Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit. Om uur zijn alle kinderen vrij en begint de carnavalsvakantie. We willen de ouders, die mee helpen met de organisatie van ons carnavalsfeest, alvast heel hartelijk bedanken! Zonder jullie zou het onmogelijk zijn. Veel plezier morgen. We wensen alle kinderen en hun ouders een hele fijne vakantie! Geniet ervan, rust lekker uit, dan zien wij jullie op maandag 15 februari weer terug op school. Alaaaaaf!!! Keuze-uur flesversieren Dit zijn de kunstwerken van het keuze-uur flesversieren. Mooi he!

2 Groep Carnaval Morgen is het dan eindelijk zover. De kinderen mogen verkleed naar school komen om samen met de hele school carnaval te vieren! De kinderen worden om half 10 in de klas verwacht en zijn vervolgens om 12 uur uit. We zijn benieuwd hoe iedereen verkleed is en wat we allemaal gaan doen op school. Letter van de week De afgelopen week hebben we het over de /g/ van gek gehad. Ook met de letter /g/ hebben de kinderen weer een hoop spullen meegenomen. We krijgen voor de vakantie geen nieuwe letter, want na de vakantie gaan we herhalen welke letters we al geleerd hebben. Nieuwe leerlingen In groep B bij juf Lieneke zijn deze week Maud van Gend en Rubin Dijk gestart. Wij wensen Maud en Rubin heel veel plezier en een fijne schooltijd op de Raagten. Nieuwe thema Na de vakantie gaan we beginnen met het thema bouwen. Een week daarna zullen in de gehele school de techniek weken van start gaan. In de vorige Raagten Actueel hebben wij dus een foutje gemaakt. Onze excuses hiervoor. Vakantie Na het carnavalsfeest is het tijd om een weekje bij te komen van het harde werken. Zeker na alle toetsen die de kinderen in de afgelopen week hebben gemaakt. We wensen iedereen een hele fijne vakantie! Groep 3 Tempolezen Deze week is de leestest weer afgenomen en het blijkt dat verschillende kinderen minder scoren omdat het tempo te laag is. Het is heel belangrijk om niet alleen op school, maar ook thuis iedere dag te oefenen met het op tempo lezen!! Vooral nu het weer vakantie is willen we vragen om iedere dag ongeveer 10 a 15 minuten te lezen!! Geslaagd Bij de wintersignalering van Veilig Leren Lezen zijn alle kinderen geslaagd voor hun letterdiploma! Bij sommige kinderen staan enkele letters bij geschreven waar ze nog wat moeite mee hebben. Proficiat allemaal, heel goed gedaan hoor!!

3 Op bezoek bij de bieb Dinsdag 16 februari gaan we een bezoekje brengen aan de bibliotheek. Daar krijgen de kinderen uitleg over hoe alles werkt in de bieb en meestal wordt er een leuk verhaal voorgelezen. We zijn benieuwd!! Vakantie!! We willen alle hulpouders die bij het carnavalsfeest geholpen hebben heel erg bedanken. We hebben een gezellig feest kunnen vieren, ALAAF!! De afgelopen tijd hebben we allemaal heel goed ons best gedaan en daarom is het heel fijn dat we nu een lekker weekje vakantie hebben. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!! Groetjes van juf WILMA en juf MIRANDA. Groep 4 Dankjewel Graag willen we alle ouders bedanken die afgelopen dinsdag gezorgd hebben voor het vervoer naar de dansvoorstelling in Lieshout. Super! Bieb Meteen na de carnavalsvakantie gaan we op maandag 15 februari naar de bieb. De kinderen moeten dus hun pasje en de boeken bij zich hebben op deze dag. Noteert u deze datum goed in uw agenda? Lezen en tafeltjes Ook in de vakantie is het belangrijk om uw kind te laten lezen. Probeer daar elke dag 10 minuutjes aandacht aan te geven. Momenteel gaan we ook in rap tempo verder met de tafeltjes. Hiervoor is thuis oefenen ook belangrijk. Het gaat om de tafel van 2, 4, 5, 10, 8. Oefenen kan prima via de website: (oude website, ballonnen spel). Expositie Op maandag 22 februari brengen we met de groep een bezoek aan een expositie in het Oude Raadhuis. We worden daarvoor met de bus opgehaald en ook weer teruggebracht. Deze dag dienen de kinderen om 13.00u op school te zijn. Om 13.05u gaat de bus vertrekken. We zitten vast aan een strak tijdschema omdat er nog meerdere bezoeken gepland staan van andere scholen.

4 Carnaval We wensen iedereen heul veul leut toe met carnaval. Geniet van de vakantie. We zien elkaar weer op maandag 15 februari. Groep 5 Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi Afgelopen zondag hebben heel veel kinderen deelgenomen aan het toernooi. De kinderen hebben genoten. Er werd heel sportief gespeeld. De kinderen hebben hun basket als tijgers verdedigd. Ze zijn met een voldaan gevoel, een heerlijke appel en een grote mars terug naar Beek en Donk gegaan. De bekers hebben ze de andere scholen gegund. Dat we met zoveel kinderen mee hebben kunnen doen, hebben we te danken aan Kristel, de moeder van Vince. Zij heeft met de kinderen getraind. Ingrid, Gonnie en Angela, de moeders van Fleur, Suze en Anne en Peter, de opa van Vince. Wij bedanken jullie van harte voor de deskundige begeleiding!!!!

