Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux"

Transcriptie

1 Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

2 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE 5 5. REPARATIES BUITEN DE GARANTIEPERIODE 5 6. APPARATUUR DIE DEFECT IS BIJ LEVERING 6 7. BESTELLING RESERVEONDERDELEN EN SERVICEDOCUMENTATIE 6 8. PROCESSEN & DOORLOOPTIJDEN 7 9. GARANTIE OP REPARATIES FACTURERING & BETALINGEN AFKORTINGEN/TERMEN 8

3 3 Servicehandleiding Nederland 1. Algemeen Dit document voorziet u van de benodigde informatie betreffende reparaties van uw Bosch Security Systems apparatuur. In dit document treft u informatie over de werkwijze en voorwaarden die van toepassing zijn binnen het servicetraject. 2. Bosch Reparatiecentrum Europa Voor reparaties en reserveonderdelen voor Bosch CCTV, Public Address, Congress, Inbraak- en Branddetectie producten kunt u contact opnemen met het Bosch Reparatiecentrum Europa. Communicatie vindt plaats in het Nederlands of Engels. Bosch Reparatiecentrum Europa Bosch Security Systems Inc. C/O EVI Audio GmbH Ernst-Heinkel Str Straubing Germany Bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Nederland: Tel : Fax: België Tel: Fax: +49 (0) Voor vragen over reparaties: RMADesk.STService@de.bosch.com Voor vragen over reserveonderdelen en servicedocumentatie: Spares.STService@de.bosch.com

4 4 Servicehandleiding Nederland 3. Het serviceproces Het serviceproces start altijd met een reparatieaanvraag (zie bijlage). Stuur de reparatieaanvraag, ingevuld via /fax terug naar het Bosch Reparatiecentrum. Binnen het serviceproces onderscheiden wij verschillende type reparaties. Onderstaand overzicht geeft aan hoe uw aanvraag behandeld wordt en wat uw rol is binnen dit proces. Reparatie aanvraag voor defecte unit Factuur/ Serienummer aanwezig Ja DOA Nee Nee Defect product ophalen (FE) IW à In Waranty OOW à Out Of Waranty AE à Advanced Exchange FE à Fast Exchange CI à Carry-in DOA à Dead on Arrival Actie Bosch Actie Klant Ja Nieuw model naar klant Garantie Ja IW Bevestiging Nee OOW Prijsopgave AE? Nee Goedkeuring klant Ja Ruilmodel naar klant Defect product ophalen (CI)* Reparatie Defect product ophalen* Retour klant Einde * Niet van toepassing bij Fast Exchange (FE) Zie hoofdstuk 11 voor uitleg van de verschillende afkortingen/termen.

5 5 Servicehandleiding Nederland 4. Reparaties binnen de garantieperiode Voor reparaties die onder garantie vallen dient u een kopie van de aankoopfactuur bij de reparatieaanvraag te voegen. Indien er op het apparaat een week/productienummer/serienummer vermeld is, is een kopie van de aankoopfactuur niet nodig. Bij twijfel voegt u de aankoopfactuur toe of neemt u contact op met het Bosch Reparatiecentrum. De reparatieaanvraag kan worden afgewezen indien deze niet voldoet aan de voorwaarden. Omschrijf de klacht en geef aan als u vermoedt dat het bijvoorbeeld vocht- of bliksemschade betreft. Vermeld altijd de klacht, het type- en serienummer, de naam van de contactpersoon binnen uw bedrijf en het bijbehorende telefoonnummer. Na ontvangst van uw reparatieaanvraag ontvangt u binnen 2 werkdagen een bevestiging (RMA confirmatie) dat het product binnen garantie gerepareerd of omgeruild zal worden. Belangrijke informatie: Verwijder lenzen van vaste camera s voordat u deze retourneert. Als u verwacht dat de lens het defecte onderdeel is maak dan alleen voor de lens een reparatieaanvraag. Stuur geen accessoires mee van het retour te zenden product (d.w.z. bevestigingsbeugels, kabels, afstandsbedieningen, enz.). Ga voor producten die vaste schijven of afzonderlijke losse modules bevatten a.u.b. na of de complete unit of de afzonderlijke componenten verzonden dienen te worden. Vermeld ook op het reparatieformulier indien er sprake is van software licenties op de defecte producten. 5. Reparaties buiten de garantieperiode Voor goederen die buiten de garantie vallen krijgt u van het reparatiecentrum een confirmatie en een prijsopgave. Zodra uw akkoord op dit voorstel binnen is, wordt gestart met de reparatie of mogelijk omruilprocedure. Blijft uw reactie naar aanleiding van de ontvangen prijsopgave langer dan 1 week uit, dan ontvangt u een herinnering. Komt op deze herinnering binnen een week geen reactie, dan wordt uw reparatieaanvraag geannuleerd. Na uw akkoord op de reparatieprijs wordt het product opgehaald, gerepareerd aan u teruggezonden of omgeruild.

6 6 Servicehandleiding Nederland 6. Apparatuur die defect is bij levering Indien nieuwe producten bij aankomst defect zijn, ontvangt u een vervangend apparaat. De voorwaarden zijn: Het defecte product is nieuw, in de originele verpakking compleet met gebruiksaanwijzing, eventuele kabels etc. Kopie van de aankoopfactuur bijsluiten (van Bosch of uw leverancier), deze nota mag maximaal 4 weken oud zijn. Goederen die nieuw zijn, maar niet aan deze voorwaarden voldoen, worden mogelijk als normaal garantiegeval behandeld. 7. Bestelling reserveonderdelen en servicedocumentatie Bosch reserveonderdelen en servicedocumentatie kunnen uitsluitend schriftelijk, per fax of , besteld worden bij het Bosch Spare Parts Service onderdeel van het Bosch Reparatiecentrum. Voor het bestellen van servicedocumentatie volstaat het typenummer van het desbetreffende apparaat. Voor reserveonderdelen dient het 12-cijferige codenummer gebruikt te worden zoals dat in de servicedocumentatie vermeld staat. Voor informatie over prijzen van onderdelen kunt u mailen naar het volgende adres: Spares.STService@de.bosch.com Vermeld het factuuradres, het afleveradres, de naam van de contactpersoon binnen uw bedrijf plus telefoonnummer.

7 7 Servicehandleiding Nederland 8. Processen & Doorlooptijden Onderstaande doorlooptijden geven een indicatie van de benodigde tijd vanaf het moment dat u een bevestiging heeft ontvangen van de reparatieaanvraag tot u een vervangend/gerepareerd apparaat in huis heeft. Alle producten die ter reparatie worden aangeboden en binnen garantie vallen worden gratis opgehaald en teruggebracht via UPS Verzendservice. U ontvangt de nodige UPS documentatie nadat uw reparatieverzoek is goedgekeurd. Apparatuur die defect is bij levering (DOA) ca 5 werkdagen Na goedkeuring van de reparatieaanvraag ontvangt u een nieuw product. Het defecte product zal dan vervolgens worden opgehaald. Advanced Exchange (Omruil) ca 7 werkdagen U ontvangt na goedkeuring van de reparatieaanvraag een ruilmodel. Samen met het ruilmodel ontvangt u UPS retourdocumentatie. Vervolgens laat u het defecte product binnen 10 dagen ophalen door de UPS service. Indien het defecte product niet binnen 10 dagen geretourneerd is zullen er kosten in rekening worden gebracht. Indien u vooraf weet dat u het product niet binnen 10 dagen kunt retourneren neem dan contact op met Bosch. Aantal dagen te laat retour Kosten % % % % % > % Fast Exchange ca 7 werkdagen Is geen aankoopfactuur/serienummer voorhanden, dan kunt u gebruik maken van de Fast Exchange -optie. In dit geval sturen we u een vervangend product (indien binnen garantie), onmiddellijk na ontvangst van uw defecte product. Is het product buiten garantie dan ontvangt u van ons een overzicht van de reparatiekosten.

