Zo bouwen we je woning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zo bouwen we je woning"

Transcriptie

1 Vrijstaand wonen aan de Repelen in Asten Zo bouwen we je woning 1 juli 2015 Dit project is een samenwerking tussen Bloom Vastgoedontwikkeling bv, Hartman Bouwbedrijf en de Gemeente Asten

2 Optie met bijgebouw over de volle breedte en terras op zuid-west.

3 Nu vrijstaand wonen voor de prijs van een normaal huis! Aan de oostzijde van Asten verrijst de komende jaren een nieuwe woonwijk: Loverbosch. De wijk ligt aan weerszijden van de Koestraat, begrensd door de Floralaan, de Stegen, de Voordeldonk en de N279. Het wordt een groene, gevarieerde en dorpse wijk voor jong en oud. De nieuwe dorpsrand van Asten wordt een plek om lekker te leven. Loverbosch belooft één van de mooiste wijkjes van Asten te worden. Dit is dé plek om het huis te bouwen waar je misschien al jaren van droomt. In het dorp waar je van houdt. Dicht bij het centrum, dicht bij de natuur. In totaal heeft de gemeente 67 prachtige kavels gereserveerd voor particuliere woningbouw. En op drie van die kavels bouwen we samen een paar prachtige, knusse woningen. Ze liggen aan de rand van Loverbosch, aan de Repelen. Deze vrijstaande woningen zijn familie van de vier die we eerder bouwden aan de Vlas, maar dan op een iets groter kavel en met drie volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping. Mét parkeerruimte op eigen terrein. En toch voor de prijs van een normaal huis. Waar vind je dat nog? De woningen zijn ook slim ontworpen, zodat je in de toekomst volop uitbreidingsmogelijkheden hebt. Denk aan extra ruimte om thuis te werken, een slaapkamer op de begane grond of gezinsuitbreiding. Start nu met je droomwoning, die je straks verder uitbreidt naar wens en naar budget. En je hoeft het niet alleen te doen, maar gaat zelf aan de gang met een team dat je begeleidt. Samen ontwikkel je jouw droomwoning. Helemaal naar jouw wens!

4 Je huis in vogelvlucht De volle breedte van je woning is op de tuin georiënteerd. Dus heb je veel lichtinval in je woonkamer, eetkamer en keuken. Op het kavel met een grootte vanaf 352 m 2 is de tuin op het westen ruim 6,5 meter diep en bijna 22 meter breed! Over de plaatsing op de kavels is goed nagedacht, zodat je maximaal profiteert van de ligging en volop uitbreidingsmogelijkheden hebt. De woning heeft naast een woonkamer en een ruime keuken de volgende ruimtes: Een praktische bijkeuken. 3 slaapkamers op de verdieping. Een ruime overloop. Een luxe badkamer. Boven het trapgat, de overloop, badkamer en twee slaapkamers zit een vliering, deze is te gebruiken als bergruimte. Bovendien heb je 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

5

6 Begeleiding door een team van specialisten Een nieuw huis kopen en laten bouwen, is hartstikke leuk. Maar ook een hele klus. Wij vinden het belangrijk om je letterlijk en figuurlijk veel ruimte te geven. Daarom gaan we samen met jou aan het werk. Je bepaalt zelf hoe ver we daarin gaan. Er liggen bijvoorbeeld al tekeningen klaar voor deze huizen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor andere materialen, een andere gevelindeling, jij beslist. Voor de bouw geldt hetzelfde: je kunt zelf afbouwen, of je laat je huis kant en klaar door ons opleveren. Iedere tussenvorm is bespreekbaar. In alle gevallen kun je rekenen op de steun van een team van specialisten die je met raad en daad terzijde staan. In dat team zitten: Makelaars: Architect: Ontwikkelaar: Aannemer: Constructeur: Gerry Kanters Makelaardij, Asten Tulkens Makelaardij, Asten J(B+R) Architecten, Asten Bloom Vastgoedontwikkeling, Eindhoven Hartman Bouwbedrijf, Heusden (gemeente Asten) Vervest Constructief Ontwerp en Advies, Volkel Woord van de architecten: De woningen zijn ontworpen vanuit de gedachte om een zo compact mogelijke woning te realiseren, waarin alle noodzakelijke basisvoorzieningen zijn ondergebracht, maar die in de toekomst (of misschien wel direct) op diverse manieren, eenvoudig kan worden vergroot naar gelang de gewijzigde omstandigheden. Feitelijk een soort basiswoning, maar dan als vrijstaande woning, uitgevoerd met alle voordelen die daar bij horen.

7 Het stappenplan voor jouw woning 1. Voorbereiding en oriëntatie Allereerst neem je een optie op het kavel van je keuze. Als dat is gebeurd, gaan we in gesprek over het voorliggende ontwerp en jouw wensen. Is het precies zoals je het wilt of moet er iets veranderen? Hoe woon je nu en hoe wil je wonen? Samen bekijken we wat er mogelijk is en we maken eventueel ook een afspraak voor je bij de Hypotheekshop, zodat je precies weet waar je staat. Als alles past, maken we een afspraak bij de architect. 2. Het ontwerp en de bouwkosten Nu is het tijd om verder in te zoomen op je nieuwe woning. Veel werk hebben we al voor je gedaan, maar als je meer wilt, kun je dat in deze fase bepalen. Daarvoor heb je 4 uur met de architect om samen een Programma van Eisen vast te stellen: zo wil ik wonen. Basiswoning met 3 slaapkamers. Woonkamer, eethoek en keuken allemaal aan de tuin. Begane grond Verdieping Vliering

8 Opties

9 Wat is het Programma van Eisen? In het Programma van Eisen bepaal je onder andere in grote lijnen welke materialen je wilt gebruiken, hoe de gevelindeling wordt, hoe je graag je woning wilt afwerken. En misschien wil je nog wel wat extra s, zoals een garage of carport, of een dakkapel, een erker, veranda. Misschien wel een slaapkamer op de begane grond. Je kunt het zelf bepalen en dat geldt bijvoorbeeld ook voor de kleur van de stenen en de kozijnen. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen de kaders die de gemeente stelt. Zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Op basis van het ontwerp en de eventuele uitbreidingen, maken we een berekening van de kosten om je huis te bouwen. Het gaat om deze kosten: Basisprijs van de woning. De koop-/aanneemsom is inclusief architect, constructeur, makelaar en notaris etc. Eventuele meerkosten voor de bouw op basis van jouw wensen. Over het meerwerk worden geen toeslagen voor makelaar, architect en ontwikkelaar berekend. Wensen en wijzigingen die geen invloed hebben op de bouwkosten, worden NIET doorberekend. Denk aan het verplaatsen van een wand of deur, andere kleuren etc. Dat is meestal wel anders. 3. Aan de slag! Wanneer je helemaal blij bent met het ontwerp en als het financiële plaatje klopt, teken je de koopovereenkomst voor de grond met de gemeente en ook een aannemingsovereenkomst voor de bouw met de aannemer. Vervolgens zorgen wij dat alle vergunningen en papieren bij de gemeente in orde worden gemaakt. Dat zijn bijvoorbeeld de omgevingsvergunning met bijbehorende berekeningen. Ook zorgen we ervoor dat de nutsaansluitingen en dergelijke worden aangevraagd. Normaal zijn dat allemaal dingen waar je zelf aan moet denken, nu regelen wij dat allemaal voor je. Nu kunnen we samen beginnen aan de bouw van je droomhuis!

10 Materialen en afwerking van je woning Zo wordt je woning standaard afgewerkt. In overleg met het bouwteam zijn aanpassingen zeker mogelijk. Casco Funderingen, begane grondvloer en verdiepingsvloer worden uitgevoerd in beton. Wanden De buitengevels worden uitgevoerd in baksteen. Het isolatiepakket voldoet minimaal aan EPC=0,4. Alle binnenwanden worden uitgevoerd in kalkzandsteen. Daken De schuine daken worden uitgevoerd als gordingkap met schoonwerk witte dakelementen. Op het dak liggen keramische pannen. De zoldervloer (boven overloop, badkamer en twee slaapkamers) is van hout. De woning wordt voorzien van zinken goten en zinken hemelwaterafvoeren. Kozijnen Buitenkozijnen, alsmede de dakkapel worden uitgevoerd in hout, voorzien van houten ramen, deuren en schuifpui, en hardstenen raamdorpels, vensterbanken en kunststeen onderdorpels. Binnenkozijnen worden uitgevoerd als stalen kozijnen voorzien van stompe deuren. Alle buitenkozijnen zijn afgewerkt met houten aftimmer latten. De buitenkozijnen aan zuid- en westzijde worden voorzien van zonwerend glas. Trappen Trappen uitgevoerd in vurenhout, met hardhouten leuningen en hekken. Installaties In de woningen wordt een compleet installatiewerk volgens de geldende voorschriften van de overheid en nutsbedrijven aangebracht. Afhankelijk van de EnergiePrestatie- Berekening (EPC) worden de verschillende onderdelen van de installaties definitief uitgewerkt. Op de begane grond komt in ieder geval vloerverwarming, evenals CO 2 gestuurde ventilatieroosters. Op het dak plaatsen we zonnepanelen.

11 Badkamer Het keramische sanitair inclusief hangend toilet, wordt in wit uitgevoerd. Keuken De keuken is niet inbegrepen, maar wij kunnen een keuken met bijvoorbeeld composiet werkblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast tegen een scherpe prijs aanbieden. Vloeren Alle afwerkvloeren worden uitgevoerd als cementdekvloer met uitzondering van natte ruimten: toilet en badkamer. Deze zijn voorzien van vloertegels (30 x 30 cm). Wanden Alle wanden worden behangklaar afgewerkt. In het toilet worden wandtegels (20 x 25 cm) tot ca. 120 cm aangebracht en in de badkamer wandtegels tot plafond. Plafonds Alle plafonds worden voorzien van spuitwerk, met uitzondering ruimten direct onder de kap. Bij de schuine delen in de hoofdslaapkamer en zolderruimte zijn de gordingen, muurplaat en dakplaten in het zicht. Terreinafwerking De 2 parkeerplaatsen op eigen terrein moeten behouden worden, nu en in de toekomst. Erfafscheiding Aan straatzijde (voor en achter) wordt een haag geplaatst door de gemeente.

12 Gerry Kanters Makelaardij Gerry Kanters Ostaderplantsoen VX Asten tel.nr.: mobiel: Tulkens Makelaardij Leon Tulkens Vlinderveld PX Asten tel.nr.: mobiel: info@tulkensmakelaardij.nl pantone 2765 U pantone 2935 U Bloom Vastgoedontwikkeling bv Judith Rossen Bosfazant CA Eindhoven mobiel: judith@bloomvastgoed.nl Hartman Bouwbedrijf Wim Hartman Meijelseweg 23C 5725 BA Heusden (Gem. Asten) tel.nr.: info@hartmanbouwbedrijf.nl Bloom Vastgoedontwikkeling bv is Duurzaam Partner van stichting HomePlan. Zo bouwen wij mee aan een toekomst voor de allerarmsten.

Zo bouwen we je woning

Zo bouwen we je woning Vrijstaand wonen in Asten Zo bouwen we je woning 1 oktober 2013 Dit project is een samenwerking tussen Bloom Vastgoedontwikkeling bv en de Gemeente Asten Nu vrijstaand wonen In Loverbosch in Asten kun

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér 2 e FASE GROOTE JONKVROUW RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING dé ideale gezinswoning met méér De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met meer buitenruimte én een garage. Ook

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4 CPO de Woongaard Kavel 3 & 4 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze CPO De Woongaard. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen

Nadere informatie

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen De Steeg Leunen Vrij wonen naar eigen inzicht 4 vrijstaande woningen Optie Verkoopbrochure 4 vrijstaande woningen Leunen, november 2016 situatie Kies de woning die bij u past In het landelijke Leunen (gemeente

Nadere informatie

Uden, Raamsingel 20.

Uden, Raamsingel 20. Uden, Raamsingel 20. 2-ONDER-1- KAP WONING MET INPANDIGE GARAGE. Deze keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning is gelegen op een geweldige locatie met een zee van uitzicht! Met 3 slaapkamers op de eerste

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

Roermond - Herten. Zes 2 onder 1 kapwoningen Koppelweide

Roermond - Herten. Zes 2 onder 1 kapwoningen Koppelweide Roermond - Herten Zes 2 onder 1 kapwoningen Koppelweide Inhoudsopgave 2 Locatie, omgeving en voorzieningen 5 Rustig wonen aan de Koppelweide 6 2 onder 1 kapwoningen Wil jij met jouw gezin in deze leuke

Nadere informatie

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Adres gegevens ricoligtvoet Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Hooglanderveen Vraagprijs: 450000 Kosten Koper Bouwjaar: 1997 Aantal kamers: 5 Woon oppervlakte:

Nadere informatie

Dennenoord 6, Hapert

Dennenoord 6, Hapert Dennenoord 6, Hapert Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018 Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels 24 januari 2018 Inleiding 1. Welkom 2. Locatie 3. Situatie 4. Woningen 5. (Zelf)bouwkavels 6. Woonmenu 7. Prijs- en afwerkingsniveau

Nadere informatie

Roermond - Herten. 12 hoek- en rijwoningen

Roermond - Herten. 12 hoek- en rijwoningen Roermond - Herten 12 hoek- en rijwoningen Inhoudsopgave 2 Locatie, omgeving en voorzieningen 3 Rustig wonen Op de Steen 4 Hoek- en rijwoningen 6 Woningplattegronden 22 Optieplattegronden 24 Keuken- en

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het!

Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het! Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het! Vastgoedregisseur BV Van der Clusenstraat 6, 5553 EL Valkenswaard T: 040-242 32 23 E: info@vastgoedregisseur.nl I:

Nadere informatie

Rochusplein 13 - Helden

Rochusplein 13 - Helden Rochusplein 13 - Helden "Elektra energieneutraal (door middel van zonnepanelen) zeer sfeervol vrijstaand HERENHUIS (voormalige kapelaanswoning) met veel authentieke elementen" Vraagprijs: 399.000,00 k.k.

Nadere informatie

Zuidhorn adres Ranastraat type Serpens 0-ong

Zuidhorn adres Ranastraat type Serpens 0-ong Zuidhorn adres Ranastraat type Serpens 0-ong Vraagprijs: 198.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Ranastraat type Serpens 0-ong TYPE SERPENS STIJLVOLLE RIJWONINGEN MET OPVALLENDE KAP Een korte

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sneeuwheide HB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sneeuwheide HB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Sneeuwheide 9 5704 HB Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5704 HB Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Roermond - Herten. 2 onder 1 kap- en vrijstaand geschakelde woningen aan de Obersgriend en Aan de Dijk

Roermond - Herten. 2 onder 1 kap- en vrijstaand geschakelde woningen aan de Obersgriend en Aan de Dijk Roermond - Herten 2 onder 1 kap- en vrijstaand geschakelde woningen aan de Obersgriend en Aan de Dijk Inhoudsopgave 2 Locatie, omgeving en voorzieningen 5 Prachtig wonen aan de Obersgriend of Aan de Dijk

Nadere informatie

TAUTENBURG BL LELYSTAD K.K.

TAUTENBURG BL LELYSTAD K.K. TAUTENBURG 36 8219 BL LELYSTAD 595.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 595.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Basstraat SG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Basstraat SG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Basstraat 65 5702 SG Helmond 239.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 239.000 k.k. Postcode 5702 SG Ligging Aan rustige

Nadere informatie

DUTCH DESIGN HOMES TORENALLEE BD EINDHOVEN /

DUTCH DESIGN HOMES TORENALLEE BD EINDHOVEN / TORENALLEE 26-40 5617 BD EINDHOVEN 06-50884953 / 06-30565939 WWW.DUTCHDESIGN.NL Schuurwoning variant Zeeland Deze riante, uiterst flexibele woning komt geheel vrijstaand, maar ook geschakeld goed tot zijn

Nadere informatie

Verrassende uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning. Baarleseweg 28 Chaam

Verrassende uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning. Baarleseweg 28 Chaam Verrassende uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning Uitgebouwde, twee-onder-eenkapwoning op een groot perceel met de tuin op het zuidwesten Kom verder en laat je verrassen Deze uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning

Nadere informatie

Zuidhorn adres Propusstraat, type Libra -ong

Zuidhorn adres Propusstraat, type Libra -ong Zuidhorn adres Propusstraat, type Libra -ong Vraagprijs: 232.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Propusstraat, type Libra -ong TYPE LIBRA ROBUUSTE HALF VRIJSTAANDE WONING MET FRANS BALKON Libra

Nadere informatie

De Haese. Kijk ook op: Sittard - Geleen. Moderne vrijstaand geschakelde woningen

De Haese. Kijk ook op:  Sittard - Geleen. Moderne vrijstaand geschakelde woningen De Haese Sittard - Geleen Moderne vrijstaand geschakelde woningen Kijk ook op: www.dehaese.nl EEN ONTWIKKELING VAN BPD T 040 26 59 878 verkoop.zuid@bpd.nl VERKOOPINFORMATIE Ruijters Makelaardij Wilhelminastraat

Nadere informatie

EEn financieel advies voor. de rest van uw leven! Super scherpe rentes! Volledig onafhankelijk! Vakkundige topadviseurs! Statenweg 101 Venhorst

EEn financieel advies voor. de rest van uw leven! Super scherpe rentes! Volledig onafhankelijk! Vakkundige topadviseurs! Statenweg 101 Venhorst EEn financieel advies voor Statenweg 101 Venhorst de rest van uw leven! Investeer nu 60 minuten om 30 jaar zorgeloos Super scherpe rentes! Volledig onafhankelijk! Vakkundige topadviseurs! te wonen! Informeer

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

MASTER KEUNINGWEI 3 ROTTEVALLE 339.000 k.k. www.masterkeuningwei3.nl Master Keuningwei 3, Rottevalle Degelijk, traditioneel gebouwd, vrijstaand woonhuis met garage en kap, aan de rand van het dorp Rottevalle

Nadere informatie

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum hoogtelijn 2600+ v.p. hoogtelijn 1500+ v.p. 2600 hoogtelijn knieschot 1000+ v.p. CV ketel mv box 250 5800+P 2650 250 2900+P 2650 PEIL=0 DOORSNEDE koper ontwikkeling woningtype A1.2K Gouden Buurten CV datum

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Blauwgras 18 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING is sinds 2004 nagenoeg geheel gerenoveerd! De woning beschikt over een brede OPRIT, een GARAGE, 3 slaapkamers, een

Nadere informatie

Type A1. Eemlandstraat 9. woonkamer 27.0 m² 3865. keuken tuin. slaapkamer 2 7.2 m². slaapkamer 1 11.6 m²

Type A1. Eemlandstraat 9. woonkamer 27.0 m² 3865. keuken tuin. slaapkamer 2 7.2 m². slaapkamer 1 11.6 m² Type A1 Eemlandstraat 9 3-kamerappartement met royale tuin en terras Woonoppervlakte 72 m 2 Woonkamer met toegang tot de tuin en het terras Luxe open Bruynzeel compleet afgewerkt met een composietstenen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ockenburghpark 10 5709 ML Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5709 ML Ligging Aan

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

Sittert. St.Odiliënberg

Sittert. St.Odiliënberg Sittert St.Odiliënberg SITUATIE Heerlijk wonen in St. Odiliënberg 20 twee onder één kap woningen Wonen in t groen Sint Odiliënberg is gelegen in het aantrekkelijke en gevarieerde landschap van Midden Limburg.

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij Beukenlaan 5 Alphen Beukenlaan 5, Alphen Deze instapklare en moderne halfvrijstaande woning met berging, carport en uitbouw aan de achterzijde is gelegen in een mooie groene en jonge woonwijk met volop

Nadere informatie

K.K. W F DE BOERSTRAAT RT DE WILP. - Luxe vrijstaande woning. - Mooie strakke veranda. - Kavel 448 m². - Luxe keuken en badkamer

K.K. W F DE BOERSTRAAT RT DE WILP. - Luxe vrijstaande woning. - Mooie strakke veranda. - Kavel 448 m². - Luxe keuken en badkamer W F DE BOERSTRAAT 32 9367 RT DE WILP 349.000 K.K. - Luxe vrijstaande woning - Mooie strakke veranda - Kavel 448 m² - Luxe keuken en badkamer - Terras aan het water INLEIDING W F DE BOERSTRAAT 32, 9367

Nadere informatie

GANZENHOF 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade

GANZENHOF 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade GANZENHOF 23 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van

Nadere informatie

Liduinahof. Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler. 9 starterswoningen Kelpen-Oler. Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n.

Liduinahof. Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler. 9 starterswoningen Kelpen-Oler. Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n. Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n. Met mogelijkheid voor starterslening 9 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie

Nadere informatie

Koperskeuzes. 15 Buitendeuren. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Engelenburg

Koperskeuzes. 15 Buitendeuren. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Engelenburg 15 Buitendeuren 15.0.03 Dubbele deuren in de achtergevel (L). 3.150,00 Het leveren en aanbrengen van een kozijn met dubbele openslaande deuren en een kozijn met vast glas, in plaats van de standaard achtergevelkozijnen.

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38 Dubbelstraat 38 4611 GL Bergen op Zoom Vraagprijs 249.900,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Deze verrassend ruime woning (type: twee-onder-eenkapwoning) ligt in

Nadere informatie

Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW

Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW O 1.001 Aanbouw verlengen aan achterzijde woning (extra slaapkamer) 25.500,-- Bnr. 1t/m3 Het vergroten van de woning door het

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper

Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper Omschrijving Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Deze zeer sfeervolle hoekwoning staat in de rustige en kindvriendelijke Bloemenbuurt, op korte

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gheynspark VE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gheynspark VE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Gheynspark 17 5706 VE Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5706 VE Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kloosterstraat 53 5708 GM Helmond 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5708 GM Ligging Aan

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Deze luxe en compleet afgewerkte 7 (!) kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Als basis zeer compleet:

Als basis zeer compleet: Bouwen? een Hummelhuis is duurzaam en energiezuinig g met een of grond en krijgt deze woning een eigentijdse uitstraling bepaald worden door de gevelsteen en de dakpan Achtergevel garage/berging Badkamer

Nadere informatie

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk landelijk wonen landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk raat landelijk bergeijk Bergeijk, het mooiste meisje van de klas Landelijk dorp gehuld in een warme deken van het mooiste groen. Waar Keersop

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Lomm. Vrijstaand geschakelde woning

Lomm. Vrijstaand geschakelde woning Lomm Vrijstaand geschakelde woning Vrijstaand geschakelde woning, begane grond Locatie en omgeving Ka pe ls t wa/wd t < 180 > ra a 1 berging < 184 > garage keuken < 600 > eetkamer < 296 > berging hal opstelplaats

Nadere informatie

Noorderkroon BW Bleiswijk k.k.

Noorderkroon BW Bleiswijk k.k. TE KOOP Noorderkroon 2 2665 BW Bleiswijk 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Noorderkroon 2 Postcode 2665 BW Stad Bleiswijk Ligging Aan bosrand, Aan park, In woonwijk Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

Poppenhare Coevorden. comfortabel wonen in POPPENHARE COEVORDEN

Poppenhare Coevorden. comfortabel wonen in POPPENHARE COEVORDEN POPPENHARE COEVORDEN comfortabel wonen in Poppenhare Coevorden In dit project biedt woningcorporatie Domesta kavels aan voor realisatie van vrijstaande woningen. U kunt een kavel kopen en daar in eigen

Nadere informatie

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM TUSSENWONING HOEKWONING TWEEKAPPER (EXCL. GARAGE) 170.000 TOT 180.000,- VRIJ OP NAAM 195.000,- TOT 205.000,- VRIJ OP NAAM 255.000,- TOT 265.000,- VRIJ OP NAAM Ben je op zoek naar een betaalbare tussenwoning,

Nadere informatie

BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF ,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND

BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF ,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF 187.500,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND Ben je op zoek naar een energiezuinige tussenwoning, hoekwoning of patiobungalow en wil je naar wens wonen?

Nadere informatie

Indeling 1e verdieping

Indeling 1e verdieping Rijksweg 49V Limmen Rijksweg 49V Limmen Door de aantrekkelijke ligging aan de rustige en tevens zonnige zijde van het complex is dit volledig vrijstaand 4-kamerappartement appartement tevens op de bovenste

Nadere informatie

Koperskeuzes. 20 Uitbouwen. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Leyenburg

Koperskeuzes. 20 Uitbouwen. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Leyenburg 20 Uitbouwen 20.0.09 Uitbouw woonkamer/keuken 1,2 meter Leyenburg 13.450,00 Het uitbreiden van de keuken met een uitbouw van circa 1,2 meter aan de achtergevel. De fundering, de begane grondvloer, de binnen-

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Grebbeweg 19. Vraagprijs : 1.050.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Grebbeweg 19. Vraagprijs : 1.050.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Grebbeweg 19 Optimale luxe en comfort! Deze schitterende VILLA is in 2013 gebouwd en biedt maar liefst 270 m² hoogwaardig afgewerkte leefruimte. O.a. een riante

Nadere informatie

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov Ziekenhuisstraat 24 7557 AB Hengelo Ov TE KOOP 294.000 K.K. Ziekenhuisstraat 24 7557 AB Hengelo Ov Inleiding Karakteristiek wonen in een verrassend ruime woning aan de rand van het centrum? Dat kan in

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

RUSTIG WONEN IN LEVEROY

RUSTIG WONEN IN LEVEROY RUSTIG WONEN IN LEVEROY LEIVERSE VELDEN - LEVEROY Rustig wonen in Leveroy De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen,

Nadere informatie

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Te koop In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Deze woning is gebouwd in 1973 en staat in een rustige en gezellige straat. De woning is gesitueerd

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

Divertimentostraat 36 - Almere

Divertimentostraat 36 - Almere Divertimentostraat 36 - Almere Vraagprijs 550.000,- k.k. Omschrijving Op een schitterende locatie aan de rand van de Muziekwijk ligt deze ruime VILLA (160 m²) met veel lichtinval op een perceel van 544

Nadere informatie

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze Elzerik 1 - Maarheeze De Elzerik is mooi gelegen in het rustige en groene Maarheeze- Zuid en grenst aan een groenvoorziening en een speelpleintje. De wijk kenmerkt zich door de ruim verkavelde straten,

Nadere informatie

GEBOUW GOES (HUUR & KOOP)

GEBOUW GOES (HUUR & KOOP) GEBOUW GOES (HUUR & KOOP) GEBOUW WELKO! GOES Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving. Gebouw Goes vormt samen met gebouw Haag het project met in totaal

Nadere informatie

Pijlhovestraat 19, Enschede

Pijlhovestraat 19, Enschede Pijlhovestraat 19, Enschede Kenmerken Overdracht Vraagprijs 192.500 k.k. Aangeboden sinds 27-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 19.250 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Baksteen Dronten. Carpe Diem Makelaardij De Rede EW Dronten

TE KOOP K.K. Baksteen Dronten. Carpe Diem Makelaardij De Rede EW Dronten TE KOOP Baksteen 9 8253 Dronten Carpe Diem Makelaardij De Rede 44 8251 EW Dronten 06-30382667 info@carpediemmakelaardij.nl carpediemmakelaardij.nl 200.000 K.K. Deze prijs betreft een bieden vanaf prijsstelling.

Nadere informatie

Asten-Heusden, Aangelag 10

Asten-Heusden, Aangelag 10 Asten-Heusden, Aangelag 10 Goed afgewerkte starterswoning aan de rand van Heusden. Deze vrijwel nieuwe woning is uitstekend geïsoleerd en met smaak afgewerkt. De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van

Nadere informatie

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Van Gerwenstraat 9, Hapert Van Gerwenstraat 9, Hapert Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE VLISSINGEN TALMALAAN 33 INLEIDING: ,- K.K.

VERKOOP DOCUMENTATIE VLISSINGEN TALMALAAN 33 INLEIDING: ,- K.K. TALMALAAN 33 VLISSINGEN VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: In de gewilde woonwijk Paauwenburg bieden wij u deze goed onderhouden twee-ondereen-kapwoning aan met garage. Deze modern afgewerkte woning is rustig

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Saxofoonstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Saxofoonstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Saxofoonstraat 95 5702 KB Helmond 309.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 309.000 k.k. Postcode 5702 KB Ligging In

Nadere informatie

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k.

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k. TORENSTRAAT 13 GASSEL Vraagprijs 415.000,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Op fraaie rustige locatie aan de rand van het dorp Gassel gelegen ONDER ARCHITECTUUR GERENOVEERDE MODERNE VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

Zwolle, Mr. PJ Oudlaan 18. Prachtige 2/1 kapwoning op kavel van 266m 2

Zwolle, Mr. PJ Oudlaan 18. Prachtige 2/1 kapwoning op kavel van 266m 2 Zwolle, Mr. PJ Oudlaan 18 Prachtige 2/1 kapwoning op kavel van 266m 2 In de geliefde wijk Ittersum ligt deze royale, uitgebouwde helft van een dubbel met bijkeuken en garage op een mooie eindkavel van

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND ROOFVOGELSTRAAT 37 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND ROOFVOGELSTRAAT 37 INLEIDING: ROOFVOGELSTRAAT 37 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Rustig gelegen aan een groenstrook, bieden wij u deze goed onderhouden, ruime en sfeervolle tussenwoning aan met een zonnige tuin en een

Nadere informatie

Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong

Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong Vraagprijs: 272.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Propusstraat, type Taurus -ong TYPE TAURUS EEN KLASSIEKE WONING VAN FORMAAT De fraaie, half

Nadere informatie

TE KOOP. Kopvoornvijver ML Den Haag Tussenwoning, 6 kamers, 148m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Kopvoornvijver ML Den Haag Tussenwoning, 6 kamers, 148m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Kopvoornvijver 9 2492 ML Den Haag Tussenwoning, 6 kamers, 148m² Vraagprijs 369.000 k.k. KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 2492 ML Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 574 1150cm

Nadere informatie

Papendrecht Vlierbeshof 7

Papendrecht Vlierbeshof 7 Papendrecht Vlierbeshof 7 Luxe vrijstaande villa met garage Riante woonkamer Open keuken Zeer grote luxe badkamer Papendrecht Vlierbeshof 7 Vraagprijs e 495.000,-- k.k. Deze luxe vrijstaande villa met

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Hof Bruheze 411 5704 NR Helmond 535.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 535.000 k.k. Postcode 5704 NR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap.

Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap. Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap. Prachtig wonen in een, onder architectuur ontworpen, VRIJSTAANDE SCHUURWONING op uw eigen bouwkavel. Hoog afwerkingsniveau en energiezuinig d.m.v.

Nadere informatie

Griend 18-11 LELYSTAD. Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper

Griend 18-11 LELYSTAD. Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper Griend 18-11 LELYSTAD Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper Griend 18-11 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin Eengezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER TE KOOP Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER Vrijblijvende verkoopinformatie, wijzigingen in teksten en tekeningen voorbehouden. ROYALE, RECENT

Nadere informatie

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW)

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) A100 A200a A200b A201a A201b A300a A300b A301a A301b Prefab kelder Het aanbrengen van een prefab betonkelder (ongeïsoleerd) onder de woning, in een standaard afmeting van circa 3,2

Nadere informatie

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin!

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Oostdijk 219, 3261 KE Oud-Beijerland Deze dijkwoning met klein plaatsje aan de voorzijde en tuin met berging aan de achterzijde is gebouwd begin 1900

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Berkenlaan 28 Zundert

Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28, Zundert Deze instapklare hoekwoning met aanbouw over de gehele breedte en vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat aan de rand van

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Richard Holstraat 77 Vlaardingen Vraagprijs 285.000 k.k. U bent op zoek naar ruimte en een mooie instapklare woning. Dan hoeft u niet langer te zoeken. Deze zeer ruime woning met een woonkamer van ruim

Nadere informatie

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler 6 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie Liduinahof WONEN IN GEMEENTE LEUDAL Leudal is een gemeente die op

Nadere informatie

Dorpstraat 107 te Leende

Dorpstraat 107 te Leende Dorpstraat 107 te Leende Te huur, prachtige, zeer luxe afgewerkte, vrijstaande bungalow. Rustig gelegen in het hartje van Leende. Landelijk wonen met prachtige natuur om de hoek en alle faciliteiten op

Nadere informatie