Vraagprijs ,- k.k.

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

LEUVENUMSEWEG

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

Vraagprijs ,- k.k.

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

ROERDOMPSTRAAT 11 ERMELO. Vraagprijs ,- k.k.

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

Vraagprijs ,- k.k.

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

Vraagprijs ,- k.k.

MOLENWEG 76 NUNSPEET. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

Vraagprijs ,- k.k.

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Magdaleenweg 5 te Huizen

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca.

Vraagprijs) ) ,=)kosten)koper)

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Geheel verbouwde vrijstaande jaren 30 woning met NIEUWE FUNDERING!

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

Het Hoogland 12 - Culemborg

OUDE ARNHEMSEKARWEG 48

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch

Koopsom ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal

WIELEWAAL 151 ERMELO. Vraagprijs ,- k.k.

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Sfeervolle woning. heerlijk rustig gelegen!

PROF. LINDEBOOMLAAN 24

Zuidendijk 355 a, 3317 NR Dordrecht

PLOEGSEWEG 36 OOSTERBEEK

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht

Brederode 84, 8226 TS Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Liefde op het eerste gezicht!

Heerlijk licht appartement met een balkon welke op het zuiden is gelegen!

Vraagprijs ,- k.k.

Ronduitstraat 3, 3295 EB 's-gravendeel

Woning met een NIEUWE FUNDERING in het centrum!

Wonen aan het water! Zaandam, Bennebroekstraat 38

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

Trompstraat 9, 3181 VH Rozenburg

Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam

Jaren '30 woning, in een nieuw jasje!

Vraagprijs ,- k.k.

Hoekappartement met balkon op het zuiden en vrij uitzicht over de Tuinkade!

Zaandam, Annie van Eesstraat 50

Vijgendam 9, 3901 SK Veenendaal. Vraagprijs ,- k.k.

Zaandam, E. Heimansstraat 3

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

Vraagprijs ,- k.k.

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper

Vraagprijs ,- k.k.

Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE Zwijndrecht

Keurige hoekwoning met 4 slaapkamers

Vraagprijs ,- k.k.

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

Leuke woning in Wormerveer met heerlijke tuin op het zuiden!

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

Vraagprijs ,- k.k.

Noteboomstraat 25, 3332 BK Zwijndrecht Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vaartstraat 11 - Culemborg

KOTTERSTRAAT 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 425 m³. Woonoppervlakte: ca 112 m². Perceelgrootte: ca 133 m²

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

Vraagprijs ,- k.k.

Wat een eindeloze ruimte en mogelijkheden in deze woning!

Woonhuis met nieuwe fundering!

Transcriptie:

LEUVENUMSEWEG 24 ERMELO Karakteristiek helft van dubbelwoonhuis met vrijstaande garage van circa 50 m² uitstekend gelegen op loopafstand van het winkelcentrum en het uitgestrekte bosgebied. En wat een tuin! Volop ruimte rondom de woning en een diepe achtertuin gelegen op het ZUIDEN, perceeloppervlakte: 491 m². De woning is altijd keurig bewoond geweest, maar niet voorzien van luxe. De nieuwe eigenaar kan naar eigen inzicht moderniseren. Uitbreiding aan de achterzijde is mogelijk. Opvallend zijn de bijzondere raampartijen met roedeverdeling en de kapconstructie. Het bijgebouw van ca. 5 X 10 meter is voorzien van een bergzolder, hier is ook de Cvketel en de aansluiting voor de wasapparatuur gesitueerd. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Indeling: entree/hal, toilet, kelderkast, woonkamer met openhaard en openslaande deuren naar het terras, dichte keuken. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (voorheen 4, er zijn twee slaapkamers bij elkaar getrokken, badkamer met douche en wastafel. Zolder bereikbaar via vlizotrap, ruime zolder met stahoogte en twee dakvensters, veel bergruimte achter de schuine kanten. U bent van harte welkom om binnen te kijken! Vraagprijs 325.000, k.k. Ermelo Putterweg 17 Nunspeet Spoorlaan 1 Telefoon 0341567810 Kijk ook op internet: www.vinkeveluwe.nl email info@vinkeveluwe.nl De in deze brochure opgenomen informatie is bedoeld om een globale indruk van de onroerende zaak te geven. Tekst, (oppervlakte) maten, tekeningen en andere gegevens zijn slechts indicatief. Aan eventuele onvolledige of onjuiste informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

INDELING Begane grond Entree/hal met toilet; Woonkamer met gezellige openhaard en openslaande deuren naar de tuin op het zuiden! Dichte keuken met inbouwapparatuur (oven, elektrische kookplaat en afzuigkap); 1e verdieping Overloop; 3 slaapkamers, waarvan 1 kamer met wastafel. Door het plaatsen van de dakkapel is er extra licht en ruimte ontstaan; Badkamer met douche en wastafel; Berging De zolder is bereikbaar via een vlizotrap en te gebruiken als bergruimte; Aanvullende informatie: Ruime garage van ca. 5m x 10m met aansluiting voor wasapparatuur. Heerlijke tuin op het zuiden waar u volop kunt genieten van de zon. De woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Ermelo. Bent u een liefhebber van de natuur? Het bos met wandelen fietspaden ligt om de hoek. Bushalte voor de deur. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de A28 Een sfeervolle woning die absoluut een bezichtiging waard is.

KENMERKEN Vraagprijs : 325.000,00 Soort : Woonhuis Type woning : 2onder1kapwoning Aantal kamers : 4 kamers waarvan 3 slaapkamer(s) Inhoud woning : 303 m 3 Perceel oppervlakte : 491 m 2 Gebruiksoppervlakte : 88 m 2 woonfunctie Soort woning : Herenhuis Bouwjaar : 1957 Ligging : Aan drukke weg, in centrum, in bosrijke omgeving Tuin : Achtertuin, voortuin, zijtuin 252 m 2 Garage : Vrijstaand steen 50 m 2 (1.000 bij 500 cm) Verwarming : C.V.Ketel, Open haard Energieklasse : F LOCATIE

Informatielijst Adres Leuvenumseweg 24 Plaats Ermelo 1. Zijn u (zichtbare of onzichtbare) gebreken aan uw onroerend goed bekend? Bijvoorbeeld houtrot, boktor, houtworm, schimmels, lekkage, problemen met de vloeren of het dak? 2a. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd of gebreken hersteld? 2b. Welke zijn dit? 3. Met welke kosten en/of reparaties zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4a. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of de omgeving van uw perceel? 4b. Ligt er een olietank op uw perceel? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden, kettingbedingen, mandeligheden en/of antispeculatiebedingen? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of de apparatuur overdraagbaar aan een koper? 1 De woning is oud en op onderdelen gedateerd. Koper wordt geadviseerd voor aankoop een bouwkundige keuring uit te voeren. Bouwjaar van de woning 1957. 2a. Nee 2b. Nee 3. Zie punt 1, moderniseren naar wens van de koper. 4a. Nee 4b. Nee 5. Nee 6. Nee 7. Hoe is de gezinssamenstelling van de buren? 7.rechts: echtpaar 8. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw buren of woonomgeving? (Geluidsoverlast, stankoverlast in de omgeving e.d.) 9. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend die voor een koper belangrijk zijn om te weten? (Mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, veranderingen in uitzicht of verkeerssituaties) 10. a. Welke bestemming rust er op uw perceel? b. Hoe gebruikt u het huis nu? c. Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit is genomen tot een aanwijzing van uw pand 1. Als beschermd monument? 2. Tot beschermd stads of dorpsgezicht? 3. Gemeentelijk monument? 4. Beeldbepalend pand? 8. Nee 9. Nee 10. a. Wonen b. Woonhuis c. Nee, maar de gemeente Ermelo heeft de woning aangemerkt met de bouwaanduiding karakteristiek. Dit houdt in dat de uitstraling van de woning min of meer in tact gelaten moet worden. 11. Hoe is uw pand geïsoleerd? Dakisolatie: ja, nageïsoleerd van binnenuit. Muurisolatie: Nee Vloerisolatie: Nee Dubbel glas: nee 12. In geval van een appartement/recreatiebungalow: a. Wat zijn de bijkomende kosten? (servicekosten, bijdrage aan de vereniging van eigenaren e.d.) b. Bevat het reglement van de Vereniging van Eigenaren bijzondere bepalingen? c. Zijn er in de Vereniging van Eigenaren beslissingen genomen over bijzondere uitgaven? 12. Niet van toepassing. a. b. c.

13. a. Zijn er bijzonderheden te vermelden over de technische installaties? (bijvoorbeeld elektrische installatie/bedrading, leidingen voor gas, water, riolering. Ketel, warmwatertoestel. b. Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) 14. a. Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b. Van wie zijn de erfafscheidingen? c. Is (een gedeelte van) uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van buren of andersom? 15. Zijn er huur of leasetoestellen in uw woning aanwezig? 16. Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning en/of de bijgebouwen? (bijvoorbeeld: zeil, afvoerkanalen of dakbeschot) 13. Aantal groepen: 6 Aantal aardlekschakelaars:1 a. De woning wordt verwarmd middels een gasgestookte Cvketel, merk Bosch, type HR, bouwjaar 2009, warmwater via gasgestookte boiler, merk Daelderop, bouwjaar onbekend, (betreft een huurboiler). b. Niet bekend. 14. a. Voor zover bekend wel b. rechts gezamenlijk. c. nee 15. Ja, de boiler in de keuken, huurprijs 38,82 per maand. 16. ja, er zal hierover onderstaand artikel in de koopovereenkomst worden opgenomen: Koper verklaart bekend te zijn met de aanwezigheid van asbesthoudende stoffen/materialen in de onroerende zaak, namelijk in het dakbeschot van de garage. Partijen verklaren er voorts mee bekend te zijn, dat mogelijk nog meer asbesthoudende stoffen/materialen in de onroerende zaak aanwezig kunnen zijn. Het risico daarvan rust geheel bij koper. Indien de asbesthoudende stoffen/materialen worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins nietbeantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. 17. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijvoorbeeld 17. Nee BTW, bouwgrond/baatbelasting) 18. Hoeveel bedragen de zakelijke lasten? 18. WOZ waarde, waardepeildatum 01012017: 298.000, 19a Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? b. Is er sprake van ruilverkaveling? 19a. Nee b. Nee

c. Is er sprake van onteigening? c. Nee 20 Zijn u door de overheid of Nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 21Is uw perceel aangesloten op alle Nutsvoorzieningen 20. Nee 21. Energielabel: voorlopig energielabel: F Gas: ja Water: ja Elektra: ja Riolering: ja Kabel: ja Glasvezel: ja b. Voldoet het pand aan de eisen van de b. In de woning zijn zachtboardplafonds Nutsbedrijven/brandweer? aanwezig. 23: omschrijving vloeren: 23. begane grondvloer: Deels hout en deels betonvloer 1 e verdiepingsvloer: Houtenvloer 2 e verdiepingsvloer: Houtenvloer a.zijn er in uw woning zogenaamde Kwaaitaal of a. Nee Mantavloeren of vergelijkbare vloeren gebruikt? b. Is er voorzover u bekend sprake van b. Nee chlorideschade (betonrot?) (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen (bijvoorbeeld balkons kunnen aangetast zijn) 24. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste 24. Nee vergunningen? 25. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor de 25.Nee verkoop van derden (gemeente, curator, kantonrechter, erfverpachter?) 26. Zijn er over het pand procedures gaande bij 26. Nee de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening) 27. Is uw opstal voldoende verzekerd? 27. Ja 28. Zijn er andere zaken die u in verband met uw 28. In de koopovereenkomst zal onderstaande meldingsplicht dient mee te delen aan een clausule worden opgenomen. eventuele koper? Ouderdoms clausule: Koper verklaart ermee bekend te zijn dat indien het verkochte, inclusief de bijgebouwen meer dan 45 jaar oud zijn, de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water, gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopakte) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken. De eigendomsoverdracht van de woning zal plaatsvinden bij DoornJacobs Notarissen te Ermelo.

Lijst van zaken Betreffende het perceel: Leuvenumseweg 24 3852 AS Ermelo d.d. 31052018 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Warmwatervoorziening, te weten: via huurboiler CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Overn Kookplaat Keukenaccessoires Verlichting, te weten: Daar waar aanwezig (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Paraaf verkoper Paraaf koper 2

Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Toiletaccessoires toiletaccessoires Badkameraccessoires badkamer accessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: warmwater boiler Overige zaken, te weten: Voor akkoord, De verkoper_handtekening_ De koper Naam: Plaats: Datum: Echtgeno(o)t(e)/partner verkoper Naam: Plaats: Datum: Echtgeno(o)t(e)/partner koper Naam: Plaats: Datum: Naam: Plaats: Datum: Paraaf verkoper Paraaf koper 3

Mededelingsplicht/informatieplicht. Door middel van deze informatielijst voldoet de verkoper aan zijn mededelingsplicht. Verkoper staat in beginsel niet in voor de afwezigheid van verborgen gebreken. Daarom adviseren wij iedere koper om zijn wettelijke onderzoeksplicht zeer serieus te nemen. U kunt, als leek, u laten bijstaan door een of meer deskundigen, zoals een makelaar of een bouwkundige. Notariskeuze De keuze van de notaris is voorbehouden aan de koper. Indien de gekozen notaris ongebruikelijke kosten aan de verkoper doorberekend (administratiekosten, dossierkosten, enz.), of meer dan 150, (incl. btw en kadasterkosten) berekent per door te halen hypotheek van de verkoper (royementsakte) dan zijn deze meerkosten voor rekening van de koper. Waarborgsom/bankgarantie. Na het sluiten van de koopovereenkomst dient de koper een bedrag van 10% van de koopsom als waarborgsom op rekening van de notaris te storten. De waarborgsom kan eventueel worden vervangen door een bankgarantie van een Nederlandse bankinstelling. Ontbindende voorwaarde financiering Een koper kan, op diens uitdrukkelijke verzoek en met toestemming van de verkoper een ontbindende voorwaarde voor de financiering opnemen. De maximale termijn van deze ontbindende voorwaarde wordt tijdens de onderhandeling overeen gekomen. De ontbinding geschiedt niet vanzelf, maar dient door de koper aan de verkoper schriftelijk onder overlegging van een afwijzing van een erkende Nederlandse geldverstrekker, bekend te worden gemaakt. Meetinstructie De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Datum: Handtekening verkoper:

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: 000 1236 1233 3194 1135 1136 17 9 11 13 15 1234 1231 1101 24 20 22 4332 9269 18 4330 4331 4333 1 3 8 5 9268 7 1A 10 9 7275 12 11 13 14 15 0 m 5 m 25 m 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 28 mei 2018 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ERMELO F 9269 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.