Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 40 nr april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school is om 14:30 uur uit. Vrij Maandag 17 april is het Tweede Paasdag. Iedereen is dan lekker vrij! Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie. We zien de kinderen dan weer graag terug op maandag 8 mei voor twee schoolweken. Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Spelsportdag tijdens de Koningsspelen Op vrijdagmiddag 21 april hebben de groepen en 8 hun spelsportdag. Deze wordt gehouden op het sportpark van de KPJ. De kinderen worden sportief gekleed op school verwacht om uur. We lopen dan naar het sportterrein. De wedstrijden duren tot uur. We lopen dan weer gezamenlijk terug. De teams zijn ingedeeld en bij de kinderen bekend. Voor de teams van groep 5 en 6 vragen we 4 begeleidende ouders. Voor de wedstrijden van de groepen 7 en 8 nog scheidsrechters voor voetbal, hockey en korfbal. Ouders, opa s en oma s zijn natuurlijk van harte welkom om hun kroost aan te moedigen. Voor de kinderen: veel sportief succes!! Groep 1 en 2 Thema De komende week is de laatste week dat we werken rondom het thema Pasen/voorjaar/lente. Natuurlijk is er komende week ook aandacht voor Koningsdag en de Koningsspelen. Bedankt! Vandaag hebben we met de kleuters een ontzettend leuke paasviering gehad! In kleine groepjes heeft iedereen leuke spelletjes gedaan in de ochtend. Wij bedanken de ouders die dit voor ons geregeld hebben, super gedaan!! Letter van de week Komende week hebben we geen nieuwe letter die wordt aangeboden. De komende week is nog een herhalingsweek van de letters die al aan bod zijn geweest.

2 Koningsspelen Op vrijdag 21 april vinden ook op onze school de jaarlijkse Koningsspelen weer plaats. Voorafgaand aan de Koningspelen vindt het Koningsontbijt plaats. We verwachten wel dat de kinderen thuis al wat ontbeten hebben. Het Koningsontbijt is een klein extraatje. De Koningsspelen bestaan uit allerlei sportieve activiteiten die worden georganiseerd. Daarom mogen de kinderen deze morgen in een sportieve outfit naar school toe komen. Elk jaar dansen we samen op deze ochtend met de hele school op het lied dat hierbij hoort, gemaakt door Kinderen voor Kinderen. In de klassen zijn we hiermee al aan het oefenen. Wanneer kinderen het leuk vinden om dit thuis ook nog eens te oefenen, dan kan dat via de volgende link: Okido. Succes en vooral, veel plezier! Let op: De kinderen nemen deze morgen gewoon fruit mee naar school. Rapporten Wij hebben nog niet van iedereen het rapport ontvangen. We vinden het fijn wanneer deze komende week mee terug worden gebracht naar school. Welkom Komende week starten Jacky Heesakkers, Wes de Veer en Emma van den Bogaard bij juffrouw Lieneke in groep B en Cedrik van Klaveren en Daan Cornelissen bij meneer Thijs in groep C. Wij wensen hen een leuke en leerzame tijd toe bij ons op De Raagten. Buiten wachten De leidsters van het kinderdagverblijf merken op dat, wanneer de kinderen terug komen van de middagpauze en ze staan te wachten tot de deur open gaat, ze aan het spelen zijn op het speelterrein van het kinderdagverblijf. Wij willen jullie vragen om buiten het hek van de peuterspeelzaal te wachten tot de deur wordt opengemaakt. Dit i.v.m. de veiligheid van de kinderen die bij de kinderopvang zitten. Alvast bedankt voor jullie medewerking. Groep 3 Bedankt! Ook wij willen de projectgroep heel erg bedanken voor het organiseren van het thema afval bestaat niet! De kinderen hebben van alle activiteiten genoten en er van alles erover opgestoken! Thuisleesboekjes We merken dat sommige kinderen heel weinig hun thuisleesboekje inleveren. Dat kan betekenen dat er niet zoveel geoefend wordt met lezen thuis, terwijl dat heel belangrijk is. Nogmaals willen we u vragen om iedere dag ongeveer 10 minuutjes samen met uw kind te lezen. Blokfluitles Donderdag werd er in onze groepen 3 een echte blokfluit workshop gegeven door mensen van Harmonie O en U. Dat was super leuk en we mochten zelfs allemaal op een blokfluit blazen.

3 Pasen We willen de ouders bedanken, die gezorgd hebben voor een hele gezellige paasmiddag! Het was superleuk en er waren allerlei leuke en ook nieuwe paasspelletjes te spelen. Ook wensen we alvast iedereen leuke en zonnige paasdagen toe en geniet van de extra vrije maandag. We zien jullie dinsdag weer! Paasgroetjes van juf Anne, Ingrid, Wilma en Miranda. Groep 4 Pasen Dankjewel voor alle hulp tijdens onze paasviering. De kinderen hebben genoten van hele leuke spelletjes. Een speciaal woordje van dank gaat uit naar Tamara Verbruggen die dit spelcircuit voor onze kinderen heeft georganiseerd! Wij wensen iedereen alvast een heel gezellig paasweekend toe. Lekker een extra dagje vrij! Geniet ervan. Tafels van vermenigvuldiging Nogmaals willen we jullie aandacht vragen voor het oefenen van de tafels thuis. Dagelijks 5 minuten aandacht hiervoor doet wonderen. Helaas merken we in de klas dat het echt noodzakelijk is! Probeer een vast moment op de dag hiervoor te pakken, zo denkt u er elke dag opnieuw aan. Bijvoorbeeld na de avondmaaltijd of tijdens het koken, bij het naar bed brengen etc. Ideetjes: * Om de beurt een som bedenken..kinderen vinden het leuk om ook hun ouders sommen uit te laten rekenen! * Het antwoord zeggen binnen 5 seconden, zet een telkens een timertje (op uw telefoon). * Bingo: Laat uw kind 5 antwoorden van een bepaalde tafel opschrijven. Vervolgens noemt u een som van deze tafel. Heeft uw kind het antwoord op het blaadje staan dan mag er een streepje door. Alle 5 de antwoorden weggestreept is bingo. Veel plezier samen! Biebbezoek Inmiddels heeft de moeder van Fenne zich gemeld om op 15 mei om 14.30u met groepjes naar de bieb te gaan. Heel erg fijn. We hebben echter nog 1 ouder nodig.wie o wie kan ons helpen? Thema kleding Bij taal is het thema kleding. De kinderen mogen kleding en buttons meenemen waar een tekst op staat. Aan het einde van het thema maken we onze eigen tekst op een t-shirt. Graag een (oud) shirt meegeven waar een tekst opgemaakt mag worden. Het moet dus een shirt zijn waar nog niets op staat. Dit hebben we na de meivakantie nodig.

4 Groep 5 Bedankt Heel veel dank aan alle ouders en grootouders die de kinderen naar t Speelhuis in Helmond hebben gebracht. Nadat de kinderen hun ogen uit hadden gekeken in het theater zijn ze ook weer veilig teruggebracht naar school. Wat fijn dat we telkens zoveel vrijwilligers hebben. Enorm veel dank!!! Tafeldiploma Op dinsdag 11 april heeft Luuk Sniekers zijn tafeldiploma gehaald. Luuk, van harte gefeliciteerd met je diploma. Goed gedaan, kerel!! Pasen Wij wensen alle kinderen en hun ouders heel gezellige paasdagen toe. Wederom heel veel dank aan de moeders die geholpen hebben tijdens het paasspel. Bibliotheek De kinderen gaan op donderdag 11 mei met de klas naar de bieb. LET OP!! In verband met boete!!! Groep 6 Klassenfotograaf De klassenfotograaf van deze week is Thom Voor meer foto s van Thom zie de website of FB-pagina van school.

5 Meten is weten Je spierkracht meten: de kinderen hebben hun spierkracht gemeten en weten nu dat er verschil is tussen de spierkracht van het linkerarm/been of rechter arm/been. (Foto s gemaakt door onze klassenfotograaf Thom) Bedankt Dank jullie wel: Kim (Len), Monique (Thom), Marij (Linde), Kristel(Vince), Gonny (Suze), Ingrid (Fleur) en Oma van Wanrooij (Thom) voor het rijden naar het Speelhuis in Helmond. Dank zij jullie is dit uitstapje door kunnen gaan en hebben de kinderen genoten van een mooie voorstelling. Vrijdag 14 april Vandaag is er een continurooster. Vergeet je lunchpakketje niet, want je blijft op school eten. De school is om 14:30 uur uit. Vrolijk Pasen Wij wensen iedereen fijne paasdagen, een heel fijn lang weekend en tot ziens op dinsdag 18 april. We beginnen dan aan de laatste week voor de meivakantie.

6 Groep 7 Paasviering Dankjewel Ellie voor het organiseren van de paaspuzzeltocht en dankjewel Marianne, Jolanda, Ellie en oma van Marik en Mirne voor het begeleiden van de groepjes. Wij wensen alle ouders en ook alle kinderen een gezellig lang paasweekend toe. Toets geschiedenis Op donderdag 20 april krijgen de kinderen nog een toets over blok 4 van geschiedenis: De gouden eeuw. Vrijdag krijgen de kinderen hun leermapje mee naar huis. Continurooster Op Goede Vrijdag, morgen dus, hebben we een continurooster. De kinderen moeten dus een lunchpakketje meebrengen. De school is dan om 14.30u uit. Marietje Kesselsproject Afgelopen maandag hebben we het Marietje Kessels project afgesloten met een examenles. Alle kinderen hebben een welverdiend diploma gekregen. Wij hopen dat onze kinderen middels dit project weerbaarder zijn geworden in de maatschappij waaraan zij steeds meer gaan deelnemen. We danken de trainers Rian en Rob voor de fijne manier waarop zij de lessen gegeven hebben. Groep 8 Ameland 2017 De schoolverlatersdagen zijn dit jaar van maandag 3 juli tot vrijdag 7 juli. De bijdrage voor de ouders is voor dit schooljaar vastgesteld op 175,--. Dit is natuurlijk een behoorlijk groot bedrag. Daarom mag u het in termijnen betalen. U bepaalt zelf de hoogte van het termijnbedrag. U kunt betalen op rekeningnummer NL 63 RABO St. Ouderraad De Raagten. Zet er bij a.u.b. bij dat het voor Ameland is en voor welk kind. Wilt u het bedrag voor 1 juni betalen? Wij willen u wijzen op de mogelijkheid om een beroep te doen op Stichting Leergeld, wanneer dit bedrag voor u een probleem is.

7 Continurooster Vrijdag is het continurooster. Zorg voor een lunchpakketje. We zijn om uur uit en hebben dan lekker lang weekend! Cito toets Op dinsdag 18 april starten we in groep 8 met de Centrale Eindtoets. Kom goed uitgerust naar school en zorg ervoor dat je geen afspraken hebt onder schooltijd. We hebben ons goed voorbereid dus je hoeft je geen zorgen te maken. We maken er wat van! Pasen Fijne Paasdagen allemaal! Nieuws van KDV KDV Op het kinderdagverblijf zijn we druk bezig geweest met het thema Pasen. We hebben Paasmandjes geknutseld, een kuikentje uit een ei beplakt met eierschaal en paasliedjes gezongen. Maar we hadden ook echte kuikentjes te logeren. Dit was erg leuk om te zien, de kinderen mochten ze aaien en voeren. Ook hebben we nog met de peuters meegedaan aan de Paasspelletjes op school. Wij wensen iedereen hele fijne Paasdagen. Volgende week besteden we aandacht aan Koningsdag en de Koningsspelen. Groetjes; Nicol, Mirla, Mariel en Marieke

8 Nieuws van buiten Musical/ theater lessen voor mini s! Vanaf 4 jaar! Waar? Ontmoetingscentrum! Elke donderdag. Wil je proberen? Bel met Ook voor kids en tieners!

9

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 26, 24 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 26, 24 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 26, 24 maart 2016 Algemeen Lekker lang paasweekend! Dat is nog eens een Goede Vrijdag: morgen, 25 maart, zijn alle kinderen vrij vanwege een studiedag. De leerkrachten buigen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Algemeen Fijne vakantie Na een jaar van plezier, af en toe zuchten en een driedubbele inzet is het nu echt tijd voor vakantie! We wensen iedereen een hele

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016 Algemeen Talentontwikkeling De kinderen van groepen 1 t/m 4 vinden de uitleg over allerlei beroepen op de beroepenmarkt van de projectgroep heel interessant.

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken.

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 32, 31 mei 2018 Algemeen Het is weer zover! Op woensdag 13 juni is het buitenspeeldag! De groepen 0-1-2, 3 en 4 gaan op deze dag heerlijk buiten spelen. De projectgroep,

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal!

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal! Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 26, 29 maart 2018 Algemeen Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Veel plezier allemaal! Heel veel dank! Wij willen alle ouders, verzorgers

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Algemeen Verkeersveiligheid In het kader van de verkeersveiligheid rondom de school is er een werkgroep verkeer opgericht. De jeugdgemeente raad en de werkgroep

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Algemeen Laatste schoolweek Komende week is alweer de laatste schoolweek van het jaar aangebroken. Deze week zal er als volgt uitzien: Maandag: In de middag

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Bernardusschool Enige tijd geleden heeft een filmploeg opnames gemaakt van onze

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Algemeen Gered Deze natuur-knappe kinderen wisten niet alleen de andere kinderen, maar ook de grote spin te redden! Tijdens het keuze-uur tekenen / schilderen

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014

Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014 Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014 Week 17: vrijdag 25 april Koningsspelen Week 18: meivakantie 28 april t/m 05 mei Beste ouders, Nog een dag te gaan en dan breekt de meivakantie aan. Het wordt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag.

Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 30, 17 mei 2018 Algemeen Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag. Afscheid Aan het einde van het schooljaar moeten we helaas

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Luizencontrole Zoals na iedere vakantie worden de kinderen op woensdag 2 november ook weer gecontroleerd op eventuele luizen en neten.

Luizencontrole Zoals na iedere vakantie worden de kinderen op woensdag 2 november ook weer gecontroleerd op eventuele luizen en neten. Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 7, 20 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Nog een dagje naar school en dan hebben we alweer herfstvakantie. We wensen iedereen veel plezier! Twee studiedagen

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Ouderenquête De enquête is binnen het team bekeken. Binnenkort ontvangt u een samenvatting van de bevindingen per mail.

Ouderenquête De enquête is binnen het team bekeken. Binnenkort ontvangt u een samenvatting van de bevindingen per mail. Pater Eymard Nieuws Nummer 15 schooljaar 2014-2015 10 april 2015 Mededelingen Legionella In verband met het ontdekken en bestrijden van de Legionella bacterie mag er tot en met vrijdag 24 april niet gedoucht

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Algemeen Vervangingsprobleem Vorige week is er in de vergadering van de medezeggenschapsraad aandacht gevraagd voor het landelijke vervangingsprobleem.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht Activiteiten deze maand: 03 Creacircuit 04 Boekpromotie: Esther 06 Praktisch Verkeersexamen groep 7/8 06 Optreden Leerorkest groep 5/6 07 Bibliotheekbezoek groep 5/6 10 Paastafette 12 Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie.

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie. Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 31/03 tot 22/4 Jaargang 21, nummer 9 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week is de Kijkweek. U kunt nog steeds intekenen op de lijst. Het paasontbijt was weer geslaagd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrijdag 21 april 2017

Nieuwsbrief Vrijdag 21 april 2017 Nieuwsbrief Vrijdag 21 april 2017 Provincialeweg 33, 9677 PA Heiligerlee / tel. 0597-423447 cbsmonssinai@vcomog.nl / www.cbs-mons-sinai.picto.nl Agenda 24 t/m 28 april vakantie. 2 mei groep 1 en 2 naar

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

OBS Ollie B. Bommel Nassaustraat AR Den Nieuwsbrief Bommel nummer 10 Tel. : april 2015

OBS Ollie B. Bommel Nassaustraat AR Den Nieuwsbrief Bommel nummer 10 Tel. : april 2015 OBS Ollie B. Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel Tel. : 0187 612007 info@olliebbommel.nl www.olliebbommel.nl Nieuwsbrief nummer 10 20 april 2015 Musical We kunnen met veel plezier terug kijken op

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom april 2017, nummer 1 Inhoud Nieuwsbrief in een nieuw jasje 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 2 Nieuws vanuit de onderbouw 4 Nieuws

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 37, 6 juli 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 37, 6 juli 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 37, 6 juli 2018 Algemeen Vakantie Vanaf vandaag hebben we zomervakantie. We wensen iedereen heel veel vakantieplezier! We zien jullie allemaal weer graag terug op maandag

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Maandag 8 mei: Start project Lezen met. In alle groepen (t/m 24 mei) Maandag 8 mei: vergadering Ouderraad locatie Vitruviusweg

Maandag 8 mei: Start project Lezen met. In alle groepen (t/m 24 mei) Maandag 8 mei: vergadering Ouderraad locatie Vitruviusweg Nr. 27 dinsdag 9 mei 2017 Belangrijke data Maandag 8 mei: Start project Lezen met. In alle groepen (t/m 24 mei) Maandag 8 mei: 20.00 vergadering Ouderraad locatie Vitruviusweg Activiteiten Koningsspelen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016 Algemeen Bijna vakantie. Wat ging het schooljaar snel voorbij. Volgende week is al weer onze laatste schoolweek van het schooljaar en dan hebben we natuurlijk

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Raagten Actueel Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Algemeen Inlichtingenformulier Vorige week hebben alle kinderen een leeg inlichtingenformulier meegekregen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 29,maandag 13 juli, nr.41 EUROPEES KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag heeft Guus van den Eijnden uit groep 6A het Europees Kampioenschap BMX in Erp gewonnen! Van Harte

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 35, 29 juni Prikactie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 35, 29 juni Prikactie Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 35, 29 juni 2017 Algemeen Prikactie De prikactie van PO IN ACTIE heeft veel aandacht gehad. Wij hopen dat dit tot het gewenste resultaat zal leiden zodat verdere actie niet

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie