Slaapkamer 3 (ca. 9,5m²): Deze kamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van vloerbedekking en behang.

Vergelijkbare documenten


De indeling is als volgt: Begane grond:



Aan de achterzijde van de woonkamer is een houten (open) uitbouw/serre geplaatst.









Indeling als volgt: Begane grond:


Indeling als volgt: Begane grond:













Vlasserij ,- k.k. 4761XH Zevenbergen Villa






Indeling als volgt: Begane grond:




De toiletruimte is deels betegeld en deels afgewerkt met stucwerk. De inrichting bestaat uit een closet en een fonteintje.

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand



:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist!



De indeling van de woning is als volgt: Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht


Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k.

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

TE KOOP ETTEN-LEUR SCHIPPERSTRAAT 193

Vlietstraat 56 's-gravendeel

Vraagprijs ,- kosten koper

Rotterdam. Baroniestraat 56. Huurprijs 0,- per maand

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35


VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Wielewaal 8 Hoogvliet 3191 GL. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k.


TE KOOP. Bosch GE Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

TE KOOP BREDA GROTE SPIE 54

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk


Lestevenonstraat 9 Strijen

BIJKOPEN VAN EXTRA GROND AAN ACHTERZIJDE WAAROP GARAGEBOXEN GEBOUWD KUNNEN WORDEN BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN.

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25]

TE KOOP. Jan Vrolijkstraat BM Zwijndrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

Nassaulaan 11 Puttershoek

Zalm PC Ridderkerk k.k.

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B

Biezenvlechter 1 Puttershoek

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland

Vrij gelegen ruime hoekwoning

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP Kethelweg ,- k.k. 3135GB Vlaardingen Twee Onder Een Kap

Spireadreef RT Bleiswijk k.k.

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Moldaustroom BX Zoetermeer Tussenwoning, 3 kamers, 135m². Vraagprijs k.k.

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zeelandstraat AH Deurne k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Johan Vermeerstraat 17 Oud-Beijerland

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.

Heraultlaan 27 - Eindhoven

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Koperteutwei 7, te Valkenswaard

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Transcriptie:

Bazuinlaan 107 4876AD Etten-leur 215.000,- k.k. Hoekwoning

www.bazuinlaan107.nl Deze zeer royale en uitgebouwde hoekwoning met 6 slaapkamers en een riante tuin is gelegen in een kindvriendelijke en groene woonomgeving en op loopafstand van het centrum van Etten-Leur. De woning is zo verrassend ruim dat een bezichtiging zeker de moeite waard is. Begane Grond: Hal (ca. 6 m²): Via de entree/hal met tegelvloer is de halfbetegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, een dichte trap naar de slaapverdieping, keuken en woonkamer te bereiken. De hal is voorzien van een garderobenis, inbouwkast, trapkast en een meterkast welke is voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. De muren zijn voorzien van granol en het plafond is afgewerkt met houten schroten. Woonkamer (ca. 38 m²): De zeer ruime woonkamer met tegelvloer is uitgebouwd en voorzien van een open haard. De muren zijn voorzien van granol en van schoonmetselwerk in de uitbouw. De vele raampartijen zorgen voor veel daglichtintreding. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken en via een deur is de zeer ruime tuin te bereiken. Keuken (ca. 7,5 m²): De keuken met tegelvloer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Het L-vormig keukenblok is voorzien van diverse boven- en onderkasten en de navolgende (inbouw)apparatuur, te weten: electrische kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel/vries combinatie. slaapverdieping: Via een vaste trap is de overloop te bereiken. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers een badkamer en een bergkast. Via 2 slaapkamers is het balkon (ca. 6m²) te bereiken. Slaapkamer 1 (ca. 8 m²): Deze kamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een draai/kiepdeur naar balkon. De kamer is voorzien van vloerbedekking en behang. Slaapkamer 2 (ca.13 m²): Deze ruime slaapkamer is ook gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een deur met toegang tot balkon. Er is een schuifwand aanwezig met bergruimte. Er ligt vloerbedekking en de muren zijn voorzien van behang. Slaapkamer 3 (ca. 9,5m²): Deze kamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van vloerbedekking en behang. Badkamer (ca.7,0 m²): Deze half betegelde badkamer met klepraam heeft de navolgende sanitaire voorzieningen, te weten: een ligbad met douchecombinatie, toilet, aansluiting voor wasapparatuur en een wastafel. Topetage: Via een dichte en vaste trap op de overloop is de zolder bereikbaar. Deze is voorzien van 3 slaapkamers en opstelplaats van de CV-combiketel. Slaapkamer 4 (ca. 5,5 m²): Deze kamer heeft een dakraam en een inbouwkast. Het dak is afgewerkt met houten schroten, er ligt vloerbedekking en de muren zijn voorzien van granol.

Slaapkamer 5 (ca.11 m²): Zeer ruime slaapkamer met veel raampartijen welke zorgen voor veel daglichtintreding. Er is een wastafel aanwezig, de muren voorzien van granol, er ligt vloerbedekking en het dak is afgetimmerd met houten schroten. Slaapkamer 6 (ca.10 m²): Deze kamer is voorzien van een dakkapel en een kast waarin zich de CV-ketel (Vaillant, 2002) bevindt. Het dak is ook hier afgetimmerd met houten schroten, de muren zijn voorzien van granol en er ligt vloerbedekking. Tuin De rijkelijk begroeide achtertuin heeft een terras met sierbestrating en berging is gelegen op het westen en is voorzien van een houten schutting en metalen hekwerk. Via de achtertuin is, middels de ruime zijtuin, ook de voortuin te bereiken. Matenstaat met circa maten in centimeters: Woonkamer: 460x475/200x240cm Uitbouw: 250x440cm Keuken: 310x235cm slaapverdieping: Slaapkamer 1: 460x180cm Slaapkamer 2: 460x290cm Slaapkamer 3: 235x415cm Badkamer: 230x300cm Balkon: 480x125cm Topetage: Slaapkamer 4: 225x260cm Slaapkamer 5: 225x455cm Slaapkamer 6: 280x230cm Algemeen: - De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. - De voorzijde van de woning grenst aan een pleintje met parkeerplaatsen. - De benedenverdieping en de achterzijde van de bovenverdieping is voorzien van rolluiken ( deels electrisch en handbediend). - De woning heeft een zeer ruime voor-, zij- en achtertuin. - Men dient echter rekening te houden met modernisering. - Openbaar vervoer, scholen en winkels in de directe omgeving aanwezig. - Diverse uitvalswegen (waaronder A58 richting Roosendaal en Breda) zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Oplevering: in overleg. Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Prijs 215.000,- k.k. Postcode 4876AD Woningtype Hoekwoning Tuin Ja Kamers 7 Slaapkamers 6 Woonoppervlakte 140m² Perceeloppervlakte 300m² Inhoud 420m³ Oplevering in overleg

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)