01 48 Eengezinswoningen Muntendam Eengezinswoningen Assen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "01 48 Eengezinswoningen Muntendam. 02 24 Eengezinswoningen Assen"

Transcriptie

1 01 48 Eengezinswoningen Muntendam Eengezinswoningen Assen Kerncijfer Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 656 De gemiddelde contracthuur: 456 Gemiddelde mutatiegraad: 11,8% Het complex bestaat uit 48 woningen gelegen aan de Domela Nieuwenhuisweg, Helder Camaraweg, J.H. Schaperweg en Schoollaan. De 48 eengezinswoningen zijn gebouwd in Alle woningen zijn identiek en uitermate geschikt als comfortabele seniorenwoning. Alle woningen hebben 3 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 65 m². Muntendam ligt in het oosten van de provincie Groningen, tussen Veendam en Winschoten. Het dorp heeft circa inwoners en maakt deel uit van de gemeente Menterwolde. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig in het dorp. Voor ouderen is er een verscheidenheid aan activiteiten en dienstverlening. Muntendam heeft een busverbinding met Groningen (18 km), Veendam (5 km) en Winschoten (12 km). Kerncijfer Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 639 De gemiddelde contracthuur: 477 Gemiddelde mutatiegraad: 11,1% Het complex bestaat uit 24 eengezinswoningen aan de Brunelstraat te Assen. Deze woningen zijn gebouwd in Alle woningen zijn identiek en uitermate geschikt als comfortabele seniorenwoning. Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 74 m². Assen ligt in het noordoosten van de provincie Drenthe, gelegen te midden van prachtige natuur. Assen is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het complex is gelegen in de wijk Vredeveld in Assen-Oost, niet ver van het station en het stadscentrum. Daarnaast bevindt zich een winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen op loopafstand.

2 03 40 Appartementen Assen Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 502 De gemiddelde contracthuur: 443 Gemiddelde mutatiegraad: 22,5% Het complex bestaat uit portiekflats met 40 appartementen gelegen aan de Sleutelbloemstraat te Assen. De 40 appartementen zijn gebouwd in Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 42 m². Het hele complex heeft dit jaar een uitgebreide schilderbeurt gehad Eengezinswoningen Emmeloord Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 603 De gemiddelde contracthuur: 424 Gemiddelde mutatiegraad: 16.7% Het complex bestaat uit 12 eengezinswoningen gelegen aan de Herculesstraat en Meteorenstraat. De 12 seniorenwoningen zijn gebouwd in Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 63 m². Assen ligt in het noordoosten van de provincie Drenthe, gelegen te midden van prachtige natuur. Assen is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het complex is gelegen in de wijk Vredeveld Assen-Oost, niet ver van het station en het stadscentrum. Daarnaast bevindt zich een winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen op loopafstand. Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder, in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland. De plaats telt circa inwoners. Emmeloord heeft een gevarieerd winkelaanbod. Verder ligt Emmeloord aan de snelweg A6 naar Amsterdam. Het complex is gelegen in de wijk Revelsant in het westen van Emmeloord. Deze wijk is goed ontsloten en een winkelcentrum bevindt zich op loopafstand van het complex.

3 05 38 Appartementen Emmeloord Eengezinswoningen Groenlo Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 478 De gemiddelde contracthuur: 350 Gemiddelde mutatiegraad: 18,4% Het complex bestaat uit een galerijflat met 38 appartementen gelegen aan de Meteorenstraat en Herculesstraat in Emmeloord. De 38 appartementen zijn gebouwd in Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 45 m². Het hele complex heeft dit jaar een uitgebreide schilderbeurt gehad. Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder, in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland. De plaats telt circa inwoners. Emmeloord heeft een gevarieerd winkelaanbod. Verder ligt Emmeloord aan de snelweg A6 naar Amsterdam. Het complex is gelegen in de wijk Revelsant in het westen van Emmeloord. Deze wijk is goed ontsloten en een winkelcentrum bevindt zich op loopafstand van het complex. Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 562 De gemiddelde contracthuur: 396 Gemiddelde mutatiegraad: 13,3% Het complex bestaat uit 10 eengezinswoningen aan de Bevrijdingslaan in Groenlo. De 10 bungalows zijn gebouwd in Alle woningen hebben 2 kamers en een gebruiksoppervlakte van circa 51 m². Recentelijk zijn alle woningen voorzien van nieuwe dakbedekking en een brandwering bij woningscheidende muren. Groenlo is een oude vestigingsplaats in het oosten van de regio Achterhoek in de provincie Gelderland. Groenlo telt circa inwoners en maakt deel uit van de gemeente Oost Gelre. Het complex is gelegen in een rustige woonwijk in Groenlo Zuid, nabij een supermarkt, scholen en uitvalsweg.

4 Eengezinswoningen Cuijk Eengezinswoningen Nistelrode Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 900 De gemiddelde contracthuur: 557 Gemiddelde mutatiegraad: 7% Het complex bestaat uit 103 woningen, gelegen aan de Korhoenderveld, Wolfskuil, Marter-Revier, Hermelijnkwartier, Buizerdhorst en Kievitenveld in Cuijk. De 103 woningen, waarvan 70 tussenwoningen en 33 hoekwoningen, zijn gebouwd tussen 1972 en Alle woningen hebben 3 tot 5 slaapkamers. De gemiddelde gebruiksoppervlakte bedraagt circa 75 m². Aan de helft van de woningen is onlangs (2009/2011) groot onderhoud uitgevoerd aan zowel de binnen- als buitenzijde van de woning. Voor de overige woningen is dit momenteel in uitvoering. Cuijk ligt in het noordoosten van de provincie Noord- Brabant. Het is een zelfstandige gemeente met circa inwoners. De plaats is gelegen aan de Maas, circa 15 kilometer ten zuiden van Nijmegen, en is goed ontsloten door de A73. Padbroek is de zuidelijkste wijk van Cuijk en gebouwd in de jaren 70. Padbroek is een wijk met veel groen en bosstroken. Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 930 De gemiddelde contracthuur: 587 Gemiddelde mutatiegraad: 5,2% Het complex bestaat uit 13 eengezinswoningen aan de Pastoor J. Groenenstraat, Wilhelminastraat, Boestestraat, Toniesplein en Urnenveld in Nistelrode. De hoek- en tussenwoningen zijn gebouwd in 1973 en hebben 4 of 5 kamers. De gemiddelde gebruiksoppervlakte bedraagt circa 86 m². Aan alle woningen is onlangs groot onderhoud uitgevoerd (2008/2010) aan zowel de binnen- als buitenzijde van de woning. Nistelrode is een dorp met circa inwoners in de gemeente Bernheze in de provincie Noord- Brabant. De plaats is gelegen tussen Oss en Uden en goed ontsloten door de ligging aan de A50. Het complex is gelegen in Nistelrode Oost, omringd door veel groen.

5 09 9 Appartementen Asten 10 9 Appartementen Asten Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ): Gemiddelde max. redelijke huur: 671 De gemiddelde contracthuur: 557 Mutatiegraad: 25% Het complex bestaat uit 9 appartementen aan de Julianastraat (even) in Asten. Deze portiekflats zijn gebouwd in De appartementen hebben 3 of 4 kamers en hebben beschikking over een berging. De gemiddelde gebruiksoppervlakte van de woningen bedraagt circa 66 m². Asten is de hoofdplaats van de gelijknamige Noord- Brabantse gemeente Asten en telt ruim inwoners. Asten ligt 20 km ten oosten van Eindhoven en nabij het Nationaal Park De Grote Peel. Het complex ligt in het centrum van Asten en voorzieningen als winkels, gezondheidscentrum en bushalte zijn op loopafstand. Totale WOZ-waarde ( ): Totale maandhuur ( ) Gemiddelde max. redelijke huur: 658 De gemiddelde contracthuur: 549 Mutatiegraad: 18,5% Het complex bestaat uit 9 appartementen aan de Julianastraat (oneven) in Asten. Deze galerijflats zijn gebouwd in 1984 en ontsloten met een lift. Alle appartementen hebben 3 kamers en beschikken over een berging. De gemiddelde gebruiksoppervlakte van de woningen bedraagt circa 60 m². Asten is de hoofdplaats van de gelijknamige Noord-Brabantse gemeente Asten en telt ruim inwoners. Asten ligt 20 km ten oosten van Eindhoven en nabij het Nationaal Park De Grote Peel. Het complex ligt in het centrum van Asten en voorzieningen als winkels, gezondheidscentrum en bushalte zijn op loopafstand.

Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland

Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland 14 woningcomplexen Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland Mooiland is een woningcorporatie met circa 27.000 woningen in ruim 140 gemeenten in heel Nederland. Om op lange termijn te kunnen blijven

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017 Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties woningen woningen. Provincie Drenthe Assen 67.700 31.400 Woningvoorraad 32.900 33.700 33.700 Tussenwoning 448 16,7 166.000

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 3 Gemeente... 4 Woonkernen... 5... 5 Complex 102... 7 Complex 104... 8 Complex 107... 9 Complex 108 en 109... 10 Complex 110... 11 Complex 113... 12 Complex 114... 13 Complex 116...

Nadere informatie

Utrechtsestraat 9, Budel. Vraagprijs : 85.000,- k.k. k.k.

Utrechtsestraat 9, Budel. Vraagprijs : 85.000,- k.k. k.k. Utrechtsestraat 9, Budel Royaal 3-kamer appartement (ca. 85 m²) met 2 balkons en berging. Het betreft hier het grootste type! Ligging op de 2e verdieping van een kleinschalig complex nabij het centrum

Nadere informatie

Wikkestraat 2 te Arnhem

Wikkestraat 2 te Arnhem Wikkestraat 2 te Arnhem Eengezinswoning (hoek), ruime tuin, centrale, rustige ligging. Inleiding Deze nette eengezinswoning (hoekwoning) is gelegen aan een rustige straat in Malburgen Oost. De ruime zonnige

Nadere informatie

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LESTER YOUNGPAD 7 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 350.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 126M2 INHOUD CIRCA 443M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016 Woningen 2017 Provincie / Steden Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties Aantal inwoners 2016 Aantal woningen 2016 Woningvoorraad/ huishoudens/inwoners 2020 2025 Koopwoningen Aantal verkochte

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van Woldwijck

Wonen in het groene hart van Woldwijck Wonen in het groene hart van Woldwijck Wooncomplex met 9 koop- en 10 huurwoningen D i t c o m p l e x w o r d t g e b o u w d i n o p d r a c h t v a n : Mooi en ruim gelegen wooncomplex Nieuw hart voor

Nadere informatie

Tulipastrjitte 3 - Stiens

Tulipastrjitte 3 - Stiens Tulipastrjitte 3 - Stiens Vraagprijs 144.500,-- kosten koper Omschrijving Tulipastrjitte 3 - Stiens In een brede straat gelegen, zeer goed onderhouden tussenwoning volledig voorzien van kunststof ramen

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

K.K. OEVERZEGGESTRAAT BV AMSTERDAM. Aangeboden door:

K.K. OEVERZEGGESTRAAT BV AMSTERDAM. Aangeboden door: OEVERZEGGESTRAAT 28 1087 BV AMSTERDAM 569.000 K.K. Aangeboden door: Makelaars AnnoNU IJburglaan 1495-1497 1087 KM Amsterdam 020-4194580 info@makelaarsannonu.nl INLEIDING OEVERZEGGESTRAAT 28, 1087 BV AMSTERDAM

Nadere informatie

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP W.G. Witteveenplein 105 3071 MA Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 299.500 K.K. Op zoek naar een STRAK AFGEWERKTE

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) Kremer 20, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk

Nadere informatie

Te huur Malvert in Nijmegen

Te huur Malvert in Nijmegen Te huur Malvert in Nijmegen TYPE WONING : Appartementen BOUWJAAR : 1971-1980 WOONOPPERVLAKTE : 72m2-111m2 ADRESSEN : Malert 6502-6598 A / 6901-6999 vb&t Verhuurmakelaars 088-54 54 600 of info@vbtverhuurmakelaars.nl

Nadere informatie

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Söderblomstraat GD Hoofddorp. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Söderblomstraat GD Hoofddorp. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam HB Makelaardij B.V. TE KOOP Söderblomstraat 139 2131 GD Hoofddorp HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam 020-6170379 info@hbhousing.nl hbhousing.nl 270.000 K.K. INLEIDING Deze uitermate

Nadere informatie

Te huur Huren in Molenhoek

Te huur Huren in Molenhoek Te huur Huren in Molenhoek TYPE WONING : Eengezinswoning BOUWJAAR : 1981-1990 WOONOPPERVLAKTE : 135m2 ADRESSEN : De Bongerd, Esdoornlaan en Keurvorststraat vb&t Verhuurmakelaars 088-54 54 600 of info@vbtverhuurmakelaars.nl

Nadere informatie

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen Lommerhof Schapenweide 2 t/m 74, Duiven Royale driekamer huurappartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Duiven Pag. 4 Omschrijving woning en kenmerken Pag. 5 Het woongebouw

Nadere informatie

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden TE KOOP 225.000 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Inleiding Op een schitterende

Nadere informatie

Vierkamerwoning op de eerste verdieping. Netto huurprijs 775 Per maand. Rustige en groene buurt

Vierkamerwoning op de eerste verdieping. Netto huurprijs 775 Per maand. Rustige en groene buurt Vierkamerwoning op de eerste verdieping Netto huurprijs 775 Per maand Rustige en groene buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Zuidoost Buurt: Gaasperdam Adres: Veenendaalplein

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

ADELBOLDSTRAAT 8 3553 SJ UTRECHT 219.000 K.K.

ADELBOLDSTRAAT 8 3553 SJ UTRECHT 219.000 K.K. ADELBOLDSTRAAT 8 3553 SJ UTRECHT 219.000 K.K. INLEIDING ADELBOLDSTRAAT 8, 3553 SJ UTRECHT In de karakteristieke en gezellige wijk Zuilen bevindt zich deze uitstekend onderhouden jaren '30 4-kamer tussenwoning

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Voermanweg JW Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Voermanweg JW Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Voermanweg 132 3067 JW Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 169.500 K.K. Leuk 3-kamer appartement gelegen op

Nadere informatie

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg Aartsbisschop Romerostraat 169 - Utrecht Huurprijs 950,- per maand Omschrijving In de geliefde wijk Voordorp bevindt zich dit uitermate goed onderhouden driekamer appartement met zonnige loggia op het

Nadere informatie

TE KOOP. Peuleyen K.K EC Waddinxveen

TE KOOP. Peuleyen K.K EC Waddinxveen TE KOOP 225.000 K.K. Peuleyen 11 2742 EC Waddinxveen Peuleyen 11 2742 EC Waddinxveen Inleiding Gelegen in de groene woonwijk de Groenswaard een 5-kamer eengezinswoning. Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers

Nadere informatie

Wythusterwei 63 - Stiens

Wythusterwei 63 - Stiens Wythusterwei 63 - Stiens Vraagprijs 189.000,-- kosten koper Omschrijving Wythusterwei 63 Stiens Op een van de aantrekkelijkste straten van Stiens gelegen, royale, goed onderhouden twee onder één kap woning

Nadere informatie

TE KOOP. Douwetille K.K AP Hurdegaryp

TE KOOP. Douwetille K.K AP Hurdegaryp TE KOOP 147.000 K.K. Douwetille 15 9254 AP Hurdegaryp Douwetille 15 9254 AP Hurdegaryp Inleiding EEN RUIME WONING MET EEN FRAAIE LIGGING! Deze tussenwoning ligt aan een groot plantsoen, waardoor u altijd

Nadere informatie

Woningportefeuille Het Fonds belegt voornamelijk in vrije sector huurwoningen in Nederland.

Woningportefeuille Het Fonds belegt voornamelijk in vrije sector huurwoningen in Nederland. Woningportefeuille 2017 1 Woningportefeuille 2017 Het Fonds belegt voornamelijk in vrije sector huurwoningen in Nederland. Het rendement van het Fonds is daarom zowel afhankelijk van ontwikkelingen op

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij het openbaar vervoer! Riant balkon! Drie slaapkamers! Centrale ligging! Eigen berging!

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij het openbaar vervoer! Riant balkon! Drie slaapkamers! Centrale ligging! Eigen berging! Huizen van Hoekstra & van Eck Johan Hofmanstraat 107, 1069 KD Amsterdam Riant balkon! Centrale ligging! Drie slaapkamers! Nabij het openbaar vervoer! Eigen berging! H72 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Te huur Huren in de Ampsen

Te huur Huren in de Ampsen Te huur Huren in de Ampsen TYPE WONING : Tussenwoningen en Appartementen BOUWJAAR : 1981-1990 WOONOPPERVLAKTE : 62m2-109m2 AANTAL WONINGEN : 16 Tussenwoningen 15 Appartementen vb&t Verhuurmakelaars 088-54

Nadere informatie

Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen

Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen Kennemerduinen 11 Amstelveen (Westwijk) vraagprijs 335.000,-- k.k. Heerlijk diepe achtertuin, gelegen op Zuid West In de kindvriendelijke woonwijk Westwijk in Amstelveen

Nadere informatie

TE KOOP. Alpert van Metzhof K.K AP Amsterdam. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Alpert van Metzhof K.K AP Amsterdam. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 450.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Alpert van Metzhof 7 1065 AP Amsterdam Alpert van Metzhof 7 1065 AP Amsterdam Inleiding Bent u op

Nadere informatie

Baden Powellweg 59, Amsterdam

Baden Powellweg 59, Amsterdam Baden Powellweg 59, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.500 bepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 14-03-2019 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.500 Totale servicekosten

Nadere informatie

TE KOOP. Casimirstrjitte K.K BR Kootstertille. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Hurdegaryp

TE KOOP. Casimirstrjitte K.K BR Kootstertille. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Hurdegaryp TE KOOP 149.500 K.K. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Hurdegaryp Tillefeart 12 9254 CZ Hurdegaryp 0511462685 hurdegaryp@factornoord.nl Casimirstrjitte 92 9288 BR Kootstertille Casimirstrjitte 92 9288

Nadere informatie

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k.

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. , 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. Omschrijving Rustig en groen wonen op een centrale locatie net buiten de drukte van het stadscentrum kan in de wijk Nieuw- Terbregge! Dit COMFORTABELE EN INSTAPKLARE

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

HENGELO Gerrit Peuscherstraat

HENGELO Gerrit Peuscherstraat HENGELO Gerrit Peuscherstraat Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1976 Soort: eengezinswoning Kamers: 5 Inhoud: 350 m³ Woonoppervlakte: 125 m² Perceeloppervlakte: 148 m² Externe bergruimte: 6 m² Verwarming:

Nadere informatie

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Vraagprijs: 202.500 vrij op naam Omschrijving Leek - adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong START VERKOOP van 4 EENGEZINSHOEKHUIZEN in Oud Hollandse stijl fase

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen Huizen van Hoekstra & van Eck Nedersticht 322, 1083 XG Amsterdam Recreeren in het Amstelpark Vlakbij winkelcenrum Gelderlandplein Voldoende betaalde parkeerplaatsen Rustige Buitenveldert Appartement met

Nadere informatie

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Omschrijving: OMSCHRIJVING: Heerlijk en licht 3 kamer appartement met een eigen garage gelegen in het complex "CallandparC", midden in het groen, is gebouwd

Nadere informatie

Scheldestraat 1, Budel. Huurprijs : 700,- per maand. Moderne hoekwoning met bergingen en tuin. Rustig gelegen aan plantsoen met parkeerplaatsen.

Scheldestraat 1, Budel. Huurprijs : 700,- per maand. Moderne hoekwoning met bergingen en tuin. Rustig gelegen aan plantsoen met parkeerplaatsen. Scheldestraat 1, Budel Moderne hoekwoning met bergingen en tuin. Rustig gelegen aan plantsoen met parkeerplaatsen. Inhoud : ca. 210 m³ Perceel : 235 m² Bouwjaar : 1965 Aanvaardig : Februari 2014 Huurprijs

Nadere informatie

K.K. OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM. Aangeboden door:

K.K. OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM. Aangeboden door: OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM 599.000 K.K. Aangeboden door: Makelaars Anno NU IJburglaan 1495-1459 1087KM Amsterdam 020-4194580 info@makelaarsannonu.nl INLEIDING OEVERZEGGESTRAAT 28 *, 1087 BV

Nadere informatie

Strausslaan 25, Groningen

Strausslaan 25, Groningen Strausslaan 25, Groningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Jadestraat 14 BREDA Omschrijving Goed onderhouden nette tussenwoning met 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een tuin op het westen, gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Brabantpark.

Nadere informatie

Overhees. Klein Engendaal. Huurwoningen voor 50+ en 60+ in Soest

Overhees. Klein Engendaal. Huurwoningen voor 50+ en 60+ in Soest Overhees Overhees wordt begrensd door de Koningsweg, Dorresteinweg, Wieksloterweg O.Z., Insingerstraat en Eigendomweg en heeft een besloten karakter. De wijk Overhees is in de jaren 70 gebouwd. De wijk

Nadere informatie

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Kommenank Terborgseweg 20, Doetinchem TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Doetinchem Pag. 4 Het woongebouw Pag. 5 Kenmerken en omschrijving

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem Bieden vanaf 206.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een rustig gelegen woning in een fijne, kindvriendelijke buurt? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze ruime, goed

Nadere informatie

Franselaan 20 D. 3028AG Rotterdam. 574,05 p/mnd. 52,97 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

Franselaan 20 D. 3028AG Rotterdam. 574,05 p/mnd. 52,97 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Boog Franselaan 20 D 3028AG Rotterdam Netto huur 574,05 p/mnd Servicekosten 52,97 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Het woongebouw De Boog ligt in de wijk Oud Mathenesse, dichtbij Schiedam en uitvalswegen

Nadere informatie

Heesch Royaal bouwperceel, groot circa m² meer grond bespreekbaar tot m²

Heesch Royaal bouwperceel, groot circa m² meer grond bespreekbaar tot m² Heesch Royaal bouwperceel, groot circa 2.000 m² meer grond bespreekbaar tot 9.430 m² Plaatselijk bekend: Wijststraat ongenummerd Situering Het bouwperceel gelegen aan en nabij de Wijststraat te Heesch,

Nadere informatie

De Ambachtsgaarde. Omgeving en voorzieningen

De Ambachtsgaarde. Omgeving en voorzieningen WONINGBROCHURE De Ambachtsgaarde Het aantrekkelijke nieuwbouw appartementencomplex De Ambachtsgaarde is gevestigd in de Haagse wijk Vrederust. Het complex heeft vijf woonlagen met in totaal dertig appartementen

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 2 Gemeente... 3 Woonkernen... 4... 4 Complex 202... 6 Complex 204... 7 Complex 205... 8 Complex 208... 9 Complex 209... 10 Complex 231... 11 Complex 233... 12 Complex 234... 13 Complex

Nadere informatie

VINCENT VAN GOGHLAAN 89 HAARLEM 225.000 k.k. www.vincentvangoghlaan89.nl Vincent van Goghlaan 89, Haarlem Uitstekend onderhouden en ruim opgezette driekamerappartement met balkon op de eerste verdieping

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Prinses Marijkelaan 38II te ZEIST Vraagprijs k.k.

Prinses Marijkelaan 38II te ZEIST Vraagprijs k.k. Prinses Marijkelaan 38II te ZEIST Vraagprijs 150.000 k.k. Omschrijving: Prinses Marijkelaan 38 - II Sfeervol drie kamer appartement gelegen in de geliefde en bosrijke omgeving van "Kerckebosch". Naast

Nadere informatie

TE KOOP. Hesseplaats K.K. 3069EA Rotterdam

TE KOOP. Hesseplaats K.K. 3069EA Rotterdam Hesseplaats 239 3069EA Rotterdam TE KOOP 259.000 K.K. Hesseplaats 239 3069EA Rotterdam Inleiding Gelegen in de wijk Ommoord op zeer centrale locatie nabij alle denkbare voorzieningen, bevindt zich dit

Nadere informatie

Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE

Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE Vraagprijs 209.000,00 kosten koper Dit zonnige 4-kamer appartement is gelegen in het statige appartementencomplex "LE VILLAGE". Dit complex bestaat uit 4 woontorens en 3 woonlagen

Nadere informatie

Deurnestraat 7, 6843 PM Arnhem

Deurnestraat 7, 6843 PM Arnhem Deurnestraat 7, 6843 PM Arnhem Bieden vanaf 200.000,- k.k. Omschrijving Licht en ruimte in overvloed, in deze rustig gelegen tussenwoning in de kindvriendelijke wijk De Laar West. Een grote woonkamer met

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

en andere faciliteiten

en andere faciliteiten T E K O O P: A U R E L I A H O F 19 Uniek appartement op centrale locatie in Leidsche Rijn Ruim, mooi afgewerkt en goed onderhouden 3-kamerappartement met grote en lichte woonkamer gelegen in de Kersentuin

Nadere informatie

PLUTOSTRAAT WK NIJMEGEN K.K.

PLUTOSTRAAT WK NIJMEGEN K.K. PLUTOSTRAAT 19 6543 WK NIJMEGEN 239.000 K.K. INLEIDING PLUTOSTRAAT 19, 6543 WK NIJMEGEN De woning is zeer gunstig gelegen direct nabij het centrum van Nijmegen en het Centraal station. Erg mooi is de directe

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

Argusvlinder 20 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Argusvlinder 20 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Argusvlinder 20 BREDA Omschrijving In de gewilde wijk Westerpark gelegen, goed onderhouden tussenwoning met 4 volwaardige slaapkamers, moderne badkamer, dakterras, tuin met achterom en vrijstaande berging.

Nadere informatie

Overwinningsplein 42 te GRONINGEN

Overwinningsplein 42 te GRONINGEN Overwinningsplein 42 te GRONINGEN Vraagprijs 115.000 k.k. Omschrijving: Overwinningsplein 42 (9728 GT) Groningen. Op prima stand in Groningen-Zuid op de 1-etage gelegen MODERN 3 KAMER APPARTEMENT met zonnebalkon

Nadere informatie

Eengezinswoning met achtertuin op het westen!

Eengezinswoning met achtertuin op het westen! Eengezinswoning met achtertuin op het westen! Kantershof 396 te Amsterdam-Zuidoost Algemeen: Het betreft een goede eengezinswoning met een bruto vloeroppervlakte van circa 90 m² en met een achtertuin op

Nadere informatie

TE KOOP. Nijeveenstraat XV Den Haag k.k.

TE KOOP. Nijeveenstraat XV Den Haag k.k. TE KOOP Nijeveenstraat 17 2545 XV Den Haag 350.000 k.k. KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 2545 XV Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Voortuin, 1250 800cm Woonruimte

Nadere informatie

Appartement Huur. 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland

Appartement Huur. 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland Appartement Huur 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: In de groene omgeving van Amsterdam Buitenveldert, nabij het levendige winkelcentrum

Nadere informatie

ENSCHEDE Jasmijnstraat 10

ENSCHEDE Jasmijnstraat 10 ENSCHEDE Jasmijnstraat 10 Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1932 Soort: eengezinswoning Kamers: 4 Inhoud: 290 m³ Woonoppervlakte: 95 m² Perceeloppervlakte: 212 Opp. ext. bergruimte 10 m² Verwarming:

Nadere informatie

Parkstraat Arnhem. Huurprijs 795,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl

Parkstraat Arnhem. Huurprijs 795,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl Parkstraat Arnhem Huurprijs 795,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Arnhem Arnhem is meer dan duizend jaar geleden als een klein gehucht ontstaan langs de Sint-Jans beek. Dat is de beek

Nadere informatie

Dennenoord 6, Hapert

Dennenoord 6, Hapert Dennenoord 6, Hapert Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Huizen. Twee slaapkamers. Instapklaar. Gelegen in rustige omgeving. Ruime woonkamer. Moderne keuken. Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond

Huizen. Twee slaapkamers. Instapklaar. Gelegen in rustige omgeving. Ruime woonkamer. Moderne keuken. Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond Huizen vanhendriks Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond Gelegen in rustige omgeving Instapklaar Ruime woonkamer Twee slaapkamers Moderne keuken H54 H54 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Prins Frederikplein KS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Prins Frederikplein KS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Prins Frederikplein 623 3071 KS Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 info@rotterdamestate.com rotterdamestate.nl 240.000 K.K. GEWELDIG GENIETEN aan de MAAS.

Nadere informatie

TE_KOOP MARTIN LUTHER KINGLAAN 614 DIEMEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 188.000,= k.k.

TE_KOOP MARTIN LUTHER KINGLAAN 614 DIEMEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 188.000,= k.k. TE_KOOP DIEMEN Vraagprijs: 188.000,= k.k. Bouwjaar 1972 Woonoppervlakte 110 m² Inhoud 300 m³ Servicekosten 240,78 per maand Aanvaarding In overleg Op de vierde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Willem Barentszstraat 56 * 5223 HM 's-hertogenbosch. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt

TE KOOP K.K. Willem Barentszstraat 56 * 5223 HM 's-hertogenbosch. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt TE KOOP Willem Barentszstraat 56 * 5223 HM 's-hertogenbosch Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt 0411-642116 info@vandenboerog.nl vandenboerog.nl 175.000 K.K. Op een aangename

Nadere informatie

Afspraken mobiliteit

Afspraken mobiliteit Tilburg Oss Veghel Uden Bergen op Zoom s-hertogenbosch Oosterhout Eindhoven Helmond 1 1 1 1 0 8 0 8 1 0 1 1 1 1 8 0 8 Lobby Onderzoeken Auto Spoor Regionaal openbaar vervoer Fiets Overig Lobby Onderzoeken

Nadere informatie

Franselaan 30 H. 3028AG Rotterdam. 578,96 p/mnd. 52,19 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

Franselaan 30 H. 3028AG Rotterdam. 578,96 p/mnd. 52,19 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Boog Franselaan 30 H 3028AG Rotterdam Netto huur 578,96 p/mnd Servicekosten 52,19 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Het woongebouw De Boog ligt in de wijk Oud Mathenesse, dichtbij Schiedam en uitvalswegen

Nadere informatie

Nieuwbouw 60 appartementen. De Beukenhorst

Nieuwbouw 60 appartementen. De Beukenhorst Nieuwbouw 60 appartementen De Beukenhorst 3 Inhoud Selwerd 1 Welkom 4 Situatie 5 Entree, parkeren, bergingen 6 Verdiepingen 7 Plattegronden per appartement 8 Gevelaanzichten 19 Kleurenschema en materiaalstaat

Nadere informatie

de Ruijterstraat 21, Leerdam

de Ruijterstraat 21, Leerdam de Ruijterstraat 21, Leerdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 137.000 k.k. Aangeboden sinds 22-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 14.000 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan. Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom!

5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan. Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom! 5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom! 5 Verzorgd Wonen-appartementen aan de Graslaan Ruim wonen in een rustige wijk,

Nadere informatie

TE KOOP. Vetwei VL. Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp!

TE KOOP. Vetwei VL. Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp! TE KOOP Vetwei 16 5363 VL Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp! Inleiding Aanbiedingstekst: In een zeer rustige hoek ligt deze fijne instapklare tussenwoning, met veel groen en parkeergelegenheden

Nadere informatie

VAN BOSHUIZENSTRAAT 279 AMSTERDAM 229.000 k.k. www.vanboshuizenstraat279.nl Van Boshuizenstraat 279, Amsterdam Op zoek naar een appartement wat u geheel naar uw eigen smaak kunt verbouwen? Dan is dit,

Nadere informatie

TE KOOP. Ariën Brandsteeg K.K GG Gorinchem. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem

TE KOOP. Ariën Brandsteeg K.K GG Gorinchem. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem TE KOOP 124.500 K.K. Wiebox makelaars Kazerneplein 35 4201 MB Gorinchem 0183 76 38 24 info@wiebox.nl Ariën Brandsteeg 6 4201 GG Gorinchem Ariën Brandsteeg 6 4201 GG Gorinchem Inleiding Ben je op zoek naar

Nadere informatie

3-Kamer appartement gelegen in Elsrijk voorzien van een zonnig balkon en een garage!

3-Kamer appartement gelegen in Elsrijk voorzien van een zonnig balkon en een garage! 3-Kamer appartement gelegen in Elsrijk voorzien van een zonnig balkon en een garage! Amstelveen, Zonnestein 94 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte

Nadere informatie

BLANCEFLOORSTRAAT 1-1 AMSTERDAM 249.000 k.k. www.blancefloorstraat1-1.nl Blancefloorstraat 1-1, Amsterdam Modern driekamer-appartement met het mooiste uitzicht van de straat! Locatie In het rustige straatje

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Bossebaan NC Haaren. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt

TE KOOP K.K. Bossebaan NC Haaren. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt TE KOOP Bossebaan 24 5076 NC Haaren Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt 0411-642116 info@vandenboerog.nl vandenboerog.nl 395.000 K.K. Op een rustige en aangename locatie gelegen,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: twee prachtig gelegen bouwkavels met de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen met zeer ruime bouw mogelijkheden. De kavels liggen op een

Nadere informatie

Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep K.K. Weegbreestraat EE Nieuw-Vennep. Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP

Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep K.K. Weegbreestraat EE Nieuw-Vennep. Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP Weegbreestraat 114 2153 EE Nieuw-Vennep Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep Schoolstraat 12 2151 AA Nieuw-Vennep 0252-681825 info@vmp-advies.nl koophuis.nl 195.000

Nadere informatie

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars TE KOOP Heiloostraat 243 2547 KE Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag 070-4483150 info@remax-hofstad.nl remax-hofstad.nl 89.500 K.K. Keurig 2

Nadere informatie

Koningswaard 209 Rotterdam

Koningswaard 209 Rotterdam Koningswaard 209 Rotterdam ALGEMEEN Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even

Nadere informatie

Bentismaheerd 154, Groningen

Bentismaheerd 154, Groningen Bentismaheerd 154, Groningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 137.500 k.k. Aangeboden sinds 27-03-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

VERHUURD. 106 m² - Afroditekade 152+PP, Amsterdam, NoordHolland Nederland

VERHUURD. 106 m² - Afroditekade 152+PP, Amsterdam, NoordHolland Nederland VERHUURD 106 m² - Afroditekade 152+PP, Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Zeer fraai, ruim opgezet, 3 kamer appartement (gestoffeerd) met riant balkon en

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden Huizen van Hoekstra & van Eck Eufraatlaan 21, 1448 CJ Purmerend Moderne uitgebouwde gezinswoning Fijne tuin op het zuiden Luxe keuken met inbouwapparatuur Prachtige badkamer Vier ruime slaapkamers H12

Nadere informatie

Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik

Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik Schoolstraat Hilvarenbeek 6 appartementen op een levendige locatie Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik De gemeente Hilvarenbeek ligt in het zuiden van de provincie Noord

Nadere informatie

TE KOOP. Baron van Ghentlaan TL Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 127m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Baron van Ghentlaan TL Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 127m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Baron van Ghentlaan 26 2253 TL Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 127m² Vraagprijs 332.500 k.k. KENMERKEN Prijs 332.500 k.k. Postcode 2253 TL Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Nadere informatie

Oranjeboomstraat 42 te Breda

Oranjeboomstraat 42 te Breda OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM GELEGEN TUSSENWONING MET CIRCA 20 METER DIEPE ACHTERTUIN OP HET WESTEN met ruime berging en achterom. Deze in circa 1922 gebouwde woning dient gemoderniseerd te worden, is

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart centrum Bergen op Zoom - Kaart bestemmingsplan - Bestemmingsplanvoorschriften

Nadere informatie

Hoekwal 22, Veldhoven

Hoekwal 22, Veldhoven Hoekwal 22, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie