Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9

Vergelijkbare documenten
Papendrecht Oostkil 17

Sliedrecht Middeldiepstraat 22-24

Papendrecht Lijsterbeshof 64

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl

Maasstreek Makelaardij

Vrijwel geheel opgeknapte woning met diepe, zonnige tuin. Woonkamer Keuken Tuin

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : : 259.

Maasstreek Makelaardij

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

S I M O N V A N H A P E R T L A A N 1, E I N D H O V E N

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

Loomans makelaardij OZ Akerstraat Noord HR Hoensbroek

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K.

t Vonderke 13 te HOOGELOON

Alblasserdam Kamgras 14


VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m²

Bosvaren 16 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper

Alkmesschen 63 ASSEN

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

Nieuw-Lekkerland Middelweg 173

Maasstreek Makelaardij

BROCHURE Esserhaag 4 Groningen

Kerkhoflaan 11 EELDE

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel. Woonkamer Keuken Garage

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Kathammerstraat 48-50, Volendam

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

Groot Ammers Gelkenes 11

Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs ,-- kosten koper

Pergolesistraat 57 ZWOLLE Vraagprijs ,00 kosten koper

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

ROERSTRAAT 93, HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar. Inhoud. ca. 371 m³. ca. 110 m². Woonoppervlakte. 235 m². Perceeloppervlakte.

TE KOOP / TE HUUR HAPERT, NIJVERHEIDSWEG 7-7A

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

Sydwende 63 - Drachten

Ede Van Heeckerenlaan 1

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

De Meer Drachten Vraagprijs ,-- kosten koper

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs ,-- kosten koper

Groot-Ammers Boezemlanden 9. Woonkamer Uitzicht keuken Achterzijde

M E R E N D R E E F 1 0, V A L K E N S W A A R D

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Reinwardtlaan K.K CS Harderwijk

Groot-Ammers Boezemlanden 6. Woonkamer Keuken Achterzijde

Bezoekadres: Beekstraat 54, K GJ WEERT. M: I:

Broekerstraat 16, Leende

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Alblasserdam Van der Leestraat 8

Klein Westerbuiten 18, Edam

Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg

G.A. Brederodestraat 137 VOLENDAM

Te koop. Hoogenboomlaan 18,4325 DH, Renesse. Vraagprijs: ,- k.k.

Vrijblijvende informatie.

Woonoppervlakte : woning ca. 125 m, bijgebouw ca. 50 m2 Perceeloppervlakte : ca. 229 m2 Bouwjaar : 1929 Aanvaarding : in overleg

TE KOOP SPOELEIND 30, BEST

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

Moderne, goed verzorgde eengezinswoning. Woonkamer Keuken Achterzijde

Maasstreek Makelaardij

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard

Ede Adamsdreef 11

Maasstreek Makelaardij

Lunteren Vleermuislaan 16

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE

TE KOOP. Dorpsplein K.K AE Nisse

Wildervank Torenstraat 180. Vraagprijs: kosten koper

Hoefslag ,- k.k. 1791SE Den Burg Eengezinswoning

Hardinxveld-Giessendam Rivierdijk 787

Boerhaavelaan 313 Leiden

TE KOOP. Kreugerlaan 4 te Weesp.

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST

Brochure Esserlaan 18 Groningen

Wildervank Landbouwstraat 92. Vraagprijs: kosten koper

Ede Detmarlaan 5

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

ZWOLSEWEG 17 APELDOORN


TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST



Transcriptie:

Prima onderhouden vrijstaande villa op een vrije locatie Woonkamer Keuken Tuin

Vraagprijs e 599.500,-- k.k. Prachtige vrijstaande villa op maar liefst 902 m2 eigen grond in een rustige en ruim opgezette woonwijk in Nieuw-Lekkerland. De woning is onder architectuur gebouwd met gebruik van duurzame materialen. Enkele kenmerken van deze bijzondere woning; sfeervolle balken plafonds, paneeldeuren, alarmsysteem, vloerverwarming, optimale isolatie, voorzien van een grote woonkamer met openhaard, mooie keuken met bijkeuken, dubbele garage, dubbele parkeerplaats op eigen erf, vier slaapkamers (met mogelijkheid tot creëren vijfde slaapkamer) waarvan één op de begane grond met aansluitend een tweede badkamer. De woning is uitstekend onderhouden; zo is onlangs het dak vervangen met volledig nieuw shingle-dakbedekking met 15 jaar garantie en is al het houtwerk aan de buitenzijde opnieuw geschilderd. Kortom, een prachtige woning met veel mogelijkheden. Begane grond: Entree in een ruime en statige hal van maar liefst 4,25 m x 3,35 m, voorzien van een mooie trapopgang. De hal geeft toegang tot de uitgebreide meterkast met 13 groepen, een speelse garderobe-nis met aansluitend een keurig toilet en toegang tot de eetkamer en woonkamer. Tuingerichte woonkamer, afmeting circa 6.65 m x 4.90 m, met een sfeervolle openhaard en vloerverwarming. Aansluitend bevindt zich het eetgedeelte, afmeting circa 4.20 m x 3.00 m, welke middels een schuifpui direct toegang biedt tot de achtertuin. Royale keuken in hoekopstelling, voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, en voldoende bergruimte waaronder een apothekerskast. Vanuit de keuken is middels een deur de bijkeuken te bereiken, voorzien van een keukenblok, plavuizen vloer, wasmachine/drogeropstelling, deur naar de garage en een deur naar de achtertuin. De zeer ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer maken het uitstekend mogelijk om gelijkvloers te wonen. De slaapkamer, afmeting circa 5.30 m x 4.30 m, is voorzien van een nette parketvloer en een schuifpui naar de tuin. Direct toegang tot de badkamer (op de eerste verdieping bevindt zich een tweede badkamer). De badkamer is volledig betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel met meubel, toilet, bidet, designradiator en een inbouwkast. Vanuit de slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken met een stahoogte van 1.65 m. Werkkamer/kantoor, afmeting circa 2.90 m x 2.25 m, voorzien van een handige schuifdeur, zodat deze kamer gemakkelijk afgesloten kan worden van de woonkamer.

Dubbele garage van 6.25/3.10 m x 5.15 m met voldoende ruimte voor twee auto s en voorzien van een dubbele elektrische kanteldeur, voldoende opbergruimte en een deur naar de zijtuin. De begane grond is in zijn geheel voorzien van strakke wand- en plafond afwerking. De begane grondvloer is grotendeels uitgevoerd met een Travertinvloer met vloerverwarming. Eerste verdieping: Ruime overloop met toegang tot de drie slaapkamers (voorheen vier), de badkamer en het dakterras. Slaapkamer 1, circa 4.10 m x 3.10 m, is voorzien van een ruime schuifkast met aansluitend een ruime opbergkamer van nog eens 4.00 m x 2.60 m. Slaapkamer 2, circa 6.55 m x 3.00 m groot. Voorheen waren dit twee kamers. Dit is desgewenst eenvoudig naar de oorspronkelijke indeling terug te brengen. Slaapkamer 3, circa 3.10 m x 3.00 m, is voorzien van een schuifkast. De gehele eerste verdieping is voorzien van een strakke wand en plafondafwerking en een keurige parketvloer. Keurige badkamer van 2.90 m x 1.90 m, welke volledig is betegeld en voorzien van een dubbele wastafel, douchecabine, bidet, systeemplafond en inbouwspotjes. Toilet welke deels is betegeld en voorzien van een closet, fonteintje en een keurig systeemplafond. Stook/bergruimte van 1.75 m. x 1.50 m. voorzien van een Nefit CV-ketel (2000, met nieuwe warmtewisselaar en pomp) en een extra warmwaterboiler. Vanuit de hal/gang is het zonnige dakterras van 4.15 m x 3.05 m te bereiken welke veel privacy biedt.

Tuin: Rondom de woning ligt een fraai aangelegde en keurig verzorgde tuin die grenst aan het water. De tuin beschikt over veel privacy en verschillende terrassen (1 zelfs voorzien van een openhaard!) waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Bijzonderheden: - Dakbedekking volledig vernieuwd in 2013. Hier zit 15 jaar garantie op; - Schilderwerk 2013; - De woning is rondom voorzien van een alarmsysteem; Samenvattend: - Zeer verzorgde en mooi uitgevoerde vrijstaande woning; - Dubbele garage; - Twee parkeerplaatsen op eigen erf; - Vier slaapkamers waarvan één op de begane grond; - Twee badkamers waarvan één op de begane grond; - Mooi aangelegde tuin rondom de woning grenzend aan een wetering; Oplevering in overleg

Kenmerken & bijzonderheden Type woning vrijstaande villa Bouwjaar 1984 Ligging vrije ligging aan het water Aantal slaapkamers 4 Perceelgrootte 902 m 2 Woonoppervlakte 190 m 2 Inhoud 750 m 3 Verwarming Nefit Ecomline HR-combiketel, bouwjaar 2000 Warmwatervoorziening Nefit Ecomline HR-combiketel, bouwjaar 2000 Tuin tuin rondom Berging inpandige, dubbele garage Tip: schrijf je via onze website www.kooymaneigenhuis.nl in bij de gratis zoekservice en blijf per e-mail op de hoogte van het nieuwste aanbod en de laatste prijswijzigingen!

Tekeningen niet op schaal Aan de maatvoering in deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Sanitair en/of keuken zijn globaal ingetekend en kunnen verschillen met de werkelijkheid.

Tekeningen niet op schaal Aan de maatvoering in deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Sanitair en/of keuken zijn globaal ingetekend en kunnen verschillen met de werkelijkheid.

9 7 5 3 16 Uittreksel kadastrale kaart niet op schaal Uittreksel Kadastrale Kaart 4969 Uw referentie: alblasserdam 4910 13 15 11 4911 4971 251a 24 827 Bakwetering 18 5062 5063 Burg Nieborgstraat 5061 5065 4972 4973 4974 4975 0 m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht 12345 Perceelnummer 25 Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 21 juli 2014 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel NIEUW-LEKKERLAND B 4972 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Aan de maatvoering in deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Sanitair en/of keuken zijn globaal ingetekend en kunnen verschillen met de werkelijkheid.