, Euro k.k.

Vergelijkbare documenten
BORN SITTARD. Ruijs de Beerenbrouckstraat. Koningstraat ,- Euro k.k.

BORN SUSTEREN (DIETEREN) , ,- Euro k.k.

BITTARD ORN. Koningstraat. Dr. Poelslaan 44

BORN ORN Koningstraat 44 Gaarstraat , 3 - Euro k k.k. k.

BITTARD ORN. Eisenhowerstraat. Koningstraat548

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Straatsburglaan JA Sittard

TE KOOP. Roodakker DX Herten

TE KOOP. Aan het Bos WG Sittard

TE KOOP. Liviusstraat HV Sittard

TE KOOP. Pastoor Verbeekstraat VP Sittard

TE KOOP. Klaverstraat GR Sittard

TE KOOP. Burgemeester Eussenstraat BR Elsloo

BORN ELEEN. Koningstraat 8.000,- Euro k.k.

TE KOOP. Roodtstraat VT Echt

TE KOOP. Haagbeukstraat DZ Echt

TE KOOP. Sleedoornstraat GH Nieuwstadt

TE KOOP. Philip de Croystraat HK Sittard

TE KOOP. Merovingenstraat EC Sittard

TE KOOP. Vonderen GR Linne

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat HR Sittard

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Ovidiusstraat JC Sittard

TE KOOP. Meijsstraat EB Geleen

Vouerweg AL Sittard. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Chris Plitscherlaan MZ Susteren

TE KOOP. Hubert Ummelstraat PT Reuver

TE KOOP. Sint Servaasbolwerk NB Maastricht

TE KOOP. Strijthagenweg K.K BS Kerkrade

Te Koop. GREVENBICHT, Prins Hendrikstraat 25. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Hillenraedtstraat BR Sittard

TE KOOP. Mathias Kempstraat KB Sittard

TE KOOP. Swentiboldstraat AG Guttecoven

TE KOOP. Heerstraat GE Reuver

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. G. Ruijs de Beerenbroucklaan AD Holtum

TE KOOP. Pricksteenweg K.K BP Kerkrade

Het Veldje 131 Horst

TE KOOP. Schoolstraat GD Landgraaf

TE KOOP. Liguster DV Brunssum

Te Koop. GELEEN, Tielensstraat 6. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Heiveldstraat K.K AK Kerkrade

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

Maaseikerweg BN Holtum

TE KOOP. Frankenstraat AR Stein

De Kolk 19 Horst. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oude Heerlenerweg BR Sittard

TE KOOP. Steeg EA Stein

TE KOOP. Lindestraat K.K AS Brunssum

TE KOOP. Eikenskamphof LK Herten

Rustig en aan de rand van de natuur gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met aanbouw, 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin.

TE KOOP. Caumerboord 33 A K.K BL Heerlen

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

TE KOOP. Reeweg K.K BZ Landgraaf

TE KOOP. Edmond Jasperstraat JK Sittard

TE KOOP. Veldschuurweg RP Stein. In landelijke woonomgeving gelegen, onder architectuur gebouwd, modern instapklaar vrijstaand woonhuis.

Leuvenlaan 69. Maastricht (Randwyck) Huurprijs 995,-- per maand.

TE KOOP. Oude Maar K.K GG Kerkrade

Wambachsingel 10 Tegelen

TE KOOP. Koningsberg AV Urmond. Op een mooie rustige woonlocatie in Berg aan de Maas is deze halfvrijstaande woning gelegen.

TE KOOP. Grachterstraat K.K AM Kerkrade

NIEUW in de verkoop!

TE KOOP. Toupsbergstraat K.K EC Kerkrade

Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage.

TE KOOP. Hoeve BH Spaubeek

TE KOOP. St.Pieterstraat K.K CX Kerkrade

Lingsweg 11 Tegelen. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Bettinumstraat BJ Buchten

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

TE KOOP. Sint Jozefstraat K.K AN Kerkrade

TE KOOP. Hertenweide K.K PA Kerkrade

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

Frans Woltersstraat 56 Horst

TE KOOP. Grotestraat CM Urmond

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Patersweg GC Hoensbroek

TE KOOP Brouwerstraat XE Susteren

Agnes Huijnstraat 12

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Keerend VS Stein

Monseigneur Theelenstraat 30 B - Beesel

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg

Mulderstraat 18 Sevenum

TE KOOP. Ericastraat K.K BC Kerkrade

Roggehof KS Heerlen

Locomotiefstraat 49 Eindhoven

Pastoor Pyrensisstraat 8

TE KOOP. In de Boomgaard K.K GC Kerkrade

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Engelbert Dorsstraat 10 Grubbenvorst

TE KOOP. Rötscherweg K.K XW Landgraaf

TE KOOP. Heggewikke K.K DL Voerendaal

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Aristotelesstraat BA Brunssum

Oude Broeksittarderweg 9 te SITTARD

Eekhoornstraat VL Heerlen. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Bosserveldlaan SL Beek

Aalbersestraat 2 Tegelen

Transcriptie:

BORN SITTARD Koningstraat Lisztstraat 44 27 188.000,- 206.000 Euro k.k.

NADERE OBJECTOMSCHRIJVING: OP EEN FRAAIE LOCATIE, NABIJ ALLE VOORZIENINGEN ZOALS SCHOLEN, WIN- KELS EN HET CENTRUM VAN SITTARD GELEGEN VRIJSTAAND GESCHAKELDE HOEKWONING MET GARAGE, VIER SLAAPKAMERS EN OMSLOTEN TUIN MET TERRAS EN GAZON. BEGANE GROND: Via de hal met parketvloer, meterkast en modern toilet met zwevend closet en fonteintje is er toegang tot de woonkamer. Fraaie L-vormige woonkamer (ca. 32 m2) met laminaatvloe en ruime muurkast. Half open keuken (ca. 5 m²) met tegelvloer en moderne keukeninstallatie in hoekopstelling v.v. apparatuur o.a. inductiekookplaat, afzuiging, combi-magnetron/ heteluchtoven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. EERSTE VERDIEPING: De overloop met laminaatvloer biedt toegang tot drie ruime slaapkamers met laminaatvloer (resp. 18 m2, 11m2 & 7 m2). De geheel betegelde moderne badkamer (ca. 4 m2) beschikt over een ligbad v.v. douchescherm, een vaste wastafel in badmeubel en een zwevend closet. TWEEDE VERDIEPING: Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met overloop v.v. laminaatvloer en de witgoedaansluiting en 4e ruime slaapkamer met laminaatvloer. Tevens is er op deze verdieping veel bergruimte en een aparte ruimte met de cv-opstelling aanwezig. TUIN: De omsloten tuin is voorzien van een terras en een gazon en biedt toegang tot de garage. Tevens is er een electrisch bedienbaar zonnescherm. GARAGE: Aan de zijkant van de woning gelegen garage met kantelpoort v.v. loopdeur en een voorgelegen oprit. BIJZONDERHEDEN: Dit pand is zeer goed onderhouden en instapklaar! Het pand is v.v. houten kozijnen met beneden dubbel glas. De deuren zijn in kunststof uitgevoerd. Het pand is boven v.v. rolluiken. cv combi ketel is gehuurd Bouwjaar: 1988 Inhoud: 385 m³ Perceeloppervlakte: 221 m2 Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met ons kantoor. Alle maten zijn plus/minus maten. Aan dit infoblad kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn absoluut vrijblijvend en uitsluitend een basis voor verdere evaluatie.

De woonkamer met veel lichtinval en fraai tuincontact bestaat uit een eethoek en zitgedeelte Keuken De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en vaste wastafel Slaapkamer

Ruime zolderkamer met laminaatvloer De hal is voorzien van een laminaatvloer Achterzijde van de woning De omsloten en aangelegde tuin.

Natuurlijk ook uw vertrouwde Hypotheekpartner! Graag maken wij voor u een passende offerte! Uiteraard hopen wij u met deze woning een passende aanbieding te hebben gedaan. Wist u echter dat ons kantoor naast de verkoop van woningen, nog op meerdere gebieden actief is. Bij Kempen & Oberdorf kunt u rekenen op professionele dienstverlening op het gebied van Woningmakelaardij in Nederland en België Taxaties Hypotheken Verzekeringen Energielabels Woningmakelaardij Naast de bemiddeling bij verkoop van woningen, kunnen wij u tevens adviseren bij de aankoop van uw droomwoning. Hierbij kunnen wij u behoeden voor een te hoge koopprijs, gebreken aan de woning, alsmede juridische aangelegenheden. Hiervoor zijn wij door de Vereniging Eigen Huis aangesteld als aankoopmakelaar voor onze regio. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u geen lid bent van Vereniging Eigen Huis. Deze service kunnen wij u alleen aanbieden voor woningen, die niet via ons kantoor te koop staan, aangezien wij maar van 1 opdrachtgever de belangen kunnen behartigen, conform de regels van de NVM. Tevens kunnen wij u als woningzoekende een extra service aanbieden. U kunt zich op onze website inschrijven als woningzoekende, waardoor u geregeld per email op de hoogte wordt gehouden van ons nieuwste woningaanbod. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling bij de verkoop van uw huidige woning. Nodig ons eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling om u onze energieke werkwijze nader uit te leggen. Wij kunnen u bovenstaande diensten tevens aanbieden voor een woning in België. Wij beschikken over een certificering conform het Beroeps Instituut voor Vastgoedmakelaars in België. Taxaties Het taxeren van vastgoed kunt u gerust aan de medewerkers van ons kantoor overlaten. Bij ons kantoor werken alleen gecertificeerde taxateurs en wij werken conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Derhalve worden al onze rapporten geaccepteerd door de Nederlandse financiële instellingen en overige instanties. Hypotheken Ook voor een onafhankelijk hypotheekadvies kunt u uiteraard bij ons kantoor terecht. Ons kantoor heeft twee erkende hypotheekadviseurs in dienst, die u kunnen helpen met een deskundig hypotheekadvies. Hierbij wordt naast de maandlasten tevens gekeken naar uw pensioensituatie, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Assurantiën Ons kantoor is aangesloten bij Limburg Direct, waardoor wij u te allen tijde concurrerende verzekeringspremies kunnen aanbieden met de persoonlijke service van een degelijk assurantiekantoor, welk al bijna honderd jaar haar sporen heeft verdiend. Energielabel U kunt tevens bij ons terecht voor een erkend Energielabel, welke u nodigt heeft bij de verkoop van uw woning. Wenst u meer info over bovenstaande diensten, bel of mail ons dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Kempen & Oberdorf Rijksweg Zuid 121 6134 AA Sittard Tel: +31 (0) 46-4512349 Fax: +31 (0) 46-4515902 makelaardij@kempenoberdorf.nl www.kempenoberdorf.nl