Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 35, 29 juni Prikactie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 35, 29 juni Prikactie"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 35, 29 juni 2017 Algemeen Prikactie De prikactie van PO IN ACTIE heeft veel aandacht gehad. Wij hopen dat dit tot het gewenste resultaat zal leiden zodat verdere actie niet nodig is. Wij bedanken alle ouders voor hun begrip en steun aan onze actie. Schoolreisje Het schoolreisje was dit jaar ook weer een groot succes. Namens de kinderen willen we de ouderraad en alle hulpouders hartelijk bedanken voor de organisatie en alle hulp. Voor een impressie zie onze Facebookpagina.

2 Rapporten Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. Alle kinderen hebben om half 4 hun rapport mee naar huis gekregen. Iedereen heeft hard gewerkt en dat is ook te zien aan de rapporten. Hopelijk hebben jullie de tijd genomen om het rapport even samen door te nemen met jullie kind en zijn jullie net zo trots als wij. Wil iedereen de rapporten voor de laatste week ondertekend terug geven aan de eigen leerkracht. Speurtocht (Herhaalde oproep) HELP!!!! Op dinsdagmiddag 11 juli gaan we de kinderen trakteren op een speurtocht. Tot nu toe hebben we niet genoeg hulp om de speurtocht door te laten gaan. Opa s, oma s, oudleerlingen, buren, ooms en tantes zijn van harte uitgenodigd om te komen helpen. Wanneer u tijd en zin heeft om een groepje van ongeveer 6 kinderen te begeleiden, vraag dan een invulstrookje bij de leerkracht van uw kind. Er liggen ook strookjes bij de balie. Wij hopen op veel hulp!!! Keuze-uur Het einde van het schooljaar is in zicht. We zijn al drukdoende de activiteiten voor het komend schooljaar te regelen. Zo ook het keuze-uurtje, waarbij alle kinderen de kans krijgen om enkele cursussen te kiezen, die past bij hun talenten en ambities. We hebben nog hulp nodig voor de keuze- uurtjes: timmeren, figuurzagen, bloemschikken en muziek. Hebt u tijd en zin om samen met iemand een keuze uurtje te komen begeleiden op woensdagochtend van 11:30-12:30 uur, dan zouden wij zeer geholpen zijn. We hoeven dan ook geen kinderen teleur te stellen, omdat een keuze uurtje niet door kan gaan. We zijn al heel blij als u zin en interesse heeft om één periode van 7/8 weken te komen helpen. Een mailtje naar maria.hermsen@eenbes.nl is voldoende. Wanneer u eerst meer informatie wilt, kunt u ook terecht bij Maria Hermsen. Groep 1 en 2 Schoolreisje We bedanken alle ouders die hebben geholpen bij de organisatie en uitvoering van het schoolreisje. De kinderen hebben erg genoten! Thema De komende weken tot het einde van het schooljaar, werken we rondom het thema zomer/water. Meneer Thijs Van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli is meneer Thijs met groep 8 mee op kamp naar Ameland. Daarom zal er deze week een invalleerkracht voor groep 0-1-2c staan. Materialen Wat fijn dat er al zoveel materialen gepoetst zijn. Hier zijn wij erg blij mee. Er zijn nog een aantal materialen over waarvan we het fijn vinden als die ook nog gepoetst kunnen worden. Heb je nog zin en tijd om iets te poetsen, loop dan na schooltijd even bij de leerkracht binnen om materiaal uit te zoeken.

