Plonderijen 33, Reusel

Vergelijkbare documenten
Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Denestraat 23, Reusel

De Uilenburg 26, Veldhoven

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Botsehei 6, Veldhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven

Grasvink 29, Eindhoven

Denestraat 23, Reusel

Lensheuvel 70 A, Reusel

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Grasmus 25, Eindhoven

De Steenzager 23, Veldhoven

Molenstraat 22 Reusel

Hoekwal 22, Veldhoven

Lengtewal 6, Veldhoven

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Pegbroekenlaan 60, Veldhoven

Grasmus 55, Eindhoven

Grasbaan 246, Eindhoven

Dennenoord 6, Hapert

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Lensheuvel 46, Reusel

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Victordal 31, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Scheltemaweg 8, Eindhoven

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Vraagprijs ,= k.k.

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Vraagprijs ,- kosten koper

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Vraagprijs ,- kosten koper

Morgenster 3, te Maarheeze

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.

Vraagprijs ,- kosten koper

BERNHARDSTRAAT AX HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Alsemlaan 15, te Waalre

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

Victordal 35, te Valkenswaard

Prijs: ,-- k.k.

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Rode Kruislaan 15 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren.

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

Vraagprijs ,- kosten koper

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

van speijklaan 11, Son en Breugel

Vraagprijs ,= k.k.

Tiengemetenstraat 8. Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Johan Frisopark 83 Best

Eindhoven Pijlstaartpad 35

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

Helmondselaan 35 te Helmond

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

TE KOOP. Heuvel CL GEMERT Vraagprijs: k.k.

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Appelgaarde BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m². Vraagprijs k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k.

Brochure. Object ,= K.K. Vraagprijs. In overleg. Aanvaarding

Hoogstraat 157, Eindhoven

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Transcriptie:

Plonderijen 33, Reusel

Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk vak. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe, bijzondere mensen. Ik kom bij veel mensen thuis. Wanneer ik een koper en een verkoper bij elkaar kan brengen is dit voor mij de kroon op mijn werk. Een tevreden klant maakt mijn dag goed. Begin 2017 heb ik na een periode van acht jaar in het bankwezen de stap terug gemaakt naar de makelaardij. Ik voelde me direct weer 'Thuis'. Het aan- of verkopen van een woning is een belangrijke stap in iemands leven. Hierbij is een goede begeleiding van groot belang. Kernwoorden als accuraat, persoonlijke aanpak, deskundigheid, en rust zijn hierbij,wat mij betreft, van groot belang. Mijn brede ervaring zorgt ervoor dat je mij zowel aan de telefoon als tijdens een bezichtiging zult treffen. Anita Fiers NVM-makelaar anita@pitmakelaars.com (06) 21 931 959 Mirja Hogeweg Assistent makelaar makelaar@pitmakelaars.com (06) 10 494 087

Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar eengezinswoning tussenwoning 4 112 m² 180 m² 365 m³ 1968

Heerlijk wonen op loopafstand van het centrum Welkom in deze sfeervolle tussenwoning, gunstig gelegen, op loopafstand van het centrum. Vele voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving van deze woning. Voor je dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van de diverse winkels op de markt, welke op 5 minuten fietsen is gelegen. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk. Op steenworp afstand liggen maar liefst twee kinderspeeltuinen en basisschool De Leilinde. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen en diverse sportaccommodaties in de directe nabijheid. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++). De kozijnen op de eerste verdieping zijn voorzien van horren. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben een rolluik. De grote woonkeuken is heerlijk ruim en biedt plaats voor het plaatsen van een grote eethoek. De gezellig aangelegde achtertuin ligt op het zuiden en is voorzien van een heerlijk overdekt terras. We nodigen je van harte uit om deze prachtige woning te komen bezichtigen.

Entree Vanuit de sfeervolle hal is er toegang tot een royale garderobe, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, de verdiepte trapkast en de woonkamer. Er ligt een mooie tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en een fraaie houten lambrisering.

Woonkamer Vanuit de hal kom je eerst in de keuken. Hier ligt een mooie tegelvloer, die ook naar de eethoek is door gelegd. De royale woonkamer is voorzien van een fraaie parketvloer en stucwerk wanden en plafond. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande tuindeuren die toegang bieden tot het fraaie betegelde terras. De grote raampartij zorgt ervoor dat de woonkamer heerlijk licht is.

Keuken De halfopen keuken is verlengd met een ruim zitgedeelte. Hierdoor is een fraaie, royale woonkeuken gecreëerd. De keuken is voorzien van diverse onder- & bovenkastjes aan twee zijden van de ruimte geplaatst. Je vindt er een gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast, een vaatwasser, een r.v.s.-spoelbak en een kunststof blad. Vanuit de eetkamer kom je in een portaal, welke toegang biedt tot het toilet en de achtertuin. Het toilet is geheel betegeld en lekker fris. Er is een fonteintje geplaatst.

Tuin De achtertuin is heerlijk zonnig door de ligging op het zuiden. Door de bestrating is een onderhoudsarme tuin gecreëerd. Direct tegen de woning ligt een gezellig, overdekt terras. Hier kun je het hele jaar door van de zon genieten. Achterin de tuin bevindt zich een ruime berging. Deze is voorzien van elektra en biedt toegang tot de achterom.

Eerste verdieping Via de overloop op de eerste verdieping is er toegang tot de badkamer en drie mooie slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van lichte vloerbedekking.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken. Alle ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van horren. Net als de rest van de woning zijn ook de kozijnen op de eerste verdieping van kunststof. Alle ramen zijn voorzien van dubbel HR++ glas.

Badkamer & 2e verd. De badkamer is geheel betegeld en lekker fris! Er is een ligbad met daarin de mogelijkheid om te douchen. Het bad is voorzien van een kunststof douchewand en een thermostaatkraan. Tevens is er een vaste wastafel in een praktisch badmeubel. Het staande toilet maakt de ruimte helemaal compleet! Tweede verdieping. Middels een vaste trap kom je uit op de tweede verdieping. Deze is verdeeld in een voorzolder en een zolderkamer. De voorzolder biedt toegang tot de aansluitingen voor de wasapparatuur. Ook vindt je hier de cv-ketel. De eenvoudige zolderkamer is voorzien van een dakraam.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Kadastrale kaart

Locatie Reusel De gemeente Reusel-De Mierden telt bijna 13.000 inwoners waarvan 8.500 in Reusel zelf. Reusel heeft voornamelijk nog een dorps karakter met diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en een busstation. De ligging van Reusel tegen de Belgische grens en op 20km van zowel Eindhoven als Tilburg is zeer gunstig. De omgeving heeft diverse belangrijke natuurgebieden zoals de Reuselse Moeren en de Peelse Heide. Er is voldoende werkgelegenheid in het nabij gelegen industriegebied.

Algemene informatie Wij behartigen de belangen van de verkoper. Makelaarscourtage komt voor rekening van de verkoper. U kunt uw eigen NVM aankoopmakelaar inschakelen. Hoewel wij bij de samenstelling van deze brochure nauwkeurig te werk zijn gegaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Wanneer u deze woning koopt, dient u bij de notaris een waarborgsom te storten of een bankgarantie af te geven ter grootte van 10% van de koopsom. Graag horen wij uw reactie na de bezichtiging van deze woning.

Dorpstraat 57 5504 HB Veldhoven Tel: 040-2553003 makelaar@pitmakelaars.com Anita Fiers: (06) 21 931 959 Mirja Hogeweg: (06) 10 494 087 www.pitmakelaars.com