Lexmark Print Management

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lexmark Print Management"

Transcriptie

1 Lexmark Print Management Optimaiseer afdrukken via het netwerk en verzeker u van een onderscheidende voorsprong met een efficiënte Print Management-opossing die u op ocatie of via de coud kunt inzetten. Afdrukken veiig en gemakkeijk vrijgeven Fexibe. Geef afdruktaken vrij vanaf ek geschikt apparaat. Veiig. Documenten kunnen aeen worden afgedrukt nadat gebruikers zijn geverifieerd op het apparaat. Mobie. Verzend taken naar de wachtrij vanaf een smartphone of tabet. Krachtige functies voor tracking, accounting en rapportage Uitgebreid. Houd ae activiteiten in uw netwerkomgeving bij. Nauwkeurig. Gebruik gedetaieerde activiteitenrapporten om eenvoudig kosten te berekenen. Kosteneffectief. Houd de kosten onder controe en dring verspiing terug met afdrukquota s.

2 Afdrukken veiig en gemakkeijk vrijgeven Afdrukken vrijgeven Lexmark Print Management geeft u de vrijheid om documenten te verzenden via een computer, tabet, smartphone¹ of zefs een webporta* en de documenten af te drukken op een geschikte² printer of MFP. Uw documenten worden niet naar een bepaade printer gestuurd ( pushing ) waar de pagina s voor iedereen zichtbaar zijn totdat u ze ophaat, maar u haat de documenten op ( puing ) uit de afdrukwachtrij nadat u zich heeft aangemed of uw id-kaart door de kaartezer heeft gehaad. U bent niet beperkt tot sechts één apparaat, maar u kunt uw afdruktaak vrijgeven op het apparaat dat voor u het handigst is of op een apparaat dat de functies of mogeijkheden biedt die u nodig heeft. Functies 1 Verzenden vanaf uw desktop-pc......of verzenden vanaf uw mobiee apparaat Pu printing en toegangscontroe Afdruktaken bijven in een wachtrij op de server staan tot een geautoriseerde gebruiker op het apparaat de documenten seecteert voor afdrukken. Mobie afdrukken Biedt een voedig mobie afdruksysteem waarmee u taken kunt verzenden naar de afdrukwachtrij vanaf een smartphone of mobie apparaat met Android of ios. Ondersteuning voor id-kaarten Lezers voor magneetstripkaarten of smartcardezers kunnen worden geïntegreerd in uw apparaten voor snee en eenvoudige gebruikersverificatie. 2 Verifiëren Automatische gebruikersregistratie Gebruikers kunnen zef de registratie uitvoeren zodat beheerders niet anger handmatig badgenummers hoeven in te voeren. Sessiegebaseerde aanmeding Werk meerdere taken af zonder opnieuw verificatie uit te voeren. Afdrukvoorbeed* Bekijk eke pagina van uw document, pas insteingen aan en seecteer specifieke pagina s die u wit afdrukken. Afdrukken en behouden Hiermee bijft uw document aanwezig in de wachtrij zodat u het ater opnieuw kunt afdrukken. 3 Afdrukvoorbeed* weergeven, afdrukken, verwijderen of afdrukken en behouden Machtigingen voor afdruktaken Geef een andere gebruiker een machtiging voor aanmeden en het afdrukken van documenten in uw wachtrij. Onine wachtrijbeheer* Gebruik de webporta om documenten rechtstreeks naar uw wachtrij te sepen, documenten te verwijderen uit de wachtrij of de insteingen aan te passen. Time-outs voor opschonen Verwijder documenten automatisch uit de wachtrij na een vooraf ingestede periode. *Momentee aeen beschikbaar via SaaS-impementatie

3 Hoe werkt het? Vier manieren om bestanden te verzenden naar uw wachtrij Bestand > Afdrukken (met printerdriver) 1. Met de Lexmark Universa Print Driver(3) geïnstaeerd op uw computer of aptop, kunt u vanuit eke toepassing afdrukken met de gebruikeijke opdracht Bestand > Afdrukken (Ctr +P of Command-P). 2. Uw document wordt verzonden naar de wachtrij. 3. As u uw afdruktaken wit vrijgeven, gaat u naar een geschikt apparaat en voert u uw gegevens in of haat u uw id-kaart door de kaartezer. Seecteer vervogens de documenten die u wit afdrukken. Bestand > Upoaden (zonder printerdriver)* 1. Med u aan bij de webporta(3) om uw afdrukwachtrij te openen en documenten toe te voegen. Documenten kunt u hee eenvoudig met drag en drop toevoegen aan de afdrukwachtrij. 2. As u uw afdruktaken wit vrijgeven, gaat u naar een geschikt apparaat en voert u uw gegevens in of haat u uw id-kaart door de kaartezer. Seecteer vervogens de documenten die u wit afdrukken(4). *Momentee aeen beschikbaar via SaaS-impementatie Lexmark app voor mobie afdrukken (Android, ios) Met de Lexmark app voor mobie afdrukken(5) op uw Android- of iossmartphone of -tabet, seecteert u een bestand dat u wit afdrukken. Het bestand wordt vervogens rechtstreeks naar uw afdrukwachtrij verzonden. 1. Gebruik de functie voor verzenden of deen om Lexmark Mobie afdrukken te seecteren en kies het aanta exemparen, pagina s per zijde, dubbezijdig afdrukken aan/uit of keur aan/uit. 2. As u uw afdruktaken wit vrijgeven, gaat u naar een geschikt apparaat in het bedrijfsnetwerk en voert u uw gegevens in of haat u uw id-kaart door de kaartezer. Seecteer vervogens de documenten die u wit afdrukken(4). E-mai verzenden vanaf mobiee apparaten Lexmark Print Management kan worden geconfigureerd(5) zodat u vanaf ek mobie apparaat met e-maifunctie een document kunt afdrukken door het as bijage bij een e-maibericht te verzenden. U heeft hiervoor geen driver of toepassing nodig. 1. Verzend het e-maibericht naar uw zakeijke e-maiaccount van Lexmark Print Management. Het e-maibericht en de bijagen worden geconverteerd en in uw wachtrij gepaatst. 2. As u uw afdruktaken wit vrijgeven, gaat u naar een geschikt apparaat en voert u uw gegevens in of haat u uw id-kaart door de kaartezer. Seecteer vervogens de documenten die u wit afdrukken(4).

4 Krachtige functies voor tracking en rapportage Document accounting Maximaiseer de efficiëntie van uw uitvoeromgeving met krachtige software voor tracking en rapportage. Gedurende de dag houdt Lexmark Print Management ae uitvoeractiviteit op de apparaten bij. Hierbij worden gedetaieerde gegevens voor individuee gebruikers of apparaten of voor groepen met gebruikers of apparaten verzamed. Zo beschikt uw organisatie over de nauwkeurige gegevens die nodig zijn om afdrukgewoontes te veranderen, activa beter te beheren en kosten en afva terug te dringen. Functies Tracking van afdruk-, kopieer- en scantaken Houd ae afdruk-, kopieer- en scanactiviteiten in uw onderneming bij voor gegevensgestuurde besuitvorming en proactief management. Bekijk de activiteitengeschiedenis onine. Tracking van toepassingen Houd ae activiteit bij die wordt uitgevoerd via geïntegreerde toepassingen. Zo kunt u bijhouden hoevee kopieën worden gemaakt met de standaard functie en met de Eco Copy of Card Copy functies, voor een voedig beed van uw uitvoeromgeving. Gebruikersquota's Ste gebruikersquota s voor afdrukken en kopiëren in. U kunt imieten insteen voor totaa aanta afdrukken en/of keur. Gebruikers kunnen eenvoudig de status van hun quota controeren op het afdrukapparaat of via de webporta (aeen voor SaaSimpementatie). Administratieve rapportage Kies een van de vee overzichtsrapporten en bekijk gegevens op gebruiker/ gebruikersgroep of apparaat/apparaatgroep en op datumbereik. Pas rapportagefiters toe om activiteit voor specifieke functies as keur of dubbezijdig afdrukken te bekijken. Bekijk rapporten onine of exporteer de gegevens naar CSV-indeing om de informatie verder te anayseren. Exporteer gegevens naar CSV-indeing. Genereer overzichtsrapporten.

5 Impementatieopties Impementatieopties: U bepaat. Wij everen de opossing. Bij de keuze van technoogie om uw organisatie efficiënter te maken, staan twee zaken voorop: fexibiiteit en schaabaarheid. De Lexmark opossingen voor onderneming zijn zo ontworpen dat ze aan vrijwe eke omgeving kunnen worden aangepast en sne beschikbaar kunnen worden gested aan de gebruikers in uw organisatie. Deze fexibee en schaabare benadering hanteren we ook voor de wijze waarop we opossingen zoas Lexmark Print Management everen. U kunt Lexmark Print Management op traditionee wijze impementeren en beheren door vooraf icenties aan te schaffen en de software en bijbehorende infrastructuur intern te ondersteunen en beheren, of u kunt de opossing en ondersteuning aanschaffen op abonnementsbasis, via het SaaS-mode (Software as a Service). Of misschien is een combinatie van beide het meest geschikt voor u. De impementatie-experts van Lexmark hepen u bij de keuze van het mode dat aan uw wensen vodoet en de effectiviteit van uw uitvoeromgeving optimaiseert. Traditionee (op ocatie) >> Eigen beheer >> Aanschaffen as eigendom >> Lage investering >> Back-up beheerd door IT >> Dooropende systeemondersteuning Software as a Service (SaaS) >> Beheerd door Lexmark >> Betaen per gebruiker >> Lagere operationee uitgaven >> Redundante servers >> Sne en eenvoudig op maat te maken Bij de traditionee aanpak schaft uw organisatie de icenties van tevoren aan en wordt de opossing op uw ocatie geïmpementeerd. Uw organisatie evert zef de benodigde ondersteuning voor het beheer en de werking van de bijbehorende infrastructuur, zoas serverhardware en - software. Uw organisatie gebruikt de opossing op abonnementsbasis. Lexmark verzorgt het beheer en de werking van het systeem en de bijbehorende infrastructuur via een beveiigd datacenter. In dit mode aat u het beheer over aan Lexmark zodat u zich kunt richten op de essentiëe bedrijfsactiviteiten.

6 Functieoverzicht Met Lexmark Print Management kiest u voor een nieuw norm voor fexibee bedrijfsvoering. Dankzij deze opossing, beschikbaar as impementatie op ocatie of as gehoste software, kan uw organisatie bijven profiteren van de voordeen van een veiige en gedeede omgeving voor apparatuur. Voeg redundantie toe voor betere beschikbaarheid van printers Lever fexibiiteit met impementatie op ocatie of as SaaS-mode Introduceer nieuwe functionaiteit sne en kosteneffectief Veraag de afdrukkosten en verminder de CO2-uitstoot Verbeter toegangscontroe, beveiiging en naeving Bied gebruikers de mogeijkheid om af te drukken vanaf mobiee apparaten Houd activiteiten bij en vergroot de verantwoordeijkheid van gebruikers Traditionee (op ocatie) Software as a Service (SaaS) Afdrukken vrijgeven Automatische gebruikersregistratie Verzenden via printerdriver (Bestand>Afdrukken) Verzenden via Lexmark app voor mobie afdrukken Verzenden via e-mai Verzenden via webporta van Lexmark Print Management Afdrukken en behouden Verwijderen/aes verwijderen Machtigingen voor afdruktaken Identificatie van keuren- en zwart-witafdruktaken Automatisch opschonen Standaard dubbezijdig afdrukken insteen Taken in de wachtrij weergeven via de webporta Afdruktaken toevoegen met drag en drop, vogorde van taken in de wachtrij wijzigen via de webporta Document accounting Uitvoeren vanuit browser Gebruikersquota s impementeren Afdruk-, kopieer- en scanactiviteit bijhouden, met inbegrip van geïntegreerde apps Rapporten weergeven Gegevens exporteren Grafische overzichtsrapport verzenden van een afdruktaak vanuit de Lexmark app voor mobie afdrukken vereist een iphone( ) 3G of nieuwer, apparaten met ios 4.2 of hoger of Android( )-apparaten met versie 2.1 of hoger. 2 Afdrukapparaten die worden ondersteund door het Lexmark Embedded Soutions Framework of niet-lexmark PCL-/PostScript-printers die zijn uitgerust met een kaartezer en zijn verbonden via een Lexmark apparaat voor Afdrukken vrijgeven (Lexmark N7020e). 3 Inbegrepen bij de prijs van de opossing Lexmark Vrijgeven voor afdrukken. 4 Afdruksneheden, opmaak en andere kenmerken kunnen variëren. 5 Aanvuende icentiekosten. 1 Het Lexmark en Lexmark met het diamantogo zijn gedeponeerde handesmerken van Lexmark Internationa, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere anden. Ae andere handesmerken zijn eigendom van hun respectieveijke houders Lexmark Internationa, Inc. 740 W. New Circe Rd. Lexington, KY

MAXPRO IP-video-oplossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL. Open, flexibel en schaalbaar videobewakingsplatform

MAXPRO IP-video-oplossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL. Open, flexibel en schaalbaar videobewakingsplatform MAXPRO IP-video-opossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL Open, fexibe en schaabaar videobewakingspatform 1 ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL Bent u op zoek naar... systemen die interoperabe

Nadere informatie

Cloud Hosting Checklist it starts here

Cloud Hosting Checklist it starts here Previder Coud Hosting Checkist it starts here Coud Hosting Checkist pagina 2 De 10 punten waar u over na moet denken As u gebruik wit gaan maken van coud hosting zijn een aanta punten van groot beang.

