Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018 Algemeen Staking vrijdag 13 april De partijen van het PO-front tekenden een jaar geleden het manifest voor minder werkdruk en meer salaris. Inmiddels ligt er een werkdrukakkoord van het PO-front met het kabinet, waardoor elke school er volgend schooljaar een bedrag bij krijgt voor werkdrukverlichting. Het is aan de teams zelf om te bepalen hoe dit bedrag besteed gaat worden op hun school. Op het gebied van salarissen komt de regering niet tegemoet aan de eis van 900 miljoen euro. Voor het loon is slechts 270 miljoen euro beschikbaar. Het gat dichten tussen salarissen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs is belangrijk om werken in het basisonderwijs aantrekkelijk te maken en te voorkomen dat de huidige leraren een overstap maken naar het bedrijfsleven. Ook is het belangrijk dat de instroom op pabo s groter wordt om er voor te zorgen dat er ook in de toekomst genoeg leraren zijn om kwalitatief goed onderwijs te kunnen bieden aan alle leerlingen. Om het kabinet op te roepen meer geld te investeren, staken leraren in het basisonderwijs per toerbeurt. Omdat wij het bovenstaande erg belangrijk vinden voor de toekomst van ons onderwijs hebben wij besloten om op VRIJDAG 13 APRIL de deuren van al onze Eenbesscholen gesloten te houden. We willen aan iedereen duidelijk maken, dat het voor leerkrachten zwaar (zo niet onmogelijk!) is om alle taken die zij moeten doen, binnen de beschikbare tijd af te krijgen. Op donderdag 12 april gaan ook de directeuren van De Eenbes aan de slag! Zij zullen in de ochtend iets lekkers gaan bakken bij De Rooi Pannen. In de middag wordt dit lekkers bezorgd in een aantal zorgcentra. Dit om te benadrukken dat ook wij zien dat in de ouderenzorg de werkdruk erg hoog is. Op die middag willen wij het personeel een hart onder de riem steken. In verband met de staking verschijnt er volgende week geen Raagten Actueel Nationale Buitenlesdag 2018 Dinsdag 10 april is de nationale buitenles dag, een initiatief van IVN en Jantje Beton. Ook wij doen hier aan mee. Op deze dag geven leerkrachten in heel Nederland buiten les. De buitenlesdag stimuleert om een deel van de dagelijkse les buiten te gegeven. Dat is niet alleen goed voor de leerprestaties en gezondheid van kinderen, maar het is ook nog eens heel leuk! Buiten leren kinderen op onderzoekende en speelse wijze, én kunnen lessen eenvoudig gecombineerd worden met bewegen. Deze dag krijgt een officieel tintje: om 8.45 uur wordt ons buitenlokaal officieel in gebruik genomen. Onze sponsoren en de pers zijn hierbij uitgenodigd.

2 Feestweek Op 7, 8 en 9 mei hebben we groot feest. We vieren dan het 50 jarig bestaan van basisschool De Raagten en het 5 jarig bestaan van Kindcentrum De Raagten. Het wordt een spectaculair feest en velen van jullie willen daarbij zijn. We hebben nu dan ook al voldoende hulp. Superfijn!! Daar zijn we heel erg blij mee!! Iedereen die zich opgegeven heeft om te helpen wordt verwacht op maandagavond 7 mei van tot uur en op dinsdag van 8.30 tot uur. We maken er samen een groot feest van voor de kinderen! Koningspelen Op vrijdag 20 april vinden de jaarlijkse Koningspelen weer plaats. Ook dit jaar doen wij weer mee!! We zijn al begonnen met het oefenen van het lied en dansje van Kinderen voor Kinderen heet Fitlala. Keuze-uur Tekenen De kinderen hebben mooie dierenportretten gemaakt met keuze-uur tekenen.

3 Nieuws van Buitenschoolse Opvang We zijn bezig geweest met het thema Me, Myself and I. Ofwel IK. We hebben voornamelijk veel geknutseld en daar zijn weer mooie creaties uit gekomen. De kinderen mogen trots op zichzelf zijn. Volgende week beginnen we weer met een nieuw thema: DIEREN Groetjes Anita en Myriam Groep 1 en 2 Kabouterpad herhaling Op woensdag 11 april is er weer een kabouterpad. Deze keer het kabouterpad rondom het thema lente. Voor dit kabouterpad zijn we op zoek naar hulpouders, vier ouders per groep. Lijkt het je leuk en heb je tijd om ons te komen helpen? Geef het dan via de mail even door aan de eigen leerkracht.

4 We zoeken nog ouders/ verzorgers voor: Groep 0-1-2a: 10.30u 11.15u Groep 0-1-2c: 08.45u 09.30u Thema Ook deze week werken we weer rondom het thema lentekriebels. Het boek kikker is verliefd staat centraal en wordt in alle groepen voorgelezen. Misschien kunnen de kinderen thuis al iets vertellen over kriebels in je buik! Letter van de week Vanaf maandag a.s. mogen de kinderen weer spullen meebrengen die beginnen met de letter /r/ van rups. Spreek uit als/ rrrr/, niet als /er/. Rapport inleveren Helaas hebben we nog niet alle rapporten retour ontvangen. We vragen de ouders/verzorgers die dit nog moeten doen, dit zo snel mogelijk te doen. Dank jullie wel. Koningspelen Het duurt nog eventjes, maar op vrijdag 20 april vinden de jaarlijkse Koningspelen weer plaats. Ook dit schooljaar doet onze school hier weer aan mee. In de klassen zijn we inmiddels al begonnen met het oefenen van het lied en dansje dat hierbij hoort, het heet Fitlala. Wanneer kinderen het leuk vinden, mag er thuis natuurlijk ook geoefend worden! Dat kan, via deze link. Buitenlesdag Dinsdag 10 april is het landelijk buitenlesdag. Deze dag zullen bepaalde lessen buiten worden gegeven, mits het weer dit toelaat. Groep 3 Koningspelen Op vrijdag 20 april vinden de jaarlijkse Koningspelen weer plaats. Ook dit jaar doen wij weer mee!! We zijn al begonnen met het oefenen van het lied en dansje van Kinderen voor Kinderen heet Fitlala. Gevraagd We willen nogmaals vragen wie er voor ons plastic tasjes heeft! Lezen We zijn nog volop bezig met uitproberen van de leesmethode Lijn 3 en hebben hierbij al veel geleerd. We gaan er volgende week nog mee verder.

5 Groetjes van juf Sari, Ingrid en Miranda. Groep 4 Rapport inleveren Mocht je het rapport nog thuis hebben, dan zien we het graag zo snel mogelijk weer terug op school. Dank jullie wel. Kijkkwartiertje De laatste twee kijkkwartiertjes van dit jaar staan gepland op maandag 16 april en donderdag 31 mei. U bent van harte welkom om om 8.30 uur even bij ons in de klas te komen kijken! Groep 5 Bibliotheek Op donderdag 17 mei gaan we weer naar de bieb. Misschien kunt u dit op de kalender noteren. LET OP!!! Om boete te voorkomen, dient u zelf naar de bibliotheek te gaan. Geschiedenis De geschiedenisles gaat over: Nederland Waterland. De volgende aardrijkskundeles Waar komt ons drinkwater vandaan sluit daar haarfijn bij aan. Groep 6 Aardrijkskundetoets Op vrijdag 13 april (o jee) staat de toets van aardrijkskunde weer op het programma. Op donderdag 5 april komt het leerwerk mee naar huis. Succes! Techniekweek Een herhaalde oproep voor in de techniekweek! Heeft u tijd en zin om te komen helpen met de activiteiten tijdens de techniekweek dan stuur even een mailtje. Zeker op maandag 16 en dinsdag 17 april hebben we nog flink wat hulp nodig! Alvast bedankt!

