Uw machinepark: online

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw machinepark: online"

Transcriptie

1 Volvo construction equipment Uw machinepark: online CARETRACK: MACHINES ZIEN EN VOLGEN

2 Volg uw machines waar u zich ook bevindt CareTrack van Volvo is meer dan alleen een volgsysteem. Het geeft niet als u CareTrack omschrijft als een GPS-systeem. Op het eerste gezicht is dat ook zo- en het helpt om te begrijpen dat dit ook de basis is. Er wordt gebruik gemaakt van satellieten en bij gebruik kunt u uiterst precies uw machine lokaliseren. Maar CareTrack is zoveel meer dan dat. Bij gebruik van CareTrack heeft u zelfs meer informatie binnen handbereik over uw machine dan de machinist. CareTrack brengt het beheer van uw machines naar een hoger niveau.

3 Op elk willekeurig moment, waar u zich ook bevindt kunt u zich toegang verlenen tot een overvloed aan waardevolle informatie over de staat van uw machines: waarneer ze zijn gebruikt, op welke snelheden ze hebben gereden, hoeveel brandstof ze hebben gebruikt of u kunt ook simpel zien waar ze zich op dit moment exact bevinden. Het machinepark is één van de grootste investeringen van uw bedrijfmogelijk zelfs de grootste. Het is logisch dat u van deze investering maximaal wilt profiteren. Een goed werkend onderhoudprogramma en regelmatige gesprekken met de machinisten geven u een goed inzicht in de conditie van de machine, maar er kan altijd informatie zijn die u niet bereikt. CareTrack geeft u direct alle informatie binnen handbereik. De gegevens van CareTrack kunnen u inzichtelijk maken of uw machine inefficiënt of niet correct wordt bediend- er zijn nu eenmaal zaken die niet bekend worden zonder dat je naast de machinist gaat zitten- zo kunt u de benodigde acties ondernemen zoals een training. En dat is nog maar het begin

4 Hoe CareTrack u op de hoogte houdt Wanneer CareTrack is gemonteerd, is alles wat u nodig heeft om geïnformeerd te blijven over uw machines, een computer en een internet verbinding. Dit kan de computer in uw kantoor zijn, in uw huis of in de laptop die u gebruikt via wi-fi in de hotel lobby. De internetverbinding brengt u in contact met elke machine die u bezit waar CareTrack in gemonteerd is en stelt u in staat te zien waar ze zijn, hoe hard ze rijden, hun brandstofverbruik, wanneer ze service nodig hebben etc. Hoe? CareTrack gebruikt GSM (het systeem dat ook wordt gebruikt voor mobiele telefoons) om direct gegevens te halen uit de computers in uw machines. Het is net alsof elke machine direct aangesloten zit op uw laptop met een lange onzichtbare kabel.

5 Door het gebruik van het GSM netwerk en GPS (Global Positioning System satellites), brengt CareTrack ogenblikkelijk informatie over van de CareTrack computer die in de machine zit naar uw eigen on-line verbinding. Elke machine wordt uitgerust met een kleine CareTrack computer- met een geïntegreerde GPS en een modem- en een antenne. De CareTrack computer is verbonden met het interne systeem van uw machine en geeft u toegang tot de relevante dashboard gegevens- en meer. Hierna, als de machine in gebruik is, kunt u deze elk moment lokaliseren, waar u zich ook bevindt. U hoeft alleen maar in te loggen in de beveiligde toegang tot CareTrack en uw machinepark is online. (Uw machine moet in werking zijn om de actuele informatie door te sturen- alle overige informatie komt binnen 24 uur.) Het CareTrack systeem is beschikbaar in verschillende continenten. Simpelweg, indien GSM kan worden ontvangen en verzonden, dan kan CareTrack de gegevens overdragen- en voor die plaatsen die geen GSM bereik hebben is een satelliet verbinding beschikbaar.

