De Steenzager 23, Veldhoven

Vergelijkbare documenten
De Uilenburg 26, Veldhoven

Botsehei 6, Veldhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Pegbroekenlaan 60, Veldhoven

Lengtewal 6, Veldhoven

Hoekwal 22, Veldhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Grasvink 29, Eindhoven

Grasmus 55, Eindhoven

Plonderijen 33, Reusel

Grasmus 25, Eindhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Denestraat 23, Reusel

Lensheuvel 70 A, Reusel

Grasbaan 246, Eindhoven

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Molenstraat 22 Reusel

Denestraat 23, Reusel

Dennenoord 6, Hapert

Bakkerstraat 59 A, Valkenswaard

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Broederhof 16, Veldhoven

Lensheuvel 46, Reusel

Scheltemaweg 8, Eindhoven

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Victordal 31, te Valkenswaard

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Victordal 35, te Valkenswaard

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Vraagprijs ,= k.k.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: ,-- k.k.


Sint Janskruid 12, te Valkenswaard

TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST

Begane grond Entree en hal Inpandige berging Woonkamer Keuken

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

Grebbeberglaan 38. Eindhoven

Lindestraat 22, te Valkenswaard

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k.

Meerkoethof 11 - Dongen

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

TE KOOP. Sille AJ GEMERT Vraagprijs: k.k.

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

DONGEN Rooseveltstraat 118

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : : 259.

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Helmondselaan 35 te Helmond

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT ,00 K.K. aanvaarding: in overleg

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

Hoogstraat 157, Eindhoven

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Dwergheuvel 20, Best

BERNHARDSTRAAT AX HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen

Vraagprijs ,- kosten koper

HOEFBLAD KV HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Slaapkamer en badkamer op de begane grond

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

DONGEN Julianastraat 102

Vraagprijs ,- kosten koper

KOOPSOM ,- K.K.

Transcriptie:

De Steenzager 23, Veldhoven

Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk vak. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe, bijzondere mensen. Ik kom bij veel mensen thuis. Wanneer ik een koper en een verkoper bij elkaar kan brengen is dit voor mij de kroon op mijn werk. Een tevreden klant maakt mijn dag goed. Begin 2017 heb ik na een periode van acht jaar in het bankwezen de stap terug gemaakt naar de makelaardij. Ik voelde me direct weer 'Thuis'. Het aan- of verkopen van een woning is een belangrijke stap in iemands leven. Hierbij is een goede begeleiding van groot belang. Kernwoorden als accuraat, persoonlijke aanpak, deskundigheid, en rust zijn hierbij,wat mij betreft, van groot belang. Mijn brede ervaring zorgt ervoor dat je mij zowel aan de telefoon als tijdens een bezichtiging zult treffen. Anita Fiers NVM-makelaar anita@pitmakelaars.com (06) 21 931 959 Mirja Hogeweg Assistent makelaar makelaar@pitmakelaars.com (06) 10 494 087

Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar eengezinswoning hoekwoning 5 117 m² 210 m² 370 m³ 1973

Heerlijk wonen in een rustige woonwijk Welkom in dit verrassend ruime huis met leuke tuin en royale geschakelde garage. De woning is perfect gelegen in een kindvriendelijke, groene wijk met een leuk speelveldje aan de voorzijde van het huis. Zowel de voorzieningen in het City Centrum als in de Kromstraat zijn uitstekend te bereiken. Om de hoek van de woning ligt een supermarkt en een groot park. Het stadscentrum van Eindhoven en Eindhoven Airport zijn uitstekend te bereiken per auto en met het openbaar vervoer. Er liggen diverse uitvalswegen in de nabijheid. Daarnaast zijn er diverse scholen en sportaccommodaties in de buurt van de woning te vinden. De woning beschikt over zonnepanelen wat zorgt voor duurzame energie. Hierdoor zijn de elektra kosten bijna nihil. De luxe keuken, badkamer en het toilet zijn in 2013 vernieuwd en zijn dus helemaal van deze tijd. De royale en praktische garage is voorzien van elektra en een elektrische kanteldeur. Direct tegen de garage zit een ruime multifunctionele berging. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Er is een ruime extra slaapkamer gecreëerd. Kortom, echt een fijn huis met vele extra's voor volop woongenot voor nu en in de toekomst.

Entree Vanuit de gezellige hal is er toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Het eigentijdse toilet is geheel betegeld en voorzien van een hangend toilet en een fonteintje met bijpassende kraan.

Woonkamer Via de hal kom je binnen in de royale woonkamer met mooie tegelvloer en strakke stucwerk wanden en plafond. De woonkamer is ingedeeld in een ziten een eetgedeelte en is bijzonder licht door de ramen aan zowel, voor- als achterzijde.

Vanuit de mooie ruime woonkamer is de open keuken te bereiken. De achterdeur biedt toegang tot de gezellige achtertuin.

Keuken Wie kookt er nu niet graag in zo n keuken? De keuken is voorzien van diverse onder- & bovenkastjes, een 6-pits Smeg gaskookplaat, een mat zwarte afzuigkap, een oven, een koelvriescombinatie, vaatwasser en een fraaie porseleinen spoelbak.

Tuin De achtertuin is van alle gemakken voorzien. Direct tegen de woning ligt een ruim terras dat is voorzien van sierbestrating. Via een pad is er toegang tot de berging en de garage. Door het kunstgras gazon is een moderne tuin gecreëerd.

Eerste verdieping Via de overloop op de eerste verdieping is er toegang tot een ruime inbouwkast en de moderne badkamer en drie mooie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn zeer ruim van opzet. De derde kamer is ideaal te gebruiken als werk- of babykamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van mooi laminaat, stucwerk wanden en plafonds.

Badkamer Ook de badkamer is helemaal van deze tijd! Bij binnenkomst valt de strakke designradiator meteen op. Bij de verbouwing is gekozen voor mooie betegeling en een hangend toilet. Onder de wastafel is een groot badmeubel gerealiseerd. Het mooie ligbad met douche maakt de ruimte helemaal af!

Tweede verdieping Via de overloop op de tweede verdieping heb je toegang tot de berging en de vierde slaapkamer. In de berging bevindt zich de cvinstallatie en de aansluiting voor de wasapparatuur. De zolderkamer is mooi opgeknapt en daardoor een hele leuke, volwaardige kamer geworden. Door het schuine dak in de kamer ontstaat een hele bijzondere sfeer. De kamer is voorzien van een fonteintje met bijpassende kraan.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Garage/berging

Kadastrale kaart

Algemene informatie Wij behartigen de belangen van de verkoper. Makelaarscourtage komt voor rekening van de verkoper. U kunt uw eigen NVM aankoopmakelaar inschakelen. Hoewel wij bij de samenstelling van deze brochure nauwkeurig te werk zijn gegaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Wanneer u deze woning koopt, dient u bij de notaris een waarborgsom te storten of een bankgarantie af te geven ter grootte van 10% van de koopsom. Graag horen wij uw reactie na de bezichtiging van deze woning.

Locatie Veldhoven Veldhoven heeft ruim 44.000 inwoners en is een levendige stadsrandgemeente. Veldhoven heeft een bloeiende economie, grote bedrijven zoals ASML, een gevarieerd woningaanbod en prima voorzieningen op het gebied van cultuur, sport en toerisme. Met o.a. het theater de Schalm, kinderboerderij t Hazewinkeltje, Citycentrum, winkelgebied De Kromstraat. Veldhoven is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen en Eindhoven Airport.

Dorpstraat 57 5504 HB Veldhoven Tel: 040-2553003 makelaar@pitmakelaars.com Anita Fiers: (06) 21 931 959 Mirja Hogeweg: (06) 10 494 087 www.pitmakelaars.com