Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 17, 11 januari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 17, 11 januari 2018"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 17, 11 januari 2018 Algemeen Een goed begin!! Afgelopen maandag zijn we samen 2018 goed gestart. De leerkrachten stonden buiten met sterretjes een liedje te zingen voor alle kinderen en ouders! En wat een verrassing: de kinderen kregen in de klas, van de ouderraad, allemaal een glaasje ranja, versierd met een spekje, en zo hebben we met elkaar op het nieuwe jaar geproost! We wensen iedereen een heel gelukkig, fijn en gezond 2018 toe! Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten. Dit feest begint om uur. Vanaf uur verwelkomen wij graag de kinderen in hun mooiste carnavalsoutfit. Wapens en confetti blijven thuis. Houd de Raagten Actueel in de gaten voor verdere informatie over de carnavalsviering. Alaaf!

2 De eerste schoolkrant is uit! Voor het eerst hebben we tijdens het keuze-uur een schoolkrant gemaakt! De redactie bestond uit Stef en Jan uit groep 5, Timo uit groep 6 en Anaïs en Sven uit groep 8. Zij zijn de eerste redactie en hebben helemaal zelf bedacht wat ze in de krant wilden zetten, zelf interviews gehouden, teksten geschreven en gezorgd voor afbeeldingen. Knap gedaan, vooral als je weet dat ze door technische problemen tot twee keer toe de teksten zijn kwijt geraakt. Toch is het een leuke schoolkrant geworden. Alle kinderen van groep 4 t/m 8 krijgen Het Raagten Dagblad mee naar huis. (Let op: Mét prijsvraag!) Keuze uur textiel verven De kinderen die volgende week als keuze uur textielverven gekozen hebben, vergeet niet om een t-shirt, kussensloop of zakdoek enz. mee te brengen. Daarnaast zou het fijn zijn als je thuis al een tekening gaat zoeken, dit zou een kleurplaat kunnen zijn, die je gaat gebruiken. Let er op dat dit niet te moeilijk is. Zelf tekenen mag natuurlijk ook! Vergeet dit niet, anders kun je niet aan de slag. Groetjes, Juf Nicol en Helma. Groep 1 en 2 - Peuterspeelzaal Vanochtend hebben we een nieuwe thema Sprookjes geopend. Een paar juffen en een meester speelden het toneelstukje Hans en Grietje. Het was erg spannend, maar het liep gelukkig goed af!

3 Groep 1 en 2 De allerbeste wensen! Wat fijn om iedereen na de kerstvakantie weer gezond terug op school te zien! Wij wensen iedereen het allerbeste voor Toetsen Vanaf volgende week gaan we met de kinderen van groep 2 weer in het boekje werken, oftewel aan de slag met de citotoetsen. Het is fijn wanneer doktersbezoek e.d. dan zoveel mogelijk buiten schooltijd plaats zal vinden en de kinderen op tijd naar bed toe gaan, zodat ze lekker fit aan de toetsen kunnen beginnen. Thema Inmiddels zijn we gestart met het thema Sprookjes. Omdat we een echte sprookjeshoek gaan maken mogen de kinderen spullen meebrengen die te maken hebben met het thema sprookjes, voorzien van naam. De sprookjesboeken die tijdens deze weken centraal zullen staan zijn de volgende: Roodkapje, Sneeuwwitje, De kleine zeemeermin. Letter van de week Aankomende week staat de /f/ van fluit centraal. Je spreekt deze uit als /ff/ niet als /ef/. De kinderen mogen thuis weer spullen verzamelen die met de letter beginnen. Kabouterpad Groep 1/2 C komt nog één ouder tekort. Wij zijn aan de beurt van uur. Wil je helpen, geef dit nog even door aan meneer Thijs. Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen. Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten. Dit feest begint om uur. Vanaf uur verwelkomen wij graag de kinderen in hun mooiste carnavalsoutfit. Wapens en confetti blijven thuis. Houd de Raagten Actueel in de gaten voor verdere informatie over de carnavalsviering. Alaaf! Techniek Na de carnvalsvakantie hebben we weer het techniek circuit. We gaan dan weer 5 weken aan de slag met verschillende activiteiten rondom techniek. Het vorige circuit was weer een succes dus ook deze keer willen we er samen met jullie iets leuks en leerzaams van maken. Groep 1/2 A: Start vrijdag 2 maart t/m 13 april. Groep 1/2 B: Start vrijdag 2 maart t/m 13 april. Groep 1/2 C: Start woensdag 28 februari t/m 16 april. Groep 1/2 D: Start woensdag 28 februari t/m 16 april. Vind jij het leuk om te helpen? Geef je dan, via de mail, op bij de groepsleerkracht. De precieze tijden komen nog een keer in de Raagten Aktueel te staan.

4 Welkom Deze week is Loek Vesters gestart in groep C bij Meneer Thijs en juf Kristy. Wij wensen hem een fijne en leerzame tijd toe bij ons op De Raagten. Groep 3 Voor iedereen wensen wij een geweldig 2018 waarbij we gelukkig, gezond en lief zijn voor elkaar!!! Op maandagmorgen was het even anders dan normaal. Alle juffen en meesters stonden buiten om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ook stond er muziek aan en had juffrouw Geja een kort woordje. Daarna werden er sterretjes aangemaakt en iedereen kon naar binnen. In de klas was het ook heel gezellig. Nadat we elkaar nieuwjaar hadden gewenst en verteld hadden over wat we allemaal in de vakantie hadden gedaan, kwamen er 2 moeders van de oudervereniging met champagneglazen met ranja erin en spekjes brengen. We konden nu met z n allen toosten op het nieuwe jaar!! Kerstbingo lezen Vrijdag voor de vakantie hebben alle kinderen een kerstbingo lezen mee naar huis gekregen. Daarin stonden veel leesoefeningen en andere opdrachten. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan want we hebben bijna van iedereen het boekje terug gekregen. Knap hoor. De boekjes hebben we doorgekeken maar niet nagekeken (dat mogen de ouders een keertje doen haha). Iedereen had een kanjerdiploma en een kleinigheidje verdiend!! Ook stond er een opdracht in om een foto naar de juf te mailen waarop er gelezen werd. Wat een superleuke foto s hebben we mogen ontvangen. Ze zijn uitgeprint en hangen in onze klas. Megatrots op jullie! Veilig en Vlot Dinsdag is de leestoets van Veilig en Vlot weer afgenomen. De toets is goed gemaakt en dat is mede te danken door het goede oefenen tijdens de vakantie met de kerstbingo. Fijn hoor en volhouden allemaal. Het welverdiende Veilig en Vlot diploma is terecht uitgedeeld aan alle kinderen.

5 Kern 6 Veilig Leren Lezen Deze week zijn we begonnen met kern 6 en die heet: kom jij ook uit een ei? De letters die dit keer aan bod komen zijn: Cito toetsen Volgende week beginnen de toetsweken weer. Wij willen u vragen om geen afspraken onder schooltijd te plannen, zoals tandarts etc.! Hopelijk is iedereen elke dag lekker fit en uitgerust, zodat de toetsen goed gemaakt gaan worden. Het is niet zo dat er iedere dag een toets gemaakt wordt, we proberen het zoveel mogelijk te verdelen over de weken. Kijkkwartiertje Volgende week woensdag 17 januari staat de deur weer open voor ons kijkkwartiertje. We hopen veel ouders om half 9 te zien! Tot dan!! Groetjes van juf Sari, Ingrid en Miranda. Groep 4 Ook in groep 4 zijn we weer gestart in het nieuwe jaar. We wensen jullie het allerbeste voor 2018! Complimenten Wat fijn dat er zoveel kinderen hard hebben gewerkt aan de leesbingo en/of het oefenboekje van rekenen! We hebben veel werk terug gekregen! Complimenten daar voor!

6 Theaterbezoek Dinsdag 16 januari gaan we s morgens naar De Eendracht in Gemert. Hier gaan we kijken naar de voorstelling De overtreffende trap. Dit is een voorstelling vanuit De Kunstbalie, ons cultureel programma op school. We zijn weer op tijd terug op school voor de lunchpauze. Tafels oefenen Voor de vakantie zijn we gestart met keersommen. De eerste stap is namelijk begrijpen dat een keersom een herhaalde optelling is. We leren ook hoe je keersommen kunt uitrekenen met behulp van een som die je kent. Nu zijn we ook gestart met het uit het hoofd leren van de tafels. Dit doen we dagelijks in de klas. Met de kinderen is besproken dat het belangrijk is om de tafels ook thuis een aantal keer per week te oefenen (beter 5x per week 5 minuten dan 1x per week een half uur). Eerst op volgorde en daarna -op tempo- door elkaar. We zijn begonnen met de tafel van 10, deze hebben ze mee naar huis gekregen. Het is de bedoeling dat ze die 24 januari uit het hoofd kennen: op tempo door elkaar. Vrijdag krijgen de kinderen een tafelposter mee naar huis (met dank aan de Sylvia, de mama van Caro!). Het is goed om deze op een plek te hangen waar uw kind regelmatig komt, zodat de poster regelmatig wordt bekeken. Tafels oefenen (Rekenen) kun je doen door gebruik te maken van andere talenten: Muziekknap *liedjes op youtube: Tafel van 10 *marcheren/stampen op de grond en op ritme de tafel opzeggen Taalknap/ samenknap *De tafels heel vaak opschrijven. *Je laten overhoren door een familielid of vriendje. Beweegknap/ samenknap *Overgooien met een bal: De een noemt de som en gooit. De ander vangt de bal en noemt het antwoord. Beeldknap *Op de computer, bijvoorbeeld: en op Gynzy kids Toetsen De komende weken staan de citotoetsen op het programma. De kinderen hoeven hier voor niets voor te bereiden. Als ze uitgerust naar school komen, dan is dat een goed begin. Graag geen tandarsbezoeken e.d. afspreken in de ochtend, zodat we zoveel mogelijk de toets in één keer af kunnen nemen. De uitslagen van de toetsen krijgt u mee met het volgende rapport.

7 Kijkkwartiertje Jullie zijn vrijdag 23 februari welkom, dan is het volgende kijkkwartier in groep 4! Fietssleutel en gymschoen kwijt Wessel is zijn fietssleutel en 1 gymschoen kwijt... Misschien in een verkeerde tas terecht gekomen? Fijn als jullie even willen checken in de tassen van de kinderen. Dankjewel! Groep 5 Gelukkig Nieuwjaar Wij wensen voor alle kinderen en hun familie een 2018 vol gouden dagen, die vrede, vreugde en vriendschap dragen. Bibliotheek Op donderdag 2 februari is ons volgende bibliotheekbezoek. Misschien kunt u dit op de kalender noteren. Tafelboeken Voor vrijdag 19 januari moeten alle kinderen het oranje boek uithebben. Natuurlijk mogen de kinderen ook al het groene en paarse boek uithebben. In de rekenlessen wordt heel veel met tafeltjes gewerkt, wanneer de kinderen de tafels niet kennen komen ze in de problemen. Sommige kinderen zijn de sommen tot de 20 vergeten. Misschien kunt u deze thuis ook eens herhalen. Tafeldiploma Op donderdag 11 januari heeft Thijmen Greenall zijn tafeldiploma gehaald. Zo trots als een pauw kwam Thijmen met zijn diploma terug van het tafelexamen. Thijmen, van harte gefeliciteerd met het behalen van dit belangrijke papiertje. Aardrijkskunde Voor de kerstvakantie zijn we gestart met de aardrijkskundeles over: De grond onder onze voeten. Deze les gaan we eerst afmaken, voordat we aan de volgende biologieles beginnen. Groep 6 Een nieuw jaar Ook de eerste schooldagen van 2018 zitten er al op. Natuurlijk nog de beste wensen voor dit jaar. We hebben vakantieverhalen uitgewisseld en zijn alweer flink aan de slag gegaan. Maar een nieuw jaar kan niet beginnen zonder er even met zijn allen op te proosten natuurlijk!

8 Handbaltoernooi Op 4 januari heeft een groot deel van groep 6 meegedaan aan het jaarlijkse handbaltoernooi. Het resultaat: 1 beker voor de eerste plek en gewoon een kei leuke dag gehad. Stickers plakken kennis pakken Wat bevindt zich waar op je lichaam. En dan vooral onder de huid en de spieren? Juist ja je skelet. En met stickers laat groep 6 zien wat precies waar zit, en dan zonder röntgenfoto s!

9 Groep 7 Proost op het nieuwe jaar Na een fijne vakantie hebben we afgelopen maandag geproost op het nieuwe jaar. De ouderraad heeft ons allemaal verrast met een heerlijk glaasje kinderchampagne. Marietje Kessels project A.s. dinsdag starten we in onze groep met het Marietje Kessels project. De kinderen gaan 12 weken lang iedere dinsdagmiddag van 13.30u tot 14.30u les krijgen van twee professionals die speciaal zijn opgeleid om deze lessen te mogen geven. De bedoeling van het project is de kinderen weerbaar(der) te maken op sociaal-emotioneel gebied. Citotoets-weken Komende drie weken gaan wij aan de slag met de Cito-toetsen. De toetsen omvatten de vakken rekenen, begrijpend lezen, woordenschat en spelling. Basketbaltoernooi Op zondag 4 februari vindt weer het jaarlijkse basketbaltoernooi voor de scholen plaats. Voor groep 7 en 8 is dit van 16.30u tot 20.00u. Locatie: sporthal De Klumper in Lieshout. Veel kinderen uit onze groep hebben zich opgegeven voor dit mooie toernooi. Wij wensen de teams alvast veel succes toe. Handbaltoernooi Op 4 januari hebben de meisjes meegedaan aan het handbaltoernooi. Hierbij zijn ze 1 e geworden. Goed gedaan!

10 Groep 8 Vanaf onze nieuwe plek zeggen wij: Proost op 2018! Handbaltoernooi Op 4 januari hebben de meisjes meegedaan aan het handbaltoernooi. Hierbij zijn ze 1 e geworden. Goed gedaan! Cito toetsen Vanaf woensdag zijn we gestart met de M8 Cito toetsen. In de agenda van de kinderen staat precies gepland wanneer welke toetsen zijn. Bezoek oude Raadhuis Wie heeft er zin in en tijd om vrijdag 19 januari mee te gaan naar het Oude Raadhuis? Het belooft een leuke expositie te worden over glaskunst. De kinderen nemen op deze dag hun fiets in de ochtend mee naar school. We vertrekken rond kwart voor 10 en zijn rond 11 uur weer terug op school. Ameland 2018 De schoolverlatersdagen zijn dit jaar van maandag 18 juni tot vrijdag 22 juni. De bijdrage voor de ouders is voor dit schooljaar vastgesteld op 175,--. Dit is natuurlijk een behoorlijk groot bedrag. Daarom mag u het in termijnen betalen. U bepaalt zelf de hoogte van het termijnbedrag. U kunt betalen op rekeningnummer NL 63 RABO St. Ouderraad De Raagten. Zet er bij a.u.b. bij dat het voor Ameland is en voor welk kind (naam en achternaam). Wilt u het bedrag voor 1 juni betalen? Wij willen u wijzen op de mogelijkheid om een beroep te doen op Stichting Leergeld, wanneer dit bedrag voor u een probleem is.

11 Nieuws van buiten 3 minimusicals door KiKo Laarbeek! Laarbeek - Kinder- en jeugdzanggroep KiKo uit Laarbeek voert zondag 21 januari 3 minimusicals op. De kleine Zeemeermin, The Wiz en Mamma Mia worden in een vrolijke familievoorstelling voor jong en oud in verkorte musicals uitgevoerd. Er zijn 2 voorstellingen, om uur én om uur, in de Toneelzaal van MFC De Dreef in Aarle-Rixtel. De toegang is gratis. De 35 kinderen van KiKo zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om alle liedjes, toneelteksten en dansjes te repeteren voor de midwintervoorstelling van KiKo Laarbeek. Deze keer gaat het weer om een mix van 3 musicals die bijna iedereen wel kent. Gaan de kleine zeemeerminnen echt naar de mensenwereld? En kan The Wiz de Dorothy s helpen? En hoe gaat het met Sophie en haar zoektocht naar haar vader? Laat je door de kinderen van KiKo meenemen: kijk en luister naar hun belevenissen! Kom gezellig kijken met de hele familie, zondag 21 januari om uur of om uur. De zaal gaat 10 minuten voor aanvang van de voorstellingen open en de toegang is gratis. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en vind je zingen leuk? Kom dan zeker kijken of KiKo iets voor jou is. Nieuwe leden zijn altijd welkom. En dat geldt natuurlijk voor jongens en meiden! Voor verdere informatie kijk op onze website

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Algemeen Vervangingsprobleem Vorige week is er in de vergadering van de medezeggenschapsraad aandacht gevraagd voor het landelijke vervangingsprobleem.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Algemeen Hoog bezoek Aanstaande maandagmiddag, 5 februari, verwachten wij hoog bezoek uit Vlaanderen. De Minister van Onderwijs, mevrouw Crevits zal

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 21 17 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 27 13 april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Algemeen Gered Deze natuur-knappe kinderen wisten niet alleen de andere kinderen, maar ook de grote spin te redden! Tijdens het keuze-uur tekenen / schilderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Algemeen Fijne vakantie Na een jaar van plezier, af en toe zuchten en een driedubbele inzet is het nu echt tijd voor vakantie! We wensen iedereen een hele

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Algemeen Verkeersveiligheid In het kader van de verkeersveiligheid rondom de school is er een werkgroep verkeer opgericht. De jeugdgemeente raad en de werkgroep

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 20 9 februari 2017 Algemeen Warme truiendag Morgen, vrijdag 10 februari is het warme truiendag. We zetten die dag de verwarming een graadje lager. Zo dragen wij bij aan

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag.

Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 30, 17 mei 2018 Algemeen Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag. Afscheid Aan het einde van het schooljaar moeten we helaas

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 18, 18 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 18, 18 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 18, 18 januari 2018 Algemeen Amfitheater voor onze school Afgelopen zaterdag is een enthousiaste groep vrijwilligers van s morgens vroeg tot laat in de middag in touw geweest

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018 Algemeen Carnavalsviering Vandaag is het carnavalsfeest losgebarsten op onze school. Samen met de prins, prinses en onze eigen dansmariekes maken we

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018 Algemeen Staking vrijdag 13 april De partijen van het PO-front tekenden een jaar geleden het manifest voor minder werkdruk en meer salaris. Inmiddels ligt

Nadere informatie

januari nummer 8

januari nummer 8 2017 2018 17 januari 2018 - nummer 8 Agenda Maandag 29 januari t/m woensdag 31 jan. Adviesgesprekken gr 8. Woensdag 31 januari Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school. Donderdag 1 februari Welkom

Nadere informatie

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken.

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 32, 31 mei 2018 Algemeen Het is weer zover! Op woensdag 13 juni is het buitenspeeldag! De groepen 0-1-2, 3 en 4 gaan op deze dag heerlijk buiten spelen. De projectgroep,

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Een goed begin!! Afgelopen maandag zijn we samen 2017 goed gestart. De leerkrachten stonden buiten met sissertjes een liedje te zingen voor alle

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Algemeen Studiedag Op woensdag 18 november hebben alle juffen en meesters een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De juffen en meesters gaan

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie:

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie: 30-01-2015 Algemeen Vanuit de sportcommissie: Wie doet er mee met het schoolhandbaltoernooi op zaterdag 21 maart 2015? Deze zal gehouden worden in de sporthal De Estafette voor de groepen 3 en 4. Het toernooi

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 18 26 januari 2017 Algemeen Wet Werk en Zekerheid (WWZ) Zoals u ongetwijfeld in het nieuws hebt gehoord, hebben basisscholen, sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 16, 22 december Beste ouders/ verzorgers,

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 16, 22 december Beste ouders/ verzorgers, Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 16, 22 december 2017 Algemeen Beste ouders/ verzorgers, Op de valreep voor de kerstvakantie hebben wij de uitslagen binnen van het tweejaarlijkse Tevredenheidsonderzoek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Riemslootnieuws 770 14-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Afgelopen maandag was het helaas zover en hebben we toch een groep naar huis

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016 Algemeen Gelukkig nieuwjaar Graag willen alle leerkrachten van De Raagten iedereen een blij, gezond en heel gelukkig 2016 toewensen! Dat hebben we gedaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie