Dilleveld 18 - Veghel

Vergelijkbare documenten
Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk

Elkingeslag 17 - Emmen

Kamp Lelystad

Roland Holsthof 17 - Tilburg

Oude Wei 49 - Oss. Vraagprijs ,- k.k.

Beneluxlaan Tilburg

Mantelappel HA HOOGEZAND

Venkelveld 30 - Doetinchem

Broekakkerseweg 6 - Eindhoven

Polderland 13 - Assendelft

Abraham Maatstraat 2 - Vlaardingen

Hoofden 46 - Sneek. Vraagprijs ,- k.k.

Drie Decembersingel Venlo

Turkoois 15 - Middelburg

Ruwerstraat 9 - Enschede

Lepelaarsingel 66 c - Rotterdam

Vraagprijs ,= k.k.

Molenwieken 34 - Veghel

Lage Nieuwstraat 's-gravenhage

Waterkers 70 - Rijnsburg

Laan door de Veste 35 - Helmond

van Swietenstraat 9 - Helmond

Hofgeest 93 - Amsterdam

Rondestraat 15 - Deursen-Dennenburg

Wateringen 'S-Hertogenbosch

Kleibroek 64 - Castricum

Akkerweg 7 - Den Oever

Jacques Offenbachplantsoen 3 - Utrecht

De Grassen Geerpark (Patio) Vlijmen

Muidenkade 8 - Amersfoort

Easterskans 1 - Anjum

Citadel 37 - Zaltbommel

Abraham Kuijperstraat 37 - Oosterhout. Vraagprijs ,= k.k.

Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15

Divertimentostraat 36 - Almere

Het Reut Berghem

Perelaar 5 - Veghel. Vraagprijs ,= k.k.

Van Hogendorpstraat 39 - 'S-Gravenhage

Sumatrastraat 72 E - Amsterdam

Hofvijver 45 - Oss. Vraagprijs ,- k.k.

Eindhovenseweg 24 - Steensel

Verdronkenoord 109 E - Alkmaar

Drijfanker 44 - Almere

Galjoen Lelystad

Joop den Uylstraat 36 - Dordrecht

Kasteellaan 17 - Oudheusden

't Hofke AM EINDHOVEN

Roosendaalseweg 90 - Kruisland

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

RING 53 PERNIS k.k.

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Alsemlaan 15, te Waalre

Schuttershof 46 - Etten-Leur

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

KOOPSOM ,- K.K.

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Heesweg 4 b - Didam Vraagprijs ,- k.k.

Meerkoethof 11 - Dongen

Martin Luther Kinglaan 80 te GOIRLE

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

Paardenbloem 36, 6665 HE Driel

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard


Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer, stalen loop-/kanteldeur, elektra, water en verwarming. Keuken

Vraagprijs ,- kosten koper

Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Johan Frisopark 13 Best

Baronielaan 82 te GOIRLE

Vierde Morgen 26 - 's-hertogenbosch

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Sille AJ GEMERT Vraagprijs: k.k.

Leharstraat 27 - Dongen

Prinzenstraat 8, Gemert

Woerden de Dinkel 14. Vraagprijs: ,-- k.k. Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein!

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Lindestraat 22, te Valkenswaard

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs ,- k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

TE KOOP. Prinzenstraat JK Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Waterspinhof RK Den Haag k.k.

TE KOOP. Prinzenstraat JJ GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Schoorswinkel DN GEMERT Vraagprijs: k.k.

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem

Sportlaan 17 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Ida Gerhardtstraat 112, 6836 VG Arnhem

TE KOOP. KRIMPEN A/D IJSSEL Hobbemalaan 43. Vraagprijs K.K.

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs ,-- k.k

Lange Maat 123, 6932 AC Westervoort

Transcriptie:

Dilleveld 18 - Veghel Vraagprijs 194.000,- k.k.

Omschrijving Keurig afgewerkte tussenwoning met royaal overdekt terras en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Alle voorzieningen zijn dicht in de buurt te vinden zoals een sporthal, buurtwinkelcentrum, verschillende basisscholen en speelgelegenheden. Deze zijn allen op loopafstand te bereiken. Een perfecte woning woning voor de starter. Begane grond: Als eerste komt u in de hal, deze is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond. In de hal is de meterkast gesitueerd, deze is voorzien van 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Het bedieningspaneel van het alarm vind u ook in de hal. Met 1 sensor op de voordeur gericht en 1 in de woonkamer. Vanuit de hal komt u in de woonkamer deze is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond met sierlijst. In de woonkamer bevindt zich een bergkast welke is gelegen onder de trapopgang. De woonkamer is verdeeld in een zit en eethoek. Vanuit de eethoek komt u in de keuken deze is afgewerkt met een tegelvloer, schuurwerk wanden en plafond. Het betreft een volledig uitgeruste keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het overdekt terras. Het terras van 21 m² meter is van alle gemakken voorzien. Zo is er een tv aansluiting, internet aansluiting, warmte element, speakers, spots in het plafond en een lichtkoepel die open gezet kan worden. De aangrenzende achtertuin is middels sierbestrating aangelegd. Aan de achterzijde van de tuin bevind zich de berging en de achterom naar de gezamenlijke brandgang. Vanuit de woonkamer kunt u het trapportaal betreden hier bevindt zich het toilet en trapopgang met 3 ingebouwde wandspots naar de eerste verdieping. Eerste verdieping: Middels de overloop is er toegang tot alle ruimtes alsmede de afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, spuitwerk wanden en plafond. Slaapkamer 1 en 2 zijn middels toog aan elkaar verbonden. Hierdoor is een riante slaapkamer gecreëerd, welke met eenvoudige middelen weer terug te transformeren zijn naar 2 aparte slaapkamers. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer en spuitwerk wanden en plafonds.

Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een zonnescreen. Deze slaapkamer is afgewerkt met laminaat vloer en spuitwerk wanden en plafond. De badkamer is voorzien van toilet, hoekbad met douchescherm en wastafel met vast meubel. De vloer en wanden zijn afgewerkt met tegels, het plafond is voorzien van inbouwspots. Tevens is er een mechanische afzuiging en speakeraansluiting aanwezig. Tweede verdieping: Deze verdieping is verdeeld in 2 ruimtes. De voorzolder afgewerkt met laminaatvloer en schuurwerk wanden. Hier bevindt zich de CV-installatie, hete lucht installatie en mechanische afzuigunit. Tevens zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en -droger gesitueerd. De voorzolder is voorzien van een Velux dakraam. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, houten panelen wanden en plafond met inbouwspots. Een wand is voorzien van kasten en onder de kap schuinte is overal bergruimte gecreëerd. Ook deze kamer is voorzien van een Velux dakraam.

Kenmerken Vraagprijs 194.000,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud 347 m 3 Perceeloppervlakte 143 m 2 Woonoppervlakte 104 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1982 Ligging In woonwijk Tuin achtertuin, voortuin Afmeting tuin 14m x 7m Verwarming C.V.-Ketel, hete lucht verwarming Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas Adresgegevens Dilleveld 18 5467 KK Veghel

Foto s

Foto s

Foto s

Foto s

Plattegronden

Belangrijke informatie Woning bezichtigen: Via www.digimakelaars.nl maak je zelf de afspraak voor een bezichtiging. Je gaat naar de woning en klikt naast de hoofdfoto op de knop bezichtiging. Daarna vul je de gegevens in en klik op Go. Onze verkopers hebben ervoor gekozen de potentiële kopers zelf rond te leiden. De verkoper neemt zelf contact met je op voor het maken van een afspraak. De verkoper kan op jouw verzoek de vragenlijst NVM tonen, waarin alle relevante zaken met betrekking tot deze woning staan opgenomen. Bij het kopen van een woning heb je zelf ook een onderzoeksplicht. Wij raden kopers daarom aan een eigen (NVM-)makelaar in de arm te nemen. Biedingen: Via www.digimakelaars.nl kun je zelf een bod uitbrengen op deze woning. Je gaat naar de woning en klikt naast de hoofdfoto op de knop doe een bod. Dan kun je het biedingsformulier invullen. Geef behalve de prijs ook de voorwaarden op. Daarna klik je op Go. Je krijgt een bevestiging terug, waarna wij ervoor zorgen dat het bod wordt voorgelegd aan de verkopers. Je ontvangt van ons bericht op jouw bieding in het algemeen binnen een werkdag. De koop wordt gesloten: Wij zorgen voor de bevestiging van alle afspraken en voor de benodigde gegevens zodat het concept van de koopovereenkomst kan worden opgesteld. Pas na ondertekening zijn partijen gebonden. Zodra je een kopie ontvangt van de door alle partijen getekende akte gaat de wettelijke bedenktijd van 3 dagen in, waarin je nog van de koop af kunt door dit binnen deze termijn aan ons of aan de notaris mede te delen. Je eigen woning met succes verkopen via Digimakelaars.nl: Digimakelaars.nl is lid van de NVM. Onze organisatie staat borg voor kwaliteit en service. Onze verkoopformule geeft jou als verkoper het heft in handen, waarbij de juridische en financiële kant door ons kantoor wordt bewaakt. Wíj taxeren en presenteren de woning, jij verzorgt de bezichtigingen en sámen verkopen we tegen de beste prijs. Jouw woning komt uitgebreid op Funda.nl en Digimakelaars.nl. Je verkoopt je huis samen met digimakelaars.nl al vanaf 399,- incl. BTW, uitgebreide Funda plaatsing met statistieken, digitale brochure, te koop-bord en onderhandelingen (klik hier). Op een woning van 200.000,- bespaar je op de goedkoopste (vaak niet-nvm) makelaar al meer dan 2.500,-! Voorbehoud voor onjuiste gegevens: Alle gegevens in deze brochure zijn, alhoewel zorgvuldig samengesteld, indicatief. Verkopers kunnen tussentijds wijzigingen aan de woning hebben aangebracht die niet bij ons bekend zijn. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid voor onjuist vermelde gegevens af.