6 Hoe CareTrack kan helpen uw machines te beheren CareTrack is zo n revolutionair machine beheer instrument dat het moeilijk is om in één oogopslag te kunnen zien welke mogelijkheden er zijn; dus laten we daarom een aantal voordelen eens doornemen. l Dagelijkse bedieningsinformatie Elke 24 uur heeft CareTrack de bedieningsinformatie van de vorige dagen beschikbaar van uw machines op een manier die eenvoudig te begrijpen is. Het is net alsof de machinist u dagelijks een compleet technisch overzicht geeft van zijn machine. Of, indien u dit wilt, kan CareTrack voor u één keer per dag, per week of per maand dezelfde informatie verzamelen en versturen per . Voor uw machinebeheerder zijn de tijdsbesparingen enorm. De aard van de informatie die u ontvangt hangt af van de machine- bijvoorbeeld; CareTrack kan u vertellen

7 hoeveel uur uw graafmachine heeft gespendeerd in verschillende werkomstandigheden, of u krijgt weergegeven hoeveel procent van de tijd uw dumper de retarder of het differtieelslot heeft gebruikt. l Rapporten downloaden Omdat CareTrack rapporten eenvoudig zijn te begrijpen, hoeft u geen expert te zijn om ze te interpreteren. En, deze rapporten zijn te downloaden zodat u ze kunt printen of verzenden per . Dit maakt uw werk eenvoudiger wanneer u de updates van CareTrack aan uw collega s wilt laten zien. l Geogrens en tijdgrens Met CareTrack kunt u een geografisch- en een tijdgrensbarrière uitzetten voor uw werkende machines. Indien uw machine uit het toegestane werkgebied gaat of wordt gestart op een dag of tijd wanneer deze niet operationeel zou moeten zijn, bent u de eerste die dit weet- per of telefonisch. Maar de mogelijkheden eindigen niet met de informatie die u kunt ontvangen. Kuiken N.V. heeft ook toegang tot uw CareTrack systeem- dit heeft voordelen voor uw bedrijf.

8 Hoe Kuiken via CareTrack in contact blijft met u Dat Kuiken toegang heeft tot uw CareTrack informatie klinkt op het eerste gezicht een beetje onheilspellend, maar laten we dit eens doornemen. Indien Kuiken inzage heeft in uw machines, weten zij wanneer een van uw machines service of onderhoud nodig heeft en kunnen zij ruim op tijd een servicemonteur voor u inplannen. Kuiken kan ook gebruik maken van MATRIS* om uw machine uit te lezen zonder dat iemand op locatie moet zijn. Tevens kan Kuiken historische gegevens en analyses van de werking van uw machine inzien en vervolgens omzetten naar eenvoudig te begrijpen grafieken. Doordat machine informatie op afstand beschikbaar is, kan Kuiken * MAchine TRacking and Information System

9 uitzoeken wat de problemen zijn met uw machine, zelfs voordat ze zijn gearriveerd op de locatie. Dit kan worden gebruikt als een middel om fouten van een afstand op te sporen en heeft veel voordelen. De servicemonteur kan er zeker van zijn dat hij de juiste onderdelen meeneemt, precies weet waar de machine zich bevindt en bij aankomst direct weet wat hij moet gaan doen. Dus zijn tijd op de locatie en uw stilstandtijd worden naar een absoluut minimum gebracht. CareTrack geeft u en Kuiken de kracht om elk probleem te overwegen waar uw machines mee te maken kunnen krijgen. Vervelende verassingen met koude, natheid en drukke ochtenden kunnen verleden tijd worden. Uw machines: online Bij gebruik van CareTrack kunt u direct uw machinepark aansluiten op de computer. U krijgt toegang tot actuele belangrijke informatie, meer dan u ooit heeft gehad.

10 CareTrack voor al uw machines CareTrack is ontwikkeld op 2 niveaus: Basic en Advanced. CareTrack Basic CareTrack Basic kan in iedere machine die u bezit worden gemonteerd Volvo én andere merken- inclusief servicebussen en auto s. Dit bevat: l Actuele gegevens De exacte positie (op een kaart, op lengte -en breedte graad en als straatnaam) en totale draaiuren. l Rapporten over dagelijks gebruik Eenvoudig te begrijpen rapporten, elke 24 uur, laten u zien hoeveel draaiuren uw machine heeft gemaakt en wanneer de machine is gestart en gestopt. Deze rapporten kunt u dagelijks, wekelijks of maandelijks maken, welke voorkeur u ook heeft. l Geogrens U bepaald het gebied waarin uw machine zich mag bevinden. Bij het overschrijden van deze grens ontvangt u onmiddellijk een alarm per of SMS. l Tijdsgrens U bepaald de uren van de dag waarop de machine werkt. Ook hier ontvangt u bij overschrijding een alarm per of SMS. l Serviceherinneringen en historie U ontvangt een serviceherinnering per of SMS en u kunt de service historie van elke machine zien op de beveiligde website. l Planning servicebeurten Met CareTrack kunt u het reguliere onderhoud en de vervanging van specifieke onderdelen plannen en coördineren. l Downloadbare rapporten Niet alleen zijn de rapporten van CareTrack eenvoudig te begrijpen, ze kunnen ook worden gedownload zodat u ze kunt printen of versturen per . Hierdoor is het eenvoudig om de gegevens aan uw collega s te laten zien.

11 CareTrack Advanced CareTrack Advanced is specifiek ontworpen voor Volvo Construction Equipment. Het heeft alle voordelen van Basic en heel veel meer. l Actueel brandstofverbruik van elke machine Toegankelijk via de beveiligde website van CareTrack en is te zien in eenvoudige grafische vorm. l Machinegebruik en prestatierapporten CareTrack kan van al uw machines dagelijks rapporten samenstellen over activiteiten van de afgelopen 24 uur- de prestaties en het gebruik van de machines worden individueel of per aparte shifts vergeleken: U kunt dit instellen zodat de rapporten dagelijks, wekelijks of maandelijks worden gemaakt. U hoeft er zelfs niet voor in te loggen, CareTrack stuurt deze automatisch per . l Alarmeringen en waarschuwingen Indien er waarschuwingen op het dashboard van de machine verschijnen zoals problemen met de koelvloeistof of oliedruk, zullen deze per of SMS naar u worden verstuurd. l Foutopsporing Geeft Kuiken de mogelijkheid om de machine in te zien voordat de monteur op de locatie aankomt. De monteur kan de juiste onderdelen meenemen en de stilstandtijd is minimaal. Voor meer details over CareTrack en de wijze waarop dit kan worden toegepast in uw bedrijf kunt u contact opnemen met Kuiken N.V.

12 CareTrack is een machine beheer systeem dat u toegang geeft om uw machines in te zien vanaf elke computer met een internetverbinding waar ook ter wereld. Hedendaags beheer en planning voor morgen wordt eenvoudig met actuele informatie overzichtelijk op uw scherm weergegeven. Met CareTrack hoeft u zich nooit af te vragen wat er met uw machines gebeurd. More care. Built in. Ref. No. VOE 21A1004XXX Printed in Sweden Volvo, Eskilstuna Dutch

KENNIS DIE ZICH UITBETAALT KNOW HOW. HET NIEUWE PRODUCT LINK LOCATIE ZUIDWEST OLIEPEIL LAAG

KENNIS DIE ZICH UITBETAALT KNOW HOW. HET NIEUWE PRODUCT LINK LOCATIE ZUIDWEST OLIEPEIL LAAG KNOW HOW. LOCATIE ZUIDWEST Met het nieuwe Product Link kan Pon Equipment u nog sneller en uitgebreider ondersteuning bieden aan uw bedrijf. Product Link kan u naadloos in contact brengen met onder meer

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Wij danken u voor het vertrouwen dat u stelt in het GPSM lokalisatiesysteem. Indien u beschikt over een draagbare GPSM dient u het toestel volledig te laden alvorens het in

Nadere informatie

THE SUCCESS YOU WANT.

THE SUCCESS YOU WANT. CAT CONNECT THE SUCCESS YOU WANT. Het succes dat u wenst. MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect

Nadere informatie

kuiken / VCM Rental Powerful solutions

kuiken / VCM Rental Powerful solutions 1 kuiken / VCM Rental Powerful solutions kuiken / VCM Rental 2 3 kuiken / VCM Rental Vindingrijk Vindingrijkheid is de kern van onze missie: voor ieder vraagstuk bestaat een oplossing op maat. Kuiken is

Nadere informatie

De beste Technologie voor uw Veiligheid

De beste Technologie voor uw Veiligheid De beste Technologie voor uw Veiligheid B.V.V.O. Goedgekeurd (Beroepsvereniging Voor de Verzekeringensondernemingen) Onder de volgende nummers: MetaSystem S.p.A. Via Galimberti, 8 42100 Reggio Emilia ITALY

Nadere informatie

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION CONTROL YOUR FUTURE WITH SITECH In een tijd waarin budgetten en deadlines onder druk staan, is het cruciaal om te weten welke kosten u kunt verwachten. Voor service, onderhoud,

Nadere informatie

1. Deze handleiding gebruiken

1. Deze handleiding gebruiken 1. Deze handleiding gebruiken Onderwerp Aan elk onderwerp zijn een nummer en titel toegewezen. Onderdeel Aan elk onderdeel is een titel toegewezen. Bedieningshandeling Aan elke bedieningshandeling is een

Nadere informatie

De ClickTrace(+) modules zijn in enkele seconden te plaatsen en direct gebruiksklaar, alle systemen worden getest en gebruiksklaar afgeleverd.

De ClickTrace(+) modules zijn in enkele seconden te plaatsen en direct gebruiksklaar, alle systemen worden getest en gebruiksklaar afgeleverd. ClickTrace(+) Track and Trace GPS tracking: ClickTrace(+) is een elektronisch volg en/of bewakingssysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om (zonder tussenkomst van een dure alarmcentrale en of dure abonnement)

Nadere informatie

GPS tracker TR-01 Gebruiksaanwijzing

GPS tracker TR-01 Gebruiksaanwijzing GPS tracker TR-01 Gebruiksaanwijzing INHOUD Introductie 3 Introductie van apparaten 3 Toepassing 3 Beschrijving apparaten - specificatie 4 Veiligheidsvoorschriften 5 Activering van het apparat en het gebruik

Nadere informatie

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

NIEUWE LM 14 18 23 SERIES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR!

NIEUWE LM 14 18 23 SERIES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR! NIEUWE LM 14 18 23 SERIES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR! DE NIEUWE LM 14-18 - 23 SERIES INNOVATIEF DESIGN NIEUW DEUR SLOT MAKKELIJK ONDERHOUD PBS PERFECT IN BALANS GSM MODEM ENERGIE ZUINIG SNEL PROG EXPERT PROG

Nadere informatie

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen.

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Dat is waardevolle informatie om uw organisatie efficiënter aan te sturen.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED

GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED 1 / 6 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD......Pag. 3 VERPLICHTE HANDELINGEN... Pag. 3 1. INSTRUCTIES... Pag. 4 2. CENTRAAL TELEFOONNUMMER +31 (0) 20 4040 919... Pag. 4 2.1

Nadere informatie

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN WHITEPAPER #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN Zorgkwaliteit verhogen en kosten verlagen. De (on)mogelijke spagaat? Internet is tegenwoordig één van de belangrijkste

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Regent Solid PRO tracker

Gebruikershandleiding Regent Solid PRO tracker Gebruikershandleiding Regent Solid PRO tracker 1. Werking De Regent Solid PRO tracker is een track en trace systeem. Het product maakt gebruik van het Global Positioning System (GPS) om zijn positie te

Nadere informatie

DE NIEUWE LM WASMACHINES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR!

DE NIEUWE LM WASMACHINES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR! DE NIEUWE LM WASMACHINES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR! INNOVATIEF DESIGN MAKKELIJK IN ONDERHOUD ENERGIE ZUINIG GSM MODEM SNEL PROG EXPERT PROG IM8 TOUCH SCREEN ONZE GOUDEN TIP! INNOVATIEF DESIGN Kleinere afmetingen

Nadere informatie

DIGITALE WERKORDER. In de volgende hoofdstukken zullen bovengenoemde applicaties nader worden toegelicht.

DIGITALE WERKORDER. In de volgende hoofdstukken zullen bovengenoemde applicaties nader worden toegelicht. Binnen de meeste werkplaatsen is de afhankelijkheid van de papieren werkorder nog steeds groot. Veel zaken met betrekking tot deze werkorder worden op de werkorder geschreven en in geval er gecommuniceerd

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Handleiding IGJ Rijkscloud

Handleiding IGJ Rijkscloud Handleiding IGJ Rijkscloud Veilig documenten versturen naar en ontvangen van de inspectie IGJ Rijkscloud Voor het veilig en gratis elektronisch uitwisselen van vertrouwelijke documenten met de Inspectie

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

17-3-2014 ONLINE MACHINE CONDITION MONITORING

17-3-2014 ONLINE MACHINE CONDITION MONITORING ONLINE MACHINE CONDITION MONITORING ONLINE MONITORING via een Computer-Iphone-IPad Ontzorgen en Planning Als u verantwoordelijk bent voor het meest waardevolle bezit van uw machine park, heeft u een partner

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding: Mijn Nij Smellinghe voor patiënten

Inhoudsopgave. Handleiding: Mijn Nij Smellinghe voor patiënten Inhoudsopgave Het patiëntenportaal van Nij Smellinghe... 2 Wat heeft u nodig?... 3 Wat is DigiD?... 3 DigiD aanvragen... 3 Inloggen op het patiëntenportaal met DigiD... 4 Inloggen op het patiëntenportaal

Nadere informatie

TREVLER AIR Model GV300 - Inbouw

TREVLER AIR Model GV300 - Inbouw HANDLEIDING TREVLER AIR Model GV300 - Inbouw WAARSCHUWING: Stel de Trevler niet bloot aan: - water - andere vloeibare substanties - extreme hitte of kou Open de behuizing van de Trevler nooit, om gevaar

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL 2 Getinge Online SLIMMER EN EFFICIËNTER WERKEN Over het algemeen wordt de status van reinigings- en desinfectieapparatuur handmatig en ter plaatse

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

Toepassingen met SMS Comfort

Toepassingen met SMS Comfort Toepassingen met SMS Comfort SMS Comfort is een innovatief LAN - SMS Software pakket. Doordat het gebruik maakt van uw bestaande email programma is het eenvoudig in gebruik voor alle gebruikers. SMS Comfort

Nadere informatie

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave Handleiding Telewerken met Windows Inhoudsopgave Inleiding Systeemvereisten Software installatie Inloggen op de portal Problemen voorkomen Probleemoplossingen Inleiding Voor medewerkers van de GGD is het

Nadere informatie

Fiscaal Service. Gebruikershandleiding. Versie /15

Fiscaal Service. Gebruikershandleiding. Versie /15 Fiscaal Service Gebruikershandleiding Versie 3.0 06/15 1 Woord vooraf Wanneer u uw zakelijke voertuig gebruikt voor privédoeleinden, loopt u het risico dat u hiervoor bijtelling moet betalen (indien u

Nadere informatie

Wij wensen U veel plezier met het gebruik van Uw UNIKON Champ+ systeem!

Wij wensen U veel plezier met het gebruik van Uw UNIKON Champ+ systeem! Pagina 2 Inhoud: Pagina 1 Voorblad. Pagina 2.. Inhoud Pagina 3.. Algemeen. Pagina 4...Gebruik mobiele telefoon/gsm Pagina 5.. Handleiding mobiele telefoon/gsm Pagina 6.. Wat is UNIKON-Link Pagina 7.. Verbindingen

Nadere informatie

Schaap Beheer B.V. Hoofddoelstelling reductie: 10% minder CO2 uitstoot in 2022 t.ov PLAN VAN AANPAK: MAATREGELLIJST CO2 PRESTATIELADDER 2019

Schaap Beheer B.V. Hoofddoelstelling reductie: 10% minder CO2 uitstoot in 2022 t.ov PLAN VAN AANPAK: MAATREGELLIJST CO2 PRESTATIELADDER 2019 Logistiek & Transport Gebruik efficiëntere diesel 20% tot 50% van gebruikte brandstof is speciale diesel die aantoonbaar tenminste 3% brandstofbesparing oplevert t.o.v. gebruik van normale diesel. Alternatief:

Nadere informatie

GPS Sniper ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE. Electric & electronic car accessories VIA SMS. Ref. Vos PRODUCT MADE IN EUROPE

GPS Sniper ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE. Electric & electronic car accessories VIA SMS. Ref. Vos PRODUCT MADE IN EUROPE Electric & electronic car accessories GPS Sniper Ref. Vos 06.028 ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE VIA SMS PRODUCT MADE IN EUROPE Gebruikershandleiding voor ios E27*10R-05*1266*00 versie 3.0 Inhoudstabel

Nadere informatie

Mobiele applicatie Volvo On Call Veelgestelde vragen

Mobiele applicatie Volvo On Call Veelgestelde vragen Mobiele applicatie Volvo On Call Veelgestelde vragen Hulp krijgen Vraag: Hoe kan ik contact opnemen met de Volvo On Call-alarmcentrale? Antwoord: Druk op de Volvo On Call-knop in uw auto, gebruik de hulpoproepfunctie

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Clematis Holding B.V. Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2016

Clematis Holding B.V. Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2016 Clematis Holding B.V. Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2016 Globale maat CO₂ uitstoot, scope 1 en 2 265 ton Omzet 3 miljoen Euro 88,33 ton/miljoen Euro Personeelsleden 27 FTE 9,81 ton/fte

Nadere informatie

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand mypowerrouter.com beheren en monitoren op afstand the PowerRouter you re in charge mypowerrouter.com De PowerRouter webportal monitort en beheert alle PowerRouter systemen die zijn verbonden met het internet.

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie april 2018 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst

Tevredenheidsonderzoek Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst sonderzoek 2018 Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst 1 Inhoud Voorwoord 3 Onderzoeksmethode 4 Onderzoeksresultaten 5 Conclusie 10 Ter afsluiting

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Meer dan fleetmanagement

Meer dan fleetmanagement www.toyota-forklifts.nl TOYOTA I_SITE Meer dan fleetmanagement Hoe verminder ik mijn schadekosten? Wat is mijn optimale vlootomvang? Hoe verhoog ik mijn bezettingsgraad? Welke bestuurders hebben extra

Nadere informatie

Platform Regent Mobile Connect

Platform Regent Mobile Connect Platform Regent Mobile Connect WWW.REGENTMOBILE.NL Eigenschappen Regent Connect Productlijn Secure Route Pro Plug & play Live actuele locatie bekijken x x x x Routes terugkijken op kaart x x x x Virtueel

Nadere informatie

Handleiding. #2 L1NDA Intermediate handleiding

Handleiding. #2 L1NDA Intermediate handleiding Handleiding #2 L1NDA Intermediate handleiding Voorwoord Deze handleiding gaat in op de tweede stap in het leren kennen van L1NDA. Na het lezen van dit document weet je alles over het registreren van uren,

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

Comex Operationeel. Handleiding voor externe medewerkers Pagina 1

Comex Operationeel. Handleiding voor externe medewerkers Pagina 1 Comex Operationeel Handleiding voor externe medewerkers 2012-02 Pagina 1 1. Toegang tot de applicatie: Uw toestel moet beschikken over GPS localisatie vanaf een van onderstaande internet browsers Firefox

Nadere informatie

HANDLEIDING. Een nieuw systeem, meer service, meer gemak: Feyenoord zakelijke kaarten

HANDLEIDING. Een nieuw systeem, meer service, meer gemak: Feyenoord zakelijke kaarten HANDLEIDING Een nieuw systeem, meer service, meer gemak: Feyenoord zakelijke kaarten Let op: de afbeeldingen in deze handleiding worden anders getoond op uw mobiel en/of tablet. Vanaf voetbalseizoen 2017-2018

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

toepassingen kenmerken Introductie ( E.e.a. is vertaald middels Google Translate )

toepassingen kenmerken Introductie ( E.e.a. is vertaald middels Google Translate ) Introductie ( E.e.a. is vertaald middels Google Translate ) Deze gps tracker type 1 is de nieuwste tracker op de markt, kan nauwkeurig lokaliseren en worden gebruikt voor het beschermen van kinderen/ouderen/gehandicapten/voertuigen,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor de versie met interne server

GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor de versie met interne server TT Webserver Bestelnummer 800 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor de versie met interne server BELANGRIJK Installateur: Deze handleiding is het eigendom van de klant en moet bij het product blijven voor onderhouds-

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

Zeg gewoon JA. Lees verder.

Zeg gewoon JA. Lees verder. Zeg gewoon JA PartSmart Internet Updating Service is Sneller dan Ooit We zijn verheugd bekend te kunnen maken, dat de PartSmart Internet Updating Service vanaf nu beschikbaar is. Het PartSmart-team heeft

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten

ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten Inleiding U heeft in een GPS-voertuigvolgsysteem geïnvesteerd. Het systeem is aan boord van uw bedrijfswagens geïnstalleerd. Uw

Nadere informatie

TempWeb. draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet

TempWeb. draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet TempWeb draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet Eén systeem voor opslag en transport Altijd en overal actuele informatie TempWeb registreert en bewaakt diverse grootheden (temperatuur,

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Android smartphones en tablets Mobiel IVP Android Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 1 Inleiding... 3 2 Installatie...

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd

Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd wordt als reden aangevoerd, maar het niet correct bijhouden

Nadere informatie

psymate gebruikershandleiding PsyMate

psymate gebruikershandleiding PsyMate psymate gebruikershandleiding PsyMate Wat is de PsyMate app? Herstellen van psychose gaat met vallen en opstaan, de ene dag gaat beter dan de andere maar vaak weet je niet precies waarom. Dat kan komen

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor BlackBerry Mobiel IVP BlackBerry Versie 1.0, d.d. 15-06-2012 1 Inleiding... 3 2 Installatie... 4 2.1 Installeren...

Nadere informatie

Volvo CONSTRUCTION EQUIPMENT CARETRACK

Volvo CONSTRUCTION EQUIPMENT CARETRACK Volvo CONSTRUCTION EQUIPMENT CARETRACK 1 De kracht van CareTrack. CareTrack is het telematicasysteem van Volvo Construction Equipment dat u toegang biedt tot uitgebreide machinebewakingsinformatie, waarmee

Nadere informatie

ebook Wat Is Telematica?

ebook Wat Is Telematica? ebook Wat Is Telematica? Wat is telematica? Laten we bij het begin beginnen. Telematics, of telematica, is letterlijk een combinatie van de woorden telecommunicatie en informatica. Het is de technologie

Nadere informatie

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Het is mogelijk via Internet, 24 uur per dag, prijzen op te vragen, orders in te voeren en de status van uw offerte aanvragen en orders te volgen. Ook prijslijsten

Nadere informatie

zonnepanelen Ontdek met iungo de prestatie van zonnepanelen in combinatie met het eigen energieverbruik.

zonnepanelen Ontdek met iungo de prestatie van zonnepanelen in combinatie met het eigen energieverbruik. zonnepanelen Ontdek met iungo de prestatie van zonnepanelen in combinatie met het eigen energieverbruik. energiecontroller iungo Wat kost een wasbeurt? Of hoeveel energie verbruikt je vriezer? Energie

Nadere informatie

Leveringsprogramma. Direct profiteren van een hoger rendement. Compact en Heavy modellen van 1,0 t/m 50,0 ton. -

Leveringsprogramma. Direct profiteren van een hoger rendement. Compact en Heavy modellen van 1,0 t/m 50,0 ton.  - Leveringsprogramma Compact en Heavy modellen van 1,0 t/m 50,0 ton Direct profiteren van een hoger rendement www.kemp-groep.nl - www.hansvandriel.nl De perfectie van de volgende generatie Efficiëntere prestaties

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Guard 3.1

Nederlandse handleiding Guard 3.1 Met de Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Guard 3.1 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

MijnFlynth Quickstart

MijnFlynth Quickstart MijnFlynth Quickstart MijnFlynth is uw persoonlijke, veilige en snelle toegang tot de online diensten van Flynth. Via MijnFlynth communiceert en werkt u eenvoudig samen met uw adviseur. MijnFlynth bestaat

Nadere informatie

DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW:

DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: WinPOS Update DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 1-10-2009 1.0 M. Hermans B. Pirson Inleiding...3 Installatie update software (eenmalig)...4 Versie controle...4 Download Updater en installatie Updater...4

Nadere informatie

e-support e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens.

e-support e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens. e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens. 1 van Univé. Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat e-support Bij Univé staat uw veiligheid voorop.

Nadere informatie

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant. MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.nl Mijn Werktijden is een planningsprogramma om eenvoudig en snel

Nadere informatie

ilike Case Automatisering B.V. Tel: 030-2930003 Postbus 626 Fax: 030-2930224 3430 AP Nieuwegein Mail: info@case-automatisering.nl

ilike Case Automatisering B.V. Tel: 030-2930003 Postbus 626 Fax: 030-2930224 3430 AP Nieuwegein Mail: info@case-automatisering.nl ilike Aan : Dhr. J. Henderik Cc : Quintin Kruizinga (CA) / Mieke Sip (CA) Datum : 18 december 2014 Onderwerp : ilike Personal Flavour App Van : Kees Gerritsen (CA) Ref. : Case_iLike_134_001 d.d. 2014-12-18

Nadere informatie

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal.

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal. Geachte heer/mevrouw, Zoals u van ons gewend bent doen wij van Gewoon BAK Accountants er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen AIR Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit,

Nadere informatie

Handleiding GSM Module

Handleiding GSM Module Handleiding GSM Module Handleiding GSM module Versie 2018 België - Nederlands 1 1. INLEIDING 1.1. LED Indicaties Bij het opstarten zullen zowel de rode als groene led oplichten. Dit wil zeggen dat de module

Nadere informatie

GPS Sniper ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE. Electric & electronic car accessories VIA SMS. Ref. Vos PRODUCT MADE IN EUROPE

GPS Sniper ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE. Electric & electronic car accessories VIA SMS. Ref. Vos PRODUCT MADE IN EUROPE Electric & electronic car accessories GPS Sniper Ref. Vos 06.028 ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE VIA SMS PRODUCT MADE IN EUROPE Gebruikershandleiding voor Android E27*10R-05*1266*00 versie 3.0 Inhoudstabel

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie aprili 2019 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

DatuX support diensten 2012

DatuX support diensten 2012 DatuX support diensten 2012 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

3B1 CO2 reductiedoelstellingen

3B1 CO2 reductiedoelstellingen 3B1 CO2 reductiedoelstellingen Conform niveau 3 op de CO 2-prestatieladder 3.0 Versie: april 2018 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1. Doelstellingen 3 2 Subdoelstellingen 4 2.1. Subdoelstelling kantoren 4

Nadere informatie

IT2BUILD Online Backup. Betrouwbaar, veilig en betaalbaar

IT2BUILD Online Backup. Betrouwbaar, veilig en betaalbaar IT2BUILD Online Backup Betrouwbaar, veilig en betaalbaar Veilig en Betrouwbaar De Backup diensten van IT2Build zijn veilig en betrouwbaar. Alle data wordt opgeslagen in een optimaal beveilgd datacenter.

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

SMS en doe je ook gewoon met je vaste telefoon. Altijd dichtbij. SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons

SMS en doe je ook gewoon met je vaste telefoon. Altijd dichtbij. SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons Altijd dichtbij SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons Tekst maximaal 160 tekens Berichten versturen naar vaste nummers van KPN en naar alle mobiele nummers Nummer SMS centrale:

Nadere informatie

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen Meest gestelde vragen Gezien alle commoties over webcams, in hoeverre is beeldbellen beveiligd? Omdat wij met ouderen werken, zijn veilighe id en privacy extra belangrijk voor ons. Beeldbellen kan alleen

Nadere informatie

Datum versie: 1 Mei Technische aspecten

Datum versie: 1 Mei Technische aspecten Datum versie: 1 Mei 2017 Technische aspecten van OBU-tolheffing Inhoudsopgave 1) Hoe berekent de OBU tol?... 3 Gps-positionering en Map Matching... 3 Hoe berekent de OBU tol?... 4 2) Bijzondere gevallen:

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer of uw telefoonprovider oproepnummer weergave ondersteund en of deze actief

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? AL 549-1Z*10FD

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? AL 549-1Z*10FD 12345 Digitaal aangeven Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 1 Digitaal aangifte doen Als ondernemer bent u verplicht om digitaal aangifte te doen.

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding V2. Handleiding. Eerste gebruik. Handleiding

Handleiding V2. Handleiding. Eerste gebruik. Handleiding Handleiding Eerste gebruik Handleiding Pagina 1/12 INHOUDSOPGAVE Handleiding V2 1. ALGEMEEN 3 2. LOGIN 3 2.1. Algemeen 3 2.2. Eerste login aan EPALIS 3 2.2.1. Instellen wachtwoord 4 2.2.1. Ontvangst wachtwoord

Nadere informatie

De laatste wijzigingen in deze Privacy Policy hebben plaatsgevonden op

De laatste wijzigingen in deze Privacy Policy hebben plaatsgevonden op Privacy Policy Bij het gebruik van onze diensten of wanneer wij werkzaamheden voor je hebben verricht of gaan verrichten, laat je gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. We bewaren slechts

Nadere informatie

VERLAAG UW KOSTEN EN VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT MET UW MACHINEGEGEVENS

VERLAAG UW KOSTEN EN VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT MET UW MACHINEGEGEVENS VERLAAG UW KOSTEN EN VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT MET UW MACHINEGEGEVENS Pas de logo BIA, Répartir les machines et créer un environnement de travail Fondre les différents visuels pour un rendu homogène dans

Nadere informatie

TREVLER AIR Model GL300

TREVLER AIR Model GL300 HANDLEIDING TREVLER AIR Model GL300 WAARSCHUWING: Stel de Trevler niet bloot aan: - water - andere vloeibare substanties - extreme hitte of kou Open de behuizing van de Trevler nooit, om gevaar voor elektrische

Nadere informatie

Instructie gebruik Aangetekend Mailen via extensie en gebruik dashboard

Instructie gebruik Aangetekend Mailen via extensie en gebruik dashboard Instructie gebruik Aangetekend Mailen via extensie en gebruik dashboard Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Document historie... 3 Versie historie... 3 Historie wijzigingen en aanvullingen in dit document...

Nadere informatie

1. Checklist klantgegevens SMC V1.0

1. Checklist klantgegevens SMC V1.0 1. Checklist klantgegevens SMC V1.0 SMC en X Guard werken sinds het begin van het jaar zeer nauw samen. Via de servicedesk van X Guard voor SMC wordt er extra aandacht geschonken aan uw vragen en problemen.

Nadere informatie

Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick

Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe USB-stick*. In deze verkorte handleiding vertellen wij u hoe u snel aan de slag kunt met het modem en

Nadere informatie