GANZENHOF 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GANZENHOF 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade"

Transcriptie

1 GANZENHOF 23 MADE Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

2 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn. We kunnen deze dan tijdens of na de bezichtiging met u doornemen. Tel.nr info@biemansmade.nl Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

3 MADE GANZENHOF 23 Vraagprijs: k.k. Bouwjaar: Omstreeks 1978 Indicatie inhoud: Circa 475 m3 (incl. garage) Indicatie woonoppervlakte: Circa 128 m2 Perceeloppervlakte: Circa 259 m2 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

4 ALGEMEEN: Deze smaakvol afgewerkte en instapklare 2 onder 1 kap woning is gelegen in een gewilde groene woonwijk in Made. Scholen en sportvoorzieningen bevinden zich op loopafstand. De kindvriendelijke ligging in dit verkeersluw woonhofje, de vier ruime slaapkamers, garage en zonnige tuin op het zuiden maken deze woning ideaal voor gezinnen. Maak dus snel een afspraak voor een bezichtiging! Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

5 INDELING: BEGANE GROND: Zij-entree, hal, meterkast met 7 groepen en aardlekschakelaar, vernieuwde toiletgelegenheid met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping. Riante, L-vormige woonkamer (ca. 48 m2), welke door de vele ramen veel lichtinval heeft. Op een speelse wijze is in de woonkamer een zandstenen schouw met gashaard aangebracht, wat zorgt voor een knusse sfeer. De woonkamer is afgewerkt met een marmervloer en spachtelputz wanden. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

6 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

7 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

8 Halfopen keuken met nette keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, apothekerskast, granieten werkblad en gezellige bar met toegang tot bijkeuken en garage. Vanuit de keuken toegang tot de praktische bijkeuken met de aansluiting voor wasmachine en droger. De bijkeuken biedt toegang tot de garage en de achtertuin. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

9 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

10 1 e VERDIEPING: De overloop biedt o.a. toegang tot drie ruime slaapkamers (ca. 14, 11 en 8 m2), waarvan een voorzien van een vaste kast. Alle kamers zijn strak afgewerkt met een laminaatvloer en gestucte wanden. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

11 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

12 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

13 Luxe badkamer ( 15) met ruime inloopdouche, toilet, bidet en dubbele wastafel. De elektrische vloerverwarming zorgt voor extra comfort. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

14 Vanuit de badkamer is toegang tot een woningbreed balkon op het zuiden. 2 e VERDIEPING: Ruime voorzolder met opstelling cv-ketel en boiler ( 09) en vaste wastafel. Bergkasten. Riante slaapkamer met dakkapel en laminaatvloer. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

15 Fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, zongunstig gelegen op het zuiden met waterpartij. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

16 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

17 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

18 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

19 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

20 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

21 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

22 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

23 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

24 Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

DE WETERING 44 HOOGE ZWALUWE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade

DE WETERING 44 HOOGE ZWALUWE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade DE WETERING 44 HOOGE ZWALUWE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor

Nadere informatie

PATRIJSSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PATRIJSSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PATRIJSSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS 399.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING 2-onder-1-kapwoning 5 141 m²

Nadere informatie

PRINSENHOF 31, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PRINSENHOF 31, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PRINSENHOF 31, MADE VRAAGPRIJS 379.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING 2-onder-1-kapwoning 5 146 m² 250

Nadere informatie

LUCIA EIJCKENSTRAAT 41, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

LUCIA EIJCKENSTRAAT 41, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE LUCIA EIJCKENSTRAAT 41, MADE VRAAGPRIJS 179.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING tussenwoning 4 68 m²

Nadere informatie

DENNENHOF 59, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

DENNENHOF 59, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE DENNENHOF 59, MADE VRAAGPRIJS 519.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 7 160 m² 430

Nadere informatie

PIOENSTRAAT 1, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PIOENSTRAAT 1, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PIOENSTRAAT 1, MADE VRAAGPRIJS 249.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING 2-onder-1-kapwoning 5 100 m² 259

Nadere informatie

PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 549.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 5 165

Nadere informatie

TE KOOP. Walessingel K.K WT Rosmalen. E-line Makelaardij. Stationsstraat GG Boxtel

TE KOOP. Walessingel K.K WT Rosmalen. E-line Makelaardij. Stationsstraat GG Boxtel TE KOOP 519.000 K.K. E-line Makelaardij Stationsstraat 86 5281 GG Boxtel 06-28248640 info@e-linemakelaardij.nl Walessingel 15 5247 WT Rosmalen Walessingel 15 5247 WT Rosmalen Inleiding In een zeer kindvriendelijke

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

Warmelostraat RL Rotterdam k.k.

Warmelostraat RL Rotterdam k.k. Warmelostraat 29 3077 RL Rotterdam 215.000 k.k. Warmelostraat 29 - Rotterdam Vraagprijs: 215.000 k.k. Moderne 5-kamer eengezinswoning met achtertuin op West en eigen oprit! Deze aantrekkelijke 5-kamer

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS 365.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 6 112 m² 246

Nadere informatie

EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS 259.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING appartement 4 96 m² 0 m² 315 m³

Nadere informatie

BURGEMEESTER VAN CAMPENHOUTSTRAAT 87, MADE WONINGBROCHURE

BURGEMEESTER VAN CAMPENHOUTSTRAAT 87, MADE WONINGBROCHURE BURGEMEESTER VAN CAMPENHOUTSTRAAT 87, MADE WONINGBROCHURE VRAAGPRIJS 365.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING halfvrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Van Lodensteinstraat CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Van Lodensteinstraat CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Van Lodensteinstraat 46 2722 CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m² Vraagprijs 270.000 k.k. KENMERKEN Prijs 270.000 k.k. Postcode 2722 CJ Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid,

Nadere informatie

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17. Eindhoven Op absolute toplocatie, in de zeer geliefde villawijk in Acht-Zuid is deze ruime, luxe bungalow (inhoud circa 900 m3) met inpandige

Nadere informatie

MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS 195.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING tussenwoning 4 100 m² 140

Nadere informatie

TE KOOP. Praam 39 Woubrugge. Bieden vanaf ,-- K.K. (Vraagprijs ,-- K.K.)

TE KOOP. Praam 39 Woubrugge. Bieden vanaf ,-- K.K. (Vraagprijs ,-- K.K.) TE KOOP Praam 39 Woubrugge Bieden vanaf 495.000,-- K.K. (Vraagprijs 529.000,-- K.K.) Herenweg 97a 2465 AD Rijnsaterwoude 0172-50 99 73 Meerkreuk 46 2377 VM Oude Wetering 071-331 34 84 Korevaarstraat 19

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Berkenblad 12 - Oostvoorne Vraagprijs 315.000,= k.k. Omschrijving Fraaie ruime hoekwoning (bj. 2013) met 4 slaapkamers, gelegen in de gewilde, nieuwe en kindvriendelijke wijk De 5 Bladeren. Een wijk met

Nadere informatie

GARAGE kindvriendelijke buurt TUSSENWONING SIERHAARD TUIN OP ZUIDEN instapklaar. - - Vraagprijs K.K. Noorddonk 100 Steenbergen

GARAGE kindvriendelijke buurt TUSSENWONING SIERHAARD TUIN OP ZUIDEN instapklaar. - - Vraagprijs K.K. Noorddonk 100 Steenbergen Noorddonk 100 Steenbergen - - Vraagprijs 179.000 K.K. GARAGE kindvriendelijke buurt TUSSENWONING SIERHAARD TUIN OP ZUIDEN instapklaar VOLLEDIG GEÏSOLEERD GROEN Hoofdkantoor Oud Gastel Vestiging Zundert

Nadere informatie

FAZANTENLAAN 3 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade

FAZANTENLAAN 3 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade FAZANTENLAAN 3 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden

Nadere informatie

HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS 450.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 7 160 m²

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B

SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B Woning gegevens Prijs Bouwjaar Kamers Perceel Slaapkamers Inhoud Tuinligging Woonopp. Garage 289.000 k.k. 2010 5 420 m² 4 425 m³ Zuid-Oost 130 m² Ja Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nieuwewater 27 2715 BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m² Vraagprijs 309.500 k.k. KENMERKEN Prijs 309.500 k.k. Postcode 2715 BP Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid, 600 1200cm Garage

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Heese 13 5708 KH Helmond 221.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 221.500 k.k. Postcode 5708 KH Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k Fraai wonen NEDERWEERT Churchillstraat 9 vraagprijs 415.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca.

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Klijsen Makelaardij og & Onteigeningszaken Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Vraagprijs 222.500,00 kosten koper Moderne, goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande houten berging gelegen

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nesciohove 7 2726 BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2726 BJ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Geschakelde

Nadere informatie

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Vraagprijs 985.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kopersteeg ZG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kopersteeg ZG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kopersteeg 13 5708 ZG Helmond 295.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 295.000 k.k. Postcode 5708 ZG Ligging Aan drukke

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 155.000,- k.k. Omschrijving Putmanstraat 17 - In de gezellige en leuke wijk Tuindorp bieden wij u deze goed onderhouden en gemoderniseerde dertiger jaren hoekwoning aan. Het huis heeft een

Nadere informatie

Meerkoethof 11 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen Meerkoethof 11 - Dongen Vraagprijs 315.000,- k.k. Zeer ruime moderne twee-onder-één-kap-woning met garage, carport en werkelijk ideaal gelegen in de wijk plan Biezen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Sprundel Struikhei 62

Sprundel Struikhei 62 Sprundel Struikhei 62 Vraagprijs: 599.000,- k.k. OBJECT: Een ruime vrijstaande villa met ruime tuin met vrijstaande bedrijfsruimte met kantoor, cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein De

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP het Buske 33. 5708 GV Helmond 264.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 264.000 k.k. Postcode 5708 GV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Heikampen 146, Nuenen

Heikampen 146, Nuenen Heikampen 146, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 285.000 k.k. Aangeboden sinds 05-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Hoekwoning, 4 kamers, 121m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Hoekwoning, 4 kamers, 121m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Tremoliet 20 2719 VC Zoetermeer Hoekwoning, 4 kamers, 121m² Vraagprijs 415.000 k.k. KENMERKEN Prijs 415.000 k.k. Postcode 2719 VC Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Hoekwoning Tuin Ja,

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Standerdmolen 19, Gemert

Standerdmolen 19, Gemert Standerdmolen 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 72 2987 EN Ridderkerk 549.000 k.k. Waterland 72 - Ridderkerk Vraagprijs: 549.000 k.k. INSTAPKLARE (jaren 30 -stijl) 2/1-kapwoning met garage en tuin op het Zuiden! Markante en moderne 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

PYRMONSTRAAT 5 ENSCHEDE

PYRMONSTRAAT 5 ENSCHEDE PYRMONSTRAAT 5 ENSCHEDE Op loopafstand van het gezellige centrum van Enschede met alle voorzieningen in de nabijheid staat deze volledig gemoderniseerde en goed onderhouden sfeervolle vrijstaande woning

Nadere informatie

JAN WILLEM FRISOSTRAAT 5, MOERDIJK VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

JAN WILLEM FRISOSTRAAT 5, MOERDIJK VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE JAN WILLEM FRISOSTRAAT 5, MOERDIJK VRAAGPRIJS 174.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING hoekwoning 5 98

Nadere informatie

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout VERRASSEND RUIME, LUXE AFGEWERKTE TUSSENWONING, type drive-in woning met eigen oprit, gelegen op mooie lokatie met veel groen en vrij uitzicht. De voormalige, inpandige garage is omgebouwd tot een kantoorruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Boterbloemstraat K.K CR Denekamp

TE KOOP. Boterbloemstraat K.K CR Denekamp Boterbloemstraat 9 7591 CR Denekamp TE KOOP 207.000 K.K. Boterbloemstraat 9 7591 CR Denekamp Inleiding Op zoek naar een instapklare (starters)woning? Dan is dit écht iets voor jou! Goed afgewerkte hoekwoning

Nadere informatie

Veldhoven Opperstehei 18

Veldhoven Opperstehei 18 Veldhoven Opperstehei 18 Goed onderhouden, instapklare hoekwoning met leuke voor- en achtertuin, berging en veel ruimte. Deze nette woning is gunstig gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat, schuin

Nadere informatie

Spelleborg 9, Steenbergen

Spelleborg 9, Steenbergen Spelleborg 9, Steenbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Saxofoonstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Saxofoonstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Saxofoonstraat 95 5702 KB Helmond 309.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 309.000 k.k. Postcode 5702 KB Ligging In

Nadere informatie

Roosendaal De Meeten 22

Roosendaal De Meeten 22 Roosendaal De Meeten 22 Vraagprijs: 545.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woning met vrijstaande loods/werkplaats, cv, erf, ondergrond en tuin. Gelegen op het bedrijventerrein Majoppeveld zuid. VRAAGPRIJS:

Nadere informatie

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k.

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k. Graaf Janstraat 12 2983 HE Ridderkerk 379.500 k.k. Graaf Janstraat 12 - Ridderkerk Vraagprijs: 379.500 k.k. Fantastische, uitgebouwde 3/1-kap woning met een mooi vrij uitzicht! Rustig, in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel Op een schitterende locatie, gelegen aan een rustige straat, zeer fraai afgewerkte 2-onder-1-kap woning met verwarmde schuur. Deze lichte, karakteristieke 30-er jaren woning, gebouwd omstreeks 1936, is

Nadere informatie

HAAGSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

HAAGSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE HAAGSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS 365.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 5 84 m² 670

Nadere informatie

IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS 645.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 6 190 m² 454

Nadere informatie

Brochure Karmozijnstraat 6 te Rosmalen www.karmozijnstraat6.nl DEZE RIANTE VRIJSTAANDE WONING MET GROTE GARAGE HEEFT U VEEL TE BIEDEN EN IS FANTASTISCH GELEGEN IN DE GROOTE WIELEN! OMGEVING Deze vrijstaande

Nadere informatie

HOOFDSTRAAT 147, TERHEIJDEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

HOOFDSTRAAT 147, TERHEIJDEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE HOOFDSTRAAT 147, TERHEIJDEN VRAAGPRIJS 199.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING hoekwoning 4 70 m² 305

Nadere informatie

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs 275.000,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Aan de rand van het Beatrixpark vindt u deze kant-en-klare 6-kamer eengezinswoning, gelegen op eigen grond.

Nadere informatie

Valkenswaard VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Valkenswaard VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Valkenswaard Moutlaan 18 VRAAGPRIJS: 350.000,- K.K. Een ruime, mooi gelegen, geschakelde woning met een prachtige aanbouw met veel lichtinval, 3 slaapkamers

Nadere informatie

Reinette 28 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Reinette 28 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Reinette 28 Boskoop Vraagprijs 439.000,-- k.k. Moderne en riante villa gelegen aan de rand van de gewilde woonwijk Waterrijk. Deze woning heeft een zeer hoogwaardige en luxe afwerking. Het woonhuis heeft

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Nijverheidslaan 36 VRAAGPRIJS: 259.000,- K.K. Mooi gelegen hoekwoning met garage in de gewilde wijk t Look, met 4 slaapkamers, een tuin op het zuiden

Nadere informatie

TE KOOP. Berghummerstraat K.K GX Denekamp

TE KOOP. Berghummerstraat K.K GX Denekamp Berghummerstraat 9 7591 GX Denekamp TE KOOP 399.000 K.K. Berghummerstraat 9 7591 GX Denekamp Inleiding Royale vrijstaande woning gelegen op een wel héle leuke plek in Denekamp! Op loopafstand van het centrum

Nadere informatie

EUR (k.k.) ROOSENDAAL, ROOSENDAAL. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte:

EUR (k.k.) ROOSENDAAL, ROOSENDAAL. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte: ROOSENDAAL, ROOSENDAAL 439.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 80150001435 Aantal kamers: 4 Verdiepingen : 2 Slaapkamers : 3 Verdieping: Niet geselecteerd Badkamers : 1 Woonoppervlakte: 140 Aantal Toiletten: 1

Nadere informatie

Sportlaan 173 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Sportlaan 173 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Sportlaan 173 Vlaardingen Vraagprijs 369.000 k.k. Deze leuk gelegen uitgebouwde eengezins hoekwoning, op een perceel van 293 m2 EIGEN grond is intern geheel voor u gerenoveerd en voorzien van een nieuwe

Nadere informatie

TE KOOP. Kopvoornvijver ML Den Haag Tussenwoning, 6 kamers, 148m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Kopvoornvijver ML Den Haag Tussenwoning, 6 kamers, 148m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Kopvoornvijver 9 2492 ML Den Haag Tussenwoning, 6 kamers, 148m² Vraagprijs 369.000 k.k. KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 2492 ML Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 574 1150cm

Nadere informatie

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe   Te koop Brochure Lint 6 te Lage Zwaluwe WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving De 5 redenen waarom u deze woning moet zien: 1. Ruime en goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e

Nadere informatie

ROGVELDEN 46, BEST, 5685 JW VRAAGPRIJS: 419.000,-- k.k.

ROGVELDEN 46, BEST, 5685 JW VRAAGPRIJS: 419.000,-- k.k. Jaren 30 stijl tweekapper met riante living, woonkeuken, bijkeuken en inpandige garage. De woning telt 5 slaapkamers. ROGVELDEN 46, BEST, 5685 JW VRAAGPRIJS: 419.000,-- k.k. Bouwjaar 2002 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Hoekwoning, 5 kamers, 121m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Hoekwoning, 5 kamers, 121m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Tremoliet 20 2719 VC Zoetermeer Hoekwoning, 5 kamers, 121m² Vraagprijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Postcode 2719 VC Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Hoekwoning Tuin Ja,

Nadere informatie

ASSEN Stedesingel 9. Vraagprijs: kosten koper

ASSEN Stedesingel 9. Vraagprijs: kosten koper ASSEN Stedesingel 9 Vraagprijs: 275.000 kosten koper Omschrijving ASSEN - Stedesingel 9 Op een heerlijk groot perceel van 295m2 eigen grond ligt deze ruime en zeer goed onderhouden geschakelde TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING.

Nadere informatie

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Vraagprijs 364.500,- k.k. Omschrijving Deze prachtige en instapklare woning ligt er uiterst verzorgd bij en absoluut een bezichtiging waard! De woning heeft onder andere

Nadere informatie

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Mooie vrij gelegen helft van een dubbel woonhuis met garage en carport. De woning beschikt over een zeer royale, vrij gelegen,

Nadere informatie

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Gelegen aan één van de mooiste lanen in Driebergen ligt deze royale, karakteristieke

Nadere informatie

Sneeuwuil 14, Mierlo

Sneeuwuil 14, Mierlo Sneeuwuil 14, Mierlo Kenmerken Overdracht Vraagprijs 412.500 k.k. Aangeboden sinds 20-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

'T BOVENEINDJE 57, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

'T BOVENEINDJE 57, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE 'T BOVENEINDJE 57, MADE VRAAGPRIJS 250.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING tussenwoning 5 130 m² 119

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Paardenbloem 36, 6665 HE Driel

Paardenbloem 36, 6665 HE Driel Paardenbloem 36, 6665 HE Driel Vraagprijs 248.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een goed onderhouden woning met lekker veel leefruimte? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze mooie, goed onderhouden

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Knikeind 3 Best Vraagprijs 419.000,= k.k. Bent u op zoek naar een ideale, robuuste gezinswoning in een fijne leefomgeving? Deze instapklare twee-onder-één-kapwoning heeft het allemaal! Gelegen nabij een

Nadere informatie

Reigersweg 17-A, Wapenveld

Reigersweg 17-A, Wapenveld Reigersweg 17-A, Wapenveld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 14-06-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k. Nassaustraat 71 2983 RB Ridderkerk 239.500 k.k. Nassaustraat 71 - Ridderkerk Vraagprijs: 239.500 k.k. Compleet verbouwde en uitgebouwde jaren 30 eengezinswoning met diepe tuin op Zuid-Oost! In een karakteristieke

Nadere informatie

MARKTSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

MARKTSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE MARKTSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS 250.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 6 129 m² 179

Nadere informatie

WATERING 19 POORTUGAAL

WATERING 19 POORTUGAAL WATERING 19 POORTUGAAL 229.500 k.k. www.watering19.nl Omschrijving Goed onderhouden royale 5-kamer HOEK-ééngezinswoning met vrijstaande stenen garage, gelegen in een kindvriendelijke wijk op 172 m2 eigen

Nadere informatie

AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 47 DRIMMELEN

AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 47 DRIMMELEN AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 47 DRIMMELEN Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die

Nadere informatie

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Stadselaan 35, te Valkenswaard Stadselaan 35, te Valkenswaard Vraagprijs 228.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 126 m² Inhoud : circa 466m³ Perceel : circa 177 m² Kamers : 7 Ligging

Nadere informatie

Bremswegje 7b, Oud Gastel

Bremswegje 7b, Oud Gastel Luxueuze vrijstaande woning met royale inpandige garage en vrijstaande schuur in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1979 oorspronkelijk gebouwd en staat op een perceel

Nadere informatie

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 270.000,- k.k. Omschrijving In de wijk Groenestein een goed onderhouden twee onder een kap woning, centraal gelegen ten opzichte van de grote steden.. De

Nadere informatie

Sportlaan 17 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Sportlaan 17 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Sportlaan 17 Vlaardingen Vraagprijs 435.000 k.k. Wat is dit een heerlijk ruim 6 kamer herenhuis, met een diepe tuin van maar liefst ca. 20 meter. De woning is goed onderhouden, op eigen grond gelegen en

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zoerbeemden 1 5706 GE Helmond 459.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 459.000 k.k. Postcode 5706 GE Ligging In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Rietveldplan 4 2728 EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m² Vraagprijs 650.000 k.k. KENMERKEN Prijs 650.000 k.k. Postcode 2728 EM Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij

Nadere informatie

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Schuiflood 7 Hoogvliet 3192 GS. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Schuiflood 7 Hoogvliet 3192 GS. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw. VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Schuiflood 7 Hoogvliet 3192 GS Deze royale en keurig onderhouden geschakelde 2/1 kap woning met inpandige garage is gelegen aan een brede singel in een gezellig

Nadere informatie

Dennis Leestraat 85, Stampersgat

Dennis Leestraat 85, Stampersgat Fraaie twee-onder-een kap woning aan de rand van het dorp. Het betreft hier een eengezinswoning met berging en garage op een perceel van 237 m² ondergrond. Deze woning is in 1922 traditioneel gebouwd en

Nadere informatie

DE WETERING 28, HOOGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

DE WETERING 28, HOOGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE DE WETERING 28, HOOGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 499.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 4

Nadere informatie

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k.

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k. TE KOOP Zwaluwlaan 16 2661 BS Bergschenhoek 350.000 k.k. KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Adres Zwaluwlaan 16 Postcode 2661 BS Stad Bergschenhoek Ligging In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Tussenwoning

Nadere informatie