De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!"

Transcriptie

1 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven. Mocht u de Globe niet hebben ontvangen, dan kunt u deze op de website terug vinden onder de desbetreffende datum. GLOBE EDITIE: 21 DATUM: 01 juli 2016 IN DIT NUMMER: De Globe Schoolreisje Studiemiddag Concerten groep 6/7 VVE Schoolbieb nieuws De Globe Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Mocht u nog tips hebben om de globe nog vollediger te maken dan horen wij dit graag terug U kunt uw ideeën melden bij juf Tessa! Veel plezier! Ouderdank middag Kalender

2 WIST JE DAT? We u van harte welkom heten in onze nieuwe Globe. We altijd op zoek zijn naar ouders voor de ouderraad? Schoolreisje Op dinsdag 12 juli 2016 mogen de kinderen mee op schoolreisje. De kleuters gaan naar Pukke Muk, de groepen 3 t/m 7 gaan naar Ouwehands dierenpark. We op zoek zijn naar ouders die onze leerkrachten willen ondersteunen in diverse werkgroepen. De groeps/klasssenpagina s van de website regelmatig worden aangevuld met leuke foto s van de klas. Wist je dat er door Kanteel Voorschoolse opvang geregeld wordt? Erg handig voor als u in de ochtend vroeg weg moet. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ell, Asmae en Annemarie van de BSO. Op 15 juli gaan we weer met de hele school aan de slag om een mooie actie-reactie baan op te zetten. Spannend! De kinderen op 7 juli een studiemiddag hebben, dus de middag vrij zijn. Studiemiddag Beste ouders, op donderdag 7 juli aanstaande gaan alle juffen en meneren weer heel hard studeren. Dit betekent voor de kinderen dat zij de middag vrij zijn. Concert groepen 6/7 De kinderen van de groepen 6/7 leren al een aantal weken een instrument te bespelen. Ze doen mee met een voorproefje van het Bosch leerorkest. Zij willen dit project afsluiten met een mooi concert op maandag 18 juli.

3 Beste ouders van de leerlingen van groep 1/2. Op De Duizendpoot gaan weer starten met ouderbijeenkomsten voor ouders van de kinderen van groep 1 en 2 met VVE THUIS. Dit is een project om de taal en denkontwikkeling van kinderen te stimuleren Hiervoor worden de ouders 5 keer op een dinsdag of donderdag middag van uur tot op school uitgenodigd. Ouders krijgen dan uitleg over een onderwerp waaraan ze samen thuis met hun kind kunnen werken. De 5 bijeenkomsten zijn verspreid over het schooljaar en vallen in de maanden: oktober november, februari,april en juni. Juffrouw Birgit gaat u helpen door uitleg te geven hoe u dat kunt doen. U krijgt daarvoor materialen mee naar huis om samen met uw kind te gebruiken, zoals: thema boekjes, klei, lijm, gekleurd papier, enz. Van u wordt verwacht dat u de opdrachten met uw kind maakt en het resultaat meegeeft naar school. De kinderen mogen daarover in de groep vertellen en vervolgens wordt het HUISWERK opgehangen op een speciale plaats in de gang. U kunt weer een uitnodiging verwachten begin oktober, ik hoop weer dat er veel ouders mee gaan doen. De materialen en leuke thema s liggen al klaar!!!!

4 SchoolBiEBNieuws Lezen met de Vakantiebieb-app Nog even en dan is het weer zomer. Tijd voor zon, zee, dagje(s) uit en boeken lezen? Helaas schiet dat laatste er nog weleens bij in. Dat is jammer, omdat uit onderzoek blijkt dat kinderen die tijdens de zomer niet of bijna niet lezen maar liefst 1 à 2 AVIniveaus terugvallen in hun leesontwikkeling. Om daar iets aan te doen komt de Bibliotheek ook deze zomer met de VakantieBieb-app. De VakantieBieb staat vol avontuurlijke, grappige en spannende e-books voor kinderen vanaf zes jaar. Zo kunnen kinderen ook in dezomer lekker doorlezen! Ook voor ouders staan er leuke, interessante titels op. Deboeken zijn gratis beschikbaar tot 31 augustus Kijk voor meer informatie op en download de app. Ouderdankmiddag Op deze middag willen wij alle hulpouders even in het zonnetje zetten. Zonder jullie hulp kunnen we een hoop leuke dingen niet door laten gaan. Namens het hele team en alle kinderen van de Duizendpoot willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet!