8 8 Servicehandleiding Nederland Carry-in ca 20 werkdagen Het product wordt gerepareerd en niet omgewisseld. Mocht blijken dat het apparaat niet meer te repareren is dan ontvangt u een bevestiging per fax/ en zal er worden besproken wat de volgende stappen kunnen zijn. 9. Garantie op reparaties Op het vervangen of gerepareerde product wordt standaard een reparatiegarantie van 90 dagen gegeven of een resterende garantieperiode van het originele door u toegezonden product. De langste periode van deze twee wordt aangehouden. 10. Facturering & Betalingen In de regel volgt de factuur binnen een week na retourzending. Op de factuur worden uw referentienummer, het type- en serienummer en de code voor de reparatie vermeld. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling vindt plaats volgens afgesproken betalingsvoorwaarden. 11. Afkortingen/termen IW In Warranty Product valt binnen de garantietermijn van Bosch. Deze wordt aan de hand van de productie of inkoopdatum bepaald. OOW Out Of Waranty Het product valt buiten de garantietermijn. Er wordt pas actie ondernomen na goedkeuring voor reparatie van de klant. DOA Dead On Arrival Een apparaat nieuw uit de doos blijkt defect (binnen 4 weken na aankoop). FE Fast Exchange U ontvangt een ruilmodel nadat het defecte product door het reparatiecentrum is ontvangen. AE Advanced Exchange U ontvangt een ruilmodel voordat het defecte product naar het reparatiecentrum verstuurd is. CI Carry-in U krijgt hetzelfde product gerepareerd retour.

9 9 Servicehandleiding Nederland Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten te kunnen bieden op het gebied van Brand- en Inbraakdetectie, CCTV, Public Address, Congress, en Sociale Alarmering, dat u helpt een oplossing te vinden voor elke gewenste toepassing. We zijn een wereldwijd actieve voorkeursleverancier van innovatieve technologie die wordt ondersteund door het hoogste niveau van service en support. Als u oplossingen nodig hebt waar u op kunt vertrouwen, kies dan voor Bosch.

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv Technische RMA Voorwaarden Defect product? DOA? Aan de hand van de RMA-procedure voor technisch defecte goederen, kunnen defecte producten ter reparatie aan BNC

Nadere informatie

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland).

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Geachte relatie, Ætaire Nederland hecht veel waarde aan het op correcte en snelle wijze beoordelen en afhandelen

Nadere informatie

RMA policy Televic Healthcare (THC)

RMA policy Televic Healthcare (THC) RMA policy Televic Healthcare (THC) Inhoud Identificeer uw product... 1 Type RMA... 2 Logistieke fout:... 2 Technische RMA:... 2 Administratieve RMA:... 3 Afgifte van RMA Nummer... 3 Verzenden van een

Nadere informatie

Datascan. RMA procedures

Datascan. RMA procedures atascan Creating print solutions Wat te doen bij ontvangst goederen van atascan? Goederen nauwkeurig controleren met de pakbon op productcode en aantal. Verpakking controleren op beschadiging. Indien de

Nadere informatie

RMA procedure. Reparaties en verkoopretouren

RMA procedure. Reparaties en verkoopretouren RMA procedure Reparaties en verkoopretouren AMPCO FLASHLIGHT SALES - Proostwetering 50-3543 AH Utrecht - sales@ampco-flashlight.nl - Tel.: +31 (0)30 2414070 Inhoud Inhoud 1 RMA procedure 2 Aanmelden van

Nadere informatie

SERVICE VOORWAARDEN REPARATIES

SERVICE VOORWAARDEN REPARATIES SERVICE VOORWAARDEN REPARATIES De toekomst verbindt ons nú INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 1 Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 - Aanmelden storing... 2 Artikel 3 - Transport... 2 Van de klant naar BTC...

Nadere informatie

Servicebeleid voor Europa, Midden-Oosten en Afrika. Bosch Building Technologies

Servicebeleid voor Europa, Midden-Oosten en Afrika. Bosch Building Technologies Servicebeleid voor Europa, Midden-Oosten en Afrika Bosch Building Technologies Inhoud 1 Disclaimer 4 2 Inleiding 4 3 Belangrijke reparatie- en ruilinformatie 5 3.1 Uw retourproduct inpakken 5 3.2 Verzend-

Nadere informatie

Procedures retourgoederen (RMA en CMA)

Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Om de stroom van retourgoederen in de juiste banen te leiden heeft BAS Distributie hiervoor een tweetal procedures ontwikkeld. Er is een duidelijk onderscheidt in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Service & Support

Algemene Voorwaarden Service & Support Algemene Voorwaarden Service & Support Telefoon Fax 078 078681 6811414 KvK Internet www.epatra.nl Index 1. ALGEMENE BEPALINGEN Toepasselijkheid en definities 1 2. RMA REGELING DEFECTE PRODUCTEN Algemeen

Nadere informatie

InfoTip-RTS. Repair-Tracking-Service. Gebruiksaanwijzing

InfoTip-RTS. Repair-Tracking-Service. Gebruiksaanwijzing InfoTip-RTS Repair-Tracking-Service Gebruiksaanwijzing Volg uw reparaties De InfoTip "Repair-Tracking-Service" RTS is online! Met InfoTip-RTS beschikt u als vakhandel voor het eerst over een Logistiek-

Nadere informatie

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV INHOUD: 1. Inleiding NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS B.V. service 2. Transport schade 3. Dead-on-arrival (DOA) 4. 36 maanden on-site garantie 5. Voorwaarden

Nadere informatie

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen Een nieuwe dimensie voor vergaderingen Het alom geprezen Digital Congress Network (DCN) vergadersysteem van Bosch is nu nog krachtiger en veelzijdiger

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V.

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Definities In deze Retour Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen 2 Veiligheid in verpleegtehuizen: een grote uitdaging Bij het runnen van een verzorgings- en verpleegtehuis staat u voor de uitdaging

Nadere informatie

BTW-nummer: NL B01 Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie)

BTW-nummer: NL B01   Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie) ALGEMENE VOORW AARDEN KoesterRozen is een dochteronderneming van De Bruyn Bloempreparatie VOF en is geregistreerd bij de kamer van Koophandel met nummer: 16019995 onder de naam De Bruyn Bloempreparatie

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Belangrijke Informatie I: Nieuw Servicenetwerk voor Reparaties Philips TV

Belangrijke Informatie I: Nieuw Servicenetwerk voor Reparaties Philips TV Belangrijke Informatie I: Nieuw Servicenetwerk voor Reparaties Philips TV 1. Contact Het eerste contactpunt voor u als dealer of voor de consument is en blijft onze Customer Service Voor Dealers: 0800

Nadere informatie

Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds

Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds 2 Modulaire Plafondluidspreker Het ontwerp is afgestemd op de installateur Perfect voor praktisch alle plafondsituaties

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. Inhoud 1. Algemeen p.1 1.1 Disclaimer p.2 1.2 Privacy 2. Bestellen p.3 2.2 Levertijd 3. Bezorgmethode p.4 3.3 Afhalen 4. Betalingsmogelijkheden 5. Afleveren en retourneren p.5 6.

Nadere informatie

After Sales Procedure Nokia A&C Systems :

After Sales Procedure Nokia A&C Systems : After Sales Procedure Nokia A&C Systems : 1)SUPPORT De Nokia Support Lijn kan worden gebeld wanneer klanten in de winkel een technisch probleem hebben met een Nokia product. Uw medewerkers kunnen dan contact

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

Blue Line-inbraakdetectors

Blue Line-inbraakdetectors Blue Line-inbraakdetectors 2 Méér dan alleen een detector Of u nu een woning bezit of een bedrijf runt, u hebt een beveiligingssysteem nodig waarop u kunt vertrouwen. De Blue Lineinbraakdetectors houden

Nadere informatie

Return Material Authorisation (RMA Procedure) Betere Service, Kwaliteit en Traceerbaarheid van al uw reparaties

Return Material Authorisation (RMA Procedure) Betere Service, Kwaliteit en Traceerbaarheid van al uw reparaties Return Material Authorisation (RMA Procedure) Betere Service, Kwaliteit en Traceerbaarheid van al uw reparaties 1 INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE...3 2. HET RMA PROCES...4 2.1. Identificeer uw unit... 4 2.2.

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

REPARATIE VOORWAARDEN

REPARATIE VOORWAARDEN FOOD + PHONE loyal and social REPAIR, ACCESSOIRES, TIPS & TRICKS Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Dr. ME: reparateur van Dynafix Care B.V. (onderdeel van Dynagroup

Nadere informatie

SERVICE, SUPPORT EN GARANTIE PROGRAMMA

SERVICE, SUPPORT EN GARANTIE PROGRAMMA SERVICE, SUPPORT EN GARANTIE PROGRAMMA 1. INLEIDING.... 2 2. GARANTIEVOORWAARDEN... 3 2.1 Aansprakelijkheid... 3 3. REPARATIES TIPTEL PRODUCTEN... 4 3.1 Tiptel randapparatuur... 4 3.2 Wireless Server producten...

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

HANDLEIDING REPARATIESYSTEEM E-CARE

HANDLEIDING REPARATIESYSTEEM E-CARE HANDLEIDING REPARATIESYSTEEM E-CARE Versie: 1.6 Datum: 19-11-2012 1 INHOUDSOPGAVE pagina 1. INLOGGEN 3 2. AANMELDEN NIEUWE REPARATIE 4 3. VERSTUREN REPARATIE 15 4. OPSTUREN ONSITE ARTIKELEN TER REPARATIE

Nadere informatie

Beste Relatie, Vriendelijke Service Groeten, TPVision BeNeLux

Beste Relatie, Vriendelijke Service Groeten, TPVision BeNeLux Beste Relatie, Philips TV zoekt voor zijn klanten en consumenten altijd naar betere en meer efficiënte service oplossingen. Om die reden hebben wij een nieuw en een sterk servicenetwerk opgebouwd dat zal

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal

Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal FORD MOTOR COMPANY LIMITED Issued by European Warranty Operations Ford Customer Service Division Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal De bedieningsinstructies

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

3.5 Extra gemaakte kosten zijn niet in de prijs opgenomen. Deze ziet u staan bij de totaalbestelling.

3.5 Extra gemaakte kosten zijn niet in de prijs opgenomen. Deze ziet u staan bij de totaalbestelling. Algemene Voorwaarden WSF Professional 1.0 Algemeen: 1.1 De onderstaande voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen WSF Professional en de afnemer. Afwijkingen zijn slechts

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6.

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6. Algemene voorwaarden Jij maar ook wij houden van simpel en helder, daarom zijn onze algemene voorwaarden in duidelijke taal geschreven. Zo leest het makkelijker en begrijpelijker. Ellenlange onduidelijke,

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort.

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. I. Algemeen Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. Art.2. Onder toestellen wordt in deze tekst uitsluitend

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van dat product

De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van dat product Algemene voorwaarden Wet kopen op afstand Europese richtlijn 97/7/EG, het Nederlands wetsvoorstel 26 861 en Staatsblad 617 van 28 december 2000. Artikel 1 Sims-line beschikt over een webwinkel (www.) ten

Nadere informatie

Herroepingsrecht bij koopovereenkomsten met betrekking tot goederen:

Herroepingsrecht bij koopovereenkomsten met betrekking tot goederen: Informatie met betrekking tot retourzendingen en de batterijwet Alles over het thema teruggave Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u er nog veel plezier van zult hebben. Mocht dit echter

Nadere informatie

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Koper Computer Support betreffende

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen 2 Bosch REG-Sentry automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry is een toegangscontrolesysteem voor voertuigen,

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

Return Material Authorisation (RMA Procedure) Betere service, betere kwaliteit en betere traceerbaarheid van uw reparaties

Return Material Authorisation (RMA Procedure) Betere service, betere kwaliteit en betere traceerbaarheid van uw reparaties Return Material Authorisation (RMA Procedure) Betere service, betere kwaliteit en betere traceerbaarheid van uw reparaties 1 INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE... 3 2. HET RMA PROCES... 4 2.1. Identificeer uw

Nadere informatie

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy.

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy. Artikel 1 Webshop 1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BP-Web Computer Service

Algemene voorwaarden BP-Web Computer Service Algemene voorwaarden BP-Web Computer Service Algemene voorwaarden BP-Web. Opgemaakt: 21 augustus 2015, te De Lutte 1. Afspraken op schrift Wij streven er naar onze afspraken over de prijs, eigenschappen

Nadere informatie

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235 Algemene voorwaarden Kieft Warenhuis V.O.F. voor Nederland Ten aanzien van elke levering en prijsopgave gelden de Algemene voorwaarden van Kieft Warenhuis V.O.F.. Deze algemene voorwaarden zijn ook te

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Algemene garantievoorwaarden De garantie van Dutch LED Projects dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen lichtverval of accessoires zoals eventuele batterijen,

Nadere informatie

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016

SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016 SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016 Merk Aantal jaar Actie Beurer 3 5 jaar 1 Check & Credit Caso Germany 2 jaar 2 Reparatie via CE repair Climadiff 2 jaar 2 Reparatie via CE repair Dejelin 2 jaar Reparatie

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een flexibele

Nadere informatie

Garantie Voorwaarden

Garantie Voorwaarden Garantie Voorwaarden Algemene Bedrijfsinformatie: Van den Brink ICT Enkweg 3a 7251 EV VORDEN Tel: 0575 55 43 11 Fax: 0575 55 50 07 Website: www.vandenbrinkict.nl Emai: info@vandenbrinkict.nl KVK nummer:

Nadere informatie

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities 1. Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Reparateur: RepairSpot Klant: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die een reparatieverzoek neerlegt bij Reparateur. Opdracht:

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V.

Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Oktober 2015 Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanmelden van reparaties

Nadere informatie

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out.

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out. WEBSHOP FAQ RODANIA GARANTIE Heb ik garantie? U hebt garantie op uw Rodania-horloge voor alle fabricatiefouten gedurende een periode van twee jaar, vanaf de datum van eerste aankoop. U vindt de garantiekaart

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

TOSHIBA. Service- en garantiegids TOSHIBA SALESPARTNER TOSHIBA INFORMATION SYSTEMS BENELUX PC DIVISION SERVICE DEPARTMENT ( SER050801 )

TOSHIBA. Service- en garantiegids TOSHIBA SALESPARTNER TOSHIBA INFORMATION SYSTEMS BENELUX PC DIVISION SERVICE DEPARTMENT ( SER050801 ) TOSHIBA TOSHIBA SALESPARTNER TOSHIBA INFORMATION SYSTEMS BENELUX PC DIVISION SERVICE DEPARTMENT ( SER050801 ) INHOUDSOPGAVE Service- en supportbeleid Pagina 2 Garantie Pagina 2 Aanvaarding van defecte

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Aanpassen van uw HeartStart aan de nieuwe reanimatierichtlijnen ERC 2005.

Aanpassen van uw HeartStart aan de nieuwe reanimatierichtlijnen ERC 2005. Aanpassen van uw HeartStart aan de nieuwe reanimatierichtlijnen ERC 2005. U bezit een Laerdal/Philips AED en/of een Laerdal/Philips AED Trainer en wenst deze aan te passen aan de nieuwe reanimatierichtlijnen

Nadere informatie

3. Verzekeringsschade (schade door onheilen van buitenaf, vallen/stoten, diefstal na braak, etc.).

3. Verzekeringsschade (schade door onheilen van buitenaf, vallen/stoten, diefstal na braak, etc.). IPad defect? Wat nu? Heeft u een ipadverzekering bij aanschaf (2017) afgesloten? U kunt de schade melden via de website www.qsx-claims.com/scholen). Deze schade komt bij QSX binnen, binnen 24 uur nemen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Sat Reparatie

Algemene Voorwaarden van Sat Reparatie 1 Algemene Voorwaarden van Satreparatie.nl gedeponeerd bij kvk Enschede. 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden maken integraal onderdeel uit reparatie overeenkomst die derden sluiten met Sat Reparatie. Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant

Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant Blad 1/5 Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en transacties met betrekking tot reparatie van goederen en verkoop van

Nadere informatie

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1.

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1. . Euro-Twice N.V. Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium Handleiding: Registratie van defecte toestellen op www.eurotwice.be Versie 1.03............................ 0. Inhoud: 1. Inleiding

Nadere informatie

Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011)

Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011) Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011) Van toepassing voor de hieronder vermelde producten verkocht door: Delta Energy Systems (Duitsland) GmbH Tscheulinstr.

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 Inhoud: Pag 1-4: Actievoorwaarden consument Pag 5-6 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 De campagne De Vaillant Voordeelweken is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BP-Web Computer Service

Algemene voorwaarden BP-Web Computer Service Algemene voorwaarden BP-Web Computer Service Algemene voorwaarden BP-Web. Opgemaakt: 21 augustus 2015, te De Lutte Algemeen Algemene voorwaarden worden vaak terecht gezien als 'moeilijke kleine lettertjes'.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Welkom bij PinDirect!

Welkom bij PinDirect! Welkom bij PinDirect! U bent nog maar een paar stappen verwijderd van het huren van een tijdelijke pinautomaat! Vul het aansluitdossier in en voeg kopie(s) legitimatie(s) toe van tekenbevoegde(n). Hulp

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

LensOn s verkoopvoorwaarden

LensOn s verkoopvoorwaarden LensOn s verkoopvoorwaarden De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van contactlenzen en accessoires door u als eindverbruiker. Wij sturen u graag een exemplaar van deze voorwaarden

Nadere informatie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie 2 Toonaangevend in akoestische excellentie Geavanceeerde akoestische expertise Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (u moet in het bestelproces akkoord gaan met de Algemene voorwaarden om een bestelling te kunnen doen)

Algemene voorwaarden (u moet in het bestelproces akkoord gaan met de Algemene voorwaarden om een bestelling te kunnen doen) Algemene voorwaarden (u moet in het bestelproces akkoord gaan met de Algemene voorwaarden om een bestelling te kunnen doen) MetJeMobiel Accessoires E-mailadres: MetJeMobiel@gmail.com Postadres: Kopvoornvijver

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1.Definities en toepasselijkheid: In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op www.paservice.nl,

Nadere informatie

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180 174 11 SERVICES Benelux l 176 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177 Ondersteuning l 178 Reparaties l 179 Garantiesysteem l 180 Technische ondersteuning l 181 11 175 11 SERVICES Benelux ITW Benelux

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3. Bestellen 4. Prijzen 5. Levering

1. Algemeen 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3. Bestellen 4. Prijzen 5. Levering 1. Algemeen 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van Westeind Ruitersport. 1.2 Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de betaal- en leveringsvoorwaarden die

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen 2 Uitgebreide veiligheid voor zelfstandig wonen Ons personenalarmeringssysteem is ontworpen voor mensen die zelfstandig willen blijven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop)

Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop) Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop) 1. Algemeen 1.1 Onder NUV-webshop wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de Nederlandse Unifil Vereniging,

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

KvK nr. : Btw nr. : NL B01 IBAN : NL18RABO Stationsstraat LX Borne Nederland. Twente.

KvK nr. : Btw nr. : NL B01 IBAN : NL18RABO Stationsstraat LX Borne Nederland. Twente. Algemene Reparatie Voorwaarden Cv Telecomshop Twente H.O.D.N Gsm Reparatie Twente, Oktober 2016 Algemene Reparatie Voorwaarden Cv Telecomshop Twente H.O.D.N Gsm Reparatie Twente. Inhoudsopgave 1. Definities

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie