Lean Canvas InternView 1. Problem 2. Customer Segments/Early Adopters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lean Canvas InternView 1. Problem 2. Customer Segments/Early Adopters"

Transcriptie

1 Lean Canvas InternView Hieronder vindt u de toelichting van ons Lean Canvas per onderdeel. Tevens is ons Lean Canvas te vinden op Canvanizer via de volgende link: BTzo 1. Problem Om het canvas onderdeel Problem te onderzoeken is de 5 Why s methode gebruikt. Deze methode is toegepast op het oorspronkelijke idee, namelijk het produceren van audiovisuele cv s voor kunststudenten. De openingszin in dit onderzoek was: Waar loop jij tegen aan als je wilt solliciteren? Het doel van dit onderzoek was het in kaart brengen van de kernproblemen in het sollicitatieproces. Tijdens het onderzoeksproces is naar voren gekomen dat de kunststudenten geen gebruik wilde maken van de cv s. Na de omschakeling van cv s naar audiovisuele stagevacatures is wegens tijdgebrek het onderzoek naar het probleem niet herhaald volgens de 5 Why s methode. De onderstaande punten zijn gebaseerd op de overige onderzoeken en ervaringen van studenten die stage hebben gelopen. De student krijgt geen goed beeld van een stagebedrijf door enkel een tekstvacature. Tussen het plaatsen van en het reageren op stagevacature zit vaak een lange tijd. Op sommige vacatures wordt niet gereageerd. Er wordt (nog) niet ingespeeld op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie. Veel bedrijven hebben al wel een bedrijfsvideo, maar dit wordt niet gebruikt bij het sollicitatieproces. Bedrijven zijn nog niet klaar voor een nieuwe kijk op het sollicitatieproces. Existing Alternatives Mediabedrijven hebben zelf de middelen in huis om een videovacature te produceren. De focus zal daarom moeten liggen op een andere sector. De tekstvacature. De tekst in een vacature zal nog altijd belangrijk zijn. Een video zal de tekst dan ook niet moeten vervangen, maar zorgt wel voor een goede aanvulling. 2. Customer Segments/Early Adopters Customer Segments InternView richt zich op bedrijven met minder dan 50 werknemers die weinig responses krijgen op de vacatures. Hierbij wordt gekeken naar verschillende branches, waarbij de nadruk ligt op bedrijven die zelf de middelen niet hebben om een opvallende vacature te maken. Denk hierbij aan de techniek- en zorgsector. Daarnaast wil InternView gebruik maken van de bedrijven van de MIC stage vacature site, omdat deze hebben aangegeven het moeite te hebben met het vinden van een stagiair. Early adopters InternView heeft ervoor gekozen om eerst binnen het eigen netwerk twee gratis videovacatures te produceren. Deze video s zal InternView gebruiken als promotiemateriaal,

2 zodat de potentiele klant kan ervaren hoe het eindresultaat van de vacatures eruit komt te zien. 3. Solution & M.V.P. InternView is een videoproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in het filmen van stagevacatures. Hierbij speelt InternView in op de technologische ontwikkelingen in het sollicitatieproces. Door het lezen van een tekstvacature krijgt de student geen volledig beeld van de stage en het stagebedrijf. De audiovisuele vacature zal niet alleen de stage inhoudelijk bespreken, maar de student ook een kijkje geven achter de schermen van het bedrijf. Met welke collega s zal de student werken, wie wordt zijn of haar begeleider en hoe is de sfeer in binnen het stagebedrijf? Door hier antwoord op te geven kan de student een gefundeerde beslissing maken in hoeverre de stage bij hem of haar past. Een probleem waar stagebedrijven tegenaanlopen is de tijd en energie die in de zoektocht naar een goede stagiair gaat zitten. Door het plaatsten van een audiovisuele vacature valt een stageplek op en ziet de student gelijk of de stage bij hem of haar past. Hierdoor zal er niet alleen sneller gereageerd worden, de responses zullen ook nog eens relevanter zijn. Stagebedrijven doen nog weinig of niks met video s. Laat staan dat zij er bij stil hebben gestaan om een vacature te filmen. Op dit moment is er duidelijk een verandering te zien in het sollicitatieproces. Werkzoekenden laten zichzelf zien door middel van een cv- video. Werkgevers moeten zich ook presenteren om de juiste mensen aan te kunnen spreken. Daar zou een video zeker bij helpen! Het concept is op dit moment al realiseerbaar. Interview heeft beschikking over video apparatuur en computers (voor editen van video s en het bijhouden van eigen kanalen). Ook heeft het bedrijf de kennis in huis om het tot een succes te maken. 4. Unique Value Proposition Unique Value Proposition De hoge kwaliteit van de audiovisuele stage vacatures onderscheid InternView van de concurrent. Er wordt gebruik gemaakt van de beste film- en geluidsapparatuur. Daarnaast wordt er met erkende Adobe programma s gewerkt. Hierdoor is zowel het beeld als het geluid van een hoge kwaliteit. De werknemers zijn gespecialiseerd en opgeleid op het gebied van audiovisuele producties. De werknemers hebben kennis en ervaring, hierdoor biedt InternView naast kwaliteit ook creativiteit. High Level Concept Om een tagline te bedenken die goed aansluit bij de doelgroep heeft InternView een Card Sorting panelgesprek gevoerd met studenten. Voorafgaand aan het gesprek is een lijst met woorden opgesteld die in zekere mate aansluit bij het bedrijf. De studenten hebben woorden gekozen die zij het beste vonden passen en hebben hier een tagline mee gevormd.

3 Omdat de studenten de doelgroep van de stagebedrijven zijn, en niet die van InternView, past de tagline niet goed bij InternView. Het is niet gelukt om verschillende stagebedrijven bij elkaar te krijgen voor een panelgesprek. Onze tagline is dus nog niet klaar. 5. Channels Uit onderzoek is gebleken dat de respondenten baat hebben bij mond- tot- mondreclame, omdat dit vertrouwen schept. Als een stagebedrijf andere bedrijven op de voordelen van InternView wijst zullen deze eerder geneigd zijn contact met InternView te zoeken. Stagebedrijven zouden graag door de stageplatformen op InternView gewezen willen worden als er weinig respons is op de vacature. Daarnaast zou Facebook een handig kanaal zijn, omdat veel mensen en bedrijven lid zijn van dit social mediaplatform. Het heeft dus een heel groot bereik. Tenslotte is er gekozen voor LinkedIn, omdat LinkedIn een handig en meer professioneel middel is om contact te maken met andere bedrijven. 6. Revenue Streams Inkomstenpost De belangrijkste inkomstenpost van InternView zijn de inkomsten die worden verkregen uit de audiovisuele vacaturevideo s. De opdrachtgever betaalt een vast bedrag voor één vacaturevideo. Wanneer er meerdere video s worden afgenomen zou de kostprijs omlaag gaan. Het eerste deel van de video, de introductie van het bedrijf, is namelijk al gefilmd en gemonteerd. Hierna hoeft slechts de nieuwe vacature worden opgenomen. Verantwoording verkoopprijs Geluids- en filmapparatuur kan gratis worden gehuurd op de Hogeschool van Amsterdam. De montage van twee tot drie minuten film kost 35,00 (één editor, 5 uur werk). Research (bedrijf contacteren, intakegesprek = 2 uur werk, één werknemer) kost 14,00. Een opnamedag van vier uur kost 56,00 (4 uur werk, 2 werknemers). De kostprijs van één vacaturevideo komt dan neer op 105,00. Natuurlijk moet InternView ook winst maken. (Berekenhet.nl, 2015) De verkoopprijs komt dan neer op 149,96.

4 Een werknemer van InternView verdient 37,50 per video. Dit betekent dat één werknemer maximaal vijf uur tijd aan één video kwijt mag zijn als je uitgaat van een minimumuurloon van 7,00, gerekend voor een 21- jarige (Loonwijzer,2015). Als door een bedrijf meerdere vacaturevideo s worden aangevraagd gaat de kostprijs omlaag. Het vacature- deel van de video zou maximaal één minuut duren. Dit betekent dat er slechts twee uur wordt besteed de montage en de opnamedag met minimaal de helft wordt verkleind. De kostprijs voor een vervolgvideo komt dan neer op 63,50 (inclusief 21% btw en een winstmarge van 15,3%). Talpa gaf aan tussen de 50,00 en de 100,00 te willen betalen voor een vacaturevideo. InternView is dus te duur voor Talpa. Maar omdat Talpa regelmatig meerdere stagevacatures aanbiedt zou zij nog maar 63,50 per vervolgvideo kwijt zijn. Als Talpa meer dan twee vacatures door ons laat produceren, betaalt zij nog maar 71,15 per video. De concurrentie vraagt 150,00 tot 500,00 voor een video. InternView zit prijstechnisch in een lage categorie. Berekenhet.(2015). Winstmarge op een product berekenen. Geraadpleegd op 12 oktober 2015, van: product.html Loonwijzer. (2015). Minimum looncheck. Geraadpleegd op 11 oktober 2015, van: check/uurloon 7. Cost Structure Op dit moment maakt InternView nauwelijks kosten. Dit zal veranderen wanneer de werknemers zijn afgestudeerd en dus niet meer tegen studentenlonen kunnen werken. Reiskosten: Om naar de stagebedrijven toe te kunnen reizen met het openbaar vervoer of met de auto. Apparatuur: De film- en geluidsapparatuur zou gehuurd of gekocht moeten worden. 8. Key Metrics InternView wil op 31 januari 2016 vier ambassadeurs hebben. Dit zijn klanten die minimaal drie audiovisuele stagevacatures bij InternView hebben laten produceren. Deze video s staan zowel op de stageplatforms als op de website van de klant zelf. Hierdoor wordt mond- tot- mond reclame voor InternView gegenereerd. InternView zal een samenwerking aangaan met minimaal één stageplatform. Het platform zal stagebedrijven met weinig respons wijzen op InternView. Door de video s zal niet alleen het stagebedrijf, maar ook het platform opvallen. Door het plaatsen van de twee gratis geproduceerde videovacatures op Facebook wil InternView bekendheid genereren. Dit zal gemeten worden aan de hand van likes en views op de pagina. InternView streeft naar 100 likes in 3 maanden.

5 InternView wil een LinkedIn netwerk opbouwen met 20 van de 40 potentiele klanten van de klantenlijst. Via het netwerk van deze potentiele klanten kan InternView in contact komen met meer bedrijven. 9. Unfair Advantage InternView heeft apparatuur van hoge kwaliteit gratis tot zijn beschikking. Daarnaast worden er geen reiskosten gemaakt omdat de werknemers kunnen reizen op het studenten- ov. InternView heeft dus bijna geen kosten en kan tegen lage prijzen produceren. De werknemers zijn gespecialiseerd en opgeleid in audiovisuele producties. Dit betekent dat InternView weet wat een goede video nodig heeft. De goedgeschoolde werknemers kunnen werken met de nieuwste montageprogramma s van Adobe. InternView heeft een vernieuwende manier van produceren die opvalt bij de kijker.

Toelichting Lean Canvas 1.0 & 2.0. Problem (Lilian)

Toelichting Lean Canvas 1.0 & 2.0. Problem (Lilian) Toelichting Lean Canvas 1.0 & 2.0 Problem (Lilian) De drie grootste problemen waren volgens ons: 1 Werkzoekende kunnen zich slecht profileren. 2 Werkzoekende kunnen zich moeilijk onderscheiden, omdat alle

Nadere informatie

Toelichting Lean Canvas 1.0 & 2.0. Problem (Lilian)

Toelichting Lean Canvas 1.0 & 2.0. Problem (Lilian) Toelichting Lean Canvas 1.0 & 2.0 Problem (Lilian) De drie grootste problemen waren volgens ons: 1 Werkzoekende kunnen zich slecht profileren. 2 Werkzoekende kunnen zich moeilijk onderscheiden, omdat alle

Nadere informatie

1. [Media, Informatie en Communicatie] of [Communicatie] [Titel] [subtitel] [Plan van Aanpak] [Naam] [Klas]

1. [Media, Informatie en Communicatie] of [Communicatie] [Titel] [subtitel] [Plan van Aanpak] [Naam] [Klas] 1. [Media, Informatie en Communicatie] of [Communicatie] [Titel] [subtitel] [Plan van Aanpak] [Naam] [Klas] UPDATE MO302E ANNE CARMEN JAUKE FLOOR 3 Inhoud 1 LEAN CANVAS 4 2 Uitwerking Lean canvas 5 2.1

Nadere informatie

groepsportfolio M0302E 28 oktober 2016 Carmen, Anne, Floor & Jauke [subtitel] update update update update update update update update update update

groepsportfolio M0302E 28 oktober 2016 Carmen, Anne, Floor & Jauke [subtitel] update update update update update update update update update update [Media, Informatie en Communicatie] of [Communicatie] [Titel] [subtitel] [Plan van Aanpak] [Naam] [Klas] groepsportfolio M0302E 28 oktober 2016 Carmen, Anne, Floor & Jauke UPDATE MO302E ANNE CARMEN JAUKE

Nadere informatie

Toelichting Lean Canvas

Toelichting Lean Canvas Toelichting Lean Canvas In dit hoofdstuk leest u in elke paragraaf de toelichting per onderdeel van het Lean Canvas Model. Voor het Lean Canvas Model verwijs ik u naar de bijlage. Of bezoek de volgende

Nadere informatie

MO03: ONDERZOEK hoorcollege 2. coördinator: Harold Pflug h.j.pflug@hva.nl

MO03: ONDERZOEK hoorcollege 2. coördinator: Harold Pflug h.j.pflug@hva.nl MO03: ONDERZOEK hoorcollege 2 coördinator: Harold Pflug h.j.pflug@hva.nl 0. ALGEMENE MEDEDELINGEN VOORUITBLIK BLOK 2 SPRINT 3 1. CREATE 2. STEER 3. ACCELERATE Blok 1: SPRINT 1 en 2 Blok 2: SPRINT 3 PIVOTS

Nadere informatie

Business Model Generation Canvas

Business Model Generation Canvas Business Model Generation Canvas Een Business Model beschrijft hoe een organisatie waarde creëert, levert en genereert [ WAT IS EEN BUSINESS MODEL?. ] Een Business Model is een kans om te innoveren/verbeteren,

Nadere informatie

Nationaal Stage Onderzoek Studenten 2013

Nationaal Stage Onderzoek Studenten 2013 \naal Stage Onderzoek 2013 Nationaal Stage Onderzoek Studenten 2013 Door Nicole Hol en Laura Keuken Copyright Kriegsmanbeheer B.V.; Alle rechten voorbehouden. Download gratis een kopie op: http://www.nationaalstageonderzoek.nl

Nadere informatie

Concept Development Opdracht 1B Battle of Concepts Enexis. Niels Joormann - 0819811 - CMD2a

Concept Development Opdracht 1B Battle of Concepts Enexis. Niels Joormann - 0819811 - CMD2a Concept Development Opdracht 1B Battle of Concepts Enexis Niels Joormann - 0819811 - CMD2a Inhoudsopgave Debriefing 03 Onderzoek 03 Omgevingsanalyse 04 Concept: Opgewekt! 05 Business Model Canvas 11 Pitch-presentatie

Nadere informatie

Werkfestival: Sneeker ondernemers bieden werk!

Werkfestival: Sneeker ondernemers bieden werk! Werkfestival: Sneeker ondernemers bieden werk! Doel Ontmoetingen genereren tussen: 1. ondernemers die deze dag hun bedrijf openstellen en waar 2. aanbieders van onderwijs, 3. werkspecialisten van de gemeente,

Nadere informatie

Werving en Selectie anno nu. Menno Mekes oktober 2018

Werving en Selectie anno nu. Menno Mekes oktober 2018 Werving en Selectie anno nu Menno Mekes oktober 2018 Wat gaan we doen vandaag? Hoe staat het met werkgelegenheid: feiten en cijfers Werving en selectie anno nu Je medewerker als ambassadeur 2 3 Actueel

Nadere informatie

Groepsportfolio MO303G

Groepsportfolio MO303G 1 Groepsportfolio MO303G Gisela Laclé, Laura Plug, Nikki Bosma, Amal Cherrat [Plan van Aanpak] [Naam] [Klas] Tutor : [naam] Docent : [naam] 2 Inhoud 1 Geactualiseerde lean canvas versie 3.0 3 2 Evaluatie

Nadere informatie

Z09D: ONDERZOEK. Life s too short to build something nobody wants. Media, Informatie en Communicatie. MIC Minor Mediaondernemerschap

Z09D: ONDERZOEK. Life s too short to build something nobody wants. Media, Informatie en Communicatie. MIC Minor Mediaondernemerschap Media, Informatie en Communicatie Z09D: ONDERZOEK Collegejaar 2015 2016 Life s too short to build something nobody wants. Ash Maurya, Running Lean: Iterate from Plan A to a Plan That Works. Coördinator

Nadere informatie

Weekopdracht 3 Trends

Weekopdracht 3 Trends Weekopdracht 3 Trends Klas Tutorgroep 22 Leden tutorgroep PBD1EV Tomas van Summeren Teun Hartman Jan Lunenburg Bart van Doorn Bob Willemse 2060407 2064036 2059446 2060556 2038225 Tutor Ivo de Leeuw Vakdocent

Nadere informatie

Business model canvas. Connie Smits

Business model canvas. Connie Smits Business model canvas Connie Smits Inhoud Business model canvas... 3 Customer Segments... 4 Value Proposition... 5 Customer Relationships... 6 Channels... 7 Revenu Streams... 8 Key Resources... 9 Key Activities...

Nadere informatie

KLANTSEGMENTERING [ BUSINESS MODEL GENERATION CANVAS. ]

KLANTSEGMENTERING [ BUSINESS MODEL GENERATION CANVAS. ] KLANTSEGMENTERING [ BUSINESS MODEL GENERATION CANVAS. ] [ ZOEKTOCHT. ] [ ZOEKTOCHT. ] STARTUP CENTER STARTUP NEXT [ BUSINESS DEVELOPMENT. ] [ WAT IS EEN BUSINESS MODEL?. ] Een Business Model is een kans

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Productieplan. 3

Inhoudsopgave. Productieplan. 3 Safien Pinas 1 Inhoudsopgave Productieplan. 3 2 Voorwoord Voor dit project heb ik een applicatie (app) bedacht die studenten helpen om na hen opleiding aan een baan te komen. Het is niet zomaar een APP,

Nadere informatie

PLANKSTAAL

PLANKSTAAL PLANKSTAAL www.plankstaal.com Plankstaal vindt dat iedereen recht heeft op een eigen plek in onze maatschappij. Daarom maakt Plankstaal samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meubels die

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

MO03: ONDERZOEK. Life s too short to build something nobody wants. Media, Informatie en Communicatie. MIC Specialisatie Mediaondernemerschap #SMO15

MO03: ONDERZOEK. Life s too short to build something nobody wants. Media, Informatie en Communicatie. MIC Specialisatie Mediaondernemerschap #SMO15 Media, Informatie en Communicatie MO03: ONDERZOEK Collegejaar 2015 2016 Life s too short to build something nobody wants. Ash Maurya, Running Lean: Iterate from Plan A to a Plan That Works. Coördinator

Nadere informatie

Running Lean Ash Maurya

Running Lean Ash Maurya Running Lean Ash Maurya Met Running Lean bouwt Ash Maurya voort op The Lean startup van Eric Ries en The four steps to the epiphany van Steven Blank. Running Lean maakt de Lean methodologie praktisch hanteerbaar

Nadere informatie

Case 2 start-ups. 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13. Case 2 Start-ups groep 13 1-8

Case 2 start-ups. 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13. Case 2 Start-ups groep 13 1-8 Case 2 start-ups 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13 Case 2 Start-ups groep 13 1-8 Inhoud Interne analyse... 3 Peerby... 3 Over Peerby... 3 Lean

Nadere informatie

Stage bij. Mediavormgever

Stage bij. Mediavormgever Stage bij Mediavormgever Inhoudsopgave De opleiding 1 Opbouw van de opleiding 2 De vakgebieden 3 Stage bij het College voor Techniek en Design 6 Accredatie door S-BB 7 Eerste stage + Kwalificerende stage

Nadere informatie

Stage bij. Mediavormgever

Stage bij. Mediavormgever Stage bij Mediavormgever Inhoudsopgave De opleiding 1 Opbouw van de opleiding 2 De vakgebieden 3 Stage bij het College voor Techniek en Design 6 Accredatie door S-BB 7 Eerste stage + Kwalificerende stage

Nadere informatie

J U S T P L A Y T O P A Y Pitch Good Keynote for Great Pitch

J U S T P L A Y T O P A Y Pitch Good Keynote for Great Pitch JUST PLAY TO PAY You own your own data. You decide what happens. THE PLAYWALL The Playwall De Oplossing The Playwall biedt gebruikers een alternatief: Betalen met je mening/persoonlijke data in plaats

Nadere informatie

PLANKSTAAL

PLANKSTAAL PLANKSTAAL www.plankstaal.com Plankstaal vindt dat iedereen recht heeft op een eigen plek in onze maatschappij. Daarom maakt Plankstaal samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meubels die

Nadere informatie

Facebook Omarm de open cultuur

Facebook Omarm de open cultuur 1 Facebook Omarm de open cultuur 2 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Breng je bedrijf naar Facebook 05 Betrek je volgers 06 Maak het persoonlijk 07 Een beeld zegt meer dan 1000 woorden 08 Gebruik emoji 09

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Communicatiestrategie en concept TEAM UP

Communicatiestrategie en concept TEAM UP Communicatiestrategie en concept TEAM UP Groep C - 13 april 2016 Inhoudsopgave 1. Het Product 1. Het Product 1.1 Opdrachtomschrijving 1.2 Opdracht analyse 1.3 Budget 1.4 Eisen 2. Doelstellingen 2.1 Communicatie

Nadere informatie

Running Lean. Ash Maurya

Running Lean. Ash Maurya Running Lean Ash Maurya Ash Maurya onderscheidt in zijn boek Running Lean een drietal belangrijke stappen bij het opmaken en testen van je waardepropositie ten opzichte van de beoogde doelgroep: Stap 1:

Nadere informatie

Hoe ouder, hoe trouwer Switchen & behouden in de 50-plusmarkt

Hoe ouder, hoe trouwer Switchen & behouden in de 50-plusmarkt WHITEPAPER Hoe ouder, hoe trouwer Switchen & behouden in de 50-plusmarkt Onderzoek van het (een initiatief van Bindinc) toont aan dat onder 50-plussers merktrouw vaker voorkomt dan onder 50- minners. Daarbij

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

Nationaal Stage Onderzoek Studenten 2014

Nationaal Stage Onderzoek Studenten 2014 \naal Stage Onderzoek 2013 Nationaal Stage Onderzoek Studenten 2014 Door Sifra Souhuwat en Britt van der Sluis Copyright Kriegsmanbeheer B.V.; Alle rechten voorbehouden. Download gratis een kopie op: http://www.nationaalstageonderzoek.nl

Nadere informatie

C-two: brengt uw boodschap in beeld

C-two: brengt uw boodschap in beeld C-two: brengt uw boodschap in beeld Any Screen is Your Stage C-two - al meer dan 10 jaar dé audiovisuele communicatie-expert - ontwikkelt pakkende, professionele PowerPoint & Prezi-presentaties, Powermovies,

Nadere informatie

Hoe oriënteren studenten zich op de arbeidsmarkt?

Hoe oriënteren studenten zich op de arbeidsmarkt? Surrounded by Talent Hoe oriënteren studenten zich op de arbeidsmarkt? Vijf tips voor studenten Qompas Campusonderzoek 2018 Oriëntatie op de arbeidsmarkt Als student komt er een moment dat je de collegebanken

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij de inspiratiesessie van de regio.. GELDERLAND ARBEIDSWIJS 2017

Hartelijk welkom bij de inspiratiesessie van de regio.. GELDERLAND ARBEIDSWIJS 2017 Hartelijk welkom bij de inspiratiesessie van de regio.. GELDERLAND ARBEIDSWIJS 2017 Op naar een duurzame economie! Anders leren en werken, hoe doe je dat? Programma inspiratiesessie Welkom Inspiratiefilm

Nadere informatie

Monsterboard: 2019 wordt het jaar van whatsapp, chatbots, videosolliciteren en voice search

Monsterboard: 2019 wordt het jaar van whatsapp, chatbots, videosolliciteren en voice search 21 januari 2019, 15:45 (CET) Monsterboard: 2019 wordt het jaar van whatsapp, chatbots, videosolliciteren en voice search Amsterdam, 18 januari 2019 In 2019 gaat mobile recruitment definitief doorbreken,

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Filmfestival. Groep 20 Yousif- Yana - Darren - Roxanne - Jordi

Plan van Aanpak. Filmfestival. Groep 20 Yousif- Yana - Darren - Roxanne - Jordi Plan van Aanpak Filmfestival Groep 20 Yousif Yana Darren Roxanne Jordi 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Achtergronden... 3 Hoofdstuk 2 Projectopdracht... 4 Hoofdstuk 3 Projectactiviteiten... 5 Hoofdstuk 4 Projectgrenzen...

Nadere informatie

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden Als uw bedrijf groeit of als één van uw werknemers het bedrijf verlaat, heeft u nieuw personeel nodig. U heeft echter zelf niet de tijd en/of de kennis

Nadere informatie

Nationaal Studentenonderzoek 2008. Stageplaza.nl

Nationaal Studentenonderzoek 2008. Stageplaza.nl Nationaal Studentenonderzoek 2008 Stageplaza.nl Gepubliceerd door: S. Icke & B. Rooijendijk De Ruyterkade 106 II 1011 AB Amsterdam Tel : 020 422 33 22 Fax : 020 422 20 22 I : www.stageplaza.nl Maart 2008

Nadere informatie

01/05/15. Business Model Canvas Toegepast. We zoomen verder in op de mogelijkheden van het

01/05/15. Business Model Canvas Toegepast. We zoomen verder in op de mogelijkheden van het Businessmodel innovatie KIVI workshop 22 april 2015 Heeft u een idee voor een nieuw businessmodel? Matthijs Bobeldijk We zoomen verder in op de mogelijkheden van het Business Model Canvas Business Model

Nadere informatie

Highlights Employer Branding Onderzoek. Oktober 2014

Highlights Employer Branding Onderzoek. Oktober 2014 Highlights Employer Branding Onderzoek Oktober 2014 Belangrijkste conclusies 1. Er wordt door organisaties nog niet heel veel actief aan employer branding gedaan 2. Als er aan employer branding wordt gedaan,

Nadere informatie

Ron Beumer Viva van Jaarsveld Emma Dekker Kimberly Palmaccio www.schrijfvoormijnbedrijf.nl Voorwoord Voor u ligt het groepsportfolio van team MO304E met betrekking op de onderneming: Schrijf voor mijn

Nadere informatie

Adding Value Intrapreneurship

Adding Value Intrapreneurship Intrapreneurship Het vermogen om te vernieuwen zit verborgen in iedereen. Dit vermogen wordt ontsloten op het kruispunt waar een lonkend perspectief, een voorwaarden scheppende omgeving en een intrinsieke

Nadere informatie

Ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad. Seminar presentatie door Milan van der Maaten

Ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad. Seminar presentatie door Milan van der Maaten Ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad Seminar presentatie door Milan van der Maaten Hoe kan het proces van het regelen van een stage voor hbostudenten worden verbeterd? 1 2 3 Wat zijn wensen en

Nadere informatie

van Individueel tot In-Company

van Individueel tot In-Company De Innovator Innovator's Toolkit Toolkit Training: Daar wordt je vanzelf innovatief van van Individueel tot In-Company de Innovator opent de ogen voor nieuwe kansen Innovator's Toolkit Er is veel aandacht

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS HOOFDSTUK 1 9 feiten over het zoeken van een baan. 1. Jij moet zelf het heft in handen nemen. In plaats van via de traditionele manier te zoeken en te reageren op vacatures,

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

100% presence reflectie (logboek)

100% presence reflectie (logboek) 100% presence reflectie (logboek) Naam: Thomas Meiborg Klas: 1C Groep: 11 Naam Groep: Team 14 Andere Groepsleden: Valérie den Besten, Olaf van Boetzelaer, Rik Geersing, Tobias Roquas, Terry Tanke Module:

Nadere informatie

Werving en Selectie anno nu

Werving en Selectie anno nu Werving en Selectie anno nu Werving en selectie, employer branding en personeelsbeleid: onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ingrid de Ruiter en Louis de Jong 5 april / #JTE18 Inspiratiesessie Actueel nieuws

Nadere informatie

Workshop Portfolio. Linsey Meenken CMD2D

Workshop Portfolio. Linsey Meenken CMD2D Workshop Portfolio Linsey Meenken 0930123 CMD2D 16-11-2017 Portfolio STARR-t Situatie Voorbereiden voor stage met een eigen portfolio maken, voorbereiden op solliciteren en informatie verzamelen hierover.

Nadere informatie

Ik wil een baan! Solliciteren kunt u leren Sollicitatietips voor als u een WW-uitkering heeft VOOR RE-INTEGRATIE EN TIJDELIJK INKOMEN

Ik wil een baan! Solliciteren kunt u leren Sollicitatietips voor als u een WW-uitkering heeft VOOR RE-INTEGRATIE EN TIJDELIJK INKOMEN Ik wil een baan! Solliciteren kunt u leren Sollicitatietips voor als u een WW-uitkering heeft VOOR RE-INTEGRATIE EN TIJDELIJK INKOMEN Waarom deze brochure? Een baan vinden: dat is niet altijd even makkelijk.

Nadere informatie

Bent u bewust van & gereed voor de veranderingen en ontwikkelingen in uw omgeving

Bent u bewust van & gereed voor de veranderingen en ontwikkelingen in uw omgeving Bent u bewust van & gereed voor de veranderingen en ontwikkelingen in uw omgeving Omgevingsanalyse cruciaal voor duurzaam leveren van kwaliteit in een snel veranderende omgeving RK-Intelligence - Ruud

Nadere informatie

Naam: Huseyin Ayaz St. Nummer: 1683039 Groep: imm08209 Universiteit der dromen

Naam: Huseyin Ayaz St. Nummer: 1683039 Groep: imm08209 Universiteit der dromen Naam: Huseyin Ayaz St. Nummer: 1683039 Groep: imm08209 Universiteit der dromen Onze film gaat over een droom van een student die de Vrije universiteit doorloopt en aan het eind van het film woedend wakker

Nadere informatie

In 9 stappen ondernemer. Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming

In 9 stappen ondernemer. Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming In 9 stappen ondernemer Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming Inhoudsopgave Stap 1: ben ik wel ondernemer? Stap 2: wat wordt mijn product of dienst? Stap 3: wie zijn mijn klanten en waar

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Danique Beeks Student Advanced Business Creation Stage JH Business Promotions

Inhoudsopgave. 2 Danique Beeks Student Advanced Business Creation Stage JH Business Promotions Onderzoeksopzet Danique Beeks Studentnummer: 2054232 Advanced Business Creation Stagebedrijf: JH Busines Promotions Bedrijfsbegeleider: John van den Heuvel Datum: 12 September 2013 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Running Lean. Op zoek naar een ondernemingsmodel dat werkt. Innovatiecentrum Vlaams Brabant 28/02/2014 peter.rutten@innovatiecentrum.

Running Lean. Op zoek naar een ondernemingsmodel dat werkt. Innovatiecentrum Vlaams Brabant 28/02/2014 peter.rutten@innovatiecentrum. Running Lean Op zoek naar een ondernemingsmodel dat werkt Innovatiecentrum Vlaams Brabant 28/02/2014 peter.rutten@innovatiecentrum.be Intro Running Lean Wanneer zijn starters succesvol? Klanten zijn geïnteresseerd

Nadere informatie

MrWork Social Media Recruitment Onderzoek

MrWork Social Media Recruitment Onderzoek MrWork Social Media Recruitment Onderzoek 2016 SOCIAL MEDIA RECRUITMENT Van de respondenten is 29% man en 71% vrouw. Hun functies zijn... Het MrWork Social Media Recruitment onderzoek is een jaarlijks

Nadere informatie

Essay Project Interactieve Multimedia Tom Tol Groep: 23

Essay Project Interactieve Multimedia Tom Tol Groep: 23 Essay Project Interactieve Multimedia Tom Tol Groep: 23 Het doel van project interactieve multimedia is om een interactieve video te maken met als thema het leveren van negatieve feedback aan anderen.

Nadere informatie

stimuleert ondernemerschap Bill : Actiedag ondernemen

stimuleert ondernemerschap Bill : Actiedag ondernemen Bill : Actiedag ondernemen 2015/2016 DreamStorm presenteert lesprogramma BilL Actiedag ondernemen DreamStorm helpt jongeren bewust te maken van het feit dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het geluk

Nadere informatie

Interview met: Dylan Connor Haigh Geïnterviewd door: Josse van Horn Thema: Promofilm. Kroost PROMOFILM!

Interview met: Dylan Connor Haigh Geïnterviewd door: Josse van Horn Thema: Promofilm. Kroost PROMOFILM! 20-04-2017 Interview met: Dylan Connor Haigh Geïnterviewd door: Josse van Horn Thema: Promofilm Kroost PROMOFILM! 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgaven Pag. 2 Inleiding Pag. 3 Het Interview Pag. 4, 5 Conclusie

Nadere informatie

ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN

ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN WAT IS HET CNN Het Criminologisch Netwerk Nederland (Het CNN) is een landelijk netwerk voor criminologen waarin het bijeenbrengen van de academische wereld en het

Nadere informatie

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats Onderzoeksdocument Creatieve Bloeiplaats HVA Instituut voor Interactieve Media Amsterdam oktober 2008 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Doelstellingen...4 Doelgroep...5 De vragen...6 De resultaten...7

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE ABOUT SPACECAKE DESIGN WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE Spacecake is een jong en veelzijdig design merk wat zich richt op het bedenken en creëren van de meest originele en uiteenlopende

Nadere informatie

Social Media Pakketten

Social Media Pakketten Social Media Pakketten Ons bedrijf op social media? Dat kost zoveel tijd... Als ondernemer kunt u uw kostbare tijd wel beter besteden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid dit aan ons uit te besteden met

Nadere informatie

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Auteur: Leni Minderhoud info@45plusondernemer.nl Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Audio 1 Het belangrijkste voor je LI profiel eerst Hallo luisteraar naar deze audio serie over je LI profiel.

Nadere informatie

BEROEPSOPDRACHT Gespreksverslag

BEROEPSOPDRACHT Gespreksverslag Stage BEROEPSOPDRACHT Gespreksverslag In het laatste jaar van onze opleiding moeten we een halfjaar stage lopen. Voor deze stage heb ik als stageplek bij Schouwburg Kunstmin in Dordrecht gekozen. Deze

Nadere informatie

Stagepaspoort. Voor de leerlingen van de 4e klas van het Trivium College. 2014 Trivium College locatie Trias

Stagepaspoort. Voor de leerlingen van de 4e klas van het Trivium College. 2014 Trivium College locatie Trias Stagepaspoort Voor de leerlingen van de 4e klas van het Trivium College. 2014 Trivium College locatie Trias 1 Neem deze punten zorgvuldig door 1. Gedraag je correct en beleefd. Steek geen handen in je

Nadere informatie

ELKE HAP BETER 2 HAP

ELKE HAP BETER 2 HAP 1 ELKE BETER 2 Jolein Bloemen 2082885, Rosa Celik 2084756, Manon Eijhout 2086274, Kayleigh Philipsen 2084962 Avans Hogeschool, Academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie (AOMI) Ondernemingsplan

Nadere informatie

Deze rijschool is een van de bekendste rijscholen in Barendrecht. Dit maakt het deze rijschool een directe concurrent van de opdrachtgever.

Deze rijschool is een van de bekendste rijscholen in Barendrecht. Dit maakt het deze rijschool een directe concurrent van de opdrachtgever. Desk Research In deze deskresearch zoek ik naar de concurrenten van rijschool slotboom doormiddel van een desk research. Het doel van deze desk research is het vinden van functionele punten die belangrijk

Nadere informatie

Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken?

Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken? GGTV Informatie Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken? Gefeliciteerd. Je hebt een mooie video gemaakt of laten maken! Maar hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen naar je video gaan

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

StepStone in cijfers April 2016

StepStone in cijfers April 2016 StepStone in cijfers April 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.579.141 Aantal bezoeken 1.394.184 Unieke bezoekers 803.439 Aantal jobs 5998 De

Nadere informatie

EINDRESULTATEN ONDERZOEK FNV NAAR WERK.NL

EINDRESULTATEN ONDERZOEK FNV NAAR WERK.NL EINDRESULTATEN ONDERZOEK FNV NAAR WERK.NL AANLEIDING VERLOOP VAN HET ONDERZOEK OPZET ONDERZOEK Wie hee& deel kunnen nemen? De vragenlijst is online gepubliceerd. Iedereen kreeg de mogelijkheid om hem in

Nadere informatie

LinkedIn is het meest gebruikte platform van Nederlandse bedrijven, gevolgd door Facebook en Twitter

LinkedIn is het meest gebruikte platform van Nederlandse bedrijven, gevolgd door Facebook en Twitter 1 Huidig gebruik van social media LinkedIn is het meest gebruikte platform van Nederlandse bedrijven, gevolgd door Facebook en Twitter Huidig gebruik van social media % van respondenten, meerdere antwoorden

Nadere informatie

Maak een poster over social media. Laat je creativiteit de vrije rol.

Maak een poster over social media. Laat je creativiteit de vrije rol. De opdrachten Opdracht 1 social media Social media is een verzamelnaam voor platforms waarbij mensen via internet zelf informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Voorbeelden van social media zijn Twitter,

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Sofie De Grauwe. HR Consultant. Werving & Selectie. Assessment & Development Centers. Employer Branding & Social Media

Sofie De Grauwe. HR Consultant. Werving & Selectie. Assessment & Development Centers. Employer Branding & Social Media Grow Talents Sofie De Grauwe HR Consultant Werving & Selectie Assessment & Development Centers Employer Branding & Social Media Inge Van Der Meulen HR Business Unit Manager Werving & selectie Assessment,

Nadere informatie

HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT. Lees meer!

HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT. Lees meer! BIJTEN ZE? HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT Lees meer! Kon je je geluk niet op in 2013, toen er slechts 91.000 openstaande vacatures waren, inmiddels is het peentjes zweten voor de professionals in

Nadere informatie

van collectief tot In-Company

van collectief tot In-Company De Innovator Innovator's Toolkit Toolkit Training: Daar wordt je innovatief van van collectief tot In-Company de Innovator opent de ogen voor nieuwe kansen Innovatie in je organisatie De ontwikkelingen

Nadere informatie

Coach, docent, coördinator

Coach, docent, coördinator BUSINESS MODEL CANVAS Start Up Factory Bart Sutorius Sheets 27 augustus & 3 september 2015 Coach, docent, coördinator minor Ondernemerschap ACE-HvA minor Entrepreneurship ACE-UvA Snelkookpanweekend medewerkers

Nadere informatie

Stageplaza.nl. Nationaal Docentenonderzoek De Ruyterkade 106 II 1011 AB Amsterdam Tel : Fax : I :

Stageplaza.nl. Nationaal Docentenonderzoek De Ruyterkade 106 II 1011 AB Amsterdam Tel : Fax : I : Nationaal Docentenonderzoek 2008 Stageplaza.nl Gepubliceerd door: B. Schotanus & B. Rooijendijk De Ruyterkade 106 II 1011 AB Amsterdam Tel : 020 755 43 33 Fax : 020 422 20 22 I : www.stageplaza.nl april

Nadere informatie

Organiseer de draaidag op basis van je draaiboek

Organiseer de draaidag op basis van je draaiboek Handleiding short story CEPM Via short stories vertellen ambassadeurs van CEPM in de vorm van een blog of korte video over Persoonlijk Meesterschap in de praktijk. Het doel van de short stories is om opleiders

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal Het Nieuwe Winkelen mobiel sociaal lokaal Het nieuwe winkelen van de consument Filmpje Het Nieuwe Winkelen Winkelen is van alle tijden. Maar de manier waarop een klant zijn aankopen doet verandert. De

Nadere informatie

Inhoud. 10 Wonderlab Young Testresultaten. 03 Voorwoord. 12 Financieel plan Invecteringsbegroting. 04 Wonderlab. 13 Financieel plan Inkomstenstroom

Inhoud. 10 Wonderlab Young Testresultaten. 03 Voorwoord. 12 Financieel plan Invecteringsbegroting. 04 Wonderlab. 13 Financieel plan Inkomstenstroom Inhoud 03 Voorwoord 04 Wonderlab 05 De vraag 06 Het onderzoek User stories 07 Het onderozek Enquete resultaten 08 Concept Wonderwerklab 10 Wonderlab Young Testresultaten 12 Financieel plan Invecteringsbegroting

Nadere informatie

Opleiding Intercedent.

Opleiding Intercedent. Opleiding Intercedent www.bpmo-academy.nl Wat doet een Intercedent? Een intercedent is iemand die bemiddelt tussen werkzoekende mensen en bedrijven die werknemers zoeken. Meestal werken intercedenten logischerwijs

Nadere informatie

A L S I K L A T E R G R O O T B E N

A L S I K L A T E R G R O O T B E N P R O J E C T A L S I K L A T E R G R O O T B E N S A B R I N A S T A M Naam: Partners (reflectie + film) : Link LikedIn-profiel: Sabrina Stam, MM1B Sofyan Sayd, MM1A http://linkd.in/1cte4ic Personen Yara

Nadere informatie

StepStone in cijfers Januari 2016

StepStone in cijfers Januari 2016 StepStone in cijfers Januari 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.683.229 Aantal bezoeken 1.203.462 Unieke bezoekers 699.806 Aantal jobs 4755

Nadere informatie

DE NEDERLANDSE STAATSLOTERIJ. September 2016 / November 2016 AVANS Hogeschool Iris Bouman

DE NEDERLANDSE STAATSLOTERIJ. September 2016 / November 2016 AVANS Hogeschool Iris Bouman DE NEDERLANDSE STAATSLOTERIJ September 2016 / November 2016 AVANS Hogeschool Iris Bouman Projectomschrijving Krasloten zijn tegenwoordig steeds minder populair onder de doelgroep jongeren (18-25) terwijl

Nadere informatie

Docentenbijlage An Eye-Opener Eureka!Cup 2010: Movin On! Beste docent(e),

Docentenbijlage An Eye-Opener Eureka!Cup 2010: Movin On! Beste docent(e), Docentenbijlage An Eye-Opener Eureka!Cup 2010: Movin On! Beste docent(e), Voor u ligt de specifieke docentenbijlage behorende bij de opdracht An Eye- Opener van de Eureka!Cup 2010: Movin On! Voordat u

Nadere informatie

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report 02-09-2013 design inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Inhoudsopgave & contactgegevens 2

Nadere informatie

Succesvol websites bouwen vanuit een concept

Succesvol websites bouwen vanuit een concept Succesvol websites bouwen vanuit een concept Docent: Ruben Olislagers 1 Internetstrategie Begin met een gedegen plan 2 User Centered Design Ontwerpen vanuit de wensen en behoeften van de doelgroep Wie

Nadere informatie

Voor het vak stud loopbaanbegeleiding (SLB) oefenen we in blok 3 van studiejaar 2 met het solliciteren naar stages, bedrijven etc.

Voor het vak stud loopbaanbegeleiding (SLB) oefenen we in blok 3 van studiejaar 2 met het solliciteren naar stages, bedrijven etc. Sollicitatieopdracht Inhoudsopgave Inleiding... 1 Gespreksvoorbereiding... 2 Sollicitatie brief... 2 CV... 3 Deskresearch... 4 Feedback... 5 gesprek... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Sollicitatie

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie