Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Algemeen Studiedag Op woensdag 18 november hebben alle juffen en meesters een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De juffen en meesters gaan een kijkje nemen op andere scholen in Laarbeek. Dat wordt een leerzame dag! Tevredenheidsonderzoek We zien bij de tussenstand dat nu al meer dan de helft van de ouders de vragenlijst heeft ingevuld voor het tevredenheidsonderzoek. Heel fijn! Dankjewel daarvoor. De ouders, die dat nog niet gedaan hebben, willen wij vragen: neem een kwartiertje de tijd en geef je mening over onze school. Uw mening telt! U heeft geluk, want de reactietermijn is verlengd tot vrijdag 20 november. Geen mail ontvangen?? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Rapporten en gesprekken Op maandag 23 november krijgen alle kinderen het eerste rapport van dit schooljaar mee naar huis. Vóór de kerstvakantie willen we graag alle mappen weer terug op school hebben. De gesprekken zullen deze eerste ronde 15 minuten duren en vinden plaats op donderdag 26 november en dinsdag 1 december. Wij hopen natuurlijk dat u deze avonden heeft vrijgehouden omdat we het belangrijk vinden om alle ouders te zien. Mocht u onverhoopt op een bepaalde avond of tijd niet kunnen geeft het dan tijdig via een mailtje aan de leerkracht door. Doe dit in ieder geval voor 16 november. Wij proberen daar dan, zo mogelijk, rekening mee te houden. Tijdens deze eerste gesprekken ligt de focus vooral op de sociaal emotionele ontwikkeling van uw kind. Wij zijn benieuwd naar hoe uw kind zich thuis gedraagt, of hij/zij zich prettig voelt op school, hoe het contact met leeftijdsgenootjes verloopt etc. Het is fijn als u vooraf hierover in gesprek gaat met uw kind. Bezoek Sinterklaas op de Raagten Ook dit jaar hopen we dat we Sinterklaas en zijn Pieten mogen verwelkomen op school! We gaan er met z n allen voor zorgen dat hij zich erg welkom gaat voelen. Binnenkort gaan we de school weer helemaal in Sinterklaas sfeer omtoveren. Hierbij kunnen we de hulp van alle leerlingen gebruiken. We willen iedereen uitnodigen om een origineel, leuk, kleurrijk, groot of klein knutselwerk te maken. Deze knutselwerken hangen we aan een lijn door de hele school. We gaan Sinterklaas vragen of hij het leukste, gekste, origineelste, mooiste knutselwerkje per klas uit wil kiezen en hierdoor de knutselkampioen van de klas benoemd. Graag de kunstwerken voorzien van naam en klas inleveren bij de administratie.

2 De ouderraad zorgt ervoor dat ze allemaal opgehangen worden. Heel veel knutselplezier allemaal! Laten we de Sint maar eens flink verrassen. Groep Schoen zetten Zoals jullie weten is het sinterklaasjournaal alweer begonnen. Wat is het spannend! We volgen dit ook met de kinderen samen. Sinterklaas heeft ons al laten weten dat hij zijn Pieten ook naar onze school zal sturen. Wij mogen dan met z n allen onze schoen zetten, en hopelijk komt er ook iets in! Als er van ieder kind vóór 25 november één schoen in de klas is, komt het vast helemaal goed! Groetjes, de Sintcommissie. Lege doosjes van chocoladeletters gezocht Voor enkele activiteiten rondom het thema Sinterklaas zijn de kleutergroepen op zoek naar lege doosjes van chocoladeletters. Het liefste hebben we doosjes van de beginletter van de naam van uw kind. Mocht u lege doosjes hebben, dan mag u deze afgeven bij juf Lieneke van groep B. Lege doosjes om in te pakken De kinderen uit de kleutergroepen mogen doosjes mee nemen naar school. Deze worden in de sinterklaashoeken ingepakt. Buitenspeelochtend Op vrijdag 20 november mogen alle kinderen van groep buitenspeelgoed meenemen naar school. Vanaf uur gaan we hiermee lekker spelen. Wanneer de kinderen skates of rolschaatsen meenemen moeten ze ook bescherming dragen. De veiligheid van de kinderen staat voorop! Probeer het buitenspeelmateriaal zoveel mogelijk te voorzien van naam. Themaviering Inmiddels komt de volgende datum al in zicht. Op dinsdagochtend 24 november hebben we weer een themaviering voor de kinderen van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf en van de kleuters van onze school. De kinderen zullen dan per groep iets laten zien wat ze op school hebben geleerd m.b.t. het thema Sinterklaas. Alle ouders, opa s, opa s willen we hierbij uitnodigen om aanwezig te zijn bij deze themaviering. We beginnen om uur met de viering. Hopelijk tot dan! Letter van de week Aankomende vrijdag krijgen de kinderen weer een nieuwe letter van de week. Dit is de letter /s/ van Sinterklaas. Volgende week mogen de kinderen spulletjes verzamelen met deze letter en deze vanaf maandag meebrengen naar school. De afgelopen week zijn we bezig geweest met de letter /b/ van bladeren. Nieuwe leerling Vorige week is Stef van Hak gestart bij juf Lieneke in groep B. Wij wensen Stef een hele fijne tijd toe bij ons op school.

3 Groep 3 Schoen zetten Zoals jullie weten is het sinterklaasjournaal alweer begonnen. Wat is het spannend! We volgen dit ook met de kinderen samen. Sinterklaas heeft ons al laten weten dat hij zijn Pieten ook naar onze school zal sturen. Wij mogen dan met z n allen onze schoen zetten, en hopelijk komt er ook iets in! Als er van ieder kind vóór 25 november één schoen in de klas is, komt het vast helemaal goed! Groetjes, de Sintcommissie. Kijkkwartiertje Dinsdag 17 november is er weer een kijkkwartiertje. Tot dan! Kasteel van Sinterklaas Groetjes, Miranda en Wilma. Groep 4 Op vrijdag 20 november mogen wij op visite bij de Sint! Dat is spannend! Hierdoor komt de gymles te vervallen. Omdat we om uur aan de beurt zijn, en het bezoek iets meer dan een half uur duurt, verwachten we met reistijd erbij rond uur weer terug op school te zijn. Wat zullen de kinderen veel te vertellen hebben! Sinterklaasjournaal Op school volgen wij de verhaallijn van het sinterklaasjournaal. Het zou fijn zijn als de kinderen thuis ook het sinterklaasjournaal volgen. Het is dagelijks te zien op NPO zapp om 18.00u. Ook zijn de afleveringen terug te zien via Intocht Zaterdag zal Sinterklaas weer in ons land aanmeren en breekt er weer een spannende en gezellige tijd aan. Wij wensen iedereen heel veel plezier toe!58 Rapportgesprekken De gesprekken zullen deze eerste ronde 15 minuten duren en vinden plaats op donderdag 26 november en dinsdag 1 december. Wij hopen natuurlijk dat u deze avonden heeft vrijgehouden omdat we het belangrijk vinden om alle ouders te zien. Mocht u onverhoopt op een bepaalde avond of tijd niet kunnen geeft het dan tijdig via een mailtje aan de juf even door a.u.b.. Doe dit in ieder geval voor 16 november. Wij proberen daar dan, zo mogelijk, rekening mee te houden.

4 Schoen zetten Zoals jullie weten is het sinterklaasjournaal alweer begonnen. Wat is het spannend! We volgen dit ook met de kinderen samen. Sinterklaas heeft ons al laten weten dat hij zijn Pieten ook naar onze school zal sturen. Wij mogen dan met z n allen onze schoen zetten, en hopelijk komt er ook iets in! Als er van ieder kind vóór 25 november één schoen in de klas is, komt het vast helemaal goed! Groetjes, de Sintcommissie. Groep 5 Aardrijkskunde Zodra we klaar zijn met de les over de afvaletertjes, starten we met de 2 de aardrijkskundeles. De titel van de les is: De grond onder je voeten. Biologie Afgelopen dagen hebben de kinderen in de klas onder begeleiding van Hilde, de moeder van Albion en Bert, de opa van Mila en Eef naar afvaldiertjes mogen kijken. Donderdagmiddag zijn we in de natuur naar afvaldiertjes gaan zoeken. Toen zijn Harrie, de opa van Thom en Peter, de opa van Vince komen helpen. Ook waren Bert en Hilde weer van de partij. Bert, Hilde, Harrie en Peter heel veel dank voor jullie hulp bij deze lessen. Tafeltjes Morgen moeten de kinderen de tafel van 8 op een rijtje kennen. Vrijdag 18 november moeten de kinderen de tafel van 2, 4, 5, 6, 8 en 10 door elkaar van buiten kennen. De kinderen krijgen dan ook het blauwe tafelboek mee naar huis. Het is de bedoeling dat het boek zo snel mogelijk klaar is. De kinderen moeten in ieder geval tot en met blz. 29 het boek gemaakt hebben. Tafeldiploma Op woensdag 11 november heeft Caithlyn Verbrugge haar tafeldiploma gehaald. Caithlyn is de eerste dit schooljaar die het felbegeerde papiertje krijgt. Dit is natuurlijk een grandioze prestatie!!! Caithlyn, van harte gefeliciteerd!!! Je mag ontzettend trots op jezelf zijn. Bibliotheek Op donderdag 3 december gaan we weer naar de bieb. Misschien kunt u dit op de kalender noteren.

5 Spreekbeurt van Mila Vorige week heeft Mila haar spreekbeurt over de dierenambulance gehouden. Nadat ze haar verhaal had verteld, mochten de kinderen nog een kijkje gaan nemen in de echte dierenambulance. Mila had speciaal voor haar spreekbeurt de dierenambulance naar Beek en Donk laten komen. Schoen zetten Zoals jullie weten is het sinterklaasjournaal alweer begonnen. Wat is het spannend! Sinterklaas heeft ons al laten weten dat hij zijn Pieten ook naar onze school zal sturen. Wij mogen dan met z n allen onze schoen zetten, en hopelijk komt er ook iets in! Als er van ieder kind vóór 25 november één schoen, voorzien van de naam in de klas is, komt het vast helemaal goed! Groetjes, de Sintcommissie. Groep 6 Scholenhandbaltoernooi Op woensdag 23 december vindt er weer een handbaltoernooi plaats in sporthal d n Ekker. We mogen daarvoor weer teams opgeven. Welke papa s of mama s zouden het leuk vinden om een team te begeleiden? In de klas bespreken we welke kinderen er mee willen doen. Uitgangspunt is dat iedereen mag meedoen! Ik hoop op een sportief toernooi! Surprise in groep 6 Op maandag 16 november gaan we met de klas lootjes trekken voor de surprise. De juf legt dan goed uit wat daarvan de bedoeling is en waarom we dat eigenlijk doen. Bedenk nu maar eens goed wat je graag zou willen krijgen. Let op: dat kunnen natuurlijk geen grote cadeaus zijn! Planning 15-minuten gesprekken Het eerste rapport van groep 6 krijgt uw kind op 23 november mee naar huis. Op donderdag 26 november en op dinsdag 1 december staan de 15 minuten gesprekken gepland. Beide avonden start ik om uur tot +/ uur. Wanneer u echt niet kunt op deze data, laat het me dan even weten per mail. In overleg kunnen we dan een andere datum bespreken. Hopelijk begrijpt u ook dat het lastig is om met ieders voorkeur rekening te houden. Ik hoop op jullie begrip. Tijdens deze gesprekken ligt de focus vooral op de sociaal emotionele ontwikkeling van uw kind. Ik ben vooral erg benieuwd naar hoe uw kind zich thuis gedraagt, of hij/zij zich prettig voelt op school, hoe het contact met leeftijdsgenootjes verloopt etc. Het is fijn als u dit vooraf aan het 15 minuten gesprek met uw kind wil bespreken. Ik hoor het graag!

6 Meneer Erwin gaat naar Suriname Op zaterdag 14 november zal ik richting Suriname vertrekken. Ik maak deze reis vanuit de zogenaamde 'internationalisering' vanuit De Kempel. Tijdens deze 16-daagse reis zal ik veel van het land, de cultuur, de mensen en de geschiedenis gaan ontdekken. Zo bezoek ik het historische centrum van de hoofdstad, Paramaribo, maar zal ik er ook een school bezoeken en daar gaan ontdekken hoe daar vorm wordt gegeven aan het onderwijs. Na een verblijf in de hoofdstad, vertrekken we richting het binnenland waar we inheemse stammen zullen bezoeken en kennis maken met de manier van leven in het Amazonegebied. Tot slotte zal ik verder naar het oosten van Suriname reizen, om ook daar weer les te geven aan een indianenstam in het dorpje Galibi. In ieder geval heb ik er heel veel zin in en ben ik benieuwd hoe het leven in Suriname er aan toe gaat! Ik ga proberen om groep 6 zoveel mogelijk op de hoogte te houden van mijn avontuur via de mail. Tot 30 november! Groetjes, Erwin Groep 7 Lootjes trekken voor surprise Aanstaande maandag is het zover, we gaan lootjes trekken voor de surprise. Spannend!! Studiedag Woensdag 18 november is het studiedag. De kinderen zijn fijn een dagje vrij. Scholenhandbaltoernooi Op woensdag 23 december vindt er weer een handbaltoernooi plaats in sporthal d n Ekker. Er kunnen teams worden aangemeld. Een team bestaat uit alleen jongens of alleen meisjes. Wie van de ouders wil een team begeleiden? Planning 15-minuten gesprekken Het eerste rapport van groep 7 krijgt uw kind op 23 november mee naar huis. Op donderdag 26 november, op maandag 27 november en op dinsdag 1 december staan de 15 minuten gesprekken gepland. De gesprekken op maandagavond zijn al gepland via mail. MediaMasters Groep 7 gaat meedoen met MediaMasters! Tv, internet, sociale media, apps, games en smartphones. De mogelijkheden die media bieden zijn eindeloos. Maar hoe werken ze, wat hebben ze voor invloed en wat kun je ermee? Dat ontdekken we in MediaMasters 2015, het superspannende mediawijsheidspel dat tijdens de Week van de Mediawijsheid (20 t/m 27 november) gespeeld wordt door tienduizenden kinderen in heel Nederland. U ontvangt hierover een waarin het een en ander wordt uitgelegd. Wij hopen dat de kinderen mediawijs gaan worden!

7 Hulp van de medewerksters van de bibliotheek Deze twee dames van de bibliotheek brengen onze boekencollectie voor de bovenbouw upto-date. Voorlezen bij de kleutergroep van meneer Thijs In het kader van het project Eén tegen allen zijn de kinderen voor gaan lezen in de kleutergroepen. Groep 8 Voorlichting Veilig Online Donderdag 19 november komt organisatie Halt een voorlichting geven over het veilig gebruik maken van internet. Hierin worden vooral ook de onveiligheden en risico s besproken. In deze tijd een heel hot item. De les is van uur tot uur. Open lesmiddagen Commanderij College De kinderen hebben een brief meegekregen waarin ze zich kunnen opgeven voor een lesmiddag op het Commanderij College. De dagen zijn verschillend zodat ze in principe alle drie de woensdagen kunnen gebruiken. Het is voor kinderen die graag willen kiezen om van die mogelijkheid gebruik te maken. De opgave dient voor 1 december ingeleverd te worden. Laarbeeks Schoolhandbaltoernooi Op woensdag 23 december wordt het 13 e Laarbeeks Schoolhandbaltoernooi georganiseerd door Handbalvereniging Bedo. De kinderen kunnen tot 27 november een team inschrijven. Vorig jaar was groep 8 ook na dit toernooi heel succesvol. Het team werd uiteindelijk 4 e van heel Nederland.

8 Nieuws van Fides Sinterklaas Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor Sinterklaas, zodat we zaterdag tijdens de intocht allemaal met een mooi mijtertje op naar Sinterklaas en zijn pieten kunnen gaan kijken! Tijdens de komende weken staat dan ook alles in het teken van dit leuke thema! We gaan de groepen mooi versieren, boekjes lezen, knutselen, liedjes zingen, pepernoten bakken enz. We mogen dinsdag 24 november zelfs meedoen met de pietengym op school!!! Daar moeten we nog even goed voor oefenen, maar dat komt helemaal goed. Voor de 3-jarige kindjes van het kinderdagverblijf staat er wel een hele spannende activiteit te wachten. Die gaan op dinsdag 1 december en donderdag 3 december met de bus een kijkje nemen bij het Sinterklaashof in Nuenen. De Sint en de hoofdpiet hebben daar ieder hun eigen slaapkamer, de andere pieten hun werkruimte voor het inpakken van de cadeautjes en schimmel Americo staat in de stal. We zijn heel benieuwd!!! Iedereen een hele fijne en gezellige sinterklaastijd! Marieke, Myrla en Nico. Nieuws van buiten

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015 Algemeen Tevreden Al 71% van de ouders heeft het tevredenheidsonderzoek ingevuld. Wij zijn heel tevreden met deze grote respons! U kunt de vragenlijst

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

november nummer 6

november nummer 6 2016 2017 23 november 2016 - nummer 6 Agenda Maandag 28 nov. Gezamenlijke MR en OR-vergadering, aanvang 19.00 u. Maandag 5 dec. Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 dec. Studiedag; alle kinderen zijn

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Voor de zomervakantie hebben alle kinderen een opblaasbal gekregen met de opening van IKC Glanerbrug Zuid.

Voor de zomervakantie hebben alle kinderen een opblaasbal gekregen met de opening van IKC Glanerbrug Zuid. Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 10-11-2016 Inhoud: Fotowedstrijd Kerstmusical Niet vergeten! Leeskoffers Gevonden voorwerpen Handbaltoernooi

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Rapporten Denken jullie er aan om je rapport voor de kerstvakantie weer mee naar school te nemen?

Rapporten Denken jullie er aan om je rapport voor de kerstvakantie weer mee naar school te nemen? Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 12, 1 december 2016 Algemeen Sinterklaas Vol verwachting klopt ons hart. De Sint heeft beloofd maandag een bezoekje aan onze school te brengen. En hij heeft ook beloofd

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december schooljaar 2015-2016 aflevering 05 Dante is geboren! Sinterklaas 2015 Rijksmuseum Skateclinics Scholen6kamp Kleuterquote In deze Nieuwsflits: Dante is geboren! Juffrouw Mariëtte is op donderdag 29 oktober

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 10, 9 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 10, 9 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 10, 9 november 2017 Algemeen OPROEP DEELNAME TEVREDENHEIDSONDERZOEK! Beste ouders, Wat fijn dat er al zoveel ouders de vragenlijst hebben ingevuld voor het tevredenheidsonderzoek!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Raagten Actueel Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Algemeen Inlichtingenformulier Vorige week hebben alle kinderen een leeg inlichtingenformulier meegekregen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi Nieuwe leerlingen Thijs Spanheim, het broertje van Romie uit groep 3, start volgende week op onze school. Ook Jens Wetselaar wordt op 3 december a.s. vier jaar. Zij komen de komende weken al gezellig een

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 6 26 november 2015 (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) 27-11 Lisanne Zwarts (gr. 3) 29-11 Mieke Donkers (gr. 8) 06-12

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 9, 5 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 9, 5 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 9, 5 november 2015 Algemeen Deelname Tevredenheidsonderzoek Vanaf deze week vindt, zoals eerder met u gecommuniceerd, het tweejaarlijks tevredenheidsonderzoek onder alle

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS

In deze MemO: KORT NIEUWS 25 November 2017 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws: Staken? Ouderbijdrage Enquête afgerond TIP: Fietsen of lopen PAGINA 2 + 3 Morgen samen verder op weg! Info ouderavond Belangrijk sinterklaasnieuws PAGINA

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017 Algemeen HIJ KOMT,HIJ KOMT... Op dinsdag 5 december is het zover, dan komt Sinterklaas naar De Raagten! Deze keer komt de Sint met de luchtballon naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint...

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... De Bem JAARGANG 4 2013-2014 25 november 8 Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... Op zaterdag 16 november kwamen de Sint en zijn Pieten weer aan in ons land aan. Vanzelfsprekend werken de kinderen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar 2016-2017 Agenda 24 november Groep 3/4 pepernoten bakken bij Jumbo 10.00 u. 11.30 u. 24 november Groep 8 gastles op Bravo College 28 november Groep 5 pepernoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Algemeen Kerstavond Vorige week stond in Raagten Actueel dat ouders een kopje koffie of thee kunnen gebruiken, voordat de kinderen in de klassen opgehaald

Nadere informatie

november nummer 7

november nummer 7 2017 2018 29 november 2017 - nummer 7 Agenda Dinsdag 5 december Sinterkaasviering op school, 8.30 u. Woensdag 6 december Studiedag; kinderen zijn vrij van school Woensdag 13 december CREA-dag Algemeen

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

Jaargang 16 - nr november 2015 INFO 15-16

Jaargang 16 - nr november 2015 INFO 15-16 k a t h o l i e k e b a s i s s c h o o l westervoort Jaargang 16 - nr. 5 13 november 2015 INFO 15-16 Beste ouders, verzorgers, Inmiddels is de kop van het nieuwe schooljaar er al weer behoorlijk af. Een

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt 05 november 2015 Jaargang 8- nummer 9 kalender Vrijdag 6 november Fietscontrole groepen 8 Woensdag 11 november Schoolontbijt Bonte avond groepen 5 Donderdag 12 november Vergadering Ouderraad (20.00 uur)

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak Nieuwsbriefnovember Aanmelden nieuwe leerlingen Binnenkort zullen de voorbereidingen starten voor het schooljaar 2017-2018. Mocht u uw zoon of dochter nog willen aanmelden voor komend schooljaar, dan willen

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie?

Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie? Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 11, 24 november 2016 Algemeen Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie? Schoen zetten Aanstaande maandag 28 november mogen

Nadere informatie