Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017"

Transcriptie

1 Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017 Vanaf het zomerseizoen 2017 werken we met een nieuwe module voor vrijwilligers. In deze handleiding geven we een kort overzicht van hoe je deze kan gebruiken om je in te schrijven voor het komende seizoen. 0. Voorbereiding a. Zorg dat je zeker volgende gegevens bij de hand hebt: Je rijksregisternummer Het overzicht van de personeelsperiodes (zie website) De beschikbare functies per bestemming (zie website) 1. Registratie en toegang persoonlijke overzichtspagina Elke vrijwilliger dient zich éénmalig te registreren in deze nieuwe module, ook al heb je in het verleden al meegewerkt. Op deze manier zijn we bovendien zeker dat je gegevens correct zijn. a. Ga naar de startpagina: en klik op Nieuwe registratie.

2 b. Vul je persoonlijke gegevens in onderstaand venster in en klik op Wijzingen bewaren. Let op de aangeduide schrijfwijze voor de geboortedatum (met platte streepjes) en het rijksregisternummer (alles aan elkaar). Je dient minstens één telefoonnummer in te vullen bij het veldje *Telefoon. Dit kan zowel een vast als een mobiel nummer zijn. Als alles goed is ingevuld krijg je bovenaan een bevestigingstekst te zien:

3 c. Ga naar je mailbox van het adres dat je hebt ingevuld bij de registratie. Je vindt er een mail terug van de Intersoc Personeelsdienst met een link naar je persoonlijke overzichtspagina. Klik op de link. Sla deze link op bij je Favorieten zodat je in de toekomst gemakkelijk terug naar je persoonlijke pagina kan gaan. Mogelijke problemen Probleem 1: er gebeurt niks wanneer je op de mail klikt. o Oplossing: kopieer het adres van de link (van tot en met je -adres en plak dit in de balk van het programma waarmee je op Internet gaat (Internet Explorer, Google Chrome, Microsoft Edge, ) Probleem 2: je vindt geen link in je mailbox. o Oplossing 1: kijk in de map ongewenste mails om te zien of de mail daar is terecht gekomen. o Oplossing 2: contacteer ons om te verifiëren of je het juiste adres hebt ingevoerd bij je registratie.

4 2. Aanvullen persoonlijke gegevens Vul je persoonlijke gegevens eerst verder aan op je overzichtspagina. Doe dit zowel voor je contactgegevens, personeelsgegevens en interessegebieden door op de grijze knoppen te drukken bovenaan de pagina. Telkens je gegevens wijzigt of toevoegt moet je bevestigen met je rijksregisternummer. Dit is een vorm van beveiliging en controle zodat enkel jij deze gegevens kan wijzigen. Druk telkens eerst op wijzigingen bewaren alvorens je op terug naar je overzicht klikt. Mogelijke problemen Probleem 1: mijn rijksregisternummer staat niet ingevuld bij contactgegevens. o Oplossing: je hoeft niks te doen. Aangezien je rijksregisternummer als persoonlijk paswoord wordt gebruikt in deze module, wordt dit nooit getoond bij je persoonlijke gegevens. Probleem 2: ik vul mijn rijksregisternummer in om een aanvulling of wijziging te bevestigen, maar ik krijg de melding dat dit nummer foutief is. o Oplossing: je hebt mogelijks bij registratie het verkeerde rijksregisternummer ingegeven. Contacteer ons telefonisch of per mail om dit te aan te passen.

5 3. Indienen van één of meerdere kandidaatstellingen Klik op Voeg een nieuwe kandidaatstelling toe In het dialoogvenster dat verschijnt, dien je alle velden in te vullen waar een sterretje * bijstaat. Dit zijn de verschillende stappen: Maak een keuze tussen animatie of hoteldiensten. Afhankelijk van je keuze zullen bij Centrum de hotels verschijnen waarvoor dit van toepassing is. Kies één hotel, of klik op eender welk hotel indien je geen voorkeur hebt. o Indien je je voor meerdere hotels wil kandidaatstellen, zal je aparte kandidaatstellingen moeten invullen. Afhankelijk van je keuze verschijnen de functies die van toepassing zijn op het geselecteerde hotel. Duid één of meerdere functies aan waarvoor je interesse hebt. Vul de start- en einddatum in van je beschikbare periode. o Let hierbij op de juiste notitie: met platte streepjes (dd-mm-jjjj). o De startdatum moet later dan vallen, de einddatum vroeger dan o De opgegeven periode moet minstens 6 dagen lang zijn. Duid je prioriteit aan met een cijfer van 1 tot 5 om je volgorde van voorkeur aan te geven voor overlappende kandidaatstellingen. Hoe lager het cijfer, hoe groter je voorkeur. Vul bij totaal aantal periodes beschikbaar in voor hoeveel periodes we je in het totaal mogen inschakelen komende zomer. Bij opmerkingen kan je bepaalde vragen of wensen meegeven. Vul aan indien je graag samen met iemand gepland wordt. o Let op: deze persoon dient ook zelf nog een kandidaatstelling in te dienen! Onderteken je kandidaatstelling met je eigen rijksregisternummer. Dit is niet het rijksregisternummer van de persoon met wie je graag samen ingepland wordt. Klik op Kandidaatstelling versturen om te bevestigen.

6 Als je kandidaatstelling correct is ingevuld, kom je terug op je overzichtspagina terecht en zie je de kandidaatstelling staan onder de knop Voeg een nieuwe kandidaatstelling toe. Let op: je krijgt geen bevestigingsmail voor een ingediende kandidaatstelling.

7 Mogelijke problemen Probleem 1: foutieve data o Oplossing 1: verifieer of je de datum in het juiste formaat hebt ingegeven, met platte streepjes tussen dag, maand en jaar (bvb ). o Oplossing 2: verifieer of je van- en tot-datum minstens 6 dagen uit elkaar liggen. Probleem 2: ik vul mijn rijksregisternummer in om een aanvulling of wijziging te bevestigen, maar ik krijg de melding dat dit nummer foutief is. o Oplossing 1: verifieer of je zeker je eigen rijksregisternummer hebt ingegeven en niet dat van de persoon met wie je wil worden ingepland. o Oplossing 2: je hebt mogelijks bij registratie het verkeerde rijksregisternummer ingegeven. Contacteer ons telefonisch of per mail om dit te aan te passen.

8 4. Wijzigen of annuleren van een kandidaatstelling Als een kandidaatstelling niet meer correct is, dan kan je deze zelf wijzigen door te klikken op Wijzigen/Annuleren. Om een kandidaatstelling te wijzigen: Doe de nodige aanpassingen Vul je rijksregisternummer in om te bevestigen Klik op Wijzigingen bewaren Om een kandidaatstelling te annuleren: Vul je rijksregisternummer in om te bevestigen Klik op Kandidaatstelling annuleren. Om je wijziging of annulering te onderbreken kan je klikken op Terug naar je overzicht. Er is dan niks gewijzigd aan de oorspronkelijke kandidaatstelling. Als je kandidaatstelling correct is gewijzigd of geannuleerd, dan kom je terug op de overzichtspagina.

9 5. Opvragen nieuwe toegangslink Indien je je de mail met je persoonlijke link niet meer terugvindt, dan kan je een nieuwe link opvragen via de startpagina Je hoeft je alleszins niet opnieuw te registreren. Ga naar Klik op Stuur mij een nieuwe toegangslink Vul je adres en rijksregisternummer in en klik op Aanvragen. Indien je en rijkregisternummer overeenkomen met je account dan krijg je onderstaande bevestigingstekst te zien en zal je in je mailbox een nieuwe link ontvangen. Indien de combinatie adres en rijksregisternummer niet oveeenkomt met een account in onze database, dan zal er niks gebeuren nadat je op Aanvragen hebt geklikt.

10 6. Hoe verloopt de verdere planning? Van zodra wij je een opdracht kunnen voorstellen, zal je hiervan een bericht krijgen per mail. Dit zal ten vroegste vanaf half maart zijn. Op je persoonlijke pagina zal de voorgestelde opdracht verschijnen onder Mijn opdrachten. Je zal er kunnen aanduiden of je de opdracht al dan niet aanvaard en op welke manier je de verplaatsing plant te maken. Deze handleiding zal in de loop van de komende maanen verder aangevuld worden op basis van jullie feedback. Heb je verdere vragen of opmerkingen dan zijn deze steeds welkom op Bedankt voor je medewerking!

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren.

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. 1. Bezoek onze website Ga naar http://www.katkeerbergen.be. De link naar het reservatieformulier kan u vinden op de home pagina

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders

Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders Om je zoon/dochter in te schrijven voor de sportkriebelweken of wiebelkriebelweken klik je op onderstaande link: http://boechout.ticketgang.eu/ 1.

Nadere informatie

DGT Dynamics 2 - Handleiding

DGT Dynamics 2 - Handleiding DGT Dynamics 2 - Handleiding 1. Aanmelden 1. Ga naar http://dgtdynamics.digitopia.be/ (of http://www.pharmatopia.be voor apothekers) 2. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw paswoord in. De home pagina

Nadere informatie

Gebruik van Smartschool Beknopte handleiding voor ouders

Gebruik van Smartschool Beknopte handleiding voor ouders Gebruik van Smartschool Beknopte handleiding voor ouders Inleiding Het eerste deel gaat over het aanmelden, opstarten en afmelden. Geregeld zullen we de mogelijkheden, en die zijn talrijk, uitbreiden en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN

HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN VERSIE: 7 februari 2017 Opgelet: werkplekduaal.be wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd. Het is dan ook mogelijk dat er af en toe iets wijzigt aan de

Nadere informatie

FAQ - Registratie website

FAQ - Registratie website FAQ - Registratie website 1. Help, ik krijg een foutmelding!... 1 2. Link met NELOS-ledenbestand... 2 3. Ik heb geen registratiemail ontvangen... 3 4. Ik vind mijn bevestigingscode niet... 3 5. Ik ken

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Hoe maak je een account aan bij Swap-Swap?

Hoe maak je een account aan bij Swap-Swap? Hoe maak je een account aan bij Swap-Swap? Een account aanmaken bij Swap-Swap vraagt enkele stappen. Het belangrijkste om te weten is dat we bij Swap-Swap werken met een familieaccount. Deze omvat tenminste

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud Handleiding clientportaal..... 2 Registreren... 3 Inloggen... 6 Cliëntgegevens bekijken... 8 Persoonlijke instellingen... 9 Uitloggen... 9 Vragen...

Nadere informatie

Registreren van Jobcoaching

Registreren van Jobcoaching Registreren van Jobcoaching In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een Jobcoaching registreert in Mijn Loopbaan voor partners. 1. De start van een jobcoaching... 1 2. Het verdere verloop van een jobcoaching...

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding Moodle leerlingen

Handleiding Moodle leerlingen Handleiding Moodle leerlingen Welkom op ons nieuw leerplatform Moodle. In deze handleiding kan je nalezen hoe je de belangrijkste functies gebruikt. Een docent kan per cursus bepalen welke functies worden

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Inloggen 1. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in Klik eventueel op herinner mij om de volgende keer op dezelfde computer direct in

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang. AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.eu Je krijgt volgend scherm te zien: STAP 1 Klik op Registreer als Gezin

Nadere informatie

Ontdek. Mijn Bibliotheek

Ontdek. Mijn Bibliotheek Ontdek Mijn Bibliotheek 1 Registreer je op Mijn Bibliotheek Goed om weten! Voordat je enthousiast te werk gaat is het goed om dit te weten: De toepassing Mijn Bibliotheek wordt ondersteund door volgende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 3.0

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 3.0 HANDLEIDING Registratie RTH Versie 3.0 1 Voorwaarden Alvorens iemand geregistreerd kan worden in de cliëntregistratie (via eender welke procedure) dient deze persoon te beschikken over een fiche in de

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Handleiding

Handleiding Handleiding www.zorgneticuro.be 1. Aanmelden Surf naar www.zorgneticuro.be Klik in de bovenste menubalk, rechts op aanmelden Vul uw accountgegevens in (Gebruikersnaam en Wachtwoord) Klik op Aanmelden Bij

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen Online registratietool 2 Handleiding voor beheerders van groepen Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 10 Personen toevoegen aan uw groep p 21 Een subgroep

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW.

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. 1. Registreren 2. Nieuw wachtwoord 3. Contract overzicht 4. Object overzicht 5. Orders 6. Facturen 7. Gegevens 8. Storing melden 9. Afspraak wijzigen 1. Registreren

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC De Herbakker Eeklo. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC De Herbakker Eeklo. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC De Herbakker Eeklo Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Let op: voor een vlotte online reservatie

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Begeleiding Outplacement

Begeleiding Outplacement Begeleiding Outplacement Deze handleiding is bestemd voor de medewerkers van outplacementkantoren die een begeleiding outplacement registreren in Mijn Loopbaan voor partners (MLP). Inhoudstafel 1.Toegang

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Sportlinked downloaden

Sportlinked downloaden Sportlinked downloaden Dit document legt je uit hoe je een Sportlinked account aanmaakt en wat dit inhoudt. De Sportlinked app ben je nodig om bijvoorbeeld, wanneer je een wedstrijd moet fluiten, een wedstrijd

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Registratie voor applicaties van het GHA

Registratie voor applicaties van het GHA Registratie voor applicaties van het GHA Inhoud Registratie toepassingen GHA... 1 Registreren... 1 Stap 1 - Registreren van uw bedrijf... 1 Stap 2 - Registreren van uw hoofdgebruiker... 3 Stap 3 - Registreren

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing cliëntportaal. voor cliënten van Zonnehuisgroep Noord

Gebruiksaanwijzing cliëntportaal. voor cliënten van Zonnehuisgroep Noord Gebruiksaanwijzing cliëntportaal voor cliënten van Zonnehuisgroep Noord Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Portaal openen... 4 3. Registreren... 6 4. Inloggen... 8 5. Wachtwoord vergeten... 9 6. Algemeen...10

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Bibliotheek

Handleiding Mijn Bibliotheek Inhoud Wat is Mijn Bibliotheek... 1 Goed om weten!... 1 Hoe surf ik naar Mijn Bibliotheek... 2 Rechtstreeks... 2 Via de catalogus van jouw bibliotheek... 2 Aan de slag met Mijn Bibliotheek... 2 Aanmelden

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

DIGITALE STAGE HANDLEIDING STAGIAIRS

DIGITALE STAGE HANDLEIDING STAGIAIRS 1. Voorbereiding 1.1. Installatie kaartlezer DIGITALE STAGE HANDLEIDING STAGIAIRS Om gebruik te maken van het digitale stage systeem dient u te beschikken over een Belgische elektronische identiteitskaart.

Nadere informatie

Handleiding Online NHB Vragenlijst

Handleiding Online NHB Vragenlijst Handleiding Online NHB Vragenlijst Indien u voor de eerste keer de vragenlijst gaat invullen Stap 1: Ga naar de NHB Vragenlijstmodule Klik op de onderstaande link: https://vragenlijst.hersenbank.nl/ Of

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor deelnemers

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Handleiding Sociale kaart Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Opgesteld door Dennis Servaas bijgewerkte versie januari 2012 1 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Zoekfilters... 4 3. Fiches bekijken...

Nadere informatie

Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC

Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC Ga naar http://havoc.vrijwilligerstekort.nl Als je jezelf nog niet geregistreerd via de link in de aanmeld mail kun je jezelf alsnog registreren. Klik op

Nadere informatie

Handleiding KHVonline versie 01

Handleiding KHVonline versie 01 Handleiding KHVonline versie 01 1 Inloggen 2 Registreren van verkoop en sterfte 3 Invoeren geboorteberichten 4 Raadplegen van de prestaties van dieren die aanwezig zijn op het bedrijf 4.1 Detail dier 4.2

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2

HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2 HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2 Inhoud 1. Inloggen met UZI pas... 3 1.1 Inlogproces... 3 1.2 Gegevens zorgaanbieder toevoegen... 5 1.3 Gegevens zorgaanbieder wijzigen...

Nadere informatie

In- en uitloggen in Mijn Loopbaan voor Partners en een dossier opzoeken

In- en uitloggen in Mijn Loopbaan voor Partners en een dossier opzoeken In- en uitloggen in Mijn Loopbaan voor Partners en een dossier opzoeken In deze handleiding worden de basiscomponenten van het werken met Mijn Loopbaan voor Partners uitgelegd: 1. in- en uitloggen in het

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING

HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING Datum: 13/01/2016 - Versie: 3.0 Auteur: Vlaamse overheid Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Afdeling Welzijn en Samenleving Tel 02 553 33 30 - Mail

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

STAPPENPLAN TICKETKOPER programmatie 17-18

STAPPENPLAN TICKETKOPER programmatie 17-18 STAPPENPLAN TICKETKOPER programmatie 17-18 Antigone Cloud Editie - 1 - Beste ticketkoper, Bedankt voor je interesse in het cultuuraanbod van CC De Kruisboog. Dit stappenplan helpt je verder bij het reserveren

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor deelnemers

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Handleiding Aanbieden GGZ Kwaliteitsstatuut (versie 1.0, 8 augustus 2016)

Handleiding Aanbieden GGZ Kwaliteitsstatuut (versie 1.0, 8 augustus 2016) Handleiding Aanbieden GGZ Kwaliteitsstatuut (versie 1.0, 8 augustus 2016) Inleiding Vanaf 1 januari 2017 zijn alle zorgaanbieders in de curatieve ggz onder zorgverzekeringswet verplicht een kwaliteitsstatuut

Nadere informatie

Om gebruik te kunnen maken van de app en alle functies zijn twee dingen belangrijk;

Om gebruik te kunnen maken van de app en alle functies zijn twee dingen belangrijk; Pilot vrijwilligersmodule voor leden en ouders van leden Stap 1: Uitleg module en aanmelden bij Sportlink Zoals jullie wellicht weten hebben we als vereniging de vrijwilligersmodule van Sportlink aangeschaft

Nadere informatie

Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit?

Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit? Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Een doorverwijzing aanmaken

Een doorverwijzing aanmaken Een doorverwijzing aanmaken Deze handleiding beschrijft hoe de doorverwijzing van een klant van de ene partner naar de andere geregistreerd wordt. De partner die doorverwijst, wordt de doorverwijzer genoemd.

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR

Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR Hoe u leeggoedbons aanmaakt en correctieberichten verwerkt. 1 Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Inleiding... 3 I. Inloggen... 4 A. Het Loginscherm... 4 II. Na het

Nadere informatie

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Is je e-mailadres nog niet bekend? Stuur deze dan eerst naar de administratie@avsprint.nl zodat deze verwerkt kan worden. Zodra dit gebeurd is, zal je hier bericht

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Handleiding. AntigoneCloud Editie

Handleiding. AntigoneCloud Editie Handleiding AntigoneCloud Editie. Opmerking vooraf: het platform werkt het best met de browsers Firefox of Google Chrome. Via de website www.ccberingen.be kan u (vanaf 18 mei) rechtstreeks kiezen voor

Nadere informatie

Prospect-website. Infodagen. Handleiding bij het inschrijven voor Infodagen

Prospect-website. Infodagen. Handleiding bij het inschrijven voor Infodagen Prospect-website Infodagen Handleiding bij het inschrijven voor Infodagen Inhoudsopgave 1 Van start met de Prospect-website 1 1.1 Een nieuw account maken 2 1.2 Aanmelden op de Prospect-site 4 2 Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad

Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad Inhoudstabel A. Registreer je bedrijf... 2 B. Indienen van bonnen... 4 C. Bedrijfsgegevens aanpassen... 6 D. Mijn profiel op

Nadere informatie

Prospect-website. Open Lessen en Try-outs. Handleiding bij het inschrijven voor Open Lessen en Try-outs

Prospect-website. Open Lessen en Try-outs. Handleiding bij het inschrijven voor Open Lessen en Try-outs Prospect-website Open Lessen en Try-outs Handleiding bij het inschrijven voor Open Lessen en Try-outs Inhoudsopgave 1 Van start met de Prospect-website 1 1.1 Een nieuw account maken 2 1.2 Aanmelden op

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Rechtstreekse link naar de ondernemerspagina Aanmaken account in database U bevindt zich op de ondernemerspagina Een nieuw account aanmaken Inlog als u al een

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas. Starten met inschrijven voor een activiteit Blz. 6

Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas. Starten met inschrijven voor een activiteit Blz. 6 Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas Inhoud Blz. 1 Inleiding + beknopt overzicht inschrijvingsprocedure Blz. 2 De startpagina Blz. 3 Controle en aanvulling van de gegevens Blz. 5 Starten met inschrijven

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Klasblog. Lieve D Helft. Scholengemeenschap InterEssen

Handleiding Klasblog. Lieve D Helft. Scholengemeenschap InterEssen Handleiding Klasblog Scholengemeenschap InterEssen Wat is een klasblog? Een klasblog is een weblog of afgekort een blog. Je kan het best vergelijken met een digitaal dagboek of fotokrant van je klas. De

Nadere informatie

Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

HANDLEIDING - MODERATOR

HANDLEIDING - MODERATOR HANDLEIDING - MODERATOR INHOUD Basistaken in schema... 3 Inloggen en uitloggen... 6 Aanmelden bij de Acadin leeromgeving... 6 Afmelden... 7 Gebruikers administreren... 8 Gegevens van leerlingen en begeleiders

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3.

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3. Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 Portaal openen 2 3 Registreren 3 4 Inloggen 5 5 Wachtwoord vergeten 5 6 Algemeen 6 6.1 Hoog contrast

Nadere informatie

Handleiding Projectplanningsdocument

Handleiding Projectplanningsdocument Handleiding Projectplanningsdocument Inhoud Inleiding... 3 1. Home... 4 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... 5 3. Project invoeren / wijzigen / verwijderen... 6 4. Actie invoeren / wijzigen

Nadere informatie

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN > Surf naar http://events.ucll.be/user/login > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm > Vul een correct e-mailadres in, waarmee je later ook wil

Nadere informatie

HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0

HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0 HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0 1 Inhoud 2 De Webapplicatie... 2 3 Inloggen... 2 3.1 Inloggen als beheerder... 2 3.2 Inloggen als medewerker... 2 4 Medewerkers mandateren... 3 4.1

Nadere informatie