Aanbod voor trainers & coaches die een volgende stap willen maken:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanbod voor trainers & coaches die een volgende stap willen maken:"

Transcriptie

1 Aanbod voor trainers & coaches die een volgende stap willen maken: een eigen bedrijf met een herkenbaar logo; succesvolle producten; uitgebreide coaching en begeleiding; groot netwerk; 11 collega's met gunfactor; terug verdien model. Welk logo wordt van jou? Limburg Zeeland Drenthe IJsselmeerpolders Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Gelderland Overijssel Noord-Brabant Utrecht

2 Wie is Karakter, wie ben ik? Karakter B.V. is Harry G. Selier een zeer ervaren belevenistrainer en coach. Ik heb ervaringen opgedaan als hrm manager, docent HR op verschillende Hogescholen en trainer/coach binnen de overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Specifiek heb ik mijn sporen verdiend in de Automotive en werk nauw samen met Ford Nederland, de Broekhuisgroep en de Innovam. Mijn conclusie is dat het denken van de medewerker in een "vast script" zit met als gevolg te weinig innovatie, vernieuwing en te weinig persoonlijke kracht. Om tot werkelijk resultaat te komen moet het denkscript worden doorbroken en ontwikkeld. Het handelen van de medewerker mag scherper en attenter en het persoonlijk leiderschap krachtiger en kwetsbaarder. Zo ontwikkelde ik de methodiek losdenken, anders denken en omdenken met als basis het realiseren van persoonlijke balans en jezelf kunnen coachen. Dit totaal heb ik gebundeld in het Model Toekomstdenken en geef daarin lezingen, workshops, trainingen, de Masterclasses Toekomstdenken e.a. In de inspirerende omgeving van het Landgoed Elspeet waar de natuur leidend is, maak ik maximaal gebruik van de mogelijkheden: paardenspiegel met eigen paarden, de prachtige bossen en verstrekkende heide, een goede keuken, outdoor-opdrachten, wellness en een gezellig pub. Bepaal in je eigen Domein jouw plek waar je veilig, ontspannen en gedreven kunt werken. Vanuit Karakter begeleid ik organisaties en individuen naar de Toekomst. Het openbuigen van de oogkleppen en letterlijk de blikverbreding geeft nieuwe energie en kansen. Vanuit oprechte betrokkenheid en enthousiasme krijg ik mensen in beweging. Daarnaast ben ik de grondlegger van wijzijnbeschikbaar B.V., een digitaal platvorm, waarin mensen hun karakter profileren d.m.v. video. Ik ben inmiddels in mijn 65e levensjaar gekomen en ga mijn pad verleggen. De tijd is rijp om mijn gedachtengoed te delen, mijn producten ter beschikking te stellen en daar waar nodig te begeleiden en te ondersteunen. Welkom!

3 Wie ben jij? Je bent eigen ondernemer of je bent van plan het te worden; Trainen en coachen zit in je bloed; Je houdt van beleven, te ontvangen en te geven;. Je bent toe aan een nieuwe, overzichtelijke en heldere stap; Je wilt samen met 11 collega's intensief begeleid worden; je bent leergierig en in staat om de basis van de logische niveaus (NLP) en de praktische niveaus om te zetten in belevenistrainingen en coaching; Je bent authentiek, je gebruikt je persoonlijk leiderschap, doet aan zelfcoaching en persoonlijke balans en weet echt te verbinden cq. bent bereid om dit alles echt aan te gaan; Je vindt het leuk om te netwerken en je te profileren in je eigen domein, lezingen te geven en op te vallen; Je staat open voor ontwikkeling, kritiek en het aanpassen van je script; Je bent positief ingesteld en houdt van humor; Je bent in staat om een eigen identiteit aan Karakter te geven in je eigen domein; Je vindt het leuk om naast indoor veel outdoor te faciliteren; Je vindt het interessant om de Magie van het Moment te gaan ontdekken en door te geven; Je vindt het interessant om het gevoel van paarden te ontdekken; Je gunt je Karakter collega bij teveel werk (een) opdracht(en) met een gezamenlijk afgesproken gunfee; Je wilt succesvol zijn; Je bent bereid om te kwetsbaar op te stellen en daar waar nodig om ondersteuning te vragen; Je bent gezond. Je hebt energie, passie en je bent mensenmens.

4 Wat investeer je? een instapfee van ex. BTW ; 3 jaar 5% van de bruto omzet 3 maandelijks af te rekenen minus ; daarna 3 jaar 2.5%. accommodatiekosten Stakenberg 16 dagen ad ex BTW; reiskosten en reistijd. Wat ontvang je daarvoor? intensieve basistraining van 16 dagen in Toekomstdenken (12); individuele training in coaching van 6 dagdelen (1 op 1); individuele training in talentengesprekken van 6 dagdelen (per 2); individuele training in de paardenspiegel van 6 dagdelen (optie; per 4); individuele training in Managemennen van 8 dagdelen (optie; per 4) exclusief recht voor het verrichten van talentenanalyses voor wijzijnbeschikbaar.nu in jouw domein; 3 jaar lang een teamkwartaaldag; daarna 3 jaar teamhalfjaardag; mede-eigenaar en werkmap/reader van Verkoper naar Topverkoper; mede-eigenaar en werkmap/reader van Team naar Topteam; mede-eigenaar en werkmap/reader van Masterclass Toekomstdenken; mede-eigenaar training en werkmap de Paardenspiegel; mede-eigenaar training en werkmap Managemennen; mede-eigenaar van alle outdoor opdrachten (20); persoonlijke videopresentatie karakter.wijzijnbeschikbaar.nu; jaarlijks 4 lezingen in je domein (6 jaar); groot netwerk w.o. ruim 4400 gelinkten; meelopen in trainingen; mede-eigenaar van logo, etc. ondersteuning en helpdesk (3 jaar intensief; daarna 3 jaar specifiek); Wanneer starten we? Zodra alle 12 plekken zijn ingevuld en uiterlijk op 1 december 2015.

5 De inhoud van de Karakterprogramma's? een beeld vanuit een offerte Zelfcoaching Uiteraard heeft uw medewerker (hij = zij) ervaring met de branche, kent zijn klanten goed, zit boven op de resultaten en is gewend om snel te reageren op ontwikkelingen. Hij kent de acties tot in het detail; er ontgaat hem weinig. Voornamelijk worden zijn talenten aangesproken op: probleemoplossend vermogen, praktische intelligentie, kennis van de bedrijfstak, de (lokale) markt, de producten, diensten en systemen, omgangsvormen, respect en representativiteit. In de toekomst worden voor uw medewerker en uzelf andere talenten belangrijker zoals besluitvaardigheid vanuit authenticiteit, denken en doen vanuit persoonlijk leiderschap, klantgericht werken vanuit duurzaam ontmoeten en echt verbinden. Oftewel naast inhoud, proces en relatie gebruik maken van gevoel, creatie en essentie. De leervragen die hierbij horen zijn: benut uw medewerker zijn persoonlijk leiderschap en authenticiteit maximaal? welk ander gedrag en nieuwe vaardigheden heeft uw medewerker nodig om de klant duurzaam te ontmoeten? welke talenten heeft uw medewerker nodig voor het realiseren van nieuwe klanten? Hoe gaat hij zelfcoaching toepassen? Persoonlijke balans In de toekomst kijkt uw medewerker dagelijks gemiddeld 20 keer op zijn (zijn=haar) smartphone, checkt 2 keer zijn Facebook-account. Hij volgt Twitter, LinkedIn en zelfs Instagram, gebruikt talloze apps en consumeert al doende talloze video s, foto s en zo n woorden. Hij verwerkt nu al 20 keer zoveel informatie als 20 jaar geleden en is inmiddels net zoveel tijd online actief als dat hij aan slapen besteedt. En zelfs dat gebeurt niet meer ongestoord; bij twee van de drie ligt de GSM s nachts onder handbereik. Dit alles is niet zonder gevolgen. Hij heeft langzamerhand een kortere aandachtspanne dan een goudvis, zijn IQ daalt door het continue checken van en hij ondervindt de negatieve effecten van de door licht en geluiden van de GSM en de straling van WiFi gestoorde slaapritme. Internet is FastFood voor de geest. Hij snackt tweets en filmpjes, snaait feitjes. Het heeft grote invloed op de persoonlijke balans.

6 De leervragen die hierbij horen zijn: Hoe doorbreekt de medewerker zijn "vaste"script? Hoe realiseert hij zijn persoonlijke balans? Omdenken Omdenken is denken in termen van kansen en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws en verandert zo het script. Je stapt in je denken uit je werkplek en je directe werkomgeving en je richt je op een breder domein. In dat domein kom je van alles tegen om onderscheidend, anders en met name vernieuwend te denken. De leervragen die hierbij horen zijn: hoe bereikt uw medewerker de unieke sales en aftersales? hoe wordt uw klant fan van uw organisatie? welke van de 15 tips in Toekomstdenken zijn van toepassing voor uw bedrijf? Karakter BV heeft vanuit haar jarenlange ervaring de inspirerende 2-daagse Masterclass Toekomstdenken opgezet om deze leervragen te beantwoorden. Bewustwording en veranderingen doe je in het NU om morgen het verschil te maken. Deze Masterclass is 22 uur beleven en geeft u handvatten en inzichten voor de toekomst. De Masterclass start met een persoonlijk introductiegesprek met de trainer en wordt 2 maanden na de 2-daagse afgesloten met het realiseren van een concreet en exclusief Toekomstadvies. Bij het persoonlijk gesprek ontvangt de medewerker de opdracht om een symbool mee te nemen naar de tweedaagse. De Masterclass vindt plaats midden in de bossen op Landgoed Stakenberg te Elspeet. Verzorging (koffie & thee met lekkers, ijswater, stevig ontbijt, uitgebreide lunches, lekkere snack en 3 gangen diner) en accommodatie (ruime parkeerplaats, nette toiletten, lichte en ruime trainingsruimte en luxe overnachting in eigen kamer) zit tevens in ons aanbod. Daarnaast ontvangt u een reader, waarin u ervaringen noteert, de theoretische inkadering na kunt lezen en een format, waarmee het Toekomstadvies kan worden gerealiseerd. Door de interactieve en exclusieve opzet is de groepsgrootte maximaal 14 deelnemers.

7 Je bent geïnteresseerd? Maak dat kenbaar in een mail. Ik ben niet geïnteresseerd in goudzoekers, "snelle jongens", mensen die de (lage) instapfee niet kunnen betalen, nietondernemenden, etc. Maak jezelf kenbaar en laat me verrassen door je authenticiteit en gedrevenheid in je notitie en dan ontmoeten we elkaar om samen na te gaan of dit een juiste stap voor je is. Stuur je mail naar Ik ben benieuwd! Harry G. Selier; ; Landgoed Stakenberg 86, 8075 RH Elspeet

2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive

2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive 2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive voor Eigenaren/Directeuren zelfcoaching. persoonlijke balans. omdenken. toekomstadvies Inleiding. Zelfcoaching Uiteraard heeft uw medewerker (hij = zij) ervaring

Nadere informatie

HET PERSOONLIJK LEIDERSCHAP van..

HET PERSOONLIJK LEIDERSCHAP van.. HET PERSOONLIJK LEIDERSCHAP van.. authenticiteit. duurzaam ontmoeten. kwetsbaarheid Vertel het me en ik zal het vergeten Laat het me zien en ik zal het onthouden Betrek me en ik zal geïnspireerd raken

Nadere informatie

Persoonlijke Balans. de Magie van het Moment. bootcamp. paardenspiegel. yoga. heidewandeling. Landgoed Stakenberg te Elspeet

Persoonlijke Balans. de Magie van het Moment. bootcamp. paardenspiegel. yoga. heidewandeling. Landgoed Stakenberg te Elspeet Persoonlijke Balans de Magie van het Moment bootcamp. paardenspiegel. yoga. heidewandeling Landgoed Stakenberg te Elspeet alle dagen in de maanden juli en augustus 2015 Introductieprijs slechts 199,- ex

Nadere informatie

2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive

2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive open inschrijvingen midweek & weekend 2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive 22 uur beleven. kwaliteit. eindtentamen. concreet Toekomstadvies VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN

Nadere informatie

2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive

2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive midweek & weekend 2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive 22 uur beleven. kwaliteit. eindtentamen. concreet Toekomstadvies VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN

Nadere informatie

2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive

2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive midweek & weekend 2-daagse Masterclass Toekomstdenken Automotive 22 uur beleven. kwaliteit. eindtentamen. concreet Toekomstadvies VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE EXTRA STAP

WELKOM BIJ DE EXTRA STAP WELKOM BIJ DE EXTRA STAP Aanbod voor trainers & coaches die een extra stap willen maken: activiteiten met een herkenbaar logo; succesvolle producten; uitgebreide coaching en begeleiding; groot netwerk;

Nadere informatie

2-daagse Masterclass Omdenken in Sales

2-daagse Masterclass Omdenken in Sales 2-daagse Masterclass Omdenken in Sales 22 uur beleven. kwaliteit. eindtentamen. concreet Toekomstadvies VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN BETREK ME EN IK ZAL

Nadere informatie

Masterclass Van Team naar Topteam Automotive

Masterclass Van Team naar Topteam Automotive Masterclass Van Team naar Topteam Automotive VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN BETREK ME EN IK ZAL GEÏNSPIREERD RAKEN LAAT HET ME BELEVEN EN IK ZAL EEN STAP

Nadere informatie

2-daagse Training Van Team naar Topteam

2-daagse Training Van Team naar Topteam 2-daagse Training Van Team naar Topteam VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN BETREK ME EN IK ZAL GEÏNSPIREERD RAKEN LAAT HET ME BELEVEN EN IK ZAL EEN STAP MAKEN

Nadere informatie

Karakter Praktitioner Eigenaarschap I

Karakter Praktitioner Eigenaarschap I Karakter Praktitioner Eigenaarschap I op Weg naar het Eigen Unieke Extra Balans. Leiderschap. Omdenken. Eigenaarschap. Toekomst VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN

Nadere informatie

Karakter Praktitioner trainer & coach

Karakter Praktitioner trainer & coach Karakter Praktitioner trainer & coach VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN BETREK ME EN IK ZAL GEÏNSPIREERD RAKEN LAAT HET ME BELEVEN EN IK ZAL EEN STAP MAKEN CONFUCIUS

Nadere informatie

TOPVERKOPER AUTOMOTIVE

TOPVERKOPER AUTOMOTIVE TOPVERKOPER AUTOMOTIVE authentiek & analist. boeier & binder. communicator & creator. mens & marketeer. proactief & proceslezer. terriër & theedrinker. verbinder & verleider. m/v Heb geen zelfmedelijden;

Nadere informatie

DE NIEUWE RECEPTIONISTE (V/M) of beter DE RECEPTIEMANAGER AUTOMOTIVE VEERKRACHT. BINDKRACHT. SPANKRACHT. MAGISCHE KRACHT.

DE NIEUWE RECEPTIONISTE (V/M) of beter DE RECEPTIEMANAGER AUTOMOTIVE VEERKRACHT. BINDKRACHT. SPANKRACHT. MAGISCHE KRACHT. DE NIEUWE RECEPTIONISTE (V/M) of beter DE RECEPTIEMANAGER AUTOMOTIVE VEERKRACHT. BINDKRACHT. SPANKRACHT. MAGISCHE KRACHT. 20 V-KRACHT TRAILER 1 Tekst, beeld, ontwerp en opmaak Karakteracademy BV KVK: 62451790

Nadere informatie

1-daagse MASTERCLASS DE NIEUWE RECEPTIONISTE AUTOMOTIVE VEERKRACHT. BINDKRACHT. SPANKRACHT. MAGISCHE KRACHT. 20 V-KRACHT

1-daagse MASTERCLASS DE NIEUWE RECEPTIONISTE AUTOMOTIVE VEERKRACHT. BINDKRACHT. SPANKRACHT. MAGISCHE KRACHT. 20 V-KRACHT 1-daagse MASTERCLASS DE NIEUWE RECEPTIONISTE AUTOMOTIVE VEERKRACHT. BINDKRACHT. SPANKRACHT. MAGISCHE KRACHT. 20 V-KRACHT 14 MEI / 4 juni 2019 Geïnteresseerd? Een mailtje naar harryselier@karakteracademy.nl

Nadere informatie

Portfolio Automotive

Portfolio Automotive Portfolio Automotive beleven. kwaliteit. incompany VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN BETREK ME EN IK ZAL GEÏNSPIREERD RAKEN LAAT HET ME BELEVEN EN IK ZAL EEN

Nadere informatie

Karakter Praktitioner

Karakter Praktitioner Karakter Praktitioner Begin elke dag met een doel; Wees altijd vriendelijk; Doe altijd meer dan nodig; Wees alert voor elke kans. Lach op momenten van haat en boosheid; Concentreer je op één iets; Wees

Nadere informatie

Karakter Praktitioner Toekomstdenken 2016

Karakter Praktitioner Toekomstdenken 2016 Karakter Praktitioner Toekomstdenken 2016 ontdekken. ontmoeten. ontplooien. ontplooien DE LEERGANG VOOR TRAINERS, COACHES, ENTREPENEURS E.A. Landgoed Stakenberg Elspeet zaterdag 16 januari 2016 startdag

Nadere informatie

ONS SCHOOLTEAM IN DE 21 E EEUW

ONS SCHOOLTEAM IN DE 21 E EEUW PRACTICUM ONS SCHOOLTEAM IN DE 21 E EEUW VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN BETREK ME EN IK ZAL GEÏNSPIREERD RAKEN LAAT HET ME BELEVEN EN IK ZAL EEN STAP MAKEN

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

DE NIEUWE MANAGER AUTOMOTIVE

DE NIEUWE MANAGER AUTOMOTIVE DE NIEUWE MANAGER AUTOMOTIVE PERSOONLIJK LEIDERSCHAP. PERSOONLIJKE BALANS. PERSOONLIJK SCRIPT AUTHENTICITEIT. DUURZAAM ONTMOETEN. OMDENKEN. EIGENAARSCHAP Vertel het me en ik zal het vergeten Laat het me

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid

Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 7-daagse training: Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid Duurzaam en waardevol leiderschap

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

BROCHURE Karakter Praktitioner 2015-2016

BROCHURE Karakter Praktitioner 2015-2016 BROCHURE Karakter Praktitioner 2015-2016 ontdekken. ontmoeten. ontplooien. ontplooien DÉ LEERGANG VOOR MANAGERS, ENTREPENEURS, TRAINERS, BUSINESS EXPERTS Landgoed Stakenberg Elspeet BEELDVORMING Na 20

Nadere informatie

Leiderschap vanuit systemisch perspectief

Leiderschap vanuit systemisch perspectief Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap vanuit systemisch perspectief Het leven wordt voorwaarts

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

VERKOOPTRAINING. het ideale klantgerichte verkoopgesprek. TRAIN (je)zelf je verkopers & verkoopteam

VERKOOPTRAINING. het ideale klantgerichte verkoopgesprek. TRAIN (je)zelf je verkopers & verkoopteam VERKOOPTRAINING het ideale klantgerichte verkoopgesprek TRAIN (je)zelf je verkopers & verkoopteam inleiding deze presentatie gaat over het voeren van het perfecte klantgerichte verkoopgesprek maar eerst

Nadere informatie

Krachtig samenwerken: meer bereiken

Krachtig samenwerken: meer bereiken Of ligt het misschien ook aan mij? Krachtig samenwerken: meer bereiken Voor verantwoordelijke, resultaatgerichte managers en professionals die willen leren hoe ze meer voor elkaar krijgen. Belangrijke

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

2 - daagse. Karakter Praktitioner Basiscoach. met begeleide praktijktoetsing en terugkomdag DÉ LEERGANG VOOR BEGINNENDE COACHES EN TRAINERS

2 - daagse. Karakter Praktitioner Basiscoach. met begeleide praktijktoetsing en terugkomdag DÉ LEERGANG VOOR BEGINNENDE COACHES EN TRAINERS 2 - daagse Karakter Praktitioner Basiscoach met begeleide praktijktoetsing en terugkomdag DÉ LEERGANG VOOR BEGINNENDE COACHES EN TRAINERS Landgoed Stakenberg Elspeet VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten...

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Training Authentiek in de uitvaart door Het Tiende Huis Jan Dop Uitvaartverzorging Het was niet voor het eerst dat ik mij meer dan ooit

Nadere informatie

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN The privilege of a lifetime is to become who you truly are. - Carl Jung Visie Als authentiek leider ben je een kapitein aan het roer van een schip. Handen aan

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes masterclass contextueel leiderschap Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes Masterclass Contextueel leiderschap Veel leidinggevenden

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld

Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld wat zien wij? De ontwikkelingen in de zorg gaan razend snel. De complexiteit

Nadere informatie

Hoe stevig is uw fundament?

Hoe stevig is uw fundament? Hoe stevig is uw fundament? Foto van de Vijverhoeve Uitnodiging Masterclass Succesvol Ondernemen Landgoed de Vijverhoeve 18 januari 2011 Bent u een leider, die een nieuwe stap gaat zetten in uw carrière?

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Succesvol Netwerken BCLR

Succesvol Netwerken BCLR Welkom bij Succesvol Netwerken voor de BCLR Double Winner! Waar kan je Netwerken? Formele netwerk bijeenkomsten Algemene zakelijke evenementen Sociale, familie, vrije tijd evenementen Ad hoc bijeenkomsten

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters

LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters Annet van Betuw, 28 mei 2013 2 Dit e-boekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn van 28 mei 2013. Het heeft dus

Nadere informatie

2-daagse MASTERCLASS DE NIEUWE MANAGER AUTOMOTIVE

2-daagse MASTERCLASS DE NIEUWE MANAGER AUTOMOTIVE 2-daagse MASTERCLASS DE NIEUWE MANAGER AUTOMOTIVE PERSOONLIJK LEIDERSCHAP. PERSOONLIJKE BALANS. PERSOONLIJK SCRIPT AUTHENTICITEIT. DUURZAAM ONTMOETEN. OMDENKEN. EIGENAARSCHAP Vertel het me en ik zal het

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

2-daagse MASTERCLASS TOPVERKOPER AUTOMOTIVE

2-daagse MASTERCLASS TOPVERKOPER AUTOMOTIVE 2-daagse MASTERCLASS TOPVERKOPER AUTOMOTIVE authentiek & analist. boeier & binder. communicator & creator. mens & marketeer. proactief & proceslezer. terriër & theedrinker. verbinder & verleider. m/v Heb

Nadere informatie

Personal Branding voor Ingenieurs

Personal Branding voor Ingenieurs Personal Branding voor Ingenieurs 8 juni 2012 Lustrumsymposium Jullie doelen - succesvolle loopbaan - een baan vinden - de allerbeste zijn? - Saskia Slotboom 2012 2 Personal Branding Tools en praktische

Nadere informatie

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen:

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: 1. Workshop: Ontdek jouw communicatietalent! Data: woensdag 10 september, woensdag 24 september, woensdag 29 oktober,

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING BEDRIJFSLEVEN DIENST INNOVATIE MARKETING PROCES VERBETERING INTERNET MOGELIJKHEDEN JOUW TRAINING ONLINE INTERNET

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren 24 november2015 Jullie doelen? Training Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter niet te zeggen Meer JA s van

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren voor technische professionals 20 juni 2013 Jullie doelen? Workshop Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter

Nadere informatie

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE]

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] Waarvoor kiezen klanten voor SoHuman? SoHuman helpt mensen, teams en organisaties met hun persoonlijke en professionele

Nadere informatie

Wat is het voordeel van business coaching en training?

Wat is het voordeel van business coaching en training? Wat is het voordeel van business coaching en training? Wat is het voordeel van business coaching? Heeft u ook wel eens de volgende vragen: Waar sta ik nu in het werkzame leven? Wie ben ik en wat wil ik?

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Professional Coach Week

Professional Coach Week Professional Coach Week Een week intensief werken aan de coach in jezelf. 2-6 september 2013 27-31 januari 2014 associatie voor coaching DORPSSTRAAT 1 5735 EA AARLE-RIXTEL TEL. 0492-385544 WWW.ASSOCIATIEVOORCOACHING.COM

Nadere informatie

Workshop Profileren. laat zien wie je bent. 25 mei 2011

Workshop Profileren. laat zien wie je bent. 25 mei 2011 Workshop Profileren laat zien wie je bent 25 mei 2011 Inhoud Speeddate: de eerste indruk Branding en Personal Branding Laat zien wie JIJ bent - Jij zelf: TAP - Logische niveas van verandering LAAT ZIEN

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. * Deze workshop sluit aan bij de eerder door FHI in samenwerking

Nadere informatie

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals!

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! - Consulting Skills Training Pagina 1 van 6 De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! Los van de inhoud van je advies is het belangrijk om je advies zo goed mogelijk

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Wat is het voordeel van personal coaching?

Wat is het voordeel van personal coaching? Wat is het voordeel van personal coaching? Wat is het voordeel van personal coaching? Heeft u ook wel eens de volgende vragen: Waar sta ik nu in het leven? Wie ben ik? Hoe kan ik mijn talenten beter gebruiken?

Nadere informatie

Online Life Coaching Opleiding

Online Life Coaching Opleiding Online Life Coaching Opleiding De Life Coaching Opleiding laat je in 2 maanden ongelooflijk veel groeien en alle kennis verzamelen die je nodig hebt als Life Coach om jezelf en anderen succesvol te begeleiden

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 11 juni 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel: Je Profiel van 11 juni 2015 en gebaseerd op eerdere

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur WELKOM Netwerk 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur Door Andrew David (H4 organisatie training advies) i.s.m. HAN Centrum voor Ondernemerschap FNV Zelfstandigen Andrew David Dynamisch Zelfstandig Communicatieve

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Brochure. Cursus HR en arbeidsrecht. Kennis opdoen van het arbeidsrecht

Brochure. Cursus HR en arbeidsrecht. Kennis opdoen van het arbeidsrecht Brochure Cursus HR en arbeidsrecht Kennis opdoen van het arbeidsrecht Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus HR en arbeidsrecht 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact 7 Checklist

Nadere informatie

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Brochure Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag 4 Algemene informatie over de training

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

De Sleutel tot Leiderschap. Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk

De Sleutel tot Leiderschap. Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk De Sleutel tot Leiderschap Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk Versie 2.0 Augustus 2012 De Sleutel tot Leiderschap Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk Versie 2.0 Augustus 2012 De Sleutel tot

Nadere informatie

Inspiratiereis Zweden

Inspiratiereis Zweden Inspiratiereis Zweden Nederland Onze Trainingen en Diensten Het team van KED-SENS heeft haar aanbod van trainingen en diensten overzichtelijk in kaart gebracht. Alle mensen zijn uniek en leren en ontwikkelen

Nadere informatie

DOCENTENOPLEIDING INHOUD ALGEMEEN 3 OPLEIDING 7 INVESTERING 10 SLOT 11

DOCENTENOPLEIDING INHOUD ALGEMEEN 3 OPLEIDING 7 INVESTERING 10 SLOT 11 DOCENTENOPLEIDING DOCENTENOPLEIDING INHOUD ALGEMEEN 3 OPLEIDING 7 LOCATIES 8 INVESTERING 10 SLOT 11 Algemeen UNIEK IN NEDERLAND Miranda uit Sittard en Nicolle uit Zuidwolde bundelen hun krachten. Reeds

Nadere informatie

Remind Trainersopleiding

Remind Trainersopleiding Remind Trainersopleiding 1. Over Remind Remind helpt jaarlijks duizenden studenten en scholieren meer uit hun leven te halen, door ze te leren hoe je slimmer kan leren en jezelf kan motiveren. Wij doen

Nadere informatie

PRACTICUM HET SCHOOLTEAM

PRACTICUM HET SCHOOLTEAM PRACTICUM HET SCHOOLTEAM Communiceren. Kritisch denken. Problemen oplossen. Samenwerken. Creatief Denken. Zelfregulering VERTEL HET ME EN IK ZAL HET VERGETEN LAAT HET ME ZIEN EN IK ZAL HET ONTHOUDEN BETREK

Nadere informatie

Rapportage Droombaan. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 19.06.2015. Email:

Rapportage Droombaan. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 19.06.2015. Email: Rapportage Droombaan Naam: Bea Voorbeeld Datum: 19.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 19.06.2015 / Rapportage droombaan QBN 2 Met de Q1000 Droombaan krijg je snel en duidelijk inzicht in

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Jouw jaar, omdat je het verdient!

Jouw jaar, omdat je het verdient! Jouw jaar. Jouw jaar, omdat je het verdient! Ontwikkeling is een onderdeel van Hemels van der Hart en helpt organisaties, teams en individuen zicht te krijgen op hun volle potentie en deze meer in te zetten

Nadere informatie

Factsheet persbericht

Factsheet persbericht Factsheet persbericht Nut vakbonden onbekend bij jongeren 30 november 2011 Inleiding Van oktober 2011 tot november 2011 hield Zoekbijbaan.nl het Nationale Bijbanen Onderzoek. Aan het onderzoek deden 2464

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem.

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem. Algemeen Format opgave potentiele activiteiten afname activiteit excl. btw Informatiemarkt Wateropleidingen Alle medewerkers van het waterschap n.v.t. 3 uur Vragen beantwoorden en informatie geven over

Nadere informatie

Meer plezier door slimmer werken

Meer plezier door slimmer werken Tijd voor... inspiratie Meer plezier door slimmer werken Heleen Hoogendam Bertine Zoon Meer inspiratie? Bertine Zoon Zoo n Training www.zoontraining.nl @ZoonTraining Heleen Hoogendam Hoogendam Coaching

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 Voorwoord Politiek heeft veel te maken met goed leiderschap: mensen volgen dan het voorbeeld van hun leider. Martin Luther King, Majoor Bosshardt en Koning David zijn voor mij

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie