Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt"

Transcriptie

1 Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod, voor elk wat wils! Ook huisvesten wij mensen met speciale woonwensen of mensen die extra zorg nodig hebben. Wordt u een dagje ouder en vindt u het tijd om rond te kijken naar een kleinere en comfortabele woning? In de gemeente Steenwijkerland verhuren wij in diverse wooncomplexen woningen die geschikt zijn voor senioren. In deze flyer kunt u hier meer over lezen. Wonen in Steenwijkerland De gemeente Steenwijkerland ligt in de Kop van Overijssel en telt ruim inwoners. De gemeente is over de weg (via de A32 en de A6), via het spoor en over water goed te bereiken. In Steenwijkerland ligt het prachtige natuurgebied Weeribben - Wieden. Zowel zomers als s winters is dit een trekpleister voor toeristen. De oude vestigingsstad Steenwijk is de grootste kern en kan gezien worden als regionaal centrum met tal van voorzieningen voor het gebied. Het centrum heeft het sociaal cultureel centrum De Meenthe en een gevarieerd aanbod van winkels, horecagelegenheden en historische bezienswaardigheden. Zomers vinden er op het marktplein volop festiviteiten plaats. Verder is Rams Woerthe met aanliggend park een bekend begrip. Tot slot zijn er diverse sportvoorzieningen waaronder tennisbanen, een subtropisch zwembad en buitensportaccommodaties. Huurwoningen voor senioren Voor senioren biedt Woonconcept een grote diversiteit aan woningen, zoals een appartement dicht bij winkels, een benedenwoning met tuin. In Steenwijk hebben wij seniorenwoningen in de wijken: Centrum, De Gagels, Clingenborgh, de Oostwijken en Steenwijk-West. Daarnaast hebben wij seniorenwoningen in Steenwijkerwold, Tuk, Oldemarkt en Willemsoord. Voor meer informatie Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons woningaanbod voor senioren? Neem dan contact op met de senioren-& zorgmakelaar via het telefoonnummer (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur).

2 Pagina 2 Plattegrond woningaanbod Steenwijk 1. De Noordwalhof - Centrum 2. Irisflat aan de Irisstraat - Centrum 3. Kornputveste aan de Korte Woldpromenade / Kornputsingel 4. Akkerplein - Clingenborgh 5. Driestoel, Nieuwe Onnastraat, Hofjes, Koningsland, Akkerplein - Clingenborgh 6. Wendakker - Clingenborgh 7. Pr. Irenestraat en Pr. Beatrixstraat - Clingenborgh 8. De Tichelkamp aan de Nieuwe Onnastraat - Clingenborgh 9. Kallenkoterallee 4 t/m 10 en Thorbeckestraat 2 t/m 32 - De Gagels 10. Dr. Dreesstraat - De Gagels 11. Cueperstraat, Preistingestraat, Baltersstraat - Oostwijken 12. Poortersplein 1 t/m 6, 19 t/m 29, 40 t/m 44 en 54 t/m 62 - Oostwijken 13. Acaciaflat aan de Verlaatseweg - Steenwijk-West Woningaanbod in Steenwijkerwold 14. Vredenburg - Steenwijkerwold 15. Pastoor Muitemanstraat - Steenwijkerwold 16. Woldleite aan de Oldemarktseweg - Steenwijkerwold 17. Ten Dale - Steenwijkerwold Woningaanbod in Tuk 18. De Erfgenamen 5 t/m 11, 35 t/m 41 - Tuk Woningaanbod in Oldemarkt 19. De Landerijen aan De Veerkampen, De Maten en De Weeren Woningaanbod in Willemsoord 20. Dominee Schipperstraat 1 t/m 15 en 2 t/m 28

3 Pagina 3 Wonen in Centrum, als u ouder wordt De sfeervolle binnenstad van Steenwijk kenmerkt zich door historische pandjes. In de verschillende straatjes zijn leuke winkels te vinden. In de zomer is het centrale plein gevuld met terrasjes. Ook zijn er in het centrum een theater, een bioscoop, verschillende soorten restaurants en cafés. 1. De Noordwalhof Deze voormalige school is verbouwd omstreeks 1985 en heeft nu 21 appartementen voor senioren. De Noordwalhof ligt dichtbij het centrum en is in 2006 gerenoveerd. Indeling: hal, berging, douche/wc, slaapkamer en woonkamer met open keuken., lift, ontmoetingsruimte, binnentuin, afgesloten parkeerplaats, oplaadpunten voor een scootmobiel en gezamenlijke fietsenstalling. 3. Kornputveste Deze 23 appartementen met lift liggen aan de Korte Woldpromenade en Kornputsingel. Het complex is gebouwd in Indeling: hal, keuken, douche, apart toilet, 2 slaapkamers, woonkamer (circa 33m²), buitenruimte, lift, eigen berging 2. Irisflat aan de Irisstraat Deze 54 appartementen met lift zijn gebouwd in De Irisflat hoort officieel bij Steenwijk-West, maar staat eigenlijk in het centrum. Indeling: hal, keuken, douche/wc, slaapkamer, woonkamer (29m 2 ), balkon of terras., lift en ontmoetingsruimte.

4 Pagina 4 Wonen in Clingenborgh, als u ouder wordt Deze gezellige, vrij nieuwe wijk ligt op loopafstand van het centrum van Steenwijk. 4. Akkerplein Deze 34 appartementen zijn gebouwd tussen 1993 en Indeling: hal, douche/wc, twee slaapkamers, woonkamer (24 m 2 ), keuken, berging, balkon of terras. Voorzieningen: lift en CV 5. Driestoel, Nieuwe Onnastraat, Hofjes, Koningsland, Akkerplein, Wendakker Deze 47 grondgebonden seniorenwoningen zijn gebouwd tussen 1990 en Indeling begane grond: hal, douche/wc, slaapkamer, woonkamer (23m 2 ), keuken en berging. Verdieping: overloop, berging één à twee slaapkamers. 6. Wendakker Deze 22 appartementen zijn gebouwd in Indeling: hal, berging, keuken, douche/wc, slaapkamer en woonkamer (22m 2 ), balkon of terras. Voorzieningen: lift en CV 7. Pr. Irenestraat en Pr. Beatrixstraat Deze 32 grondgebonden seniorenwoningen zijn gebouwd in Indeling begane grond: hal, douche/wc, slaapkamer, keuken, woonkamer (24m 2 ), berging. Verdieping: overloop, slaapkamer en berging. 8. De Tichelkamp aan de Nieuwe Onnastraat Dit appartementencomplex uit 1995 ligt op een aantrekkelijke locatie aan de rand van de wijk Clingenborgh. Het complex heeft vijf woonlagen en bestaat uit twintig appartementen. Indeling: hal, toilet, badkamer met bad, twee slaapkamers, keuken en woonkamer (35m 2 ), balkon en berging., lift. Bijzonderheden: De garages zijn apart te huur en worden via onze website aangeboden. Voor deze woningen is geen huurtoeslag mogelijk.

5 Pagina 5 Wonen in De Gagels en Oostwijken, als u ouder wordt De Gagels is een groene wijk en is nog steeds in ontwikkeling. Er is een wijkcentrum met een actieve wijkvereniging en er is een wijkbeheerder aanwezig. Oostwijken is een rustige en aantrekkelijke buurt, die direct aan het centrum ligt. Alle stadsvoorzieningen en het station zijn op loopafstand. Seniorenwoningen in Oostwijken 12. Cueperstraat, Preistingestraat, Baltersstraat Deze 19 grondgebonden seniorenwoningen zijn gebouwd in Indeling: hal, douche/wc, twee slaapkamers, keuken, woonkamer (17m 2 ), berging. 9. Kallenkoterallee en Thorbeckestraat Deze 20 grondgebonden seniorenwoningen zijn gebouwd in Indeling: hal, slaapkamer, douche/wc, keuken, woonkamer (17m 2 ), berging. 10. Dr. Dreesstraat Deze 10 grondgebonden seniorenwoningen zijn begin 2007 opgeleverd. Indeling begane grond: hal, douche/wc, wasmachineaansluiting in douche, toilet, slaapkamer, woonkamer (27m 2 ), open keuken en tuin met berging. Verdieping: onbenoemde ruimte, ook geschikt voor tweede slaapkamer of hobbyruimte. 13. Poortersplein In totaal bestaat dit complex uit 91 appartementen. Hiervan zijn er 31 aangewezen als seniorenappartement. Het complex is gebouwd tussen1987 en De appartementen verschillen onderling van indeling. Indeling: hal, douche, toilet, open keuken, woonkamer (26m 2 ), één à twee slaapkamers., lift en ontmoetingsruimte.

6 Pagina 6 Wonen in Steenwijk-West, als u ouder wordt Steenwijk- West is een wijk waar de afgelopen tijd veel nieuwbouw is gerealiseerd. De wijk ligt dichtbij het centrum waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Verder vindt u in de wijk het mooie park Rams-Woerthe en het Ruxveense bos. De wijk heeft een wijkbeheerder en een actieve wijkvereniging. 14. Acaciaflat aan de Verlaatseweg Deze 21 appartementen zijn gebouwd in Indeling: hal, toilet, douche, berging, twee slaapkamers, woonkamer (34m 2 )., lift, ontmoetingsruimte en hoftuin. Bijzonderheden: in de centrale berging zijn oplaadpunten voor een scootmobiel.

7 Pagina 7 Wonen in Steenwijkerwold en Willemsoord, als u ouder wordt Steenwijkerwold is een landelijk gelegen dorp dat circa vier kilometer van Steenwijk ligt. Vlakbij dit dorp ligt het Nationaal park De Weerribben. Het dorp heeft veel voorzieningen, zoals een gevarieerd winkelaanbod en een bibliotheek. Daarnaast beschikt het dorp over een sportcomplex en is er een openluchtzwembad op drie kilometer afstand. 14. Vredenburg Deze 25 grondgebonden seniorenwoningen zijn gebouwd in Indeling begane grond: hal, douche, toilet, slaapkamer, keuken, woonkamer (24m²) en berging. Verdieping: twee slaapkamers, overloop 15. Pastoor Muitemanstraat Deze 16 grondgebonden seniorenwoningen zijn gebouwd tussen 1989 en Indeling begane grond: hal, douche/wc, slaapkamer, keuken, woonkamer (20m²) en berging. Voorziening: CV 16. Woldleite aan de Oldemarktseweg Deze 12 appartementen zijn gebouwd in Indeling: hal, douche/ wc, keuken, slaapkamer, woonkamer (21m²) en berging., lift, ontmoetingsruimte en binnentuin. Tuk ligt op ongeveer 5 kilometer van Steenwijk. Ondanks dat het een klein dorpje is heeft het de meeste voorzieningen, zoals een supermarkt, slager, café, tuincentrum en kapsalon. 18. De Erfgenamen Deze 8 levensloopbestendige woningen zijn in 2010 opgeleverd. Indeling begane grond: hal, apart toilet, woonkamer (30m²), keuken, slaapkamer, douche met extra toilet. Verdieping: CV, 2e slaapkamer Oldemarkt is een mooi dorp met ruim 2500 inwoners in de Kop van Overijssel. U vindt het een aantal voorzieningen, zoals een supermarkt, de bakker, bloemisterij en een drogisterij. De afstand naar Steenwijk bedraagt ongeveer 26 kilometer. 19. De Landerijen Dit wooncomplex is gelegen aan De Veerkampen, De Maten en De Weeren en bestaat uit 41 appartementen. Alle appartementen zijn gelegen op de begane grond. In het complex is een recreatieruimte aanwezig. Ook is er een logeerkamer, indien bezoek wil blijven overnachten. 17. Ten Dale Deze 6 grondgebonden seniorenwoningen zijn gebouwd in Indeling: hal, douche/wc, slaapkamer, keuken, woonkamer (24m²) en berging. Willemsoord ligt op circa zeven kilometer van Steenwijk in een mooie bosrijke omgeving. Het dorp heeft geen winkels, maar wel een multifunctioneel centrum. Het dorp is goed bereikbaar per openbaar vervoer. 20. Dominee Schipperstraat Deze 18 grondgebonden seniorenwoningen zijn gebouwd in Indeling begane grond: hal, toilet, douche, woonkamer (25m²), keuken en slaapkamer. Verdieping: slaapkamer/hobbyruimte, cv-ruimte

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

De huurwoningen van De Bouwvereniging voor. Senioren. Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk.

De huurwoningen van De Bouwvereniging voor. Senioren. Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk. De huurwoningen van De Bouwvereniging voor Senioren Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk. Plan Zuid Plan Zuid is een gevarieerde naoorlogse wijk, gebouwd eind jaren

Nadere informatie

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Inhoud - Algemene / technische omschrijving appartementen 2, 3 - Plattegrond appartementen 4, 5,

Nadere informatie

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // MERELSTRAAT 84 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES MERELSTRAAT 84 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 399.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 93M2 INHOUD CIRCA 279M3 BOUWJAAR 2007 AANVAARDING

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

2015 Woonwensenonderzoek Reusel

2015 Woonwensenonderzoek Reusel 2015 Woonwensenonderzoek Reusel Totaal beantwoord door 64 personen Begindatum: 01-09-2015 Einddatum: 01-10-2015 Live: 31 dagen 1. Wat is uw woonplaats? Antwoorden 61 95% Vraag overgeslagen: 3 België Reusel

Nadere informatie

Te huur. 13 multifunctionele woningen Canneveltstraat/Wheeme in Vollenhove. Duurzaam en comfortabel wonen nabij de stadskern van Vollenhove

Te huur. 13 multifunctionele woningen Canneveltstraat/Wheeme in Vollenhove. Duurzaam en comfortabel wonen nabij de stadskern van Vollenhove Wetland Wonen Groep Weg van Rollecate 11a 8325 CP Vollenhove Postbus 18 8325 ZG Vollenhove Tel.nr. 0527-249710 Fax.nr. 0527-249730 www.wetlandwonen.nl info@wetlandwonen.nl Te huur 13 multifunctionele woningen

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 3 Gemeente... 4 Woonkernen... 5... 5 Complex 102... 7 Complex 104... 8 Complex 107... 9 Complex 108 en 109... 10 Complex 110... 11 Complex 113... 12 Complex 114... 13 Complex 116...

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

ZEEBURGERDIJK 68HS AMSTERDAM 450.000 k.k. www.zeeburgerdijk68hs.nl Zeeburgerdijk 68hs, Amsterdam Charmant, ruim en licht dubbel benedenhuis (103 m²). De woning is verdeeld over de begane grond en het souterrain

Nadere informatie

De Ammerse Veste bestaat uit 22 huur en 22 koopappartementen. Pagina 2

De Ammerse Veste bestaat uit 22 huur en 22 koopappartementen. Pagina 2 AMMERSE VESTE Sociale en veilige woonomgeving In de Ammerse Veste in Groot-Ammers woont u in een sociale en veilige woonomgeving, zonder privacy in te leveren. Uw woning is afgestemd op het gerief dat

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

3069KL Rotterdam. 967,57 p/mnd. 152,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069KL Rotterdam. 967,57 p/mnd. 152,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Te hoogerbrugge 2&5 Varenhof 108 3069KL Rotterdam Netto huur 967,57 p/mnd Servicekosten 152,23 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouwen 2 en 5 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit

Nadere informatie

Dorpse sferen en een oase van rust in de grote stad!

Dorpse sferen en een oase van rust in de grote stad! Dorpse sferen en een oase van rust in de grote stad! Realengracht 112 in Amsterdam-Centrum Realengracht 112 Casco+-appartement, knusse sfeer, een historische locatie, een oase van rust in de binnenstad!

Nadere informatie

3069KJ Rotterdam. 850,00 p/mnd. 212,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069KJ Rotterdam. 850,00 p/mnd. 212,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Te hoogerbrugge 4 Varenhof 605 3069KJ Rotterdam Netto huur 850,00 p/mnd Servicekosten 212,23 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw 4 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit luxe woongebouw

Nadere informatie

5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan. Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom!

5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan. Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom! 5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom! 5 Verzorgd Wonen-appartementen aan de Graslaan Ruim wonen in een rustige wijk,

Nadere informatie

Te huur. 7 karakteristieke woningen in Stadshart Vollenhove

Te huur. 7 karakteristieke woningen in Stadshart Vollenhove Wetland Wonen Groep Weg van Rollecate 11a 8325 CP Vollenhove Postbus 18 8325 ZG Vollenhove Tel.nr. 0527-249710 Fax.nr. 0527-249730 www.wetlandwonen.nl info@wetlandwonen.nl Te huur 7 karakteristieke woningen

Nadere informatie

11 unieke appartementen

11 unieke appartementen 11 unieke appartementen INSPIRATIEPLATTEGROND APPARTEMENT 8 In het kort Woonoppervlakte gem. ca. 142 m2 GBO Woonkamer met open keuken en eventuele bijkeuken Twee ruime slaapkamers en eventuele werkkamer

Nadere informatie

Aanleunwoning. Samen Vertrouwd Dichtbij MARIAHOF, SCHOLTENHOF, THUISZORG. locaties

Aanleunwoning. Samen Vertrouwd Dichtbij MARIAHOF, SCHOLTENHOF, THUISZORG.   locaties Aanleunwoning locaties MARIAHOF, SCHOLTENHOF, THUISZORG Samen Vertrouwd Dichtbij www.zorgfederatieoldenzaal.nl Wilt u graag persoonlijke zorg en begeleiding dichtbij hebben, veilig en beschut wonen én

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

De Lange Streeken Peize

De Lange Streeken Peize De Lange Streeken Peize Tien Koopgarantwoningen Energiezuinig wonen in een groene omgeving Actium, ondernemend in wonen Peize Een groen en vriendelijk dorp In het noorden van Drenthe ligt Peize. Het dorp

Nadere informatie

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Wilt u graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Medewerkers Verhuur. Zij zijn bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie!

Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie! Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie! Prinseneiland 75-M in Amsterdam Algemeen: Op het rustige Prinseneiland met het bruisende centrum van Amsterdam om de hoek is dit

Nadere informatie

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen Lommerhof Schapenweide 2 t/m 74, Duiven Royale driekamer huurappartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Duiven Pag. 4 Omschrijving woning en kenmerken Pag. 5 Het woongebouw

Nadere informatie

Perfecte plek met fantastisch uitzicht!

Perfecte plek met fantastisch uitzicht! Perfecte plek met fantastisch uitzicht! Realengracht 170 te Amsterdam Algemeen: Een fantastisch uitzicht, dé perfecte plek, voorbij varende bootjes en 's winters het ijspret voor de deur, wie wil dit uitzicht

Nadere informatie

3033BC Rotterdam. 548,85 p/mnd. 69,39 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3033BC Rotterdam. 548,85 p/mnd. 69,39 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Heulbrug Schiekade 43 H 3033BC Rotterdam Netto huur 548,85 p/mnd Servicekosten 69,39 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In het kleinschalige woongebouw Heulbrug is per direct een 2-kamerappartement

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Zes moderne appartementen

Zes moderne appartementen Zes moderne appartementen in het mooie Deventer Deventer is een van de oudste steden in Neder- Ook tevreden in Deventer wonen? Waar u in elk geval over beschikt: Beleef Deventer! land. Bezienswaardig,

Nadere informatie

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar 6 betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar Zuidwolde: natuurlijk! Natuurlijk, dat staat bij binnenkomst

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van Woldwijck

Wonen in het groene hart van Woldwijck Wonen in het groene hart van Woldwijck Wooncomplex met 9 koop- en 10 huurwoningen D i t c o m p l e x w o r d t g e b o u w d i n o p d r a c h t v a n : Mooi en ruim gelegen wooncomplex Nieuw hart voor

Nadere informatie

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier.

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier. Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen 55 huurappartementen Vida en Armonia Plattegronden en huurprijzen www.spaanskwartier.nl Armonia President Rooseveltlaan Salvador Dalístraat Vida Antoní Gaudipark

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Barendstraat 17 B Boskoop Vraagprijs 399.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Barendstraat 17 B Boskoop Vraagprijs 399.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Barendstraat 17 B Boskoop Vraagprijs 399.000,-- k.k. Idyllisch gelegen aan de prachtige rivier de Gouwe en midden in het gezellige centrum van Boskoop, ligt het prachtige en uiterst comfortabele, kleinschalige

Nadere informatie

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Het Hoefijzer Het Hoefijzer bestaat uit 45 levensloopbestendige appartementen verdeeld over twee gebouwen in drie bouwlagen. Het hoofdgebouw, voorzien van

Nadere informatie

3025SE Rotterdam. 628,78 p/mnd. 51,99 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3025SE Rotterdam. 628,78 p/mnd. 51,99 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Robijn Willem van Zuylenstraat 102 3025SE Rotterdam Netto huur 628,78 p/mnd Servicekosten 51,99 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Per direct is er een nette 3-kamerwoning met open keuken (elektrisch

Nadere informatie

Javaplein 8-B. 1094 HW Amsterdam. Vraagprijs appartement: 350.000,- k.k. Vraagprijs parkeerplaats: 35.000,- k.k.

Javaplein 8-B. 1094 HW Amsterdam. Vraagprijs appartement: 350.000,- k.k. Vraagprijs parkeerplaats: 35.000,- k.k. Licht 3-kamer appartement in de Indische buurt mét parkeerplaats in ondergelegen volautomatische garage én separate berging. Het complex heeft de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2012 gewonnen! Javaplein 8-B

Nadere informatie

Huurprijs 1.150,- per maand

Huurprijs 1.150,- per maand Gedempte Voldersgracht Gemeubileerd Huurprijs 1.150,- per maand Exclusief servicekosten en water ( 50,00), Exclusief Gas een Electra (parkeerplaats 80,00 per maand) Meer informatie op www.ehr.nl Wonen

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 Op een mooie locatie, in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen zeer goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon,

Nadere informatie

Super appartement met prachtig uitzicht!

Super appartement met prachtig uitzicht! Super appartement met prachtig uitzicht! Realengracht 172 te Amsterdam Algemeen: Een fantastisch uitzicht, dé perfecte plek, met voorbij varende bootjes en met 's winters ijspret voor de deur! Wie wil

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart Vorstelijk wonen aan het water Nieuwbouw huur De Bouwvereniging Plan Zuid 47 huurwoningen voor een behouden vaart Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 47 huurwoningen waarin ruimte

Nadere informatie

3059XD Rotterdam ,46 p/mnd. 44,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam ,46 p/mnd. 44,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 369 3059XD Rotterdam Netto huur 1.092,46 p/mnd Servicekosten 44,41 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wie van luxe houdt, voelt zich in de Kristal helemaal thuis. In dit woongebouw

Nadere informatie

Dubbel bovenhuis in het prachtige complex "De Real"

Dubbel bovenhuis in het prachtige complex De Real Dubbel bovenhuis in het prachtige complex "De Real" Realengracht 154 te Amsterdam Algemeen: Een bijzonder dubbel bovenhuis in het complex "De Real". Zo heeft het bovenhuis onder andere een totale vloeroppervlakte

Nadere informatie

3261AT Oud-Beijerland

3261AT Oud-Beijerland Gravin Gravinnelaan 54 3261AT Oud-Beijerland Netto huur 1.366,79 p/mnd Servicekosten 63,67 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Gravin vindt u luxe huurappartementen, verdeeld over 4 gebouwen.

Nadere informatie

Frans Halsstraat 30, 8331 RJ Steenwijk Vraagprijs: 137.500,- kosten koper

Frans Halsstraat 30, 8331 RJ Steenwijk Vraagprijs: 137.500,- kosten koper Frans Halsstraat 30, 8331 RJ Steenwijk Vraagprijs: 137.500,- kosten koper Nova Vesta Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen Egginklaan 2-4 7971 CA, HAVELTE Tel: 0521340043 E-mail: havelte@nova-vesta.nl

Nadere informatie

Huurprijs: + 1.000,- per maand

Huurprijs: + 1.000,- per maand Eperweg 33 E Heerde Huurprijs: + 1.000,- per maand excl. servicekosten en energie Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN FASE 1 21 HUURAPPARTEMENTEN BRINKSTRAAT De Brinkstraat wonen in het centrum van Putten! Een gezichtsbepalend nieuwbouwproject, dat een prominente plek in het centrum van Putten

Nadere informatie

Franselaan 32 D. 3028AG Rotterdam. 511,05 p/mnd. 50,47 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

Franselaan 32 D. 3028AG Rotterdam. 511,05 p/mnd. 50,47 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Boog Franselaan 32 D 3028AG Rotterdam Netto huur 511,05 p/mnd Servicekosten 50,47 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In het bijzondere woongebouw Boog woont u in de levendige wijk Oud-Mathenesse. In

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten. 786,70 p/mnd. 207,21 p/mnd. Faciliteiten

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten. 786,70 p/mnd. 207,21 p/mnd. Faciliteiten Leemgaarde Patrijzenlaan 328 3233BR Oostvoorne Netto huur 786,70 p/mnd Servicekosten 207,21 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving De Leemgaarde ligt in een groene, rustige omgeving in Oostvoorne. In dit

Nadere informatie

SAXENBURGERDWARSSTRAAT 13-2 AMSTERDAM 550.000 k.k. www.saxenburgerdwarsstraat13-2.nl Omschrijving OPEN HUIS vrijdag 27 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur Uniek gelegen, licht en zeer courant ingedeeld

Nadere informatie

Wielewaal. Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen. Bergen Noord-Holland

Wielewaal. Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen. Bergen Noord-Holland Wielewaal Bergen Noord-Holland 2 Karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen aan de Prins Hendriklaan Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen 2 Karakteristieke tweekapper vlakbij centrum

Nadere informatie

Kallenkote 71, 8345 HH Kallenkote Vraagprijs: ,- kosten koper

Kallenkote 71, 8345 HH Kallenkote Vraagprijs: ,- kosten koper Kallenkote 71, 8345 HH Kallenkote Vraagprijs: 399.000,- kosten koper Nova Vesta Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen Egginklaan 2-4 7971 CA, HAVELTE Tel: 0521340043 E-mail: havelte@nova-vesta.nl Kenmerken

Nadere informatie

De huurwoningen van De Bouwvereniging in Noorderkwartier Havenkwartier Almenum Trebol Rode Dorp

De huurwoningen van De Bouwvereniging in Noorderkwartier Havenkwartier Almenum Trebol Rode Dorp De huurwoningen van De Bouwvereniging in Noorderkwartier Havenkwartier Almenum Trebol Rode Dorp Informatie over de wijk, de typen en de aantallen woningen Almenum Trebol Rode Dorp De wijk Almenum is genoemd

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

3061PN Rotterdam. 638,24 p/mnd. 61,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3061PN Rotterdam. 638,24 p/mnd. 61,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Nieuwe Plantage Weteringstraat 177 3061PN Rotterdam Netto huur 638,24 p/mnd Servicekosten 61,41 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving De Nieuwe Plantage is een dynamisch woongebouw dat prachtig gelegen

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

SARPHATIPARK 8HS AMSTERDAM 725.000 k.k. www.sarphatipark8hs.nl Omschrijving Sarphatipark 8 hs Een uniek appartement voor de liefhebbers van rust, levendigheid en comfort in de leukste buurt van Amsterdam;

Nadere informatie

ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197

ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ROTTERDAM ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Gelegen in het bekende appartementen-complex de Raephorst, dit ruime DRIEKAMER-PARTERRE HOEK APPARTEMENT met mooi

Nadere informatie

Te huur Dominicushof in Nijmegen

Te huur Dominicushof in Nijmegen Te huur Dominicushof in Nijmegen TYPE WONING : Appartementen BOUWJAAR : 1991-2000 WOONOPPERVLAKTE : 84m2-98m2 ADRESSEN : Jan Brinkhofplantsoen 18-40 vb&t Verhuurmakelaars 088-54 54 600 of info@vbtverhuurmakelaars.nl

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Centrum Buurt: Centrum Oost Adres: Pentagon 5 Postcode: 1011 WC Bruto Prijs: 1.410,41 Netto Prijs: 1.395,- Servicekosten: 15,41 Status:

Nadere informatie

TE KOOP. Bergeijk. Europalaan 79A, 5531 BG BLADEL NOG TE REALISEREN APPARTEMENTENCOMPLEX!

TE KOOP. Bergeijk. Europalaan 79A, 5531 BG BLADEL NOG TE REALISEREN APPARTEMENTENCOMPLEX! TE KOOP Europalaan 79A, 5531 BG BLADEL 0497 380103 www.roijmans.nl NOG TE REALISEREN APPARTEMENTENCOMPLEX! Bergeijk 13 NOG TE REALISEREN STARTERSAPPARTEMENTEN IN FRAAI COMPLEX, VARIEREND IN OPPERVLAK VAN

Nadere informatie

Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Prinsengracht 286 E Amsterdam

Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Prinsengracht 286 E Amsterdam Uw makelaar Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Prinsengracht 286 E Amsterdam Prinsengracht 286 E PWaanzinnig 3-kamerappartement van circa

Nadere informatie

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 499.000 zeer ruim huis - 6 slaapkamers - goed onderhouden zonnig - nabij skigebied Kitzbühel - veel Oostenrijkse details Te koop in Mittersill

Nadere informatie

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 184.900 oplevering dec 2013 - luxe uitvoering - zonnige balkons - nabij 5 skigebieden - sneeuwzekere winters en warme zomers - provisie vrij

Nadere informatie

8 appartementen 1 penthouse. Reitdiephaven Groningen

8 appartementen 1 penthouse. Reitdiephaven Groningen 8 appartementen 1 penthouse Reitdiephaven Groningen In de zomer van 2012 is aan het Reitdiep in Groningen een appartementencomplex met 41 appartementen opgeleverd. In dit complex is nog te koop 1 penthouse

Nadere informatie

3059WG Rotterdam ,32 p/mnd. 65,05 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059WG Rotterdam ,32 p/mnd. 65,05 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Charley tooroptoren Charley Tooropsingel 158 3059WG Rotterdam Netto huur 1.007,32 p/mnd Servicekosten 65,05 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In de Charley Toorop Toren in Rotterdam Nesselande wonen

Nadere informatie

Statensingel

Statensingel Statenhove Statensingel 103 3004 3039LH Rotterdam Netto huur 720,42 p/mnd Servicekosten 43,00 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Woongebouw Statenhove ligt aan één van de statige singels in de populaire

Nadere informatie

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Vraagprijs 50.000,-- kosten koper Omschrijving Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Aan de rand van Leeuwarden, met fantastisch uitzicht over de landerijen en het Van Harinxmakanaal,

Nadere informatie

Almenum Verzorgd wonen

Almenum Verzorgd wonen Woonzorgcentrum Almenum Verzorgd wonen Verzorgd wonen in Almenum Fraai gelegen aan het Van Harinxmakanaal in historisch Harlingen ligt Woonzorgcentrum Almenum. Almenum heeft 162 comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Omschrijving: OMSCHRIJVING: Heerlijk en licht 3 kamer appartement met een eigen garage gelegen in het complex "CallandparC", midden in het groen, is gebouwd

Nadere informatie

3191EG Hoogvliet Rotterdam

3191EG Hoogvliet Rotterdam Buitenban Kinheim 25 3191EG Hoogvliet Rotterdam Netto huur 877,03 p/mnd Servicekosten 52,61 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw BuitenBan vindt u luxe appartementen, verdeeld over 2 gebouwen:

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling West-Terschelling (Terschelling) Het Park 79 Luxe en comfortabele appartementen op eigen grond Nieuw appartementencomplex met lift en horeca (winnaar Zoover Award 2014) Gelegen

Nadere informatie

HONINGERHOF 19 ROTTERDAM

HONINGERHOF 19 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Te Koop : Honingerhof 19, Rotterdam Drie-kamer appartement gelegen op de derde verdieping van het moderne appartementencomplex Honingerhof. Het appartement beschikt over een zeer zonnig balkon

Nadere informatie

Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland

Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland 14 woningcomplexen Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland Mooiland is een woningcorporatie met circa 27.000 woningen in ruim 140 gemeenten in heel Nederland. Om op lange termijn te kunnen blijven

Nadere informatie

Raadsheer koopappartementen

Raadsheer koopappartementen Raadsheer koopappartementen Raadsheer koopappartementen Op zoek naar een comfortabel koopappartement in een sfeervolle omgeving? Het nieuwbouwproject t Ingse Hof beschikt over 6 driekamerappartementen

Nadere informatie

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen Huizen vanhendriks Crocusstraat 8, 3812 WH Amersfoort Rustige ligging Alles gelijkvloers Nette keuken en badkamer Goede buitenruimte Vlakbij winkels, CS en bossen H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Centrum Buurt: Centrum Oost Adres: Nieuwmarkt 23 Postcode: 1011 JS Bruto Prijs: 1.267,12 Netto Prijs: 1.250,- Servicekosten: 17,12

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst Het huis van je leven Het Bosje Nieuwe levensloopbestendige woningen in het hart van Elst Een leven lang lekker wonen Een levensloopbestendig huis ziet er op het oog niet zo heel anders uit als een traditionele

Nadere informatie

KENNEMEROORD 23 HEEMSTEDE 1.395.000 k.k. www.kennemeroord23.nl Kennemeroord 23, Heemstede WONEN IN STIJL OP HEEMSTEEDS LANDGOED ROYAAL APPARTEMENT MET VEEL LUXE, COMFORT EN PRIVACY Kennemeroord ligt in

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

Stadsbrink. Stadsbrink 455 t/m 517, Wageningen. Comfortabele drie- en vierkamer huurappartementen

Stadsbrink. Stadsbrink 455 t/m 517, Wageningen. Comfortabele drie- en vierkamer huurappartementen Stadsbrink Stadsbrink 455 t/m 517, Wageningen Comfortabele drie- en vierkamer huurappartementen Inhoudsopgave Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 3 Plaatsinformatie Wageningen Pagina 4 Het woongebouw Stadsbrink

Nadere informatie

Het facet 2&3. Rondweg ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 942,50 p/mnd. 56,94 p/mnd. Faciliteiten

Het facet 2&3. Rondweg ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 942,50 p/mnd. 56,94 p/mnd. Faciliteiten Het facet 2&3 Rondweg 215 2922ET Krimpen aan den IJssel Netto huur 942,50 p/mnd Servicekosten 56,94 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Woongebouw Het Facet is een voorbeeld van geborgen woongenot, waarbij

Nadere informatie

Eperweg 33 A. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Eperweg 33 A. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Eperweg 33 A Heerde Vraagprijs: 260.000,- k.k. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen aansprakelijkheid. - Bonenburgerlaan

Nadere informatie

Centrumplan Nijeveen. Drie Koopgarantwoningen. Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen

Centrumplan Nijeveen. Drie Koopgarantwoningen. Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen Centrumplan Nijeveen Drie Koopgarantwoningen Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen Locatie en situatie Burg. Weimalaan 6 7 8 Wilhelminastraat Nijeveen Bouwnr. Adres Kaveloppervlakte

Nadere informatie

Wessel Gansfortweg 221

Wessel Gansfortweg 221 Kleyburg Wessel Gansfortweg 221 3052KM Rotterdam Netto huur 573,82 p/mnd Servicekosten 42,14 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In Kleyburg woont u heerlijk comfortabel en gezellig in een mooi gebouw.

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

Ruim en gedeeltelijk gerenoveerd appartement van ca. 74 m² met tuin in de Watergraafsmeer, Amsterdam-Oost

Ruim en gedeeltelijk gerenoveerd appartement van ca. 74 m² met tuin in de Watergraafsmeer, Amsterdam-Oost Ruim en gedeeltelijk gerenoveerd appartement van ca. 74 m² met tuin in de Watergraafsmeer, Amsterdam-Oost Avogadrostraat 11 HS 1098 SP Amsterdam Huurprijs: 1.500,- per maand excl. G/W/E Peters & Van der

Nadere informatie

Eperweg 33 K. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Eperweg 33 K. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Eperweg 33 K Heerde Huurprijs: + 1.000,- per maand excl. servicekosten en energie Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij

Nadere informatie

3033BC Rotterdam. 558,83 p/mnd. 69,39 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3033BC Rotterdam. 558,83 p/mnd. 69,39 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Heulbrug Schiekade 41 H 3033BC Rotterdam Netto huur 558,83 p/mnd Servicekosten 69,39 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In het kleinschalige woongebouw Heulbrug is op korte termijn een 2-kamerappartement

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16 Midden in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen, ruime en goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon én ruim dakterras

Nadere informatie

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden TE KOOP 225.000 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Inleiding Op een schitterende

Nadere informatie