Het grootste deel van de bevolking heeft de gemiddelde leeftijdscategorie die ik wil bereiken. Weer in het voordeel van Visions dus.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het grootste deel van de bevolking heeft de gemiddelde leeftijdscategorie die ik wil bereiken. Weer in het voordeel van Visions dus."

Transcriptie

1 Mijn marktanalyse 3.1 Analyse van mijn klanten: particulieren Geografische ligging Mijn zaak is gevestigd in Antwerpen. De buurt waar ik ben gevestigd is een zeer creatieve buurt. Wat bedoel ik daarmee? Mensen met een creatief idee, een niet hedendaags concept, e.d. vestigen zich hier. De voormalige winkel die was gevestigd in mijn winkelpand was een kunstatelier. Daarom denk ik dat ik wel een passende buurt heb gekozen. Mijn aspect is ook niet hedendaags en hoort hier dus goed bij. Ook lig ik vrij ver van de Meir dus concurrentie van hen heb ik al niet zo veel. Ook zijn er niet veel andere kledingzaken in de buurt gevestigd. Een ander voordeel is het feit dat er recht tegenover mijn pand een druk bezochte GB is gevestigd Bevolking De stad Antwerpen telt +/ inwoners % daarvan zijn mannen. De andere 50.33% zijn vrouwen. Wat in mijn geval al zeer positief is aangezien ik mijn enkel focus op vrouwenkledij. Ook de leeftijdsopbouw is naar de positieve kant % gaat naar de bevolking tussen de 0 en 17 jaar % gaat naar de bevolking tussen de 18 en 64 jaar. En de laatste 18.47% gaat naar de bevolking van 65 jaar en ouder. Het grootste deel van de bevolking heeft de gemiddelde leeftijdscategorie die ik wil bereiken. Weer in het voordeel van Visions dus Nationaliteiten De stad telt onder haar inwoners bijna 170 verschillende buitenlandse nationaliteiten. De grootste groep is vertegenwoordigd door Nederlanders, gevolgd door Marokkanen, Polen en Turken. In mijn zaak richt ik mij niet tot een bepaalde nationaliteit. Iedereen die zich geroepen voelt mag binnenstappen bij Visions.

2 M i j n m a r k t a n a l y s e Socio-economische situatie Antwerpen is, zoals iedereen weet, een bloeiende stad als het gaat over handel drijven. Denk aan de haven van Antwerpen. Na de haven van Rotterdam is de haven van Antwerpen de grootste van Europe en de 16 de van de wereld.

3 M i j n m a r k t a n a l y s e 14 Ook is Antwerpen het hart van de wereldwijde diamantindustrie. Zowel op het gebied van handel als slijpen. Daarnaast heb je ook de diverse winkelstraten en marktpleinen. Denk aan de Meir. Het aantal winkels dat enkel en alleen hier al gevestigd is zegt genoeg over de economische situatie van de stad. Maar dit is dan ook enkel de stad. Als je een betere kijk neemt op de gewone mens en zijn economische situatie zien we meteen iets anders. Om te starten kijk ik naar de werkenloosheid. Vorig jaar was 16.31% van de beroepsbevolking werkzoekend. (= niet-werkende) Vooral jongeren hebben het moeilijk om aan werk te geraken % van werkzoekende jonger dan 25 jaar heeft nog geen job. Als je vervolgens een kijk neemt op het inkomen per inwoner van Antwerpen is het al meteen duidelijk dat het inkomen onder het gemiddelde ligt. De inwoners van Antwerpen hebben een inkomen dat 8.89% onder het Belgische gemiddelde ligt. Het aantal kinderen dat wordt geboren in een kansarm gezin is 23.95%. Eén op vijf Antwerpenaars mist de financiële handvaten om greep te krijgen op zijn leven en zijn toekomst. Voor velen van hen gaan de maatschappelijke veranderingen te snel, het tempo van de vrije markt ligt te hoog en ze kunnen niet mee. De wereld is nooit rijker geweest, maar ook nooit ongelijker: 10 procent heeft zeer veel, 70 procent komt rond, en 20 procent heeft te weinig. De situatie in Antwerpen is dus niet optimaal. Aangezien Visions toch wel een unieke en welverzorgde service wil bieden met wat meer luxe en comfort is het dus ook de bedoeling dat ik zal treven naar een welgesteld publiek om in mijn zaak te komen kopen. De bedoeling is dat de klant wat meer overheeft voor de prijs van de kleding aangezien ze toch wel een de goede service en kwaliteit in de plaats krijgen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik mij enkel richt op de inwoners van Antwerpen. Ik hoop dat mijn cliënteel verder zal reiken en hopelijk mensen zal bereiken verspreid over heel België Aankoopmotivatie De redenen waarom mijn klanten bij Visions zouden komen winkelen is vooral omdat het gehele nieuwe ervaring is. Als je kijkt naar de servicegevoeligheid richt ik mij vooral naar klanten die graag op hun gemak zelf winkelen, passen, beslissen wat ze wel of niet nemen, het is de bedoeling dat vrijwel alles in de zaak zal draaien rond zelfbediening.

4 M i j n m a r k t a n a l y s e 15 Ook comfort zal de klant bij ons niet missen! Er zal zo goed mogelijk aan de noden voldoen worden Koopgedrag Mijn zaak is gelegen in een iets rustigere wijk van Antwerpen. Een trendy wijk wel is waar. Mensen die opzoek zijn naar iets vernieuwends zijn hier aan het juiste adres. Dus perfect voor klanten die de drukte van de Meir even willen ontlopen. Wie aankoopt bij Visions, dit zullen vooral de vrouwen zijn, koopt aan met de bedoeling om stijlvol en met een goed gevoel voor de dag te komen. Schoenen, accessoires, de klant kan hier beslissen waar ze haar het beste en gelukkigste in voelt. Aangezien het om kledij gaat moet ik rekening houden met de seizoenen en zien dat ik zowel ik de zomer als in de koude winterdag mijn klanten tevreden kan houden. 3.2 Analyse van mijn concurrenten Wie zijn mijn concurrenten? Mijn grootste concurrenten zijn de handelszaken die gevestigd zijn op de Meir. De Meir is zeer toegankelijk via trein en tram. Ook zijn er dichtbij de Meir grote onder- bovengrondse parkings voorzien. Naast dat zijn de winkels op de Meir één voor één modieus en doen ze er ook alles aan om als beste naar voor te komen. Natuurlijk is shoppen op de Meir ook handig aangezien je alles bij elkaar hebt. Niet enkel kledij maar ook schoenen, parfum, accessoires, make -up, badmode, sportkledij, Voor ieder wat wils en je hoeft enkel winkel in winkel uit. En natuurlijk zijn er ook nog altijd de veel merkzaken en grote ketens. Zoals H&M, River Island, Vero Moda, Esprit, Hunkemöller, Tommy Hilfiger, C&A, Mexx, Zara, Zij blijven voor kleinere ondernemingen altijd een grootte concurrent. Ver heb je natuurlijk ook nog de online webwinkels zoals Zalando, Bol.com, en de online webwinkels van grote ketens zelf. Mensen kopen steeds meer online omdat het makkelijker en voordeliger is. Weer een soort concurrent die voor kleine handelszaken niet in hun voordeel speelt Is de markt verzadigd? Ik ben vrij zeker dat er plaats zal zijn voor Visions. Er zijn nog niet echt zaken met een zelfde idee als ik. In het buitenland wel maar die gaan voor mij, hier in België, niet echt een bedreiging vormen. Ik heb natuurlijk ook gekozen voor een vernieuwend concept met de bedoeling zo min mogelijk concurrentie te hebben.

5 M i j n m a r k t a n a l y s e Is er een marktleider of trendsetter? Een echte trendsetter op het gebied van kleding verkopen op de manier van Visions is er niet echt. Je hebt natuurlijk de gewone kledingzaken die ik ook als mijn concurrenten zie. Maar er is geen echte leider in deze categorie Zijn er vervangende producten waarmee ik rekening moet houden? Ja, ik verkoop nu eenmaal kledij en kledij kan je vrijwel overal kopen. Natuurlijk is het wel mijn bedoeling om kledingstukken te verkopen die je niet zomaar meteen in een andere etalage ziet hangen. Ik wil dat mijn klanten naar Visions komen omdat de stijl en hen aanspreekt Verwacht ik voor de nabije toekomst nog andere toetreders op de markt? Ik ben er vrij zeker van dat er nog heel wat zaken zullen volgen met een zelfde concept als het dat van mij. Zelfde systemen, manier van verkopen, Maar dit is in elke sector het geval denk ik. Men moet nu eenmaal meegaan met de tijd. Automatisering komt steeds meer en meer voor Factoren die een invloed kunnen hebben op mijn project Momenteel liggen er niet echt factoren in de weg die mijn project zouden kunnen hinderen. Mogelijke problemen zijn al opgespoord en al in behandeling. Natuurlijk ben ik me bewust dat er zich nog problematische factoren zullen voordoen. 3.3 Analyse van mijn leveranciers WFS: Wholesale Fashion Square Dit zal mijn leverancier zijn voor mijn kleding, accessoires en handtassen. Na lang zoeken, vergelijken, en nog eens vergelijken is deze leverancier de beste keuze. Zowel qua stijl als qua prijs sprak deze mij het meeste aan LaRosa Fashion Outlet Dit zal een 2 de leverancier zijn waar ik zowel kleding als accessoires kan verkrijgen. En ook van merken zoals Vero Moda, Tommy Hilfiger, I am, Mexx, Door mijn aankopen bij deze twee leveranciers te combineren kan ik ervoor zorgen dat ik in stijl en in mijn assortiment kan variëren zodat ik mijn klanten toch zo goed mogelijk tevreden kan houden met wat ik aanbied. Het is niet de bedoeling dat Visions te één-tonig is qua smaak. De bedoeling is zo goed mogelijk mee te gaan met de modetrends en proberen om mee te blijven groeien.

6 M i j n m a r k t a n a l y s e BDS: Business Distribution Service Voor mijn selfservice-hoek zal dit bedrijf mijn rechterhand zijn. Ik zal bij hen mijn drank-, snoep-, soep- en koffieapparaten huren en ook zij zullen deze op regelmatige basis aanvullen en onderhouden. 3.4 Analyse van mijn product Samenstelling van mijn assortiment Wat Visions aanbiedt is het verkopen van kleding, handtassen en accessoires. Onder accessoires zien we juwelen, riemen, sjaals, Een dienst die Visions de klant ook aanbied is het ter beschikking stellen van een selfservice-hoek waar men terecht kan voor een verfrissend drankje, een snack en voor op de typische Belgische koude dagen een koffie of een warm soepje. Van dit kan de klant genieten terwijl zij wachten tot er een scanner en pashokje vrijkomen Beantwoorden de producten aan de behoeften van mijn doelgroep? Ik richt mij op een cliënteel dat opzoek is naar kledij en alle toebehoren om hun outfit compleet te maken. Mijn producten zullen zeker de behoeften beantwoorden van klanten die waarde voor hun geld willen zien. Dus mijn doelgroep mag er gerust op rekenen dat ze Visions kunnen buitenstappen met een gerust gevoel zonder te moeten denken dat ze geld hebben verspild aan waardeloze spullen. En natuurlijk zal de service en het comfort en ook bij blijven en er hopelijk voor zorgen dat ze snel terugkeren De service die ik zal bieden Bij Visions zal er gebruik worden gemaakt van cadeaubonnen. Deze bonnen zullen telkens al een vaste waarde hebben. Er zal kunnen gekozen worden tussen 20, 40 en 50. Op de bonnen zelfs zal het mogelijk zijn om een eigen boodschap te plaatsen. Ook zal het mogelijk zijn om je aangekochte artikelen om te ruilen binnen de 14 dagen, maar enkel op vertoon van het kasticket. Er zal na 3 maand gekeken worden welke verouderde artikelen er nog in stock liggen. Deze zullen verkocht worden onder een standje met korting. Bv. 1 kopen = 1 gratis of Rode prijzen Verder zal er elke eerste vrijdag van de maand ook een Late night shop experience zijn. Dit zal een avond zijn waarop we langer open blijven. De bedoeling is dat de klanten in een leuke sfeer, met muziek en een glaasje cava, samen met vriendinnen of familie zich kunnen ontspannen en kunnen wegdromen in de wereld van Vision.

7

3 Mijn marktanalyse. Mijn klanten zijn particulieren. Geografische ligging:

3 Mijn marktanalyse. Mijn klanten zijn particulieren. Geografische ligging: 3 Mijn marktanalyse Mijn klanten zijn particulieren Geografische ligging: De klanten komen van omliggende omstreken en dorpen zoals Niel, Schelle, Boom, Wilrijk, Hoboken, Aartselaar De leeftijdscategorie

Nadere informatie

3. MARKTANALYSE. Mijn klanten zijn particulieren. Mijn klanten komen voornamelijk uit omliggend gebied. Voor wie mijn producten bestemd zijn

3. MARKTANALYSE. Mijn klanten zijn particulieren. Mijn klanten komen voornamelijk uit omliggend gebied. Voor wie mijn producten bestemd zijn 3. MARKTANALYSE Mijn klanten zijn particulieren GEOGRAFISCHE LIGGING Mijn klanten komen voornamelijk uit omliggend gebied Puurs Bornem Sint-Amands Willebroek/Ruisbroek Londerzeel (Temse) Voor wie mijn

Nadere informatie

Zuhura Kabaseke Sena Nur Ulusan

Zuhura Kabaseke Sena Nur Ulusan Zuhura Kabaseke Sena Nur Ulusan Docent: A. Lagrouw Klas: 2MCB PROJECT Online Media & Marketing 2 DECEMBER 2016 MARKETING & COMMUNICATIE KONING WILLEM I COLLEGE 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Introductie

Nadere informatie

Sint-Niklaas telt inwoners waarvan 48,83% mannen en 51,17% vrouwen zijn.

Sint-Niklaas telt inwoners waarvan 48,83% mannen en 51,17% vrouwen zijn. Marktanalyse Geografische ligging Mijn klanten zullen uit Sint-Niklaas komen en uit de omliggende gemeenten. Veel klanten zullen voorbij mijn winkel rijden als ze naar hun werk moeten of er gewoonweg passeren.

Nadere informatie

afstudeerscriptie angela haarsma//fashion management individualiteit en collectiviteit in de huidige jongerencultuur bijlage

afstudeerscriptie angela haarsma//fashion management individualiteit en collectiviteit in de huidige jongerencultuur bijlage afstudeerscriptie angela haarsma//fashion management individualiteit en collectiviteit in de huidige jongerencultuur bijlage enquete panel discussie De reden voor deze panel discussie is om

Nadere informatie

Alweer tien (????) jaar zijn Monique Houben en Heidi van de Winkel eigenaressen van KanZ vintage boutique. Voor ieder wat wils, diverse

Alweer tien (????) jaar zijn Monique Houben en Heidi van de Winkel eigenaressen van KanZ vintage boutique. Voor ieder wat wils, diverse U kunt bij KanZ terecht voor mooie, actuele, exclusieve merkkleding voor dames, heren en kinderen in alle stijlen en maten... van stoer, trendy, sportief tot chique en exclusief. Ook (nieuwe)sieraden,

Nadere informatie

Marktonderzoek en trends. Enquête Door: Christy Jansen. Enquête STUDMUTS. Door: Ferdy de Jong

Marktonderzoek en trends. Enquête Door: Christy Jansen. Enquête STUDMUTS. Door: Ferdy de Jong Marketingplan Marktonderzoek en trends... 2 Doelgroep... 4 Bedrijfsformule/ winkelformule... 5 Product... 5 Presentatie... 7 Plaats... 8 Personeel... 9 Prijs... 10 Promotieplan... 11 Concurrentieanalyse...

Nadere informatie

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats Onderzoeksdocument Creatieve Bloeiplaats HVA Instituut voor Interactieve Media Amsterdam oktober 2008 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Doelstellingen...4 Doelgroep...5 De vragen...6 De resultaten...7

Nadere informatie

Burgerpanel Zeewolde. Inleiding. Centrum Zeewolde. Resultaten peiling 1: Detailhandel / winkelcentrum Zeewolde. Januari 2012

Burgerpanel Zeewolde. Inleiding. Centrum Zeewolde. Resultaten peiling 1: Detailhandel / winkelcentrum Zeewolde. Januari 2012 Burgerpanel Zeewolde Resultaten peiling 1: Detailhandel / winkelcentrum Zeewolde Januari 2012 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de 1 e peiling met het nieuwe burgerpanel van Zeewolde.

Nadere informatie

Het Grote Shopper Onderzoek. Mening van Nederland #1

Het Grote Shopper Onderzoek. Mening van Nederland #1 Het Grote Shopper Onderzoek Mening van Nederland #1 Mening van Nederland Welkom bij de allereerste Mening van Nederland! Een regelmatig terugkerend online onderzoek over wat de Nederlander denkt, vindt

Nadere informatie

Hans Anders opent nieuwe winkel in 's- Gravenzande

Hans Anders opent nieuwe winkel in 's- Gravenzande Hans Anders opent nieuwe winkel in 's- Gravenzande Opticien breidt aantal vestigingen uit Gorinchem/'s-Gravenzande 's-gravenzande is een nieuwe winkel rijker. Optiekketen Hans Anders opende op 21 september

Nadere informatie

Vragenlijst Duurzame mode algemeen

Vragenlijst Duurzame mode algemeen Vragenlijst Duurzame mode algemeen 1. Wat is uw leeftijd? -graag aanvinken wat van toepassing is- 37% 0 onder de 20 jaar 63% 0 tussen de 20 en 30 jaar 0 tussen de 31 en 40 jaar 0 tussen de 41 en 50 jaar

Nadere informatie

Hans Anders opent nieuwe winkel in Amsterdam

Hans Anders opent nieuwe winkel in Amsterdam Hans Anders opent nieuwe winkel in Amsterdam Opticien breidt aantal vestigingen uit Gorinchem/Amsterdam Summary Amsterdam is een nieuwe winkel rijker. Optiekketen Hans Anders opende afgelopen weekend een

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

Hans Anders opent nieuwe winkel in Oostburg

Hans Anders opent nieuwe winkel in Oostburg Hans Anders opent nieuwe winkel in Oostburg Opticien breidt aantal vestigingen uit Gorinchem/Oostburg Summary Oostburg is een nieuwe winkel rijker. Optiekketen Hans Anders opende afgelopen weekend een

Nadere informatie

Retail in de Randstad, de leefstijl gerichte benadering

Retail in de Randstad, de leefstijl gerichte benadering Retail in de Randstad, de leefstijl gerichte benadering De ene consument is de andere niet. Dat zien we elke dag terug in de aankopen die consumenten doen. Zo heeft de ene consument een creatieve en trendy

Nadere informatie

PERSMAP. Comfort, uniek design all-inclusive. ibisstyles.com

PERSMAP. Comfort, uniek design all-inclusive. ibisstyles.com Comfort, uniek design all-inclusive ibisstyles.com INHOUD ibis Styles in een notendop 3 ibis Styles, het merk met meerdere stijlen 4 Eenvoudig en gastvrij voor een all-inprijs 5 Vriendelijk, eenvoudig

Nadere informatie

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!!

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 1 Kledingcombinaties samenstellen? Het lukt me niet! HELP!!! Al denk je dat je het nooit zult leren, IK GA JE HELPEN! In de praktijk hoor ik heel veel dat

Nadere informatie

De binnenstad is een woongelegenheid in een stedelijk centrum, omdat daar minder en dure woningen zijn, en veel horeca, winkels en kantoren.

De binnenstad is een woongelegenheid in een stedelijk centrum, omdat daar minder en dure woningen zijn, en veel horeca, winkels en kantoren. Praktische-opdracht door Mere 1507 woorden 11 juni 2015 7 3 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde BuiteNLand Stap 2 Een wijk kiezen Wij kozen de Binnenstad! Dit leek ons een interessante wijk om te

Nadere informatie

9 mei 2015. Onderzoek: Economie en retail

9 mei 2015. Onderzoek: Economie en retail 9 mei 2015 Onderzoek: Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De uitslag van de peilingen

Nadere informatie

E-commerce in België

E-commerce in België E-commerce 2016 E-commerce in België De Morgen Context: Huidig klimaat Retail België Offline krimpt (vooral KMO) Stijging leegstand, 5 jaar 103% Krimpende offline retail-sector Online boomt (vooral buitenlandse

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops informeren internationaal gezien slecht over retouren; Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim

Nadere informatie

Hoe kun je kinderen bewust maken van duurzame kleding?

Hoe kun je kinderen bewust maken van duurzame kleding? CONCEPT Hoe kun je kinderen bewust maken van duurzame kleding? Onderzoeksvraag 1 Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. We willen graag bewuster leven, maar worden verleidt door grote, goedkope ketens

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Weena-Zuid 130 te Rotterdam 249 per maand

Huur kantoorruimte op Weena-Zuid 130 te Rotterdam 249 per maand Huur kantoorruimte op Weena-Zuid 130 te Rotterdam 249 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes te Huur in zakelijke

Nadere informatie

De platformeconomie Wat kunnen we opsteken van e-commerce ontwikkelingen in andere landen?

De platformeconomie Wat kunnen we opsteken van e-commerce ontwikkelingen in andere landen? De platformeconomie Wat kunnen we opsteken van e-commerce ontwikkelingen in andere landen? Het gemak van internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Maar liefst 91% van de Nederlanders is in het

Nadere informatie

Concurrentieanalyse. Max Valkenborg: Romek Dijk: Guy Hupperetz: Jordan van Kilsdonk:

Concurrentieanalyse. Max Valkenborg: Romek Dijk: Guy Hupperetz: Jordan van Kilsdonk: Concurrentieanalyse Max Valkenborg: 3320839 Romek Dijk: 3199762 Guy Hupperetz: 3322289 Jordan van Kilsdonk: 3314340 Concurrentie analyse Seats2meet Seats2meet verhuurd flexplekken. Een van de belangrijke

Nadere informatie

Deelnemer: Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Dienst Beroepsopleiding

Deelnemer: Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Dienst Beroepsopleiding Versie juli 08 Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Dienst Beroepsopleiding Volledig en duidelijk leesbaar ingevuld terug te sturen (per post) vóór 3 maart 2009 naar: Vlaams ministerie van Onderwijs

Nadere informatie

Deelnemer: Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Dienst Beroepsopleiding

Deelnemer: Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Dienst Beroepsopleiding Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Dienst Beroepsopleiding Volledig en duidelijk leesbaar ingevuld terug te sturen (per post) vóór 13 februari 2008 naar: Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming

Nadere informatie

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017.

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. Kennis van de producten Klantvriendelijkheid Entertainen Inspirerend interieur Totaalbeleving Lifestyle concept Innovatie Merkassortiment Online beleving Sfeer Originaliteit

Nadere informatie

p o L s p o T concurrentie analyse

p o L s p o T concurrentie analyse p o L s p n e o T T concurrentie analyse concurrentie Klevering is ons eigen merk. Ooit begonnen met & het importeren en opknappen van oude kasten en tafels uit Frankrijk en Spanje, inmiddels een eigen

Nadere informatie

5,5. Werkstuk door een scholier 1890 woorden 25 juni keer beoordeeld. Aardrijkskunde

5,5. Werkstuk door een scholier 1890 woorden 25 juni keer beoordeeld. Aardrijkskunde Werkstuk door een scholier 1890 woorden 25 juni 2008 5,5 10 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde INLEIDING Deze P.O. bestaat uit hoofd- en deelvragen. Ik ga dit onderzoek uitvoeren in mijn eigen omgeving;

Nadere informatie

Ken je markt. graficus jr. Themamodules met voorbereiding op de ecommerce Webshop KEN JE MARKT

Ken je markt. graficus jr. Themamodules met voorbereiding op de ecommerce Webshop KEN JE MARKT graficus jr. Themamodules met voorbereiding op de ecommerce Webshop KEN JE MARKT Inhoudsopgave Inleiding 1. Marktkansen inschatten 2. Onderzoek verrichten 3. Toegevoegde waarde 4. Goederen inkopen 5. De

Nadere informatie

Belangrijkste resultaten Modeonderzoek 2017

Belangrijkste resultaten Modeonderzoek 2017 Belangrijkste resultaten Modeonderzoek 2017 1. Heel veel Belgen zijn bezig met mode, ook mannen! Het is opvallend hoe belangrijk mode is voor heel wat Belgen: 6 op 10 van de Belgen vindt het belangrijk

Nadere informatie

KIEZEN VOOR KEUZE. Een les over assor timentstypes. Inhoud

KIEZEN VOOR KEUZE. Een les over assor timentstypes. Inhoud Een les over assor timentstypes Inhoud Doelgroep Vakgebied Duur Doelen Om inzicht te krijgen in de verschillende assortimentstypes gaan de leerlingen op zoek naar een over te nemen zaak voor drie ondernemers.

Nadere informatie

gemiddeld RAPPORTCIJFER

gemiddeld RAPPORTCIJFER BANKEN EN VERZEKERAARS Banken en verzekeraars bewegen zich vandaag de dag meer en meer online. Het wordt steeds eenvoudiger om online een verzekering af te sluiten. Juist daardoor is het ook lastiger om

Nadere informatie

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk Guy Coenen 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk 2015 Inleiding Hoe kun je van huis uit geld verdienen met je computer? Wat zijn de beste manieren om freelance bij te verdienen? In

Nadere informatie

Projectgroep 11: Concurentieanalyse. bakkerij-tearoom Verelst. Sophie Hendrickx & Silke Lauwers

Projectgroep 11: Concurentieanalyse. bakkerij-tearoom Verelst. Sophie Hendrickx & Silke Lauwers Projectgroep 11: Concurentieanalyse bakkerij-tearoom Verelst Sophie Hendrickx & Silke Lauwers Grafische en digitale media - 2012-2013 1. Panos www.panos.be Panos, de bekendste concurrent opende zijn eerste

Nadere informatie

THE WEB 3.0 CLOTHING BUYING EXPERIENCE. Masterproef Propositie

THE WEB 3.0 CLOTHING BUYING EXPERIENCE. Masterproef Propositie THE WEB 3.0 CLOTHING BUYING EXPERIENCE Masterproef Propositie Tom Knevels Communicatie & MultimediaDesign 2011-2012 KERNWOORDEN Online in combinatie met offline kopen, beleving/ervaring, vertrouwen, kledij

Nadere informatie

Note Interne. Press Release. Onderzoek naar work-life balance bij Belgen Mannen willen dat hun vrouw deeltijds gaat werken maar durven het niet vragen

Note Interne. Press Release. Onderzoek naar work-life balance bij Belgen Mannen willen dat hun vrouw deeltijds gaat werken maar durven het niet vragen 1 Brussel, 27/10/2014 Onderzoek naar work-life balance bij Belgen Mannen willen dat hun vrouw deeltijds gaat werken maar durven het niet vragen Het traditionele rollenpatroon bestaat nog steeds, maar is

Nadere informatie

REPRESENT YOUR CULTURE

REPRESENT YOUR CULTURE REPRESENT YOUR CULTURE Team: 16043, De studenten van tegenwoordig Anwar, Bas, Danielle, Jasser, Noor en Yara Inleiding In de laatste jaren is er een sterke groei van toerisme in de stad Amsterdam. Het

Nadere informatie

aas Vrijblijvende aanbieding

aas Vrijblijvende aanbieding aas Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: MAXX Hilversum MAXX Coffee & Wine Bar gelegen midden in een drukke winkelstraat is bij uitstek de locatie voor lunch diner en een borrel. Op elk moment

Nadere informatie

COULEUR LOCALE Mechelen Diversiteit in Mechelen

COULEUR LOCALE Mechelen Diversiteit in Mechelen COULEUR LOCALE Mechelen Diversiteit in Mechelen 07.03.2017 Commissie Welzijn arbeidsmarkt Terminologie buitenlandse herkomst : personen die legaal en langdurig in België verblijven, en die bij hun geboorte

Nadere informatie

Country factsheet - April 2016. België

Country factsheet - April 2016. België Country factsheet - April 2016 België Inhoud Inleiding 3 Wat kopen de Belgische klanten online? 4 Populaire betaalmethodes 4 Populaire leveringsmethodes 5 Populaire online platformen 5 Over de grenzen

Nadere informatie

De Binnenstad in het Internettijdperk

De Binnenstad in het Internettijdperk NETHERLANDS INSTITUTE FOR SPATIAL RESEARCH RUIMTELIJK PLANBUREAU De Binnenstad in het Internettijdperk Dr. Jesse Weltevreden NRW Lunchbijeenkomst, 02-02 02-2007, 2007, Zwolle Inhoud Presentatie 1. Internet

Nadere informatie

Herfst. 22 & 23 september. shopping. weekend Ontdek binnenin de vele kortingsbonnen. van Vlaanderen

Herfst. 22 & 23 september. shopping. weekend Ontdek binnenin de vele kortingsbonnen. van Vlaanderen Ontdek binnenin de vele kortingsbonnen 22 & 23 september van Vlaanderen DUBBELE PUNTEN OP DE KLANTENKAART * koffie BIJ AANKOOP VAN WAFEL, PANNENKOEK OF IJSCOUPE * 2005000 016608 7,50 korting OP HET VOLLEDIGE

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

HEAD OF MERCHANDISING

HEAD OF MERCHANDISING Digital #VACATURE HEAD OF MERCHANDISING Bol.com is de grootste en populairste winkel van Nederland en België. De e-tailer is inmiddels een gevestigde speler, maar bezit nog steeds de mindset van een pionierende

Nadere informatie

Winkel Vertrouwd Dichtbij

Winkel Vertrouwd Dichtbij Een winkel vol gemak Winkel Vertrouwd Dichtbij De scootmobiel heeft mijn opa een stukje vrijheid teruggegeven. Vrijheid, gemak en veiligheid Soms kan een eenvoudig hulpmiddel ontzettend veel leefgenot

Nadere informatie

PERSBERICHT Hampton Bays Kids for JBC

PERSBERICHT Hampton Bays Kids for JBC PERSBERICHT Hampton Bays en JBC lanceren kindercollectie JBC blijft zijn aanbod van boetiekmerken uitbreiden. De onbetwistbare Belgische marktleider op het vlak van kinderkledij lanceert nu een kindercollectie

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR DE GRENSOVERSCHRIJ- DENDE BEZOEKERSSTROMEN IN DE EUREGIO SCHELDEMOND UITLEG GEMEENTELIJKE FICHE

ONDERZOEK NAAR DE GRENSOVERSCHRIJ- DENDE BEZOEKERSSTROMEN IN DE EUREGIO SCHELDEMOND UITLEG GEMEENTELIJKE FICHE ONDERZOEK NAAR DE GRENSOVERSCHRIJ- DENDE BEZOEKERSSTROMEN IN DE EUREGIO SCHELDEMOND UITLEG GEMEENTELIJKE FICHE ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET INTERREG III-A PROGRAMMA GRENSREGIO VLAANDEREN-NEDERLAND, SUBPROGRAMMA

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Kledingbank Doetinchem 2017

Jaarverslag Stichting Kledingbank Doetinchem 2017 Jaarverslag Stichting Kledingbank Doetinchem 2017 Inleiding De Kledingbank Doetinchem geeft herbruikbare kleding aan mensen binnen de gemeente Doetinchem die de financiële middelen niet meer hebben om

Nadere informatie

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet.

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet. Hulst Vestingstad Hulst, de meest Vlaamse Vestingstad van Nederland ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland. Het is Zeeuws-Vlaanderen op zijn best, het Zeeuwse stukje van Vlaanderen, waar de tradities

Nadere informatie

Bouncewear Teamwear

Bouncewear Teamwear Bouncewear Teamwear 2015-2016 Bouncewear Uw Basketbal Speciaalzaak Beste klant Bouncewear staat sinds 2004 bekend voor haar ruim assortiment aan schoenen, kledij, teamwear en accessoires. Door de ervaring

Nadere informatie

Gala 2015. Profiteer van de aanbiedingen in deze speciale galabrochure!

Gala 2015. Profiteer van de aanbiedingen in deze speciale galabrochure! Gala 2015 Profiteer van de aanbiedingen in deze speciale galabrochure! Modieus, verzorgd, mooi, gezond en sexy Proefkapsel mogelijk met professioneel advies Actie 2 haren opsteken, vlechten of krullen

Nadere informatie

Kritiek Plezier Vooruitgang/ontwikkeling

Kritiek Plezier Vooruitgang/ontwikkeling Omgevingsscan Een omgevingsscan geeft vooral inzicht in risco s en kansen en helpt ons de juiste keuzes te maken, om onze fashion blog te starten. Omdat onze onderneming vooral online gebeurt, ga ik mij

Nadere informatie

ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING

ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING Scotch & Soda gaat hard. Het modemerk uit Amsterdam groeit gestaag over de 7000 verkooppunten wereldwijd. In een markt waar de concurrentie uit alle hoeken komt, is dat een

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Hoofdstuk 10 Google Positie google

Hoofdstuk 10 Google Positie google Hoofdstuk 10 Google 10.1 Positie google Touch of Body staat voor rebels, gewaagd en stijlvol. Dit zijn de kenmerken van Touch of Body en die zijn erg van belang. Ze zijn van belang voor de rangrode in

Nadere informatie

HCD VERSLAG BLOK 1. OutFit4You. Team Mario, ICT107, 16/10/2008 Nicoletta Saba Harish Marhe Lennard Fonteijn Robin Tummers Turgay Saruhan

HCD VERSLAG BLOK 1. OutFit4You. Team Mario, ICT107, 16/10/2008 Nicoletta Saba Harish Marhe Lennard Fonteijn Robin Tummers Turgay Saruhan HCD VERSLAG BLOK 1 OutFit4You Team Mario, ICT107, 16/10/2008 Nicoletta Saba Harish Marhe Lennard Fonteijn Robin Tummers Turgay Saruhan 1 Persona 1, Jeffrey de Vries Naam: Jeffrey de Vries Leeftijd: 23

Nadere informatie

Stagepaspoort. Voor de leerlingen van de 4e klas van het Trivium College. 2014 Trivium College locatie Trias

Stagepaspoort. Voor de leerlingen van de 4e klas van het Trivium College. 2014 Trivium College locatie Trias Stagepaspoort Voor de leerlingen van de 4e klas van het Trivium College. 2014 Trivium College locatie Trias 1 Neem deze punten zorgvuldig door 1. Gedraag je correct en beleefd. Steek geen handen in je

Nadere informatie

EURO SHOE GROUP IT JUST FITS

EURO SHOE GROUP IT JUST FITS DE STICHTERS Omer Vanaudenhove 03-12-1913 26-11-1994 Albert Vanaudenhove 26-11-1915 26-12-1996 3 Alles begon in de Ketelstraat in Diest in de schoenenwinkel van de grootouders van Albert en Omer Vanaudenhove

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

GRANITE READERS STYLISH WHENEVER

GRANITE READERS STYLISH WHENEVER GRANITE READERS STYLISH WHENEVER Dreamcom ApS is een Deens bedrijf en de officiële en exclusieve distributeur van Granite Eyewear in Nederland. Granite Eyewear is een van de 4 belangrijkste eyewear merken

Nadere informatie

FINANCIEEL PLAN. M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1

FINANCIEEL PLAN. M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1 FINANCIEEL PLAN M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1 MANAGEMENT SUMMARY Moleskine heeft als voornaamste doel simpele maar moderne mannenmode

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

Aanleiding voor het onderzoek

Aanleiding voor het onderzoek Aanleiding voor het onderzoek Gemeente Heerlen, juni 2013, alle zondagen koopzondag; wekelijkse koopzondag Centrum gestart m.i.v. september 2013 Heroverweging wekelijkse koopzondag in 2015 Breed gedragen

Nadere informatie

A-MODE.

A-MODE. A-MODE www.puurinterieurarchitecten.be A-MODE Project Locatie: Winkel 1: Romeinsesteenweg 868, Wemmel Winkel 2: Rue Jules Vantieghem, Estaimpuis Opdrachtgever: A-mode Ontwerp: PUUR interieurarchitecten

Nadere informatie

Hoofdstuk 21. Warenmarkten

Hoofdstuk 21. Warenmarkten Hoofdstuk 21. Warenmarkten Samenvatting Leiden kent twee centrummarkten op en en drie wijkmarkten. Acht op de tien Leidenaren bezoekt wel eens één van deze markten. De centrummarkt op wordt veruit het

Nadere informatie

Start up Case. Sendcloud. Remi van Buul Soufian Touil Ellen Burghoorn 22-03-2015

Start up Case. Sendcloud. Remi van Buul Soufian Touil Ellen Burghoorn 22-03-2015 Start up Case Sendcloud Remi van Buul Soufian Touil Ellen Burghoorn 22-03-2015 Interne analyse Algemene informatie SendCloud SendCloud is opgericht in 2012 door Rob van den Heuvel, Bas Smeulders en Sabi

Nadere informatie

Vier manieren om duurzaam te ondernemen in een winkelbuurt

Vier manieren om duurzaam te ondernemen in een winkelbuurt Page 1 of 5 Alle handelaars uit Quartier National de modebuurt in Antwerpen rond de Nationalestraat en de Kammenstraat slaan de handen in elkaar om in de winkelbuurt duurzaam te ondernemen. Waar werken

Nadere informatie

MARKETING MIX. Gebruik van de tool Template Voorbeeld

MARKETING MIX. Gebruik van de tool Template Voorbeeld MARKETING MIX Gebruik van de tool Template Voorbeeld Marketing Mix De Marketing Mix helpt je om na te denken over hoe (potentiële) klanten je product of dienst kunnen kopen. Met deze tool denk je na over

Nadere informatie

https://insights.abnamro.nl/branche/kledingwinkels/ Laatste update:: 20 mei 2016

https://insights.abnamro.nl/branche/kledingwinkels/ Laatste update:: 20 mei 2016 Page 1 of 6 Laatste update:: 20 mei 2016 Page 2 of 6 Kledingwinkels De detailhandel in kleding omvat winkels in dames- en/of herenbovenkleding, baby- en kinderkledingzaken, bodyfashion (lingerie) en gemengde

Nadere informatie

Online schoenen kopen 2014. Schoenportaal Online schoenen kopen 2014 1

Online schoenen kopen 2014. Schoenportaal Online schoenen kopen 2014 1 Online schoenen kopen 2014 1 Inhoud Inleiding..3 Opzet onderzoek..4 Bezorgen..5 Retourneren..6 Leveringstijd..7 Bedenkdagen.8 Enquête.. 9 Groepsdiscussie 10 Cases 11 Conclusie 16 Over schoenportaal.17

Nadere informatie

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet.

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet. Hulst Vestingstad Hulst, de meest Vlaamse Vestingstad van Nederland ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland. Het is Zeeuws-Vlaanderen op zijn best, het Zeeuwse stukje van Vlaanderen, waar de tradities

Nadere informatie

MEDIABRANDS RETAIL BUYING STUDY

MEDIABRANDS RETAIL BUYING STUDY MEDIABRANDS RETAIL BUYING STUDY LEGT KOOPGEDRAG EN DE ROL VAN MEDIA BLOOT IN DE NIEUWE OMNI CHANNEL REALITEIT ORIËNTATIE EN KOOPGEDRAG WAS NOG NOOIT ZO COMPLEX Retail zit in een turbulente periode. Winkelketens

Nadere informatie

Rapport Wat vinden bezoekers van het centrum van Wassenaar?

Rapport Wat vinden bezoekers van het centrum van Wassenaar? Rapport Wat vinden bezoekers van het centrum van Wassenaar? Project: 15070161 Datum: 28 oktober 2015 Inhoudsopgave 2 Inleiding 4 Conclusie en aanbevelingen 7 1: Oordeel centrum 14 2: Verbeterpunten 18

Nadere informatie

MAXIMALE EXPOSURE OP DE RETAILBEURS

MAXIMALE EXPOSURE OP DE RETAILBEURS MAXIMALE EXPOSURE OP DE RETAILBEURS COME AND SEE IT 10, 11, 12 MAART 2019 8, 9, 10 SEPTEMBER 2019 RETAILBEURS UTRECHT FASHION & LIFESTYLE WIJ ZIJN TRADE MART Trade Mart is dé retail hotspot van de Benelux.

Nadere informatie

ICE International dienstregeling & prijzen. Duitsland dichtbij!

ICE International dienstregeling & prijzen. Duitsland dichtbij! ICE International dienstregeling & prijzen Duitsland dichtbij! Geldig tot 12 december 2010 ICE International traject ICE International Brussel - Keulen - Frankfurt 3 maal per dag in volle snelheid Brussel

Nadere informatie

Werkstuk Economie marketing

Werkstuk Economie marketing Werkstuk Economie marketing Werkstuk door een scholier 1610 woorden 19 maart 2005 6,6 59 keer beoordeeld Vak Economie Het begrip marketing Het begrip marketing stamt uit de Verenigde Staten, en is onvertaald

Nadere informatie

Het einde van de opruiming

Het einde van de opruiming Het einde van de opruiming Een voorrecht voor klanten, een ergernis voor winkels; de continue opruiming in de winkelstraten. De kortingspercentages kunnen oplopen tot 70% wat er toe leidt dat klanten aankopen

Nadere informatie

Programma. Marktoverview: retail, klant en beleving

Programma. Marktoverview: retail, klant en beleving Marktoverview: retail, klant en beleving WinkellocatieMarkt Nederland 2013 Henk J. Gianotten hgi@ziggo.nl www.garma.nl Utrecht, 26 september 2013 Programma 1. De dynamiek in een turbulente markt 2. Enkele

Nadere informatie

Internetwinkelen: bijna iedereen doet het Resultaten uit het Koopstromenonderzoek Randstad 2011 (KSO2011)

Internetwinkelen: bijna iedereen doet het Resultaten uit het Koopstromenonderzoek Randstad 2011 (KSO2011) Internetwinkelen: bijna iedereen doet het Resultaten uit het Koopstromenonderzoek Randstad 2011 (KSO2011) De detailhandel heeft het moeilijk. Daar waar voor veel sectoren geldt dat vooral de economische

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

'IK & Geld' De leerlinggegevens ontvangen wij graag uiterlijk één week voordat je met de lessen wilt beginnen.

'IK & Geld' De leerlinggegevens ontvangen wij graag uiterlijk één week voordat je met de lessen wilt beginnen. 'IK & Geld' Het lespakket 2016-2017 is geüpdatet en bestaat uit zes modules; Mijn levensstijl, Mijn inkomsten, Mijn uitgaven, Mijn bank, Mijn toekomst en Mijn mobieltje. Doel: Jongeren bewust gemaakt van

Nadere informatie

6 speerpunten voor een bloeiende detailhandel

6 speerpunten voor een bloeiende detailhandel Stad Antwerpen: Beleidsnota Detailhandel 2013 6 speerpunten voor een bloeiende detailhandel Florerende winkels zijn voor Antwerpen van groot belang. Niet alleen zorgen ze ervoor dat de Antwerpenaar alles

Nadere informatie

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl KLANTEN GALERY

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl KLANTEN GALERY DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Het nieuwe jaar is

Nadere informatie

Sterk in presentatie

Sterk in presentatie Sterk in presentatie CUSTOM MADE valt in de prijzen Designing Haaker ontwerpt en maakt etalagepoppen op maat, o.a voor: V & D, Hunkemöller, De Bijenkorf, Claudia Strater, The Society Shop en nog vele andere

Nadere informatie

Zalig uitwaaien aan ZEE

Zalig uitwaaien aan ZEE Zalig uitwaaien aan ZEE Ontdek wat Zeebrugge u te bieden heeft Wat heeft Zeebrugge u te bieden? Gastronomie: In de dichte omgeving zijn tal van sterrenrestaurants terug te vinden waar u heerlijk kunt tafelen.

Nadere informatie

Hoe boetieks hun plek in het modelandschap kunnen behouden :04

Hoe boetieks hun plek in het modelandschap kunnen behouden :04 Hoe boetieks hun plek in het modelandschap kunnen behouden 11-12-2017 12:04 Wat kun je als kleinere, puur fysieke moderetailer beginnen tegen de goedkope ketens en online reuzen? Een kerstman met zijn

Nadere informatie

INHOUD. 1. El Rio Blanco actueel. 2. El Rio Blanco Franchise. 3. El Rio Blanco en zijn franchisers. 4. El Rio Blanco zoek-optimalisatie van het pand

INHOUD. 1. El Rio Blanco actueel. 2. El Rio Blanco Franchise. 3. El Rio Blanco en zijn franchisers. 4. El Rio Blanco zoek-optimalisatie van het pand FRANCHISE DOSSIER INHOUD 1. El Rio Blanco actueel 1.1. De waarde van El Rio Blanco 2. El Rio Blanco Franchise 2.1. De wereld van mode en accessoires 2.2. Een bedrijf met voordelen, gericht op de hedendaagse

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

Country factsheet - September 2013. Frankrijk

Country factsheet - September 2013. Frankrijk Country factsheet - September 2013 Frankrijk Frankrijk is een van de grootste e-commercemarkten ter wereld, met een enorm groeipotentieel. Wereldwijd staat het land op de 6e plaats en in Europa zijn alleen

Nadere informatie

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green Battle of Concepts Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green 1 Index: Voorwoord: Brainstorm Keuzes Business Model Media Markt Pas Conceptbeschrijving blz.3 blz.4 blz.5 blz.6 blz.7

Nadere informatie

Let's Party BRANDBOOK HET MERK DE HUISSTIJL. Wie wij zijn 3/4 Onze Ambities 5/6 De Cat-customer 7/8 Het is meer dan een club 9/10 Onze visie 11/12

Let's Party BRANDBOOK HET MERK DE HUISSTIJL. Wie wij zijn 3/4 Onze Ambities 5/6 De Cat-customer 7/8 Het is meer dan een club 9/10 Onze visie 11/12 1 2 BRANDBOOK HET MERK Wie wij zijn 3/4 Onze Ambities 5/6 De Cat-customer 7/8 Het is meer dan een club 9/10 Onze visie 11/12 DE HUISSTIJL Het logo 15/16 De kleuren 17/18 Fonts 19/20 De taal 21/22 Tone

Nadere informatie

SHOP-IN-SHOP. MEER INFORMATIE? U wilt meer informatie over onze shop-in-shop en/of de mogelijkheden bespreken voor in uw winkel of showroom?

SHOP-IN-SHOP. MEER INFORMATIE? U wilt meer informatie over onze shop-in-shop en/of de mogelijkheden bespreken voor in uw winkel of showroom? emma safety footwear MAASTRICHTERLAAN 82 6241 JB BUNDE (MAASTRICHT) POSTBUS 1212 6201 BE MAASTRICHT the netherlands tel +31 (0)43 800 1950 sales@emmasf.com MEER INFORMATIE? U wilt meer informatie over

Nadere informatie

2E MIDDELLANDSTRAAT 18

2E MIDDELLANDSTRAAT 18 Winkelruimte Middelland 2.125,- (EX BTW) 2E MIDDELLANDSTRAAT 18 jouwzaak.nu www.jouwzaak.nu Pagina 1 van 9 aantrekkelijk winkelruimte aan de drukke winkelstraat 2e Middellandstraat 18-22 LIGGING De ruimte

Nadere informatie

Uw partner voor uw overnachtingen

Uw partner voor uw overnachtingen Uw partner voor uw overnachtingen IN FRANKRIJK EN BELGIË ONZE FILOSOFIE Bij Holiday Suites bent u aan het juiste adres voor het huren van moderne en comfortabele appartementen in België, aan de Franse

Nadere informatie