DATUM: 25 september Nieuw design!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DATUM: 25 september Nieuw design!"

Transcriptie

1 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven. Mocht u de Globe niet hebben ontvangen, dan kunt u deze op de website terug vinden onder de desbetreffende datum. GLOBE EDITIE: 03 DATUM: 25 september 2015 IN DIT NUMMER: Nieuw Design! De ouderraad. Tekenwedstrijd. Aandacht voor natuur & milieu. Groep 1-2 A stelt zich voor in de globe. Informatie over de gymlessen. Informatie over heilige communie. Nieuw design! Zoals u wellicht al is opgevallen heeft de globe een geheel nieuw uiterlijk gekregen. De vrolijke letters van de Globe zijn vervangen door het logo die ook op de website staat afgebeeld. Uiteraard blijft de inhoud hetzelfde en blijven we u voorzien van informatie en interessante weetjes. De komende weken zullen alle groepen van het kindcentrum een keer aan bod komen om zich voor te stellen. Groep 1-2A trapt af Veel plezier! De Ouderraad Aanstaande maandag 28 september is de eerste o.r. (ouderraad) vergadering. Aanvang 15.30u in de teamkamer. Dit is een open vergadering waar alle ouders bij kunnen zijn. Namens de ouderraadleden

2 WIST JE DAT? We u van harte welkom heten in onze nieuwe Globe. We op zoek zijn naar ouders voor de oudervereniging? Alle informatie uit deze Globe ook terug te vinden is op de website? We op zoek zijn naar ouders die onze leerkrachten willen ondersteunen in diverse werkgroepen? We aanstaande maandag 28 september het Offerfeest vieren? Iedereen om 13;00 uur welkom is in de gymzaal van de Duizendpoot? We een kast op de gang hebben staan waar de gevonden voorwerpen in terug te vinden zijn? Tekenwedstrijd Afgelopen week hebben we meegedaan aan een tekenwedstrijd voor 'Sjors Sportief' waarbij de kinderen een tekening moesten maken van een sportevenement. De winnende tekening zal de kaft vormen van het Sjorsboekje in 's-hertogenbosch! Manar Lamjaata is door onze kinderen en leerkrachten uitgekozen om onze school te vertegenwoordigen met haar tekening. Ga naar en vind de link om op haar te stemmen! Natuur en Millieu De komende schooljaren gaat de school extra aandacht besteden aan natuur en milieu. Binnen en buiten de school is het de bedoeling dat er projecten opgestart worden die met natuur en milieu te maken hebben. Om dit goed op te zetten ben ik op zoek naar ouders, opa s, oma s en andere familieleden die dit met mij willen organiseren. Om te zorgen dat iedereen ook goed is voorbereid en kennis heeft van natuur en milieu zaken, bestaat er een mogelijkheid om over dit onderwerp een scholing te volgen. Voor meer informatie loop even binnen in het kantoor van meneer Walter. Groet Walter De groeps/klasssenpagina s van de website regelmatig worden aangevuld met leuke foto s van de klas.

3 Groep 1-2 A stelt zich voor: Wij willen ons graag voorstellen: Wij zijn groep 1/2a en hebben twee juffen. Op maandag, woensdag en vrijdag is juf Nancy (rechts op de foto) de leerkracht en op dinsdag en donderdag juf Figen (links). Er zitten in ons klas 16 kleuters en we krijgen er 4 nieuwe instromers bij, wat we heel leuk vinden. Natuurlijk zijn ze van harte welkom. We hebben 9 groep 2 kinderen en de rest is groep 1. We houden twee keer per week spelinloop; dat betekent dat er op woensdag een inloop/voorstelling/informatie moment voor de ouders is vanaf 8.30u tot ongeveer 8.45u en op donderdag wordt er ontwikkelingsmateriaal op tafel gelegd. Het is dan de bedoeling dat de ouders gezellig met hun kind het werkje maken van 8.30u tot ongeveer 8.45u. Op deze manier ervaren ze wat hun kind allemaal moet kennen en kunnen. Voor de kleuters is dat ook heel gezellig, omdat ze dan extra aandacht van hun ouders krijgen. Wij hebben er heel veel zin in en maken er een gezellig jaar van. Hartelijke groeten, Juf Nancy en Juf Figen

4 Het beweegteam. Ieder week zal iemand van het beweegteam zich voorstellen in de gobe Ian Willems trapt af: Hallo, PRIETPRAAT: Soms zeggen kinderen dingen die je niet voorbij kan laten gaan. Groep 1-2 A Je heb een bovenbeen en een..? Antw: Benedenbeen ipv onderbeen. Groep 1-2 B In je buik zit een gaatje dat is je..? Antw: Snavel Ik zal me via deze weg even voorstellen aan iedereen. Mijn naam is Ian Willems en ben 20 jaar oud, woon in Den Bosch en zit op de Koning Willem 1 College sport en bewegen. Hiervoor zat ik op basisschool de Oberon en middelbare school Sancta Maria Mavo. Ik ga alle dinsdagen stage lopen bij de gymlessen bij meneer Larry en daar zullen jullie mij ook het meeste zien. Wat ik het liefst doe buiten al dat studeren is toch wel voetballen bij mijn voetbalclub BVV Den Bosch, maar lekker eten en reizen daar zeg ik ook geen nee tegen. Verder hoop ik hier een leuk en leerzaam jaar tegemoet te gaan waar ik zeer veel zin heb, jullie ook?

5 De ouderraad. Aandacht voor natuur & milieu. Tekenwedstrijd. Groep 1-2 A stelt zich voor in de globe. Informatie over de gymlessen. Informatie over heilige communie.

6 De ouderraad. Aandacht voor natuur & milieu. Tekenwedstrijd. Groep 1-2 A stelt zich voor in de globe. Informatie over de gymlessen. Informatie over heilige communie.

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 22 oktober De nieuwe Globe

DATUM: 22 oktober De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 november 2015 GLOBE EDITIE: 06. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 13 november 2015 GLOBE EDITIE: 06. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER: Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 19 juni 2017 GLOBE EDITIE: 37 IN DIT NUMMER: De Globe. Onderwijsinspectie. Weekendschool. Schoolverlaters. Straatvoetbal.

DATUM: 19 juni 2017 GLOBE EDITIE: 37 IN DIT NUMMER: De Globe. Onderwijsinspectie. Weekendschool. Schoolverlaters. Straatvoetbal. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 21 november 2016

DATUM: 21 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2017

DATUM: 15 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 1 okt Luizencontrole

DATUM: 1 okt Luizencontrole Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode.

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 13 maart 2017

DATUM: 13 maart 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten.

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten. Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 05 december 2016

DATUM: 05 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 30 januari 2017

DATUM: 30 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2018

DATUM: 15 januari 2018 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Beste ouders/ verzorgers,

Beste ouders/ verzorgers, Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWS. Een stap richting IKC.

NIEUWS. Een stap richting IKC. Graafseweg 52, 5213 AL s-hertogenbosch Jaargang 18, nummer 3, 16 oktober 2015 NIEUWS Een stap richting IKC. De peuters en kleuters gaan met zijn allen samen in de speelzaal picknicken. Wij gaan hier samen

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Algemene ouderavond Excursie groep Oranje Ouderbijdrage Eigen bijdrage schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 50 6852 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 3-2014

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op dinsdag 15 december 2015

Het volgende Spionneke verschijnt op dinsdag 15 december 2015 t Spiionneke Speelllleercentrum de Piioniier Nrr... 7 2015--2016 Kopiiijjj Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk maandag 14 december in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Opening Kinderboekenweek Wisselboekenkast Studiedag 3 oktober Schoolreisje Efteling Jaarfeest 21 oktober Ouderbijdrage Wist

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

Vaste rubrieken Van de directietafel

Vaste rubrieken Van de directietafel Schooljaar 2015-2016 Week: 12, nummer 25 Bijbelverhalen deze week: 13 Hij is het echt Johannes 21:1-23 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep 5A * Nieuws uit groep 3A * Nieuws uit groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

de Nieuwsroos Koningsdag Welkom Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos Koningsdag Welkom Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 9 april 2018 Koningsdag Het duurt nog even, maar op 26 april a.s. vieren we met de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag)

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) Februari 2016 Jaargang 6, nr. 4 Nieuwsbrief In dit nummer: Oudergesprekken groep 3 tot en met 8: Oudergesprekken 1 Voorlopige en definitieve schooladviezen. 2 Even voorstellen 3 Creatief denken Thuissoftware

Nadere informatie

Week van de Boer. Verkeersexamen groep 7/8. De grote rekendag op de Schans. Stagiairs. Schoolfotograaf. Nr maart 2019

Week van de Boer. Verkeersexamen groep 7/8. De grote rekendag op de Schans. Stagiairs. Schoolfotograaf. Nr maart 2019 Nr. 12 21 maart 2019 Week van de Boer In de vorige Schansinfo heeft u kunnen lezen dat deze weken Gezonde Jeugd en De Boer centraal staan bij het vak wereldoriëntatie. In de groepen gaan de kinderen aan

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie