TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M"

Transcriptie

1 Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal EG Dommelen De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DE KOMENDE TWEE WEKEN STAAT HET VOLGENDE CENTRAAL: AGENDA! MAANDAG 8 EN DINSDAG 9 JUNI KAMP GROEP 1 T/M 7 Wij werken en spelen rustig en veilig. VOORDAT JE IETS ZEGT: Voordat je iets zegt: Is het aardig? Is het waar? Is het nodig? Is het veilig? Uitstapje Plus Groep 1/2 bracht dinsdagmiddag 2 juni een bezoekje aan De Plus supermarkt. Ze kregen een rondleiding van Margriet en Anja Korner. Bij de brood-, vlees-, en groente-, en fruit afdeling mochten ze wat proeven. Ook kregen ze een goed gevulde tas van de plus mee naar huis. Plus supermarkt heel hartelijk bedankt voor de leuke, leerzame en lekkere rondleiding. Begeleidende ouders Chantal en Sonja, heel hartelijk bedankt voor jullie tijd en fijne begeleiding. Groep 1/2 Lotte is gestart in groep 1/2. Wij wensen haar een heel fijne tijd op onze school. MAANDAG 15 JUNI UUR UUR INLOOPAVOND SCHOOLPLEIN EN KIJKJE NEMEN BIJ IK OOK VRIJDAG 19 JUNI AFSLUITING MIJN EN DIJN PROJECT GROEP 7/8 MAANDAG 22 JUNI I.V.N PROJECT VOOR GROEP 1 T/M 4 DINSDAG 30 JUNI OUDERGESPREKKEN GROEPEN 1 T/M 7 DONDERDAG 2 JULI OUDERGESPREKKEN GROEPEN 1 T/M 7 DINSDAG 14 JULI ZOMERRAPPORT WOENSDAG 15 JULI MUSICAL GROEP 8 AFSCHEIDSAVOND GROEP 8 DONDERDAG 16 JULI DOORSCHUIFUURTJE (KINDEREN GAAN KENNISMAKEN IN HUN NIEUWE GROEP) VRIJDAG 17 JULI LAATSTE SCHOOLDAG. ALLE KINDEREN OM UUR UIT!

2 De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nummer 17 IVN 22 juni De groepen 1 t/m 4 kunnen nog rijders, begeleiders gebruiken voor het IVN. Mocht u interesse hebben, de inschrijflijsten hangen op de deur. Oudergesprekken groepen 1 t/m 7 Kamp groep 1 t/m 7 Aanstaande maandag gaan we op kamp met de groepen 1 t/m 7. Leest u alle informatie die u afgelopen week heeft ontvangen nog eens door? De weersvoorspellingen zijn uitstekend! Wij hebben er heel veel zin in. Alle hulpouders ontzettend bedankt voor de ondersteuning! Zonder jullie kunnen we dit niet organiseren! Voor de ouders die achterblijven kunnen we ons voorstellen dat het best spannend is uw kind op kamp te laten gaan. Ik hoop dat u er op vertrouwt dat we er alles aan doen om uw kind een fantastische tijd te geven. Mocht er iets zijn, nemen we uiteraard contact met u op! Komt u maandagochtend de kinderen uitzwaaien?! Terugblik sportdag Afgelopen week hebben de groepen 3 t/m 8 sportdag gehad. Op woensdag had groep 3/4 prachtig weer en hebben zij leuke spelletjes gespeeld op de grote voetbalvelden. Aan het einde van de ochtend hebben zij allemaal een diploma gekregen, super! Op donderdag was groep 5/6 aan de beurt, ondanks een klein beetje regen hebben deze kinderen heel goed gesport. De kinderen waren erg sportief en hebben heel goed samengewerkt tijdens de verschillende sporten. Complimenten voor jullie allemaal! Aan het einde van de dag hebben alle kinderen een oorkonde gekregen met daarop hun scores van de ochtendspellen. Op vrijdag ging groep 7/8 naar de sportvelden voor een sportieve dag. Ook deze kinderen hebben zich van hun sportiefste kant laten zien. In alle groepjes was er een heel goed samenspel en moedigden de kinderen elkaar goed aan. Ook zij hebben een oorkonde gekregen met al hun scores erop.

3 De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nummer 17 Integraal Kindcentrum Dommelen (IKC Dommelen) Dit is de nieuwe naam van ons gebouw. In ons gebouw zitten nu, uiteraardde school, RBOB De Kempen (ons bestuur) en naar verwachting per 1 augustus kinderopvangorganisatie Ik OOK. Elke organisatie gebruikt haar eigen naam, maar bij gezamenlijke activiteiten zullen we naar buiten treden als IKC Dommelen. De kantoren van RBOB De Kempen zijn nagenoeg ingericht. Afgelopen week zijn ze in gebruik genomen. Afgelopen weken is er ook bij Ik OOK veel activiteit geweest. Deze ruimtes zijn nu ook al bijna helemaal ingericht. Voor in de school zijn nog een paar mooie bankjes en een podium voor in de grote hal besteld. Sinds vorige week hangen er ook gordijnen in de hal. In de gang voor Ik OOK staan nog een aantal tafels. Mocht u daar belangstelling voor hebben, laat dit dan weten. Een mailtje naar info@obsdebelhamel.nl is in dat geval handig. Eind volgende week gaan deze spullen weg. Inloopavond maandag 15 juni 15 JARIG 12 juni Abdikarim Farhan Sheikh Mohamed - Awale groep 6B Op deze avond kunt u tussen uur en uur de school binnen lopen en u laten informeren over de plannen m.b.t. het schoolplein. Er zijn tekeningen te zien en de ontwerper zal een en ander toelichten. Zo krijgt u een beeld van datgene wat er op kort termijn staat te gebeuren. Tevens is deze avond bedoeld om u kennis te laten maken met onze eigen kinderopvang. U kunt de ruimtes bekijken en medewerkers spreken die u alles kunnen vertellen over Ik OOK. U komt tocht OOK? De koffie en thee staan om uur klaar! Kent u mensen met jonge kinderen in de buurt? Wilt u hen dan informeren? Oudergesprekken groepen 1 t/m 7 Dinsdag 30 juni en donderdag 2 juli zijn de oudergesprekken voor de groepen 1 t/m 7. Aanstaande donderdag, 11 juni, hangen bij alle klassen de inschrijflijsten voor deze avond. Wij willen graag alle ouders uitnodigen om de voortgang van hun kind(eren) te bespreken. Bij de groepen 7 wordt de uitslag van de Entreetoets besproken en zal er een voorlopig advies gegeven worden voor het voortgezet onderwijs. De ouders van groep 8 hoeven zich niet in te schrijven, mocht u toch graag een gesprek willen, geef dit aan bij juf Jackelien en zij zal samen met u kijken voor een tijdstip. VAN HARTE GEFELICITEERD!

4 De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nummer 17 A t e l i e r s g ro e p 5 t /m 7 De afgelopen drie weken hebben de kinderen van groep 5 t/m 7 gewerkt in verschillende ateliers. De kinderen hebben getimmerd, gekookt en in de moestuin gewerkt. B ij het timmeren mochten de kinderen een eigen creatie maken en er zijn hele leuke dingen uitgekomen! Bij het koken hebben de kinderen steeds in drie groepjes gewerkt. Ze maakten groentesoep, pizza en een fruittoetje. En we hebben dit natuurlijk ook lekker geproefd. In de moestuin hebben de kinderen plantjes geplant, onkruid gewied, de planten water gegeven enz. De kinderen hebben bij deze drie ateliers heel hard en fijn gewerkt met elkaar, top! Helaas waren er weinig ouders die ons konden helpen, we zijn blij met de ouders en vrijwilligers die een steentje hebben bij gedragen en dat ook de komende weken willen doen.

5 De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nummer 17 Groep 7/8 Mijn en dijn groep 7/8 Dit schooljaar neemt groep 7/8 deel aan het mijn en dijn project. De projectweek van mijn en dijn is in de week van 15 juni t/m 19 juni. Tijdens deze week zijn er gastlessen van milieu, Halt en politie bij ons op school. Vrijdag 19 juni is de afsluiting van het Mijn en dijn project. Voor deze ochtend zijn wij op zoek naar een ouder die met ons mee wil fietsen. We fietsen om 9.15 uur aan en zullen rond uur weer terug op school zijn. De inschrijflijst hangt bij de deur van groep 7/8. De afsluiting vindt plaats bij speeltuin Geenhoven. Bij deze afsluiting zijn ook ouders die niet mee fietsen van harte welkom. Om 9.30 uur zal de afsluiting beginnen. Musical groep 8 Ouders gezocht! Groep 8 is al druk bezig met de musical. De titel en het verhaal houden we nog lekker geheim! Het resultaat willen wij aan alle kinderen van de school op woensdagochtend 15 juli laten zien. De tweede voorstelling zal s avonds zijn voor de ouders, broer(tjes), zus(jes) en andere genodigden. Woensdagavond zal om uur de musical starten in de Belleman, de zaal is open vanaf uur. De kinderen worden deze avond om uur in de Belleman verwacht. Na de musical gaan we (kinderen van groep 8, ouders en team van de Belhamel) naar school om daar gezellig met z n allen af te sluiten. Donderdagochtend 16 juli hoeven de kinderen van groep 8 pas om uur op school te zijn. Voor de musical zoeken wij nog twee ouders om een blijvende herinnering van de musical te kunnen maken. We zoeken 1 ouder die foto s wil maken en 1 ouder die wil filmen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om bijvoorbeeld de foto s te maken tijdens de ochtendvoorstelling en de film tijdens de avondvoorstelling. Ook mag 1 ouder beide rollen op zich nemen. Geef bij juf Jackelien aan als u kunt helpen. Alvast heel erg bedankt!

6 De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nummer 17? Ouderraad Weet u dat de ouderraad een eigen mailadres heeft? U kunt de OR mailen via or@obsdebelhamel.nl INGEZONDEN BERICHT: KINDERTHEATER woensdag 10 juni uur tot uur Antoniuskerk Valkenswaard Na de voorstelling is er gelegenheid om Pastoor Spooren te feliciteren met zijn 25 jarig jubileum en zal er tevens koffie/ thee, drinken voor de kinderen met wat lekkers zijn! De middag is gratis en een kadotip: een lach op je gezicht! Dus geef je vandaag op en stuur een mail naar: parochie.centrum. willibrord@onsmail.nl en geef aan met hoeveel kinderen en volwassenen je komt. (Papa, mama, opa of oma zijn ook van harte welkom om gezellig mee te komen!)

jaargang 15 19 juni 2015 nr. 18 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

jaargang 15 19 juni 2015 nr. 18 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 19 juni 2015 nr. 18 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

De Kattebel AGENDA! IVN bezoek groep1/2 en 3/4 IVN. Ik zorg goed voor: jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17

De Kattebel AGENDA! IVN bezoek groep1/2 en 3/4 IVN. Ik zorg goed voor: jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

jaargang 15 6 maart 2015 nr. 12 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

jaargang 15 6 maart 2015 nr. 12 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 6 maart 2015 nr. 12 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 28 september 2018 nr.3 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 januari 2019 nr. 9 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

jaargang 15 19 december 2014 nr. 8 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

jaargang 15 19 december 2014 nr. 8 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 19 december 2014 nr. 8 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

De Kattebel. Opening IKC Dommelen AGENDA! jaargang 16 25 september 2015 nr. 02 MAANDAG 28 SEPTEMBER STUDIEDAG: ALLE KINDEREN VRIJ

De Kattebel. Opening IKC Dommelen AGENDA! jaargang 16 25 september 2015 nr. 02 MAANDAG 28 SEPTEMBER STUDIEDAG: ALLE KINDEREN VRIJ Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 16 25 september 2015 nr. 02 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 25 en 26 mei: Pinkstervakantie 2 juni: bezoek van de inspectie van het onderwijs 3 juni:

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

jaargang 15 3 april 2015 nr. 14 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

jaargang 15 3 april 2015 nr. 14 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 3 april 2015 nr. 14 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

De Kattebel. Terugblik AGENDA! De Belhamel doet mee aan pilot digiborden. jaargang 16 8 april 2016 nr. 14. Groetjes het team van De Belhamel

De Kattebel. Terugblik AGENDA! De Belhamel doet mee aan pilot digiborden. jaargang 16 8 april 2016 nr. 14. Groetjes het team van De Belhamel Openbare Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 16 8 april 2016 nr. 14 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg!

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg! Nummer 23 28 e jaargang 8 t/m 15 maart 2019 11 maart Jeroen Oosterhof Voorpoort 12 maart Jeroen Oosterhof directiedag 12 maart Voorstelling groep 5 Zwemmiddag groep 4 15 maart Landelijke stakingsdag: leerlingen

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom Datum: 21-3-2014 Eindcito Afgelopen week is de uitslag van de eindcito groep 8 bekend gemaakt. Het resultaat van vorig jaar hebben we niet kunnen evenaren. Dat hadden we ook niet verwacht. Elke groep heeft

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie