DATUM: 19 juni 2017 GLOBE EDITIE: 37 IN DIT NUMMER: De Globe. Onderwijsinspectie. Weekendschool. Schoolverlaters. Straatvoetbal.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DATUM: 19 juni 2017 GLOBE EDITIE: 37 IN DIT NUMMER: De Globe. Onderwijsinspectie. Weekendschool. Schoolverlaters. Straatvoetbal."

Transcriptie

1 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven. Mocht u de Globe niet hebben ontvangen, dan kunt u deze op de website terug vinden onder de desbetreffende datum. GLOBE EDITIE: 37 DATUM: 19 juni 2017 IN DIT NUMMER: De Globe Onderwijsinspectie Weekendschool Schoolverlaters Straatvoetbal Stoeltjes passen Studiedag Kalender De Globe We vinden het belangrijk dat u als ouder op de hoogte bent van de ontwikkelingen bij ons op school. We proberen u dan ook zo veel mogelijk te betrekken. Door de Globe goed te lezen weet u waar uw kind op school mee bezig is en wat er speelt op school. Als u de informatie uit de Globe niet goed begrijpt, vraagt u dan gerust om uitleg bij juffrouw Tessa of juffrouw Maria, deze helpen u graag. Veel plezier met de Globe! De Onderwijsinspectie Afgelopen week hebben we bezoek gehad van onze onderwijsinspectie Mevr. Louwes. Zij heeft de school in 2 dagen volledig doorgelicht en haar bevindingen aan ons meegedeeld. De onderdelen waarop gecontroleerd wordt zijn onder andere: onderwijskwaliteit, resultaten, opbrengsten, veiligheid, kwaliteitscultuur. Op alle onderdelen is de school als voldoende beoordeeld. Een onderdeel: (extra) ondersteuning zijn we zelfs als goed beoordeeld. Dat is vrij uitzonderlijk. Vervolg volgende pagina

2 WIST JE DAT? We u van harte welkom heten in onze nieuwe Globe? We altijd op zoek zijn naar ouders voor de ouderraad? We op zoek zijn naar ouders die onze leerkrachten willen ondersteunen in diverse werkgroepen? De groeps/klasssenpagina s van de website regelmatig worden aangevuld met leuke foto s van de klas? Er een mogelijkheid is tot financiele tegemoetkoming aan te vragen bij Stichting Leergeld? Er op 22 juni een Studiemiddag en de school dus vanaf: 12 uur gesloten is en de kinderen dus smiddag s niet naar school hoeven. We op dinsdag 4 juli op schoolreisje gaan? Meer informatie volgt Weekendschool In het nieuwe schooljaar start Weekendschool De Bollebozen weer met een inspirerend programma. U kunt uw kind eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar: Linda van Elsacker, coordinator@weekendschooldebollebozen.nl Uw kind ontvangt via de eigen leerkracht een brief met meer informatie over de Weekendschool. Ook kunt u voor meer informatie onze website bezoeken of kijk op facebook Graag zie ik uw aanmeldingen tegemoet! Vriendelijke groeten, Linda van Elsacker Coördinator Weekendschool De Bollebozen Vervolg vorige pagina Dat betekent dat de onderwijsinspectie zoveel vertrouwen in de school heeft, dat ze de komende 4 jaar geen vervolgonderzoek doet. Een mooie prestatie van ons team. Natuurlijk zijn we erg trots op het resultaat, maar beseffen tegelijk dat er altijd mogelijkheden tot verbetering zijn. De punten die aandacht vragen gaan we de komende schooljaren aanpakken, zodat we nog meer kwaliteit aan onze leerlingen kunnen leveren. Het totale eindrapport staat over enkele maanden op de onderwijsinspectie site en is voor iedereen toegankelijk, zodat iedereen het rapport kan lezen. Met trotse groet, Walter Huijbregts

3 Schoolverlatersdagen 2017 De leerlingen werden getest op 12 grondvormen van bewegen en er werd een scholencompetitie gehouden op een stormbaan. Het was heel gezellig en ze hebben genoten. En... we komen terug naar school als winnaars. We hebben de stormbaan competitie gewonnen!! Dit was mogelijk door een goed team van leerlingen, leerkrachten en stagiaires. Stedelijke KNVB straatvoetbalfinale 's-hertogenbosch 2017 Alle winnaars, jongens en meiden kwamen op woensdag 7 juni 2017 uit in de stadsfinale op de Parade. De leeftijdscategorie was Van KC de Duizendpoot was 1 jongensteam en 1 meidenteam door. De meiden hadden het goed gedaan maar werden in de poulefase uitgeschakeld. De jongens zijn tot de halve finale gekomen, helaas hebben ze deze verloren. Daarna werd er nog gespeeld om de 3e/4e plaats, waarvan ze uiteindelijk 4e van heel 's-hertogenbosch en omstreken zijn geworden! Een knappe prestatie van Mohamed-Amin, Alex, Omar en Ahmed! Stoeltjes passen. Donderdag 29 juni gaan we weer stoeltjes passen. Van 13.00u uur. Alle kinderen gaan dan een half uurtje naar het lokaal van hun juf/meneer die ze volgend schooljaar krijgen. Studiemiddag Op donderdag 22 juni gaan de juffen en meneren weer aan de studie en hebben de kinderen s middags vrij!.

4 Afgelopen vrijdag was de afsluiting van onze cultuurweek. Iedere klas had een land toegewezen gekregen waar zij over mochten vertellen tijdens de afsluiting. Ouders waren uitgenodigd om bij deze afsluiting in de klas aanwezig te zijn en te luisteren naar wat de kinderen konden vertellen over het land wat voor hen was uitgekozen. Hieronder een kleine impressie van de cultuurweek. Op de website kunt u de rest van de foto s bekijken.

5 In groep 6/7b hebben we het in de cultuurweek gehad over India. Maandag hebben we een quiz gedaan met plickers-kaartjes. We wisten toen nog niet zoveel over India. Dinsdag kwam Shweta ons van alles vertellen over dit land. Zij is er geboren en getogen maar voor de liefde naar Nederland gekomen. Ze heeft ons heel veel informatie gegeven en filmpjes en spulletjes laten zien. Vrijdag hebben we India gepresenteerd door een dans, een quiz en een film. Leuk he! Groetjes, 6/7b

6 KALENDER/AGENDA JUNI Juf Hanneke jarig Juf Marieke jarig VVE thuis 22 Studiemiddag (kinderen zijn vanaf 12 uur vrij) Juf Birgit jarig VVE Thuis Bijeenkomst 29 Miniviering kleuters en Peuterspeelzaal Thema Kunst. In de gang van KC de Duizendpoot. Stoeltjes passen 13:00 u tot 13:30 u 30 Juf Figen jarig 31

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER: Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode.

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 21 november 2016

DATUM: 21 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 1 okt Luizencontrole

DATUM: 1 okt Luizencontrole Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 maart 2017

DATUM: 13 maart 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2017

DATUM: 15 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 30 januari 2017

DATUM: 30 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 05 december 2016

DATUM: 05 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Beste ouders/ verzorgers,

Beste ouders/ verzorgers, Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten.

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten. Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 22 oktober De nieuwe Globe

DATUM: 22 oktober De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 november 2015 GLOBE EDITIE: 06. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 13 november 2015 GLOBE EDITIE: 06. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

april 2015 Belangrijke data: (Voor de nieuwste foto s, agenda en het laatste nieuws: kijk regelmatig op )

april 2015 Belangrijke data: (Voor de nieuwste foto s, agenda en het laatste nieuws: kijk regelmatig op  ) april 2015 Belangrijke data: 24 april Koningsspelen: groepen 1 t/m 4 om 12 uur vrij/ groepen 5 t/m 8 om 14.00 uur vrij 27 april Koningsdag, alle leerlingen zijn vrij 29 april Schoolvoetbal: finale voor

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Oudernieuwsbrief 11 mei 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: De kalender De avondvierdaagse Uitstapjes en schoolreisjes Van onze verslaggevers Interessante website Wist u dat? De kalender 15 mei groep

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 14, nummer 06. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 14, nummer 06. website: De Hobbitkrant Jaargang 14, nummer 06 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 14, nummer 06 14 maart 2018 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Schoolproject

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Mei 2014

Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Inleiding In deze nieuwsbrief geven we een terugblik op de afgelopen periode, over de uitstapjes in de meivakantie, het voorstellen van de nieuwe gezichten op de BSO en diverse

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Weekbrief 27 mei 2016

Weekbrief 27 mei 2016 Weekbrief 27 mei 2016 Vrijdag 3 juni Schoolreis Informatie in de weekbrief In deze weekbrief kunt u onder andere lezen over het jaarverslag, het schoolreisje, de open dag, de jeugdavondvierdaagse, de TSO,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nummer: 13 7 maart 2014

Nummer: 13 7 maart 2014 Nummer: 13 7 maart 2014 Agenda: Dag Activiteit Maandag 10-3 Start schoolproject Maandag 10-3 OR & MR 18:30 Woensdag 12-3 Bapo Ingrid / groep 3 en 4/5 tennisclinic Vrijdag 14-3 Groep 3 Film Brammetje Baas

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 6 2016-2017 Naar het V.O. Kaartjes Kidds Playground Prijs BSO Kinderstralen Basketbal Peuterspeelzaal Regenboogweg Ouderbijdrage Juf Ingrid Schoolbel Idee van Ben en Wen Sinterklaaspakhuis.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 Wist u dat.... op vrijdagochtend 1 februari weer het voorleeskwartiertje plaatsvindt in groep 1/2.... er deze maand weer een aantal studie(mid)dagen gepland staan (zie maandkalender)...

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda maart: Maandag 2 maart: Woensdag 4 maart: Maandag

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M A A RT 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart 2015. Deze nieuwsbrief is een soort van special: we doen verslag van een aantal excursies en

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.11: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Woordje

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 17 april 2015 Beste ouders, Vandaag hebben de groepen drie hun dansblokken afgesloten. Ouders

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op nieuwsbrief Schooljaar 2016 2017 1 september 2016 nr. 2 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG OP WEG In dit schooljaar gaan we werken met de godsdienst methode Kind

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Februari 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Februari 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 4 Februari 2017 info Kalender: Vrijdag 10 februari Woensdag 22 februari Schoolfotograaf Donderdagmiddag 22 februari Carnaval Vrijdag 24 februari Groep 1

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de zestiende Nieuwsbrief van dit schooljaar. De volgende Nieuwsbrief kunt u verwachten op vrijdag 12 mei 2017.

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief leest u nieuws, oproepjes en weetjes van onze school.

In deze nieuwsbrief leest u nieuws, oproepjes en weetjes van onze school. Jaargang 2, nummer 6 2014 Juliana van Stolbergschool De laatste lootjes en dan is het zover. zomervakantie. In deze nieuwsbrief informeren we u als ouder over de groepsbezetting van volgend schooljaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief Paulus-Weekbrief 16 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 2 Weekbrief 13-02-2017

Nadere informatie