Weegschaallaan 25 Son en Breugel

Vergelijkbare documenten
Creuselaan 5 Eindhoven

Luxemburgsingel 35 s-hertogenbosch

Locomotiefstraat 49 Eindhoven

Kaarderhof 53 Helmond

De Wadden 6 Son en Breugel

Margrietstraat 2 Rhoon

St. Nicasiusstraat 11 Eindhoven

Biarritzplein 23 Eindhoven

Dennenhout 11 in Houten

VELDHOVEN TONGELREEP 57

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Irenelaan 9 B/2 Eeckenrhode Waalre

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Goudbergstraat 58 Waalre

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k.

Onderste Molenweg 57 - VENLO

Broekestraat 10 - Venlo

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Gorpeind 5 Baarle-Nassau

Baron Mackaystraat 12 Ridderkerk

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k.

Valkenswaard VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem

Stoofstraat 77, Oud Gastel

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Kleiweg 171 ROTTERDAM

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper


Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

van Limburg Stirumlaan 9 MAASDAM

TE KOOP. Lindeweg 1 B K.K XK Heerjansdam

RING 53 PERNIS k.k.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

Ministerlaan 39 Eindhoven

Sint Urbanusweg Venlo

Mina Krusemanstraat 47, Venray

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Middeldijk 32 Barendrecht. Prachtige vrijstaande villa met een woonoppervlakte

Bosbergstraat Lomm

TE KOOP. Heuvelplein K.K PD Breda

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

TE KOOP. Athwerk K.K HX Kerkrade

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven

Munnikenweg 72. Veenendaal


Bremswegje 7b, Oud Gastel

Woonoppervlakte : woning ca. 125 m, bijgebouw ca. 50 m2 Perceeloppervlakte : ca. 229 m2 Bouwjaar : 1929 Aanvaarding : in overleg

Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Te koop in Geldrop, Emopad 92

Dauwrootstraat 35 's-gravendeel

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

De Linde 5 - Leeuwarden

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Monumentale woonboerderij

Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Bosch GE Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

Burghplein 1 Eindhoven

TE KOOP: Bosheuvel AS Best K.K. Woonhuis met vrij zicht

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

TE KOOP. Tolhuislaan K.K AH Etten-Leur

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

Dorpsstraat 40 A, 6665 CB Driel

Scholtinkstraat 214 Losser ,- k.k

Groeskuilen 121, Gemert

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k.

Zinkeling 90 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

TE KOOP. Veldweg K.K NT Denekamp

Loverenbeemd 12 Baarle-Nassau

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

K.K. PERUPARK MZ ALPHEN AAN DEN RIJN

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

Lamsoor 23 Bergen op Zoom

TE KOOP. Ericastraat K.K BC Kerkrade

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester Claessenstraat EZ Reuver. * Perceel: 380 m² * Wonen: 150 m² * Inhoud: 530 m³ * Bouwjaar: 2012

TE KOOP. Strijthagenweg K.K BS Kerkrade

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Transcriptie:

Weegschaallaan 25 Son en Breugel Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte VRAAGPRIJS 749.000,- (k.k.)

Algemene informatie: Deze mooie vrijstaande villa met multifunctionele kantoor/praktijkruimte ligt in het hart van Breugel. De fraaie, onder architectuur aangelegde tuin heeft o.a. een groot tuinhuis met berging en een vijverpartij, geschikt voor het houden van koikarpers. De woning is volledig onderhoudsvrij (trespa) en voorzien van dubbele beglazing met topkwaliteit aluminium kozijnen. Voor de woning is parkeergelegenheid op eigen grond voor vier auto s. De ligging is in de nabijheid van winkels, scholen, tennisbanen en een park. Kantoor/praktijkruimte: Rechts van het woonhuis bevindt zich het kantoorgedeelte met aparte entree. Een ruime hal geeft toegang tot ruime kantoorruimtes, het toilet, de meterkast en de vaste trap naar de tweede verdieping waar zich de cv ketel bevindt. De tweede verdieping is oa. geschikt als archief- en bergruimte, maar is ook eenvoudig te transformeren in een extra werkruimte. De voorste kantoorruimte biedt plaats aan vijf werkplekken terwijl het achterste gedeelte plaats biedt aan vier werkplekken. Verder is er nog een pantry en is de begane grond voorzien van vloerverwarming. De inhoud van het gehele kantoor bedraagt circa 540m 3 Kantoor/Praktijkruimte. Straat beeld

Woonkamer: De woonkamer is op speelse wijze ingedeeld en is voorzien van een gashaard. Grote ramen aan de voor-, de achterzijde en de zijkant zorgen voor veel lichtinval. Sunscreens en zonneschermen zorgen ervoor dat de woning bij warm weer prettig koel blijft. De oppervlakte van de woonkamer bedraagt circa 46 m 2. De gehele benedenvloer is voorzien van fraai marmer en vloerverwarming. Een grote schuifpui biedt toegang tot het terras en de tuin.

Badkamer: Via een trapopgang komt men op de 1 ste verdieping waar een zeer ruime overloop toegang geeft tot 4 slaapkamers een badkamer en een 2 e toilet. Deze in lichte tinten afgewerkte badkamer is voorzien van vloerverwarming, designradiator, een aparte douche met thermostaatkraan, een zwevend wastafelmeubel met dubbele wastafels, een grote spiegel en diverse kastjes voor al uw badkamerspullen. Het geheel betegelde toilet bevindt zich naast de badkamer en is voorzien van een fontein.

Keuken en bijkeuken: Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de keuken die in een L-vormige opstelling is geplaatst en beschikt over een koelkast, afzuigkap, close-in-boiler, keramische kookplaat, combi-magnetron en een dubbele spoelbak. Twee grote ramen bieden een fraai uitzicht op de tuin. Naast de keuken vindt u de zeer ruime bijkeuken waar de wasmachine/droger opstelling staat en een opbergkast. Via deze bijkeuken heeft u toegang tot de tuin.

1 ste verdieping: De overloop geeft toegang tot vier ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. Alle ramen zijn uitgevoerd met een draai/kiep-systeem. Slaapkamer: 1 De eerste slaapkamer heeft een dakkapel en bevindt zich een de achterzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van een TV-aansluiting, een grote inloopkast, een ingebouwde wandkast met spiegel en een radiator. Slaapkamer: 2 De tweede slaapkamer met eveneens een dakkapel heeft een ingebouwde kast en een radiator. Slaapkamer: 3 De derde slaapkamer is voorzien van een sunscreen, een wastafel met warm/koud water en een radiator. Slaapkamer: 4 Ook de vierde slaapkamer is voorzien van een sunscreen, een wastafel met warm/koud water en een radiator. 2 e verdieping: Via een vaste trapopgang komt men op de tweede verdieping. Deze zolderruimte is voorzien van drie Velux-dakramen. Deze ruimte is te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals bergzolder, werk/hobby-ruimte of als extra slaapkamer.

Tuin: Deze prachtige, onder architectuur aangelegde tuin wordt gekenmerkt door een mooie waterpartij, geschikt voor het houden van koikarpers. Vanuit het in 1995 gebouwde tuinhuis heeft men een prachtig uitzicht op de tuin. In de berging van het tuinhuis bevindt zich het waterzuiverings- en filtersysteem voor de vijver. De voortuin is voorzien van een sproeiinstallatie terwijl zowel aan de voor- als aan de achterzijde buitenkranen zijn aangebracht.

Tuinhuis/berging: Het in 1995 gebouwde tuinhuis met berging (7.00 x 4.00 m) is volledig onderhoudsvrij en afgewerkt met trespa. Twee grote schuifpuien (aluminium met dubbel glas) geven het gevoel dat deze ruimte één geheel vormt met de tuin.

Vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte Inhoud woonhuis : 588 m 3 Inhoud kantoor/praktijkruimte : 540 m 3 Perceel oppervlakte : 721 m 2 Tuinhuis/berging : 28 m 2 Bouwjaar : 1990 Let op: Voor de financiering van deze woning kunt u terecht bij onze hypotheekadviseurs. Wij werken uitsluitend met erkende hypotheekadviseurs. Een afspraak is altijd geheel vrijblijvend en kan bij u thuis of bij ons op kantoor plaatsvinden. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. De Huizen Combinatie B.V. Heezerweg 212 5643 KH Eindhoven 040-2118768 06-22988480

Weegschaallaan 25 te Son en Breugel

Weegschaallaan 25 te Son en Breugel

Weegschaallaan 25 te Son en Breugel