5 KALENDER /AGENDA JULI globe 2 12 schoolreisje groepen 3 t/m 7 22 laatste schooldag! globe & actie-reactiebaan 25 6 juf Eefje jarig studiemiddag (kinderen zijn de middag vrij) 8 juf Nancy jarig

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 19 juni 2017 GLOBE EDITIE: 37 IN DIT NUMMER: De Globe. Onderwijsinspectie. Weekendschool. Schoolverlaters. Straatvoetbal.

DATUM: 19 juni 2017 GLOBE EDITIE: 37 IN DIT NUMMER: De Globe. Onderwijsinspectie. Weekendschool. Schoolverlaters. Straatvoetbal. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode.

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER: Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 1 okt Luizencontrole

DATUM: 1 okt Luizencontrole Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2017

DATUM: 15 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 21 november 2016

DATUM: 21 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 maart 2017

DATUM: 13 maart 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 05 december 2016

DATUM: 05 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten.

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten. Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 30 januari 2017

DATUM: 30 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief.

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief. H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Vrijdag 6 juli 1 t/m 8 Laatste schooldag Ma 8/7 t/m vr.16/8 1 t/m 8 Zomervakantie AFSLUITING SCHOOLJAAR 2017-2018 Waterspektakel Beste ouders, opa en oma's

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Donderdag 18 juni 2015 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 19 juni 2015 Maandag 22 juni 2015 Dinsdag 23 juni 2015 Woensdag 24 juni 2015 Donderdag 25 juni 2015 Activiteit Studiedag, alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders/ verzorgers,

Beste ouders/ verzorgers, Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

DATUM: 22 oktober De nieuwe Globe

DATUM: 22 oktober De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 3 juni jeugdarts GGD spreekuur maandag t/m vrijdag 3 t/m 7 juni toetsweek maandag 10 juni 2e Pinksterdag, leerlingen en team zijn vrij woensdag 19 juni sportdag Albatrossen /

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

DATUM: 13 november 2015 GLOBE EDITIE: 06. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 13 november 2015 GLOBE EDITIE: 06. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Sportdag > VVE Thuis bijeenkomst > Speciale ouderbijeenkomsten deze week > Oproep Ouderbijdrage i.v.m.

Nadere informatie

BESTE OUDER. Aantal leerlingen (onder voorbehoud) (onder voorbehoud) Groep 0-1 Start met 10 Groep Groep Groep 6a 28

BESTE OUDER. Aantal leerlingen (onder voorbehoud) (onder voorbehoud) Groep 0-1 Start met 10 Groep Groep Groep 6a 28 BESTE OUDER Voor u ligt een volle Schepelweyzer met deze keer informatie over o.a. de nieuwe groepsverdeling/formatie, het vakantierooster 2018-2019, de Open school van vrijdag a.s., de Ouder bedank avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jarig Besteding gelden werkdrukverlichting Nieuwe collega s

Nieuwsbrief  Jarig  Besteding gelden werkdrukverlichting Nieuwe collega s Nieuwsbrief Jarig Op 3 juli zijn juf Astrid de Boon en juf Jolanda den Toom jarig en op 7 juli juf Andrea Wervenbos en juf Marian de Wit. Allemaal alvast van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 25 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 16 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15 Uit De School Pagina 1 Schooljaar 2018-2019 nr 15 CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs http://www.pwabasisschool.nl Donderdag 18 juli 2019 Dag...!! In deze UDSG Dag!!

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad VOORAF U ontvangt vandaag alweer de laatste Diekpraat van dit schooljaar. Een Diekpraat met veel informatie over de komende periode. Door het aanhoudende warme weer lijkt het al zomer. U kunt lezen wat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2016

NIEUWSBRIEF Juni 2016 NIEUWSBRIEF Juni 2016 CNS De Regenboog Van Sytzamalaan 5 8096 AR Oldebroek T 0525-631407 M 06-45463736 E directie@regenboog-oldebroek.nl I www.regenboog-oldebroek.nl blz. 2 Voor groot en klein zullen we

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie