Culemborg, Tollenstraat 34 / Achterstraat 21-23

Vergelijkbare documenten
Culemborg, Schoolhof West 11a

Culemborg, Kattenstraat 5-7

Culemborg, Erasmusweg 15

Net buiten de dorpskern van Ingen gelegen vrijstaand winkelpand, laatst in gebruik geweest als supermarkt met naastgelegen magazijn en bedrijfswoning.

Culemborg, Plantijnweg 24

Beesd, Achterstraat 2

Culemborg, Pascalweg 4

Culemborg, Beesdseweg 3-16

Geldermalsen, De Iepenwei 14K

Geldermalsen, Oudenhof 6

Geldermalsen, Gerdina s Hof 25

Culemborg, Pascalweg 25h

Geldermalsen, Zaaiwaardweg 6

Culemborg, De Raaf 9

Neerijnen, 2 e Tieflaarsestraat 2

Tiel, Morsestraat m² bedrijfsruimte, 193 m² werkplaats en 993 m² kantoor

Geldermalsen, De Iepenwei 12N

Geldermalsen, Rijnstraat 30

Tiel, Oude Medelsestraat 18b Latensteinse Middenweg 1

Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m².

Culemborg, Newtonweg 7

Brummen, Mercuriusweg ong. Bedrijfsunit Mercuriusplaza

Buren, Hulsterstraat 4

Culemborg, Markt 27. Winkelpand, A-locatie, 255 m² verkoopvloeroppervlak met magazijn.

Tiel, Hoekwei bouwperceel

Brummen, Mercuriusweg ong. Bedrijfsunits Mercuriusplaza

Culemborg, Godfried Bomansstraat 8a

Geldermalsen, Rijksstraatweg 21

Tiel, Lingewei OMSCHRIJVING:

Haaften, Margrietstraat 5 en 5a

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Geldermalsen, De Aaldor 6B

Gooierserf 330 te Huizen

VAN KARNEBEEKSTRAAT JK ZWOLLE

Joh. Geradtsweg 136 te Hilversum

Geldermalsen, De Aaldor 30

Laanstraat 3E te Hilversum

Geldermalsen, Rijksstraatweg 21

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum

Nieuwe Doelenstraat 11-6 te Hilversum

Stephensonlaan 10 te Hilversum

Hilvertsweg 66 te Hilversum

Hugo de Grootsingel 4 te Huizen

Kamerlingh Onnesweg 44 te Hilversum

Brinkweg 12 A te Hilversum

Erfgooiersstraat 267 te Hilversum

Delilaan 4 te Hilversum

Waardenburg, Kerkstraat 11a

Coehoornstraat 35 te Hilversum

Paviljoensweg 12 te Laren Nh

Soestdijkerstraatweg 26 te Hilversum

Radiostraat 2B te Hilversum

Reestraat 27-I-II te AMSTERDAM

Jacob van Heemskerckstraat 43A te Hilversum

Westkade 80 te Huizen

Buisweg 8 te Hilversum

Oude Torenstraat 5 te Hilversum

Utrechtseweg te Hilversum

Willem Barentszweg 144 Hilversum

Noordse Bosje 12 te Hilversum

Simon Stevinweg 64 te Hilversum

Jacob van Campenlaan 355 te Hilversum

Liebergerweg 614 te Hilversum

Ruitersweg 72C te Hilversum

Wakkerendijk 22 & 22A te Eemnes

Simon Stevinweg 74 te Hilversum

Tiel, Hertog Karellaan 132a-138/Jonge Schutskooilaan 15-15a De Vier Gravinnen

Fauna 23 te Huizen. T: F: Groest EC HILVERSUM

Geldermalsen, Tunnelweg 2

WILHELMINALAAN DA KAMPEN

Ripolinpad 1 te Hilversum

Noolseweg 6 te Laren NH

KOOPINFORMATIE LUTTEKEPOORTSTRAAT AX HARDERWIJK. * Plattegrond binnenstad met locatie winkelpand en nabijgelegen parkeergelegenheden.

Claudiagaarde 39 te Bussum

Rading 30 te Loosdrecht

Lage Naarderweg 79 te Hilversum

Vredelaan 24 te Laren NH

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

Leeuwerikstraat 4 te Hilversum

Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg GJ Kamerik

Laan te Hilversum

DIJKSTRAAT VX KAMPEN

Spoorstraat 22 te Hilversum

Culemborg, Godfried Bomansstraat 8

Kerkdriel, Bulkseweg 24

Grootschalig bedrijfscomplex (3.315 m²) op 3,8 ha. Grond.

Liebergerweg 45 te Hilversum

Kerkdriel, Bulkseweg 24

Huijbert van Schadijcklaan 39 Kortenhoef

Capelle Aan Den IJssel Paulus Potterlaan 10 Vraagprijs ,- k.k. Huurprijs 3.150,- p.m.

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Breeweg 9 te Laren NH

Boomkleverlaan 70 te Bussum

OOSTZEESTRAAT ER KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat Kampen -Tel (038) Fax (038)

Burg. Andriessenstraat 40 te Hilversum

Studiostraat 32 te Huizen

Acaciapark 58 te Hilversum

De Maten 9 te Blaricum

Kinkerstraat 350B te AMSTERDAM

Transcriptie:

Culemborg, Tollenstraat 34 / Achterstraat 21-23 OMSCHRIJVING: In het centrum van Culemborg gelegen beleggingspand bestaande uit een verhuurde winkel met bovenwoning welke woning thans is verhuurd in de vorm van 2 kamersbewoners met gemeenschappelijk sanitair op de 1 ste verdieping en een zelfstandig appartement op de 2 de verdieping. Het object is gelegen in het autoluwe deel van het centrum met openbare parkeergelegenheid op loopafstand. VRAAGPRIJS: 375.000,= k.k.

blad 2, Culemborg, Tollenstraat 34/Achterstraat 21-23 INDELING: ERF/BUITEN- TERREIN: Recent gemoderniseerde winkel met een front van 6 meter, oppervlakte winkel circa 45 m², magazijn met toilet en pantry van circa 10 m². 1 ste verdieping: eigen entree via Achterstraat: overloop met toilet en badkamer voor 2 huurders, woon-/slaapkamer met eigen keuken aan voorzijde, kleinere woon-/slaapkamer met eigen keuken aan achterzijde van het pand. 2 de verdieping: zelfstandig appartement met woonkamer met open keuken, toilet, slaapkamer op entresol en badkamer. Kleine achterplaats met fietsenberging voor huurders woonruimte. OVERIGE: * De winkel is thans verhuurd voor 912,90 per maand, excl. BTW en energiekosten. Huurtermijn 2 jaar en 7 maanden met 3 optiejaren. Ingangsdatum 1 oktober, huurder Inkstation Culemborg. * De woonruimte op de eerste verdieping aan de voorzijde is verhuurd voor 435,= per maand. De kamer aan de achterzijde is verhuurd voor 195,= per maand (beiden excl. servicekosten). * Het appartement op de tweede verdieping is verhuurd voor 510,= per maand excl. servicekosten. * Het pand is de laatste jaren grotendeels gerenoveerd, met uitzondering van de tussenverdieping. * Perceelsoppervlakte 83 m². * Aanvaarding in overleg. BOUWWIJZE: Traditionele bouw, metselwerk gevels, kap met pannen gedekt. Winkelruimte. Achterzijde van het pand.

blad 3, Tollenstraat 34/Achterstraat 21-23 LOCATIE: Culemborg, een mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is recent opnieuw ingedeeld en geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-hertogenbosch. ALGEMEEN: Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, vigerend of in ontwerp. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Ontwikkelingen en voorgenomen plannen zullen altijd worden getoetst aan het bestemmingsplan. Derhalve is het raadzaam om bij de gemeente Culemborg informatie in te winnen over eventuele door u voorgenomen (ver)bouwplannen. Ook raden wij u aan om u te laten voorlichten over eventuele geplande ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening in de nabije toekomst en over plannen op langere termijn. Deze laatste categorie hoeft niet altijd te zijn vastgelegd in een bestemmingsplan. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg. Ingang magazijn winkel. Toegangsdeur bovenwoningen.

blad 4, Tollenstraat 34/Achterstraat 21-23 Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: Van der Horst Bedrijfsmakelaardij, telefoonnummer: 0345-65 21 13, mailadres: info@vanderhorstmakelaardij.nl. www.facebook.com/vanderhorstmakelaardij @vdhorstmakelaar De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door Van der Horst Makelaardij, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Ons volledige aanbod staat vermeld op: www.vanderhorstmakelaardij.nl

BIJLAGE BIJ BROCHURE Voorwaarden bij koop: Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed HVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis) Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld. Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen. Financiering: Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 3 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden. Ouderdomsclausule: Indien van toepassing wordt aan koper bekend verondersteld, dat dit pand meer dan 30 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere panden. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen van electriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand op optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht nimmer belemmerend te werken op het in artikel 5.3 omschreven gebruik. --.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--