3 Poetsen in groep B Wat fijn dat een aantal ouders zich ingeschreven hebben om de klas te poetsen. Op de volgende dagen hebben ouders zich ingeschreven: maandagmiddag 3 juli, donderdagochtend 6 juli en maandagochtend 10 juli. Helaas zijn de ouders die zich hebben opgegeven voor deze dagen nog alleen. Het zou fijn zijn als zij hulp krijgen, want vele handen maken licht werk. Je mag zelf onderling de tijd afspreken, wij schikken ons aan de tijd. De lijst hangt nog op het raam, dus als er nog iemand wil komen helpen mag je je naam opschrijven. Alvast bedankt!! Etuis De kinderen van groep 2 mogen vanaf deze week een lege etui (voorzien van naam) afgeven bij de juffen van groep 3 of in de bak leggen die bij de deur staat. Je hoeft er helemaal niets in te doen want dat wordt in groep 3 zelf gedaan. Groep 3 Thuisleesboekjes Alleen volgende week lenen we de leesboekjes, die thuis gelezen worden, nog uit. Dus tot vrijdag 7 juli!! In de laatste schoolweek willen we alle boekjes maandag 10 juli alle boekjes terug hebben. Toch willen we nog eens een keer benadrukken dat het heel belangrijk is om in de vakantie wel veel te lezen en dan kunt u de boekjes uit de bieb halen. De kinderen die E3 op hun rapport hebben staan mogen boekjes pakken van M4, de kinderen die M4 op hun rapport hebben staan mogen boekjes pakken van E4 etc. Dus altijd een niveau hoger dan dat ze op dat moment beheersen. Het blijft belangrijk dagelijks te lezen om de geleerde techniek, vaardigheid en tempo op peil te houden. Als uw kind te weinig leest in de vakantie dan zie je vaak in het nieuwe schooljaar een flinke terugval en dat zou toch wel heel jammer zijn. De kinderen die meegedaan hebben met het David Dons leesproject, krijgen nog een extra brief met lees tips mee voor in de vakantie. Feest feest feest!! Op vrijdag 7 juli hebben we in groep 3 een juffendag. Wij willen alle drie onze verjaardag vieren in de klas. Wij zijn heel blij met zelfgemaakte cadeautjes of geld voor ons pleegkind van school. Natuurlijk gaan we dan hele leuke feestelijke dingen doen en de kinderen hoeven op die dag geen fruit mee te brengen. We hebben er zin in, jullie ook?? Rapporten Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. Onze kinderen hebben om half 4 hun rapport mee naar huis gekregen. Wat een trotse en blije snoetjes zagen we voorbij komen. Iedereen heeft heel hard gewerkt en dat is ook te zien in hun rapporten. Wil iedereen de rapporten voor de laatste week ondertekend terug geven aan ons?

4 Schoolreisje We willen iedereen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat we zo n leuk en gezellig uitstapje hebben gehad. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en zich goed vermaakt. De ouders die mee zijn gegaan hebben goed voor de kinderen gezorgd. Dank je wel allemaal!! Zonnige groetjes van juf Anne, Ingrid, Wilma en Miranda. Groep 4 Schoolreisje We kijken terug op een geslaagd schoolreisje. De kinderen hebben met volle teugen genoten van elkaars gezelligheid en de mooie speeltuin. Alle ouders die ons hierbij geholpen hebben, heel erg bedankt voor jullie goede zorgen voor alle kinderen van groep 4. Foto s kunt u terugvinden op de facebookpagina van onze school. Rapporten Afgelopen maandag hebben de kinderen hun laatste rapport van dit schooljaar mee naar huis gekregen. De kinderen hebben de afgelopen periode hard gewerkt en dat is te zien aan de mooie rapporten. Hopelijk hebben jullie de tijd genomen om het rapport even samen door te nemen met jullie kind en zijn jullie net zo trots als wij. Als u een uitnodiging bij het rapport heeft ontvangen, zien we u graag op de vermelde dag en tijdstip op school voor het oudergesprek. Feest in groep 4 Dinsdag 4 juli aanstaande willen de juffen graag hun verjaardag vieren in de klas. s Ochtends hebben we een pretprogramma en s middags vieren we een lekker en leerzaam pannenkoekenfeest. Dit is tevens de afsluiting van ons taalthema Lekker. Mocht je de juf iets willen geven, met een bijdrage voor ons pleegkind of een zelfgemaakt cadeautje zijn ze heel erg blij. Juf Joyce werkt normaal niet op dinsdag, maar ze is s middags toch bij het feestje aanwezig. De kinderen mogen s ochtends een gezelschapsspel van thuis meenemen. De gymles zal deze dag vervallen. We hopen op veel gezelligheid en vrolijke gezichten! Schoen kwijt Stef is één schoen kwijt. Is er iemand die hem per ongeluk in zijn tas heeft gestopt?! Mocht je hem thuis hebben, dan zien we hem graag op school! Groep 5 Tafeldiploma Op woensdag 28 juni hebben Sven Luppens en Marisia Biskupska hun tafeldiploma gehaald. Nadat ze door de examinator zwaar onder vuur waren gelegd, kwamen ze stralend terug naar de klas met het papiertje van het jaar. Marisia en Sven van harte gefeliciteerd!!! Bibliotheek Op donderdag 13 juli gaan we voor de laatste keer dit schooljaar naar de bieb.

5 Verjaardag Op vrijdagmiddag 7 juli wil ik mijn verjaardag vieren met de kinderen. Het is niet de bedoeling dat de kinderen iets voor mij kopen. Ik word het meest verrast met een zelfgemaakt cadeau of tekening. Als de kinderen me toch willen trakteren dan het liefst een bijdrage voor ons pleegkind Odette. Wij zijn met de school aan het sparen voor een put met schoon drinkwater, schoolspullen en de basale medische hulp voor de dorpsbewoners van Odette. Voor ons, Nederlanders, zijn al deze dingen zo normaal dat we er niet eens bij stilstaan dat veel mensen op de wereld deze broodnodige levensbehoeften allemaal niet hebben. Groep 6 Schoolreisje Toverland Het was geslaagd!! Dank je wel juf Geja, juf Anne, mama van Anne en mama van Thom! Voor meer foto s zie FB-pagina van school. Uitnodiging verjaardag juf Donderdag 6 juli viert juf Martha de hele dag haar verjaardag. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging mee gekregen. Boekenmarkt De boekenmarkt van donderdag 6 juli wordt verzet naar maandagmorgen 10 juli, dit in verband met het feestje van de juf. Rapporten Het zou fijn zijn als het rapport voor donderdag 13 juli weer terug is op school.

6 Groep 7 Schoolreisje We kijken terug op een geslaagd schoolreisje naar Toverland. De kinderen hebben met volle teugen genoten. Dank aan Ellie Smits die ons als ouder hierbij geholpen heeft. Rapporten Afgelopen maandag hebben de kinderen hun laatste rapport van dit schooljaar mee naar huis gekregen. De gesprekken over de entreetoets hebben inmiddels ook plaatsgevonden. Graag de rapporten voor de grote vakantie terug op school. Meneer Piet Van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli is meneer Piet met groep 8 mee op kamp naar Ameland. Daarom zal er deze week een invalleerkracht voor groep 7 staan. Groep 8 Ameland Maandag om uur vertrekken de kinderen van groep 8 voor 5 dagen naar Ameland. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als de meesters en juf! Veel plezier op Wish (als je daar naar toe gaat) en niet te laat naar bed op zondagavond Musical Hieronder vind je een schema met de tijden voor de musical. Wanneer: Maandag 10 juli +/ uur uur Dinsdag 11 juli +/ uur Dinsdag 11 juli uur Donderdag 13 juli uur Donderdag 13 juli uur Voor wie: Verkorte versie musical voor de kleuters Musical voor groep 3 t/m 7 Musical voor opa/ oma s Oudere broers/zussen Musical voor opa/ oma s Oudere broers/zussen Musical voor ouders En afscheidsavond voor groep 8 Alle kinderen krijgen tickets voor ouders, opa s en oma s, broers, zussen of andere belangstellenden. Laat a.u.b. even weten op welk moment deze gasten komen (dinsdag of donderdag), zodat de organisatie een idee heeft hoeveel stoelen er klaargezet moeten worden. Alvast bedankt!

7 Belangrijk: maandagmiddag 10 juli zijn de kinderen van groep 8 al om uur uit vanwege de doorschuifmiddag. Nieuws van KDV/PSZ Vies worden mag op Modderdag! Op donderdag 29 juni 2017 vindt in heel Nederland Modderdag plaats en daar hebben wij aan mee gedaan. Het was super leuk en zo hebben de kinderen goed kunnen ontdekken wat modder is, hoe je ermee kunt spelen en hoe leuk de natuur is. Alle kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal hebben er van genoten! Vooral in onze modderkeuken zijn veel taartjes en pizza's gebakken. Heerlijk toch! Nieuws van buiten Kinderactiviteiten op de duurzaamheidsmarkt: jij komt toch ook? Op 9 juli vindt de tweede Laarbeekse duurzaamheidsmarkt plaats bij het Kasteel van Croy, te Aarle-Rixtel. De markt start om uur en duurt tot uur. Natuurlijk is er voor de volwassenen op het gebied van duurzaamheid van alles te zien, te kopen en te proeven. Dit jaar besteden wij extra veel aandacht aan onze jeugd! Terwijl de grote mensen op de duurzaamheidsmarkt rondsnuffelen, hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Voor kinderen van 4 tot 14 jaar worden er deels op een afgesloten speelweide leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Voor alle kinderen die meedoen aan de speurtocht op het terrein, ligt er een

8 leuke duurzame gadget klaar. Vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen, raden wij aan om op de fiets te komen! Jeugdactiviteiten: 1. Buiten spelen: dat is pas duurzaam! Eigenlijk heb je niks nodig. In de natuur is van alles te vinden om mee te spelen. Ook met wat eenvoudige materialen als een touw en een bal kun je je goed vermaken. Op de speelweide word je uitgedaagd om lekker buiten te spelen en te bewegen. 2. Aan de slag met speelrobot Solly Bij de stand van Solly kunnen kinderen met het vrolijke robotje Solly aan de slag om te ontdekken hoe ze het beste zonne-energie kunnen opwekken. Solly klapt open om zo met de zonnepanelen in zijn mond zonnestralen op te eten. Als Solly genoeg energie heeft, kan hij het doorgeven aan zijn vriendje Letty, die er alle kleuren licht mee kan maken. Op de markt zijn meerdere Solly s aanwezig doe op elkaar kunnen worden aangesloten. Zo kunnen kinderen samen een zonne-energiesysteem maken. 3. Huifkartochten (tussen uur en uur) Voor een gezellig ritje in de huifkar kunt u terecht op de jeugdweide. Daar start vanaf uur iedere drie kwartier de huifkar voor een tochtje van ongeveer een half uur. 4. Wandelingen rondom kasteel Croy Gids Henk van Beek neemt u mee op een interessante wandeling, met veel aandacht voor natuur- en cultuurhistorie. De wandeling is kosteloos en duurt circa 45 minuten. Gestart wordt om 11.00, en uur bij de loopbrug van het kasteel. 5. Voor de echte speurneuzen Kinderen tussen de 4 en 14 jaar krijgen bij binnenkomst een formulier voor echte speurneuzen. De antwoorden zijn te vinden op en om de markt. Alle kinderen die het ingevulde formulier inleveren bij de kraam van de gemeente Laarbeek ontvangen een leuke duurzame gadget. Onder de goede inzendingen verloten we bovendien drie duurzame knutsel- en bouwpakketten! En verder: Cendra, Scouting, knutselen met bamboestokken, springen op het springkussen, heerlijke wafels bakken en nog veel meer! Kleurplaten groep 1 t/m 3 Rollerclub De Oude Molen bestaat dit jaar 60 jaar en dat willen zij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom willen zij voor alle basisschoolkinderen van groep 1,2 en 3 een kleurwedstrijd houden, waarmee de kinderen kaartjes kunnen winnen voor de jaarlijkse zomershow, uitgevoerd door kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar. Dit jaar is de titel van deze show; Van muziek ga je dromen. Per school worden 3 vrijkaartjes gegeven aan de winnaars van de kleurwedstrijd. De kleurplaten kun je ophalen en inleveren bij de balie (bij de hoofdingang). Inleveren uiterlijk maandag 4 juli voor uur!! Succes!

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Algemeen Laatste schoolweek Komende week is alweer de laatste schoolweek van het jaar aangebroken. Deze week zal er als volgt uitzien: Maandag: In de middag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Algemeen Verkeersveiligheid In het kader van de verkeersveiligheid rondom de school is er een werkgroep verkeer opgericht. De jeugdgemeente raad en de werkgroep

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016 Algemeen Bijna vakantie. Wat ging het schooljaar snel voorbij. Volgende week is al weer onze laatste schoolweek van het schooljaar en dan hebben we natuurlijk

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Algemeen Fijne vakantie Na een jaar van plezier, af en toe zuchten en een driedubbele inzet is het nu echt tijd voor vakantie! We wensen iedereen een hele

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 37, 6 juli 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 37, 6 juli 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 37, 6 juli 2018 Algemeen Vakantie Vanaf vandaag hebben we zomervakantie. We wensen iedereen heel veel vakantieplezier! We zien jullie allemaal weer graag terug op maandag

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Reminder; Let op vrijdag 1 juli a.s. studiedag, alle leerlingen zijn vrij!!

Reminder; Let op vrijdag 1 juli a.s. studiedag, alle leerlingen zijn vrij!! Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 23-06-2016 Kalender: 22-06

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 39, 7 juli 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 39, 7 juli 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 39, 7 juli 2016 Algemeen Nog maar twee weken En dan begint de zomervakantie al. Het jaar is om gevlogen. We kijken terug op een fijn en leerzaam schooljaar. We hebben mooie

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Algemeen Gered Deze natuur-knappe kinderen wisten niet alleen de andere kinderen, maar ook de grote spin te redden! Tijdens het keuze-uur tekenen / schilderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar Jrg. 15 nr. 18 12 juni 2014 Agenda 17-06 Schoolreisje groep 7 18-06 Groep 3 bezoekt bibliotheek 26-06 Schoolreisje groep 5 en 6 30-06 groep 3 t/m 7 rapporten mee 03-07 groep 8 rapporten mee 03-07 Afscheid

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 34, 23 juni 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 34, 23 juni 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 34, 23 juni 2017 Algemeen Pas op voor de hitte Denk vandaag aan juffrouw Scholten, die is vandaag gesmolten, helemaal gesmolten, op de Dam. Dat kwam door de hitte, daar

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 27 13 april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

bijna leerlingen op 318 scholen kennis met professionele kunst: dans, muziek, beeldende kunst of theater.

bijna leerlingen op 318 scholen kennis met professionele kunst: dans, muziek, beeldende kunst of theater. Luizencontrole Afgelopen maandag was er weer een luizencontrole. Bij een aantal kinderen waren er vóór de controle al luizen en neten gevonden. Deze kinderen waren hiervoor al behandeld. Graag willen u

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke!

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke! NOVEMBER 2013 NATIONAAL SCHOOLONTBIJT Op 5 november is het alweer zover: het Nationaal Schoolontbijt! We ontbijten die ochtend op school, dat hoeven de kinderen dus niet thuis te doen. Net als vorige jaren

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 19 14 juli 2016 (nr. 1 voor het nieuwe schooljaar zal verschijnen op 15 september 2016) 15-07 Thijs Bergmans 16-07 Maylie Nieuwhoff

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli 2015

Nieuwsbrief juni / juli 2015 Nieuwsbrief juni / juli 2015 juni 1 Nieuwsbrief Studiedag team 8 Kinderen vrij 15 MR bijeenkomst 19.30 19 3 e rapport 22 OR vergadering 20.00 29 Oud papier actie t/m 2 juli juli 1 Musical groep 8 3 Talentenshow

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016 Algemeen HULP, HULP!! Ouders gezocht voor renoveren speelberg Arian de Groot, de vader van Daan en Teun, is bezig met het renoveren van de speelberg op onze

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Maandag, dinsdag en woensdagochtend

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Maandag, dinsdag en woensdagochtend 12-07-2017 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Agenda 10-07 Vergadering MR 12-07 Nieuwsbrief 12-07

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr juni 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr juni 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 31 1 juni 2017 Algemeen Vrije dag Maandag 5 juni is een vrije dag voor alle leerlingen in verband met 2 e Pinksterdag. We wensen iedereen een zonnig lang weekend! HULPOUDERS

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie