Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster"

Transcriptie

1 15e nieuwsbrief Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd. Vandaar even een reactie over dit onderwerp. De aannemer gaat na de meivakantie beginnen. We zijn er eerder uitgegaan omdat er allerlei onderzoeken gedaan moeten worden in het gebouw voordat de aannemer gaat starten. De eerste maandag na de verhuizing hebben ze een deel van het dak van binnen al opengemaakt om de dakconstructie te bekijken, etc. Het is van buiten dus niet te zien, maar er wordt wel van alles gedaan en alles loopt ook volgens planning! Ik begreep ook dat ouders denken dat wij op straat staan als de renovatie toch niet klaar blijkt te zijn na de vakantie. Dat is niet waar. Wij kunnen in het gebouw van de Grote Ster blijven zitten totdat de renovatie klaar is. We gaan er niet vanuit, maar mocht het nodig zijn kunnen we het jaar hier beginnen. Vandaag was de Paasviering in de kerk. Wat was het een mooie viering met mooie woorden. Hieronder enkele foto s van de viering. Ook vindt u wat foto s van het boerderijbezoek van de kleuters en het bezoek van de groepen 3 en 4 naar het NEMO. Het team wenst u een fijn Paasweekend en wij zien u volgende week dinsdag weer.

2

3 Onderwijsinhoudelijke zaken Engels We zijn eruit! Alle groepen hebben dit schooljaar 3 methodes uitgeprobeerd voor de Engelse les en zijn tot een besluit gekomen. Er is 1 methode die goed aansluit bij ons onderwijs. Het gaat om de methode Groove me. Dit is een methode voor groep 1 t/m 8 waarbij muziek en communicatie een grote rol speelt. Het is een methode die werkt met liedjes als basis, maar er zijn ook kringactiviteiten en activiteiten in kleine groepjes. Daarnaast zit er ook schriftelijke verwerking bij. Mooi aan deze methode is dat er ook veel digitaal aangeboden wordt, waardoor de methode constant in ontwikkeling blijft en ook de liedjes steeds worden aangepast. Na de meivakantie gaat de bovenbouw al intensief met de methode aan de slag. De anderen groepen gaan rustig aan beginnen en na de zomervakantie wordt de methode structureel in alle groepen ingezet. Eindtoets groep 8 Volgende week dinsdag en woensdag maken de kinderen van groep de eindtoets. We willen ze via deze weg heel veel succes wensen. Praktische zaken Continurooster De MR heeft 2 weken geleden het bericht uit laten gaan dat het continurooster vanaf komend schooljaar wordt ingevoerd. Het team gaat nu aan de slag met de praktische invulling, zoals de dagindeling en de pauzetijden. De eindtijd is inmiddels wel bekend. Vanaf komend schooljaar gaan alle kinderen 5 dagen in de week van uur naar school. De invulling van de dag en de pauzetijden zal op een later moment worden gecommuniceerd, samen met de groepsindeling. Informatieavond Op donderdag 11 mei vindt er een informatieavond plaats van uur. We beginnen weer met een algemeen gedeelte waarin we u gaan informeren over komend schooljaar. Een onderwijsadviseur van de Schoolbegeleidingsdienst (SBZW) komt u informeren over het portfolio waar we komend schooljaar mee gaan starten. Een portfolio is een uitstekend hulpmiddel om de individuele ontwikkeling in kaart te brengen. Leerkracht en kind brengen op verschillende momenten in het jaar samen de ontwikkeling in kaart, kijken vooruit naar de doelen voor de komende weken en reflecteren achteraf het gemaakte werk. Ouders hebben altijd inzicht in deze ontwikkeling met een eigen account. Na het algemene gedeelte vinden er weer 2 rondes plaats. Dit keer zijn het geen workshops, maar wordt er per groep (1/2, 3/4, 5/6 en 7/8) uitleg gegeven over de inrichting van het onderwijs in het komende schooljaar. Ook krijgt u 3d-impressies te zien van de lokaalindeling en de inrichting van de leerpleinen. U krijgt uitleg hoe de dagindeling van uw kind eruit ziet en hoe we de verschillende ruimtes gaan benutten volgend schooljaar.

4 Schoolfruit Het gesubsidieerde schoolfruit is helaas alweer afgelopen. Vanaf volgende week nemen de kinderen zelf weer fruit mee naar school op de maandag, woensdag en vrijdag. We gaan ons weer opgeven voor volgend schooljaar en hopen dat onze school dan ook weer mee mag doen aan deze actie! Koningsspelen. Vrijdag 21 april worden de ook op de Blauwe Ster de Koningsspelen georganiseerd. Een dag vol met sportieve en gezellige onderdelen waarbij we ook nadrukkelijk streven naar verbinding en verantwoordelijkheid. De dag begint om 8.30 uur in de eigen klas met het Koningsontbijt en wordt gevolgd door de officiële opening door onze gymleerkracht samen met enkele meiden uit groep 7-8: samen dansen we de Okido van Kinderen voor Kinderen. Na deze gezamenlijke opening doen we verspreid over de schoolpleinen verschillende "Oud-Hollandse" spelletjes waarbij de oudste kinderen, behalve spelleider, ook groepsleider zijn. Tussen de spelletjes door is er natuurlijk een moment voor een hapje en drankje. Tot slot begint op deze 21e van april om uur de welverdiende meivakantie. Nu maar hopen op mooi weer. De werkgroep Koningsspelen. Veiligheid omgeving school We merken dat het toch drukker is in de omgeving nu alle kinderen in 1 gebouw zitten. Volgend schooljaar is dat natuurlijk ook het geval, alleen dan in het andere gebouw. Vandaag hebben we daar met een aantal ouders over gesproken en wij zouden het fijn vinden als er een verkeerscommissie wordt opgericht die zich kan buigen over de drukte van het naar school gaan en het ophalen. Ook contact met de gemeente hoort daarbij (denk bijvoorbeeld aan de wens om een voetpad te maken bij de hoofdingang straks). Als u aan wilt sluiten bij deze commissie dan mag dat g d worden naar Wendy. Alvast bedankt voor het meedenken! Flexibele vrije dagen Vorig schooljaar heeft in het onderwijsconcept gestaan dat De Blauwe Ster in de toekomst gebruik zal maken van 5 vrije dagen die ouders zelf mogen bepalen door het jaar heen. Wij als school zijn er ook een voorstander van. Maar helaas kan dat ook volgend schooljaar nog niet worden ingevoerd. Het ministerie zit hiermee nog in een pilot traject tot Tot die tijd kan het helaas nog niet. Zie hieronder het bericht vanuit het ministerie.

5 Flexibele schooltijden basisonderwijs 12 basisscholen deden mee aan een proef om de onderwijstijd flexibel te verdelen over het schooljaar. Het experiment is verlengd tot Pas dan is meer duidelijk over de onderwijskwaliteit op deze scholen. En wordt bekeken of ook andere scholen toestemming krijgen voor meer flexibele onderwijstijden. Proef flexibele schooltijden basisonderwijs Het ging in de proef om lesuren flexibeler te verdelen over het schooljaar. Bijvoorbeeld onderwijs in de zomervakantie. Binnen het experiment mochten scholen afwijken van 2 wettelijke regels: de centraal vastgestelde vakanties en de schoolweek van 5 dagen. Ouders en leerlingen mochten op een aantal scholen die meededen zelf hun vrije dagen en vakantie indelen. Deze scholen legden voor elke leerling apart vast of zij genoeg uren onderwijs volgden. En of zij daarmee voldeden aan de leerplicht. Regelgeving aanpassen voor het hele onderwijs De overheid beslist op basis van de uitkomsten van het experiment over de aanpassing van regelgeving voor alle basisscholen. Voorwaarde is dat het onderwijs moet blijven voldoen aan de kwaliteitseisen. En de resultaten van de leerlingen moeten voldoende blijven. De scholen die hebben meegedaan aan het experiment mogen tot 2018 blijven werken met flexibele onderwijstijden. Als de wet niet wordt aangepast, dan moeten deze scholen weer terug naar de oude situatie. En mogen zij niet langer afwijken van de geldende wet- en regelgeving. Informatie vanuit Schoolmaatschappelijk werk Beste ouder(s) en verzorger(s), Momenteel werk ik op 3 scholen in de Gemeente Waterland als schoolmaatschappelijk werker. Hiermee vervang ik de vorige schoolmaatschappelijk werker Nienke Worrel. Tot aan de zomervakantie houd ik nog twee keer een inloopmiddag. Deze zal plaatsvinden van 08: uur op: Donderdag 1 juni voor de onderbouw Donderdag 22 juni voor de bovenbouw Ouder(s)/ verzorger(s) en leerkrachten kunnen dan vragen stellen over hun kind/ leerling of waar ze tegen aanlopen in de opvoeding thuis of in de klas. Daarnaast zit ik in het Ondersteuningsteam op de school waar leerlingen worden besproken die opvallen in de klas met hun gedrag of tijdens hun leerweg. In het Ondersteuningsteam wordt er besproken welke hulp de leerling nodig heeft om weer verder te kunnen met zijn ontwikkeling. Soms kan het voorkomen dat een leerling het even lastig heeft en dan bied ik als schoolmaatschappelijk werker individuele hulp aan. Op deze manier kan het kind weer verder met de dagelijkse routine in de thuissituatie of op school. Het zijn dan tips die gegeven kunnen worden om weerbaarder te worden, over sociale vaardigheden, hoe om te gaan met AD(H)D, gescheiden ouders, verlies/rouwverwerking enz. Voor vragen of voor het maken van een afspraak, kunt u ook buiten het inloopspreekuur contact met mij opnemen via het mail adres t.scholte@spirit.nl of bellen op het telefoonnummer Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

6 Als blijkt dat u als ouder(s)/verzorger(s), uw kind of het hele gezin intensievere hulp nodig heeft, kan ik met uw toestemming uw hulpvraag inbrengen in het Kernteam Jeugd van de gemeente Waterland. In dit Kernteam Jeugd zitten verschillende hulpverleners en komen we elke week bij elkaar voor een overleg. Het maken van een afspraak kan zowel bij u thuis, op het gemeentehuis of op school. Groeten van Tessa Scholte Geplande activiteiten de komende weken Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Maandag 17 april 2 e Paasdag Dinsdag 18 en woensdag 19 april de kinderen van groep 8 maken de eindtoets Vrijdag 21 april Koningsspelen op school Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie Donderdag 11 mei Schoolfotograaf komt Informatieavond

Monnickendam, 8 september Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 8 september Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 8 september 2016 Beste ouders/verzorgers, We zijn begonnen! Na een uitgebreide voorbereiding vorige week van het team was het maandag zover. De feestelijke opening van de school. Het schoollied

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 11e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster Deze periode staat in het teken van de Cito-toetsen en de rapporten. Op vrijdag 10 februari gaan de rapporten mee en in de week van

Nadere informatie

Schoolbericht 12. Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt Belangrijke mededelingen: Staking 15 maart. Update locatieruil. Don 14 maart BLOC VLOC

Schoolbericht 12. Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt Belangrijke mededelingen: Staking 15 maart. Update locatieruil. Don 14 maart BLOC VLOC Schoolbericht 12 Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt 2019 Don 14 maart BLOC VLOC Enkele data: 15 maart Staking: school dicht 22 maart Viering Vloc en Bloc groep 1 27 maart Inloopspreekuur Centrum Jong

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

negende nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers,

negende nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, negende nieuwsbrief 2016-2017 Nog een week en het is alweer kerstvakantie. Wat zijn de eerste maanden van De Blauwe Ster omgevlogen! Het is een mooie start geweest. De feestelijke

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Sterrenschool. info juni 2016

Sterrenschool. info juni 2016 Sterrenschool info juni 2016 R.K.B.S. Driehuis Bozenhoven 156 3641 AJ Mijdrecht Tel: 0297-255436 E-mail: directie@driehuisschool.nl Website : www.driehuisschool.nl Driehuis Sterrenschool Onze Sterren :

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Activiteitenplanning G.Th.Rietveldschool augustus Activiteit

Activiteitenplanning G.Th.Rietveldschool augustus Activiteit AGENDA juli 2016 Activiteit maandag 11 Uitgifte email nieuwsbrief 13. maandag 11 Afscheid groep 8C dinsdag 12 Afscheid groep 8A woensdag 13 Afscheid groep 8B woensdag 13 Laatste schooldag 12.30 vrij donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden.

T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden. T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden. Na de wetswijziging in 2006 hebben de scholen meer vrijheid gekregen de schooltijden zelf in te richten. Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

Schoolgids in het kort

Schoolgids in het kort Schoolgids 2018-2019 in het kort Deze korte gids is gemaakt voor het gemak van de ouders of verzorgers om alles even bij elkaar te hebben. Het is een korte samenvatting van de belangrijkste weetjes uit

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief: Op vakantie. Het team van de Wilhelminaschool wenst u een hele fijne vakantie toe!

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief: Op vakantie. Het team van de Wilhelminaschool wenst u een hele fijne vakantie toe! nummer 11, 9 juli 2015 Nieuwsbrief Met dit gebed dat deze week op het schoolbord van groep 5 stond, willen wij graag deze laatste nieuwsbrief van het schooljaar beginnen: In deze nieuwsbrief Op vakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Andere schooltijden Wat is er al geweest?

Andere schooltijden Wat is er al geweest? Andere schooltijden Wat is er al geweest? Proces tot nu toe In januari 2018 heeft de schoolleider aan de MR gevraagd of zij de mogelijkheden voor het aanpassen van de schooltijden in overweging zou willen

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 d.d

Nieuwsbrief 15 d.d Belangrijke data Dinsdag 9 mei 2017 Nieuwsbrief 16 Dinsdag 9 mei 2017 Dinsdag 9 mei 2017 Schoolfotograaf Nieuwsbrief 15 d.d. 09-05-2017 Ouderavond Relaties en Seksualiteit 15 mei 2 juni 2017 Project Kriebels

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit:

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit: Info Bron Amersfoort-Vathorst 14 april 2016 Uitgave 32, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids De Gerardusschool Praktische schoolgids 2015-2016 Actualiteit van de School Website: www.gerardusschool.nl Facebook: www.facebook.com/degerardus Twitter: https://twitter.com/gerardusschool augustus 2015

Nadere informatie

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed.

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed. Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf In maart leren een nieuwe Bijbeltekst.

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

MAANDMEMO APRIL 2017

MAANDMEMO APRIL 2017 MAANDMEMO APRIL 2017 Beste ouders, Het voorjaar is in volle gang: de klok is een uur vooruit, het is heerlijk weer en de leerlingen kunnen weer volop buitenspelen. Komende maand staat er weer genoeg op

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018

Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018 Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018 kalender april 2018 / mei dinsdag 17 en woensdag 18 april - eindtoets groep 8 donderdag 19 april - groep 1 t/m 4 Koningsspelen vrijdag 20 april - groep 5 t/m 8 Koningsspelen

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 5, jaargang 2017-2018 20 april De redactie Erik Peperkamp, directeur Esther van Loon, leerkracht en bouwcoördinator Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15 Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nummer 15 Belangrijke data: Vrijdag 12 april Koningsspelen Zondag 14 april Unicefloop Maandag 15 en dinsdag 16 april IEP toets groep 7 (oordopjes/headset mee!) Dinsdag

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster PCBO Het Mozaïek Middelwijk 2 9202 GV Drachten 0512 544530 info.hetmozaiek@pcbosmallingerland.nl www.pcbo-hetmozaiek.nl Documenteigenaar Team PCBO Het Mozaïek Datum volgende toetsing

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 16e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster Vorige week was alweer de 3 e informatieavond voor de ouders en verzorgers dit schooljaar. Het was een fijne avond, waarin we u als

Nadere informatie

Verbetermogelijkheden ter voorbereiding op het voortgangsgesprek:

Verbetermogelijkheden ter voorbereiding op het voortgangsgesprek: Nieuws brief 28 maart 2017 Mandschommel De mandschommel is geplaatst. Nu de eerste laag snippers is aangebracht (er komt nog wat bij) wordt de schommel komende zaterdag officieel in gebruik gesteld. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 3 september 2014

Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Engelgaarde 33, 7943 LD Meppel - 0522 260651 - www.detolter.nl - directie@detolter.nl Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Agenda Donderdag 04 september informatieavond groep 3 en 7 Maandag 08 september informatieavond

Nadere informatie

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Nieuwsbrief SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief. Op de website en via Parro vindt u ook informatie per groep, na de vakantie is daar ook de schoolgids te downloaden

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni 2017

Nieuwsbrief 23 juni 2017 Nieuwsbrief 23 juni 2017 Dinsdag 27 juni: actiedag primair onderwijs Suikerfeest Schooljaar 2017-2018 Woensdag 28 juni 14.30-15.00: Eindpresentatie Aslan Musical groep 2: dinsdag 11 juli Bouw Kronstadtbrug

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Naar andere schooltijden 2015-2016 Besluit

Naar andere schooltijden 2015-2016 Besluit Naar andere schooltijden 2015-2016 Besluit KBS Kameleon Stradivariusstraat 159 3822 DP Amersfoort 033 4550488 kameleon@kpoa.nl www.kbskameleon.nl Inleiding Het bestuur van de stichting voor Katholiek Primair

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 maart 2018

Nieuwsbrief 23 maart 2018 Nieuwsbrief 23 maart 2018 Opgeven kan nog tot a.s. woensdag! Ook belangstellende opa s en oma s zijn van harte welkom om zich aan te melden. Algemene Ouderavond 4 april 2018 Hoor je je kind wel eens vertellen

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2019

NIEUWSBRIEF. nr april 2019 NIEUWSBRIEF nr. 8 10 april 2019 In deze nieuwsbrief: Ontwikkelingen op school Aanpassing hek van het schoolplein Halen en brengen van kinderen Pasen Vreedzame school blok 5 Het goede doel Gevonden voorwerpen

Nadere informatie