5 Tafeldiploma Op woensdag 3 februari hebben Aniek Gramsen, Thom Sniekers en Suze Raaijmakers hun tafeldiploma gehaald. Kids dit hebben jullie fantastisch gedaan. Jullie mogen apetrots op jezelf zijn. Aniek, Thom en Suze van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!! Wie volgt?! Groene tafelboek Op vrijdag 5 februari moeten alle kinderen het groene tafelboek uithebben. Paarse tafelboek Op vrijdag 4 maart moet het paarse tafelboek uit zijn. Biologie Afgelopen vrijdag zijn we gestart met de biologieles over: Voeding. Zodra deze biologieles klaar is starten we met een geschiedenisles over: Water. Carnaval Wij wensen alle kinderen en hun ouders heel gezellige carnavals- en vakantiedagen toe. We zien elkaar weer op 15 februari. Groep 6 Carnaval Een hele fijne Carnaval voor alle kinderen. Doe lekker gek maar rust ook fijn uit tijdens de vakantie. Ik zie jullie graag weer op maandag 15 februari. Toets thema de Middeleeuwen Op donderdag 18 februari mogen de kinderen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben over de Middeleeuwen. Alle kinderen hebben een leermapje mee naar huis met werkbladen en een samenvatting. Veel succes met oefenen! Groep 7 Ouderavond Marietje Kessels Project Wilt u alvast in uw agenda noteren dat de ouderavond van het Marietje Kessels Project is op maandagavond 22 februari van 19:00 tot 20:00 uur. Wij hopen op een grote opkomst. Marietje Kessels Project: nee-gevoel, twijfel-gevoel, ja-gevoel

6 Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi Afgelopen zondag hebben 7 de groepers meegedaan aan het toernooi. Wat een sportiviteit hebben jullie laten zien. Een mooie tweede en derde plaats voor de jongens en een vierde plaats voor het meisjesteam. We zijn trots op jullie zeg!! Dank je welk Conny (mama van Gerd Jan) voor het wassen van de schoolshirtjes! Excursie groep 7en 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam Het duurt nog even maar het is echt waar, de leerlingen en leerkrachten van groep 7 en 8 gaan naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Op maandagmorgen 29 februari komt er een gratis bus vanuit het Rijksmuseum voorrijden om ons naar Amsterdam te brengen. Omdat we met iets te veel personen zijn gaan er enkele leerlingen van groep 8 met twee leerkrachten met de trein. Volgende keer meer hierover. Luizencontrole Na de vakantie is het op woensdag 17 februari weer luizencontrole. Maar nu eerst vakantie Carnavallen of lekker vakantie vieren.als je mar leut hebt!! Geniet ervan en dan zien we elkaar weer op maandag 15 februari. Groep 8 Basketbaltoernooi Na een spannende finale zijn de jongens van groep 8 kampioen geworden bij het basketbaltoernooi in Lieshout. Helemaal geweldig is dat De Raagten 3 jaar achter elkaar de wisselbeker heeft gewonnen en deze nu dus mag houden. Kei goed gedaan jongens!!!! Fijne vakantie! Geniet van een fijne vakantie! Rust maar eens lekker uit na al die toetsweken en het zoeken naar een nieuwe school.

7 Nieuws van de PSZ Modeshow peuterspeelzaal de Raagten Dat was een leuke dag voor de peuters! Ze waren samen met de ouders/verzorgers uitgenodigd om een deel te nemen in de modeshow (alle kinderen van de peuterspeelzaal). Het meeste kinderen kwamen verkleed naar school en sommige kinderen wilde zich bij de peuterspeelzaal verkleden. Toen de ouders hadden plaats genomen in het publiek bij de gymzaal, zijn het kindjes begonnen met de modeshow. Ze gingen op de podium (catwalk) lopen om hun kleding te presenteren. Sommige kindjes vonden het spannend. Op het einde zijn wij met alle kinderen tegelijk op de podium gelopen. Toen was nog vrij dansen, foto s maken en gezellig afsluiten. Nieuws van buiten

8 Muziektheater kom van het dak af Familievoorstelling op zondag 28 februari om uur: Woeste Willem. In Cultuurhuis de Eendracht te Gemert. Ga voor kaarten naar

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Algemeen Hoog bezoek Aanstaande maandagmiddag, 5 februari, verwachten wij hoog bezoek uit Vlaanderen. De Minister van Onderwijs, mevrouw Crevits zal

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018 Algemeen Carnavalsviering Vandaag is het carnavalsfeest losgebarsten op onze school. Samen met de prins, prinses en onze eigen dansmariekes maken we

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk.

Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 19, 28 januari 2016 Algemeen Keuze-uur Timmeren En weer een werkstuk af! Bijna carnaval Alaaf! Deze week klonk er al in veel groepen gezellige carnavalsmuziek, we hebben

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Algemeen Kerstavond Vorige week stond in Raagten Actueel dat ouders een kopje koffie of thee kunnen gebruiken, voordat de kinderen in de klassen opgehaald

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 27 13 april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 20 9 februari 2017 Algemeen Warme truiendag Morgen, vrijdag 10 februari is het warme truiendag. We zetten die dag de verwarming een graadje lager. Zo dragen wij bij aan

Nadere informatie

2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10

2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10 2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10 Agenda Woensdag 3 februari studiedag, alle kinderen zijn vrij Vrijdag 5 februari viering carnaval; doorlopende schooltijd voor bovenbouw tot 14.00 u. Vrijdag 5 februari

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 21 17 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 18 26 januari 2017 Algemeen Wet Werk en Zekerheid (WWZ) Zoals u ongetwijfeld in het nieuws hebt gehoord, hebben basisscholen, sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Algemeen Verkeersveiligheid In het kader van de verkeersveiligheid rondom de school is er een werkgroep verkeer opgericht. De jeugdgemeente raad en de werkgroep

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015 Algemeen Fijne kerstvakantie voor iedereen Op vrijdagochtend 18 december om 12.00 uur gaat de kerstvakantie voor ons beginnen! Wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 21, 22 februari 2018 Algemeen Belangrijke data Woensdag 28 februari: Donderdag 1 maart: Vrijdag 23 maart: Alle kinderen om 11.30 uur uit Creatieve avond: 18.30-19.30 uur

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016 Algemeen Talentontwikkeling De kinderen van groepen 1 t/m 4 vinden de uitleg over allerlei beroepen op de beroepenmarkt van de projectgroep heel interessant.

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 21, 18 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 21, 18 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 21, 18 februari 2016 Algemeen Heel veel dank Wij willen iedereen bedanken voor de leuke, gezellige, sfeervolle carnavalsochtend op vrijdag 5 februari. Extra bedankje voor

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen DANKJEWEL! Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen DANKJEWEL! Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 22 23 februari 2017 Algemeen Morgen Carnavalsfeest op De Raagten! Morgen vieren wij het grote Carnaval op De Raagten samen met cliënten van ORO. Het feest begint om 09.30

Nadere informatie

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten.

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten. Jaargang 14 / nr 20 15 juni 2018 De volgende verschijnt op 29 juni 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 26 juni 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2017

Nieuwsbrief nr. 5. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2017 Nieuwsbrief nr. 5 Maart 2017 1 KALENDER 8 maart Hoofdluiscontrole 11 maart Oud papier 17 maart Schoolfeest 6 april Schoolfotograaf zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD Voorwoord: Pag. 1 Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Rapporten Denken jullie er aan om je rapport voor de kerstvakantie weer mee naar school te nemen?

Rapporten Denken jullie er aan om je rapport voor de kerstvakantie weer mee naar school te nemen? Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 12, 1 december 2016 Algemeen Sinterklaas Vol verwachting klopt ons hart. De Sint heeft beloofd maandag een bezoekje aan onze school te brengen. En hij heeft ook beloofd

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op maandag 6 juni. Nr. 17 19 mei 2016 2016

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 12 februari t/m 4 maart, nr. 10.

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 12 februari t/m 4 maart, nr. 10. Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 12 februari t/m 4 maart, nr. 10. Het

Nadere informatie

PRIKBORD 6 3 september 2014

PRIKBORD 6 3 september 2014 PRIKBORD 6 3 september 2014 Week 9, 1 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 AGENDA Donderdag 1 maart Prikbord 6 MR-vergadering Woensdag 21 maart Vrijdag 16 maart Zaterdag 17 maart Inloop ochtend van 08.30-12.00

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 4, 21 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Luizencontrole Zoals na iedere vakantie worden de kinderen op woensdag 2 november ook weer gecontroleerd op eventuele luizen en neten.

Luizencontrole Zoals na iedere vakantie worden de kinderen op woensdag 2 november ook weer gecontroleerd op eventuele luizen en neten. Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 7, 20 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Nog een dagje naar school en dan hebben we alweer herfstvakantie. We wensen iedereen veel plezier! Twee studiedagen

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017 Algemeen Herfstvakantie Wij wensen alle kinderen een heel fijne herfstvakantie toe. Rust maar lekker uit en geniet van het herfstweer. Wij zien jullie

Nadere informatie

Achtbaanflits juni 2016

Achtbaanflits juni 2016 AGENDA Elke woensdag en vrijdag is het fruitdag! woensdag 22 juni studiedag alle kinderen zijn vrij maandag 27 juni rapport groep 1-8 dinsdag 28 juni rapportgesprekken groep 1-6 en voorlopig adviesgesprekken

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Het Wilgenbloake. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenbloake. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenbloake Editie 9: 06.11.2015 20: 05.02.2016 Belangrijke data: 5 februari: Carnavalsviering 15 februari: Studiedag, alle kinderen zijn vrij van school 25 februari: Open avond

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie