DATUM: 15 januari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DATUM: 15 januari 2018"

Transcriptie

1 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven. Mocht u de Globe niet hebben ontvangen, dan kunt u deze op de website terug vinden onder de desbetreffende datum. GLOBE EDITIE: 46 DATUM: 15 januari 2018 IN DIT NUMMER: De Globe Beste ouders Huiswerkbegeleiding Kerstdiner foto s Kalender De Globe We vinden het belangrijk dat u als ouder op de hoogte bent van de ontwikkelingen bij ons op school. We proberen u dan ook zo veel mogelijk te betrekken. Door de Globe goed te lezen weet u waar uw kind op school mee bezig is en wat er speelt op school. Als u de informatie uit de Globe niet goed begrijpt, vraagt u dan gerust om uitleg bij Juffrouw Tessa of Juffrouw Maria, deze helpen u graag. Veel plezier met de Globe! Beste ouder(s) en of verzorger(s), De laatste tijd zien we steeds meer dat ouders kinderen na lestijd binnen ophalen. Voor de goede afsluiting van een onderwijsdag is het belangrijk dat de kinderen weten volgens welke schoolafspraken de kinderen naar buiten gaan. Gezamenlijk naar buiten gaan hoort daar bij. Ik wil u dan ook dringend vragen om de kinderen buiten op het plein op te wachten en niet binnen. Walter Huijbregts (directeur)

2 Beste ouder(s) en of verzorger(s), Hallo (as salaamu alaykum), wij zijn Neslihan Coskun en Kevin van Gestel. Wij zijn 3de jaars HBO studenten aan de Avans Hogeschool. Sinds een geruime tijd zijn wij actief in de wijk. Op maandag en donderdag geven wij kosteloos huiswerkbegeleiding aan jongeren van de middelbare school. Dit vind plaats in de mediatheek van de BBS De Hambaken van 17:00 tot 19:00. Dus heb JIJ moeite bij bepaalde vakken, leren of plannen? Of mis je motivatie en doorzettingsvermogen? Dan ben je bij huiswerkbegeleiding Hambaken Gym op het juiste adres! Kom gerust binnenlopen. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op of stuur een mail naar Hambakengym17@gmail.com Met vriendelijke groet Neslihan Coskun Kevin van Gestel Foto s kerstdiner Helaas ondervinden we op dit moment wat problemen met het uploaden van de foto s naar de website. Ook kunnen we geen juiste link vinden waar we u naar toe kunnen sturen om de foto s goed te bekijken. Hieronder en hiernaast zullen we wat foto s plaatsen en dan hopen we het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

3 WIST JE DAT? Kerstdiner foto s We u van harte welkom heten in onze nieuwe Globe? We altijd op zoek zijn naar ouders voor de ouderraad? We op zoek zijn naar ouders die onze leerkrachten willen ondersteunen in diverse werkgroepen? De groeps/klasssenpagina s van de website regelmatig worden aangevuld met leuke foto s van de klas? Er een mogelijkheid is tot financiële tegemoetkoming aan te vragen bij Stichting Leergeld? We in de Globe ook weer starten met het voorstellen van de groepen? Er geen domme vragen bestaan, wel domme antwoorden? Op 30 januari weer een spreekuur is ingeplant. Mocht u vragen hebben dan bent u van harte welkom tussen 15:30 uur en 16:00 uur We u graag willen helpen herinneren om de ouderbijdrage te betalen. Binnenkort zullen we u weer meer foto s kunnen presenteren.

4 Beste ouder(s) en of verzorger(s), Helaas zijn er op dit moment problemen met het computerprogramma Ambrasoft. Het werkt helemaal niet. We zijn druk bezig om het op te lossen, maar we vragen nog even uw geduld. Om u en de kinderen een beetje te helpen zit er aan deze Globe een lijst met internetwebsites waar uw kind toch goed op kan oefenen. Hopelijk heb ik snel weer beter nieuws voor u! Met vriendelijke groet, Juf Silvia

5 Schoolzwemfestijn In de kerstvakantie was het schoolzwemfestijn. Dit was in het zwembad Kwekkelstijn in Rosmalen. We mochten daar vrij zwemmen, er was een stormbaan en we hebben waterpolo gespeeld. We hebben sponsorgeld opgehaald voor Stichting doe een wens. William had het meeste geld opgehaald en won daarmee een beker en een medaille. Het was een leuke dag. Groetjes Priscilla en William groep 4-5 C De Muzerije Afgelopen dinsdag hebben we onze eerste theater les gehad van de Muzerije. Juf Ellen leert ons hoe we toneel spelen. We moeten dingen uitbeelden, verhalen vertellen en overdrijven. En dat kunnen wij wel! Aan het eind van deze lessenreeks hebben we een toneelstuk gemaakt en als alles goed gaat mag de juf het filmen en hebben we onze eigen klassenfilm. De eerste les vonden we als super leuk, we hebben zin in de volgende lessen. Groetjes alle kinderen van groep 4-5 C

6 KALENDER/AGENDA Januari Nieuwjaar Start Nationale voorleesdagen Meneer Erik jarg 5 15 Globe 25 Nationale gedinchtendag Start school 18 Voorstelling groep 1/2 (spiegelzaal) Miniviering PA & Groepen ½ om 11:15 uur in de gang van KC de Duizendpoot Spreekuur 15:30 t/m 16:00 uur 31 Juf Hannie jarig

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER: Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode.

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 19 juni 2017 GLOBE EDITIE: 37 IN DIT NUMMER: De Globe. Onderwijsinspectie. Weekendschool. Schoolverlaters. Straatvoetbal.

DATUM: 19 juni 2017 GLOBE EDITIE: 37 IN DIT NUMMER: De Globe. Onderwijsinspectie. Weekendschool. Schoolverlaters. Straatvoetbal. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 21 november 2016

DATUM: 21 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2017

DATUM: 15 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 30 januari 2017

DATUM: 30 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 1 okt Luizencontrole

DATUM: 1 okt Luizencontrole Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 05 december 2016

DATUM: 05 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 maart 2017

DATUM: 13 maart 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Beste ouders/ verzorgers,

Beste ouders/ verzorgers, Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 22 oktober De nieuwe Globe

DATUM: 22 oktober De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten.

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten. Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 november 2015 GLOBE EDITIE: 06. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 13 november 2015 GLOBE EDITIE: 06. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 13 januari. De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017!

Kiezelpost vrijdag 13 januari. De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017! Kiezelpost vrijdag 13 januari Vanuit de directie De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017! We zijn blij u te kunnen laten weten

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016 Schooljaar 2016-2017 Nummer 6, 2 december 2016 Kalender: 5 dec Sinterklaas bezoekt De Regenboog 6 dec Inloop tot 9.00 uur 8 dec Groep 3 krijgt tennisles 8 dec Respons 11 dec Verjaardag juf Diana, vrijwilligster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 8,

Nieuwsbrief. Nummer 8, Vanuit de directie (4) Terugkijken en vooruitkijken En dan zit het jaar 2017 er bijna op. Nog een weekje school en dan kunnen we genieten van de kerstvakantie. Maar eerst nog samen kerst vieren volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Uitnodiging We gaan naar het theater

Uitnodiging We gaan naar het theater N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 14 29 maart 2019 Volgende nieuwsbrief 12 april 2019 Belangrijke dagen 3 april theater Tolhuistuin alle groepen 5 april ouderkamer, alle ouders welkom! 12 april

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Augustus Beste ouders,

Augustus Beste ouders, Beste ouders, Voor u ligt de allereerste nieuwbrief van dit schooljaar. Middels de nieuwsbrief informeren wij u maandelijks over activiteiten die op school hebben plaatsgevonden en over andere bijzonderheden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

5 september 2014 Nummer 1

5 september 2014 Nummer 1 5 september 2014 Nummer 1 Inhoud: Opening Passend onderwijs Continurooster Zoen- en zoefstrook Even voorstellen Vormsel Typecursus Foutjes in jaarkalender Gezinsviering Open dag scouting Kennismakingscursussen

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.3 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.3 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.35 nr.3 vrijdag 15-09-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: Mozes Ex. 2:1-10 Mozes kiest voor zijn

Nadere informatie

Om ongelukken te voorkomen is de volgende afspraak gemaakt: Tafelen of voetballen mag alleen in de pauzes en vrijdagmiddag na school.

Om ongelukken te voorkomen is de volgende afspraak gemaakt: Tafelen of voetballen mag alleen in de pauzes en vrijdagmiddag na school. Jarigen November 19-11 Cinar Kehribar 1/2 20-11 Joris Donders 4/5 21-11 Jaco vd Veeken 7/8 21-11 Thom Westerveen 2/3 22-11 Michelle Basten 8 27-11 Imke de Jong 4/5 28-11 Jasper Mol 2/3 MEMO: 16 t/m 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief 16 16 juli 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 zit er bijna op! Nog een weekje en dan begint de zomervakantie. In de bijlage van deze nieuwsbrief lees je de

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 31 oktober Cultuurtje groepen 5 5 november Tafeltjesmiddag 7 november Cultuurtje groep 7 Sander, Keano, Alexander, Maud, Olivier, Inna 9 november Groepen 2 vrij 19 november

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Agenda 2018 Maand Januari 2019 02-01 Oud Papier Actie 08, 09 en 10 jan. Definitieve Adviesgesprekken groep 8 16-01 Hoofdluis controle 23-01 Creatieve ochtend onderbouw

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Wat is er hard gewerkt de afgelopen weken. in veel groepen van het onderwijs hebben de kinderen de M-toetsen van de Cito gemaakt. Voor ons een mooi moment om te bekijken hoe het

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 23 juni

Kiezelpost vrijdag 23 juni Kiezelpost vrijdag 23 juni Vanuit de directie Ondanks de hete temperaturen weten we er met elkaar nog mooie weken van te maken. Wanneer het te warm is in de klassen zoeken we verkoeling in de schaduw,

Nadere informatie

Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website:

Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: Berkenblad nr.10 23 januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar 2017-2018! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

HetRozenblaadje. december 2016

HetRozenblaadje. december 2016 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje december 2016 maandag 13 december 13 december 14 december 15 december 15 december 16 december

Nadere informatie