Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 40 nr februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur. Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk. Wie de prins en prinses zullen zijn, daar mogen alle kinderen naar raden. We lichten nu al een heel klein tipje van de sluier op: - Zowel de prinses als de prins zitten in groep 8 - De prins wil er samen met de prinses een keigaaf feest voor alle kinderen van gaan maken. - De prinses lijkt heel veel op K3, maar toch anders. - Als je heel goed naar de prins kijkt, heeft ook hij iets met K3. Wanneer jullie weten wie de prins en prinses zijn, haal je bij je eigen leerkracht een invulstrookje. Dit strookje lever je ook weer bij je eigen leerkracht in. RADEN MAAR!!! Warmetruiendag Op vrijdag 10 februari willen wij op onze school mee gaan doen met de warmetruiendag. Hiervoor kiezen wij omdat dit past in het kader van de duurzaamheid. Wij willen kinderen leren om bewust met energie om te gaan. Als de kinderen lekker warm gekleed zijn, kan de verwarming met een gerust hart een graadje naar beneden. Dan leveren we samen een mooie bijdrage!

2 Groep 1 en 2 Letter van de week Komende week gaan we aan de slag met de letter /t/ van tovenaar. Spreek uit al /t/, dus niet als /tee/. Vanaf maandag mogen de kinderen spulletjes meebrengen met deze letter. Kijkkwartiertje (Herhaling) Woensdag 8 februari bent u van uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de klas. De kinderen willen heel graag laten zien wat ze allemaal doen in de groep! Wanneer kinderen een werkje hebben gemaakt, kunt u dit samen bekijken. Ook mag er samen gespeeld en gewerkt worden! Graag zien we jullie dan! Techniektorens (Herhaling) Afgelopen december hebben we Techniektorens cadeau gekregen van Sinterklaas. Wat een leuke en leerzame materialen zitten er in! We willen er graag mee aan slag. Dit willen we gaan doen in een circuit dat elke keer uit 7 onderdelen bestaat. Zo kunnen we kleine groepjes maken en komen de kinderen veel aan de beurt. Het schema is als volgt: 0-1-2a: 0-1-2b: 0-1-2c: donderdag vrijdag woensdag maart 17 maart 15 maart 30 maart 31 maart 29 maart 13 april 14 april 12 april 20 april - 19 april 11 mei 12 mei 10 mei 18 mei 19 mei 17 mei 1 juni 2 juni 31 mei 8 juni 9 juni 7 juni Wie heeft er tijd en zin om ons op bovenstaande tijdstippen te komen helpen? Je begeleidt dan 1 onderdeel in een klein groepje van ongeveer 4 kinderen. Iedereen is welkom: vaders, moeders, opa's, oma's... Het kan zijn dat er ergens nog een keer een tijd komt te vervallen, vanwege aanpassingen in ons programma. Dit vertellen we er nu alvast bij om eventuele teleurstelling te voorkomen. Graag zo snel mogelijk doorgeven aan de eigen leerkracht. Ook al kun je niet alle data, ook 2 of 3 keer is al fijn! Wij hopen op veel reacties!! Groetjes, Jannie en Jolanda (coördinatoren vanuit de ouders van de Techniektorens in de kleutergroepen) Carnavalsviering (Herhaling) Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen. Vrijdag 24 februari is het Carnaval op De Raagten. Dit feest begint om uur. Vanaf uur verwelkomen wij graag de kinderen in hun mooiste carnavalsoutfit. Wapens en confetti blijven thuis. Houd de Raagten Actueel in de gaten voor verdere informatie over de carnavalsviering. Alaaf!

3 Rugzakken De kinderen zijn op school erg hard aan het werk. Deze werkjes willen ze natuurlijk graag mee naar huis toe nemen. Wanneer de kinderen s middags op school komen, laten ze hun rugzak vaak thuis liggen. Hierdoor vragen ze vervolgens om half vier weer om een plastic tas. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en zouden daarom graag minder plastic tasjes willen gebruiken. De kinderen mogen daarom hun rugzak of tussen de middag op school laten, of in de middag weer mee terug nemen. Wanneer er toch plastic tasjes mee naar toe gaan, vinden we het fijn als deze daarna weer in de klas worden ingeleverd. Op deze manier kunnen we de tasjes hergebruiken en sparen we het milieu. Thema heksen en tovenaars Na het thema winter, gaan we komende week werken rondom het thema heksen en toveraars. Dit thema sluit ook mooi aan bij Carnaval. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een aantal materialen die we in de themahoek mogen gebruiken. Denk hierbij aan een heksenpak, tovenaarspak, toverhoed, toverstok, heksenneus, heksenketel enz. Wanneer we tijdens dit thema gebruik mogen maken van deze materialen, mogen deze worden meegebracht. Stagiaires Op woensdag 1 februari hebben we in groep 0-1-2b afscheid genomen van juffrouw Cezanne. Zij gaat nu de laatste onderdelen van haar opleiding Onderwijsassistent afronden. Hierbij wensen wij haar veel succes en we bedanken haar voor de ondersteuning! De afgelopen periode hebben de 1 e jaars stagiaires onderwijsassistent alleen op dinsdag stage gelopen. Vanaf maandag a.s. komen zij op maandag én dinsdag stage lopen. Groep 3 Goed blijven oefenen met lezen! Volgende week beginnen we met de lees toetsten: AVI en DMT. Ieder kind mag afzonderlijk woordjes lezen. Bij de leestoetsen wordt daarna gekeken welk leesniveau uw kind heeft. In de klas ( en hopelijk ook bij jullie thuis) doen we er weer een extra schepje bovenop!!! We hopen dat het tempo van de kinderen mooi aansluit bij het niveau van de klas en hebben we allemaal AVI M3 (midden groep 3) of zelfs nog meer!! Hiep hiep hiep, we gaan naar de bieb Volgende week dinsdagmorgen 7 februari gaan we met beide groepen 3 een bezoekje brengen aan de bieb. We krijgen daar uitleg over hoe de bieb werkt, welke soort boeken je kan lenen en nog veel meer. We hebben er zin in! Groetjes juf Anne, Ingrid, Wilma en Miranda.

4 Groep 4 Voorleestiendaagse Helaas is de voorleestiendaagse afgelopen. Voorlezen blijft belangrijk, ook al kan uw kind nu zelf lezen. Of samen lezen, ieder om de beurt een bladzijde, is een leerzame en gezellige activiteit. Cito-toetsen Na hard werken zitten alle Cito-toetsen erop. Voor kinderen die ziek zijn geweest in deze periode betekent het dat ze soms nog iets in moeten halen. U krijgt de scores bij het tweede rapport. Als de leerkrachten eerder een reden hebben om iets met u te bespreken dan hoort u dat van ons. De komende weken draaien we weer ons normale lesprogramma en gaan we op naar Carnaval. Rekenen De tafels van 5 en 10 mogen door elkaar, op tempo geoefend worden. De tafel van 3 komt er nu ook bij. Oefenen maar! Oproepje Voor ons rekenonderwijs hebben wij eierdozen nodig (van 10 eitjes). Wie o wie kan ons daar aan helpen? Graag zo snel mogelijk aan de kinderen meegeven! Alvast bedankt! Bibliotheek Fijn dat zoveel kinderen hun biebspullen bij zich hadden afgelopen maandag. Hopelijk kan er weer lekker gelezen worden in de uitgezochte boeken. Het volgende biebbezoek staat gepland voor maandag 20 februari. Fijn als u dit alvast noteert in uw agenda! Kijkkwartiertje Ons kijkkwartiertje zal woensdag 22 februari zijn. Uw kind vindt het erg leuk als u naar zijn/haar werkjes komt kijken.

5 Afscheid Vorige week hebben wij afscheid genomen van juf Noreen. Het is tijd voor haar om in een andere groep stage te gaan lopen. We hebben haar bedankt met een mooi, zelfgemaakt afscheidscadeau. Veel succes juf Noreen! Groep 5 Tafeldiploma Op maandag 30 januari hebben Kai Engels en Joris Boelens hun tafeldiploma gehaald. Geweldig gedaan, kerels!! Jullie mogen heel trots zijn op het behalen van dit belangrijke papiertje. Joris en Kai van harte gefeliciteerd!!!! Wie volgt??? Voor vrijdag 24 februari moeten alle kinderen het groene tafelboek uithebben. Geschiedenis Na de biologieles gaan we verder met de 3 de geschiedenisles. Bibliotheek Op donderdag 23 februari gaan we weer naar de bieb. Misschien kunt u dit op de kalender noteren. Techniekweek Op maandag 13 maart start de techniekweek. In groep 5 gaan we in groepjes proefjes doen met allerlei soort materiaal. Omdat het voor de leerkracht moeilijk wordt om alle groepen goed te begeleiden, vragen wij hulp voor maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13:30 15:30 uur. (5-6 ouders/opa s, oma s) Het liefst zouden wij dezelfde ouders willen hebben, omdat je dan het beste met het materiaal om kunt gaan. Handenarbeid Afgelopen weken hebben de kinderen hun beste beetje voor gezet tijdens de handenarbeid lessen om een zo mooi mogelijke carnavalsversiering te maken. Alle kunstwerken zijn opgehangen en versieren inderdaad de klas en het leerplein. Dit enorme werk is mogelijk geweest dankzij de hulp van: Opa Harrie, Michael en Tamara, Christa, Angela, Miranda, Susanne en Ellen.

6 Groep 6 Techniekweek Op maandag 13 maart start de techniekweek. In groep 6 gaan we in groepjes proefjes doen met allerlei soort materiaal. Omdat het voor de leerkracht moeilijk wordt om alle groepen goed te begeleiden, vragen wij hulp voor maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13:30 15:30 uur. (5-6 ouders/opa s, oma s). Het liefst zouden wij dezelfde ouders willen hebben, omdat je dan het beste met het materiaal om kunt gaan. Citoweken Wat is er hard gewerkt door alle kinderen. Het karwei zit erop! Complimenten voor alle harde werkers uit groep 6! Klassenfotograaf De fotograaf van deze week is Sophie.

7 Voorleesdagen (Van Onze klassenfotograaf Sophie) (Voor meer fotowerk van Sophie zie onze FB-pagina). Groep 7 Juf Lucie Juf Lucie is beter en komt morgen weer op school. Groep 8 Adviesgesprekken Deze week hebben de kinderen hun schooladvies gekregen. Dat was toch best wel spannend. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, loop dan gerust binnen. De inschrijfdata voor de VO scholen vind je op onderstaande websites: Techniekweken Het duurt nog even maar vanaf 13 maart starten we op school met de techniekweken. In die weken gaan we in de middagen aan de slag met techniek. In groep 8 willen we op maandag- en vrijdagmiddag aan deze projecten gaan werken. Zijn er (groot) ouders die op deze middagen willen komen helpen? Laat maar weten! Bezoek oude Raadhuis Op vrijdag 17 februari gaan we op bezoek bij het Oude Raadhuis. We gaan kijken naar een expositie over de Himalaya. Wie wil er meefietsen? Helaas weet ik nu nog niet of de expositie in de ochtend of in de middag is. Topo toets Maandag 6 februari maken de kinderen de topo toets van Afrika. Daarbij is het belangrijk dat zij de ligging van de landen weten en de bijbehorende hoofdsteden. Veel oefensucces!

8 Nieuws van buiten Peuter- / kleuterviering Op zondag 19 februari is er een peuter- / kleuterviering in de Michaëlkerk in Beek en Donk. De viering begint om 10:00 uur. Het thema is deze keer Jezus en de kinderen. De viering is vooral gericht op kindjes van 2 tot 6 jaar, maar uiteraard is iedereen van harte welkom!

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 18 26 januari 2017 Algemeen Wet Werk en Zekerheid (WWZ) Zoals u ongetwijfeld in het nieuws hebt gehoord, hebben basisscholen, sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 20 9 februari 2017 Algemeen Warme truiendag Morgen, vrijdag 10 februari is het warme truiendag. We zetten die dag de verwarming een graadje lager. Zo dragen wij bij aan

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 21 17 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Algemeen Hoog bezoek Aanstaande maandagmiddag, 5 februari, verwachten wij hoog bezoek uit Vlaanderen. De Minister van Onderwijs, mevrouw Crevits zal

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Algemeen Kerstavond Vorige week stond in Raagten Actueel dat ouders een kopje koffie of thee kunnen gebruiken, voordat de kinderen in de klassen opgehaald

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 27 13 april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Algemeen Laatste schoolweek Komende week is alweer de laatste schoolweek van het jaar aangebroken. Deze week zal er als volgt uitzien: Maandag: In de middag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Algemeen Verkeersveiligheid In het kader van de verkeersveiligheid rondom de school is er een werkgroep verkeer opgericht. De jeugdgemeente raad en de werkgroep

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk.

Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 19, 28 januari 2016 Algemeen Keuze-uur Timmeren En weer een werkstuk af! Bijna carnaval Alaaf! Deze week klonk er al in veel groepen gezellige carnavalsmuziek, we hebben

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Raagten Actueel Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Algemeen Inlichtingenformulier Vorige week hebben alle kinderen een leeg inlichtingenformulier meegekregen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Kansenkrant JANUARI 11, JAARGANG 2, NUMMER 10. Overblijven bij Kober kinderopvang

Kansenkrant JANUARI 11, JAARGANG 2, NUMMER 10. Overblijven bij Kober kinderopvang Kansenkrant JANUARI 11, 20199 JAARGANG 2, NUMMER 10 In deze nieuwsbrief: - Beste wensen - Nieuws peuteropvang Hummelhoeve - Op tijd op school - Thema-avonden over scheiden - Carnaval - Kijktas - Ontruimingsoefening

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Luizencontrole Zoals na iedere vakantie worden de kinderen op woensdag 2 november ook weer gecontroleerd op eventuele luizen en neten.

Luizencontrole Zoals na iedere vakantie worden de kinderen op woensdag 2 november ook weer gecontroleerd op eventuele luizen en neten. Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 7, 20 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Nog een dagje naar school en dan hebben we alweer herfstvakantie. We wensen iedereen veel plezier! Twee studiedagen

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015 Algemeen Tevreden Al 71% van de ouders heeft het tevredenheidsonderzoek ingevuld. Wij zijn heel tevreden met deze grote respons! U kunt de vragenlijst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen DANKJEWEL! Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen DANKJEWEL! Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 22 23 februari 2017 Algemeen Morgen Carnavalsfeest op De Raagten! Morgen vieren wij het grote Carnaval op De Raagten samen met cliënten van ORO. Het feest begint om 09.30

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 21, 22 februari 2018 Algemeen Belangrijke data Woensdag 28 februari: Donderdag 1 maart: Vrijdag 23 maart: Alle kinderen om 11.30 uur uit Creatieve avond: 18.30-19.30 uur

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Algemeen Fijne vakantie Na een jaar van plezier, af en toe zuchten en een driedubbele inzet is het nu echt tijd voor vakantie! We wensen iedereen een hele

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016 Algemeen Bezoek Sinterklaas Op maandag 5 december bracht Sinterklaas een bezoek aan De Raagten. Hij bracht ook 3 pieten mee. Het was een zeer geslaagde

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 19 CBS DE ADELAAR 16-01-2015

NIEUWSBRIEF NR 19 CBS DE ADELAAR 16-01-2015 NIEUWSBRIEF NR 19 CBS DE ADELAAR 16-01-2015 Agenda: 22 jan Afscheid juf Marian 28 jan Studiedag (alle kinderen woensdagochtend vrij) 2 feb Maandopening groep 4/5 2-5 feb Verwijsgesprekken groep 8 11 feb

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

WEEKBRIEF. ZWEMDIPLOMA Eva uit groep 1/2A heeft haar A diploma gehaald. Gefeliciteerd.

WEEKBRIEF. ZWEMDIPLOMA Eva uit groep 1/2A heeft haar A diploma gehaald. Gefeliciteerd. WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 36 17 juni 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-06 Marie, groep 2B 22-06 Sophie, groep 6 22-06 Ilse, groep

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data: 13 februari s middags Carnavalsfeest groep 1 t/m 8 15 februari Kindernevendienst 16 februari t/m 20 februari Voorjaarsvakantie 23 februari Gesprekken groep

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 februari 2017 Ma 6 Di 7 Woe 8 Do 9 Vrij 10 Za 11 AGENDA Studiemiddag team

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Wijzigingen groepsbezetting. In de bezetting van een aantal groepen zijn een aantal wijzigingen gekomen. Vanaf maandag as. zie te bezetting van de groepen die dit betreft,

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016 Algemeen HULP, HULP!! Ouders gezocht voor renoveren speelberg Arian de Groot, de vader van Daan en Teun, is bezig met het renoveren van de speelberg op onze

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK - Zijn de groepen 8 naar een voorstelling geweest. - Hadden de groepen 6 een workshop op school genaamd de tafelrap. Vraag hen maar eens wat ze hebben geleerd. - Zijn

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Reinbôge

Nieuwsbrief van de Reinbôge vrijdag 16 januari 2015 Uit de jaarkalender: Januari Schoolkrant winter 30 januari Uurcultuur groep 6,7,8 13 februari Rapporten mee 17 en 19 februari Oudergesprekken 19 februari Nieuwsbrief februari 23

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie