(T)HUIS. op Project 4 KLEED MET ONS HET CLUBHUIS AAN! Het clubhuis. Ni e uw sbr i ef no ww w. mi ni str i esar genti nas.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "(T)HUIS. op Project 4 KLEED MET ONS HET CLUBHUIS AAN! Het clubhuis. Ni e uw sbr i ef no ww w. mi ni str i esar genti nas."

Transcriptie

1 KLEED MET ONS HET CLUBHUIS AAN! Ni e uw sbr i ef no ww w. mi ni str i esar genti nas. nl Het clubhuis Het clubhuis zal in de komende tijd een zeer belangrijk onderdeel van het project worden. Het clubhuis wordt het centrum van waaruit de activiteiten van het project zullen worden georganiseerd. Om deze reden is het dan ook onontbeerlijk snel het clubhuis af te ronden. Het clubhuis biedt plaats voor het volgende: - Sport en voetbal. - Voorlichting over hygiëne, voeding en preventie. - De gezamenlijke dagelijkse maaltijd voor arme gezinnen of kinderen en jongeren die deelnemen aan de sport- en spelactiviteiten. - Crisisopvang voor kinderen die tijdelijk niet naar huis kunnen. - Buurthuis om de lokale bevolking maatschappelijk ondersteuning te bieden via persoonlijke trainingen en coaching. (T)HUIS Sinds enkele jaren is Stichting Ministries Argentinas bezig met de bouw van het clubhuis. Het gebouw staat er en is in principe klaar. Het is nu tijd om het aan te kleden. Het aankleden van het clubhuis hebben we verdeeld in een viertal subprojecten, het woongeldeelte, de slaapvertrekken, de keuken en eetzaal en het sanitair. Meer over de subprojecten kunt u op deze pagina lezen. Mocht u een van de subprojecten specifiek willen ondersteunen dan kan dat natuurlijk via een donatie voor Stichting Ministries Argentinas (ING ) t.n.v. het betreffende subproject. op Project 4 Wilt u voor uw donatie eerst meer weten over de kosten van uw uitgekozenen subproject dan vind u gedetailleerde begroting op VOORWOORD - Het is onze motivatie, passie om met Ministries Argentinas, voor Project 4 zo veel mogelijk bekendheid te genereren.dit doen wij door middel van presentaties, acties en fondsenwerving. Op deze manier willen wij Project 4 van Ministries Ezras opzetten in Nuevo Golf, een sloppenwijk in Mar del Plata Argentinie. De kern is om op duurzame wijze Project 4 in ontwikkeling te brengen. Deze duurzaamheid is gewaarborgd, omdat het project zelfdragend zal gaan worden. Dit betekent dat, als alle onderdelen draaiende zijn, de kosten gedekt zullen worden door de inkomsten. Mede daarom geloven wij in dit project! U kunt ook een rol spelen in het project. bijvoorbeeld door een actie op te zetten of door het sponseren van bijvoorbeeld een tafel, een pot verf of een wc-pot. Geloof geeft liefde, liefde geeft hoop, hoop geeft doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen geeft duurzaamheid. Matthias Boerhoop Voorzitter Ministries Argentinas

2 KLEED MET ONS HET CLUBHUIS AAN! Het clubhuis Het clubhuis zal in de komende tijd een zeer belangrijk onderdeel van het project worden. Het clubhuis wordt het centrum van waaruit de activiteiten van het project zullen worden georganiseerd. Om deze reden is het dan ook onontbeerlijk snel het clubhuis af te ronden. Het clubhuis biedt plaats voor het volgende: - Sport en voetbal. - Voorlichting over hygiëne, voeding en preventie. - De gezamenlijke dagelijkse maaltijd voor arme gezinnen of kinderen en jongeren die deelnemen aan de sport- en spelactiviteiten. - Crisisopvang voor kinderen die tijdelijk niet naar huis kunnen. - Buurthuis om de lokale bevolking maatschappelijk ondersteuning te bieden via persoonlijke trainingen en coaching. Sinds enkele jaren is Stichting Ministries Argentinas bezig met de bouw van het clubhuis. Het gebouw staat er en is in principe klaar. Het is nu tijd om het aan te kleden. Het aankleden van het clubhuis hebben we verdeeld in een viertal subprojecten, het woongeldeelte, de slaapvertrekken, de keuken en eetzaal en het sanitair. Meer over de subprojecten kunt u op deze pagina lezen. Mocht u een van de subprojecten specifiek willen ondersteunen dan kan dat natuurlijk via een donatie voor Stichting Ministries Argentinas (ING ) t.n.v. het betreffende subproject. Wilt u voor uw donatie eerst meer weten over de kosten van uw uitgekozenen subproject dan vind u gedetailleerde begroting op

3 Het woongedeelte Zorg jij dat de kinderen zich thuis voelen in het clubhuis? In de sloppenwijk is een reële dreiging van onrust, waardoor het noodzakelijk is dat het project 24/7 bewoond en beveiligd is. Dit is al het geval sinds januari Het gezin moet echter onder zeer primitieve omstandigheden wonen. Op die manier wordt het terrein en de faciliteiten onderhouden en beveiligd en zo wordt de rust gewaarborgd. De kans op diefstal of kraken is daarmee gedaald tot bijna nul. Jonge echtparen zoals hen zullen worden geholpen met Project 4. Daarom is het belangrijk om hen erbij te betrekken, zodat het voelt als hun eigen project. Echter de slaapvertrekken en het woongedeelte moeten nog steeds gerealiseerd worden. De slaapvertrekken Zorg jij ervoor de kinderen na een dag vol sport, spel en plezier lekker in het clubhuis kunnen slapen? Deze ruimte zal dienen als accommodatie voor lokale verenigingen, jeugdgroepen of sportclubs, die voor een weekend of evenement gebruik kunnen maken van de locatie. Het doel is daarbij hen te betrekken bij het project, hen te laten bijdragen aan de doelstellingen en hen te integreren met de lokale bevolking uit de sloppenwijk. Voor de toekomst wordt ook de mogelijkheid opengehouden om groepen jongeren uit Nederland op het project te laten verblijven als georganiseerde werkvakantie. Dit is wat er nog nodig is voor beide onderdelen: - Slaapvertrekken: ,32 - Woongedeelte: 7.759,88 Donateurs actie 5,- pm voor 12 maanden Doe mee en win mooie prijzen Vanaf de start van de donateuractie hebben wij al 30 personen mogen verwelkomen die Project 4 laagdrempelig en voor een vast bedrag per maand van 5,- euro per maand ondersteunen. 5 personen hebben daar mooie prijzen aan overgehouden zoals Argentijnse wijnen, AH boodschappenbonnen en een overnachting voor 2 personen in 4 sterren Berghotel van Regardz.nl.Word daarom ook donateur voor 5,- per maand en win één van die mooie prijzen. Je bent dan donateur voor precies 12 maanden. Vul daarom de donateurkaart in en stuur hem vandaag nog op. Invullen via onze site kan ook:

4 Het sanitair Zorg jij dat de kinderen uit de sloppenwijk kunnen douchen? In de sloppenwijk is gebrek aan stromend water en sanitaire voorzieningen en er is gebrek aan informatie en bewustwording over persoonlijke hygiëne. Vanuit het project zal voorlichting worden gegeven, door middel van informatieve documentatie middelen. Er zal in groepsverband les worden gegeven in persoonlijke hygiëne, waarin vaardigheden als handenwassen en tandenpoetsen aan bod komen. Voor dit programma is het nodig dat er douches, wasbakken en wc s worden aangelegd. Dit complementeert met het programma voetbalclinics. Na het sporten kunnen de vaardigheden direct in de praktijk worden gebracht, waarna aansluitend een gezonde maaltijd verstrekt zal worden. Dit is wat er nog nodig is: ,00 De keuken en eetzaal Zorg jij dat de kinderen van Project 4 een maaltijd krijgen? De dagelijkse maaltijd die wordt aangeboden aan inwoners van de sloppenwijk voorziet voornamelijk een groot aantal kinderen en jongeren in de dagelijkse basis behoefte qua voeding. Daarbij zorgt het er ook voor dat er onder volwassenen een grotere betrokkenheid ontstaat. Ze kunnen ook deelnemen aan andere activiteiten, die in de eetzaal plaatsvinden, zoals voorlichtingsbijeenkomsten. De keuken zal voldoende mogelijkheden bieden om dagelijks te koken voor ongeveer honderd kinderen en jongeren. De lokale projectleiders van NGO Ministries Ezras willen de voedselvoorziening laten verlopen via het principe van een voedselbank. Dagelijks zal bij diverse supermarkten en restaurants in Mar del Plata gevraagd worden overtollige voorraden te doneren aan het clubhuis. Het grootste deel van de lopende kosten van de maaltijden zal hierdoor worden gedekt. Daarnaast zal een kleine eigen bijdrage van sloppenwijkbewoners worden gevraagd. Dit is wat er nog nodig is: ,17 (het gaat hier vooral om de eetzaal, want de keuken is al voor het grootste deel gefinancierd)

5 Unieke TV Uitzending met Royalty Watcher Jeroen Snel op Project 4 Nadat Jeroen Snel zijn boek Koningin Maxima in 2010 had opgedragen aan Project 4, wilde hij graag nog een bijdrage leveren aan het project. Daarom reisde hij in de zomer van 2011 af naar Project 4 in Mar del Plata, middenin de sloppenwijk. Hij maakte daar samen met zijn cameraman Mike Rutten een levendige reportage hoe Project 4 er voor stond, hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe betrokken de sloppenwijk bewoners zijn met Project 4. We mochten filmen in de meest nederige huisjes, voetbalden samen met de kinderen, en er werd les gegeven in het tandenpoetsen en handenwassen. Het waren 3 bijzondere dagen met emotie, ontzag en respect voor hoe Project 4 zich langzaam maar zeker aan het ontwikkelen is. En met groot succes! Meer dan en half miljoen mensen zagen de uitzending, die werd uitgezonden dmv het programma Nederland Helpt. Jeroen sponsorde alles: de reis, de opnamen, en hij doneerde bovendien een groot deel van de opbrengst van zijn boek. Wilt u ook deze ervaring beleven samen met Jeroen kijk dan de uitzending op Groot is onze dank voor Jeroen Snel, die al zoveel voor het project betekent heeft!

6 Clubhuis bewoont en beheerd De duurzaamheid van het clubhuis is gewaarborgd sinds we vanaf januari 2012 een gezin mochten verwelkomen als eerste bewoners van het clubhuis. Hierdoor is de kans dat het clubhuis gekraakt zal gaan worden of dat er dingen gestolen zullen worden gereduceerd tot bijna nul. Het gezin is er woonachtig onder nog primitieve omstandigheden. We zijn erg blij met deze familie. Het gaat om Antonio Swaeres, zijn vrouw en baby. Jonge echtparen zoals hen zullen worden geholpen met Project 4. Daarom is het belangrijk om hen erbij te betrekken, zodat het voelt als hun eigen project. Regardz.nl ondersteund Maatschappelijk betrokken ondernemen is een onderwerp wat bij mij hoog in vaandel staat. Met alles wat we doen bij Regardz, proberen we elke dag weer het verschil te maken door een goede balans te vinden tussen medewerkers, milieu en winst. We streven er zelfs naar voorop te lopen op dit gebied. En wat is er nou mooier dan dat je een medewerker uit het Berghotel kunt steunen die zich inzet voor kinderen uit de sloppenwijken van Argentinië? Zo dichtbij. Dat is toch fantastisch? Zo n 90% van de kinderen uit de sloppenwijk Nuevo Golf in Argentinië heeft geen activiteiten, krijgt niet goed te eten en heeft geen douche en/of wc in hun huis. Ik vind dit schrijnend om te horen vooral omdat het om jonge kinderen gaat. Vanuit Regardz willen we deze kinderen graag helpen een nieuw leven op de bouwen. En ik vind het erg bijzonder dat we door middel van een mooi plekje op onze website deze stichting mogen steunen. Er is tot nu toe ruim 500,- opgehaald voor Stichting Ministries Argentinas. Een mooi bedrag waar we erg trots op zijn. We hopen dat dit komende tijd nog verder gaat toenemen. maak daarom uw donatie over op: tnv Stichting Ministries Argentinas te Soest Pieter Aalbers, CEO at Regardz Hospitality Group B.V Uniglobe Consult Travel is partner van Ministries Argentinas en sponsort deze nieuwsbrief Colofon Stichting Ministries Argentinas ministriesargentinasstichting@gmail.com Tel: / KvK : ING : Matthias Boerhoop Voorzitter Hielke Zantema Secretaris Sander Bon Penningmeester Doelstelling stichting: het ondersteunen van de realisering van Project 4: het project dat d.m.v. het organiseren van sport- en spelactiviteiten, het aanbieden van een goede maaltijd en het geven van informatie over gezonde voeding en persoonlijke hygiëne en het opzetten van een timmermanswerkplaats, de lokale bevolking wil bedienen. De activiteiten zullen worden gehuisvest in een clubhuis op een reeds aangekocht terrein, aan de rand van de sloppenwijk Nuevo Golf in Mar del Plata, Argentinië. Comité van Aanbeveling: - Jeroen Snel; Royalty journalist en presentator tv-programma Blauw Bloed - Robbert Meeder; Voetbalpresentator NOS Langs de lijn - Pedro Salazar; Manager Press & Communicatie PSV - Dick Jol; Ex top scheidsrechter UEFA FIFA Partners van Stichting Ministries Argentinas: - Rotary Soest Baarn - Rabo Share4more - Haella Stichting - Regardz.nl

Praktisch Jaarverslag 2012

Praktisch Jaarverslag 2012 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Praktisch Jaarverslag 2012 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

1. Voorwoord..3. 2. Algemeen...4 2.1 Naam en zetel..4 2.2 Statutaire doelstelling..4 2.3 Bestuur.4

1. Voorwoord..3. 2. Algemeen...4 2.1 Naam en zetel..4 2.2 Statutaire doelstelling..4 2.3 Bestuur.4 Stichting Ministries Argentinas Algemeen Jaarverslag 2011 2011 Inhoudsopgave 1. Voorwoord..3 2. Algemeen....4 2.1 Naam en zetel..4 2.2 Statutaire doelstelling..4 2.3 Bestuur.4 3. Jaarverslag.5 3.1 Visie

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2012

Financieel Jaarverslag 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Financieel Jaarverslag 2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas Stichting Ministries Argentinas Financieel Jaarverslag Boekjaar 2011 Bestuur Stichting Ministries Argentinas 11 Stichting Ministries Argentinas Disselboom 55 3763 ZJ Soest Nederland KvK-nummer: 32112010

Nadere informatie

Stichting Ministries Argentinas. Algemeen Jaarverslag

Stichting Ministries Argentinas. Algemeen Jaarverslag Stichting Ministries Argentinas Algemeen Jaarverslag 2009 2009 Inhoudsopgave 1. Voorwoord..3 2. Algemeen....4 2.1 Naam en zetel..4 2.2 Statutaire doelstelling..4 2.3 Bestuur.4 3. Jaarverslag.5 3.1 Visie

Nadere informatie

Stichting Ministries Argentinas. Algemeen Jaarverslag

Stichting Ministries Argentinas. Algemeen Jaarverslag Stichting Ministries Argentinas Algemeen Jaarverslag 2010 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord..3 2. Algemeen....4 2.1 Naam en zetel..4 2.2 Statutaire doelstelling..4 2.3 Bestuur.4 3. Jaarverslag.5 3.1 Visie

Nadere informatie

Project 4 in ontwikkeling. V o o r w o o r d d o o r M a tt h i a s B o e r h o o p, v o o rz i tt e r

Project 4 in ontwikkeling. V o o r w o o r d d o o r M a tt h i a s B o e r h o o p, v o o rz i tt e r Project 4 in ontwikkeling Stichting Ministries Argentinas Nieuwsbrief no. 11 najaar 2009 V o o r w o o r d d o o r M a tt h i a s B o e r h o o p, v o o rz i tt e r De ontwikkelingen gaan in een snel tempo

Nadere informatie

Stichting Ministries Argentinas. Algemeen Jaarverslag

Stichting Ministries Argentinas. Algemeen Jaarverslag Stichting Ministries Argentinas Algemeen Jaarverslag 2008 2008 Inhoudsopgave 1. Voorwoord..3 2. Algemeen....4 2.1 Naam en zetel..4 2.2 Statutaire doelstelling..4 2.3 Bestuur.4 3. Jaarverslag.5 3.1 Visie

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag

Financieel Jaarverslag Stichting Ministries Argentinas Financieel Jaarverslag Boekjaar 2008 Bestuur Stichting Ministries Argentinas 08 Stichting Ministries Argentinas Smitsweg 115 3765 CC Soest Nederland KvK-nummer: 32112010

Nadere informatie

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden.

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Ideeën en tips Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Fondsenwerving is niet moeilijk, ervaar het zelf! G Wat wordt er met het

Nadere informatie

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Welkom Bedrijfsvriend! Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Wat fantastisch dat uw bedrijf besloten heeft zich in te zetten voor het

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen

Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Sjaak Spanjersberg Louis Barmentlo Louise Kooij 31 oktober 2016 0 Inhoudsopgave Introductie... 2 1. Het werk dat

Nadere informatie

Activiteitenverslag. Stichting Hoekstraat 11

Activiteitenverslag. Stichting Hoekstraat 11 Activiteitenverslag Stichting Hoekstraat 11 Boekjaar 2017 Stichting Hoekstraat 11 biedt middels de exploitatie van de Hoekstraat 11 als locatie een ontmoetingsplaats voor de jeugd. Wij delen de liefde

Nadere informatie

HELP MEE MET DE BOUW VAN EEN NIEUW OPLEIDINGSCENTRUM IN NDOLA / ZAMBIA EN GEEF DE JEUGD

HELP MEE MET DE BOUW VAN EEN NIEUW OPLEIDINGSCENTRUM IN NDOLA / ZAMBIA EN GEEF DE JEUGD HELP MEE MET DE BOUW VAN EEN NIEUW OPLEIDINGSCENTRUM IN NDOLA / ZAMBIA EN GEEF DE JEUGD EEN KANS, MET EEN VAKOPLEIDING, DE ARMOEDE DE RUG TOE TE KEREN. DE LOCATIE VOOR HET NIEUWE OPLEIDINGSCENTRUM BEZWA

Nadere informatie

10+ verbindt jongeren. Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B

10+ verbindt jongeren. Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B 10+ Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B verbindt jongeren Stefan Stefan zit op een christelijke school. Hij hoort elke dag vertellen uit de Bijbel. Zijn meester is een christen. Dat kan Stefan merken.

Nadere informatie

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2016

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2016 Stichting Arise and Shine Netherlands Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 De bestemming van de gelden van AASN...3 Inkomsten...4 Communicatie...4 Balans...5 Staat van baten en lasten...5 De

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Beleidsplan Stichting Aloha Foundation Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Pagina 1 van 10 Voorwoord Hierbij vindt u het beleidsplan van de Stichting Aloha Foundation,

Nadere informatie

New Day Impact Jaarverslag 2012

New Day Impact Jaarverslag 2012 New Day Impact Jaarverslag 2012 Stichting New Day Impact, Vlijtseweg 95, 7317 AE Apeldoorn info@newday-impact.nl www.newday-impact.nl Activiteiten in het jaar 2012 New Day Carecenter Ook in 2012 lag de

Nadere informatie

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden,

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Wij zijn verheugd dat we na het verschijnen van onze eerste nieuwsbrief jullie kunnen vertellen dat we mooie activiteiten hebben kunnen uitvoeren. Daarnaast

Nadere informatie

Regenesis intake formulier

Regenesis intake formulier van. KLACHT Wat is je klacht Welke score geef je nu aan je klacht 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 Hoe is je klacht ontstaan Hoelang bestaat je klacht al Wat heb je er al aan gedaan Wat was daarvan het effect Hoe

Nadere informatie

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis 1 Woorden 1 de badkamer 2 het bed 3 de deur 4 de doek 5 de doos 6 de douche 7 het huis 8 de huiskamer 9 de kapstok 1 10 de keuken 11 de muis 12 de muur 13

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

Schoon water voor iedereen?

Schoon water voor iedereen? Doelen Kerndoel 43: De leerlingen leren hoe je weer en klimaat kunt beschrijven met behulp van temperatuur, neerslag en wind. Kerndoel 47: De leerlingen leren de ruimtelijke inrichting van de eigen omgeving

Nadere informatie

Beleidsplan Carelanka

Beleidsplan Carelanka Beleidsplan Carelanka 2016-2019 Inhoud: 1. Werkzaamheden van de Stichting 2. Wijze werving van gelden 3. Beheer van het vermogen 4. Besteding van het vermogen Beleidsplan Carelanka 2016-2019 2 1. Werkzaamheden

Nadere informatie

THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink

THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink Een zinvol en betekenisvol leven kunnen leiden, keuzes kunnen maken en eigen regie kunnen voeren, het is voor iedereen belangrijk. Woont u in De Brink, verblijft

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Stichting mosterdzaadje Jaarplan

Stichting mosterdzaadje Jaarplan Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2017-2019 Januari 2017 Inhoud Voorwoord 3 mosterdzaadje 4 Projectreis 2016 5 Aanvullende werkzaamheden 2016 6 Werkzaamheden 2017, 2018 & 2019 6 Projectreis 2018 7 Bestuur

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2016 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2016 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2016 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen. Nu al meer dan 400 kinderen en 30 studenten!!

NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen. Nu al meer dan 400 kinderen en 30 studenten!! NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen Stichting Kans op Toekomst bestaat dit jaar 5 jaar. In die jaren heeft uw voetbal vereniging een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

Stichting Universal Awakening

Stichting Universal Awakening Beleidsplan Stichting Universal Awakening 2018-2023 Stichting Universal Awakening info@universalawakening.org De Werf 13 www.universalawakening.org 7875 BA Exloo KvK inschrijvingsnummer 69639043 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Klaar voor de start. Nier Groei-wijzer 7-11 jaar: Enkele tips: Naam:

Klaar voor de start. Nier Groei-wijzer 7-11 jaar: Enkele tips: Naam: Nier Groei-wijzer 7 - jaar: Klaar voor de start Naam: Als je opgroeit verandert er veel voor jou en voor je ouders/verzorgers. Stap voor stap word je zelfstandiger, je regelt dingen zelf en krijgt eigen

Nadere informatie

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens...

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens... Jaarverslag 2015 Je bent nooit groter dan wanneer je je bukt om een kind te helpen. (Dr. Wess Stafford, voormalig directeur van Compassion International) Inhoudsopgave 1. Over Gezinsfundament... 2 2. Terugblikken

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Beleidsplan Stichting Aloha Foundation Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Pagina 1 van 10 Voorwoord Op 12 maart 2015 is de Stichting Aloha Foundation opgericht. In dit

Nadere informatie

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen.

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen. De tennis4change foundation is een Nederlandse stichting die sinds 2011 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is opgericht door de broers Jorick en Rutger Vliegenberg. In onze stichting hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Beste vriendinnen en vrienden van KiBaHome, Graag willen we u, zoals gebruikelijk, aan het einde van het jaar bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het St. Kizito

Nadere informatie

Beleidsplan 2019/2020

Beleidsplan 2019/2020 Beleidsplan 2019/2020 Stichting Tan-kids te Doetinchem Gezond en gelukkig opgroeien in Tanzania Inhoudsopgave 1. De organisatie 2. Het programma Family Based Child Care 3. De Tanzaniaanse partners en de

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT

STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT JAARVERSLAG 2016 GEDEMPTE SCHALBURGERGRACHT 99 2021AK Haarlem info@daretosharefoundation.com 06-81318513

Nadere informatie

Inhoudsopgave van de gehele gids:

Inhoudsopgave van de gehele gids: Inhoudsopgave van de gehele gids: 1. Inleiding 2. De rol van werk 3. Talent 3.1 Wat is talent en toptalent? 3.2 Hoe ontstaat een talent? 4. Talent ontdekking: Ontdek je talenten 4.1 Waaraan herken je een

Nadere informatie

Voorspellen en tekst lezen

Voorspellen en tekst lezen Voorspellen en tekst lezen 1. Lees de uitleg. Als je een tekst gaat lezen, doe je eerst een voorspelling. Waar zou de tekst over gaan? Kijk eerst goed hoe de tekst eruitziet. Kijk naar de titel, de kopjes

Nadere informatie

HIERBIJ ONZE NIEUWSBRIEF OVER HET TWEEDE HALFJAAR 2018, EN DE FINANCIËLE GEGEVENS OVER HET HELE JAAR

HIERBIJ ONZE NIEUWSBRIEF OVER HET TWEEDE HALFJAAR 2018, EN DE FINANCIËLE GEGEVENS OVER HET HELE JAAR NIEUWSBRIEF Beste mensen, HIERBIJ ONZE NIEUWSBRIEF OVER HET TWEEDE HALFJAAR 2018, EN DE FINANCIËLE GEGEVENS OVER HET HELE JAAR 2018. Deze nieuwsbrief sturen wij 2 keer per jaar en wel in januari en in

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015

STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015 STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015 Algemeen Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa is opgericht op 5 oktober 2011. De initiatiefnemers raakten betrokken

Nadere informatie

www.nexttalent.nl > Inkijkexemplaar

www.nexttalent.nl > Inkijkexemplaar > Inkijkexemplaar Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. De rol van werk in een leven 3. Wat ben je, wat kun je, wat wil je? 4. Waar vind je die baan? 5. Talentontwikkeling & Flow Copyright 2011, Martijn Leonard,

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 en Jaarrekening. Stichting Step One

Jaarverslag 2017 en Jaarrekening. Stichting Step One Jaarverslag 2017 en Jaarrekening Stichting Step One 1 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2.Verslag door de penningmeester over het boekjaar 2017 3. Resultatenrekening 6 3. Balans 7 2 1.Voorwoord In het volgende

Nadere informatie

Loyaliteit programma van MANNA, Blue & Juliette

Loyaliteit programma van MANNA, Blue & Juliette Loyaliteit programma van MANNA, Blue & Juliette Wat is het loyaliteit programma Met het loyaliteit programma bieden wij alle medewerkers op een leuke manier de mogelijkheid om het bedrijf beter te leren

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Het beleidsplan van Actie voor Nicaragua

Het beleidsplan van Actie voor Nicaragua Het beleidsplan van Actie voor Nicaragua Datum: 25 februari 2018 Versie: 2.5 Inhoudsopgave Missie... 3 De doelstelling en het actuele beleid... 3 De werkzaamheden... 3 Fondsen werving... 4 Vermogen beheer...

Nadere informatie

PROJECTPLAN BLESSED HOME 2016

PROJECTPLAN BLESSED HOME 2016 PROJECTPLAN BLESSED HOME 2016 Stichting Blessed Home NIJKERK - GHANA mei 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Doelstelling... 3 2.1 Hoofddoel... 3 2.2 Subdoelen... 3 2.2.1. Onderdak bieden aan stagiaires...

Nadere informatie

TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG...

TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG... TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG... Vaardigheid: lezen. Doelstelling: de cursist kan op beschrijvend niveau relevante gegevens selecteren uit - informatieve teksten zoals een folder, een catalogus en een

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Stichting. Vrienden van Naarderheem

Stichting. Vrienden van Naarderheem Stichting. Vrienden van Naarderheem Jaarverslag 2017 & Beleidsplan rest 2018, 2019 en volgende jaren Mei 2018 Pagina 1 24/5/2018 Jaarverslag 2017 Algemeen De Stichting Vrienden van Naarderheem heeft ten

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Kies voor de ander Gewoon oog voor elkaar VERKIEZINGSPROGRAMMA IN GEWONE TAAL 2018 2022 Gewoon oog voor elkaar VOORWOORD In november 2018 gaan we stemmen. We kiezen een nieuwe gemeenteraad.

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ 2015-2017 Jaarverslag 2015 Maart 2016 Plan A Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 5820 06 1945 4347 Stichting Bij-1 KvK 53959965 Bankrekening NL92

Nadere informatie

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ 2015-2017 Jaarverslag 2015 Maart 2016 Plan B Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 5820 06 1945 4347 Stichting Bij-1 KvK 53959965 Bankrekening NL92

Nadere informatie

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt ANBI en communicatie Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt Inhoud presentatie 1 Wat is ANBI waard? 2 Fondswerving in Nederland 3 Plan van aanpak 4 Ondersteuning SupportPunt Wat is ANBI waard?

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM JAARVERSLAG 2013 DESTINO stichting Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM Voorwoord Hierbij bieden wij u het Jaarverslag aan. Dit verslag is een verantwoording van de activiteiten en financiën

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

Stichting Nieuw Seizoen

Stichting Nieuw Seizoen Beleidsplan 2016-2017 Stichting Nieuw Seizoen Secretariaat: Hanna Bosch Penningmeester: Raymond Okel Voorzitter: Jordan Huivenaar November 2016 KVK: 65929853 RSIN: 856321217 Rabobank rek. nr.: NL47 RABO

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016 JAARVERSLAG 2015 & JAARPLAN 2016 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2015: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Gesponsorde projecten Nederland 7 Fondsenwerving Public

Nadere informatie

Voorwoord. Maartensdijk, januari 2018

Voorwoord. Maartensdijk, januari 2018 Voorwoord Ook al voor de officiële de oprichting in 2004 van Stichting Ruiterweekend Gehandicapten is het jaarlijkse ruiterweekend georganiseerd voor een groeiend aantal deelnemers. Inmiddels zijn de bezoekersaantallen

Nadere informatie

Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013

Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013 Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013 Beleidsplan Joy for Children juli 2013-1- Samenvatting Stichting Joy for Children beheert in India zes zorg- en onderwijscentra, waar 445 kinderen kleding,

Nadere informatie

Het beleidsplan van Actie voor Nicaragua

Het beleidsplan van Actie voor Nicaragua Het beleidsplan van Actie voor Nicaragua Datum: 31-december-2013 Versie: 1.1. Inhoudsopgave Missie... 3 De doelstelling en het actuele beleid... 3 De werkzaamheden... 3 Fondsen werving... 4 Vermogen beheer...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Voetbal Helpt Naam: Stichting Voetbal Helpt KvK:

BELEIDSPLAN Stichting Voetbal Helpt Naam: Stichting Voetbal Helpt KvK: BELEIDSPLAN 2018-2022 Naam: KvK: 71247947 Referentie Beleidsplan-2018-2022 Voetbal Helpt Datum 06-04-2018 Status Definitief Auteur(s) A.R. Nonnekes A.D. van Beijsterveldt 1. Inleiding In 2018 werd de opgericht.

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2007 en begroting 2008 Stichting Reddingsstation Wijdenes. 20 januari 2008

Financieel jaarverslag 2007 en begroting 2008 Stichting Reddingsstation Wijdenes. 20 januari 2008 Financieel jaarverslag 2007 en begroting 2008 Stichting Reddingsstation Wijdenes 20 januari 2008 Inkomsten Financieel is de Stichting Reddingsstation 2007 er heel goed uitgesprongen. Weliswaar zijn in

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek < Uw Fitnesscentrum > < Uw Logo >

Klanttevredenheidsonderzoek < Uw Fitnesscentrum > < Uw Logo > Klanttevredenheidsonderzoek < Uw Fitnesscentrum > < Uw Logo > Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 < Uw Fitnesscentrum >... 4 Product... 4 Gewenste Unique Selling Points... 5 Partners... 5 Opbouw

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 samenvatting

JAARVERSLAG 2014 samenvatting JAARVERSLAG 2014 samenvatting SOLidariedade zet zich in voor de toekomst van jongeren in Brazilië. Voorwoord door directeur Anouk Cleven KLEIN BLIJVEN Klein beginnen en klein blijven, dat was ons streven

Nadere informatie

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2017

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2017 Stichting Arise and Shine Netherlands Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave Inleiding......3 De ondersteuning van de salarissen.....3 Eenmalige giften......3 Pleegzorg......4 Communicatie......4 Balans......5

Nadere informatie

Concept Beleidsplan Nieuwe Koers Olympia 2010

Concept Beleidsplan Nieuwe Koers Olympia 2010 Concept Beleidsplan Nieuwe Koers Olympia 2010 ALV 26 februari 2007 Algemeen Olympia Enquete Focus Aanpak Doelstelling Waar willen we zijn in 2010? Waar staan we nu? Plan Organisatie Agenda Normen & Waarden

Nadere informatie

Beleidsplan Villa Pinedo

Beleidsplan Villa Pinedo Beleidsplan Villa Pinedo 20162019 De plek voor kinderen van gescheiden ouders December 2016 1 Beleidsplan Stichting Villa Pinedo 20162019 Inleiding Villa Pinedo is "de plek voor kinderen van gescheiden

Nadere informatie

PRAKTIJKOPDRACHT: WELK VRIJWILLIGERSWERK PAST BIJ MIJ?

PRAKTIJKOPDRACHT: WELK VRIJWILLIGERSWERK PAST BIJ MIJ? PRAKTIJKOPDRACHT: WELK VRIJWILLIGERSWERK PAST BIJ MIJ? Praat samen over vrijwilligerswerk. Waar wilt u vrijwilligerswerk doen? Met wie? Wat voor soort vrijwilligerswerk? Ga daarna naar een vrijwilligerscentrale

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten

Beleidsplan Stichting Taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten Beleidsplan Stichting Taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten Beleidsplan taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten Taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten is een stichting die zich inzet voor kinderen

Nadere informatie

LA SONRISA NARANJA. Aan het einde van het jaar. JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD. 1. Aan het einde van het jaar. 2. Verslag van een stagiaire

LA SONRISA NARANJA. Aan het einde van het jaar. JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD. 1. Aan het einde van het jaar. 2. Verslag van een stagiaire NAAM BEDRIJF NIEUWSBRIEF 4 LA SONRISA NARANJA JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD 1. Aan het einde van het jaar 2. Verslag van een stagiaire 3. Berichten van Els 4. Financiën Aan het einde van het

Nadere informatie

De regionale en landelijke radio & televisie

De regionale en landelijke radio & televisie 25 september 2016 De regionale en landelijke radio & televisie Een verslag gemaakt door Yerin Koekkoek & Sara Lof rtv shit.indd 1 25-09-16 12:00 -Inleiding- Radio en televisie, wie is er niet groot mee

Nadere informatie

STICHTING LEERGELD LELYSTAD JAARVERSLAG 2012

STICHTING LEERGELD LELYSTAD JAARVERSLAG 2012 STICHTING LEERGELD LELYSTAD JAARVERSLAG 2012 1. BESTUUR en ORGANISATIE De Stichting Leergeld Lelystad is opgericht 13 januari 2009. De inschrijving in de Kamer van Koophandel staat geregistreerd onder

Nadere informatie

VITALITEITSTRAININGEN

VITALITEITSTRAININGEN VITALITEITSTRAININGEN DOEL VAN TRAINEN Het doel van de training is het faciliteren van bewustwording, het stimuleren van persoonlijk leiderschap en gedragsverandering. Een training is altijd interactief

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Tweede Kwartaal 2015

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Tweede Kwartaal 2015 Kwartaalrapportage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Tweede Kwartaal 2015 Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie...

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie... Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Resultaten 2016... 3 1.1 Fondsenwerving... 3 1.2 Cliënten... 3 1.3 Public Relations en communicatie... 4 2. Organisatie... 5 2.1 Doel van

Nadere informatie

Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T. [Geef tekst op]

Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T. [Geef tekst op] 2017 Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T "Want Ik zal u meer dan voldoende water geven voor uw dorstige land en uitgedroogde grond. En Ik zal mijn Geest en mijn zegeningen over

Nadere informatie

Jaarverslag 2015. een project van Vrede voor de Stad

Jaarverslag 2015. een project van Vrede voor de Stad Jaarverslag 2015 een project van Vrede voor de Stad Inhoudsopgave Voorwoord 3 Jaarverslag bestuur 4/5 Jaarverslag Activiteitencommissie Voedselbank Spijkenisse e.o. 6/7 Financieel verslag Balans Voedselbank

Nadere informatie

Jaarverslag JAARVERSLAG Jule Stynestraat DR Utrecht of

Jaarverslag JAARVERSLAG Jule Stynestraat DR Utrecht of Jaarverslag JAARVERSLAG 2016 Jule Stynestraat 20 3543 DR Utrecht info@stichtingbroca.nl 06-45700750 of 06-48079720 Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 4 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 JAARPLAN 2015

JAARVERSLAG 2014 JAARPLAN 2015 JAARVERSLAG 2014 & JAARPLAN 2015 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2014: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Werkzaamheden Kenia-team Lopende projecten Nederland 6 Fondsenwerving

Nadere informatie

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI LOVE YOUR LIJF INSPIRATIEMAIL Happy Valentine s Day! Hartelijk welkom bij deze tweede inspiratiemail van Love Your Lijf! Wat leuk dat je er weer bent. We hopen je ook nu weer te inspireren naar een Love

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting A voor Afrika. Juni 2019

Beleidsplan. Stichting A voor Afrika. Juni 2019 Beleidsplan Stichting A voor Afrika Juni 2019 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene gegevens... 3 3. Missie en visie... 4 4. Doelstelling... 4 3.1. Mayoka Primary School Tanzania... 4 3.2. Noodhulp

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 en verder "MET ELKAAR VOOR ELKAAR"

Beleidsplan 2016 en verder MET ELKAAR VOOR ELKAAR Beleidsplan 2016 en verder "MET ELKAAR VOOR ELKAAR" "VAN AFWACHTEN NAAR PROACTIEF" Handelsweg Zuid 3 8251 JS DRONTEN sc@voedselbankdronten.nl www.voedselbankdronten.nl www.facebook.com/vbdronten www.twitter.com/vbdronten

Nadere informatie

Financieel verslag 2017

Financieel verslag 2017 Financieel verslag 2017 Oudelandhof 38 T+31(0)613050204 info@avavieren.nl bank: NL35RABO0167870521 2691 ZD www.avavieren.nl KvK: 6045045 INHOUDSOPGAVE pagina Verslag van het bestuur 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

Epilepsie Groei-wijzer LVB jaar: Hier ben ik

Epilepsie Groei-wijzer LVB jaar: Hier ben ik Epilepsie Groei-wijzer LVB 4 2 jaar: Hier ben ik Naam: Als je ouder wordt, verandert er veel voor jou en voor je ouders of verzorgers. Stap voor stap word je zelfstandiger. Je regelt de dingen zelf en

Nadere informatie

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009 Stichting Esperanza Bolivia Jaarverslag 2009 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wie zijn wij? 4 Medewerkers Stichting Esperanza Bolivia Doelstelling Stichting Esperanza Bolivia Samenwerking met de van Malsen Foundation

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 op hoofdlijnen Ronald McDonald Huis Den Haag

Beleidsplan 2016 op hoofdlijnen Ronald McDonald Huis Den Haag Beleidsplan 2016 op hoofdlijnen Ronald McDonald Huis Den Haag Voorwoord None of us is as good as all of us Quote Ray Kroc, oprichter McDonald s corporation. De Ronald McDonald Huizen zijn autonome stichtingen

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Beste lezers, Ook gaan we het hebben over een goed doel die ook jij kunt steunen! ZiPPERZ doet ook mee.

Beste lezers, Ook gaan we het hebben over een goed doel die ook jij kunt steunen! ZiPPERZ doet ook mee. Beste lezers, ZiPPERZ organiseert binnenkort een ZiPPERZ Ladies afternoon waar iedereen welkom is! Wil je hier meer over weten? Meer informatie is te vinden verderop in de nieuwsbrief! Ook gaan we het

Nadere informatie

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook?

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Achter elke voordeur gaat weleens iets mis Hulpverleners kunnen niet alles alleen oplossen. Achter elke voordeur gaat

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 02 Inhoud Inhoud Inleiding Visie en Missie Projecten Aanpak Toekomst p. 3 p 3 p. 4 p. 4 p. 7 03 Inleiding Visie en Missie Inleiding EducAIDed streeft naar goed onderwijs voor iedereen.

Nadere informatie

Projectinformatie. Zenji Zanzibar

Projectinformatie. Zenji Zanzibar Projectinformatie Zenji Zanzibar Inhoudsopgave Inhoud Pagina Voorpagina 1 Inhoudsopgave 2 Zenji Zanzibar 3 Bestemming 4 Organisatie & Project 5 Project & Werkzaamheden 6 De accommodatie 7 Voorwaarden 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 deze Nieuwsbrief bevat 5 pagina s Van de voorzitter "Het blijft bijzonder voor mij om als voorzitter een voorwoord te mogen schrijven in onze nieuwsbrief. Er zijn zoveel hartverwarmende ondersteuningen

Nadere informatie

Geef je buurt een kans. Jaarverslag Geefjekindeenvoorsprong.nl

Geef je buurt een kans. Jaarverslag Geefjekindeenvoorsprong.nl Geef je buurt een kans Jaarverslag 2016 Geefjekindeenvoorsprong.nl geefjekindeenvoorsprong@gmail.com 1 Voorwoord: ontmoet onze stichting Stichting GEEFJEKINDEENVOORSPRONG is opgericht in 2014 met als doel:

Nadere informatie