Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond tot uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers! U bent vanavond van harte welkom om samen met uw kind de school en vooral de eigen klas te komen bekijken. U komt toch ook?! Klassikale informatieavonden Op deze avond kunnen de ouders/ verzorgers kennis maken met de leerkrachten van hun kind en met elkaar en krijgen zij informatie over wat de kinderen dit schooljaar gaan leren. We verwachten alle ouders op deze informatieavond. De data van de klassikale informatieavonden zijn: Groepen 0-1-2: 14 september van uur Groepen 3: 21 september van uur groep 4: 19 september van uur groep 5: 12 september van uur groep 6: 18 september van uur groep 7: 19 september van uur groep 8: 19 september van / uur Schoolregels Om ervoor te zorgen dat alle kinderen weten wat er van hen verwacht wordt om goed met elkaar om te gaan, hebben we 4 schoolregels die voor alle kinderen van school gelden. Komende week besteden we extra aandacht aan de tweede schoolregel: Samen spelen, samen delen, samen opruimen. Het is fijn dat u ook weet dat wij hier op school mee bezig zijn, dan kunt u hier thuis op in haken. Samen maken we er een fijn schooljaar van! Deze weken praten alle groepen over de school- en klassenregels, waarbij het accent ligt op respectvol omgaan met elkaar. Aandachtspunt voor de komende tijd is: Hoe zorgen we voor een fijne groep, welke afspraken zijn daarvoor belangrijk en wat spreken we schoolbreed af als kinderen zich niet aan de gemaakte afspraken houden. Wij houden u hiervan op de hoogte via RA Algemeen.

2 Overblijven Deze foto s zijn genomen tijdens het overblijven. De kinderen waren enorm trots. Nieuws van Ouderraad

3

4

5 Groep 1 en 2 Thema De komende week werken we in de kleutergroepen voor het laatst rondom het thema welkom, een nieuw schooljaar. Hierbij maken we kennis met elkaar en met de materialen in de klas. We spelen o.a. spelletjes, leren samenwerken en zingen samen liedjes. Juffrouw Kristy Afgelopen week is juffrouw Kristy op woensdag begonnen in groep 0-1-2C. Vanaf dit schooljaar gaat Meneer Thijs motorische remedial teaching verzorgen binnen Eenbes Basisonderwijs. Dat zal elke woensdagochtend plaatsvinden. Om die reden is juffrouw Kristy tot het einde van het schooljaar elke woensdag in groep 0-1-2C. Welkom en veel plezier op De Raagten, juf Kristy! Kermis Aankomend weekend begint de kermis in Beek en Donk. Om dit te vieren, brengen de kleutergroepen een bezoekje aan de kermis. Groep 0-1-2A, 0-1-2B en 0-1-2D doen dit aankomende vrijdag en groep 0-1-2C gaat aanstaande maandag. Samendag Vrijdag 15 september vindt op de school de Samendag plaats. Dit wordt georganiseerd door de ouderraad. Om deze dag goed te laten verlopen, vragen we voor de kleutergroepen nog wat meer ouderhulp. Mocht je zin en tijd hebben om te komen helpen, zoek dan even contact met Anneke Buikema, moeder van Jonas in groep 0-1-2c. adres: annekebuikema@hotmail.com We hopen dat het een fijne dag wordt. Inloopavond Vanavond van tot uur vindt de jaarlijkse inloopavond weer plaats. Tijdens deze avond mogen alle papa s, mama s, opa s en oma s en andere belangstellenden met de kinderen mee naar school toe om samen de nieuwe klas te bekijken. We zouden het fijn vinden om jullie dan allemaal te zien! Infoavond Naast een inloopavond hebben we ook een informatieavond. Deze is op donderdag 14 september van 18.30u tot 19.45u. Deze avond is alleen voor de ouders van de kinderen uit de groepen en voor ouders van kinderen die gedurende dit schooljaar nog in zullen stromen. Tijdens deze avond vertellen de leerkrachten hoe het schooljaar er inhoudelijk uit zal zien. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen. We hopen u deze avond allemaal te zien. Herhaling: Beker en gymschoenen De kinderen die nog geen gymschoenen en drinkbeker (voorzien van naam) hebben meegebracht naar school, mogen dit alsnog doen. De beker en gymschoenen zullen het hele jaar op school blijven.

6 Herhaling: Vervanging Op vrijdag 8 september zal er een vervanger in groep 0-1-2b zijn, meneer Paul, omdat juffrouw Lieneke die dag andere taken heeft als taalspecialist. Groep 3 Verteltas Volgende week maandag beginnen we met de verteltas. Dit is een tas die iedere week met een kind meegaat naar huis. Het is de bedoeling dat het kind, dat die week aan de beurt is, 3 dingen van thuis in de tas stopt en daar mag hij/zij iets over vertellen. Dit gebeurt altijd alleen op maandagmorgen (soms met uitzondering op een andere dag als bv maandag een vrije dag is). Het kind dat de tas mee naar huis krijgt heeft dan een hele week de tijd om na te denken wat er in de tas moet. Het is voor de kinderen heel goed om iets aan de andere kinderen te vertellen over bv een hobby, sport of iets wat heel mooi/verdrietig/vrolijk of grappig is. Daarna mogen de kinderen van de klas hier vragen over stellen. Kermis We wensen iedereen fijne kermisdagen toe! Veel plezier allemaal. Herhaling Wij willen u er nog een keertje op attenderen dat we: Vanavond inloopavond hebben van uur. Info avond groep 3 hebben op donderdag 21 september van in onze klas (hiervoor graag per mail een afmelding als u niet kunt komen). Al hard gewerkt De eerste 2 weken zitten er al weer bijna op en de kinderen raken al aardig gewend. We hebben al verschillende letters geleerd en ook hebben ze al opdrachten in hun werkboekjes gemaakt. De eerste rekensommen zijn gemaakt en ook zijn we al druk bezig met de schrijfletters. Knap hoor! Stagiaire Op de donderdagen en vrijdagen komt Sari Goossens uit Gemert bij ons in de klas stage lopen. Zij is 2 e jaars onderwijsassistente aan het Suma College te Eindhoven. We wensen haar veel succes en plezier toe in onze klas!! Groetjes van juf Ingrid en Miranda.

7 Groep 4 Welkom! Waarschijnlijk heeft u het al van uw zoon/dochter gehoord. We hebben een nieuwe leerling erbij in onze klas. Ze heet Zuzanna en is verhuisd vanuit Eindhoven naar Beek en Donk. We wensen haar een fijne tijd op De Raagten. Inloopavond We hopen veel ouders en kinderen te mogen begroeten op onze inloopavond van vandaag. Informatieavond groep 4 Op dinsdag 19 september houden wij de informatieavond voor groep 4. Deze zal zijn van 19.00u u in ons klaslokaal op de bovenverdieping. We willen u graag informeren over de zaken waar we dit jaar met de kinderen aan gaan werken. Verteltas Ook in groep 4 gaat weer elke week de verteltas mee naar huis. Aanstaande maandag wordt het eerste kind gekozen dat de tas mee naar huis krijgt. De tas gaat mee op maandag en zien we dan graag de maandag daarop weer gevuld mee terug. Dit jaar zitten er ook twee klassenboekjes in. Het kind mag in allebei de boekjes één bladzijde invullen. Zo hebben we mooi gevulde klassenboekjes aan het einde van het jaar. Samen Lezen In groep 3 hebben de kinderen leren lezen. Maar daarmee is het in groep 4 nog niet klaar. Het gaat er nu om voldoende leestempo te verkrijgen of te behouden. Daarom is het belangrijk om veel te lezen. Dit kunnen we niet alleen op school. We vragen u om het lezen thuis ook dagelijks samen met uw kind goed op te pakken. Een kwartiertje per dag op een vast moment helpt uw kind enorm. Binnenkort starten we in de klas met een leesproject: Samen lezen. Het is een project waar het lezen op school en thuis samen gaan. De Dit doen we samen met de bibliotheek. Het project richt zich met name op het samen lezen van een boek door ouder en kind en hoeveel plezier je hier samen aan kunt beleven. Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie. Thematafel We werken rondom het thema samen spelen, kinderen mogen spullen of spelletjes die hiermee te maken hebben mee naar school nemen om onze thematafel te vullen. (Graag voorzien van naam en geen dingen met kleine onderdelen). Communie Deze week krijgt u een inschrijfformulier mee naar huis voor de Eerste Communie. Op woensdag 13 september om uur is er in de Michaëlkerk te Beek en Donk een informatieavond voor de ouders van kinderen die hun eerste communie willen gaan doen. Fijne kermis allemaal!

8 Groep 5 Informatieavond groep 5 U wordt van harte uitgenodigd om op dinsdag 12 september de informatieavond van groep 5 bij te wonen. De bijeenkomst is van 19:00-20:00 uur in de klas van uw kind. Tafeltjes Morgen moeten de kinderen de tafel van 5 door elkaar van buiten kennen. Op maandag 11 september starten we met het inoefenen van de tafel van 10. Omdat deze niet zo moeilijk is, moeten de kinderen op vrijdag 15 september zowel de tafel van 5 als van 10 door elkaar van buiten kennen. Biologie Zodra we klaar zijn met de eerste geschiedenisles over de Prehistorie gaan we verder met een biologieles. Verjaardagen Als de kinderen jarig zijn, mogen ze natuurlijk hun klasgenootjes trakteren op iets kleins. Voor de leerkracht hoeft niets anders meegebracht te worden. Dezelfde traktatie als voor de kinderen is heel fijn. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen ook aan ons PLAN kind Odette denken. We zijn aan het sparen voor betere sanitaire voorzieningen, schoon drinkwater, enz.. In het dorp van Odette zijn deze basisvoorzieningen nog niet aanwezig. Groep 6 Een goed begin Er mag gerust gezegd worden dat we vol operationeel zijn in groep 6. Spelling, taal en rekenen komen in een vlot tempo voorbij. Ook de leerspelvormen houden we er goed in. Vooral bij het oefenen van de tafels zijn we hier vaak mee bezig. Juf Vera Vorige week heeft de klas voor het eerst gewerkt met stagiaire juf Vera. Zij helpt groepjes kinderen met bijvoorbeeld lezen, spelling en andere vakken. Op donderdag en vrijdag is zij dit jaar bij ons in de klas. Verjaardagen Vorige week is samen met meneer Piet de verjaardag van Quintin gevierd. Op vrijdag 8 september vieren wij de verjaardag van Kai. Voor deze ene keer na de pauze omdat er voor de pauze iemand in de klas komt kijken naar de meester. Keuze-uur Op woensdag 6 september hebben we de eerste ronde van het keuze-uur gehad. Als we de verhalen moeten geloven heeft iedereen het goed naar zijn of haar zin gehad.

9 Groep 7 Spreekbeurten We proberen in groep 7 alle kinderen twee keer een spreekbeurt te laten houden. De data voor de eerste spreekbeurt zijn al gepland. De planning hangt in de groep. Vraag er uw kind gerust naar wanneer hij of zij aan de beurt is. Natuurlijk mag u uw kind helpen bij de voorbereiding; dat is fijn zelfs. Het is de bedoeling dat de spreekbeurt niet langer dan 10 minuten duurt. Wereldoriëntatie Meneer Piet is gestart met de aardrijkskundelessen. Het thema hiervan is: Veranderend Europa. Juf Lucie is gestart met de geschiedenislessen. Het thema hiervan is: Boeren in Europa. Als we klaar zijn met de twee blokken volgt er een toets, zowel voor aardrijkskunde als voor geschiedenis. Hierna gaan we verder met twee lessen over de Natuur. Informatieavond Even ter herinnering: De informatieavond voor groep 7 wordt gehouden op dinsdag 19 september van 20.00u tot 21.00u. De koffie staat dan klaar. Groep 8 Informatie avond groep 8 Op dinsdagavond 19 september is de informatieavond voor groep 8. Graag zie ik alle ouders op deze avond. We beginnen om uur. Huiswerk Nieuwsbegrip: 381 nieuwe plant- en diersoorten ontdekt Huiswerkblad: les 1 Donderdagochtend 14 september meenemen. Thema s in de klas Bij taal zijn we bezig met het thema mysteries. We onderzoeken vreemde zaken zoals verdwijningen, ufo s, verschijningen en nog veel meer. Echt reuze interessant! Bij geschiedenis leren we over allerlei verschillende indianenvolken in Amerika. We oefenen daarom ook de topografie van Zuid-Amerika.

10 Nieuws van PSZ Welkom iedereen van de peuterspeelzaal! De kinderen hebben kennis gemaakt met elkaar en de groep verkend. In de kring laten we de foto's zien die horen bij het ritme van de dag en we zingen liedjes. We gaan nog veel leuke activiteiten samen beleven. Groetjes van Anita, Marjolijn en Henny

11 Nieuws van buiten

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Inloopavond De jaarlijkse inloopavond werd vorige week weer erg druk bezocht. Wat fijn dat zoveel ouders en grootouders belangstelling toonden

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Raagten Actueel Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Algemeen Inlichtingenformulier Vorige week hebben alle kinderen een leeg inlichtingenformulier meegekregen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 4, 21 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 1, 23 augustus 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 1, 23 augustus 2018 Raagten Actueel Jaargang 42 nr. 1, 23 augustus 2018 Algemeen Mooie start! Beste ouders/verzorgers, Wij hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een gezellige, zonnige zomervakantie: spelen, lezen,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 2, 15 september 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 2, 15 september 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 2, 15 september 2016 Algemeen Feest voor de Kermis Vorige week vrijdag heeft het Feest voor de Kermis plaatsgevonden op school. Het was een heel leuke en geslaagde middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Algemeen Verkeersveiligheid In het kader van de verkeersveiligheid rondom de school is er een werkgroep verkeer opgericht. De jeugdgemeente raad en de werkgroep

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Welkom in groep 3b/4 Bijbelse geschiedenis verhalen Lezen in groep 4 Taal in groep 4

Welkom in groep 3b/4 Bijbelse geschiedenis verhalen Lezen in groep 4 Taal in groep 4 Welkom in groep 3b/4 Wij, juf Arende Panhuis en juf Hermien van den Brink, zijn de twee juffen die dit jaar voor groep 4a staan. Middels deze brief willen we u informeren wat wij dit jaar hopen te leren

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

-INFO groep 6- Wat doen we zoal in groep 6?

-INFO groep 6- Wat doen we zoal in groep 6? Welkom Wij zijn een groep van 19 kinderen met twee juffen. Op maandag en dinsdag is juf Veldhuis er en op de andere dagen staat juf Ten Hove voor de groep. We hebben samen met de kinderen een fijne start

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Mailadres Leerkrachten

Mailadres Leerkrachten Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 4/5. Uiteraard bent u altijd welkom om in de klas te komen kijken. Dit kan bijvoorbeeld goed na schooltijd. Uw kind zal vast en zeker

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017 Algemeen Herfstvakantie Wij wensen alle kinderen een heel fijne herfstvakantie toe. Rust maar lekker uit en geniet van het herfstweer. Wij zien jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Groep 3/4. Zo gaat dat bij ons in de groep. Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4

Groep 3/4. Zo gaat dat bij ons in de groep. Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4 Groep 3/4 Zo gaat dat bij ons in de groep Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4 10 Algemene informatie Het binnen komen Om 8:20 uur gaat de deur open. De kinderen hangen hun jas aan de kapstok.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

De eerste dag van de week, is de maandag, is de maandag. De eerste dag van de week is de maandag. Etc.

De eerste dag van de week, is de maandag, is de maandag. De eerste dag van de week is de maandag. Etc. Informatie groep ½ Informatie Vooral voor ouders wiens kind voor het eerst naar school gaat is het fijn om te weten hoe alles reilt en zeilt. Vandaar dat we u graag wat praktische en inhoudelijke informatie

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016 Algemeen Bijna vakantie. Wat ging het schooljaar snel voorbij. Volgende week is al weer onze laatste schoolweek van het schooljaar en dan hebben we natuurlijk

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Informatieavond groep september 2016

Informatieavond groep september 2016 Informatieavond groep 4 20 september 2016 Van harte welkom Opzet van de avond: Kort overzicht van de vakken Zaken van algemene aard Stellen van vragen Rondkijken Het rooster van groep 4 Maandag 8.30-8.45

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Anneke Lechner woensdag 8.20 uur tot 8.30 uur. 13.00 uur tot 13.15 uur. Zorg er a.u.b. voor dat de kinderen op tijd in school zijn i.v.m. onder andere

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

Informatieavond groep 4b

Informatieavond groep 4b Informatieavond groep 4b Leerkrachten: Chantal Laven: aanwezig op maandag en dinsdag. Anja v.d. Maaden: aanwezig op woensdagmorgen, donderdag en vrijdagmorgen. Samenstelling van de groep: 25 leerlingen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Informatieboekje groep 3 schooljaar Samenwerkingsschool De Lispeltuut

Informatieboekje groep 3 schooljaar Samenwerkingsschool De Lispeltuut Informatieboekje groep 3 schooljaar 2017-2018 Samenwerkingsschool De Lispeltuut Oostkapelle, september 2017 Voorwoord Dit boekje is bedoeld om een beeld te krijgen van het reilen en zeilen in groep 3 en

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Algemeen Laatste schoolweek Komende week is alweer de laatste schoolweek van het jaar aangebroken. Deze week zal er als volgt uitzien: Maandag: In de middag

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5.

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Groepsbrief U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. Hiervoor gebruiken

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie.

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie. Aan de ouders van groep 4,5 en 6 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond van groep 3 en 4!

Welkom op de informatieavond van groep 3 en 4! Welkom op de informatieavond van groep 3 en 4! De onderwerpen van vanavond De vakgebieden Rooster, pauze Huiswerk Regels Verjaardagen Spullen meenemen Bedtijd en gewenning Verzuim Rapporten en 15-minuten

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Groepsbrief groep 1en 2

Groepsbrief groep 1en 2 Groepsbrief groep 1en 2 Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 Op de info/inloopavond heeft u al een indruk gekregen wat er in de klas allemaal gedaan wordt. In deze groepsbrief brengen we nog

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Informatie bovenbouw Donderdag 29 september: uur

Informatie bovenbouw Donderdag 29 september: uur Informatie bovenbouw 2016 2017 Donderdag 29 september: 14.30 16.00 uur CBS De Lichtbron Johan Frisostraat 2 9285 TS Buitenpost 0511 542 385 Welkom in onze groep, Vanmiddag krijgt u een rondleiding van

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag.

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag. Weekbrief 25 mei 2015 Algemene mededelingen Schoolreis Maandag 8 juni gaan de kinderen van groep1/2 op schoolreis naar het Plaswijckpark. De kinderen van groep 3 t/m 7 gaan maandag 22 juni naar Drievliet.

Nadere informatie