Nadere informatie

Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor oplossingen

Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor oplossingen Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor opossingen Verbeter uw beveiiging voor zakeijke documenten en gegevens As het om beveiiging gaat, is het van essentiee beang dat uw organisatie

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE Gaaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE OPLOSSING MET DE FLEXIBILITEIT die vodoet AAN AL UW ZAKELIJKE BEHOEFTEN Een nieuwe dimensie in beveiiging Gaaxy

Nadere informatie

Partner Network it starts here

Partner Network it starts here Previder Partner Network it starts here Partner Network It starts here IT bevindt zich in een nieuw tijdperk. Steeds meer organisaties houden ae zorgen van IT etterijk buiten de deur, door gebruik te maken

Nadere informatie

Previder Cloud Hosting it starts here

Previder Cloud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting Inhoudsopgave 1. Managementsamenvatting... 3 2. Ineiding Coud Hosting... 4 2.1. Typen Couds... 4 2.2. Coudservicemodeen...

Nadere informatie

Cloudplatform. Versie 1.0. Gebruikershandleiding

Cloudplatform. Versie 1.0. Gebruikershandleiding Cloudplatform Versie 1.0 Gebruikershandleiding September 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Aan de slag... 5 Systeemvereisten... 5 Toegang tot Cloudplatform...

Nadere informatie

Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. LCD of 10,9 cm touchscreen

Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. LCD of 10,9 cm touchscreen Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit aserprinters Indrukwekkende prestaties. Zwart-wit Dubbezijdig afdrukken Tot 47 ppm Beveiigd 2-regeig of 6 cm LCD of 10,9 cm touchscreen Netwerk Ecomodus Lexmark

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Branche- en beangenoranisaties Pyades evert software die werkt! Voor u, uw medewerkers en eden. Pyades dé speciaist voor branche- en beangenorganisaties Ook in uw organisatie

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... (Zakeijke) Dienstverening Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor (zakeijke) dienstvereners In de (zakeijke) dienstverening

Nadere informatie

Afdruktaken in wachtrij beveiligen. Beheerdershandleiding

Afdruktaken in wachtrij beveiligen. Beheerdershandleiding Afdruktaken in wachtrij beveiligen Beheerdershandleiding April 2013 www.lexmark.com Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Afdruktaken in wachtrij beveiligen configureren...4 De toepassing configureren

Nadere informatie

Beveiligde taken in de wacht

Beveiligde taken in de wacht Beveiligde taken in de wacht Versie 3.0 Beheerdershandleiding Januari 2016 www.lexmark.com Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Controlelijst gereedheid voor implementatie...

Nadere informatie

Slim afdrukken. Levendige kleuren.

Slim afdrukken. Levendige kleuren. Lexmark C950de keurenprinter Sim afdrukken. Levendige keuren. Lexmark C950de keurenprinter De Lexmark C950de is ontworpen voor drukke werkgroepen, maakt het mogeijk A3-keurenafdrukken van professionee

Nadere informatie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie Lexmark X950 keuren-mfp serie Krachtige keurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 serie Verhoog de productiviteit van uw medewerkers met printers uit de Lexmark X950 serie. Deze beschikken over

Nadere informatie

Verificatiemethoden voor gebruikers in ELMS 1.1

Verificatiemethoden voor gebruikers in ELMS 1.1 Verificatiemethoden voor gebruikers in ELMS 1.1 2012-12-21 Kivuto Solutions Inc. [VERTROUWELIJK] INHOUDSOPGAVE OVERZICHT...1 VERIFICATIEMETHODEN...2 Geïntegreerde gebruikersverificatie (IUV)...2 Shibboleth

Nadere informatie

De werkelijke namen en beschikbaarheid van menuopdrachten kunnen per mobiel platform verschillen. De stappen kunnen ook verschillen.

De werkelijke namen en beschikbaarheid van menuopdrachten kunnen per mobiel platform verschillen. De stappen kunnen ook verschillen. Handleiding Mobiel Printen via Xerox App 18-9-15 1. Voorwaarden - app vereist ios 7.0 of nieuwer - app vereist Android versie 4 of hoger. - er is momenteel nog geen app voor Windows Phone/MS Surface tablet.

Nadere informatie

Lexmark X548 familie

Lexmark X548 familie Lexmark X548 famiie keurenaser-mfp s Afdrukken in keur. Werkgroepproductiviteit. Lexmark X548 famiie De printers uit de Lexmark X548 famiie zijn bedoed voor middegrote werkgroepen die keurenafdrukken van

Nadere informatie

Lexmark X548 familie

Lexmark X548 familie Lexmark X548 famiie keurenaser-mfp s Afdrukken in keur. Werkgroepproductiviteit. Lexmark X548 famiie De printers uit de Lexmark X548 famiie zijn bedoed voor middegrote werkgroepen die keurenafdrukken van

Nadere informatie

Handleiding Epson Connect NPD NL

Handleiding Epson Connect NPD NL Handleiding Epson Connect NPD4945-00 NL Epson Connect en andere mobiele oplossingen Wat is Epson Connect? Epson Connect biedt mobiele diensten die het mogelijk maken om af te drukken en te scannen waar

Nadere informatie

Slim afdrukken. Levendige kleuren.

Slim afdrukken. Levendige kleuren. Lexmark C950de keurenprinter Sim afdrukken. Levendige keuren. Lexmark C950de keurenprinter De Lexmark C950de is ontworpen voor drukke werkgroepen, maakt het mogeijk A3-keurenafdrukken van professionee

Nadere informatie

Windows. Contactgegevens van de klantenservice van ArcSoft Inc.

Windows. Contactgegevens van de klantenservice van ArcSoft Inc. Windows Contactgegevens van de kantenservice van ArcSoft Inc. Noord-Amerika 46601 Fremont Bvd Fremont, CA 94538 Te: 1.510.440.9901 Fax: 1.510.440.1270 Website: www.arcsoft.com E-mai: support@arcsoft.com

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

E-health Gedeelde regie voor zorg en gezondheid. De Zorgspecials van Cure4

E-health Gedeelde regie voor zorg en gezondheid. De Zorgspecials van Cure4 E-heath Gedeede regie voor zorg en gezondheid De Zorgspecias van Cure4 E-heath heeft de toekomst Een radicae omwenteing in de zorg is onafwendbaar. De toekomst en tevens uitdaging van de zorgsector igt

Nadere informatie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie Lexmark X950 keuren-mfp serie Krachtige keurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 serie Verhoog de productiviteit van uw medewerkers met printers uit de Lexmark X950 serie. Deze beschikken over

Nadere informatie

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobiee compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het weredwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany Op de ocatie Coburg/Noord-Beieren worden vakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

HP pull-printoplossingen

HP pull-printoplossingen HP pull-printoplossingen Welke pull-printoplossing is het meest geschikt voor uw bedrijf? HP weet dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij verschillende pullprintoplossingen. Door enkele vragen te beantwoorden

Nadere informatie

ICT overleg stadsdelen. 1 Inleiding

ICT overleg stadsdelen. 1 Inleiding ICT overeg stadsdeen 1 Ineiding Dit document dient as eidraad voor systeembeheer bij het uitvoeren van verschiende handeingen die dienen te worden verricht gedurende het verkiezingsproces bij gebruik van

Nadere informatie

Kopiëren via de glasplaat. 1 Plaats het originele document met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de glasplaat.

Kopiëren via de glasplaat. 1 Plaats het originele document met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de glasplaat. Naslagkaart Wordt gekopieerd Kopieën maken Snel kopiëren 3 Druk op het bedieningspaneel van de printer op. 4 Als u het document op de glasplaat hebt gelegd, raakt u Finish the Job (Taak voltooien) aan

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. AirPrint

Gebruikershandleiding. AirPrint Gebruikershandleiding AirPrint VOORWOORD We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van

Nadere informatie

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen IVERA 2.10: Feioze communicatie tussen centraes en verkeersregeingen IVERA 2.10: feioze functionaiteit Verkeersregeingen en verkeers - centraes die gebruikmaken van het IVERA-protoco kunnen naadoos met

Nadere informatie

Formulieren en favorieten

Formulieren en favorieten Formulieren en favorieten Versie 5.1 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Toepassing configureren... 5 De Embedded Web Server openen...5

Nadere informatie

MarkVision printerbeheersoftware

MarkVision printerbeheersoftware MarkVision printerbeheersoftware MarkVision for Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 en Macintosh worden bij de printer geleverd op de cd met stuurprogramma's, MarkVision en hulpprogramma's. 1 De grafische

Nadere informatie

Je InPlanning rooster weergeven in een externe digitale agenda, bijvoorbeeld Outlook, Google, ios, Android

Je InPlanning rooster weergeven in een externe digitale agenda, bijvoorbeeld Outlook, Google, ios, Android Je InPlanning rooster weergeven in een externe digitale agenda, bijvoorbeeld Outlook, Google, ios, Android Jouw InPlanning zichtbaar maken in een externe digitale agenda? Dat gaat eenvoudig via ical. Om

Nadere informatie

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea Zonder zorgen bijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraa Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw auto. 3 Een goede basis voor uw auto. Daarom kiest u voor onze Autoverzekering! 4 U kiest

Nadere informatie

AXIS ThinWizard ARTIKEL. Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen

AXIS ThinWizard ARTIKEL. Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen NETWERK PRINT SERVERS ARTIKEL AXIS THINWIZARD AXIS ThinWizard Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen Created: June 4, 2005 Last updated: June 4, 2005 Rev: 1.0 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios)

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Handes- en ogistieke ondernemingen Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor Handes- en ogistieke ondernemingen Sharepoint

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Retai ondernemingen Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor Retai organisaties Het Nieuwe Winkeen, de Nieuwe Consument,

Nadere informatie

NETWERKHANDLEIDING. Afdruklogboek op netwerk opslaan. Versie 0 DUT

NETWERKHANDLEIDING. Afdruklogboek op netwerk opslaan. Versie 0 DUT NETWERKHANDLEIDING Afdruklogboek op netwerk opslaan Versie 0 DUT Definities van opmerkingen Overal in deze handleiding gebruiken we de volgende aanduiding: Opmerkingen vertellen u hoe u op een bepaalde

Nadere informatie

Veel gestelde vragen printen, FAQ Printen op de TU Delft

Veel gestelde vragen printen, FAQ Printen op de TU Delft Veel gestelde vragen printen, FAQ Printen op de TU Delft Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Algemeen... 4 1.1 Wat is een MFP?... 4 1.2 Wat is FollowMe printen?... 4 1.3 Wat is Xerox Mobile Print?... 4

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios)

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Contractors & Engineering Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor de Contractors & Engineering sector Het voeren van

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende aanduiding gebruikt: en leggen uit wat u in een bepaalde situatie moet doen of hoe

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding Gebruikershandleiding MFP kleur systemen Aanteken vel Het Bedieningspaneel Functie paneel Functietoetsen Geeft de keuze om te wisselen tussen de functies: Kopiëren - Doc. Server Faxen - Printen - Scannen

Nadere informatie

Met de andere QR-code opent u een Xerox-webpagina op uw mobiele apparaat, waarmee u naar mobiele Xerox-applicaties kunt zoeken.

Met de andere QR-code opent u een Xerox-webpagina op uw mobiele apparaat, waarmee u naar mobiele Xerox-applicaties kunt zoeken. Xerox QR Code-app Snelstartgids 702P03999 Voor gebruik met applicaties voor de QR-codescanner/-lezer Gebruik de QR Code-app samen met de volgende applicaties: applicaties voor het scannen/lezen van QR-codes,

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie A DUT Definitie van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende stijl voor opmerkingen gebruikt: Opmerkingen leggen uit wat u in een bepaalde situatie

Nadere informatie

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraal Beheer Achmea U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraa Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw auto. 3 Een goede basis voor uw bromfiets. Daarom kiest u voor onze

Nadere informatie

Welkom bij het Summa College! Een snelcursus opstarten voor het schooljaar

Welkom bij het Summa College! Een snelcursus opstarten voor het schooljaar Welkom bij het Summa College! Een snelcursus opstarten voor het schooljaar Inhoud 1. Wat heb je nodig? a) Je Summa gebruikersnaam en wachtwoord 2. Wat moet je regelen? b) Je Summa account activeren c)

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing voor de volgende modellen: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW DCP-900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versie 0 DUT Definities van

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

MarkVision printerbeheersoftware

MarkVision printerbeheersoftware MarkVision printerbeheersoftware Printersoftware en hulpprogramma's 1 MarkVision for Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 en Macintosh worden bij de printer geleverd op de cd met stuurprogramma's, MarkVision

Nadere informatie

Net2 Anywhere - Installatie

Net2 Anywhere - Installatie Anywhere - Installatie Wat is Anywhere? Anywhere is een reeks van applicaties die gebruik maken van het internet om extra functies toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem. De beveiligde webserver

Nadere informatie

Verkorte handleiding Nemef ENTR App. Gebruikers/smartphone toevoegen

Verkorte handleiding Nemef ENTR App. Gebruikers/smartphone toevoegen Verkorte handleiding Nemef ENTR App Gebruikers/smartphone toevoegen Op elke Nemef ENTR cilinder bevind zich een unieke QR code en een IFEU nummer (10 cijferige code). Deze QR-code of het 10 cijferige IFEU

Nadere informatie

Printen bij College Zuid

Printen bij College Zuid Printen bij College Zuid Inhoud Printen... 3 Voordat je kan printen... 4 1 MyPrint-account... 4 1.1 Aanmelden myprint... 4 2 Printer installeren op apparaten... 7 2.1 Printer installeren op computer...

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen quarterback

Bureau- en bezoekersstoelen quarterback Bureau- en bezoekersstoeen quarterback Royae arounder Royaa en eegant: met de Sedus quarterback doet een bureaustoe zijn intrede weke vee ruimte toekent aan productief wezijn. Met zijn hoge rugeuning verschaft

Nadere informatie

Scannen naar RightFax

Scannen naar RightFax Scannen naar RightFax Versie 2.0 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Controlelijst voor gereedheid voor implementatie... 5 Toepassing

Nadere informatie

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk.

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. Handleiding Draadloze Wifi kit 4/8 kanaals model Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. De antenne is eenvoudig vast te

Nadere informatie

Shortcut Center. Versie 5.1. Beheerdershandleiding

Shortcut Center. Versie 5.1. Beheerdershandleiding Shortcut Center Versie 5.1 Beheerdershandleiding Augustus 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 De printerinstellingen configureren...5 De Embedded Web Server openen...5

Nadere informatie

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel Odia C & B HTE Dat is wat we Think noemen! Het excusieve simme technoogiepatform dat aan de basis igt voor de ontwikkeing van het nieuwe gamma Odia-condensatieketes van Chappée. Laatste nieuwe interface

Nadere informatie

Via de Self Service Portal (SSP) van Topdesk kun je een telewerk voorziening via het formulier Accounts rechten aanvragen of wijzigen aanvragen.

Via de Self Service Portal (SSP) van Topdesk kun je een telewerk voorziening via het formulier Accounts rechten aanvragen of wijzigen aanvragen. In dit document vind je de te volgen stappen om een aanvraag in te dienen om thuis te kunnen werken, het beveiligingstoken in te stellen en de benodigde software op de computer te installeren. Aanvragen

Nadere informatie

Getting Started Guide Nederlands

Getting Started Guide Nederlands Getting Started Guide Nederlands Inhoud De technologie van PrintShop Mail... 2 Systeemvereisten voor PrintShop Mail... 4 Inhoud van de cd-rom... 5 PrintShop Mail installeren (Windows)... 6 PrintShop Mail

Nadere informatie

Vlees- en gevogelte industrie

Vlees- en gevogelte industrie Markeer-, codeer- en systeemopossingen Vees- en gevogete industrie Wij kennen de specifieke uitdagingen van uw productieijnen. Van het beheren van verschiende verpakkingsmateriaen en -vormen tot ijnen

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. touchscreen

Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. touchscreen Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit aserprinters. Indrukwekkende prestaties. Zwart-wit Dubbezijdig afdrukken Tot 47 ppm Beveiigd 6 cm LCD of 10,9 cm touchscreen Netwerk Ecomodus Lexmark M1145 en M3150 Waarom

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende stijl voor opmerkingen gebruikt: Opmerkingen leggen uit wat u in een bepaalde situatie

Nadere informatie

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen Handleiding Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen PIN-reader Bovenkant Magneetstriplezer Voorkant Bluetooth-symbool Batterij-indicator 0-knop (verbindingsknop) Annuleren Terug Bevestigen

Nadere informatie

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Pakketten. Met MijnPost kunt

Nadere informatie

Lexmark 2500 serie Forms printers

Lexmark 2500 serie Forms printers Wordt het geen tijd eisen te steen aan uw matrixprinter infrastructuur? afdrukken Lexmark 2500 serie Forms printers Veezijdige opossingen voor het sne afdrukken van a uw formuieren - nu ook modeen met

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie B DUT Definitie van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende stijl voor opmerkingen gebruikt: Opmerkingen leggen uit wat u in een bepaalde situatie

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

online contractbeheer volledige controle over alle contracten

online contractbeheer volledige controle over alle contracten online contractbeheer volledige controle over alle contracten De opzet, het idee Een veilige online oplossing om alle overeenkomsten (verplichtingen) eenvoudig en efficiënt te beheren en bewaken. Met beperkte

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie 0 DUT Definitie van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende aanduiding gebruikt: Opmerkingen leggen uit wat u in een bepaalde situatie moet doen

Nadere informatie

Kopiëren...5. Kopieën maken...5. Taakonderbreking...6 Een kopieertaak annuleren en...7. Voorbereiden op het per verzenden...

Kopiëren...5. Kopieën maken...5. Taakonderbreking...6 Een kopieertaak annuleren en...7. Voorbereiden op het per  verzenden... Naslagkaart Inhoudsopgave Kopiëren...5 Kopieën maken...5 Snel kopiëren...5 Kopiëren via de ADF...5 Kopiëren via de glasplaat...5 Taakonderbreking...6 Een kopieertaak annuleren...6 Een kopieertaak annuleren

Nadere informatie

AirPrint handleiding. Versie 0 DUT

AirPrint handleiding. Versie 0 DUT AirPrint handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt het volgende pictogram gebruikt: Opmerking Opmerkingen vertellen u hoe u op een bepaalde situatie moet reageren

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT/ L9300CDW/L9300CDWT/L9300CDWTT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Partijenpost. Met MijnPost

Nadere informatie

Visuele alarmverificatie via uw inbraakbeveiligingssysteem. Galaxy Flex visuele verificatie

Visuele alarmverificatie via uw inbraakbeveiligingssysteem. Galaxy Flex visuele verificatie Gaaxy Fex visuee verificatie SNELLER REAGEREN, MINDER VALSE ALARMEN EN MEER TEVREDEN KLANTEN Visuee aarmverificatie via uw inbraakbeveiigingssysteem Gaaxy Fex Visuee verificatie Hebt u genoeg van vase

Nadere informatie

Natuurlijke brandpreventie natuurlijk met OxyReduct!

Natuurlijke brandpreventie natuurlijk met OxyReduct! Natuurijke brandpreventie natuurijk met OxyReduct! Brand voorkomen OxyReduct dé innovatie op het gebied van brandpreventie maximae preventie maximae veiigheid Brand: een ondernemersrisico Beschermd met

Nadere informatie

Stroomlijn uw informatie

Stroomlijn uw informatie Stroomlijn uw informatie HP Digital Sending Software 5.0 Naam van spreker / dag maand 2015 Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande

Nadere informatie

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED.

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. BMW CONNECTED. Hoe zou u het vinden om controle te hebben over uw mobiliteit zonder onverwachte vertragingen die uw planning verstoren?

Nadere informatie

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding 1. Account aanmaken Download en installeer de EZview app voor ios (Apple iphone) of Android gebaseerde smartphones. (PS.

Nadere informatie

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg euzedossier ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg Op vijf badzijden in het werkboek wordt de medewerking van de ouders of verzorgers van de eeringen gevraagd. Wanneer

Nadere informatie

Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online. Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry

Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online. Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry Netvibes B.V. versie 1.0 E- mail: support@netvibes.nl Telefoon: +31 (0)20-205

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Scan-, print- en kopieeropdrachten effectief beheren met uniflow Versie 5. you can

Scan-, print- en kopieeropdrachten effectief beheren met uniflow Versie 5. you can Scan-, print- en kopieeropdrachten effectief beheren met uniflow Versie 5 you can Maak uw scan- en printomgeving efficiënter en eenvoudiger te beheren Wat is uniflow? uniflow is een softwareplatform waarmee

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Everyone Print. Mobile Printing. TU Delft Xerox

Gebruikershandleiding Everyone Print. Mobile Printing. TU Delft Xerox Gebruikershandleiding Everyone Print Mobile Printing TU Delft Xerox 2019 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox and Xerox and Design are trademarks of Xerox Corporation in the United States en/or

Nadere informatie

Snelkoppelingsbeheer. Versie 5.1. Beheerdershandleiding

Snelkoppelingsbeheer. Versie 5.1. Beheerdershandleiding Snelkoppelingsbeheer Versie 5.1 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 De printerinstellingen configureren...5 De Embedded Web Server

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Printen, scannen en kopiëren bij de EUR (augustus 2013) 1

Inhoudsopgave. Printen, scannen en kopiëren bij de EUR (augustus 2013) 1 Inhoudsopgave Lijst van gebruikte termen... 2 Introductie printfaciliteiten op de EUR... 3 Eenmalig koppelen van je ERNA gegevens... 3 ERNA gegevens koppelen aan MyPrint... 3 ERNA gegevens koppelen aan

Nadere informatie

Markeer-, codeer- en systeemoplossingen. Snoep en zoetwaren

Markeer-, codeer- en systeemoplossingen. Snoep en zoetwaren Markeer-, codeer- en systeemopossingen Snoep en zoetwaren Wij kennen de specifieke uitdagingen van uw productieijnen Van het beheren van verschiende verpakkingstypes tot coderen op keine bewegende verpakkingen

Nadere informatie

E-mail instellen (POP3/IMAP)

E-mail instellen (POP3/IMAP) E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in Microsoft Outlook Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt toevoegen aan Microsoft Outlook. Voor deze handleiding is gebruik

Nadere informatie

Handleiding Snel aan de slag

Handleiding Snel aan de slag Handleiding Snel aan de slag Microsoft Outlook 2013 ziet er anders uit dan eerdere versies, dus hebben we deze handleiding gemaakt, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt. Aanpassen aan uw wensen Pas

Nadere informatie

FreeFlow Print Server

FreeFlow Print Server Mei 2012 708P90156 FreeFlow Print Server 2012 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. XEROX en XEROX and Design zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Nadere informatie

Hoofdscherm Bovenste knoppen

Hoofdscherm Bovenste knoppen Handleiding V 1.0 Hoofdscherm Bovenste knoppen Zet alarmering AAN of UIT. Als de knop ROOD is, dan staat de alarmering aan. Als de knop ROOD KNIPPERT, dan betekent dit dat de detectie fase snel zal beginnen.

Nadere informatie