Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 18, 18 januari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 18, 18 januari 2018"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 18, 18 januari 2018 Algemeen Amfitheater voor onze school Afgelopen zaterdag is een enthousiaste groep vrijwilligers van s morgens vroeg tot laat in de middag in touw geweest om voor de kinderen de hut van wilgentenen te fatsoeneren, de wortels van enkele bomen te verwijderen, zodat de tegels weer vlak liggen en een waar amfitheater naar Romeinse stijl te bouwen! Marianne Greenall en Arian de Groot zijn meesters in het ontwerpen van het amfitheater. Onder deskundige leiding van Arian zijn enkele gespierde, technische vaders aan de slag gegaan. Om klokslag 16:00 uur stond het complete theater er!!! Hier en daar moet er nog wat aangeplant worden, dan zullen de kinderen zich echt in het Oude Rome wanen. Vrijwilligers van het Brabants Landschap hebben gezorgd voor nieuwe wilgentenen en hebben deze in de gaten van de hut gepoot. De wilgentenen gaan in het voorjaar uitlopen en zullen er voor zorgen dat de muren van de hut helemaal dicht worden. Op de speelplaats moeten nog enkele bomen ontworteld worden. Wij danken de werkploeg voor het fantastische vakwerk dat er weer geleverd is. Groep 1/2 van Meneer Thijs heeft het amfitheater al ingezegend.

2 Nationale Voorleesdagen Van 24 januari tot 3 februari staan weer de Nationale Voorleesdagen gepland. Dat betekent dat er elke dag in alle groepen wordt voorgelezen. En op woensdag 24 januari starten we meteen om 8.30 uur met een mooi verhaal en een lekker krentenbolletje! Yesss! In de bibliotheek worden gedurende de Voorleesdagen verschillende activiteiten georganiseerd. Kijkt U hiervoor onderaan deze Raagten Actueel, bij Het nieuws van buiten. Carnaval Voor de carnavalsviering op vrijdag 9 februari 2018 zijn we op zoek naar sjoelbakken en dartborden die wij mogen lenen. Tijdens de carnavalsviering worden er allemaal spelletjes gespeeld en ook sjoelen en darten staan op het programma. Mocht u een dartbord of een sjoelbak hebben die wij die ochtend mogen lenen, mag u dit doorgeven aan meester Robin of juf Lieneke. Alvast bedankt! Tuinvogeltelling Op zaterdag 27 januari en zondag 28 januari kun je meedoen met de nationale tuinvogeltelling. Je hoeft maar een half uurtje mee te tellen om een bijdrage te leveren. Op deze manier wordt snel duidelijk welke vogel er het meest voorkomt in Nederland. Op de site van de tuinvogeltelling kun je precies lezen wat je moet doen. Veel kijk-en telplezier!!! Misschien zie je het winterkoninkje wel!

3 Nieuws van Peuterspeelzaal Groep 1 en 2 Techniek Let op: aanpassing in de dagen Na de carnavalsvakantie hebben we weer het techniek circuit. We gaan dan weer 5 weken aan de slag met verschillende activiteiten rondom techniek. Het vorige circuit was weer een succes dus ook deze keer willen we er samen met jullie iets leuks en leerzaams van maken. De vorige keer is er een foutje ingeslopen, hieronder staan de juiste data en dagen voor alle kleutergroepen: Groep 1/2 A: Start woe 28 februari t/m 18 april (10.45 u u) Groep 1/2 B: Start woe 28 februari t/m 18 april (10.45 u u) Groep 1/2 C: Start vrij 2 maart t/m 13 april (08.45 u u) Groep 1/2 D: Start vrij 2 maart t/m 13 april (08.45 u u) Groep A & groep B: woensdag 28 februari woensdag 7 maart woensdag 14 maart woensdag 21 maart

4 woensdag 4 april woensdag 18 april (reserve dag) Groep C en groep D: vrijdag 2 maart vrijdag 9 maart vrijdag 16 maart vrijdag 23 maart vrijdag 6 april vrijdag 13 april (reserve dag) Vind jij het leuk om te helpen? Geef je dan, via de mail, op bij de groepsleerkracht. Nationale Voorleesdagen Van woensdag 24 januari tot vrijdag 2 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend meteen om half 9 een spannend verhaal voorgelezen en tijdens het verhaal smullen we allemaal van een lekker krentenbolletje. Tijdens de Voorleesdagen wordt in elke groep elke dag voorgelezen. Ook in de hogere groepen blijft dit belangrijk omdat kinderen hierdoor de betekenis van veel woorden leren en bovendien merken hoe leuk en spannend lezen kan zijn. Thuis voorlezen blijft daarom heel belangrijk, ook als kinderen al zelf kunnen lezen. Kinderen die vaak voorgelezen worden, ontwikkelen zich meestal tot kinderen die heel graag lezen, omdat ze hebben geleerd hoe leuk verhalen kunnen zijn. Thema Inmiddels zijn we gestart met het thema Sprookjes. Omdat we een echte sprookjeshoek gaan maken mogen de kinderen spullen meebrengen die te maken hebben met het thema sprookjes, voorzien van naam. De sprookjesboeken die tijdens deze weken centraal zullen staan zijn de volgende: Roodkapje, Sneeuwwitje, De kleine zeemeermin. Afsluiting thema sprookjes Op dinsdag 6 februari is de afsluiting van het thema Sprookjes. De kinderen mogen deze dag verkleed komen. Letter van de week Volgende week staat de letter /t/ centraal. Let op, spreek uit als /tt/ en niet als /tee/. De kinderen mogen weer spullen meenemen waar ze de letter /t/ vooraan horen. Welkom Deze week start Bram van Duijnhoven in groep C bij Meneer Thijs en juf Kristy. Wij wensen hem een fijne en leerzame tijd toe bij ons op De Raagten.

5 Groep 3 Thuislezen Deze week hebben de kinderen allemaal een leesboekje mee naar huis gekregen om thuis te oefenen met lezen. De leesboekjes zijn bedoeld om onder begeleiding elke dag 10 tot 15 minuten te oefenen. In deze fase van het leerproces is het nog moeilijk voor de kinderen om alleen te lezen, omdat ze soms nog hulp nodig hebben bij moeilijke woorden en om eventuele foutjes te verbeter, zodat ze geen radende lezers worden. In het leesboekje zit een blad met leestips en ook een door de kinderen zelfgemaakte leesreep, waar hun naam op staat en waar de regels mee aangewezen kunnen worden. Als het boekje uitgelezen is, kan het alleen s morgens in de klas ingeleverd worden zodat wij een nieuw boekje voor de kinderen uitzoeken, welke past bij het huidige leesniveau van ieder kind. Om beschadigingen en kwijtraken te voorkomen, is het de bedoeling dat de boekjes mee terug gebracht worden in een rugzak of tas. Graag de leesreep altijd in het boekje laten zitten, omdat wij dan kunnen zien wie het boekje heeft ingeleverd en dit dan kunnen af strepen. Wij wensen alle ouders en kinderen veel gezamenlijk leesplezier toe en onze ervaring is dat het leesniveau van de kinderen met sprongen vooruit gaat als er elke dag eventjes thuis geoefend wordt. Succes allemaal!! Cito toetsen Deze week zijn we begonnen met de eerste Cito toetsen. We hebben het onderdeel rekenen afgenomen. Iedereen heeft goed zijn/haar best gedaan. Volgende week gaan we weer vrolijk verder!! Eierdozen Fijn dat er veel kinderen eierdozen (met 10 vakjes) hebben meegebracht voor het rekenen. We automatiseren de sommen nu met behulp van een eierdoos met 2 kraaltjes erin. Schudden en kijken in welke vakjes de kraaltjes zitten en dat wordt dan de som. Dit doen we in tweetallen. De ene mag schudden en de som oplezen, de andere geeft het antwoord. Daarna omruilen. Zo proberen we op een speelse manier de sommen te oefenen. Toch willen we u nog een keer vragen om eierdozen in te leveren. We hebben namelijk een heel leuk knutselwerkje waar we per kind nog een eierdoos voor nodig hebben. Alvast bedankt hiervoor! Voorstelling De overtreffende trap Afgelopen dinsdag hebben de kinderen genoten van de dansvoorstelling De overtreffende trap in De Eendracht in Gemert. De dansgroep De stilte danste prachtig de rollen van een vader, moeder en een dochter en een zoon. Alle ouders die dinsdag chauffeurs waren: heel erg bedankt!

6 Groetjes van juf Sari, Ingrid en Miranda. Groep 4 Theaterbezoek Afgelopen dinsdag zijn we met de klas naar De Eendracht in Gemert geweest. De kinderen hebben daar naar de voorstelling De Overtreffende trap gekeken. Het was een dansvoorstelling waar ook flink om gelachen kon worden. De kinderen hebben er van genoten. Bedankt ouders die met ons mee zijn gereden! Basketbaltoernooi Dertien kinderen hebben zich opgegeven om mee toe doen! Ook hebben we ouders bereid gevonden om de teams te coachen, hartstikke fijn! We doen mee met Team De Smileys en team De Stoere meiden. Op 4 februari van 9 tot 12 uur vindt het toernooi plaats. De coaches krijgen de schoolshirts mee. Het is handig als de kinderen uur aanwezig zijn, zodat ze op tijd startklaar zijn voor de eerste wedstrijd. De komende tijd gaan we tijdens de gymlessen wat extra oefenen. Alvast veel succes jongens en meiden! Voorleestiendaagse Op 24 januari start de Voorleestiendaagse. De kinderen krijgen dan s morgens een krentenbolletje en we starten de dag met voorlezen. Het is leuk als een van de ouders dit wil komen doen. Laat het ons weten als je interesse hebt: joyce.vandeursen@eenbes.nl Voorlezen blijft belangrijk, ook al kan uw kind nu zelf lezen. Of samen lezen, ieder om de beurt een bladzijde, is een leerzame en gezellige activiteit.

7 Rekenen Aanstaande woensdag moeten de kinderen de tafel van 10 kennen. Ze moeten binnen 4 seconden het antwoord kunnen opschrijven als de sommen door elkaar opgezegd worden. In de vorige Raagten Actueel heeft u verschillende oefentips kunnen lezen. We blijven nog even aandacht besteden aan de erbij en eraf sommen tot 10. De kinderen die extra oefening nodig hebben, hebben weer een nieuw oefenboekje mee naar huis gekregen. Kijkkwartiertje februari is het volgende kijkkwartiertje in groep 4. Deze keer mogen de ouders meedoen met een spellingles. Zo kunt u zelf zien en ervaren hoe een spellingles er uit ziet met onze methode. Het kan daarom zijn dat het een Brabants kwartiertje wordt, dat we iets langer bezig zijn dan een kwartier Om het werkbaar te houden graag maximaal 1 (groot)ouder per kind. Zo kan ieder samen met het kind deelnemen aan de les. Groep 5 Citotoetsen Afgelopen maandag zijn we gestart met de citotoetsen. Ook de komende weken zijn er nog toetsen. Wij zouden het heel fijn vinden als bezoek aan artsen niet onder schooltijd geregeld worden, omdat de kinderen dan de toets niet mee kunnen maken. Tafelboeken Morgen moeten alle kinderen het oranje boek helemaal klaar hebben. Op maandag 19 februari moet het groene boek uit zijn.

8 Bibliotheek Op donderdag 1 februari gaan we weer naar de bieb. Basketbaltoernooi Op zondag 4 februari gaat groep 5 met twee teams deelnemen aan het basketbaltoernooi: De Kanjers, onder begeleiding van Irene, de moeder van Nora. De kinderen in dat team zijn: Nora, Rens, Joany, Stef, Joey, Hailey en Fennne. De Duivels, onder begeleiding van???? De kinderen van dit team zijn: Oskar, Parima, Jan, Thijmen, Nout, Marcin en Floor. Wij wensen alle kinderen en begeleiders veel speelplezier en succes!!! Kunstwerken We hebben twee maandagmiddag keihard gewerkt om de meest prachtige kunstwerken voor Carnaval te maken. De kinderen en hun begeleidende kunstknutselaars hebben enorm genoten tijdens het vervaardigen van de wonderlijkste maskers. Deze waarlijke bezienswaardigheden zijn tot aan de carnavalsvakantie te bewonderen in en rondom het lokaal van groep 5!!! Komt het zien, Komt het zien!! Deze excellente kunstwerken hebben de kinderen echter alleen kunnen maken, omdat ze hebben mogen knutselen onder deskundige begeleiding van: Oma Rieky en oma Ria, twee zeer actieve oma s van Levi Oma Marianne, de creatieve oma van Minthe Mariska, de enthousiaste moeder van Joey Mieke en Chris, beide ouders van Ted: zeer betrokken bij hun kind en de school. Mieke, Chris, Mariska, Marianne, Ria en Rieky enorm bedankt voor jullie hulp. Zonder jullie hulp was dit zeker niet gelukt!! Groep 6 Omdat meneer Robin verlof had, waren er deze week enkele vervangers in de klas. Het was heel gezellig en de kinderen hebben het prima gedaan!

9 Groep 7 Wereldoriëntatie We zijn weer begonnen aan een nieuw geschiedenisblok. Het thema van dit blok is: Het christendom. We behandelen de periode tussen einde achtste eeuw en midden zestiende eeuw. We gaan het hebben over het dagelijkse leven in een klooster, Karel de Grote, de reformatie en de uitvinding van de boekdrukkunst. Ook in de aardrijkskundeles zijn we gestart met een nieuw blok. Dit blok gaat over Klimaten op aarde. Marietje Kesselsproject Afgelopen dinsdagmiddag hebben de kinderen de eerste les gehad. Ze hebben allemaal een projectboekje mee gekregen. Elke week krijgen de kids een huiswerkopdracht uit dit projectboekje. Het boekje moet elke les meegenomen worden, niet vergeten dus. Voor de ouders wordt nog een info-avond over het MKP project gehouden. Over de precieze datum krijgt u nog bericht. Groep 8 Cito toetsen Yes! De Cito toetsen zitten er al weer bijna op! Aanstaande vrijdag hebben we de Cito-afmaak dag voor kinderen die om wat voor reden dan ook, de toetsen nog niet hebben kunnen maken. Huiswerk Maken: les 14 Nieuwsbegrip: energiedrankjes Aardrijkskunde Met aardrijkskunde zijn we gestart met het thema bergen. We leren over de verschillende gebergten in de wereld en bekijken hoe bergen ontstaan zijn. En we zijn ook creatief aan het werk, we maken een mooie tekening van een berglandschap.

10 Oude Raadhuis Vrijdagochtend nemen de kinderen hun fiets mee naar school want we gaan weer een bezoekje brengen aan het Oude Raadhuis. Nieuws van buiten

11

12

13

14 Cursus Waarde(n)vol Communiceren met je Kind Donderdag 1 februari 2018 start De Zorgboog Cursussen & Diensten met een nieuwe reeks van de cursus Waarde(n)vol communiceren met je kind. In deze interactieve cursus krijg je handvatten om de eindeloze uitdagingen van het opvoeden aan te kunnen. In 5 lessen van 2 uur worden de basisprincipes van het communiceren met je kind uiteengezet. Je leert zo luisteren dat je kind zich begrepen voelt, zo praten dat jij ook begrepen wordt, zo conflicten oplossen zodat niemand verliest en zo afspraken maken dat iedereen zich er aan houdt. Durf je de uitdaging aan? Meld je dan nu aan! Of neem een kijkje op de website van de Zorgboog voor meer informatie over deze cursus. Cursusdata, kosten en aanmelden Waardenvol communiceren start op donderdag 1 februari 2018 om 20:00 uur in Helmond en bestaat uit 5 lessen van 2 uur. ( 8, 22 februari, 1 en 8 maart 2018). Woon je in Helmond? Inwoners van de gemeente Helmond krijgen in verband met subsidie korting op de cursus. Zij betalen 40 per persoon. Woon je niet uit Helmond, maar ben je wel lid van Zorgboogextra, dan betaal je 127. Ben je geen lid van Zorgboogextra? Dan betaal je 140. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier van de Zorgboog: aanmeldformulier waardenvol communiceren met kinderen Mindfulness voor jonge ouders Waar vind jij de rust binnen je jonge gezin? Momenten van inspanning vragen om momenten van ontspanning. Maar wanneer en hoe? Beter luisteren naar je lichaam In deze cursus leer je de rust bij jezelf te vinden. Door beter naar jezelf en je lichaam te leren luisteren. Om zo bewuster met jezelf en je omgeving om te gaan. Wat resulteert in een positieve sfeer en een gelukkig gevoel. Cursusdata, kosten een aanmelden De cursus start op woensdag 7 februari 2018 om 20:00 uur in Helmond en bestaat uit vijf lessen van 1,5 uur. ( 21, 28 februari, 7 en 14 maart 2018). De kosten bedragen 99,- voor leden van Zorgboogextra. Als je geen lid bent betaal je 110,-. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier van de Zorgboog: Aanmeldformulier Mindfulness voor jonge ouders

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Algemeen Hoog bezoek Aanstaande maandagmiddag, 5 februari, verwachten wij hoog bezoek uit Vlaanderen. De Minister van Onderwijs, mevrouw Crevits zal

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 19-01-2018 nr.6 Op de agenda 22-01-2018 25-01-2018 01-02-2018 08-02-2018 09-02-2018 inleveren Studiedag, alle kinderen zijn vrij Inloopspreekuur

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 1. 07-09 - 2017 Mededelingen van de school Start van het schooljaar Het nieuwe schooljaar 2017-2018 is inmiddels weer gestart. De nieuwe kinderen in onze groepen 1 en de kinderen die van

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 21, 22 februari 2018 Algemeen Belangrijke data Woensdag 28 februari: Donderdag 1 maart: Vrijdag 23 maart: Alle kinderen om 11.30 uur uit Creatieve avond: 18.30-19.30 uur

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

DE INFO nummer 1 29 augustus 2018

DE INFO nummer 1 29 augustus 2018 Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 1 29 augustus 2018 AGENDA 10 september Vergadering OV 12 september Vergadering

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Raagten Actueel Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Algemeen Inlichtingenformulier Vorige week hebben alle kinderen een leeg inlichtingenformulier meegekregen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 18 26 januari 2017 Algemeen Wet Werk en Zekerheid (WWZ) Zoals u ongetwijfeld in het nieuws hebt gehoord, hebben basisscholen, sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari Beste ouder(s), kinderen en collega s,

Leesmij. Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari Beste ouder(s), kinderen en collega s, Leesmij Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari 2018 Even voorstellen We zijn blij te mogen vermelden dat er op woensdag een nieuwe vrijwilliger werkt op onze school. Hij stelt zich hieronder even aan

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

De poster van de maand december heeft als titel "Vrolijk kerstfeest". Lieve papa en mama,

De poster van de maand december heeft als titel Vrolijk kerstfeest. Lieve papa en mama, FlexFlits Nr. 4 7 december 2018 Anti-pestbeleid op basisschool De Piramide De poster van de maand december heeft als titel "Vrolijk kerstfeest". Lieve papa en mama, Kerst is een tijd van vrede en liefde,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Algemeen Vervangingsprobleem Vorige week is er in de vergadering van de medezeggenschapsraad aandacht gevraagd voor het landelijke vervangingsprobleem.

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018 Algemeen Carnavalsviering Vandaag is het carnavalsfeest losgebarsten op onze school. Samen met de prins, prinses en onze eigen dansmariekes maken we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt!

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt! Nummer: 1131 28 november 2018 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Toetsmaanden. Goed nieuws voor de bieb. Bijlage: In deze nieuwsbrief: Redactie Nieuwsbrief. Wim Verheijen Rudolf van den Bogaert

Toetsmaanden. Goed nieuws voor de bieb. Bijlage: In deze nieuwsbrief: Redactie Nieuwsbrief. Wim Verheijen Rudolf van den Bogaert In deze nieuwsbrief: Toetsmaanden Goed nieuws voor de bieb Project for Learning Even voorstellen Studiedag groep 1 t/m 3 Winterrapport Nieuwe neuzen Bijlage: Persbericht bibliotheek Familiedag carnavalsvereniging

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Algemeen Laatste schoolweek Komende week is alweer de laatste schoolweek van het jaar aangebroken. Deze week zal er als volgt uitzien: Maandag: In de middag

Nadere informatie

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Nummer 12.10 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Inmiddels zijn Eva Bouwman en Wies van der Weijden al ingestroomd bij juf Moniek in groep 1/2B. Thibo Verbunt, Tim Bouwman en Sam Prijden zijn aan het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 22, 1 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 22, 1 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 22, 1 maart 2018 Algemeen Creatieve avond Kindcentrum De Raagten vanavond van 18.30-19.30 uur Alle kinderen van groep 5 t/m 8 worden vanavond in elk geval verwacht. Zij

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 17, 11 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 17, 11 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 17, 11 januari 2018 Algemeen Een goed begin!! Afgelopen maandag zijn we samen 2018 goed gestart. De leerkrachten stonden buiten met sterretjes een liedje te zingen voor

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Informatieavond groep 4. Schooljaar

Informatieavond groep 4. Schooljaar Informatieavond groep 4 Schooljaar 2016-2017 Inhoud Samenwerken Informatie per leervak Algemene informatie Activiteiten met ouders Samenwerken Wij vinden het belangrijk dat we dit schooljaar met u samenwerken.

Nadere informatie

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken.

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 32, 31 mei 2018 Algemeen Het is weer zover! Op woensdag 13 juni is het buitenspeeldag! De groepen 0-1-2, 3 en 4 gaan op deze dag heerlijk buiten spelen. De projectgroep,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 27 13 april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuws van school: Agenda. Nieuwsbrief 9, donderdag 18 dec 2014

Nieuws van school: Agenda. Nieuwsbrief 9, donderdag 18 dec 2014 Nieuws van school: Ouderinformatie-avond over schoolconcept. Op 19 januari staat een ouderavond gepland. Op deze avond willen we u graag informeren over de stand van zaken rondom het schoolconcept: Hoe

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal!

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal! Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 26, 29 maart 2018 Algemeen Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal! Heel veel dank! Wij willen alle ouders, verzorgers

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 17: 15.01.2016 Belangrijke data: 18 januari algemene informatieavond Fides: 19.30-21.15 u 5 februari carnavalsviering 15 februari studiedag, alle

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie