TE KOOP ROUPPE VAN DER VOORTLAAN 33 TE VUGHT



Vergelijkbare documenten
TE KOOP EDISONLAAN 4 te VLIJMEN

TE KOOP W.J. VAN GHENTSTRAAT 6 te VUGHT

TE KOOP MOLENEINDPLEIN 123 te VUGHT

TE KOOP VIERDE BUITENPEPERS 14 te S-HERTOGENBOSCH

TE KOOP JAN VAN RUUSBROECKSTRAAT 24 TE VUGHT

TE KOOP WILLEM III LAAN 25 TE VUGHT NOORD

6A te S-HERTOGENBOSCH CENTRUM

TE KOOP KOESTRAAT 34 te VUGHT CENTRUM

TE KOOP MGR. GOOSSENSSINGEL 26 te VUGHT

TE KOOP MASTDAMMENHOEVE 38 te VUGHT

Vraagprijs , k.k.

TE KOOP SMIDSEPAD TE LIEMPDE

SMIDSHOF 8 te VUGHT. Zeer centraal gelegen, 3-kamer appartement op de eerste verdieping met aparte berging op de parterre.

TE KOOP ACHTER T SCHOP 4 TE VUGHT-ZUID

TE KOOP KIEVITSTRAAT 44 TE VUGHT

TE KOOP VLIETDIJK 230 TE ROSMALEN

TE KOOP PASTOOR ERASSTRAAT 9 TE BOXTEL

TE KOOP MEIERIJSINGEL 10 TE VUGHT

TE KOOP JAN VAN RUUSBROECKSTRAAT 15 TE VUGHT

TE KOOP NIEUWKUIJKSESTRAAT 87 te NIEUWKUIJK

TE KOOP OUDE KERKSTRAAT 2A te VUGHT

Vraagprijs , k.k.

Vraagprijs , k.k.

TE KOOP GRAAFSEWEG 10b te S-HERTOGENBOSCH

TE KOOP ESSCHEWEG 17 te VUGHT

Vraagprijs , k.k.

TE KOOP MOLENVENSEWEG 69 TE VUGHT

TE KOOP SAMUEL MORSESTRAAT 45 te S-HERTOGENBOSCH

TE KOOP BOTERBLOEMSTRAAT 1 te VUGHT

TE KOOP WIM RICHTSTRAAT 14 te ENGELEN (gem. s-hertogenbosch)

TE KOOP PRINSENLAAN 6 te VUGHT

TE KOOP MOLENSTRAAT 49A te VUGHT

TE KOOP CAPELLEBOSDREEF 36 TE VUGHT

TE KOOP KOLLENBERG 49 te ESCH (gem. Haaren)

TE KOOP/ TE HUUR STADHOUDERSLAAN 18 te VUGHT-NOORD

TE KOOP BOTERBLOEMSTRAAT 1 te VUGHT

TE KOOP GRAVIN HELENASTRAAT 24 te BOKHOVEN

Vraagprijs , k.k.

TE KOOP ESSCHESTRAAT 99 te VUGHT

TE KOOP DE LANGVELDEN 22 TE ESCH

TE KOOP BANIER 26 TE BOXTEL

TE KOOP OEVERZWALUW 33 TE ENGELEN/ S-HERTOGENBOSCH

Vraagprijs , k.k.

TE KOOP EIKENDONCK 92 te VUGHT

Buurschappenlaan ED S-HERTOGENBOSCH

TE KOOP ESSCHEWEG 213 te VUGHT

TE KOOP HEMELRIJKSTRAAT 25 te SINT MICHIELSGESTEL

Brugstraat 33 Vinkel. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : ca 1962 Inhoud : ca. 375m³ Oppervlakte : 622m²

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs: ,-- k.k.

Lekkerkerk Berlagestraat 32 Vraagprijs ,- k.k.

Bennekom Groenestraat 30. Vraagprijs ,-- k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

OUDESTRAAT 8 SPRANG-CAPELLE. Vraagprijs ,- K.K.

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k.

Rotterdam Zenostraat 87 Vraagprijs ,- k.k.

Buitenweide 17. Veghel. BOSS WONEN Pettelaarpark 10, 5216 PD s-hertogenbosch T E I

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Wageningen Oude Diedenweg 180

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Ceintuurbaan 221 Vraagprijs ,- k.k.

Bennekom Algemeer 71. Vraagprijs ,-- k.k.

Admiraliteitslaan 8 s-hertogenbosch

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- K.k.

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs ,-- k.k.

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs ,- k.k.

Ridderkerk Zwaluw 148 Vraagprijs ,- k.k.

Bennekom Gasthuisbouwing 9 A. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Korenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k.

VRAAGPRIJS ,= K.K.

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m²

Heuvelstraat 19 Veghel

Ede Klaphekweg 44. Vraagprijs ,-- k.k.

Spijkenisse A.M. de Jongstraat 50 Vraagprijs ,- k.k.

Paulus Potterstraat 2 Vinkel

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k.

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR

Ede Leo Gestelstraat 10. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Swammerdamlaan 17

SUWÂLD, MOSTERMUNE 25

Bennekom Grietjeshof 33

Bennekom Grietjeshof 87

Bennekom Van Hoffenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k.

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Krimpen Aan Den IJssel Hobbemalaan 17 Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP EIKENDONCK 74 te VUGHT

Bennekom Vossenweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Transcriptie:

TE KOOP ROUPPE VAN DER VOORTLAAN 33 TE VUGHT In wijk de Baarzen gelegen, ruime, lichte en goed onderhouden hoekwoning met voor-, zij en achtertuin, oprit en garage. Tuin op het zuiden. De woning is centraal gesitueerd ten opzichte van scholen, winkels, openbaar vervoer en Uitvalswegen als de A2 en N65. Inhoud 480 m3. Gebruiksoppervlakte wonen 135 m2, overige inpandige ruimten 7,5 m2 en externe bergruimten 18 m2, allen conform NEN2580. Perceeloppervlakte 316 m2. Bouwjaar 1970-75. Globale indeling: Vestibule met garderobe en meterkast, hal met toiletruimte, trapopgang eerste verdieping, bergkast en toegang tot de L-vormige woonkamer. L-vormige woonkamer van 39 m2 met openhaard, deur naar de tuin en toegang tot de uitbouw met keuken. Keuken met eenvoudig meubel in hoekopstelling voorzien van voldoende berg en werkruimte, aansluitpunten t.b.v. fornuis, vaatwasser en koel-/vriescombinatie, deur naar de tuin. Eerste verdieping: Ruime overloop met bergkast, vaste trapopgang tweede verdieping. Badkamer met ligbad, toilet en wastafel, deur naar slaapkamer. 3 Slaapkamers, waarvan 2 met inbouwkasten en 1 met toegang tot de badkamer. Tweede verdieping: voorzolder met stook-/bergruimte en bergruimte met aansluitpunt wasapparatuur. 4e Slaapkamer met dakkapel, dakraam, toegang tot bergruimte in de schuinte van de kap. Perceel: verzorgde tuin met terrassen en borders voorzien van volwassen beplanting. In de achtertuin, aan de Piacenzastraat eigen oprit met garage. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 269.000, k.k. Witvensedijk 2-5296 KH - Esch - telefoon 073-657 90 47 - fax 073 656 28 87 info@veenemamakelaardij.nl - www.veenemamakelaardij.nl

Parterre: Vestibule met meterkast (voldoende groepen en aardlek), garderobenis en tochtdeur naar de hal. Hal met toiletruimte in lichte kleurstelling voorzien van toilet en fonteintje. Voorts trapopgang eerste verdieping, bergkast en toegang tot de woonkamer. L-vormige woonkamer met openhaard en zithoek aan de voorzijde en eethoek met deur naar de tuin aan de achterzijde. Open verbinding naar de semi-open keuken in de aanbouw met eenvoudig meubel in hoekopstelling in licht kleurstelling voorzien van voldoende werk en bergruimte en aansluitpunten ten behoeve van vaatwasser, fornuis en koel-/ vriescombinatie, voorts deur naar de tuin. De parterre is geheel voorzien van een Travertinvloer, strakke wand en plafondafwerking, houten kozijnen en ramen met dubbele beglazing.

Eerste verdieping: Ruime overloop met vaste trapopgang tweede verdieping, inbouwkast en toegang biedend aan 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 en badkamer aan de voorzijde. Slaapkamer met inbouwkasten en deur naar de badkamer. Badkamer met ligbad, wastafel en zwevend toilet, alles in lichte kleurstelling. Slaapkamer 2 en 3 aan de tuinzijde, slaapkamer 2 eveneens voorzien van inbouwkasten. Verdieping voorzien van vloerbedekking, m.u.v. de badkamer, goede wand-/plafondafwerking, houten kozijnen en ramen met dubbele beglazing.

Tweede verdieping: Voorzolder met toegang tot de stook-/ bergruimte, was-/bergruimte en 4e slaapkamer. Stook /bergruimte met opstelling Vaillant combiketel uit 2011 en mechanische ventilatie. Was-/bergruimte met aansluitpunt wasapparatuur. 4e Slaapkamer met bergruimte, dakkapel, dakraam, wastafel en toegang tot bergruimte in de schuinte van de kap. Goede stahoogte. Schrootjes plafond, strakke wandafwerking en vloerbedekking.

Perceel: Ruim perceel met verzorgde voor-, zij en achtertuin. Achtertuin op het zuiden met veel groen, sierbestrating en garage met oprit. Garage van 18m2 met nieuwe stalen kanteldeur en elektriciteit. Vrij uitzicht aan de voorzijde. In de directe omgeving diverse waterpartijen, groen en speelvoorzieningen.

Parterre

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Kadastrale kaart

Omgevingskaart

Algemene voorwaarden Koopakte Conform NVM-model, opgemaakt door ons kantoor. Oplevering In de huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en verplichtingen, vrij van hypothe(e)k(en), beslagen en inschrijvingen hiervan, alsmede leeg en ontruimd. Notaris Door koper te bepalen. Waarborgsom Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van koper wordt door koper binnen 4 weken na overeenstemming een waarborgsom danwel een bankgarantie in handen van de notaris gestort respectievelijk gesteld. Groot 10% van de koopsom. Financieringsvoorbehoud Voordat koper tot onderhandeling overgaat, dient koper zich op de hoogte gesteld te hebben van zijn financieringsmogelijkheden op basis van arbeidssituaties, leningen e.d. alsmede zijn inkomen. Baten en lasten Alle baten, lasten en eventuele canons, waaronder inbegrepen heffingen voortvloeiend uit de akte van levering en/of splitsing, komen voor rekening van koper vanaf de datum van de notariële eigendomsoverdracht. De lopende baten, lasten en eventuele canons zullen bij de notaris naar ratio verrekend worden. Asbest Vanwege de goede eigenschappen van asbest is dit materiaal in het verleden veel toegepast. Sinds 01 juli 1993 is de verkoop van asbest en/of asbesthoudende materialen in Nederland (nagenoeg) verboden. Woningen gebouwd voor deze periode, met name na de oorlog tot in de jaren 80 kunnen derhalve (zichtbaar en/of niet- zichtbaar) asbest bevatten, zoals in de vorm van asbesthoudendcement, asbestcementplaten in gevels en/of als dakbeschot, in en rondom schoorstenen, in of bij c.v.-installaties, op galerijen van flatgebouwen en als golfplaten bijvoorbeeld op de berging/garage. Ook in sommige vinylzeil (geproduceerd tussen circa 1963 en 1980) en in bepaalde type oude, harde vinyltegels kan asbest voorkomen. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe dan ook genaamd en onder welke titel ook, die voort kan vloeien uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbest danwel asbesthoudende stoffen/materialen. Algemeen Deze brochure is met zorg samengesteld om een u indruk te geven van een woning. Ondanks deze zorg kunnen aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden en/of verschrijvingen van welke strekking dan ook geen rechten worden ontleend. Tekeningen zijn slechts bedoeld om u een inzicht te geven van de indeling en grootte van de woning, genoemde maten zijn circa maten. Deze brochure is een uitnodiging om in onderhandeling te treden.