Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag niet door, vanmiddag proberen we het opnieuw. De leerlingen van groep 8 kregen dinsdag de tweede voorlichtingsmorgen over alcohol en drugs. Mocht u als ouders van groep 8 belangstelling hebben voor een voorlichtingsavond over dit onderwerp, dan is er een mogelijkheid, dat we dat organiseren op school. U kunt dat aangeven op de ouderavond op 12 november. De Doekoe actie. Op vrijdagmorgen werden we opgebeld, dat we de prijs voor de Doekoe zuivelactie 2013 bij de Supercoop konden ophalen. We waren blij verrast met het hoge bedrag 372,45 en zullen er zeker een goede bestemming voor vinden. NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 8 Pagina 1/8 Ieder kind zijn talent!

2 We willen de ouders, grootouders, ooms en tantes, die allemaal voor ons gespaard hebben hier heel hartelijk voor bedanken. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 8 Pagina 2/8 Ieder kind zijn talent!

3 Bijbelverhalen. Genesis 39: :23 en 41:1-8 Thema: Ik heb er genoeg van. De vrouw van Potifar wordt verliefd op Jozef, maar Jozef gaat er niet op in. Dan wordt de vrouw van Potifar boos, ze zorgt ervoor dat Jozef in de gevangenis komt. Daar ontmoet hij de schenker en de bakker. Een tijd later heeft de farao een bijzondere droom. Informatie van de groepen: Groep 1A,1B en 2. We werken nog één week over de herfst. Volgende week is het thema kunst aan de beurt. Hebt u nog mooie kunstwerken thuis die bij ons op de kast mogen staan? Dan kan uw kind die volgende week meenemen. Groep 3 Deze week beginnen we zowel met lezen als met rekenen aan een nieuwe kern/blok. Met rekenen leren we getallen tot en met 20 invullen op de getallenlijn. Ook oefenen we verder met de bussommen: we leren erbij en eraf. Met lezen leren we de woorden huis en weg. Met schrijven herhalen we de letters die we al geleerd hebben en leren we de schrijfletters o en oo. Ondertussen hebben we alle cijfers al leren schrijven. Soms vinden we het nog best lastig om de cijfers goed te schrijven, we draaien ze nog wel eens om. Willen jullie hier thuis ook op letten/mee oefenen? Bedankt! Groep 4 Iedereen heeft de tafel van 0, 1, 2 en 10 opgezegd en daar zijn we erg blij mee! Belangrijk blijft het wel om de tafels te blijven herhalen met uw zoon of dochter! U zult misschien denken: dit heb ik helemaal niet geoefend met mijn zoon of dochter, maar als de kinderen de tafel van 2 onder de knie hebben gaan de tafels van 0, 1 en 10 meestal er zo achteraan! Op de site kunt u leuke tafelspelletjes vinden. U gaat naar rekenen, klikt dan nog een keer op rekenen en dan klikt u op tafels oefenen. NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 8 Pagina 3/8 Ieder kind zijn talent!

4 Op 5 november ben ik jarig. Dit wil ik natuurlijk met de kinderen vieren. Ik houd het feest voor de kinderen niet op 5 november, maar op woensdag 13 november. De kinderen hoeven deze dag alleen drinken mee te nemen. Als ze zich willen verkleden is dat natuurlijk erg leuk! Groep 6 Dinsdag 5 november: Controledictee thema 3. De komende 3 gymlessen op de dinsdag worden gegeven door de basketbalvereniging. We hopen op een leuke en leerzame basketbaltraining. Op woensdag 6 november vieren we de verjaardag van de juffen in de klas. De kinderen hoeven alleen iets te drinken mee te nemen. Donderdag 7 november: Toets aardrijkskunde en topografie, thema 1. Groep 7 Dinsdag 5 november krijgen we tijdens de gymles een basketbalclinic van Mathieu van Dam. Deze voormalige profspeler zal ons in drie lessen de ins en outs van het basketbal bijbrengen. Groep 8 Wo. - Huiswerkblad nieuwsrekenen. Do. - Toets aardrijkskunde thema 1: Water. Vr. - Huiswerkblad spelling. Agenda: 6 november Groep 6 : verjaardagen juffen 8 november Nationaal schoolontbijt: de kinderen moeten zelf een beker, bord en bestek meenemen 13 november Groep 4 : verjaardag juf Daniëlle NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 8 Pagina 4/8 Ieder kind zijn talent!

5 Bedankt! Via deze weg willen we alle ouders en kinderen bedanken voor de kaarten, tekeningen en knutselwerkjes die we hebben gekregen voor onze bruiloft! We hebben een hele mooie, bijzondere dag gehad waar we ontzettend van hebben genoten! En er is niks leuker dan na de bruiloft al die kaartjes en tekeningen open te maken en te lezen en bekijken. Nogmaals, ontzettend bedankt! Groetjes juf Joanne en René NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 8 Pagina 5/8 Ieder kind zijn talent!

6 Dorcas voedselactie Dit jaar willen we - met uw en jullie hulp! - graag weer meedoen met de DORCAS VOEDSELACTIE. Die actie houden we van maandag 4 november t/m vrijdag 8 november. Dorcas maakt voedselpakketten van de ingezamelde producten voor de allerarmste mensen in Oost-Europa en Afrika. Het is de bedoeling dat de leerlingen één product meenemen naar school. We hopen dat deze actie een succes zal worden! Kijk voor meer informatie op: Overig nieuws Hoera...mijn kind leert lezen! door Lonny Fennis Adviezen voor ouders die samen met hun kind willen lezen... Deel 2 Samen een boekje lezen Je kind is natuurlijk supertrots als hij of zij al een paar letters kent en wil meteen samen een boekje lezen. Maar ook als het al wat meer kan lezen wil het vaak samen met jou lezen. Tja...hoe pak je dat aan? Voorop staat dat lezen leuk moet zijn! Leesplezier en leesmotivatie zijn belangrijke, zo niet de belangrijkste elementen van betrokken lezers. Juist als kinderen (nog) niet zo goed kunnen lezen is dit belangrijk, want...je leert alleen maar lezen door te lezen! En iets wat je leuk vindt doe je graag, dus...! NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 8 Pagina 6/8 Ieder kind zijn talent!

7 Om samen lezen leuk te maken (en te houden) staan hieronder een aantal tips en adviezen, die allemaal een bijdrage leveren. Wát ga je lezen met je kind? Als je kind nog niet veel kan lezen is de verleiding misschien groot om alleen maar losse woordjes te lezen, maar het is leuker en beter om een boekje te lezen. Je wilt natuurlijk dat je kind met het lezen een goede ervaring opdoet, dus is het belangrijk dat je een boekje uitzoekt dat past bij het leesniveau van het kind. Het liefst: zoek sámen een boekje uit. De leerkracht kan je daarbij eventueel adviseren. Je kunt ook kijken welke letters je kind al weet en proberen of je een boekje kunt vinden waarin heel korte woorden staan (met alleen maar woorden met een klinker en een medeklinker of andersom, of medeklinker-klinker-medeklinkerwoorden ( mkmwoorden ) met die letters. Je zult merken dat kinderen in de eerste fase van het lezen nog heel graag grote letters willen zien. Dat zie je ook aan de boekjes! Als je zelf op de manier van een kind dat net leert lezen een stukje uit zo'n makkelijk boekje hardop leest, zal je ervaren dat het erg moeilijk is om te begrijpen waar het over gaat. Je hebt immers al je aandacht nodig voor het omzetten van de letters in klanken. Daarnaast wordt het vaak uit een of twee woorden niet duidelijk hoe het verhaal gaat.een van de belangrijkste dingen die je als ouder kunt doen bij het samen lezen met je kind is: praten over de inhoud. Bespreek van tevoren waar jullie denken dat het boekje over zal gaan, of, hoe het verhaal verder zal gaan. Bekijk de plaatjes, en praat aan de hand daarvan over het verhaal wat gaat komen. NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 8 Pagina 7/8 Ieder kind zijn talent!

8 Naast het feit dat je hiermee aandacht besteed aan de inhoud van het verhaal, maakt dit het lezen ook makkelijker: immers jullie weten al waar het over zal gaan, welke namen voor gaan komen of welke woorden. Neem rustig de tijd om samen te lezen: maak er een gezellig kwartiertje van. Zorg, als het even kan, dat jullie niet gestoord kunnen worden. Samen lezen moet geen verplichting zijn, maar iets waar jullie allebei naar uitkijken en plezier aan beleven. Probeer een tijd uit te kiezen waarop je kind nog niet ál te moe is: vermoeidheid maakt lezen (zeker als je dat nét aan het leren bent) lastiger. Leren lezen kost veel energie! Nationaal Schoolontbijt In de week van het Nationaal Schoolontbijt ontbijten elk jaar ruim kinderen samen op zo n basisscholen in het hele land. Zo zien ze hoe leuk en belangrijk een goed ontbijt is. Dit jaar wordt het Nationaal Schoolontbijt voor de 11 e keer georganiseerd en onze school doet er ook dit jaar weer aan mee! Op vrijdag 8 november zal het ontbijt plaatsvinden. Op deze ochtend hoeven de kinderen dus, in principe, thuis niet te ontbijten. Het ontbijt wordt geheel verzorgd door bakkerij Slomp uit Westerhaar. Het enige dat de kinderen mee moeten nemen is een bord, bestek en een beker. Wilt u er voor zorgen dat uw kind(eren) deze spullen, voorzien van naam, meenemen naar school? Alvast hartelijk bedankt! We hopen er samen weer een leuk, gezellig en vooral gezond ontbijt van te maken! NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 8 Pagina 8/8 Ieder kind zijn talent!

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 7 28 oktober 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vakantie zit er al weer op en we hopen, dat u samen met uw kinderen van de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 9 februari 2015

Nieuwsbrief 22 9 februari 2015 Nieuwsbrief 22 9 februari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Graag wil ik uw aandacht nog even vragen voor het parkeerprobleem voor school. Er zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 9 11 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen vrijdagmorgen begon heel gezellig met het schoolontbijt. In de pers werd veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 22 september 2014

Nieuwsbrief 5 22 september 2014 Nieuwsbrief 5 22 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie In de afgelopen week waren de eerste informatiemorgens voor de kleutergroepen, deze week volgt de twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

Agenda. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst!

Agenda. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst! Website: www.kennedyvroomshoop.nl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014 Nieuwsbrief 21 17 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De Cito-week is voorbij, voor de leerlingen een spannende week en het blijft nog even

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 28 30 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle klassen wordt in deze weken het Paasevangelie verteld. Donderdag twee april sluiten

Nadere informatie

Leren lezen in groep 3

Leren lezen in groep 3 Nieuws RKBS Pius X Heeswijskstraat 2 22271 EE VOORBURG www.piusxvoorburg.nl Jaargang 60 Schooljaar 2015-2016 Nummer 4 donderdag 29 oktober 2015 IN DIT NUMMER: Leren lezen in groep 3 1 Hoera, mijn kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november Voortgangsgesprekken. 5 dec Sinterklaas (info volgt nog) Plastic tas mee voor de werkjes

Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november Voortgangsgesprekken. 5 dec Sinterklaas (info volgt nog) Plastic tas mee voor de werkjes Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Agenda Datum Activiteit 8 en 9 nov Meester Joop voor de groep, Juf Harcolien en Juf Joan nemen op dinsdag en woensdag de herfstsignalering bij de kinderen af.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 23 maart 2015

Nieuwsbrief 27 23 maart 2015 Nieuwsbrief 27 23 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Regelmatig vragen ouders naar de groepsindeling voor het cursusjaar 2015-2016. Hierover

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Ravenstein november 2016

Ravenstein november 2016 Ravenstein november 2016 Beste ouders / verzorgers, Na de herfstvakantie beginnen we weer fris en fruitig met de komende schoolweken. Alle kinderen zitten weer op een nieuwe plek in de klas en er is weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 1 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het wordt een leuke en spannende week voor de kleuters en voor de leerlingen van groep 3 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 januari 2017

Nieuwsbrief. 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In de laatste maanden werden er opnieuw leerlingen aangemeld voor groep één. Omdat de groep

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

10 november 2017

10 november 2017 1372 www.clarafabriciusschool.nl 10 november 2017 6/7-13 november Inplannen oudergesprekken 15 november Start schoolfruit: 20 weken op woensdag, donderdag en vrijdag 16 november Onderwijsinspectie op school

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 13, vrijdag 27 maart 2015

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 13, vrijdag 27 maart 2015 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 13, vrijdag 27 maart 2015 Paasontbijt Donderdagochtend 2 april, zal er voor de kinderen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school.

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school. No. 8, 3 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Overlijden meester Bert Wat een triest nieuws bereikte ons de vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was gisteren een groot feest.de bruiloft van meester Henk Jan en Lilian. Verderop in de

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 4 november 2016

Nieuwsbrief. 4 november 2016 Nieuwsbrief 4 november 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op onze website vindt u de uitslag van de ouder- enquête 2016. We zijn altijd heel benieuwd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld Weekbrief 19 september 2016 Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld gemiddeld rapportcijfer ouders/leerlingen ouders 8 81% 18%

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief februari 2014 Nieuwsbrief 19 4 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Op dinsdagmorgen 4 februari van 9.00 uur tot 11.30 uur is er open huis voor ouders, die hun kind willen

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat?

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan kern 8 van Veilig Leren Lezen. - We al moeilijke letterklanken leren zoals de ng, sch, en woorden met 2 medeklinkers vooraan en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 3,

Aan de ouders van groep 3, groepsbrief 2017-2018 Aan de ouders van groep 3, Elk jaar krijgt u informatie over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. Met deze brief willen we u alvast iets vertellen over groep 3. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Agenda 9 november 11 november 20 en 21 november Nationaal Schoolontbijt Sint Maarten 10 min, gesprekken Aanwezigheid directeur Op dit moment is het voor mij lastig aan te

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 3. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 3 23 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdagmiddag waren de leerlingen vrij i.v.m. een studiemiddag voor het team.

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie