Spanjaardsdreef 6. Wernhout

Vergelijkbare documenten
Zoudtlandseweg 60. Breda

Brakkenstraat 26. Etten-Leur

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Warande 18. Rijsbergen

Egelantier 12. Zundert

Strijbeekseweg 62. Strijbeek

Baarleseweg 38. Chaam

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs ,= k.k.

Voske 3. Baarle-Nassau

Leursebaan 314 Breda

Voske 3. Baarle-Nassau

Zoudtlandseweg 60 Breda

Galderseweg 15a Galder

Caspar Damstraat17 Zundert

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen

Hooijdonkseweg 8a. Breda

Ganzenbeemd 20 Chaam

Kloosterstraat 3 Chaam

Hellegatweg 29a. Rijsbergen

Galderseweg 64 Galder

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Strijbeekseweg 60a Strijbeek

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Mereltjesstraat 19. Wernhout

Berkenlaan 110 Zundert

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Rucphenseweg 39 Klein-Zundert

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Broekakkerweg 7. Gilze

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Berkenlaan 28 Zundert

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Risten 33. Rijsbergen

Legstraat 16/16a. Chaam

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL

Waaijenbergstraat 20 Zundert

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Krekelweg 21. Prinsenbeek

Wildertstraat 15b. Wernhout

Achter den Ham 23 - Dongen

Zandspui 43. Etten-Leur

STATIONSTRAAT 18 TE ALPHEN Perceels oppervlakte : ca. 319 m² Inhoud : ca. 540 m³ Woon oppervlakte : ca.

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL.

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL

Cousinsstraat 3 - Dongen

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Prijs: ,-- k.k.

Goudbloemsedijk 4a Hoeven

Welpenheuvel 18, De Mortel

KLEINE HEISTRAAT TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 635 m². Woonoppervlakte : ca. 129 m².

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal

Leharstraat 24 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

ZWAANTJES 6 TE RIJSBERGEN Perceelsoppervlakte : ca. 232 m². Woonoppervlakte : ca. 145 m². Garage : ca.

Vagevuurstraat 6. Klein-Zundert

Scherpenbergsebaan 16. Schijf

Prijs: ,-- k.k.

DONGEN Sweelinckstraat 20

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

DONGEN Papaverstraat 1

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert

TE KOOP. Heuvel CL GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

DONGEN Van Eijckstraat 26

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. (kostprijs woning , nu te koop voor k.k.)

ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m².

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

WERNHOUT KALMTHOUTSEBAAN

DIEPSTRAAT 28A TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 338 m². Woonoppervlakte : ca. 71 m².

Meerkoethof 11 - Dongen

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

GRENSWEG TE BUDEL VRAAGPRIJS ,-

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Lage Ham 96 - Dongen

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

Rooseveltstraat Dongen

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor.

Wielewaal 27, 4881 VR Zundert

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur

DONGEN Rooseveltstraat 118

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2

DONGEN Hof 28. Perceel : 208 m² Inhoud : circa 410 m³ Bouwjaar : k.k.

Transcriptie:

Spanjaardsdreef 6 Wernhout

Spanjaardsdreef ernhout Vraagprijs. 369.000,= k.k. FRAAIE HALF VRIJSTAANDE WONING MET MAXIMALE PRIVACY EN TUIN Type woning Bijgebouwen Bouwjaar woning Inhoud Perceelsoppervlakte Ligging Twee-onder-één-kap woning. Garage. Circa1924. Circa 400 m³. 1.340 m². Prachtig gelegen in het buitengebied met uizicht over de landerijen.

SPANJAARDSDREEF ERNHOUT HALF VRIJSTAANDE WONING Deze zeer fraaie half vrijstaande woning met vrijstaande garage is gelegen op een perceel van 1.340 m². De woning beschikt over een aanbouw aan de achterzijde van de woning waarin de leefkeuken is gesitueerd. Vanuit de aanbouw heeft men middels de openslaande tuindeuren toegang tot de veranda. Tevens beschikt de woning onder andere over een royale oprit en een verzorgde aangelegde tuin welke veel privacy biedt. B OUWAARD Bouwstijl Dak en dakbedekking Begane grondvloer 1e verdiepingsvloer Isolatie Kozijnen Verwarming Warm water Traditioneel gebouw met baksteen (steens muur waar later binnenmuren zijn geplaatst met een spouw). Woning Mansardedak gedekt met pannen. Aanbouw Lessenaardak gedekt met EPDM. Garage Zadeldak gedekt met golfplaten. Betonnen vloer. Houten verdiepingsvloer. Dak- en vloerisolatie en dubbele beglazing (grotendeels HR ++). Kunststof buitenkozijnen. Middels c.v.-combiketel (merk Itho Klimax, bouwjaar 2007). Middels c.v.-combiketel (merk Itho Klimax, bouwjaar 2007).

ERNHOUTW Indeling Begane grond De entree biedt toegang tot de garderobekast en het toilet en middels een trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar. De ruimte is voorzien van vloertegels en de wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk. Middels loopdeur met glas-in-lood is de woonkamer te bereiken. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een stucwerk plafond. Buiten het zwevend closet is de ruimte uitgerust met een fonteintje. De garderobekast is voorzien van vloertegels en de wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk. Afmeting van de garderobekast is circa 1,2 m¹ x 1,1 m¹.

ERNHOUTW De L-vormige woonkamer is voorzien van een eiken houten vloer en de wanden zijn voorzien van stucwerk. Het plafond is afgewerkt met geschilderde houten balken. De ruime kamer is voorzien van een schouw met een allesbrander en een intercominstallatie met beeld voor het openen van de poort. Vanuit de woonkamer zijn de meterkast (8 groepen + krachtstroom voor de schuur) en de kelder ter bereiken. In de kelder bevindt zich de opstelling van de CV-combiketel. De afmeting van de kelder is circa 4,00 m. x 2,00 m. en heeft een hoogte van circa 1,70 m.

ERNHOUTW

ERNHOUTW Aanbouw De ruime woonkeuken bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde van de woning. De ruimte is voorzien van een eiken houten vloer en uitgerust met een keukeninrichting in een rechte opstelling met een kookeiland. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, inductie kookplaat, RVS afzuigkap, elektrische oven, vaatwasmachine, koelkast, vrieskast, apothekerskast en de wasmachine aansluitingen. In de keuken valt veel daglicht binnen door de aanwezigheid van een lichtstraat in het plafond en door de glazen achtergevel met openslaande tuindeuren.

ERNHOUTW

ERNHOUTW 1e verdieping De royale eerste slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wanden. Het plafond is voorzien van dakplaten met de spanten in het zicht. Verder is deze kamer voorzien van maar liefst 4 Velux dakramen met zon-screens. De kamer geeft toegang tot de tweede slaapkamer en de badkamer. De tweede slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met dakplaten. Verder is deze kamer uitgerust met een vaste kast met schuifdeur tot aan de nok en 2 Velux dakramen.

ERNHOUTW De moderne badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming. De ruimte is verder voorzien van een vrijstaand ligbad, een inloop douche met thermostaatkraan, 2 design wastafels en een zwevend toilet.

ERNHOUTW

ERNHOUT W Garage De vrijstaande garage is traditioneel gebouwd (spouw) en voorzien van een zadeldak bedekt met golfplaten. De garage is middels een elektrische bedienbare houten kanteldeur en middels een loopdeur aan de zijkant te bereiken. De zoldervliering is middels een vlizotrap te bereiken en is geheel beplankt. Aan weerszijde van de garage bevindt zich een overkapping. Eén hiervan is aan de zijkant dicht gemaakt waardoor er extra bergruimte is ontstaan.

ERNHOUT W Tuin De woning beschikt over een verzorgd aangelegde voor en achtertuin. De tuin is daarbij onder andere voorzien van een ruime oprit met sierbestrating, een gazon, terrassen, vijver met waterval, borders met bomen en beplanting en een veranda. De tuin biedt veel privacy en geeft uitzicht over de landerijen.

ERNHOUTW

ERNHOUTW Indeling begane grond (Deze tekening is niet op schaal) Spanjaardsdreef 6 te Wernhout Aan deze tekening kunnen géén rechten worden ontleent.

ERNHOUTW Indeling 1e verdieping (Deze tekening is niet op schaal) Spanjaardsdreef 6 te Wernhout Aan deze tekening kunnen géén rechten worden ontleent.

ERNHOUTW

ERNHOUTW Diversen Kadastrale gegevens Bijzonderheden Gemeente Zundert, sectie S, nummer 1080, groot13 aren en 40 centiaren. Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en de directe omgeving te verkennen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Na het sluiten van een bindende mondelinge overeenkomst, wordt deze door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM koopovereenkomst. In deze overeenkomst wordt, tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper, standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. Contact Indien u interesse heeft in de woning of in één van onze andere diensten van ons kantoor kunt u contact opnemen met Schalk Makelaardij B.V. Sint Bavostraat 39a 4891 CG Rijsbergen tel 076-5937000 Fax 076-5966177 E-mail info@schalkmakelaardij.nl AAN DEZE BROCHURE KUNNEN GÉÉN RECHTEN WORDEN ONTLEEND! Deze brochure is een beschrijving van het geheel en wordt u louter ter informatie verstrekt. De informatie kan niet als aanbod d tot t verkoop worden gezien en bindt de eigenaar op geen enkele wijze. Alleen de eigenaar van de onroerende zaak is bevoegd een koopovereenkomst te sluiten. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, of nadere inlichtingen wilt verkrijgen over de woning dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Vervolgens maken wij graag met u een afspraak om de wo- ning te bezichtigen. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar bent u wel zoekende naar een specifiek pand, kijk dan op onze internetsite www.schalkmakelaardij.nl of kom langs om u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons in te schrijven als woningzoekende.

Buitenwonen Het gevoel van het èchte buitenwonen? Dat is wonen temidden van groen, rust en ruimte. Of u nu op zoek bent naar een authentieke woonboerderij of een koper zoekt voor uw vrijstaande woning in het buitengebied bij Schalk Makelaardij is uw buitengevoel in goede handen. Buitenstate Buitenstate is een landelijk label van NVM-makelaars die zich hebben gespecialiseerd in onroerend goed in het buitengebied. Het gaat hierbij om vrij gelegen woningen met een beleving van rust en ruimte. Selectie Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-vestigingen in Nederland en werd geselecteerd op basis van vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook de servicegerichte dienstverlening heeft bijgedragen aan het mogen voeren van dit exclusieve label. Wanneer is een woning een Buitenstate? Aan onderstaande criteria is een potentiële Buitenstate te herkennen - ligging buiten de bebouwde kom; - aan alle zijden vrijstaand; - perceelgrootte van tenminste 1.000 m²; - uitstraling van rust en ruimte. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag de woning als Buitenstate worden aangemerkt. Het gaat dus met name om de woonbeleving. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone gezinswoning. Wat maakt Buitenstate zo bijzonder? De aangesloten makelaars hebben jarenlange kennis en ervaring van het buitengebied en weten daardoor wat belangrijk is in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van deze specifieke objecten. Vaak zijn het makelaars die ook actief zijn in agrarisch onroerend goed. Zij weten daardoor veel van de wet- en regelgeving in het buitengebied. Bij een unieke woning hoort een unieke dienstverlening. De aan- of verkoop van een Buitenstate is dan ook maatwerk! Schalk Makelaardij Uw Buitenstate - of uw verlangen ernaar - is in vertrouwde handen bij Schalk Makelaardij. U kunt er op vertrouwen dat één van de belangrijkste beslissingen in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. De Buitenstate-makelaars van Schalk Makelaardij verstaan hun vak. Ze zijn vertrouwd met de gewoontes en gebruiken van het platteland. Zij beschikken over de kennis om uw Buitenstate met de juiste prijs en condities in de markt te zetten èn te verkopen. BUITENSTATE, BUITENKANSEN IN WONEN