto bestuur Samenstelling: 1 voorzitter 1 penningmeester 1 secretaris 1 voorzitter jeugdcommissie 1 voorzitter recreatiecommissie 1 voorzitter competitiecommissie senioren Het bestuur wordt ondersteund

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Aantal leden aanwezig: 32 (waarvan 9 bestuursleden) Berichten van verhindering : 5 (Yvonne Koks, Arie de Zeeuw, Jan Roberts, Jolanda

Nadere informatie

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero-lid Apeldoorn, 3 november 2014 Betreft: Algemene Ledenvergadering Beste leden van Provero, Op dinsdag 11 november 2014 vindt tijdens de bijeenkomst De Omgevingswet, terug naar de zandbak tussen

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Gé van den Bovenkamp, Leo Stortelder, Michiel de Groot Aanwezig: 20 leden.

Afwezig met kennisgeving: Gé van den Bovenkamp, Leo Stortelder, Michiel de Groot Aanwezig: 20 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 04-09-2018 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Gé van den Bovenkamp, Leo Stortelder, Michiel de Groot Aanwezig: 20 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie