Streefkerk Nieuwe Veer 114

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Streefkerk Nieuwe Veer 114"

Transcriptie

1 Stijlvol woning in een uniek landhuis Woonkamer Keuken Ligging

2 Vraagprijs e ,-- k.k. Het is stijlvol wonen in dit statige en unieke landhuis met een geweldige ligging. Aan de voorzijde bevindt zich de jachthaven van Streefkerk en aan de achterzijde de polder van de Alblasserwaard. De woning is bijzonder luxe afgewerkt met de duidelijke handtekening van interieurarchitect Linda Lagrand, die staat voor een comfortabele en warme stijl van wonen. Hoewel de woning dateert uit 1910 kunt u dus nu rekenen op een op alle vlakken eigentijdse woning met de daarbij behorende wooneisen. Op de ruime kavel van m2 eigen grond staat tevens een riant gastenverblijf met op de verdieping momenteel een grote feestzaal inclusief complete bar, die in een Engelse pub niet zou misstaan. Dit gastenverblijf biedt veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een B & B, een mantelzorgwoning, kantoor aan huis, kunstatelier of spa. Voor dit laatste zijn al voorzieningen aanwezig zoals een traditionele sauna, een infrarood sauna en fitnessruimte. Verder kunt u van het buitengevoel genieten op de fraaie veranda achter de hoofdwoning, verschillende terrassen, een paardenbak en een stuk weiland. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid achter en voor het elektrisch bedienbare toegangshek.

3 Landhuis Begane grond Entree, hal: 5.55 x 1.50, met toegang tot de woonkamer, de eetkamer, het kantoor en de trap naar de verdieping. De fraaie, luxe binnendeuren, de lambrisering, het chique behang en de natuurstenen vloer geven de sfeer in de gehele woning weer.

4 Woonkamer: 5.55 x 4.70, sfeervolle woonkamer met natuurstenen schouw met gashaard. Een oud detail zoals het glasin-lood in de bovenramen is bewaard gebleven. Het plafond, waarin inbouwspots zijn verwerkt, is mooi afgewerkt met plafondplinten en de vloer is voorzien van natuurstenen tegels. Er is een open verbinding met de eetkamer. Eetkamer: 8.05 x 3.01, afgewerkt in dezelfde stijl als de woonkamer en voorzien van openslaande deuren naar het terras.

5 Keuken: 7.37 x 4.38, heerlijk ruime woonkeuken met een landelijke keukeninrichting, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur en een breed Boretti gasfornuis. Heel praktisch is de massief houten eetbar, voor een snel ontbijt of lunch. De mooie openslaande deuren geven toegang tot het terras. Ook hier is de vloer afgewerkt met natuurstenen tegels en is het plafond voorzien van inbouwspots en plafondplinten. TV-kamer: 3.27 x 2.95, een fijne kamer om in alle rust te genieten van films en series. Een luik in de vloer geeft via een vaste trap toegang tot een koele kelder (2.97 x 2.92). Studeerkamer/kantoor: 4.70 x 4.56/4.01, in warme stijl ingerichte kamer met mooie houten lambrisering en luxe behang. Vanuit deze kamer is het toilet toegankelijk en een inbouwkast. De vloer is afgewerkt met hout.

6 Eerste verdieping Overloop: 5.35 x 1.95 (incl. trapgat), met toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en de trap naar de tweede verdieping. Er zijn twee inbouwkasten aanwezig. Masterbedroom: 5.53 x 4.75, riante slaapkamer, afgewerkt met vloerbedekking en behang en voorzien van airconditioning en openslaande deuren naar een groot dakterras.

7 Badkamer: 5.53/3.48 x 2.61, luxe ingerichte ruimte met hoogwaardig tegelwerk, ligbad, wandcloset, douchehoek en wastafelmeubel met dubbele wastafel met daarboven een spiegelkast met verlichting. Slaapkamer 2/kleedkamer: 3.62 x 3.48, momenteel als kleedkamer in gebruik. Tweede verdieping Overloop: ca x 2.81 (incl. trapgat), met toegang tot een ruime zolderkamer en een badkamer en voorzien van een dakkapel. Slaapkamer 3: ca.7.20 x 3.95, bijzonder ruime kamer, die eventueel op te splitsen is in meerdere kamers. Er zijn twee brede dakkapellen aanwezig en een schuifdeurinbouwkast.

8 Tuin - voorste gedeelte Direct achter de woning is een ruim terras, dat tevens toegankelijk is vanuit de eetkamer en keuken. Achter de keuken is een prachtige, verwarmde veranda (5.73 x 4.90) waar op dit moment een jacuzzi is geplaatst. Vanaf de veranda is er mooi zicht over het voorste gedeelte van de tuin met een tweede terras, speelgras en bloemen- en plantenborders. Bij het tweede terras is een blokhut (ca.2.70 x 2.70) geplaatst en achter het stukje speelgras staat het gastenverblijf. Gastenverblijf Begane grond Fitnessruimte/slaapkamer: 5.81 x 5.48, via de eigen veranda van het gastenverblijf, komt men de huidige fitnessruimte binnen. In deze ruimte staat een infrarood sauna opgesteld en er is een doorgang naar de (traditionele)sauna/badkamer en een trap naar de verdieping. De vloer is afgewerkt met laminaat.

9 Sauna/badkamer: met sauna voor 4 tot 6 personen, douchehoek en urinoir. Woonkamer/keuken: 5.91/4.49 x 5.48, vanuit de fitnessruimte betreedt men de woonkamer/keuken met compleet uitgeruste houtlook keukeninrichting. De vloer is afgewerkt met laminaat. Badkamer: Deze badkamer en-suite is ingericht met een douchehoek, wastafel en wandcloset en afgewerkt met luxe tegelwerk. Inpandige schuur: 6.32 x 5.48, toegankelijk vanuit de woonkamer/keuken en voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting, een grote bergzolder (6.32 x 5.63) en deur naar de tuin.

10 Garage: 6.44 x 3.62, gelegen naast de grote schuur. Verdieping Feestzaal: x 5.63, deze geweldige open ruimte is d.m.v. een trap te bereiken vanuit de fitnessruimte. Een ruimte met een eigen sfeer en gezellige bar, die zo uit een Engelse pub lijkt te komen. De ruimte heeft een iets verhoogd podium en een drietal dakramen. Vanzelfsprekend is deze ruimte ook prima geheel anders in te delen naar eigen idee. Tuin - achterste gedeelte Het achterste gedeelte van de tuin begint achter het gastenverbijf met een bestrate parkeergelegenheid, die tevens als paddock kan dienen samen met de aansluitende paardenbak (ca x 14.50). Achter de paardenbak is nog een diep weiland, dat is ingesloten tussen het polderlandschap van de Alblasserwaard.

11 Kenmerken & bijzonderheden Type woning vrijstaand landhuis Bouwjaar 1910 Ligging beneden aan een dijk Aantal slaapkamers 3 in de hoofdwoning (meer mogelijk) - 1 in het gastenverblijf (meer mogelijk) Perceelgrootte m 2 Woonoppervlakte 238 m 2 Oppervlakte overige inpandige ruimte 26 m 2 Inhoud 935 m 3 Algemene informatie: de hoofdwoning en het gastenverblijf worden beiden verwarmd middels een eigen CV-installatie de begane grond in de hoofdwoning is voorzien van vloerverwarming in de woning is een Creston Domotica (geluids)systeem aanwezig diverse ruimtes zijn voorzien van airconditioning, zowel in de hoofdwoning, als in het gastenverblijf Streefkerk is gelegen op een half uur rijden van Rotterdam en Gorinchem Oplevering aanvaarding geschiedt in overleg

12 Tekeningen niet op schaal Aan de maatvoering in deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Sanitair en/of keuken zijn globaal ingetekend en kunnen verschillen met de werkelijkheid.

13 Tekeningen niet op schaal Aan de maatvoering in deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Sanitair en/of keuken zijn globaal ingetekend en kunnen verschillen met de werkelijkheid.

14 Tekeningen niet op schaal Aan de maatvoering in deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Sanitair en/of keuken zijn globaal ingetekend en kunnen verschillen met de werkelijkheid.

15 Tekeningen niet op schaal Aan de maatvoering in deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Sanitair en/of keuken zijn globaal ingetekend en kunnen verschillen met de werkelijkheid.

16 Uittreksel kadastrale kaart niet op schaal

17 Uittreksel kadastrale kaart niet op schaal

Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel. Woonkamer Keuken Garage

Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel. Woonkamer Keuken Garage Waal Lekdijk 77 Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel Woonkamer Keuken Garage Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Oud-Alblas: T. T. 0184-691773 078-6918111 E. E. oudalblas@kooyman.com

Nadere informatie

Groot Ammers Gelkenes 11

Groot Ammers Gelkenes 11 Groot Ammers Gelkenes 11 Vrijstaande woning met garage, gelegen aan een wetering Woonkamer Keuken Ligging Groot-Ammers Gelkenes 11 Vraagprijs e 439.000,-- k.k. Beneden aan de dijk gelegen vrijstaande woning

Nadere informatie

Bleskensgraaf Abbekesdoel 12

Bleskensgraaf Abbekesdoel 12 Sfeervol, riant landhuis met paardenstallen en vrije ligging Woonkamer Keuken Ligging Vraagprijs e 1.350.000,-- k.k. In de lintbebouwing van Bleskensgraaf staat dit sfeervolle en riante landhuis met paardenstal

Nadere informatie

Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel. Woonkamer Keuken Garage

Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel. Woonkamer Keuken Garage Waal Lekdijk 77 Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel Woonkamer Keuken Garage Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Oud-Alblas: T. T. 0184-691773 078-6918111 E. E. oudalblas@kooyman.com

Nadere informatie

Giessen-Oudekerk Oudkerkseweg 36

Giessen-Oudekerk Oudkerkseweg 36 In het dorp gelegen woonboerderij met mogelijkheden Woonkamer Tuin Tuin Vraagprijs e 649.000,-- k.k. In de dorpskern van Giessen-Oudekerk, ligt deze woonboerderij. Zoals meestal bij oude boerderijen, is

Nadere informatie

Sliedrecht Merwestraat 2. Karakteristiek, vrijstaand pand op een prachtige locatie. Uitzicht Geveldetail Achterzijde

Sliedrecht Merwestraat 2. Karakteristiek, vrijstaand pand op een prachtige locatie. Uitzicht Geveldetail Achterzijde Karakteristiek, vrijstaand pand op een prachtige locatie Uitzicht Geveldetail Achterzijde Bel voor een afspraak kantoor Oud-Alblas: Sliedrecht: T. T. 0184-499444 0184-691773 E. E. sliedrecht@kooyman.com

Nadere informatie

Pietseweg 25, Oud Gastel

Pietseweg 25, Oud Gastel Handige doe-het-zelvers of kleine zelfstandigen opgelet! Op een vrije locatie aan de rand van het dorp gelegen, halfvrijstaande woning met grote garage op een perceel van maar liefst 800 m². Deze nette

Nadere informatie

LANDFORT AL LELYSTAD K.K.

LANDFORT AL LELYSTAD K.K. LANDFORT 66 8219 AL LELYSTAD 589.500 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 589.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

Groot-Ammers Wilhelminastraat 9

Groot-Ammers Wilhelminastraat 9 Nostalgisch wonen in een centraal gelegen 3-kamerappartement Woonkamer Keuken Balkon Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Oud-Alblas: T. T. 0184-691773 078-6918111 E. E. oudalblas@kooyman.com alblasserdam@kooyman.com

Nadere informatie

Oud-Cromstrijensedijk WZ 71-a Klaaswaal

Oud-Cromstrijensedijk WZ 71-a Klaaswaal Oud-Cromstrijensedijk WZ 71-a Klaaswaal Recent geheel gemoderniseerde,vrijstaande woning Met eigen buitenlounge, zwembad en hottube Voorzien van een gastenverblijf/ Bed and Breakfast Woonoppervlakte: ca.

Nadere informatie

Papendrecht Kleine Waal 90

Papendrecht Kleine Waal 90 Penthouse met riant terras in het centrum van Papendrecht Woonkamer Keuken Terras Vraagprijs e 550.000,-- k.k. Een ongekend luxe afgewerkt penthouse met een riant terras, in het centrum van Papendrecht.

Nadere informatie

Wassenaar van Obdampark AD Hendrik-Ido-Ambacht k.k.

Wassenaar van Obdampark AD Hendrik-Ido-Ambacht k.k. Wassenaar van Obdampark 13 3342 AD Hendrik-Ido-Ambacht 1.190.000 k.k. Wassenaar van Obdampark 13 - Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs: 1.190.000 k.k. Schitterend wonen in deze vrijstaande LUXE VILLA in het

Nadere informatie

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland Bijzonder ruim, statig herenhuis Stationsweg 1 Dirksland Vraagprijs 399.500,- k.k. Aanvaarding in overleg De Drie Linden Makelaardij, Watertoren 49b, 3247 CL Dirksland tel. 0187 600 425, www.de3linden.com,

Nadere informatie

Sliedrecht Douwes Dekkerstraat 22

Sliedrecht Douwes Dekkerstraat 22 Sliedrecht Douwes Dekkerstraat 22 Zeer nette eengezinswoning met dakopbouw Woonkamer Keuken Tuin Sliedrecht Douwes Dekkerstraat 22 Vraagprijs e 209.000,-- k.k. In leuk gedeelte van de straat gelegen zeer

Nadere informatie

TE KOOP. Charlotte van Pallandtlaan DB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Charlotte van Pallandtlaan DB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Charlotte van Pallandtlaan 25 2408 DB Alphen Aan Den Rijn 910.000 k.k. KENMERKEN Prijs 910.000 k.k. Postcode 2408 DB Ligging In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Garage

Nadere informatie

TE KOOP. Trompstraat TM Zwolle k.k.

TE KOOP. Trompstraat TM Zwolle k.k. TE KOOP Trompstraat 13 8023 TM Zwolle 237.500 k.k. KENMERKEN Prijs 237.500 k.k. Postcode 8023 TM Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noordoost, 5 15m Woonruimte 95m² Perceeloppervlakte 129m² Inhoud

Nadere informatie

Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer

Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer In het nieuwe gedeelte van Aalsmeer vlakbij Amstelveen staat dit prachtige woonhuis dat tot in de puntjes is afgewerkt en verfraait. Er is geen huis waar zoveel aandacht aan

Nadere informatie

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Vraagprijs 985.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Nadere informatie

Papendrecht Oostkil 17

Papendrecht Oostkil 17 Papendrecht Oostkil 17 Royale gezinswoning in een kindvriendelijke woonomgeving Woonkamer Keuken Tuin Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Papendrecht: T. T. 078-6150600 078-6918111 E. E. papendrecht@kooyman.com

Nadere informatie

Groot-Ammers Kerkstraat 20

Groot-Ammers Kerkstraat 20 Groot-Ammers Kerkstraat 20 Prachtig, stijlvol, vrijstaand herenhuis in het centrum Woonkamer Keuken Badkamer Bel voor een afspraak kantoor Oud-Alblas: T. 0184-691773 E. oudalblas@kooyman.com W. www.kooymaneigenhuis.nl

Nadere informatie

Papendrecht Vlierbeshof 7

Papendrecht Vlierbeshof 7 Papendrecht Vlierbeshof 7 Luxe vrijstaande villa met garage Riante woonkamer Open keuken Zeer grote luxe badkamer Papendrecht Vlierbeshof 7 Vraagprijs e 495.000,-- k.k. Deze luxe vrijstaande villa met

Nadere informatie

Sliedrecht Middeldiepstraat 22-24

Sliedrecht Middeldiepstraat 22-24 Sliedrecht Middeldiepstraat 22-24 Karaktervol pand met volop mogelijkheden! Woonkamer voorhuis Dakterras Woonkamer achterhuis Sliedrecht Middeldiepstraat 22-24 Vraagprijs e 399.000,-- k.k. Dit karaktervolle

Nadere informatie

Langeweg 9 c, 3235 CK Rockanje

Langeweg 9 c, 3235 CK Rockanje Langeweg 9 c, 3235 CK Rockanje Vraagprijs 850.000,- k.k. Omschrijving Aan de rand van het dorp gelegen een schitterende, sfeervolle vrijstaande woning met rieten daken! De goed onderhouden woning kenmerkt

Nadere informatie

Riante, sfeervolle woonboerderij met mogelijkheden. Woonkamer Keuken Tuin

Riante, sfeervolle woonboerderij met mogelijkheden. Woonkamer Keuken Tuin Riante, sfeervolle woonboerderij met mogelijkheden Woonkamer Keuken Tuin Vraagprijs e 725.000,-- k.k. In deze riante sfeervolle woonboerderij zorgen bijzondere elementen voor een prachtige lichtinval en

Nadere informatie

Maarland Noordzijde 52 - Brielle Vraagprijs 645.000,= k.k. Website: Omschrijving Op een unieke locatie aan de haven met zicht op de Brielse Dom vindt u dit prachtig monumentale grachtenpand uit de 16e

Nadere informatie

Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Bijzonder charmante en luxe afgewerkte woonboerderij met inpandig zwembad gesitueerd direct nabij het plassen- en natuurgebied van Bodegraven-Reeuwijk

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130

NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130 NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130 Vraagprijs: 775.000 kosten koper Omschrijving NIEUW-AMSTERDAM - Zijtak OZ 130 Stijlvol genieten in een heerlijk landelijke omgeving, met mogelijkheden voor een Bed & Breakfast,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Bospoort 11, Ede Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 13-04-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist!

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist! Adres :Molenstraat 7 te Oud-Vossemeer Object :Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist! Koopsom : 179.500,--

Nadere informatie

Broekhuizerweg 22 Broekhuizenvorst

Broekhuizerweg 22 Broekhuizenvorst Broekhuizerweg 22 Broekhuizenvorst Vraagprijs 549.000 K.K. 085-0605900 info@makelaarzelf.nl makelaarzelf.nl OMSCHRIJVING Op zoek naar rust, comfort, luxe en altijd dat vakantiegevoel? Stap dan eens binnen

Nadere informatie

Roosendaalseweg 64, Kruisland

Roosendaalseweg 64, Kruisland Omschrijving: Aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande woning (413 m³) met omgebouwde garage en ruime berging op een perceel van 420 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17. Eindhoven Op absolute toplocatie, in de zeer geliefde villawijk in Acht-Zuid is deze ruime, luxe bungalow (inhoud circa 900 m3) met inpandige

Nadere informatie

Stobbeweg 19 - Hierden

Stobbeweg 19 - Hierden Vraagprijs 1.495.000,-- kosten koper Omschrijving Exclusief, vrijstaand en onder architectuur gebouwd RIETGEDEKT LANDHUIS gelegen op een fraai perceel eigen grond van 1.985 m². Dit stijlvolle woonhuis

Nadere informatie

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon:

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon: LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon: 0187-849228 www.livastgo.nl Beschrijving: Inhoud: Gebruiksoppervlakte: Perceeloppervlakte: 555 m3 157 m2 280 m2 Je nieuwe huis moet de plek

Nadere informatie

Moordakkerstraat 4 HERVELD

Moordakkerstraat 4 HERVELD Moordakkerstraat 4 HERVELD Vraagprijs 695.000,= k.k. In landelijke omgeving gelegen uitstekend onderhouden karakteristieke WOONBOERDERIJ genaamd "Klein Rome" met bijgebouw thans in gebruik als kantoor-/werkruimte,

Nadere informatie

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Lyceumlaan 7, Zeist Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30 030-2542209 www.wvo.nl Omschrijving Deze schitterende

Nadere informatie

Nieuw-Lekkerland Middelweg 173

Nieuw-Lekkerland Middelweg 173 Nieuw-Lekkerland Middelweg 173 Karakteristieke tussenwoning met aanbouw achterzijde. Woonkamer Keuken Tuin Nieuw-Lekkerland Middelweg 173 Vraagprijs e 179.000,-- k.k. In een gezellige straat bevindt zich

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k Riant landhuis WEERT Vermeerlaan 5 vraagprijs 695.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 250 m² Perceeloppervlakte: 1370 m² Inhoud: 875

Nadere informatie

Hardinxveld-G dam Binnendams 19-19a

Hardinxveld-G dam Binnendams 19-19a Hardinveld-G dam Binnendams 19-19a Geschakelde woning op een prachtige locatie Woonkamer Keuken Ligging Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Sliedrecht: T. 0184-499444 T. 078-6918111 E. sliedrecht@kooyman.com

Nadere informatie

SCHUTTERSWEG 59 APELDOORN 459.500 k.k. www.schuttersweg59.nl Schuttersweg 59, Apeldoorn Geheel gemoderniseerde (met behoud van de authentieke details) jaren 30 twee-onder-1- kap woning van het brede type

Nadere informatie

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Stoofstraat 77, Oud Gastel Fraai gerenoveerde, luxueuze vrijstaande woning (± 730 m³) met royale garage en zeer ruime tuin in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1958 origineel gebouwd waarna

Nadere informatie

TE KOOP. Wageningsestraat K.K DC Zetten. HETWoonhart. De Zandakkers DJ Herveld

TE KOOP. Wageningsestraat K.K DC Zetten. HETWoonhart. De Zandakkers DJ Herveld TE KOOP 369.000 K.K. HETWoonhart De Zandakkers 2 6674 DJ Herveld 0488-481566 info@hetwoonhart.nl Wageningsestraat 71 6671 DC Zetten Wageningsestraat 71 6671 DC Zetten Inleiding Heerlijk wonen aan de rand

Nadere informatie

Sliedrecht Vermeerstraat 77

Sliedrecht Vermeerstraat 77 Sliedrecht Vermeerstraat 77 Sfeervolle hoekwoning met garage in een geliefde wijk. Voorzijde Woonkamer Tuin Sliedrecht Vermeerstraat 77 Vraagprijs e 219.500,-- k.k. Karakteristieke hoekwoning met garage

Nadere informatie

E X C L U S I E F W O N E N Postweg Lunteren 52

E X C L U S I E F W O N E N Postweg Lunteren 52 Postweg 52 Lunteren E X C L U S I E F W O N E N Deze woning in 3 woorden samengevat? Uniek, karakteristiek en ruim! Intro Deze vrijstaande woning met multifunctioneel bijgebouw ademt sfeer! Dat doet het

Nadere informatie

Dennis Leestraat 85, Stampersgat

Dennis Leestraat 85, Stampersgat Fraaie twee-onder-een kap woning aan de rand van het dorp. Het betreft hier een eengezinswoning met berging en garage op een perceel van 237 m² ondergrond. Deze woning is in 1922 traditioneel gebouwd en

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 695.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandige tweede woonruimte / gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, c.v, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER TE KOOP Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER Vrijblijvende verkoopinformatie, wijzigingen in teksten en tekeningen voorbehouden. ROYALE, RECENT

Nadere informatie

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure De Boskant 3 - Leersum Vraagprijs 679.000,-- k.k. Omschrijving De Boskant 3 - Leersum VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 975 m², prachtig gelegen in een doodlopend laantje.

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 6, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 6, Oud Gastel Op een schitterende locatie, aan de rand van het dorp gelegen, luxueuze vrijstaande villa met inpandige garage, praktijkruimte met eigen entree, prieel, stal en tuinhuis op een perceel van maar liefst

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Dennenhout 11 in Houten

Dennenhout 11 in Houten Dennenhout 11 in Houten Riante vrijstaande villa met garage en kantoor,-praktijkruimte Vraagprijs 849.000,- K.K. Onlinemakelaarsdiensten Omschrijving In de populaire woonwijk Het Hout staat deze VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 625.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandig kantoorruimte en gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, cv, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

BROCHURE Viaductweg 39 Haren

BROCHURE Viaductweg 39 Haren BROCHURE Viaductweg 39 Haren Charmant vrijstaand woonhuis met garage in een groene, landelijke omgeving. De Viaductweg is gelegen halverwege het centrum van Haren en het dorp Glimmen. Kenmerkend voor de

Nadere informatie

Lunteren Bisschopweg 67

Lunteren Bisschopweg 67 Lunteren Bisschopweg 67 1.049.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 285m2 ± 1.100m3 ± 2001 12 6 Ca. 1 hectare Aanvaarding in overleg Prachtig landelijk

Nadere informatie

RODEN Grasbroek 13. Vraagprijs: kosten koper

RODEN Grasbroek 13. Vraagprijs: kosten koper RODEN Grasbroek 13 Vraagprijs: 445.000 kosten koper Omschrijving RODEN - Grasbroek 13 Op een schitterende locatie gelegen, ruime VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde stenen garage. In 2011 heeft deze woning

Nadere informatie

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k RIJSSEN Haarstraat 149 vraagprijs 289.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 500 m³ Woonoppervlakte: 130 m² Perceeloppervlakte: 145 m² Bouwjaar: 2006 Gelegen in het

Nadere informatie

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Omschrijving PRACHTOBJECT IN MISSCHIEN WEL DE MOOISTE STRAAT VAN VALKENSWAARD! Karakteristiek, gemoderniseerd en hoogwaardig afgewerkt, vrijstaand landhuis met royale inpandige garage op een markant perceel

Nadere informatie

IJsselmondselaan AS Rotterdam k.k.

IJsselmondselaan AS Rotterdam k.k. IJsselmondselaan 245 3064 AS Rotterdam 339.000 k.k. IJsselmondselaan 245 - Rotterdam Vraagprijs: 339.000 k.k. Deze ZEER SMAAKVOL VERBOUWDE en perfect afgewerkte 6-kamer eengezinswoning (voorheen 2 woningen)

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP het Buske 33. 5708 GV Helmond 264.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 264.000 k.k. Postcode 5708 GV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond! Villex Wonen B.V. TE KOOP Kromme Zandweg 74 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 499.500,- k.k. Sfeervolle vrijstaande

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

W.M. beëdigd makelaar o.g. Von Bonninghausenstraat 1b Borne

W.M. beëdigd makelaar o.g. Von Bonninghausenstraat 1b Borne Peter W.M. Schiphorst beëdigd makelaar o.g. Von Bonninghausenstraat 1b Borne Peter W.M. Schiphorst Makelaardij Veluwestraat 96 7559 LH Hengelo (Ov.) (074) 247 01 11 info@peterschiphorst.nl In 2002 is dit,

Nadere informatie

Lunteren Postweg k.k. Woonoppervlakte. Aantal kamers Aantal slaapkamers

Lunteren Postweg k.k. Woonoppervlakte. Aantal kamers Aantal slaapkamers Lunteren Postweg 33 695.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ±178m2 ±774m3 2009 6 4 ±456 m2 Aanvaarding in overleg Prachtige en keurig afgewerkte VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Bodegraafsestraatweg 161 Gouda Vraagprijs 1.725.000,- k.k.

Bodegraafsestraatweg 161 Gouda Vraagprijs 1.725.000,- k.k. Bodegraafsestraatweg 161 Gouda Vraagprijs 1.725.000,- k.k. PRACHTIG VRIJSTAAND LANDHUIS MET HEERLIJKE TUIN EN GEWELDIG UITZICHT OVER DE REEUWIJKSE PLASSEN! Wilt u wonen in luxe op een geweldige locatie

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU Vraagprijs : 452.500,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente GRONAU Sectie 43 Nummer(s) 1120 + 1123 + 1119

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

Noordweg 261, Middelburg

Noordweg 261, Middelburg Noordweg 261, Middelburg Vraagprijs 319.000,- K.K. Beschrijving Karakteristieke half vrijstaande woning met een diepe, op het westen gelegen, parkachtige tuin aan de populaire Noordweg. Een straat met

Nadere informatie

Groot-Ammers Wilhelminastraat 7

Groot-Ammers Wilhelminastraat 7 Royaal en goed verzorgd 3-kamerappartement op eerste etage. Woonkamer Keuken Loggia Vraagprijs e 298.000,-- k.k. In het gezellige centrum van Groot-Ammers bevindt zich dit ruim bemeten 3-kamerappartement

Nadere informatie

BROCHURE Vaartweg 5 Smilde

BROCHURE Vaartweg 5 Smilde BROCHURE Vaartweg 5 Smilde Op nog geen 10 autominuten van Assen en op circa 25 minuten van Groningen ligt dit in 2008 geheel gerestaureerde landhuis. Kosten noch moeite heeft de huidige eigenaar gespaard

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 115 FIJNAART 225.000 k.k. www.molenstraat115.nl Molenstraat 115, Fijnaart Net buiten de kern van het dorp Fijnaart op een landelijke locatie aan de Molenstraat gelegen uitgebouwde vrijstaande

Nadere informatie

Te koop: De Geestlaan 5, Warmond Vrijstaande villa met zonnige tuin, inpandige garage en zelfstandige werk/praktijkruimte

Te koop: De Geestlaan 5, Warmond Vrijstaande villa met zonnige tuin, inpandige garage en zelfstandige werk/praktijkruimte Te koop: De Geestlaan 5, Warmond Vrijstaande villa met zonnige tuin, inpandige garage en zelfstandige werk/praktijkruimte Vrijblijvende projectinformatie Conduct Vastgoed B.V. te Warmond Algemeen Ruime

Nadere informatie

Bremstraat 103, St. Willebrord

Bremstraat 103, St. Willebrord Omschrijving: Op een schitterende locatie gelegen royaal geschakeld vrijstaand woonhuis (± 494 m³) met aanpandige garage/berging op een riant perceel van maar liefst 635 m² ondergrond. De woning is sinds

Nadere informatie

Bergselaan 146b ROTTERDAM

Bergselaan 146b ROTTERDAM Bergselaan 146b ROTTERDAM Vraagprijs: 325.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3071 XD ROTTERDAM

Nadere informatie

Overburgkade XV Voorburg k.k.

Overburgkade XV Voorburg k.k. TE KOOP Overburgkade 37 2275 XV Voorburg 695.000 k.k. KENMERKEN Prijs 695.000 k.k. Postcode 2275 XV Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost,

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

Wilgenhoekweg 32 te Serooskerke

Wilgenhoekweg 32 te Serooskerke Wilgenhoekweg 32 te Serooskerke Vraagprijs 895.000 k.k. Dorpsstraat 41, 4356AH Oostkapelle Telefoon: 0118-853838 E-mail: info@hoogedeuremakelaars.nl Internet: http://www.hoogedeuremakelaars.nl Omschrijving:

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Weeldijk CD Noordhoek. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Weeldijk CD Noordhoek. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Weeldijk 13 4759 CD Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 675.000 K.K. Heerlijk wonen

Nadere informatie

VAN EVERDINGENSTRAAT 29 ALKMAAR 698.000 k.k. www.vaneverdingenstraat29.nl Van Everdingenstraat 29, Alkmaar Oud of toch nieuw, of nieuw maar toch oud, dat kenmerkt deze schitterende nieuwbouwwoning gelegen

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel Omschrijving: Op een unieke en vrije locatie in het buitengebied van Oud Gastel gelegen, fraai afgewerkte en zeer goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow (± 552 m³) met vrijstaande garage op een perceel

Nadere informatie

TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: 1.075.000,-- k.k. In het landelijke plaatsje Driemond nabij Amsterdam bieden wij aan een zeer royaal en goed onderhouden vrijstaand landhuis

Nadere informatie

Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs 895.000,-- k.k. Een unieke en karakteristieke vrijstaande villa, gelegen tussen het groen, water en kwekerijen. Deze statige, onder architectuur gebouwde prachtige woning

Nadere informatie

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Richard Holstraat 77 Vlaardingen Vraagprijs 285.000 k.k. U bent op zoek naar ruimte en een mooie instapklare woning. Dan hoeft u niet langer te zoeken. Deze zeer ruime woning met een woonkamer van ruim

Nadere informatie

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon:

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon: LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon: 0187-849228 www.livastgo.nl Beschrijving: Inhoud: Gebruiksoppervlakte: Perceeloppervlakte: 2271 m3 728 m2 5735 m2 Anoniem en exclusief wonen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eindbeemden 2 5706 NZ Helmond 449.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 449.000 k.k. Postcode 5706 NZ Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Net buiten het dorp Buurse, met de achtertuin

Nadere informatie

SCHOOFVELDEN 6 BEST, 5685 JX VRAAGPRIJS: 669.000,-- k.k.

SCHOOFVELDEN 6 BEST, 5685 JX VRAAGPRIJS: 669.000,-- k.k. SCHOOFVELDEN 6 BEST, 5685 JX VRAAGPRIJS: 669.000,-- k.k. Keurig onderhouden riant landhuis met een hal voorzien van prachtige vide, ruime sfeervolle living en gezellige woonkeuken in landelijke stijl.

Nadere informatie

U voelt zich thuis in dit aangename driedubbel benedenhuis in chique Oud-Zuid!

U voelt zich thuis in dit aangename driedubbel benedenhuis in chique Oud-Zuid! U voelt zich thuis in dit aangename driedubbel benedenhuis in chique Oud-Zuid! Jacob Obrechtstraat 71-huis in Amsterdam Eerste indruk: Dit gemoedelijke en sfeervolle driedubbel benedenhuis met een heerlijke

Nadere informatie

Molenaarsgraaf Molenhoek 14

Molenaarsgraaf Molenhoek 14 Molenaarsgraaf Molenhoek 14 Een echte kluswoning op een toplocatie! Voorzijde Woonkamer Tuin Molenaarsgraaf Molenhoek 14 Vraagprijs e 165.000,-- k.k. Een eengezinswoning die gelegen is op een werkelijk

Nadere informatie

Hoofdstraat 50, Mierlo-Hout

Hoofdstraat 50, Mierlo-Hout Hoofdstraat 50, Mierlo-Hout Hoofdstraat 50, Mierlo-Hout Traditioneel gebouwde grote vrijstaande woning met L-vormige living, mooie leefkeuken, grote garage/multifunctionele ruimte, drie ruime slaapkamers

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie