Informatieblad Schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieblad Schooljaar 2014-2015"

Transcriptie

1 Informatieblad Schooljaar Week 29,maandag 13 juli, nr.41 EUROPEES KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag heeft Guus van den Eijnden uit groep 6A het Europees Kampioenschap BMX in Erp gewonnen! Van Harte gefeliciteerd Guus! De wedstrijd van Guus is terug te zien via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=i8rkqq1xcp0&sns=fb De jeugdbrigadiers Afgelopen week kregen de jeugdbrigadiers van groep 8 hun welverdiende traktatie voor hun inzet in het afgelopen jaar. Samen met de volwassen brigadiers hebben zij ervoor gezorgd dat alle kinderen weer veilig overgezet zijn. De nieuwe brigadiers van groep 7 zijn inmiddels weer opgeleid en zullen zich komend schooljaar gaan inzetten. Zij kregen hun diploma uitgereikt voor het behalen van het certificaat jeugdbrigadier.

2 Agenda van 13 t/m 17 juli 2015 ma 13 juli Buitenspeeldag met verkort lesrooster tot uur di 14 juli Verkort lesrooster tot uur woe 15 juli uur Afscheidsavond groepen 8 do 16 juli Verkort lesrooster tot uur vrij 17 juli uur start zomervakantie t/m 30 augustus!! De buitenspeeldag Vandaag wordt op school de buitenspeeldag gehouden. Er zijn weer ontzettend veel ouders die meehelpen, heel fijn! De ouderraad wil bij deze ook de organisatie van de buitenspeeldag heel hartelijk bedanken. Wij weten hoeveel werk hier bij komt kijken en zijn heel blij met jullie tomeloze inzet! Naast al deze vrijwilligers willen we graag bedanken: Oscar Hofs van Biemans Accountants Crazy Air Van de Goor Speelgoed DA Drogist Colette van Els Rob van der Vliet en de medewerkers van de brandweer en de politie Dankzij jullie wordt deze dag beslist een groot succes! De jarigen van deze week van harte gefeliciteerd!!!!!!!!! ma 13 juli 2A Dana Rijneveld 4A Tigo van Dooren di 14 juli 7B Melody Steinbach woe 15 juli 6B Ramtin Dolatibanh 6B Angelo de Leeuw van Weenen do 16 juli vrij 17 juli 5B Cindy Thijssen 8A Willem Jans Alle jarigen tijdens de zomervakantie alvast van harte gefeliciteerd!! Groepen 1 en 2 Overzicht van de laatste week Maandag 13 juli Buitenspeeldag Nodig: gemakkelijke kleding aan + lunchpakketje (brood + drinken) meenemen. Graag te voet naar school. De school is om uur uit.

3 Dinsdag 14 juli gewone lesdag Nodig: Fruit + drinken + lunchpakketje (brood + drinken) meenemen. De school is om uur uit. Groepen 1 naar het Boerenbondsmuseum. Woensdag 15 juli gewone lesdag Nodig: Fruit + drinken. De school is om uur uit. Groepen 2 naar het Boerenbondsmuseum. Donderdag 16 juli gewone lesdag Nodig: Fruit + drinken + lunchpakketje (brood + drinken) meenemen. De school is om uit. Uitglijden vrijdag 17 juli De kinderen die van groep 2 doorstromen naar groep 3 glijden op vrijdag 17 juli traditiegetrouw uit. De school is om uur uit, maar we starten al met uitglijden om uur. Alle ouders/verzorgers/familieleden mogen natuurlijk komen kijken! Nogmaals, we starten al om uur, maar het is wel de bedoeling dat alle kinderen blijven kijken naar elkaar en pas naar huis gaan wanneer om uur de schoolbel gaat. We gaan dan allemaal tegelijkertijd de vakantie in. Bedankt! Via deze weg willen we graag iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en het leuke schooljaar! We zetten de groepsouders deze week nog even in het zonnetje, maar ook hen willen we via deze manier ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking!!! Boerenbondsmuseum Zowel de groepen 1 als 2 brengen deze week een bezoek aan het Boerenbondsmuseum te Gemert. Hiervoor worden we opgehaald met de tram van het museum. In het museum krijgen we een rondleiding. We hopen dat het een leuk bezoek gaat worden! De kinderen hoeven voor dit bezoek niets speciaals mee te nemen. De foto s hiervan zullen later deze week op de website verschijnen. Groepen 3 Schoonmaak klassen Hierbij willen we alle ouders hartelijk bedanken die de klaslokalen van de groepen 3 hebben gepoetst! Sluitingsweek Alweer de laatste schoolweek voor de zomervakantie! We gaan het schooljaar gezellig afsluiten met een aantal leuke activiteiten. Hieronder vindt u een (beknopt) programma van de sluitingsweek voor de groepen 3. Verder willen we hierbij iedereen alvast een fijne zomervakantie toewensen! Maandag (continurooster):

4 Buitenspeeldag. De kinderen nemen een lunchpakket + drinken mee. Voor een gezonde traktatie tussendoor wordt gezorgd. De kinderen hoeven dan geen fruitspullen mee te nemen. School is om 14:00 uur uit. Dinsdag (continurooster): Programma in de eigen klas. De kinderen nemen lunchpakket + drinken mee en ook hun fruitspullen. Groep 3b gaat op deze ochtend niet gymmen. School is om 14:00 uur uit. Woensdag: Programma in de eigen klas. Kinderen nemen hun fruitspullen mee. Donderdag (continurooster): Programma in de eigen klas. De kinderen nemen lunchpakket + drinken mee en ook hun fruitspullen. School is om 14:00 uur uit. s Morgens gaan groep 3a en groep 3b samen gymmen. Denkt u aan de gymspullen? s Middags mogen de kinderen van groep 3 buikschuiven! Vrijdag: Afscheidsprogramma in de eigen klas. Kinderen nemen hun fruitspullen mee. Groep 3b gaat op deze ochtend niet gymmen. Groepen 4 Excursie Boerenbondsmuseum Groep 4a gaat op donderdag 16 juli een bezoek brengen aan het Boerenbondsmuseum. Ze vertrekken met de tram om uur en zijn om uur weer op school terug. De foto s zullen kort na de excursie te vinden zijn op de website bij groep 4a. Programma sluitingsweek Maandag 13 juli: uur: buitenspeeldag Dinsdag 14 juli: uur: modeworkshop en fashionshow Woensdag 15 juli: uur: buikschuiven Donderdag 16 juli: uur: programma in de klas en museumbezoek groep 4a Vrijdag 17 juli: uur: spelletjesochtend en afsluiting schooljaar Fashionshow De kinderen mogen make-up, gel, haarspulletjes, borstels, nagellak, sieraden etc. meebrengen om te gebruiken bij de fashionworkshop. Buikschuiven De kinderen mogen als het weer goed is, zwemkleding mee naar school nemen. Bij kouder weer uw kind oude kleding aan geven. Het is fijn als uw kind ook een handdoek bij zich heeft. Bedankt!!

5 Wij willen alle ouders en zeker de groepsouders ontzettend bedanken voor de hulp die wij het afgelopen schooljaar van hen gekregen hebben. Iedereen een heel fijne vakantie toegewenst, geniet ervan!!! Tot volgend schooljaar. Groepen 5 Programma Sluitingsweek Maandag 13 juli: Buitenspeeldag, de kinderen moeten een lunchpakket meebrengen. (continurooster) Dinsdag 14 juli: De kinderen van groep 5 hebben een activiteitendag. De kinderen moeten hun fiets meebrengen naar school evenals fruit en een lunchpakket.( continurooster) Woensdag 15 juli: Spelletjesochtend, de kinderen mogen van thuis gezelschapsspellen meebrengen. Indien het mooi weer is gaan de kinderen op woensdag of donderdag buikschuiven, dus graag op beide dagen zwemkleding en handdoek meebrengen. Schooltijd is tot 12.30, de kinderen hoeven alleen fruit mee te brengen. Donderdag 16 juli: Programma in de klas, fruit en lunchpakket meebrengen.(continurooster) Vrijdag 17 juli: Groep 5b brengt op deze dag een bezoek aan het Boerenbonds museum. Groep 5a programma in de klas. Wij willen alle ouders die helpen met de buitenspeeldag en met de activiteitendag hartelijk bedanken voor hun hulp. We wensen alle kinderen van groep 5 een fijne en zonnige zomervakantie en daarna veel succes in de nieuwe groep. Juffrouw Karin, Juffrouw Heidi en Juffrouw Monique Groepen 6 De laatste week van het schooljaar is alweer aangebroken. De afgelopen week hebben we veel plezier beleefd tijdens het grote bovenbouw watergevecht! Wat was iedereen toch lekker nat en wat hebben we toch veel pret gehad! De komende week staan weer veel leuke en gezellige activiteiten op de planning. Op dinsdag gaan we met de groepen 6 van alles knutselen tijdens een knutselcircuit. Woensdag staat een spelletjesochtend op het programma. Kinderen mogen dan gezelschapspelletjes van thuis meenemen. LET OP: dit is wel op eigen risico. Ook gaan we deze ochtend samen de klas poetsen, dus mocht het lukken, dan mogen de kinderen ook een emmer, spons of poetsdoekje meenemen. Een grote tas voor alle schriften is dan ook fijn! Als het donderdag goed weer is, gaan we genieten van de buikschuifbaan. Zorg voor zwemkleding en een handdoek. Laat uw kind eventueel

6 reservekleding meenemen. Als alles meezit gaan we ook nog even spelen in een speeltuin. Vrijdag sluiten we het jaar gezellig af in de klas en gaan we daarna lekker genieten van een welverdiende zomervakantie. Groepen 7 Programma sluitingsweek Maandag 13 juli Buitenspeeldag. Denk aan je lunchpakket. De kinderen zijn om 14.00u uit. Dinsdag 14 juli Programma in de klas. Vandaag gaan we onder andere de laatjes opruimen dus het zou fijn zijn als iedereen een tas meeneemt. Bij mooi weer gaan we naar de speeltuin (dit is onder voorbehoud). Zorg voor een flesje water, geschikte kleding en eventueel zonnebrand. Denk aan je lunchpakket. De kinderen zijn om 14.00u uit. Woensdag 15 juli Vandaag ronden de groepen 7 het project Kanjercode af door middel van een examen. De meisjes van 9.00u-10.00u en de jongens van 11.00u-12.00u. Uw zoon of dochter zou het erg op prijs stellen als u hierbij aanwezig kunt zijn. Ze zijn trots op wat ze gedaan hebben en willen dit graag laten zien. De kinderen zijn om 12.30u uit. Donderdag 16 juli Programma in de klas. Denk aan je lunchpakket. De kinderen zijn om 14.00u uit. Vrijdag 17 juli Afscheidsfeest. De kinderen zijn om 12.30u uit. Wij willen alle ouders en kinderen een hele fijne vakantie wensen en bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar. Juf Margo, Juf Lily, Juf Guusta en Juf Susan Groepen 8 Het programma voor de sluitingsweek: Maandag: buitenspeeldag Vandaag doen we met de hele school mee met de buitenspeeldag (8.30 uur tot uur). Lunchpakketje meenemen. Dinsdag: Tongelreep Uitstapje naar de Tongelreep. De leerlingen komen zonder fiets op school. Vertrek per auto om u. De kinderen zijn gewoon om 8.30 uur aanwezig op school. Lunchpakket en zwemspullen meenemen.

7 Kinderen mogen maximaal 5 euro meenemen om eventueel een frietje en/of ijsje te kopen. We verwachten rond u terug in Gemert te zijn. Iedereen wordt thuis gebracht. Daarom s morgens geen fiets meenemen. Woensdag: Discoavond Overdag zijn de kinderen vrij. 's Avonds hebben we nog een gezellige discoavond op school van u tot u. Ouders zijn hierbij ook van harte welkom om onder het genot van een klein hapje en drankje gezellig samen te zijn. Met deze discoavond nemen de kinderen van groep 8 afscheid van de basisschool. Vanaf u kunt u samen met uw kind afscheid nemen van de groepsleerkrachten. Na afloop van deze avond zit de basisschool er voor de kinderen van groep 8 op. De leerlingen gaan hun eigen weg. Donderdag en vrijdag is er voor hen dus geen school meer. Vrijdag is de laatste schooldag en start om uur de zomervakantie die duurt tot en met 30 augustus. Een mooie zomervakantie toegewenst! Directie en team van de Berglarenschool.

8 Blind en met tien vingers typen kan iedereen leren. Zeker met onze typevaardigheidscursus vingervlug van a tot z. Kinderen gemotiveerd houden leidt tot het beste resultaat. We kiezen er voor een standaard methode aan te passen naar de behoefte. Automatiseren van de typevaardigheid gaat boven de snelheid. Een vaste begeleider voor de groep geeft je vertrouwen. Persoonlijke terugkoppeling op huiswerk geeft je extra stimulans. Je vast cursusleider neemt ook de toets af. De toets is niet alles beslissend. Je voorbereidingen tellen even zwaar mee. Dyslexie? Geen probleem! Extra begeleiding en aangepast lesmateriaal helpen je door de cursus heen. De typeles is op school en speciaal voor leerlingen uit het regulier basisonderwijs (groep 6, 7, 8). Veel aandacht van een vaste cursusleider, persoonlijke begeleiding en lekker dichtbij. Met dit jaar een speciale aanbieding. Doe in 2015 mee voor 110,00 in plaats van 130,00 en haal nog voor de Kerst je typediploma! Inschrijven kan op

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 18 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.... Team/groepenverdeling Per 1 augustus 2015 wordt er een nieuwe onderwijs cao ingevoerd. Dit brengt veranderingen met zich mee en heeft invloed op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015 Agenda 16 april 20 april Dinsdag 21 april 22 april 23 april Vrijdag 24 april 11 mei 13 mei 14 mei Vrijdag 15 mei 18 mei Dinsdag 19 mei 20 mei 20 mei 21 mei 25 mei Portfolio mee naar huis Alle groepen 1

Nadere informatie

Uitnodiging startviering Prisma

Uitnodiging startviering Prisma Nr 1 dinsdag 26 augustus 2014 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wij zijn goed gestart dit schooljaar. Met patat en een eenmalig Kompaskinderkoor. De eeste schooldag zijn er 32 kinderen gestart met oefenen

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Groepsindeling 2014-2015

Groepsindeling 2014-2015 NUMMER 1 AUGSTUS 2014 1 Verkorte inhoudsopgave: Groepsindeling 2014-2015..1 Groepsindeling 2014-2015 Continurooster........2 Vervoer naar school.2 Website....3 Bewegingsonderwijs...3 Dokter/tandarts....4

Nadere informatie

22 mei 2015 Nummer 16

22 mei 2015 Nummer 16 22 mei 2015 Nummer 16 Inhoud: Sportdag Kindervakantieweek Oss Zuid Extra bijlage Schoolreisinformatie groepen 1-2-3 Kindervakantieweek Kako Calamiteitendag 7 juli Lezen in de vakantie Herhaling rectificatie

Nadere informatie

13. Praktische punten

13. Praktische punten 13. Praktische punten 13.1 Aanmelding en toelating Als de kinderen de leeftijd van 4 jaar hebben bereikt mogen ze wettelijk worden toegelaten tot de basisschool. Vanaf hun vijfde jaar zijn kinderen leerplichtig.

Nadere informatie

REGEL EN GOEDE DOEL VAN DE MAAND.

REGEL EN GOEDE DOEL VAN DE MAAND. NIEUWSBRIEF Jaargang 27, nummer 27, 17 maart 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 18 maart De leerlingen van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Aeresteijn mededelingen

Aeresteijn mededelingen Aeresteijn mededelingen 2014-2015 nr. 14 2 april 2015 Ouders. Tijdens de pizzasessie op 19 maart jongstleden heb ik onze gasten kort wat mogen vertellen over onze mooie school. Zoals verwacht waren veel

Nadere informatie

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september 16 juli 2013 Agenda van deze week Do 17 Vr 18 12.30 uur start zomervakantie. Zomervakantie t/m zondag 1 september Ma 1 1 e schooldag Weer naar school koffieochtend Di 2 Wo 3 Gruitdag Do 4 Vr 5 Beste ouders

Nadere informatie

Voor het eerst naar de basisschool!

Voor het eerst naar de basisschool! Voor het eerst naar de basisschool! Wat moet ik weten? OBS De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273EN Hank 0162-402 947 wilghoek@xs4all.nl 1 Inleiding Oei, wat spannend, de eerste schooldag! Hoewel uw kleuter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 januari 2015

NIEUWSBRIEF 30 januari 2015 NIEUWSBRIEF 30 januari 2015 Agenda 31-01 Open lesmiddag Tennisver. Rhelico 02-02 Kijkochtend 02-02 MR-vergadering 04-02 Studiedag (alle kinderen s ochtends vrij) 04-02 Open lesmiddag Tennisver. Rhelico

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data: 13 februari s middags Carnavalsfeest groep 1 t/m 8 15 februari Kindernevendienst 16 februari t/m 20 februari Voorjaarsvakantie 23 februari Gesprekken groep

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie september. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie september. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand... Het Blaadje Schooljaar 2009-2010 editie september mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Het eerste Blaadje van dit schooljaar...

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

Informatie boekje groep 1 en 2

Informatie boekje groep 1 en 2 Informatie boekje groep 1 en 2 Informaeboekje voor groep 1 en 2 Welkom op o.b.s. de Commanderije Dank voor uw vertrouwen, dat U voor onze school gekozen hee=. In het begin is het vaak voor de kinderen

Nadere informatie

Infobrief nummer 12, 2014-2015

Infobrief nummer 12, 2014-2015 Infobrief nummer 12, 2014-2015 AGENDA Ma. 02-03-2015 Meester Jeroen in groep 8 Meester Thijs ADV, juf Karen in groep 7 Ma. 09-03-2015 Meester Jeroen in groep 8 Meester Thijs ADV, juf Karen in groep 7 Di.

Nadere informatie