Omschrijving. Keuken; Royale eethoek met open keuken, afmeting ca 4.55 x 5.00 m, voorzien van eiken inbouwkeuken in hoekopstelling.



Vergelijkbare documenten
Omschrijving. TOILET: De toiletruimte is modern betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje.

Binnenhof 2 te Zwijndrecht

Julianastraat 5 te Zwijndrecht

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht

Gounodstraat 8 Zwijndrecht

Burg. Jansenlaan 171 te Zwijndrecht

Oostkeetshaven 7 Zwijndrecht

Verweystraat 22 te Zwijndrecht

Burg. Doornstraat 11 Zwijndrecht

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht

Dr. Plesmanstraat 26 Zwijndrecht

Anjerstraat 150 te Zwijndrecht

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht

Adm. de Ruyterweg 3 te Zwijndrecht

Tulpstraat 17 te Zwijndrecht

Koninginneweg 28 te Zwijndrecht

Bosch 31 te Zwijndrecht

Eemstein 319 te Zwijndrecht

Develweg 12 te Zwijndrecht

Omschrijving. Afgesloten centrale hal voorzien van postbussen, intercomsysteem, trappenhuis en toegang tot de berging.

Eemsteintoren 11 te Zwijndrecht

Tulpstraat 3 te Zwijndrecht

Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht

Prinsessenpark 35 te Zwijndrecht

Burg. Jansenlaan 39 te Zwijndrecht

Moerbeigaarde 6 te Hendrik Ido Ambacht

A. Fokkerstraat 6 te Zwijndrecht

Hillenraad 8 te Zwijndrecht

Beethovenlaan 216 te Zwijndrecht

Alblasserdam Cortgene 33

Hendrik Ido Ambacht Veersedijk 2

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

's-gravendeel, Weegje 18

Bosschenhoofdseweg RA Zegge

Harseveld 12 te Zwijndrecht

Puttershoek, Biezengors 12

Vraagprijs ,-- k.k.

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Te Koop. Vraagprijs K.K. Julianastraat 71 Hoensbroek

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 6 Noordwijk

Pollux 6, 2743 MC, Waddinxveen

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen


Vraagprijs ,-- k.k.

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

Giekstraat 12 Maasbracht

Maasdam, Hoeksedijk 56

Maasbrachterweg 3 Echt

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam

Bennekom Van Balverenweg 53

Strijen, Troelstrastraat 22

Vraagprijs ,-- k.k.

Paulusweg 27 te H.I. Ambacht

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde.

TE KOOP. KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Una-Corda 21. Vraagprijs K.K.

Strijen, Buiteneinde 31a

Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer

Woningpresentatie. Middelwijkstraat 34 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Vraagprijs ,-- k.k.

Hoogstraat 41 Echt Vraagprijs: ,00 k.k.

s-gravendeel, Singelhof 2

Tabakstraat 24B Hulst

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. KRIMPEN AAN DE LEK Tuinstraat 55. Vraagprijs K.K.

Zeilmakerstraat 3 - Zwolle

Dordrecht Wittenstein 199 Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. KRIMPEN A/D IJSSEL Hobbemalaan 43. Vraagprijs K.K.

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k.

Woningpresentatie. Van Mecklenburglaan 30 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Westmaas, Manhille 14

Braambos 8 Beegden Vraagprijs: ,00 k.k.

Woningpresentatie. Ossendamweg 25 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Koningin Wilhelminaweg 61, 2802 HB, Gouda

Hommerterweg ES Hoensbroek

TE KOOP. KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Lekdijk 174. Vraagprijs K.K.

Vraagprijs ,-- k.k.

Irenelaan 44 Roermond

Brugstraat 33 Vinkel. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : ca 1962 Inhoud : ca. 375m³ Oppervlakte : 622m²

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Mondriaanstraat SL Bergschenhoek k.k.

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k.

Hamstraat 50-d Roermond

Oostergo 3, 2716 AP, Zoetermeer

Vraagprijs ,-- k.k.

Kerkplein 14 Herkenbosch

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Groeneweg 23, 2801 ZA, Gouda

Saturnusstraat 56 Roermond

Bovenste straat 73-b Echt

s-gravendeel, Poldervaart 16

Irenelaan 8 Posterholt

Spikkerweg 160-a Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

De Grienden 15 Puttershoek

Transcriptie:

Hillenraad 18 te Zwijndrecht Vrijstaande villa, type semi-bungalow met garage op 1075 m2 eigen grond Vraagprijs: 598.000,- k.k.

Omschrijving AANTREKKELIJK AANBOD! Vrijstaande royale villa, type semi-bungalow, met inpandige garage gelegen op 1075 m2 eigen grond, in kleinschalige villawijk Hillenraad nabij de Devel. De woning beschikt op de begane grond o.a. over een royale woonkamer met vide, ruime woonkeuken met bijkeuken, inpandig te bereiken garage, 2 slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping bevinden zich een zeer ruime 2 extra ruime slaapkamers, een 2e badkamer en heel veel bergruimte. Een bezichtiging zal u overtuigen met betrekking tot de ruimte en mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Begane grond: Entree, hal met garderoberuimte, meterkast, toiletruimte en toegang tot de garage en woonkamer. Woonkamer; Royale woonkamer, afmeting ca 10 x 5.5 m, met een vide, schuifpui en een open haard. Vanuit de woonkamer heeft u een open en direct contact met de daarboven gelegen werk/ hobby ruimte. Keuken; Royale eethoek met open keuken, afmeting ca 4.55 x 5.00 m, voorzien van eiken inbouwkeuken in hoekopstelling. Bijkeuken; Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. Deze heeft een afmeting van ca 2.70 x 2.00 m. hier treft u de aansluiting voor de wasapparatuur en de opstelplaats van de cv-ketel (2015). Vanuit de bijkeuken is tevens de achtertuin te bereiken. Slaapkamer 1; Deze slaapkamer heeft een afmeting van ca 4.60 x 3.00 m. Direct vanuit deze slaapkamer is de badkamer (1) te bereiken. Badkamer 1; De badkamer heeft een afmeting van ca 2.00 x 3.00 m. Deze is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel en kan naar eigen smaak worden gemoderniseerd. Werk-/slaapkamer 2; Deze kamer heeft een afmeting van ca 3.10 x 3.00 m en is thans in gebruik als werkkamer. Garage; Vanuit de hal is de inpandige garage te bereiken. Deze heeft een afmeting van ca 6.12 x 4.40 m en is voorzien van elektra.

Omschrijving 1e verdieping: Zeer ruime overloop/werk-/hobbyruimte. Vanuit hier heeft u toegang tot 2 slaapkamers, een 2e badkamer en 2 grote bergruimtes. Slaapkamer 3; deze heeft een afmeting van ca 4.55 x 3.85 m. Vanuit deze kamer is er toegang tot een royale berging. Slaapkamer 4; deze heeft een afmeting van ca 4.93 x 3.30 m. Ook deze kamer heeft toegang tot een royale berging. Badkamer (2) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van ca 2.60 x 1.00 m. Deze is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Tuin; Rondom de woning is een royale tuin gelegen. Aan de voorzijde een oprit voor meerdere auto s op eigen terrein. Aan de achterzijde een zonnig gelegen tuin op het zuiden met veel privacy en groen. De afmeting van de achtertuin bedraagt ca 27 meter breed en 18 meter diep. Bijzonderheden: De woning is voorzien van hardhouten kozijnen en grotendeels dubbel glas. cv-combi 2015. Tuin op het zuiden, veel privacy. Parkeren op eigen terrein voor meerdere auto s. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Kenmerken soort woning bouwjaar aantal kamers inhoud woonoppervlak tuinligging garage verwarming Vrijstaande villa 1975 5 (4 slaapkamers) ca 800 m³ ca 200 m²t zuiden inpandig cv combi 2015 Locatie: Hillenraad 18

Foto s vooraanzicht Tuin achterzijde tuin tuin zijkant Tuin zijkant

plattegrond Plattegrond begane grond

plattegrond Plattegrond 1e verdieping

Algemene Informatie Bezichtiging: Wanneer u wilt bezichtigen gebeurt dit na het maken van een afspraak met De Mooij makelaardij bv. Bij bezichtigingen is altijd een makelaar aanwezig en deze zijn verder vrijblijvend en vinden bij voorkeur overdag plaats. Indien dit niet uitkomt, kunt u ook een afspraak maken voor in de avonduren of op zaterdag. Let wel op dat het in de winter al vroeg donker wordt en dat u dan s avonds een minder goede indruk krijgt. Het is gebruikelijk dat een geïnteresseerde binnen enkele dagen na een bezichtiging een reactie doorgeeft aan de makelaar. Negatief? geen probleem maar dan is de verkoper daar in ieder geval van op de hoogte. Positief? Dan maakt u met de makelaar afspraken over hoe verder te handelen, een 2e bezichtiging bijvoorbeeld. Bod: Als u overweegt een bod te willen doen is het raadzaam om een aankoopmakelaar in te schakelen. U kunt ook zelf de biedingen doen. Het doen van een bod kan mondeling, schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Bedenk goed wat u wilt bereiken met een bod, want met een te laag bod krijgt u minder snel de gewenste reactie van de verkoper. Overweeg of er nog andere belangrijke zaken spelen, zoals de opleverdatum of een voorbehoud voor het verkrijgen van de financiering voor aanschaf van de woning. Koop: De koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de koopakte hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst is dus niet rechtsgeldig. De koper heeft na ondertekening van de koopakte nog 3 dagen bedenktijd, dit is wettelijk zo geregeld. Bovendien is het gebruikelijk dat voor de koper een voorbehoud wordt gemaakt voor het verkrijgen van een financiering. Dit geldt voor natuurlijke personen. Is de koper geen natuurlijk persoon, bijvoorbeeld een belegger, dan is een mondelinge overeenkomst wel rechtsgeldig en is er geen sprake van bedenktijd. Oplevering: Op de dag van oplevering, welke in de koopakte is vastgelegd, wordt het huis zowel juridisch als feitelijk uw eigendom. Juridisch = eigendomsoverdracht bij de notaris waarbij u de akte van levering tekent welke bij het kadaster in de openbare registers wordt ingeschreven en vervolgens uw bewijs van eigendom wordt. Feitelijk = sleuteloverdracht welke meestal direct samenvalt met het tekenen van de akte van levering bij de notaris. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris heeft De Mooij makelaardij de gewoonte eerst bij de woning af te spreken om met elkaar de lege woning te doorlopen en te controleren of de oplevering naar wens is. Gelijktijdig worden de meterstanden van gas, licht en water afgewikkeld tussen de verkoper en de nieuwe eigenaar.

kantoorgegevens De Mooij Makelaardij bv Burgemeester Jansenlaan 57 3331 HD ZWIJNDRECHT Tel. (078) 612 87 33 www.demooijmakelaardij.nl info@demooijmakelaardij.nl De bijbehorende woningpresentatie is slechts bedoeld als uitnodiging tot het bezichtigen van de betreffende onroerende zaak en als uitnodiging tot het doen van een voorstel hierop. De in uw bezit zijnde woningpresentatie is slechts een globale omschrijving van de te koop aangeboden onroerende zaak. Voor onjuistheden achten wij ons niet aansprakelijk, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Deze informatie ontslaat de koper dan ook niet van zijn eigen onderzoeksplicht. Al onze aanbiedingen zijn "kosten koper", tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Dit betekent dat onder andere de overdrachtsbelasting, financieringskosten en de notariskosten voor rekening zijn van de koper.