Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland"

Transcriptie

1 14 woningcomplexen Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland Mooiland is een woningcorporatie met circa woningen in ruim 140 gemeenten in heel Nederland. Om op lange termijn te kunnen blijven investeren in nieuwe woningbouw- en maatschappelijke projecten heeft Mooiland besloten een aantal complexen te verkopen. Dit investeringsmemorandum geeft een beschrijving van de betreffende veertien complexen weer. Wij nodigen u van harte uit tot deelname en kijken met belangstelling uit naar uw reactie. Woningportefeuille De woningportefeuille van Mooiland bevat 417 woningen verdeeld over 14 complexen. De portefeuille is verspreid over 10 gemeenten in Nederland. De 417 woningen zijn onderverdeeld in 231 eengezinswoningen en 188 appartementen Eengezinswoningen Muntendam Eengezinswoningen Assen Appartementen Assen Eengezinswoningen Emmeloord Appartementen Emmeloord Eengezinswoningen Groenlo Eengezinswoningen Cuijk Eengezinswoningen Nistelrode 09 9 Appartementen Asten 10 9 Meergezinswoningen Asten Appartementen Tegelen 12 8 Appartementen Venlo Eengezinswoningen Maasbracht Appartementen Landgraaf

2 01 48 Eengezinswoningen Muntendam Eengezinswoningen Assen Kerncijfer Gemiddelde mutatiegraad: Kerncijfer Gemiddelde mutatiegraad: aangebroken: ,4% Het complex bestaat uit 48 woningen gelegen aan de Domela Nieuwenhuisweg, Helder Camaraweg, J.H. Schaperweg en Schoollaan. De 48 eengezinswoningen zijn gebouwd in Alle woningen zijn identiek en uitermate geschikt als comfortabele seniorenwoning. Alle woningen hebben 3 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 65 m2. Muntendam ligt in het oosten van de provincie Groningen, tussen Veendam en Winschoten. Het dorp heeft circa inwoners en maakt deel uit van de gemeente Menterwolde. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig in het dorp. Voor ouderen is er een verscheidenheid aan activiteiten en dienstverlening. Muntendam heeft een busverbinding met Groningen (18 km), Veendam (5 km) en Winschoten (12 km) ,1% Het complex bestaat uit 24 eengezinswoningen aan de Brunelstraat te Assen. Deze woningen zijn gebouwd in Alle woningen zijn identiek en uitermate geschikt als comfortabele seniorenwoning. Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 74 m2. Assen ligt in het noordoosten van de provincie Drenthe, gelegen te midden van prachtige natuur. Assen is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het complex is gelegen in de wijk Vredeveld in Assen-Oost, niet ver van het station en het stadscentrum. Daarnaast bevindt zich een winkelcentrum voor dage lijkse boodschappen op loopafstand.

3 03 40 Appartementen Assen Eengezinswoningen Emmeloord Gemiddelde mutatiegraad: 24,2% Gemiddelde mutatiegraad: 8.3% Het complex bestaat uit portiekflats met 40 appartementen gelegen aan de Sleutelbloemstraat te Assen. De 40 appartementen zijn gebouwd in Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 42 m2. Het hele complex heeft dit jaar een uitgebreide schilderbeurt gehad. Het complex bestaat uit 12 eengezinswoningen gelegen aan de Herculesstraat en Meteorenstraat. De 12 senioren woningen zijn gebouwd in Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 63 m2. Assen ligt in het noordoosten van de provincie Drenthe, gelegen te midden van prachtige natuur. Assen is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het complex is gelegen in de wijk Vredeveld Assen-Oost, niet ver van het station en het stadscentrum. Daarnaast bevindt zich een winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen op loopafstand. Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder, in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland. De plaats telt circa inwoners. Emmeloord heeft een gevarieerd winkelaanbod. Verder ligt Emmeloord aan de snelweg A6 naar Amsterdam. Het complex is gelegen in de wijk Revelsant in het westen van Emmeloord. Deze wijk is goed ontsloten en een winkelcentrum bevindt zich op loopafstand van het complex.

4 05 38 Appartementen Emmeloord Eengezinswoningen Groenlo Gemiddelde mutatiegraad Gemiddelde mutatiegraad ,7% ,3% Het complex bestaat uit een galerijflat met 38 appartementen gelegen aan de Meteorenstraat en Herculesstraat in Emmeloord. De 38 appartementen zijn gebouwd in Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 45 m2. Het hele complex heeft dit jaar een uitgebreide schilderbeurt gehad. Het complex bestaat uit 10 eengezinswoningen aan de Bevrijdingslaan in Groenlo. De 10 bungalows zijn gebouwd in Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 51 m2. Recentelijk zijn alle woningen voorzien van nieuwe dakbedekking en een brandwering bij woningscheidende muren. Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder, in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland. De plaats telt circa inwoners. Emmeloord heeft een gevarieerd winkelaanbod. Verder ligt Emmeloord aan de snelweg A6 naar Amsterdam. Het complex is gelegen in de wijk Revelsant in het westen van Emmeloord. Deze wijk is goed ontsloten en een winkelcentrum bevindt zich op loopafstand van het complex. Groenlo is een oude vestigingsplaats in het oosten van de regio Achterhoek in de provincie Gelderland. Groenlo telt circa inwoners en maakt deel uit van de gemeente Oost Gelre. Het complex is gelegen in een rustige woonwijk in Groenlo Zuid, nabij een supermarkt, scholen en uitvalsweg.

5 Eengezinswoningen Cuijk Gemiddelde mutatiegraad: 23,0% Ja Het complex bestaat uit 105 woningen, gelegen aan de Korhoenderveld, Wolfskuil, Marter-Revier, Hermelijnkwartier, Buizerdhorst en Kievitenveld in Cuijk. De 105 eengezins woningen, waarvan 71 tussenwoningen en 34 hoekwoningen, zijn gebouwd tussen 1972 en Alle woningen hebben 3 tot 5 slaapkamers. De gemiddelde gebruiksoppervlakte bedraagt circa 75 m 2. Aan de helft van de woningen is onlangs (2009/2011) groot onderhoud uitgevoerd aan zowel de binnen- als buitenzijde van de woning. Voor de overige woningen is dit momenteel in uitvoering. Cuijk ligt in het noordoosten van de provincie Noord- Brabant. Het is een zelfstandige gemeente met circa inwoners. De plaats is gelegen aan de Maas, circa 15 kilometer ten zuiden van Nijmegen, en is goed ontsloten door de A73. Padbroek is de zuidelijkste wijk van Cuijk en gebouwd in de jaren 70. Padbroek is een wijk met veel groen en bosstroken Eengezinswoningen Nistelrode Gemiddelde mutatiegraad: 16,6% Ja Het complex bestaat uit 14 eengezinswoningen aan de Pastoor J. Groenenstraat, Wilhelminastraat, Boestestraat, Toniesplein en Urnenveld in Nistelrode. De hoek- en tussenwoningen zijn gebouwd in 1973 en hebben 4 of 5 kamers. De gemiddelde gebruiksoppervlakte bedraagt circa 86 m 2. Aan alle woningen is onlangs groot onderhoud uitgevoerd (2008/2010) aan zowel de binnen- als buitenzijde van de woning. Nistelrode is een dorp met circa inwoners in de gemeente Bernheze in de provincie Noord-Brabant. De plaats is gelegen tussen Oss en Uden en goed ontsloten door de ligging aan de A50. Het complex is gelegen in Nistelrode Oost, omringd door veel groen.

6 09 9 Appartementen Asten Mutatiegraad: 18,5% Het complex bestaat uit 9 appartementen aan de Julianastraat (even) in Asten. Deze portiekflats zijn gebouwd in De appartementen hebben 3 of 4 kamers en hebben beschikking over een berging. De gemiddelde gebruiksoppervlakte van de woningen bedraagt circa 66 m 2. Asten is de hoofdplaats van de gelijknamige Noord- Brabantse gemeente Asten en telt ruim inwoners. Asten ligt 20 km ten oosten van Eindhoven en nabij het Nationaal Park De Grote Peel. Het complex ligt in het centrum van Asten en voorzieningen als winkels, gezondheidscentrum en bushalte zijn op loopafstand Appartementen Asten Mutatiegraad: 22,2% Ja Het complex bestaat uit 9 appartementen aan de Julianastraat (oneven) in Asten. Deze galerijflats zijn gebouwd in 1984 en ontsloten met een lift. Alle appartementen hebben 3 kamers en beschikken over een berging. De gemiddelde gebruiksoppervlakte van de woningen bedraagt circa 60 m 2. Momenteel zijn we met één geïnteresseerde huurder in overleg over de koop van zijn appartement. Asten is de hoofdplaats van de gelijknamige Noord- Brabantse gemeente Asten en telt ruim inwoners. Asten ligt 20 km ten oosten van Eindhoven en nabij het Nationaal Park De Grote Peel. Het complex ligt in het centrum van Asten en voorzieningen als winkels, gezondheidscentrum en bushalte zijn op loopafstand.

7 11 53 Appartementen Tegelen 12 8 Appartementen Venlo Mutatiegraad: Mutatiegraad: ,2% ,7% Het complex bestaat uit 53 appartementen aan In de Beeten te Tegelen. Het complex is gebouwd in 1984 en is gelegen boven de winkels in het centrum van Tegelen. De appartementen zijn onderdeel van een galerijflat en hebben 1 of 2 slaapkamers. De gebruiksoppervlakte varieert tussen de circa 45 en 77 m2. Alle woningen zijn te bereiken met een lift. Het complex bestaat uit 8 appartementen aan de Minderbroederstraat in Venlo. De portiekflats zijn gebouwd in 1985 en liggen boven een winkelpand in het centrum van Venlo. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers, een berging, een woonkamer met open keuken, een badkamer en een balkon. De gemiddelde gebruiksoppervlakte bedraagt circa 70 m2. Tegelen is een plaats in Noord-Limburg met circa inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente Venlo. De plaats ligt aan de Maas en is goed ontsloten, onder andere door de A73. Het complex is gelegen in het centrum van Tegelen. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. Venlo ligt in het noordelijke deel van de provincie Limburg en telt circa inwoners. De plaats is goed ontsloten door de A73 en A67. De appartementen kijken uit op de Parade, het gezellige centrum van Venlo. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het centraal station ligt op loopafstand van de woningen.

8 13 16 Eengezinswoningen Maasbracht Kerncijfer Mutatiegraad: 20,8% Het complex bestaat uit 16 eengezinswoningen gelegen aan de Echterstraat in Maasbracht. De ruime eengezinswoningen zijn gebouwd in 1984 en bestaan uit twee woningtypen: patiowoningen en zogenaamde straat woningen. De woningen hebben 4 kamers en een gemiddelde gebruiksoppervlakte van circa 105 m 2. Momenteel zijn wij met geïnteresseerde huurders in overleg over de koop van hun woning. Maasbracht is een gezellige schippersplaats in de gemeente Maasgouw. De plaats kent circa inwoners en ligt aan de Maas, tussen Roermond en Geleen. De woningen in het complex zijn royaal gelegen in een groene wijk in het zuiden van Maasbracht Appartementen Landgraaf Mutatiegraad: 14 % Het complex bestaat uit 31 appartementen aan de Hoogstraat en Gatestraat in Landgraaf. De 31 tweeen driekamerappartementen zijn gebouwd in 1983 en hebben een gemiddelde gebruiksoppervlakte van circa 56 m 2. Aan het wooncomplex grenst een grote parkeerplaats. Het hele complex heeft dit jaar een uitgebreide schilderbeurt gehad. Landgraaf is een plaats en gemeente in het zuiden van Limburg en telt circa inwoners. Het complex ligt in de wijk Nieuwenhagen in het noorden van Landgraaf. Het wooncomplex ligt op loopafstand van een groot winkelcentrum. Vlakbij is ook een bushalte.

9 Contactgegevens Finance Ideas Maliebaan CA Utrecht dhr. Jaring Hylkema MSc E: T: W: Van Putten Van Apeldoorn notarissen Stationsweg PS Ede mr. W.D. (Derk) Bahlman E: T: W:

01 48 Eengezinswoningen Muntendam. 02 24 Eengezinswoningen Assen

01 48 Eengezinswoningen Muntendam. 02 24 Eengezinswoningen Assen 01 48 Eengezinswoningen Muntendam 02 24 Eengezinswoningen Assen Kerncijfer Totale WOZ-waarde (1-1-2012): 4.363.000 Totale maandhuur (13-11-2013): 21.869 Gemiddelde max. redelijke huur: 656 De gemiddelde

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017 Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties woningen woningen. Provincie Drenthe Assen 67.700 31.400 Woningvoorraad 32.900 33.700 33.700 Tussenwoning 448 16,7 166.000

Nadere informatie

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016 Woningen 2017 Provincie / Steden Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties Aantal inwoners 2016 Aantal woningen 2016 Woningvoorraad/ huishoudens/inwoners 2020 2025 Koopwoningen Aantal verkochte

Nadere informatie

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen Lommerhof Schapenweide 2 t/m 74, Duiven Royale driekamer huurappartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Duiven Pag. 4 Omschrijving woning en kenmerken Pag. 5 Het woongebouw

Nadere informatie

Utrechtsestraat 9, Budel. Vraagprijs : 85.000,- k.k. k.k.

Utrechtsestraat 9, Budel. Vraagprijs : 85.000,- k.k. k.k. Utrechtsestraat 9, Budel Royaal 3-kamer appartement (ca. 85 m²) met 2 balkons en berging. Het betreft hier het grootste type! Ligging op de 2e verdieping van een kleinschalig complex nabij het centrum

Nadere informatie

Wikkestraat 2 te Arnhem

Wikkestraat 2 te Arnhem Wikkestraat 2 te Arnhem Eengezinswoning (hoek), ruime tuin, centrale, rustige ligging. Inleiding Deze nette eengezinswoning (hoekwoning) is gelegen aan een rustige straat in Malburgen Oost. De ruime zonnige

Nadere informatie

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden TE KOOP 225.000 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Inleiding Op een schitterende

Nadere informatie

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LESTER YOUNGPAD 7 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 350.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 126M2 INHOUD CIRCA 443M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Wijkinformatie Bijsteren

Wijkinformatie Bijsteren Wijkinformatie Wijk is de nieuwste woonwijk in Putten. Het is een moderne wijk, opgebouwd uit een verscheidenheid aan woningtypes. De huurwoningen zijn met name geschikt voor gezinnen en starters. Dit

Nadere informatie

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg Aartsbisschop Romerostraat 169 - Utrecht Huurprijs 950,- per maand Omschrijving In de geliefde wijk Voordorp bevindt zich dit uitermate goed onderhouden driekamer appartement met zonnige loggia op het

Nadere informatie

t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen

t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Gaanderen Het Gelderse dorp Gaanderen maakt deel uit van de gemeente Doetinchem

Nadere informatie

90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN

90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN 90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN BOUWLAGENOVERZICHT BLOK A - E T/M E VERDIEPING - BOUWNUMMERS T/M 90 E VERDIEPING E VERDIEPING E VERDIEPING E VERDIEPING 9 7 0 90 0 8 9 6 7 8 7 6 6 E VERDIEPING

Nadere informatie

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen De Hoek Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith Prachtig gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Lobith Lobith is onderdeel van de groene en waterrijke gemeente Rijnwaarden in de provincie Gelderland

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van Woldwijck

Wonen in het groene hart van Woldwijck Wonen in het groene hart van Woldwijck Wooncomplex met 9 koop- en 10 huurwoningen D i t c o m p l e x w o r d t g e b o u w d i n o p d r a c h t v a n : Mooi en ruim gelegen wooncomplex Nieuw hart voor

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Leidschenveen CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Laan van Leidschenveen CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Laan van Leidschenveen 287 2493 CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2493 CW Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging Woningtype

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Baden Powellweg 59, Amsterdam

Baden Powellweg 59, Amsterdam Baden Powellweg 59, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.500 bepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 14-03-2019 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.500 Totale servicekosten

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Kommenank Terborgseweg 20, Doetinchem TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Doetinchem Pag. 4 Het woongebouw Pag. 5 Kenmerken en omschrijving

Nadere informatie

President Kennedylaan 10 III 1079 NB Amsterdam k.k.

President Kennedylaan 10 III 1079 NB Amsterdam k.k. TE KOOP President Kennedylaan 10 III 1079 NB Amsterdam 440.000 k.k. KENMERKEN Prijs 440.000 k.k. Postcode 1079 NB Ligging Aan het water, Aan park, Vrij uitzicht Woningtype Bovenwoning Woonruimte 78m² Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Baron van Ghentlaan TL Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 127m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Baron van Ghentlaan TL Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 127m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Baron van Ghentlaan 26 2253 TL Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 127m² Vraagprijs 332.500 k.k. KENMERKEN Prijs 332.500 k.k. Postcode 2253 TL Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Nadere informatie

Woningportefeuille Het Fonds belegt voornamelijk in vrije sector huurwoningen in Nederland.

Woningportefeuille Het Fonds belegt voornamelijk in vrije sector huurwoningen in Nederland. Woningportefeuille 2017 1 Woningportefeuille 2017 Het Fonds belegt voornamelijk in vrije sector huurwoningen in Nederland. Het rendement van het Fonds is daarom zowel afhankelijk van ontwikkelingen op

Nadere informatie

Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen

Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen Kennemerduinen 11 Amstelveen (Westwijk) vraagprijs 335.000,-- k.k. Heerlijk diepe achtertuin, gelegen op Zuid West In de kindvriendelijke woonwijk Westwijk in Amstelveen

Nadere informatie

Eengezinswoning met achtertuin op het westen!

Eengezinswoning met achtertuin op het westen! Eengezinswoning met achtertuin op het westen! Kantershof 396 te Amsterdam-Zuidoost Algemeen: Het betreft een goede eengezinswoning met een bruto vloeroppervlakte van circa 90 m² en met een achtertuin op

Nadere informatie

VINCENT VAN GOGHLAAN 89 HAARLEM 225.000 k.k. www.vincentvangoghlaan89.nl Vincent van Goghlaan 89, Haarlem Uitstekend onderhouden en ruim opgezette driekamerappartement met balkon op de eerste verdieping

Nadere informatie

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP T: 010-8188661 E: info@vastgoedkampioen.nl TE KOOP 1 e Terralaan 35, 2909PC Capelle aan den IJssel Omschrijving In de moderne en kindvriendelijke woonwijk Fascinatio staat deze vrijstaande woning te koop.

Nadere informatie

Willem Barentszweg 5-d, Hilversum

Willem Barentszweg 5-d, Hilversum Willem Barentszweg 5-d, Hilversum Kenmerken Overdracht Huurprijs 975 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 17-11-2017 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 975 Totale

Nadere informatie

TE KOOP. Nijeveenstraat XV Den Haag k.k.

TE KOOP. Nijeveenstraat XV Den Haag k.k. TE KOOP Nijeveenstraat 17 2545 XV Den Haag 350.000 k.k. KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 2545 XV Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Voortuin, 1250 800cm Woonruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Tasmanie GA Zoetermeer Galerijflat, 2 kamers, 64m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Tasmanie GA Zoetermeer Galerijflat, 2 kamers, 64m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Tasmanie 16 2721 GA Zoetermeer Galerijflat, 2 kamers, 64m² Vraagprijs 175.000 k.k. KENMERKEN Prijs 175.000 k.k. Postcode 2721 GA Ligging Aan het water, Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype

Nadere informatie

Marsmanplein Haarlem

Marsmanplein Haarlem Marsmanplein 194 - Haarlem Vraagprijs 200.000,- kk Omschrijving Marsmanplein 194 - Haarlem STERK in prijs verlaagd, bieden vanaf 200.000!! Dit is het perfecte appartement voor o.a. starters!!! Wonen in

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) Kremer 20, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk

Nadere informatie

Parkstraat Arnhem. Huurprijs 795,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl

Parkstraat Arnhem. Huurprijs 795,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl Parkstraat Arnhem Huurprijs 795,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Arnhem Arnhem is meer dan duizend jaar geleden als een klein gehucht ontstaan langs de Sint-Jans beek. Dat is de beek

Nadere informatie

Gelijkvloerse voorzieningen Extra slaapkamer mogelijk

Gelijkvloerse voorzieningen Extra slaapkamer mogelijk Huizen vanhendriks Wielewaalweg 7, 7331 EZ Apeldoorn Gelijkvloerse voorzieningen Aantrekkelijke ligging Ruime en zonnige tuin Extra slaapkamer mogelijk Goed onderhouden H48 H48 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Prinses Marijkelaan 38II te ZEIST Vraagprijs k.k.

Prinses Marijkelaan 38II te ZEIST Vraagprijs k.k. Prinses Marijkelaan 38II te ZEIST Vraagprijs 150.000 k.k. Omschrijving: Prinses Marijkelaan 38 - II Sfeervol drie kamer appartement gelegen in de geliefde en bosrijke omgeving van "Kerckebosch". Naast

Nadere informatie

Huizen. Twee slaapkamers. Instapklaar. Gelegen in rustige omgeving. Ruime woonkamer. Moderne keuken. Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond

Huizen. Twee slaapkamers. Instapklaar. Gelegen in rustige omgeving. Ruime woonkamer. Moderne keuken. Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond Huizen vanhendriks Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond Gelegen in rustige omgeving Instapklaar Ruime woonkamer Twee slaapkamers Moderne keuken H54 H54 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

De Ambachtsgaarde. Omgeving en voorzieningen

De Ambachtsgaarde. Omgeving en voorzieningen WONINGBROCHURE De Ambachtsgaarde Het aantrekkelijke nieuwbouw appartementencomplex De Ambachtsgaarde is gevestigd in de Haagse wijk Vrederust. Het complex heeft vijf woonlagen met in totaal dertig appartementen

Nadere informatie

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP W.G. Witteveenplein 105 3071 MA Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 299.500 K.K. Op zoek naar een STRAK AFGEWERKTE

Nadere informatie

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Wonen Op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp, fraai en ruim appartement van ca. 125m 2 op de begane grond met privé parkeerplaats in de parkeerkelder

Nadere informatie

K.K. OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM. Aangeboden door:

K.K. OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM. Aangeboden door: OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM 599.000 K.K. Aangeboden door: Makelaars Anno NU IJburglaan 1495-1459 1087KM Amsterdam 020-4194580 info@makelaarsannonu.nl INLEIDING OEVERZEGGESTRAAT 28 *, 1087 BV

Nadere informatie

TE KOOP. Alpert van Metzhof K.K AP Amsterdam. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Alpert van Metzhof K.K AP Amsterdam. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 450.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Alpert van Metzhof 7 1065 AP Amsterdam Alpert van Metzhof 7 1065 AP Amsterdam Inleiding Bent u op

Nadere informatie

Argusvlinder 20 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Argusvlinder 20 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Argusvlinder 20 BREDA Omschrijving In de gewilde wijk Westerpark gelegen, goed onderhouden tussenwoning met 4 volwaardige slaapkamers, moderne badkamer, dakterras, tuin met achterom en vrijstaande berging.

Nadere informatie

K.K. OEVERZEGGESTRAAT BV AMSTERDAM. Aangeboden door:

K.K. OEVERZEGGESTRAAT BV AMSTERDAM. Aangeboden door: OEVERZEGGESTRAAT 28 1087 BV AMSTERDAM 569.000 K.K. Aangeboden door: Makelaars AnnoNU IJburglaan 1495-1497 1087 KM Amsterdam 020-4194580 info@makelaarsannonu.nl INLEIDING OEVERZEGGESTRAAT 28, 1087 BV AMSTERDAM

Nadere informatie

TE KOOP. Douwetille K.K AP Hurdegaryp

TE KOOP. Douwetille K.K AP Hurdegaryp TE KOOP 147.000 K.K. Douwetille 15 9254 AP Hurdegaryp Douwetille 15 9254 AP Hurdegaryp Inleiding EEN RUIME WONING MET EEN FRAAIE LIGGING! Deze tussenwoning ligt aan een groot plantsoen, waardoor u altijd

Nadere informatie

Thomas Jeffersonlaan. Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk

Thomas Jeffersonlaan. Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk Thomas Jeffersonlaan Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk 1 Centraal en royaal wonen in Rijswijk De 192 huurappartementen aan de Thomas Jeffersonlaan in Rijswijk kenmerken zich door veel ruimte,

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Huizen. Inclusief parkeerplaats. Geweldig uitzicht vanuit het appartement. Ruim van opzet. Gelegen aan de mooiste straat van Roermond

Huizen. Inclusief parkeerplaats. Geweldig uitzicht vanuit het appartement. Ruim van opzet. Gelegen aan de mooiste straat van Roermond Huizen vanhendriks Maria Teuwenstraat 15, 6041 LT Roermond Geweldig uitzicht vanuit het appartement Gelegen aan de mooiste straat van Roermond Ruim van opzet Inclusief parkeerplaats Op loopafstand van

Nadere informatie

Bloemendalsweg 13 F13 - Colmschate

Bloemendalsweg 13 F13 - Colmschate - Vraagprijs 212.000,- k.k. Omschrijving Bloemendalsweg 13 F13 - Dit appartement ligt op een heel fijne plek aan de rand van (Deventer-Oost). Met een vrij en weids uitzicht over de bosrijke omgeving en

Nadere informatie

IJsselstroom AZ Zoetermeer k.k.

IJsselstroom AZ Zoetermeer k.k. TE KOOP IJsselstroom 193 2721 AZ Zoetermeer 430.000 k.k. KENMERKEN Prijs 430.000 k.k. Postcode 2721 AZ Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Garage Garage, Parkeerplaats Woonruimte

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

Woonoppervlakte 93 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Sterrenburgplein 1 Dordrecht

Woonoppervlakte 93 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Sterrenburgplein 1 Dordrecht Woonoppervlakte 93 m 2 Vraagprijs 125.000,- kosten koper TE KOOP Sterrenburgplein 1 Dordrecht OMSCHRIJVING Heerlijk ruim 3-kamer hoek appartement met 2 terrassen vrij uitzicht. Deze praktisch ingedeelde

Nadere informatie

Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik

Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik Schoolstraat Hilvarenbeek 6 appartementen op een levendige locatie Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik De gemeente Hilvarenbeek ligt in het zuiden van de provincie Noord

Nadere informatie

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Jadestraat 14 BREDA Omschrijving Goed onderhouden nette tussenwoning met 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een tuin op het westen, gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Brabantpark.

Nadere informatie

Tulipastrjitte 3 - Stiens

Tulipastrjitte 3 - Stiens Tulipastrjitte 3 - Stiens Vraagprijs 144.500,-- kosten koper Omschrijving Tulipastrjitte 3 - Stiens In een brede straat gelegen, zeer goed onderhouden tussenwoning volledig voorzien van kunststof ramen

Nadere informatie

TE KOOP: Wielingenweg BW Alkmaar K.K. Onderhouden appartement in centrum

TE KOOP: Wielingenweg BW Alkmaar K.K. Onderhouden appartement in centrum TE KOOP: Wielingenweg 264 1826 BW Alkmaar 150.000 K.K. Onderhouden appartement in centrum 2 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Op een super locatie! Op 10 minuten fietsen van het centrum, een prachtig

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper Liessel, Hazelaar 33 Ruime tussenwoning met berging, onderhoudsvriendelijke tuin en mooie terrasoverkapping. Deze woning ligt in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van de dorpskern

Nadere informatie

Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep K.K. Weegbreestraat EE Nieuw-Vennep. Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP

Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep K.K. Weegbreestraat EE Nieuw-Vennep. Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP Weegbreestraat 114 2153 EE Nieuw-Vennep Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep Schoolstraat 12 2151 AA Nieuw-Vennep 0252-681825 info@vmp-advies.nl koophuis.nl 195.000

Nadere informatie

de Ruijterstraat 21, Leerdam

de Ruijterstraat 21, Leerdam de Ruijterstraat 21, Leerdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 137.000 k.k. Aangeboden sinds 22-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 14.000 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Voermanweg JW Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Voermanweg JW Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Voermanweg 132 3067 JW Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 169.500 K.K. Leuk 3-kamer appartement gelegen op

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Vraagprijs: 202.500 vrij op naam Omschrijving Leek - adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong START VERKOOP van 4 EENGEZINSHOEKHUIZEN in Oud Hollandse stijl fase

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen Huizen van Hoekstra & van Eck Nedersticht 322, 1083 XG Amsterdam Recreeren in het Amstelpark Vlakbij winkelcenrum Gelderlandplein Voldoende betaalde parkeerplaatsen Rustige Buitenveldert Appartement met

Nadere informatie

Specificaties. Appartementen huurappartementen

Specificaties. Appartementen huurappartementen L U X E H u u r A p p a r t e m e n t e n A p e l d o o r n Apeldoorn Apeldoorn is sinds jaar en dag een aantrekkelijke woon- en werkstad. Het historische centrum, de ligging aan de rand van het Nationaal

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN DE BRINKSTRAAT 26 sociale huurwoningen Woningzoekenden tot 55 jaar krijgen voorrang 1 Een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject Midden in het centrum van

Nadere informatie

TE KOOP: Rooseboomstraat PB Den Haag Prijs op aanvraag. Sfeervol vierkamer. appartement

TE KOOP: Rooseboomstraat PB Den Haag Prijs op aanvraag. Sfeervol vierkamer. appartement TE KOOP: Rooseboomstraat 53 2593 PB Den Haag Prijs op aanvraag Sfeervol vierkamer appartement 2 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Als u op zoek bent naar een sfeervol en goed onderhouden 4 kamer appartement

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Heerlijk wonen in Hengelo. HENGELO Oldenzaalsestraat 461

Heerlijk wonen in Hengelo. HENGELO Oldenzaalsestraat 461 Heerlijk wonen in Hengelo HENGELO Oldenzaalsestraat 461 Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2008 Soort: portiekflat Kamers: 3 Inhoud: 295 m³ Woonoppervlakte: 102 m² Perceeloppervlakte: 0 m² Overige inpandige

Nadere informatie

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vraagprijs: 147.000 k.k. MAARTENMakelaardij E michael@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena 290

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden Huizen van Hoekstra & van Eck Eufraatlaan 21, 1448 CJ Purmerend Moderne uitgebouwde gezinswoning Fijne tuin op het zuiden Luxe keuken met inbouwapparatuur Prachtige badkamer Vier ruime slaapkamers H12

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Jean Sibeliusstraat 87 3069 MJ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 249.500 K.K. Zeer net afgewerkte 4 kamer

Nadere informatie

Te Koop. Sir Winston Churchilllaan 370 F SJ Rijswijk Rijswijk k.k.

Te Koop. Sir Winston Churchilllaan 370 F SJ Rijswijk Rijswijk k.k. Te Koop Sir Winston Churchilllaan 370 F 223 2285 SJ Rijswijk Rijswijk 460.000 k.k. Kenmerken Prijs 460.000 k.k. Postcode 2285 SJ Rijswijk Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, Nabij snelwegen, Nabij winkels

Nadere informatie

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // MERELSTRAAT 84 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES MERELSTRAAT 84 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 399.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 93M2 INHOUD CIRCA 279M3 BOUWJAAR 2007 AANVAARDING

Nadere informatie

TE KOOP. Peuleyen K.K EC Waddinxveen

TE KOOP. Peuleyen K.K EC Waddinxveen TE KOOP 225.000 K.K. Peuleyen 11 2742 EC Waddinxveen Peuleyen 11 2742 EC Waddinxveen Inleiding Gelegen in de groene woonwijk de Groenswaard een 5-kamer eengezinswoning. Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers

Nadere informatie

Wythusterwei 63 - Stiens

Wythusterwei 63 - Stiens Wythusterwei 63 - Stiens Vraagprijs 189.000,-- kosten koper Omschrijving Wythusterwei 63 Stiens Op een van de aantrekkelijkste straten van Stiens gelegen, royale, goed onderhouden twee onder één kap woning

Nadere informatie

Franselaan 32 D. 3028AG Rotterdam. 511,05 p/mnd. 50,47 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

Franselaan 32 D. 3028AG Rotterdam. 511,05 p/mnd. 50,47 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Boog Franselaan 32 D 3028AG Rotterdam Netto huur 511,05 p/mnd Servicekosten 50,47 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In het bijzondere woongebouw Boog woont u in de levendige wijk Oud-Mathenesse. In

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN. 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift

DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN. 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift Wijk Oost De Schoolstraat ligt in de wijk Putten Oost. Een rustige wijk met veel jaren zestig huurwoningen,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

Oostertuinen Beverwijk

Oostertuinen Beverwijk Oostertuinen Beverwijk 13 robuuste vrije sector eengezinswoningen Dát is pas thuiskomen! Ruim en groen wonen is thuiskomen U wilt fijn wonen, in een ruime en groene buurt. Waar kinderen veilig kunnen spelen,

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 3 Gemeente... 4 Woonkernen... 5... 5 Complex 102... 7 Complex 104... 8 Complex 107... 9 Complex 108 en 109... 10 Complex 110... 11 Complex 113... 12 Complex 114... 13 Complex 116...

Nadere informatie

Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem

Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem Bieden vanaf 115.000,- k.k. Omschrijving Het uitzicht vanaf de 7e verdieping is geweldig; weids, ver en groen. Van binnen is alles heel keurig en goed onderhouden. Het appartement

Nadere informatie

Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen

Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen Vraagprijs: 239.000,- k.k. Omschrijving In een modern wooncomplex Residentie Bekkerveste in de wijk Bekkerveld, bestaande uit diverse appartementen met een eigen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Te huur Huren in Molenhoek

Te huur Huren in Molenhoek Te huur Huren in Molenhoek TYPE WONING : Eengezinswoning BOUWJAAR : 1981-1990 WOONOPPERVLAKTE : 135m2 ADRESSEN : De Bongerd, Esdoornlaan en Keurvorststraat vb&t Verhuurmakelaars 088-54 54 600 of info@vbtverhuurmakelaars.nl

Nadere informatie

Spinaker 25 1034 MD Amsterdam

Spinaker 25 1034 MD Amsterdam Spinaker 25 1034 MD Amsterdam Spinaker 25, 1034 MD Amsterdam vraagprijs 135.000,-- k.k. Uitzicht op perk Het appartement ligt in een rustige, groene wijk. Het 2-kamerappartement van ca. 65 m2 heeft een

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Hoekwal 22, Veldhoven

Hoekwal 22, Veldhoven Hoekwal 22, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Appartement Huur. 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland

Appartement Huur. 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland Appartement Huur 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: In de groene omgeving van Amsterdam Buitenveldert, nabij het levendige winkelcentrum

Nadere informatie

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Söderblomstraat GD Hoofddorp. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Söderblomstraat GD Hoofddorp. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam HB Makelaardij B.V. TE KOOP Söderblomstraat 139 2131 GD Hoofddorp HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam 020-6170379 info@hbhousing.nl hbhousing.nl 270.000 K.K. INLEIDING Deze uitermate

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

TE KOOP. Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Aan de rand van de Kersentuin in een kleinschalig appartementencomplex op de 2 e verdieping gelegen, modern en

Nadere informatie

HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN

HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN INHOUD Wonen in een park 04 Locatie Het Heuvelpark 06 Plankaart 08 Appartementen 14 Comfort en veiligheid 31 Lagenoverzicht 34 Colofon 38 2 3 HET HEUVEL

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Augustinusstraat NA Rotterdam. Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Augustinusstraat NA Rotterdam. Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Augustinusstraat 11 3076 NA Rotterdam Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 162.500 K.K. INLEIDING Zoekt u een ruim

Nadere informatie

Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht

Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 274.500 k.k. Aangeboden sinds 16-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

ENSCHEDE Jasmijnstraat 10

ENSCHEDE Jasmijnstraat 10 ENSCHEDE Jasmijnstraat 10 Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1932 Soort: eengezinswoning Kamers: 4 Inhoud: 290 m³ Woonoppervlakte: 95 m² Perceeloppervlakte: 212 Opp. ext. bergruimte 10 m² Verwarming:

Nadere informatie

Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage

Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage Bijzonder penthouse gelegen in de Kersentuin met terras op het zuiden, twee balkons op het westen en aparte slaapverdieping. Mogelijkheid tot

Nadere informatie