,- K.K. B a s i s huis

Vergelijkbare documenten
,- k.k. A meric a Munckhofplein 5

75.000,- K.K. B a s i s h u i s

,- K.K. B a s i s h u i s

,- k ,00 k.k.

,- k ,- k.k.

,- k ,00 k.k.

**** te koop**** In Tienray gelegen goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met een eigen oprit langs zijgevel.

,- k ,00 k.k.

,- k.k. B a s i s huis

,- k ,- k.k.

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin!

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers.

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer.

,00 k.k. Deze woning wordt u aangeboden door Koop & Woon, onderdeel van Wonen Limburg. Meer informatie op koop-en-woon.nl

,- k.k. Baarlo Lb

Aelmans-InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging.

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen!

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin.

Hermans Makelaardij Stationsstraat BJ Heythuysen

,- k.k. 00,- k.k.

Aelmans-InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Grotestraat 5 te Urmond Nette, in het gezellige karakteristieke Oud-Urmond gelegen tussenwoning!

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water!

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing!

Hermans Makelaardij Stationsstraat BJ Heythuysen

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje!

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat.

Aelmans-InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Aelmans-InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin!

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Dionisiusstraat 14 te Oirlo Twee-onder-één-kap woning met zonnige achtertuin, vrijstaande berging, carport en oprit in het kerkdorp Oirlo.

,- k.k. B a s i s h u i s

Leuke tussenwoning met berging, 3 slaapkamers en vrije achterom gelegen in Landweert, nabij scholen en winkelvoorzieningen.

Vicarieweg 23 te Leunen Leuke tussenwoning met vrijstaande berging en vrije achterom gelegen aan een rustige woonstraat in Leunen.

Van Kempen Makelaars Straelseweg AV Venlo

Hubenhof 5 te Venray Appartement op de 1 e verdieping aan de rand van woonwijk Veltum, op loopafstand van het centrum van Venray.

,- k.k. B a s i s h u i s

Kempweg 1 te Venray Uitgebouwde twee-onder-één-kap woning met het gemak van wonen op één niveau in het centrum van Venray, nabij alle voorzieningen.

,- k.k. Venray Rochusstraat 22 te Venray

Reekgraafstraat 7 te Venray Deze goed geïsoleerde tussenwoning met diepe achtertuin en vrije achterom is nabij het centrum van Venray gelegen.

,- k.k. B a s i s h u i s

,- k.k. B a s i s h u i s

,- k.k. B a s i s h u i s

,- k.k. B a s i s h u i s

,- k.k. K l u s huis

,- k.k. Bas i s h u i s Cas te n ray. Pastoor Verhe ggenstraat 19. Basishuis

,- k.k. Bas i s h u i s Ve nr ay

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50

Roermond, Celebesstraat 22

Sint Vincentiusstraat 20 Tegelen

Meterikseweg 100 Horst

Spechtstraat 4 Tegelen

Pastoor Esserstraat 1-B Beringe

Van Kleefstraat 3 Tegelen

Aalbersestraat 7 Tegelen

Van Stepraethstraat 20 Sevenum

Antoniusmeule 28 Venlo

Het Veldje 131 Horst

Leertouwerstraat 6 Horst

Frans Woltersstraat 56 Horst

Karreweg-Noord 33 Kessel

Koningin Emmastraat GB Swalmen. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend

Schoolstraat 7, 7412 VP Deventer

Engelbert Dorsstraat 1 Grubbenvorst

Walstraat CG Echt. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 86 m2 perceeloppervlakte 242 m2 3 slaapkamers te koop

Rozenweg 4 Venlo. Vraagprijs ,- k.k.

Steylerstraat 30 Tegelen

Beekpunge 100 Tegelen

Lingsweg 11 Tegelen. Vraagprijs ,- k.k.

Meerwijkstraat 24 Baarlo

Prakkestraat CK Coevorden. Vraagprijs: kosten koper

Wilhelminaplein 95 Tegelen

Berkelstraat 40 Horst

Deken Creemersstraat 13 Horst

van Leeuwenstraat PP Elim Vraagprijs: kosten koper

Ruijs de Beerenbrouckstraat 14 Tegelen

Röntgenhof AM Hoogeveen. Vraagprijs: kosten koper

van Leeuwenstraat PP Elim Koopsom: k.k. Stichting Woonconcept woonoppervlakte 92 m2 perceeloppervlakte 259 m2 8 slaapkamers te koop

Dokter Allardplein 14 Velden

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar!

't Holweg PX Veeningen. Vraagprijs: k.k. Actium

Dorprichterstraat BW Oosterwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 124 m2 perceeloppervlakte 152 m2 3 slaapkamers te koop

Goselingstraat 8 Tegelen

Gans KA Zoeterwoude. Vraagprijs: k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 116 m2 perceeloppervlakte 615 m2 3 slaapkamers te koop

Hunsingostraat ES Assen. Koopsom: k.k. Actium

Transcriptie:

B a s i s huis Grubbenvorst Mgr. Joostenstraat 20, Venlo 148.500,- K.K. **** te koop **** Ruime en leuke 2- onder - kapwoning gelegen in een fijne en kindvriendelijke buurt, 4 slaapkamers, een kelder, een leefkeuken, oprit en een berging. 000.000,- k Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede, eenvoudige basis kwaliteit. Ingrijpende aanpassingen of grote investeringen zijn derhalve niet noodzakelijk. Keuken en sanitaire ruimtes zijn van goede kwaliteit. Een nette woning die met enkele aanpassingen in korte termijn geheel naar eigen wens uit te voeren is. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van andere soortgelijke (voormalige huur-)woningen die verkocht worden in de regio Horst aan de Maas, schrijft u zich dan in via info@vankempenmakelaars.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden van het nieuwe aanbod nog voor dit op de website verschijnt. Van Kempen Makelaars Kantoor Venlo Kantoor Horst Straelseweg 232 Loevestraat 9a 5914 AV Venlo 5961 TV Horst (077) 352 43 33 (077) 303 10 00 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl

Bouwjaar: 1955 Inhoud: ± 365 m³ Woonopp: ± 98 m² Perceelopp: ± 260 m² BEGANE GROND Ruime hal bij de entree met toegang tot het toilet, de meterkast, de 1e verdieping, de kelder en de leefkeuken. Ruim keuken met eenvoudig keukenblok en vaste kast. In de keuken is plek voor een eethoek. Doorzonwoonkamer te bereiken vanuit de keuken. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken/berging te bereiken. VERDIEPING Overloop met badkamer en vier slaapkamers. De eenvoudige maar nette badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en een vaste wastafel. De slaapkamers zijn ruim van opzet en sommige voorzien van vaste kasten. Vanuit de kleinste slaapkamer aan de voorzijde is een vlizotrap geplaats voor het bereiken van de zolder. ZOLDER Door middel van een vlizotrap te bereiken overloop met bergruimte, opstelling cv installatie.

*** Locatie op de kaart BUITENGEDEELTE De achtertuin met vrije achterom vanuit de oprit geniet van veel privacy. In de achtertuin is een stenen berging gelegen welke inpandig bereikbaar is. De ruime oprit aan de zijkant van de woning geeft plaats voor één tot twee voertuigen. BIJZONDERHEDEN Verwarming: De woning wordt verwarmd middels een C.V.-ketel van het merk HR Intergas, bouwjaar 2014. Isolatie: De woning is deels voorzien dubbele beglazing. Energielabel: De woning beschikt over energielabel E. Staat van onderhoud: Binnen redelijk, buiten redelijk.

PLATTEGRONDEN

KADASTRALE KAART

ENERGIELABEL

WONINGAANBOD EN WERKWIJZE Wonen Limburg biedt elk jaar een groot aantal woningen te koop aan; klus huizen, basis huizen, instapklare huizen en groene huizen. Met het aanbieden van vier type huizen hoopt Wonen Limburg zoveel mogelijk mensen een passende woning te kunnen bieden. Het aanbod vindt u op de website www.koop-en-woon.nl. Als u op de woning van uw keuze klikt, leest u welke makelaar die woning verkoopt en hoe u contact kunt opnemen. De woningen zijn voormalige huurwoningen die waar nodig opgeknapt zijn en daarmee voorzien zijn van een goede basiskwaliteit. ONDERZOEKSPLICHT KOPER Wij gaan ervan uit dat u, voordat u een bod uitbrengt op de woning onderzoek heeft verricht naar alle aspecten, die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van een aankoopbeslissing. Denk hierbij aan het bestuderen van deze informatie, inlichtingen inwinnen bij de gemeente, een eventuele bouwkundige en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. INVESTEREN IN WONINGEN ÉN MENSEN De opbrengsten van de verkopen investeert Wonen Limburg maatschappelijk verantwoord. Dat wil zeggen dat Wonen Limburg met de opbrengsten nieuwe woningen bouwt. En renovaties van huurwoningen uitvoert, wat het woongenot van de huurders bevordert. Daarnaast investeert Wonen Limburg in de verbetering van woonwijken. OVERIGE VOORWAARDEN Percelen bij woningen zijn niet altijd ingemeten. Als dat het geval is, bent u verplicht na aankoop een opdracht tot inmeting aan het Kadaster te verstrekken. De opgegeven grootte is dan namelijk een geschatte grootte. De kosten hiervan komen voor u als kopende partij. De makelaar informeert u verder over dit traject en de bijkomende kosten. Indien er sprake is van een gezamenlijk achterpad, zal hiervoor in de akte van levering een mandeligheid gevestigd worden. De kosten hiervan komen voor rekening van Wonen Limburg. Er is sprake van een projectnotaris. U bent dus als koper niet vrij in de keuze van een notaris. In de koopovereenkomst zal een antispeculatiebeding gevestigd worden waarin is opgenomen dat u gedurende dertien maanden niet mag verkopen. De woning is voor eigen gebruik en mag daarnaast drie aaneengesloten jaren niet verhuurd worden. STARTERSLENING VAN SVn Afhankelijk van uw persoonlijke situatie (inkomen en spaargeld) is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een starterslening van SVn in samenwerking met de gemeente. Door deze aantrekkelijke leningsvariant wordt het aankopen van een woning/appartement voor veel kandidaat-kopers mogelijk! DISCLAIMER De verkopend makelaar spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin de verkopend makelaar als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan de verkopend makelaar niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust aan de makelaar. Hij of zij kan u verder helpen en antwoordt geven op vrijwel al u vragen!