6 Groep 7 Taal We zijn begonnen aan een nieuw thema voor taal. Het thema is: BUITENISSIG ofwel: apart, afwijkend, vreemd, bijzonder, bizar, eigenaardig, extreem. De dieren in dit thema zijn het allemaal. De gekke eigenschappen van de dieren staan tijdens dit thema centraal. Het eindproduct is een informatieve tekst schrijven over een vreemd/bizar/bijzonder dier. Enkele kinderen mogen een minispreekbeurtje houden. Geschiedenis Het nieuwe blok van geschiedenis gaat over De Tweede Wereldoorlog. Naast de lessen uit het boek kijken we naar de prachtige serie 13 in de oorlog die speciaal geschreven is voor kinderen van deze leeftijd. Als afsluiting brengen we een bezoek aan het museum Bevrijdende Vleugels in Best. U hoort hierover tzt nog meer. Groep 8 Musical De musical is bekend en de kinderen zijn hartstikke enthousiast. De rollen worden besproken en zo kunnen de kinderen eens nadenken wat ze leuk vinden om te spelen. Op donderdagavond 12 april vanaf uur zijn alle ouders welkom voor de infoavond over de musical. Voorbereiden op de Cito toets In groep 8 zijn we bezig met de voorbereiding op de Cito. Zo hebben we opgaven geoefend van vorig jaar om te kijken hoe de vraagstelling is en waar we aan moeten denken. We hebben daarna ook de fouten besproken om er zo weer iets van te leren. Ameland 2018 De schoolverlatersdagen zijn dit jaar van maandag 18 juni tot vrijdag 22 juni. De bijdrage voor de ouders is voor dit schooljaar vastgesteld op 175,--. Dit is natuurlijk een behoorlijk groot bedrag. Daarom mag u het in termijnen betalen. U bepaalt zelf de hoogte van het termijnbedrag. U kunt betalen op rekeningnummer NL 63 RABO St. Ouderraad De Raagten. Zet er bij a.u.b. bij dat het voor Ameland is en voor welk kind (naam en achternaam). Wilt u het bedrag voor 1 juni betalen? Wij willen u wijzen op de mogelijkheid om een beroep te doen op Stichting Leergeld, wanneer dit bedrag voor u een probleem is.

7 Nieuws van buiten De Blote Billen Van De Keizer door Toneelgroep Maan De laatste voorstelling van Ons Tejater dit seizoen is op zondag 15 april om uur in het dorpshuis te Lieshout daar speelt toneelgroep Maan de sprookjeachtige familievoorstelling De Blote Billen Van De Keizer. De keizer wilde namelijk nieuwe kleren.. Dus toen is dit sprookje ontstaat. En hij wilde niet zomaar nieuwe kleren. Nee, hij wilde de alleralleralleralleraller..alleralleralleralleraller bijzonderste kleren van het land, van de wereld, van het universum. Enfin: Nieuwe kleren dus. Nou die heeft ie gekregen Toneelgroep Maan maakt er weer een dolle boel van in deze voorstelling die weinig om het lijf heeft. Toneelgroep Maan tekent voor leuke, eigentijdse stukken met veel vaart, spanning, humor en muziek welke zorgen voor uitverkochte voorstellingen in Zuid-Oost Brabant. Naast goed spel is de groep uit Son ook niet vies van special effects. Zo stapten de spelers bij een van de voorstellingen in een film en zwom er bij de voorstelling Pinokkio een haai over de hoofden van het publiek. Toneelgroep Maan richt zich niet alleen op kinderen. De voorstellingen hebben een dubbele laag, die er voor zorgt dat er ook voor volwassenen veel te genieten valt. We zien u graag bij deze ongetwijfeld weer spetterende familievoorstelling vol actie, spanning en humor. Voor kinderen van 4 tot en met 104 jaar. Tot ziens op zondag 15 april om uur in het Dorpshuis te Lieshout. Kaartjes a 7,50 (incl. ranja en chips en koffie/ thee voor volwassenen) zijn via internet te bestellen: ofwel telefonisch te reserveren; of af te halen bij het dorpshuis in Lieshout. Wandelvierdaagse Voor de 9 e maal de Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek". Van dinsdag 15 mei t/m vrijdag 18 mei 2018 Afstanden 3 of 5 en 10 km. Inschrijven voor 4 dagen 2,00 p.p. Voor basisschool leerlingen 1,00 voor 4 dagen. Kinderen t/m 4 jaar gratis. Inschrijven voor 1 dag kan ook. Kosten 1,00 p.p. Op alle afstanden is er een pauze met één gezonde drank en een lekker hapje. Geschikt voor alle leeftijden, 3 km is ook geschikt voor rolstoelers en wandelwagens. Inschrijven kan alleen bij de startplaats(en). Elke dag kan er worden gestart tussen en uur Start en Finish: Dinsdag Aarle-Rixtel MFC De Dreef Duivenakker 76 Woensdag Beek en Donk Parkpaviljoen in de Muziektuin aan de Koppelstraat Donderdag Lieshout Café de Koekoek Dorpsstraat 49 Vrijdag Mariahout Buurthuis Bernadettestraat 43 Meer informatie? Website: Bellen

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal!

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal! Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 26, 29 maart 2018 Algemeen Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal! Heel veel dank! Wij willen alle ouders, verzorgers

Nadere informatie

april - nummer 13

april - nummer 13 2017 2018 4 april - nummer 13 Agenda Donderdag 12 april Kinderen normaal naar school, ludieke actie. Vrijdag 13 april STAKING, school is dicht! Alle kinderen zijn VRIJ. Dinsdag 17 april CITO eindtoets

Nadere informatie

In de periode tot en met 19 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 19 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 5-4 Workshops hiphop/streetdance Vr 6-4 Ma 9-4 Deze week: pré-adviezen groep 7 Di 10-4 Wo 11-4 Do 12-4 Girlsday groep 7 Vr 13-4 Staking; de school is deze dag niet open.

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Algemeen Gered Deze natuur-knappe kinderen wisten niet alleen de andere kinderen, maar ook de grote spin te redden! Tijdens het keuze-uur tekenen / schilderen

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

februari nummer 10

februari nummer 10 2017 2018 21 februari 2018 - nummer 10 Agenda Donderdag 8 maart Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 Maandag 12 maart Ouderraad vergadering om 20.30 u Woensdag 14 maart CREA-dag Maandag 19 maart Start week

Nadere informatie

2e paasdag: alle leerlingen vrij!

2e paasdag: alle leerlingen vrij! 30 maart 2018 - nummer 14 Agenda Maandag 2 april Dinsdag 3 april maandag 9 april Dinsdag 10 april Woensdag 11 april Donderdag 12 april Vrijdag 13 april 2e paasdag: alle leerlingen vrij! Start thema: Werk

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Beste kinderen, ouders en verzorgers, 29 september 2016, Wetenswaardigheid 2 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Afgelopen dinsdag heeft het team een studiedag gehad over het thema Cultuur en ik. We hebben met elkaar gesproken over het belang

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr juni 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr juni 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 31 1 juni 2017 Algemeen Vrije dag Maandag 5 juni is een vrije dag voor alle leerlingen in verband met 2 e Pinksterdag. We wensen iedereen een zonnig lang weekend! HULPOUDERS

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Wijzigingen groepsbezetting. In de bezetting van een aantal groepen zijn een aantal wijzigingen gekomen. Vanaf maandag as. zie te bezetting van de groepen die dit betreft,

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht.

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Creamiddag Sinterklaas, alle kinderen worden om 08.15 op het schoolplein verwacht. 8.45-9.45 uur Koffie uurtje TAALHUIS 10 11

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Algemeen Vervangingsprobleem Vorige week is er in de vergadering van de medezeggenschapsraad aandacht gevraagd voor het landelijke vervangingsprobleem.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 24 november 2017 nummer: 6 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Stand van zaken acties primair onderwijs Beste

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken.

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 32, 31 mei 2018 Algemeen Het is weer zover! Op woensdag 13 juni is het buitenspeeldag! De groepen 0-1-2, 3 en 4 gaan op deze dag heerlijk buiten spelen. De projectgroep,

Nadere informatie

Reflecteren. 14 januari nr. 7. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Reflecteren. 14 januari nr. 7. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 14 januari nr. 7 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 2019 is voor ons op een hele goede manier gestart. De school is weer fris geverfd, ons ICT-netwerk werkt naar behoren, we zijn gestart als kindcentrum

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Algemeen Hoog bezoek Aanstaande maandagmiddag, 5 februari, verwachten wij hoog bezoek uit Vlaanderen. De Minister van Onderwijs, mevrouw Crevits zal

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Nieuws van Anke. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuws van Anke. Beste ouder(s), verzorger(s), INFO - Nummer 25 19 maart 2019 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouder(s), verzorger(s), Zoals u weet hebben we op dit moment nog steeds twee vacatures in de school die

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 13 N I E U W S B R I E F 13 maart 2019 Terugblik De voorjaarsvakantie lijkt alweer even geleden en we zijn met elkaar goed gestart. De startpunten van de IPC units hebben plaatsgevonden en in de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie